FORUM TV-SATВівторок
23.04.2024, 11:30

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 8 з 8
  • «
  • 1
  • 2
  • 6
  • 7
  • 8
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Виставки. Конференції. Рейтинги телеканалів. (Підсумки роботи. Ювілеї.)
Виставки. Конференції. Рейтинги телеканалів.
RATVODДата: Неділя, 24.05.2009, 16:41 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Виставки. Конференції.

Рейтинги телеканалів. Підсумки роботи. Ювілеї.


Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------

« 1+1 » став каналом номер 5


Наталія Данькова 22-05-2009

Колишній лідер вітчизняного ефіру за підсумками останнього тижня пропустив вперед «Інтер», СТБ, ICTV і «Україну» за комерційною аудиторією.



RATVODДата: Середа, 19.06.2019, 10:17 | Повідомлення # 106
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Старожили українського телекому

- «РОМСАТ» відзначає 25 років




Заснований вихідцями КНУ в 1994 році, як виробник супутникових тюнерів, «РОМСАТ» пройшов
тернистий шлях до багатопрофільної проектної дистрибуції телекомунікаційного обладнання.


Компанія співпрацює з провідними світовими брендами в Україні, а також Грузії і Болгарії.

«РОМСАТ» заснували вихідці з науково-виробничої сфери, а точніше, з «НВП Квант», що і визначило профіль діяльності компанії на багато років вперед - телеком. На першому етапі було вирішено задіяти наявний досвід і налагодити випуск супутникових параболічних антен з алюмінію, виробництво яких розгорнули на власній лінії в Фастові. Потім почали виробляти супутникові тюнери - також самостійно. Базові комплектуючі, звичайно, були зарубіжними, але збірка готових пристроїв, аж до виробництва друкованих плат, виконувалися силами компанії. Це були в повному розумінні слова українські продукти.

Проектна дистрибуція пов'язана зі складним обладнанням і його подальшою інтеграцією. За 25 років компанія накопичила величезний досвід в телеком-індустрії, а особливою гордістю є такі проекти як: супутникові мережі телеканалу «СТБ» і ДП «Укркосмос», волоконно-оптичні мережі та системи DOCSIS в кабельних ТВ-мережах, супутникова система мовлення для компанії «1 + 1», проекти для УкрЦСМ і УДЦР. Але родзинкою став дивовижний проект будівництва наземного цифрового телевізійного мовлення в стандарті DVB-T2, аналогів якому немає в Європі. 166 технологічних майданчиків були введені за неповні півроку.

Сьогодні «РОМСАТ» присутній в ринкових сегментах обладнання та рішень для телекомунікацій, телебачення та систем безпеки, а також споживчої електроніки. Компанія в різний час розвивала бізнес за межами України, і сьогодні має офіси в Грузії і ЄС (Болгарія). Також «РОМСАТ» придивляється на ринки, що розвиваються. Так, недавно команда фахівців повернулася з Дубая (CABSAT 2019), де відбулася презентація бренду сет-топ-боксів для ОТТ - iNeXT.

На Telecom Awards 2018 компанію визнали одним з кращих постачальників телекомунікаційного обладнання в Україні.

За цим стоїть величезна робота майже двох сотень професіоналів, які щодня роблять нашу країну більш технологічною.

- 18 червня, 2019

Редакція
RATVODДата: Понеділок, 15.07.2019, 20:16 | Повідомлення # 107
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Нацрада і Big Data Ua представили

топ найпопулярніших телеканалів




Національна рада з питань телебачення і радіомовлення спільно з агентством Big Data Ua
оприлюднили рейтинг найбільш переглядаємих телеканалів серед користувачів IPTV і OTT-сервісів.


Відповідні дані розміщені на сайті Нацради.

В цілому, найпопулярнішим каналом України залишається «1 + 1». Крім нього в десятку улюблених українськими глядачами увійшли «Україна», «ICTV», «СТБ», «Новий», «Інтер», «2 + 2», «ТЕТ», «НТН» і «К1».

Одночасно «1 + 1», «Україна» і «ICTV» очолили топ найбільш переглядаємих розважально-інформаційних каналів. А «СТБ» і «Новий канал» - лідирують в рейтингу розважальних мовників.

Що стосується інформаційних каналів, глядачі віддають перевагу «112», «NewsOne» і «Прямому»; пізнавальних - «MEGA», «Discovery Channel» і «National Geographic»; а серед каналів, які транслюють фільми, найбільшою популярністю користуються «FOX», «Enter-фільм» і «ВОЛЯ CINE + HIT».

Серед дитячої аудиторії користуються найбільшим попитом на телеканали «Плюсплюс», «Cartoon Network» і «Піксель TV». Меломани воліють «М1», «Music Box UA» та «EUMusic», а любителі спорту - «Футбол1», «Футбол2» і «Eurosport 1».

Нагадаємо, в березні дослідження, проведене Київським міжнародним інститутом соціології на замовлення Детектора Медіа, показало, що глядачі стали рідше дивитися українські телеканали. За рік популярність таких медіа впала в середньому на 5-10%.



Лада Васюкова

- 15 липня, 2019



RATVODДата: Понеділок, 09.09.2019, 21:55 | Повідомлення # 108
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Компанія Irdeto - переможець

Премії Telecom Awards 2019 в номінації «Медіа»



Фото: Irdeto

7 вересня в Одесі в рамках міжнародної конференції Telecom Ukraine
відбулася церемонія нагородження щорічної Премії Telecom Awards.


Міжнародна компанія Irdeto стала переможницею в номінації «Рішення року в області медіа».

На українському ринку Irdeto імплементує 4 рішення:

- Irdeto Control
Комплексне програмне рішення для захисту доставки аудіовізуального контенту через інтернет з використанням шифрування і DRM систем провідних світових виробників, управління правилами і правами дистрибуції, пакетування програмної послуги. Дозволяє правовласникам і провайдерам моніторити кількість підключень і пристроїв.

- TraceMark ™
Програмний комплекс, що дозволяє вбудовувати в структуру відеопотоку унікальний, постійний і невидимий знак, який використовується для ідентифікації контенту і окремих потоків. Рішення дозволяє відстежувати контент до джерела DVB / IP, з якого його поширюють.

- Online Piracy Detection
Комплексне апаратно-програмне рішення для виявлення і видалення вмісту, що порушує авторські права, в пошукових системах, соціальних мережах, потоковому відео за запитом (VOD), на сайтах прямого завантаження (DDL), на веб-сайтах прямої трансляції та в мережах Peer- to -Peer.

- Cloaked CA
Рішення, що дозволяє оператору організувати поширення захищеного умовного доступу контенту через DVB або стірімінг ОТТ / IPTV по протоколу HLS або DASH. Прийом захищеного контенту можливий на гібридні приставки з підключенням до broadcast-мережі або Інтернет.

Telecom Ukraine - це одна з найбільш значущих галузевих подій України в сфері телекомунікацій, медіа і контенту, яка об'єднує профільні асоціації, громадські організації, представників національних регуляторів і влади, галузеві вітчизняні та міжнародні підприємства, світових виробників і постачальників сучасного телекомунікаційного обладнання та інших представників, зацікавлених у розвитку галузі, обмін досвідом та встановлення нових партнерських відносин для подальшої співпраці.

Нагорода Telecom Awards - це визнання національного масштабу! Сприяючи розвитку телеком і медіа індустрій Украни, визначаючи тенденції розвитку, Telecom Awards визначає лідерів цих галузей, на яких можна і потрібно рівнятися!

Irdeto є світовим лідером в області технологій безпеки цифрових платформ. Продукти Irdeto застосовуються в багатьох сферах і забезпечують захист медичних, розважальних, платіжних і автомобільних систем, розумного будинку і взагалі будь-яких цифрових технологій, що вимагають захисту від кібератак. Рішення та послуги дозволяють клієнтам захищати прибуток, оперативно виводити на ринок нові послуги і боротися з кіберзлочинністю. Спираючись на майже піввіковий досвід в області безпеки, Irdeto пропонує кіберпослуги і технології захисту контенту, платформ і додатків за допомогою програмних рішень, які вже захищають понад сорок мільйонів пристроїв і програмних комплексів від найвідоміших світових брендів.

- 09 вересня, 2019

Редакція


RATVODДата: Середа, 11.09.2019, 17:33 | Повідомлення # 109
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Боротьба з піратством в Україні: на KMW розкажуть

як захистити інтелектуальну власність




Боротьба з крадіжками контенту в Україні - процес безперервний,
довгограючий, але перспективний і економічно виправданий.


В цьому переконані учасники III конференції для правовласників «Боротьба з піратством в Україні: 5 «навіщо» і результати боротьби з крадіжкою контенту», яка відбудеться 17 вересня в рамках KYIV MEDIA WEEK (KMW).

Ділитися досвідом з іншими учасниками ринку, щоб разом посилити і прискорити непростий шлях захисту інтелектуальної власності, будуть:

- Валерій Жалдак, директор департаменту інтелектуальної власності Міністерства економічного розвитку і торгівлі (на узгодженні);
- Даце Котзева, виконавчий директор асоціації «За легальний контент», Латвія;
- Микола Фаенгольд, комерційний директор дивізіону Digital & Pay TV, StarLightMedia;
- Федір Гречанінов, директор зі стратегічного розвитку, Медіа Група Україна;
- Ярослав Пахольчук, виконавчий директор, 1 + 1 Медіа (на узгодженні);
- Кирило Матвієнко, директор з продажу, Global Images Ukraine;
- Олексій Шульдешов, генеральний продюсер ТВ-каналів, Star Media;
- Олена Андрієнко, головний юрист, Publicis Groupe (на узгодженні).

Модератором дискусії виступить Катерина Федорова, директор Громадської спілки «Ініціатива Чисте небо».

Питання, які будуть підніматися на конференції, згруповані за відомою формулою «П'яти навіщо»:

> навіщо правовласники борються з піратством, і який дохід вони при цьому зберігають;
> навіщо рекламодавці, банки і бізнес виступають проти злодійства інтелектуальної власності, і що вони від цього отримують;
> навіщо українській державі боротися з піратством, які цілі перед нами поставлені;
> навіщо міжнародне співтовариство бореться з піратством, що це дає міжнародній економіці;
> навіщо користувач (в Україні і за кордоном) вдається до використання нелегального контенту, чому так відбувається, і що з цим робити.


Дмитро Левін, керівник Центру моніторингу контенту групи StarLightMedia: «Ми працюємо в цьому напрямку досить давно і добре знаємо, що таке піратство. Але для себе вирішили називати це явище по-іншому - злодійством».

Дмитро назвав кілька причин, чому група веде боротьбу з порушенням прав інтелектуальної власності, перша причина - репутаційна: «Ми не можемо закривати очі на злочин. Коли просто так беруть і крадуть, створене холдингом». Друга - економічна. «Над виробництвом контенту працюють сотні людей, це колосальна праця. Кожен раз, коли хтось краде наш контент, компанія недоотримує гроші, які пішли б на виробництво нового якісного контенту», - заявив Левін. І нарешті - це розвиток країни і її громадян. «Ми давно замислюємося про те, що чим більш розвинутою країна, тим менше піратства, і намагаємося прищеплювати людям звичку використовувати тільки легальні сервіси», - резюмував Дмитро.

Олексій Шульдешов, генеральний продюсер ТВ-каналів компанії Star Media зазначає, що боротьба з піратством - це збільшення доходів і мінімізація втраченого прибутку. «Як показала наша практика, при ефективній боротьбі дохід від контенту може вирости від 30 до 60%. А при правильній швидкості і методах реагування можна ще більше підвищити монетизацію тих чи інших тайтлів. Однак, незважаючи на те, що індустрія в боротьбі з піратством зробила крок далеко вперед, зараз це виглядає як залатування протікання в пливучому човні. Тому нам належить більш складна і відповідальна задача - це навчання користувачів. Наш досвід підказує, що важливо не карати, а пояснювати, пояснювати й пропонувати альтернативи всім учасникам цього напрямку, в тому числі рекламодавцям», - заявив Шульдешов.

Конференція є майданчиком для власників бізнесу, юристів українських та міжнародних компаній і всіх, кого стосується тема захисту прав інтелектуальної власності. В ході конференції даються практичні поради, йде конструктивний діалог, приймаються спільні рішення щодо майбутніх дій.

Організатор конференції - Громадський союз «Ініціатива Чисте небо», створений з метою розвитку легального аудіовізуального контенту та боротьби з порушенням прав інтелектуальної власності.

До зустрічі на KMW 17 вересня з 14:00 до 18:00 у конференц-залі London, Hyatt Regency Kyiv, на III конференції для правовласників «Боротьба з піратством в Україні: 5 «навіщо» і результати боротьби з крадіжкою контенту».

- 11 вересня, 2019

Редакція


RATVODДата: П`ятниця, 27.12.2019, 11:33 | Повідомлення # 110
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Нові формати зйомки, мовлення і доставки контенту обговорять на Форумі

«Технології та сервіси» в рамках виставки CSTB.Telecom & Media'2020




З 28 по 29 січня в рамках ділової програми виставки CSTB. Telecom & Media'2020 у представників кабельних, супутникових,
ШПД і мультисервісних операторів, виробників обладнання та програмного забезпечення, технологічних компаній,
фахівців з відео-, кіно- і телезйомок, мовників і інтеграторів з'явиться можливість зустрітися на міжнародному Форумі
«Технології та сервіси»
і поговорити з провідними експертами, познайомитися з інноваційними технологіями і дізнатися
про технічні новинки на ринку телеком і медіа. Форум відбудеться за генеральної підтримки «Медіа-Комунікаційного Союзу».


Ділові заходи Форуму почнуться 28 січня з дискусійної панелі «Формати надвисокої чіткості, маркетинг і розвиток бізнесу». Оператори зв'язку та виробники контенту спробують спрогнозувати, коли UHD, HDR і 4К стануть масовим явищем в культурі перегляду як для телеглядача, так і для гравців ринку. Разом з учасниками заходу модератор Микола Орлов, заступник генерального директора по тематичної політиці «Триколор», винесе на порядок денний питання про те, що стримує розвиток UHD в Росії і світі, як сформувати попит і грамотно використовувати нові можливості для просування, де брати контент 4K , і чи готовий користувач до витрат на дорожчу підписку з UHD каналами.

Наступна сесія «Нове життя мовних технологій» буде присвячена сучасним рішенням для зйомки, мовлення і доставки контенту в форматі 4K і 8K. Учасники обговорять, чи потрібно інтегрувати технології UHD в телевізор, і розглянуть майбутнє UHD. Як впроваджують VAR в Російському футбольному союзі, чи замінить штучний інтелект живих суддів і як відбуваються автоматизовані зйомки в спорті? Чи стане remote production новим витком розвитку для телекомів і бродкаста? Чи переможуть вертикальні формати зйомки? Яке практичне застосування 5G в технічному зорі і аналізі зображень? Ці та багато інших питань розглянуть експерти разом з модератором Олегом Колесніковим, генеральним директором KC Group LLC.

Про те, що відбувається з телебаченням в епоху «Індустрії 4.0» і як галузь адаптується до нової технологічної реальності, експерти поговорять у другий день CSTB. Telecom & Media на дискусійній панелі «Супутникові оператори в епоху індустрії 4.0». Модератор - Сергій Плотніков, директор департаменту інформаційно-комунікаційних технологій і мультимедійних послуг ГПКС. Учасники розкажуть про мультисервісні платформи операторів супутникового ТБ і можливостях, які вони надають: телебачення, розумний будинок і шопінг в одному пакеті послуг. Ще одним напрямком стане обговорення 5G. Присутнім належить з'ясувати, чи буде екосистема 5G конкурувати з традиційними середовищами і чи можливий компроміс.

Особливу увагу на Форумі «Технології та сервіси» буде приділено сьогодення та майбуття HBB TV - інноваційної технології, що дозволяє перевернути уявлення про взаємодію інтерактивного і лінійного цифрового телебачення, а також розширити комерційні можливості телеканалу. У сесії «Підвищення бізнес-ефективності телеканалів за допомогою додаткових сервісів» професіонали обговорять основні напрямки в області взаємодії з аудиторією, актуальні інструменти підвищення прибутковості телеканалів на прикладах з міжнародного досвіду, технічні рішення для оптимізації витрат каналів, нові тренди в телевізійному обладнанні для підтримки інтерактивної взаємодії зі глядачем.

Ділова програма CSTB. Telecom & Media включить в себе спеціальну Сесію для регіональних операторів. На круглому столі «Стан, проблеми та перспективи ринку регіональних операторів зв'язку» експерти розглянуть державні ініціативи та їх вплив на ринок телекомунікаційних послуг, програму «Усунення цифрової нерівності» і доступ альтернативних операторів до інфраструктури, конвергенцію послуг, нові сервіси та бізнес-моделі для підвищення ARPU і нарощування абонентської бази, злиття і поглинання операторів зв'язку.

Правові та адміністративні ризики операторів спікери обговорять на однойменній панельній дискусії, де головними темами стануть Закон СОРМ-Яровий, суверенний інтернет, закон про єдиного постачальника, і особливості реалізації цих та ряду інших законів для операторів зв'язку. На технологічній сесії «Рішення і продукти» буде висвітлено коло питань, що стосуються продажу послуг і опцій оператора, BRAS, DPI і інших помічників монетизації операторського бізнесу, моніторингу поведінки абонента перед телевізором і рекомендаційних систем. А серед основних тем панельної дискусії «Диверсифікація бізнесу і нові джерела доходу» - нарощування абонентської бази за допомогою інтерактивного ТВ, ігрові сервіси в операторських мережах, оператори моно-послуг та інші.

В кінці Сесії регіональних операторів відбудеться розіграш призів серед відвідувачів заходу.

Щоб потрапити на Форум «Технології та сервіси», необхідно придбати квиток на ділову програму CSTB. Telecom & Media, в яку також включено Форум Content Summit Russia і Круглий стіл «Глобальна екосистема відеосмотренія». З 16 по 30 грудня діє новорічна знижка на відвідування програми по промокодом NY2020.

CSTB. Telecom & Media'2020 - це ключова подія індустрії телеком і медіа, єдина практико-орієнтована майданчик, де можна почути точки зору представників ринку і держави, дізнатися, як трансформувати бізнес для його подальшого розвитку, отримати консультації провідних експертів галузі. Реєстрація доступна на сайті www.cstb.ru.

26 грудня, 2019

Редакція


RATVODДата: Вівторок, 28.01.2020, 10:18 | Повідомлення # 111
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
28 січня починає роботу

виставка-форум
CSTB.Telecom&Media'2020




28 січня відкривається 22-я міжнародна виставка-форум CSTB.Telecom & Media'2020
- міжнародний проект, єдиний щорічний галузевий захід, який збирає на єдиному майданчику
всіх фахівців в області платного телебачення, телеком і медіаіндустрії.


На відвідувачів чекають виступи російських і міжнародних експертів, жваві дискусії, презентації провідних гравців ринку. Всього протягом трьох днів пройде 19 тематичних секцій та заходів, свої доповіді озвучать понад 200 топових спікерів.

Ділова програма виставки включить в себе круглий стіл «Глобальна екосистема відеоперегляду» і два глобальних тематичних потоки, орієнтованих на потреби фахівців різного профілю: форум Content Summit Russia і форум «Технології та сервіси». В рамках тематичних форумів пройде ряд спеціалізованих теоретичних і практичних заходів: оглядових сесій, дискусійних панелей та практикумів.

В ПРОГРАМІ

28 січня. 11: 00-13: 30. Пленарний круглий стіл «Глобальна екосистема відеоперегляду».

До участі запрошені: Олександр Жаров (Роскомнадзор), Олексій Янчишин (Національна Медіа Група), Олексій Краснов (Газпром-Медіа Холдинг), Діана Самошкина (Ростелеком), Ксенія Ачкасова (Mediascope), Рафаель Абрамян (Rambler Group), Микола Орлов (Триколор ), Олексій Волін (Мінкомзв'язку РФ), Олексій Єфімов (Перший Канал. Всесвітня Мережа), Леонід Савков (Яндекс), Олег Туманов (Іві.ру), Ігор Мішин (ПАТ «МТС»), Ван Хуасінь (HUAWEI). Модератор: Ксенія Болецька (Відомості)

ФОРУМ Сontent SUMMIT RUSSIA

28 січня. 14:00 - 17:00. Сесія «ТВ і відеоконтент».

29 січня. 11:00 - 13.00. Сесія «Маркетингові кейси з просування контенту».

29 січня. 10:30 - 13.00. Сесія «Російський ринок ОТТ і відеосервісів».

29 січня. 14:00 - 15:30. Сесія «Російський кіноконтент - виробництво і дистрибуція».

До участі запрошені: Сергій Сельянов (Асоціації продюсерів кіно і телебачення, кінокомпанія СТВ), Олександр Акопов (CosmosStudio), Федір Бондарчук (ArtPictures Studio, кіностудія «Ленфільм», продюсер, режисер, актор), Влад Ряшин (Star Media), Рафаел Мінасбекян (ГПМ КИТ), Іван Голомовзюка (1-2-3Production, телеканал ТВ3), Софія Квашілава (OKKO Entertainment, Rambler Group), Олександр Котт (режисер, сценарист, продюсер). Модератор: Сусанна Альперина (Російська газета).

29 січня. 15:40 - 17:00. Сесія «Закупівля і адаптація зарубіжного контенту».

До участі запрошені: Влад Ряшин (Star Media), Юлія Іванова (Марс Медіа Ентертейнмент), Володимир Утін ( «Леан-М», підрозділ Sony Pictures Television в Росії), Іван Самохвалов (Среда), Марина Бєлова (П'ятий канал). Модератор: Сусанна Альперина (Російська газета).

29 січня. 15:40 - 17:00. Презентації студії «КИРИЛИЦЯ» і компанії «True Dubbing».

29 січня. 15:30 - 17:00. Майстер-клас «Школа Першого каналу».

30 січня. 11:00 - 12:30. Дискусійна панель «Авторські права і боротьба з піратством».

ФОРУМ ТЕХНОЛОГІЇ І СЕРВІСИ

28 січня. 14:00 - 15:30. Дискусійна панель «Формати надвисокої чіткості. Маркетинг і розвиток бізнесу».

28 січня. 14:00 - 17:00. Семінар Cloud CAS і Trusted Home IRDETO.

29 січня. 10:30 - 12:30. Дискусійна панель «Супутникові оператори зв'язку в епоху« Індустрії 4.0 »».

29 січня. 13.00 - 15:00. Сесія «Підвищення бізнес-ефективності телеканалів за допомогою додаткових сервісів».

29 січня. 13:30 - 18:00. Сесія регіональних операторів.

Паралельно основній діловій програмі, 28 і 29 січня в зоні «Атріум» (зал 8) на виставці CSTB. Telecom & Media пройдуть презентації компаній Riedel Communications, Elecard, Skyline Communications, НПК Ротек, Уфанет, APPEAR TV, Російський народний канал Жар-Птиця, ТВІП Медіа, Глоубкаст, Імаклік Сервіс, Перший ТВЧ, WISI, Irdeto, Azercosmos, РТП-Медіа, ПЛАНАР, GS Labs, Stream Labs, ВОЛІУС, Телеканал ТРИ АНГЕЛА, Universal Distribution, МСК Мобайл, ТМ ID.WORLD, Nice People At Work, BITMOVIN, Майкроімпульс, Вінтера.ТВ, BroadView, EPG Service і CDNvideo.

У розкладі заходів можуть бути зміни, які найкраще перевіряти в мобільному додатку CSTB. Telecom & Media в розділі ФОРУМ. У додатку також міститься платформа для призначення зустрічей, детальна інформація про учасників, зручна навігація по виставці і розкладом заходів, а також система призначення ділових зустрічей. Завантажити додаток можна безкоштовно за адресою https://app.eventicious.com/cstb/.

ПРО ВИСТАВКУ


CSTB.Telecom & Media'2020 - це масштабна експозиційна частина, як і ділова програма, розділена на два тематичні зали: «Технології та сервіси» і «Виробництво та просування контенту».

У залі «Технології та сервіси» (зал 7) свої розробки і сервіси представлять виробники технологій і обладнання для виробництва відеоконтенту (ТВ, цифрові платформи, VR), мультисервісні оператори, кабельні / IP / мобільні мережі, провайдери ШПД, системні інтегратори, виробники і постачальники ТБ і кіноустаткування, а також компанії, що представляють хмарні технології, обладнання 4К і 8К, обладнання та технології 5G, системи і технології «Розумний будинок».

Серед учасників: ACE Marketing inc., Appear TV, Astro Strobel GMBH, CDNvideo, CLICKPDU, Dune HD, Forotel, GS Labs, ID.World, Imaqliq, Irdeto, LiveU, NAGRA, Omni Remotes, Reako Technology, Riedel Communications, Skyline Communications , Sumavision Technologies, Tech4Home, TVIP, Universal Communications, Unionman Technology, Verimatrix, WISI, Воліус, Кабельні Мережі НУО, Контур-М, NAG, НДІ Телебачення, НВП ОСТ, Planar, Профітт, Ротек, Софтлаб-НСК, Спец-TV, Stream Labs, ТВБізнес, ТЕКО, Телевідеодата, ТЕЛЕторія, Телко Груп, Триколор, Чувашкабель і інші.

У залі «Виробництво та просування контенту» (зал 8) відвідувачі виставки зможуть поспілкуватися з представниками російських і зарубіжних телеканалів і медіахолдингів, виробниками контенту, продакшн студіями, дистрибуторами контенту, правовласниками, кінокомпаніями, телекомпаніями, продюсерськими центрами, анімаційними студіями, операторами і розробниками VoD / OTT рішень, онлайн-кінотеатрами, супутниковими операторами.

Серед експонентів восьмого залу: Eutelsat, FOX Networks Group Russia, Globecast, HOME 4K, NHK World-Japan, SES Росія, Shot TV, Sony Pictures Television, THEMA, UFC TV, Universal Distribution, Азеркосмос, Анекдот ТВ, Газпром Космічні Системи, Очима туриста HD, Їжа ТВ, Жар-Птиця, Жива Природа HD, Інтерсупутник, Кабельник, Космічний Зв'язок, Медіа Бродкастінг Груп, Медіа-Телеком, Медіалогістика, телерадіокомпанія СВІТ, Мобільне Телебачення, НВО ЗВ'ЯЗОКПРОЕКТ, НТВ, телеканал Зброя, Перший канал. Всесвітня мережа, Перший ТВЧ, РБК, Ред Медіа, Ростелекос, Ростелемережа, РТП-Медіа, Зв'язок-Інжиніринг, СТС KIDS, ТАЙМ Медіа Груп, телеканал Три Ангела, Уфанет, ФЕНІКС ПЛЮС КІНО, Цифрове Телесімейство, Елекард, телеканал Ювелірочка і інші.

У восьмому залі відвідувачі також зможуть ознайомитися з об'єднаними тематичними експозиціями Content.Market (Союзмультфільм, КИРИЛИЦЯ, анімаційна студія Паровоз і True Dubbing) і OTT.Market (NovaKid, Nice People At Work, BroadView, Matvil, Bitmovin, Microimpuls, Vintera.TV, CDN.Video, EPG Service, 24часаТВ і more.tv)

Реєстрація доступна на сайті www.cstb.ru.

27 січня, 2019

Редакція


RATVODДата: Неділя, 20.09.2020, 08:38 | Повідомлення # 112
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Telecom Awards 2020:

підсумки п’ятої ювілейної відзнаки




5 вересня 2020 в Одесі відбулась п’ята ювілейна церемонія нагородження компаній і персоналій
телеком та медіа індустрій України Telecom Awards 2020, що проходила традиційно в рамках щорічної
конференції Telecom Ukraine 2020 і під час якої було оголошено переможців та лауреатів у 17 номінаціях.


Цей рік приніс неочікувані обмеження для усього світу і не всі бажаючі мали можливість бути присутніми на церемонії, але організатори подбали про можливість долучитись, забезпечивши супровід події прямою трансляцією, яку телекомівці усієї країни споглядали на офіційному youtube-каналі та Facebook-сторінці Telecom Ukraine.

Об’єктивний професійний відбір був би неможливий без нашої високоповажної експертної комісії, до складу якої у цьому році увійшли:

Олександр Федієнко, Заступник голови Комітету, голова підкомітету цифрової інфраструктури, електронних комунікацій та смарт-інфраструктури Комітету ВРУ з питань цифрової трансформації.

Олександр Данченко, Голова комітету ВРУ з питань інформатизації та зв'язку 2014-2019 р.р.

Леонід Ошеров, Голова Ради Української асоціації операторів зв'язку "Телас".

Тетяна Попова, Голова Ради асоціаціії " Телекомунікаційна Палата України ".

Наталія Клітна, Голова Правління АППК.

Сергій Бойко, Засновник незалежної рейтингової агенції Big Data UA.

Олександр Баранов, Доктор юридичних наук, Експерт галузі електронних комунікацій.

Олександр Глущенко, медіа-експерт.

Анатолій Фроленков, Керуючий Партнер Expert & Consultig.

2020 рік вніс свої корективи, але не зупинив прогресивні компанії від досягнення поставлених цілей і галузь має своїх лідерів, на яких варто рівнятись.

Отже, результати п’ятої ювілейної відзнаки Telecom Awards 2020:

1. "РІШЕННЯ РОКУ В ОБЛАСТІ МЕДІА":
Нагороду та перше місце отримало рішення Megogo Audio.

Лауреатом 2-го ступеню визначено національний онлайн-кінотеатр Sweet.tv.

2. "РІШЕННЯ РОКУ В ОБЛАСТІ МАГІСТРАЛЬНИХ МЕРЕЖ ТА ТРАНСПОРТНИХ ПОСЛУГ":
Переможне перше місце та статуетки дістались відразу двом компаніям – RETN та Omega Telecom.

3."РІШЕННЯ РОКУ ДЛЯ БІЗНЕСУ":
Перемогу та статуетку отримав проект «Офіс там, де ви» компанії ПрАТ «Київстар».

Диплом лауреата 2-го ступеню отримала компанія OMO Systems.

Лауреатом 3-го ступеню визначено рішення компанії MikBILL.

4. "РІШЕННЯ РОКУ ДЛЯ МАСОВОГО РИНКУ":
Нагороду і перемогу у номінації отримав проект покриття 4G у діапазоні 900 МГц, за впровадження якого статуетками та дипломами переможців нагороджені компанії ПрАТ «Київстар», Vodafone, lifecell.

Диплом лауреата 2-го ступеню отримала компанія OMO Systems.

Лауреатом 3-го ступеню нагороджено національний онлайн-кінотеатр Sweet.tv.

5. "ЛІДЕР ПЕРЕГЛЯДУ У ЦИФРОВИХ ТЕЛЕМЕРЕЖАХ":
За незалежними рейтингами перемога та статуетка дісталась телеканалу 1+1.

6. "КРАЩИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ПОСТАЧАЛЬНИК ТЕЛЕКОНТЕНТУ":

Перше місце та статуетка дісталась компанії TRINITY.

7. "КРАЩИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ПОСТАЧАЛЬНИК ТЕЛЕКОНТЕНТУ":
Дипломом переможця та статуеткою нагороджено ОТТ сервіс Sweet.tv.

8. "ЗІРКА PAY TV, ЩО СХОДИТЬ":
Перше місце та статуетка вручена телеканалу Кус-Кус.

Дипломами лауреатів 2-го ступеню нагороджені телеканали Рибалка та SHAKHTAR TV.

9. "КРАЩИЙ ТЕЛЕВІЗІЙНИЙ ПРОЕКТ РОКУ В СФЕРІ PAY TV":
Перемогу та статуетку отримала група телеканалів Sony Pictures Television.

10. "ПОСТАЧАЛЬНИК РОКУ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНОГО ОБЛАДНАННЯ І РІШЕНЬ":
Дипломом переможця та статуеткою нагороджено компанію DEPS.

Лауреатом 2-го ступеню визнано компанію NG Group.

11. "ВІДКРИТТЯ РОКУ":
Нагорода та визнання галузі дістались компанії OMO Systems.

12. "СОЦІАЛЬНИЙ ПРОЕКТ РОКУ":
Перемогу та статуетку отримав проект Razom компанії ПрАТ «ДАТАГРУП».

Лауреатом 2-го ступеню визнано проект «Find & Follow» компанії Vodafone.

Диплом лауреата 3-го ступеню отримав проект «Смартфон для батьків» компанії ПрАТ «Київстар».

13. "TELECOM CHALLENGE":
Перемогу отримала команда ПрАТ «ДАТАГРУП» за участь у екстремальному тріатлоні KIYVMAN.

14. "КОМПАНІЯ РОКУ В ОБЛАСТІ МОБІЛЬНОГО ТА БЕЗДРОТОВОГО ЗВ'ЯЗКУ":
Перемогу та визнання галузі у номінації отримала компанія ПрАТ «Киїстар».

15. "ІННОВАТОР РОКУ":
Високу відзнаку та визнання галузі отримав Вадим Сидоренко, Засновник та СЕО українського стартапу OMO Systems.

16. "ЕКСПЕРТ РОКУ":
Відзнакою "Експерт року" нагороджений експерт галузі, заступник Голови правління Інтернет асоціації України Олександр Савчук.

17. "ЛЮДИНА РОКУ":
Відзнакою "Людина року" нагороджений Заступник голови Комітету, голова підкомітету цифрової інфраструктури, електронних комунікацій та смарт-інфраструктури Комітету ВРУ з питань цифрової трансформації Олександр Федієнко.

Оргкомітет та експертна комісія щиро вітають усіх переможців із високими нагородами та визнанням! Щиро бажаємо тримати лідерські позиції та досягати нових висот!

Усім компаніям, які не змогли бути присутніми під час церемонії через карантинні обмеження, організатори обіцяють здійснити особисто вручення нагород та дипломів.

До нових здобутків, досягнень і нагород #TelecomAwards2021!

08 вересня, 2020

RATVODДата: Четвер, 11.02.2021, 09:38 | Повідомлення # 113
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Проекту «Орел і решка» виповнюється 10 років



У цьому році легендарному тревел-шоу «Орел і решка» виповнюється 10 років.


В ювілейному сезоні проекту ведучими стануть десять зіркових пар. Серед них: Олександр Гудков і Іван Дорн, Artik & Asti і Little Big і інші.
Новий сезон «Орла і решки» стартує на телеканалі «Пятница!» 15 лютого.

Новий сезон буде складатися з десяти випусків, ведучими яких стануть зіркові пари. Наприклад, Катерина Варнава та Євген Бороденко відправляться в Мексику, Олександр Гудков та Іван Дорн досліджують Португалію, Artik & Asti покажуть Коста-Ріку, Ілля Прусікін і Соня з Little Big поїдуть в США.

Також ведучими проекту стануть співачка Анна Седокова і ведучий Коля Серга, блогер Ян Топлес і актриса Надя Сисоєва, артисти Юля Саніна та Микита Алексєєв (Alekseev), Michelle Andrade і Позитив. Імена ще двох зіркових пар будуть названі пізніше.

За весь час існування шоу «Орел і решка» став головним проектом про подорожі: на рахунку якого чотири нагороди національної телевізійної премії ТЕФІ. За 10 років проекту ведучі побували в 130 країнах, а найдовша зйомка «Орла і решки» тривала 9 місяців - сезон «Кругосветка».

За 10 років було знято понад 530 випусків, а випуски шоу зібрали мільярд переглядів на YouTube.

09 лютого 2021

RATVODДата: Субота, 13.02.2021, 12:26 | Повідомлення # 114
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Всесвітній День Радіо:

Еволюція, інновації, зв'язок і цікаві факти про радіо




Цього року Всесвітній День Радіо відзначають в десятий раз з дня встановлення свята.

Що таке Всесвітній День Радіо?


13 лютого 2021 року ми в черговий раз відзначаємо Всесвітній День Радіо. Це буде вже десяте святкування Всесвітнього Дня Радіо. У 2011 році ЮНЕСКО (Організація в рамках ООН, що займається питаннями освіти, науки і культури) на своїй 36-ій конференції заснувала дане свято, підтримавши пропозицію, висунуту представником Королівства Іспанії.

Святкування Всесвітнього Дня Радіо покликане підвищувати обізнаність громадськості та засобів масової інформації щодо важливості радіо.
Це робиться в надії на те, що ми зможемо спонукати осіб, які приймають рішення, організовувати і забезпечувати людям можливість доступу до інформації за допомогою радіо. Свято також покликане поглиблювати взаємодію і міжнародне співробітництво між мовними компаніями.

Всесвітній День Радіо об'єднує людей і спільноти з різних суспільних верств з метою налагодження між ними діалогу, що сприяє позитивним змінам. Радіо також надає фантастичні можливості для забезпечення проведення демократичних дебатів з таких питань, як насильство і політичні аргументи. Воно може просувати і підвищувати обізнаність старих і нових слухачів.



Святкування Всесвітнього Дня Радіо в 2021 році засновано на трьох підтемах:

> Еволюція - Світ постійно змінюється, тому радіо розвивається разом з ним. Це є запорукою стабільності і стійкості радіо.

> Інновації - Світ весь час змінюється, тому радіо постійно адаптується і впроваджує інноваційні рішення. Радіо довелося адаптуватися до нових технологій, щоб залишатися основним мобільним засобом зв'язку, доступним кожному і всюди.

> Зв'язок - Світ постійно змінюється, тому радіо забезпечує людям зв'язок. Дана підтема відноситься до послуг радіо для суспільства.

Як святкують Всесвітній День Радіо?


Всесвітній День Радіо відзначається щорічно 13 лютого - вперше дана дата відзначалася в 2012 році, незважаючи на те, що свято було засновано в 2011 році. Причина, по якій цей день був встановлений в якості Всесвітнього День Радіо полягає в тому, що саме в цей день - 13 лютoго 1946 року - було створено Радіо Організації Об'єднаних Націй. На відзначення цієї події людство і святкує Всесвітній День Радіо.

На честь Всесвітнього Дня Радіо радіостанції по всьому світу створюють спеціальні передачі або блоки програм, щоб привітати радіо і відзначити те важливе значення, яке він має для багатьох людей.

У 2019 ЮНЕСКО провела в своїй штаб-квартирі спеціальний захід, в рамках якого було організовано кілька семінарів. Спеціально для цього випадку навіть була створена тимчасова радіостанція.

У 2021 році ЮНЕСКО закликає радіостанції відзначати 10-річчя з дня установки свята, а також вшановувати більш ніж 110-річну історію радіо.



Цікаві факти про радіо


Радіо - дуже захоплююча річ і цікаве явище. Нижче читачі знайдуть цікаві і забавні факти про радіо, якими можна поділитися зі знайомими або просто використовувати в різних життєвих ситуаціях.

> Фізик Генріх Герц став першою людиною, що довели факт існування радіохвиль.
> Італійський радіотехнік і підприємець Гульєльмо Марконі провів першу радіопередачу в 1896 році, тому його вважають «батьком радіо».
При цьому цікавим є той факт, що Марконі був правнуком Джона Джеймсон, засновника компанії Jameson Irish Whisky.
> Російський учений Олександр Попов був добре обізнаний про експерименти, проведені Генріхом Герцем, і в 1894 році зумів зібрати генератор електромагнітних хвиль для успішної генерації і прийому цих самих радіохвиль. Однак, на відміну від Марконі, він не подавав заявку на отримання патенту на свій винахід.
> Існування радіохвиль і можливість ведення радіопередач були передбачені Джеймсом Кларком Максвеллом ще в 60-х роках XIX століття.
> Інженер Артур Чарльз Нільсен є першовідкривачем системи вимірювання аудиторії, яка дозволила визначати рейтинги радіостанцій.
> Давид Сарнофф запропонував концепцію «широкого» мовлення (або ж широкомовлення), працюючи в компанії Marconi Wireless Telegraph Company of America. Його ідея полягала в тому, щоб компанія використовувала радіохвилі для організації бездротової передачі музики в будинки людей. Додаткові факти: Сарнофф чергував на станції в ту ніч, коли лайнер «Титанік» зіткнувся з айсбергом: він розшифрував повідомлення, що передавалися з «Титаніка» за допомогою бездротового телеграфу.
> Перші повідомлення, що передавалися по радіо, були односторонніми і повинні були замінити собою повідомлення, що передавалися по провідному телеграфу.
> Перші розробки, пов'язані з радіо, іменувалися «бездротової телеграфією», тому радіо в минулому називали бездротовим зв'язком.
> Англійське слово «broadcasting», що використовується для позначення широкомовних радіотрансляцій, раніше було сільськогосподарським терміном, що означав широке розкидання насіння при сівбі.
> Широкомовною передачею може бути названа лише та передача, коли передаємий радіосигнал приймається одночасно безліччю радіоприймачів.
> Радіохвиля - це не звукова хвиля. Це - електромагнітна хвиля.
> Абревіатура «АМ» розшифровується як «амплітудна модуляція», а абревіатура «FM» ( «ЧС») використовується для позначення частотної модуляції.
> AM-радіостанції (які застосовують для мовлення амплітудну модуляцію) використовують радіохвилі в діапазоні від 526.5 кГц до 1 606.5 кГц (в Північній Америці - від 525 до 1705 кГц), званому в побуті діапазоном середніх хвиль (СВ).
> FM-радіостанції (які застосовують для мовлення частотну модуляцію) використовують радіохвилі в діапазоні від 65.9 до 108 МГц, званому в побуті діапазоном ультракоротких хвиль (УКХ). Спочатку в країнах Заходу використовувалася його «верхня частина» - УКХ CCIR (87.5-108.0 МГц), в країнах східного блоку - «нижня частина» - УКВ OIRT (65.9-74.0 МГц). В Японії для широкомовлення використовується смуга 75.0-95.0 МГц, яка вважається місцевої варіацією УКХ CCIR.
> Перша FM-радіостанція почала роботу в 1939 році.
> У 70-х роках ХХ століття FM-радіостанції почали стереофонічне мовлення музичних програм.
У 1994 році почалося потокове радіомовлення в інтернеті: свою роботу розпочала перша радіостанція, яка цілодобово транслювала свої програми виключно у Всесвітній павутині.
> 2001 рік - початок роботи першої супутникової радіомовної платформи.
> 2004 рік - початок передачі цифрових сигналів в АМ і FM діапазонах відкрило перед слухачами ширші можливості вибору програм. З'явився новий термін для позначення поширення через Інтернет попередньо записаного контенту в «радійному» стилі - «підкастинг».

Борис Скуратівський

13 лютого, 2021.



RATVODДата: Неділя, 06.06.2021, 23:11 | Повідомлення # 115
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Divan.TV 10 років !



Цього року у сервісу інтерактивного телебачення ювілей.


З нагоди цього свята було проведено розіграш телевізорів Hisense.

Призи від Divan.TV отримали:

Пані Олена з с. Казначіївка Магдалинівського району Дніпропетровської області.
Пан Станіслав з м. Краматорськ Донецької області.
Пан Володимир з м. Винники Львівської області.
Пан Владислав з смт Добровеличківка Кіровоградської області.
Пан Роман із с. Водяне Запорізької області.
Пані Віта з м. Вишневе Київської області.
Пан Євген з м. Черкаси.
Пан Олексій з м. Рубіжне Луганської області.
Пані Інна з м. Надвірна Івано-Франківської області.
Пан Роман з м. Надвірна Івано-Франківської області.




Сервіс Divan.TV ще раз вітає усіх переможців і пропонує переглянути відео з ними!

04 червня 2021.

RATVODДата: Вівторок, 15.06.2021, 12:10 | Повідомлення # 116
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
100 років з моменту початку регулярного

радіомовлення з Ейфелевої вежі


(Частина перша)



В кінці цього року виповниться 100 років з моменту початку радіомовлення з Ейфелевої вежі.


Згадаємо в його ювілейний рік про цю історичну подію, яку можна вважати однією з найважливіших в історії радіомовлення.

Отже, 24 грудня (тобто на Різдво) 1921 року зі Ейфелевої вежі вийшла в ефір з регулярними програмами радіостанція Radio Tour Eiffel (букв. З фр. «Радіо Ейфелевої вежі»). Станція належала державній компанії Postes, télégraphes et téléphones - PTT, вела мовлення на хвилі 2650 метрів (діапазон довгих хвиль). Станція передавала музичні передачі, а вранці і ввечері зведення погоди, а крім того - і огляд французьких газет.

Забавно, що незважаючи на початок регулярного мовлення в грудні 1921 року, офіційна церемонія відкриття станції відбулася лише 6 лютого 1022 року - в присутності заступника директора PTT. Станція тоді стала відкривати свої передачі в 6.30 ранку паризького часу, і мовила всього по півгодини в день. При цьому треба відзначити, що тестові програми Radio Tour Eiffel починалися з вежі ще в листопаді 1921 року.


Логотип радіостанції Radio Tour Eiffel


З березня 1922 року передавач PTT в Ліоні став ретранслювати програму Radio Tour Eiffel на довгій хвилі 3500 м.

Radio Tour Eiffel було першою широкомовною радіостанцією у Франції. Хоча незабаром у Франції з'явиться ще одна радіостанція - Radio-Paris, також спочатку відоме як Radiola (станція почала трансляції в листопаді 1922 роки), - на відміну від Radio Tour Eiffel, була приватною комерційною радіостанцією, і мовила тоді тільки для регіону Парижа - з передавача, розташованого в столичному регіоні Іль-де Франс.



У 1933 рік у Франції сталася націоналізація радіомовлення, і Radio-Paris, як Radio Tour Eiffel, стало належати Postes, télégraphes et téléphones - PTT. Radio-Paris стало віщати на довгих хвилях, а Radio Tour Eiffel перевели на середні. З 1939 гола станції стали належати новоствореному тоді державному управлінню радіомовлення Radiodiffusion Française Nationale (RN).

Незадовго до входу німців в Париж в травні 1940-го р, французи вивели з ладу передавач Radio Tour Eiffel на Ейфелевій вежі, і цей передавач, через саботаж, німецька влада не могли відремонтувати майже чотири роки. Передавач мовчав до лютого 1944 року, коли керовані німецькими властями у Франції компанії радіомовлення Propaganda Abteilung Frankreich вдалося його відремонтувати, і запустити з Ейфелевої вежі цілодобову інформаційну радіостанцію на фр. мові L'Information Permanente ( «Безперервна інформація»), як філія також підлеглого Propaganda Abteilung Frankreich- Radio-Paris. У серпні 1944 року, з поверненням Франції суверенітету, з вежі продовжилися французькі радіопередачі.

Станом на 2021 рік, з Ейфелевої вежі віщає кілька FM-радіопередавачів (поряд з цифровим ТБ і радіо), включаючи флагманську радіостанція Французького національного радіостанція France Inter.

Далі буде…

13.06.2021

RATVODДата: Понеділок, 27.09.2021, 09:57 | Повідомлення # 117
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
«Детектор медіа» відзначає двадцятиріччя:

новий дизайн, конкурси, спецпроєкти




27 вересня 2001 року презентували «Телекритику»
— перше українське онлайн-видання про медіа.


Підбиваємо підсумки та починаємо новий етап у житті.

27 вересня виповнюється 20 років із дня, коли медійній спільноті, політикам, експертам і дипломатам презентували «Телекритику» — онлайн-видання команди Наталії Лигачової, яке стало першим українським медіа про медіа. З нагоди двадцятиріччя сайт «Детектор медіа» (до 2016 року — «Телекритика») змінює дизайн і готує для своїх читачів низку конкурсів та спеціальних проєктів.

«Ми давно готувались осучаснити дизайн, але вирішили зробити це до двадцятиріччя проєкту, — коментує голова громадської організації «Детектор медіа» і шефредакторка групи видань ДМ Наталія Лигачова. — Новий дизайн розроблений дизайн-студією «Зграя» і втілений full-stack розробником і IT-директором “Детектора медіа” Андрієм Чулковим. Новий дизайн — це відповідь на сучасні виклики та тренди в онлайн-медіа. Сподіваємось, що він буде зручнішим для наших читачів і спонукатиме їх проводити більше часу на сайті».

Редакція буде вдячна читачам, якщо вони повідомлятимуть про будь-які недоліки чи прояви некоректної роботи нового дизайну на адресу info@detector.media або в повідомлення фейсбук- і інстаграм-сторінки «Детектор медіа».

У своєму зверненні до читачів із нагоди річниці Наталія Лигачова згадує, з чого починалась «Телекритика», й розмірковує, заради чого варто було, витримуючи непрості випробування, творити цей проєкт протягом двадцяти років.

У наступний тиждень особливо уважно стежте за фейсбук-сторінкою, інстаграм-сторінкою та телеграм-каналом «Детектора медіа». Ми готуємо конкурси, вікторини та розіграші призів, цікаві нові формати та історії про нашу роботу. Це нагода ближче познайомитись із командою «Детектора медіа» та отримати приємну винагороду. А ще скоро ми оголосимо про створення Клубу читачів «Детектора медіа», тож на всіх нас чекає ще багато приємних подій.

27 Вересня 2021

Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Виставки. Конференції. Рейтинги телеканалів. (Підсумки роботи. Ювілеї.)
  • Сторінка 8 з 8
  • «
  • 1
  • 2
  • 6
  • 7
  • 8
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024