FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 16:25

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 67 з 67
  • «
  • 1
  • 2
  • 65
  • 66
  • 67
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Інформаційні новини SAT TV
marsДата: Вівторок, 28.04.2009, 22:42 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
Інформаційні новини

мовлення SAT TV




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: П`ятниця, 03.09.2021, 08:46 | Повідомлення # 991
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Телеканал «SPIKE» вилучено із переліку

іноземних програм, дозволених для ретрансляції




Регуляторний орган під час засідання 2 вересня вніс зміни до Переліку іноземних програм, зміст яких в
ідповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України.


Так, було вирішено вилучити з нього телеканал «SPIKE», ретрансляцію якого на території нашої країни було дозволено рішенням Національної ради від 26 квітня 2018 року № 597.

До Національної ради надійшло звернення від ТОВ «ДЕНТОС ЮРОП», як представника «Viacom СBS Networks International Crech s.r.o.» за довіреністю на території України. Товариство просить регулятора вилучити з переліку дозволених програм іноземний телеканал «SPIKE», правовласником якого є Чеська Республіка.

За рішенням правовласника, як було поінформовано регулятора офіційним листом, трансляцію цього мовника на територію нашої країни було припинено з 1 червня цього року.

Національна рада задовольнила прохання заявника. Таким чином, нині Перелік іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України налічує 186 телеканалів.

ОПУБЛІКОВАНО, 02.09.2021.

RATVODДата: Субота, 11.09.2021, 19:39 | Повідомлення # 992
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
МТС ТВ транслюватиме

три «чоловічих» телеканали




Поки вони будуть доступні передплатникам
онлайн-кінотеатру KION і глядачам Домашнього ТВ МТС.


Але до кінця року з'являться і на супутниковій платформі оператора. Як стало відомо OBOB.TV, невелика затримка з появою на супутниковій платформі пов'язана з вирішенням питання авторських прав.

Що стосується трьох запущених «чоловічих» телеканалів, то це телеканали «Діалоги про риболовлю», «Арсенал» і INSIGHT 4K.

Як повідомляє з цього приводу прес-служба МТС, з вересня передплатники онлайн-кінотеатру KION і глядачі Домашнього ТВ МТС по всій Росії можуть дивитися телеканал «Діалоги про риболовлю», присвячений одному з найбільш улюблених видів дозвілля росіян. Програми телеканалу розповідають про різні способи рибальства, снастях, спорядженні і екіпіровці рибалки, поведінці різних видів риб, особливостей лову в різних ландшафтних і погодних умовах. У сітці програм є передачі, присвячені правовому забезпеченню легальної риболовлі, економіці рибальського дозвілля.

Контент телеканалу повністю російський ... У Домашньому ТБ МТС канал доступний на 461 кнопці.

Також для передплатників KION і глядачів Домашнього ТВ МТС московського регіону стануть доступні телеканали «Арсенал» і INSIGHT 4K. У програмі військово-пізнавального телеканалу «Арсенал» зібрані передачі військової і збройової тематики: популярні серіали і фільми радянського кіно, документальні фільми та рідкісні кадри хроніки, огляд останніх новинок військово-промислового комплексу Росії та світового ВПК, зарубіжні шоу армійської тематики. Канал розташований в лінійному ТВ на 363 кнопці.

Ще один канал ультра-чіткого формату (UHD) INSIGHT 4K, на якому будуть зібрані реаліті-шоу, програми про спорт, подорожі, швидкості, екстремальні захоплення і природу, порадує любителів активного способу життя та екстремальних видів спорту. Переключитися на канал можна 359 кнопкою.

«Ми постійно розширюємо перелік доступних нашим глядачам телеканалів. І бачимо, що останнім часом саме тематичні телеканали стають найбільш затребуваними і підстьобують інтерес до сервісів платного ТБ. Сучасний глядач вимогливий до змісту і якості контенту. При цьому запит на контент стає все більш нішевим і спеціальним. Включення МТС в сітку телемовлення каналів «Діалоги про риболовлю», «Арсенал» і INSIGHT 4K, цікавих більшою мірою чоловічій аудиторії, і тим, хто віддає перевагу активному відпочинку, розширює для наших глядачів вибір цікавих тематичних каналів у відмінній якості. Упевнений, вони оцінять і полюблять нові телеканали, а тим, хто ще не вибрав свого ТВ-оператора, хто любить пригоди, драйв і історію, допоможуть швидше визначитися з вибором і стати нашими передплатниками», - сказав у зв'язку з запуском вищезгаданих телеканалів на платформі МТС ТВ Михайло Горячев, директор з розвитку лінійного мовлення і операторських проектів МТС Медіа.

Автор: obob.tv

09.09.2021.




RATVODДата: Понеділок, 13.09.2021, 19:52 | Повідомлення # 993
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
TV1000 і Viasat History визнані найкращими телеканалами в Україні

за підсумками 2020 року – результати моніторингу BIG DATA UA




Телеканали TV1000 і Viasat History здобули нагороди в категоріях «Кращий фільмовий телеканал»
і «Кращий пізнавальний телеканал» відповідно — такі результати моніторингу телеперегляду
в Україні у 2020 році, проведеного незалежним рейтинговим агентством BIG DATA UA.


Крім того, телеканал TV1000 Action відзначили званням «Serious Challenger». Лідируючи кілька місяців поспіль, за підсумками року він поступився першим місцем каналу TV1000.



«Український ринок висококонкурентний і є одним із найпріоритетніших для медіакомпанії Viasat World. Ми вкрай схвильовані й задоволені тим, що українські глядачі люблять і дивляться наші канали. Отримані нагороди – яскравий доказ того, що ми рухаємося в правильному напрямку», — зазначив Бенджамін Грукок, старший віцепрезидент із комерційної та операційної діяльності у Viasat World.

Великий вибір фільмів на будь-який смак і відсутність комерційної реклами зробили TV1000 найпопулярнішим і найрейтинговішим кіноканалом в Україні.

Viasat History не має аналогів на українському ринку. Документальні передачі за участю авторитетних істориків стали альтернативою «сухим» підручникам для шанувальників історичних подій, великих людей і загадок археології.

Своєю чергою, канал TV1000 Action рясніє захопливими картинами жанру «екшн» і користується успіхом серед енергійних і сучасних людей, що люблять драйв і яскраві емоції.

У 2021 році ці та інші канали з портфоліо міжнародної медіакомпанії Viasat World і далі утримують лідерство в Україні. Так, за підсумками липня 2021 року в першу п'ятірку групи «Канали кінопоказу» увійшли TV1000 Action, TV1000, ViP Comedy, ViP Megahit і ViP Premiere. Лідером у групі «Пізнавальні канали» традиційно став канал Viasat History, тоді як Viasat Explore і Viasat Nature посіли третє й четверте місця відповідно.

Загалом, за даними BIG DATA UA, у липні 2021 року глядачі найчастіше дивилися по телебаченню канали загального перегляду. На другому і третьому місцях за перевагами розташувалися канали кінопоказу й дитячі канали відповідно. Група розважальних каналів посіла четверте місце, слідом за нею йдуть спортивні канали (п'яте місце) і канали новин (шосте місце). Сьоме місце здобула група пізнавальних каналів, восьме — канали серіалів. І завершує рейтинг група музичних каналів (дев'яте місце).

Моніторинг BIG DATA UA проводиться щомісяця серед 500 тисяч українських домогосподарств по всій території України.

Контакт для преси: Лілія Карлова, Liliya.Karlova@viasatworld.com

Про Viasat World:


Viasat World — провідна міжнародна медіакомпанія з великим портфоліо каналів і відео за запитом (SVOD), яке охоплює документальний, розважальний, серіальний, фільмовий і спортивний жанри.

Компанія представляє 30 платних телеканалів і сервісів, які ведуть мовлення 19 мовами на трьох континентах, і має понад 188 мільйонів передплатників.

Основні документально-розважальні бренди Viasat History, Viasat Nature і Viasat Explore оживляють історію, занурюють глядача у світ дикої природи, розповідають про екстремальні подорожі, неймовірні відкриття й безстрашних людей. На каналі Epic Drama представлені драматичні серіали з усього світу. Також у портфелі компанії є дев'ять фільмових каналів, включно із сімействами TV1000 (TV1000, TV1000 Action, TV1000 World Kino) і ViP (ViP Premiere, ViP Comedy та ViP Megahit). На каналах представлений великий вибір фільмів: від голлівудських блокбастерів до шедеврів світового кінематографа за участю найбільших кінозірок усіх часів.

13 вересня 2021.



RATVODДата: Вівторок, 21.09.2021, 18:00 | Повідомлення # 994
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
«1+1 media» про напрямок супутникового телебачення:

Замість стрибка ми отримали короткий спринтерський забіг



Фото: «Детектор медіа»

Ярослав Пахольчук: Це ще точно не стагнація, а стабілізація.
Просто ми не хотіли цю стабілізацію так рано.


Гендиректор «1+1 media» Ярослав Пахольчук в інтерв'ю «Детектору медіа» повідомив, що напрямок супутникового телебачення не демонструє такого об'єму зростання, який прогнозувала медіагрупа.

«У нього немає такого об'єму зростання, який ми прогнозували. Але ми точно не планували, що настане COVID-19, гаманці українців зменшаться, вони не зможуть переміщатися навіть у межах країни, а інсталятори не матимуть змоги до них доїжджати. І враховуючи тривалість цього процесу, на жаль, замість того стрибка, який міг би відбутися, стався короткий спринтерський забіг. Ми очікували, що дистанція буде довшою, хоча б на півтора-два роки активних продажів, а вони тривали два місяці. Але це не стагнація, це великий форсмажор», – каже Пахольчук.

Пахольчук додав, що супутникові оператори сьогодні стоять на місці, але восени очікується певне пожвавлення.

«Наступає осінній високий сезон back to school, іде пожвавлення і подивимося, яким воно виявиться. Торік літо було мертве, але осінь — суперова. Повторюся: це ще точно не стагнація, а стабілізація. Просто ми не хотіли цю стабілізацію так рано. Бо коли в компанії є пів мільйона абонентів, у неї значно більший запас міцності, ніж коли їх до двохсот тисяч», – сказав Пахольчук.

Директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення «1+1 media» Андрій Мальчевський в інтерв'ю «Детектору медіа» повідомив, що динаміка підключень до платного супутника знижується.

21 вересня 2021.



RATVODДата: П`ятниця, 25.02.2022, 23:14 | Повідомлення # 995
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Увага, регіональні мовники та провайдери!



НСТУ переходить на резервний аплінк!


Це означає, що ті провайдери, які брали сигнал із ЦКУ Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення його втратять.

Не панікуйте. Керівництво Суспільного мовника повідомляє, що потрібно буде просто переналаштувати отримання сигналів із ЦКУ чи на ефіри виключно на супутнику НСТУ. Параметри супутникової трансляції лишаються тими самими.

Це — СупутникAmos 3, 4.0°W. Частота11175. ПоляризаціяГоризонтальна

Символьна швидкість30000. FEC3/4. Формат зображенняMPEG-2.

Стандарт мовленняDVB-S (QPSK)


Кодуваннянемає, сигнал можна приймати у вільному доступі.

Ця інформація стане в нагоді регіональним та місцевим мовникам. Суспільна телерадіокомпанія заявляє, що готова без обмежень надавати свої програми для регіональних і місцевих мовників

ОПУБЛІКОВАНО, 25.02.2022

Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
  • Сторінка 67 з 67
  • «
  • 1
  • 2
  • 65
  • 66
  • 67
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024