FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 02:03

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Інформаційні новини SAT TV
marsДата: Вівторок, 28.04.2009, 22:42 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
Інформаційні новини

мовлення SAT TV




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
SerjogaДата: Вівторок, 07.07.2009, 11:20 | Повідомлення # 76
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
У зв'язку з похоронами Майкла Джексона,
MTV Україна змінює сітку мовлення.

- « МедіаБізнес »

У зв'язку з публічною церемонією прощання з поп-королем Майклом Джексоном, канал MTV Україна у вівторок, 7 липня, змінює сітку мовлення. Про це повідомила прес-служба каналу.

У цей день, з 10.00 до 14.00, канал покаже 40 кращих кліпів артиста.
З 19.30 до 21.15, вийде спеціальна програма «Пам'яті Майкла Джексона» (з повтором вночі, в 1.30).
Також протягом дня в ефірі MTV Україна буде бегущая строка, де величезна кількість світових зірок, друзів, учнів та колег Майкла Джексона будуть ділитися своїми спогадами про цьому великому людині.

Офіційні плани з приводу проведення публічної церемонії прощання з Майклом Джексоном оголосив минулого тижня Тим Лейвек, президент компанії AEG, власник Staples Center (Лос-Анджелес), де проходитиме церемонія. Взяти участь у церемонії, зможуть близько 17 тис. чоловік.

ABC News повідомляє, що за інформацією джерел, які займаються плануванням прощання, більше 750 тисяч людей з усього світу збираються провести свого улюбленого музиканта в останню дорогу. На території Staples Center і за його рисою розмістять екрани, на яких буде транслюватися церемонія.За правопорядком на центральній площі будуть стежити більш 2,5 тисяч поліцейських.
Численні державні і приватні турагенції вже відзначили збільшення кількості відвідувачів міста, наповненість аеропортів і готелів Лос-Анджелеса.

MTV Україна - розважальний молодіжний телеканал.В українському ефірі з 24 серпня 2007 р. Входить у всесвітню телевізійну мережу MTV Networks, яка належить медіа-корпорації Viacom. MTV Networks International володіє мультимедійними брендами MTV: Music Television, VH1, Nickelodeon, TMF (The Music Factory), VIVA, Flux, Paramount Comedy та Game One.Програмне наповнення MTV Україна - міжнародні MTV-шоу, дубльовані українською мовою, локалізовані MTV-формати та програми власного виробництва. На сьогоднішній день канал має 50% покриття піплметріческой панелі України. Генеральний директор - Костянтин Стрюков.

SerjogaДата: Вівторок, 07.07.2009, 11:21 | Повідомлення # 77
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
По телевізору кризи вже не видно.

- Кommersant.ua

За підсумками I півріччя більшість телеканалів вийшли на кризовий показник продажів реклами.А за підсумками року учасники ринку очікують, що у фінансовому виразі його обсяг приблизно на 20% буде нижче торішнього в гривневому вираженні. На початку року рекламодавці заощаджували на рекламі, і в II півріччі багато хто з них збільшать свої маркетингові витрати, чекають в агентствах.

У стані замішання

2009 рік для українського ринку ТБ-реклами вперше за останні кілька років розпочався у повній невизначеності: рекламодавці, медіаагентства та телеканали кілька місяців не могли домовитися про ціни на продаж реклами.Внаслідок різкої девальвації гривні восени 2008 року рекламодавці не могли заявити бюджети на 2009 рік (зазвичай бюджети заявляються у жовтні-листопаді попереднього року).Спільно з агентствами вони наполягали на переході в розрахунках на гривню, зафіксувавши вартість реклами за середнім курсом 2008 року - 5,05 грн / $. Але це було невигідно телеканалам - частка іноземного контенту, закупівля якого в основному здійснюється за долари, у них складає від 30% до 70%.

В результаті на початку року медіаагентства зіткнулися з падінням попиту на рекламу. Січень був гіршим за останні кілька років - всього було продано 72 тис. WGRP (виважений пункт рейтингу; кількість глядачів, які побачили рекламні ролики, приведені до 30-секундного еквіваленту).Для порівняння: у січні 2008 року було продано 110 тис. WGRP, а до цього гіршим місячним показником продажів вважався січня 2005 року - 80 тис. WGRP.Серед компаній, що зняв рекламу з ефіру, виявився навіть найбільший рекламодавець в країні Procter & Gamble і входить у топ-10 рекламодавців Beeline, лідерами по скороченню бюджетів стали також МТС, Unilever і Berlin Chemie.До визначення цін на телерекламу рекламодавці не могли заявити бюджети і на інші медіа, внаслідок чого останні терпіли збитки. "Небажання рекламодавців розміщуватися в обсягах попередніх років мало швидше психологічні причини.У криза багато компаній виявилися не готові вкладати гроші у власне просування ", - вважає директор з маркетингу та продажів сейлз-хауса" Відмінна реклама "(входить до групи" Інтер ") Дмитро Дутчин.

Гра на пониження

Перший прайс-лист у цьому році з'явився тільки 19 січня.Вартість телереклами в ньому знизилася на 40% - ціна пункту рейтингу (GRP, умовна одиниця при продажу реклами на ТБ) склала $ 420,57 за курсом 5,05 грн / $."На початку року для продавців було два шляхи: залишити ціну на високому рівні минулого року, і тоді в ефірі залишилося б обмежена кількість компаній, що купують за більш високою ціною меншу кількість рейтингів і таким чином поставивши розмір ринку,який навряд чи зміг би за короткий час збільшитися за рахунок нових рекламодавців.Або знизити ціни, що повинно було мотивувати сомневающихся рекламодавців повернутися на ТБ. Другий варіант повернув ринок до літа на рівень продажу попередніх років ", - зазначає Дмитро Дутчин.Наприкінці лютого сейлз-хауси повернулися також до продажу за принципом floating - найдешевший тип розміщення, коли ролик розміщується за залишковим принципом.

Дії продавців дали позитивний ефект.Уже в кінці травня сейлз-хауси заговорили про необхідність підвищення цін на ТВ-рекламу у зв'язку зі зростанням рівня sold out (заповнення рекламних блоків). Рекламне час найбільших телеканалів було розпродано майже на 100%, тоді як ще в січні максимальний рівень заповнюваності складав всього 52%.А за кількістю закуплених рейтингів до кінця I півріччя ринок вийшов на рівень минулого року, відзначає директор медіаагентства АІТІ / Carat Олександр Гороховський. "Зараз багато компаній озирається на конкурентів, скільки грошей ті витрачають на рекламу.Їх все менше цікавить абсолютний рівень ціни, а все більше - відносний до своїм конкурентам - говорить Дмитро Дутчин .- Рекламодавці переходять в більш дорогі типи розміщення, хоча інвестують більше, ніж конкуренти з обережністю ".

В нерівних умовах

Відновлення ринку відбувається нерівномірно. Найбільший показник заповнюваності ефіру рекламою у каналів, на яких її розміщенням займаються найбільші на ринку продавці - сейлз-хауси, що входять в умовну групу "Інтер" (серед найбільших "Інтер", "Новий канал", ICTV, СТБ та НТН)."На каналах 'Інтер-реклами' вже в червні досягнуто заповнення близько 100%, - говорить гендиректор медіаагентства Initiative Media Андрій Андрющенко.- Цього вдалося досягти за допомогою більш різноманітного інструментарію ціноутворення і більш вигідних пропозицій, сукупна частка аудиторії обслуговуються ними каналів перевищує 60% ".За інформацією учасників ринку, сейлз-хауси групи "Інтер" на початку року запропонували клієнтам так звану "знижку за ексклюзив" - клієнт отримує дисконт у розмірі 30%, якщо не розміщує рекламу на каналах конкурентів.

Розрахунок на перспективу

У фінансовому вираженні ринок ТБ-реклами у I півріччі відстає від аналогічного періоду минулого року на 25-35% у гривні через більш низьких цін на рекламу, відзначає пан Горохівський. На другу половину року прогнози більш оптимістичні.Навіть у літні місяці, коли продаж традиційно падає на 30-40% у порівнянні з весняними, в цьому році зниження не перевищить 10-15%, прогнозує пан Дутчин."На початку року компанії заощаджували гроші на рекламі, і зараз у них є можливість показати їх як прибутку за півріччя або направити на просування, що посилить ринкові позиції компаній", - додає він.
Зростання доходів від реклами має сприяти і введення максимально гнучкої системи продажів. З 1 липня до 40% рекламного часу сейлз-хауси продають за принципом аукціону. "В червні ми опинилися в ситуації незадоволеного попиту.Зараз цю проблему частково вирішують аукціонні блоки, у яких ціна реклами визначається попитом на неї з боку рекламодавців ", - пояснює Дмитро Дутчин.Високий показник заповненої ефіру телеканалів групи "Інтер" та умовного медіахолдингу Віктора Пінчука (канали "Нової комерційної телегрупа") на руку іншим гравцям ринку."У липні деякі клієнти будуть розглядати можливість перенесення бюджетів, які не поміщаються на канали 'Інтер-реклами', на інші канали. Заповнюваність там менше, - відзначає пан Андрющенко .- Завдяки переносу бюджетів, думаю, всі основні канали в вересні будуть заповнені рекламою ".Тому в серпні сейлз-хауси планують внести чергові зміни у свої прайс-листи. "Сьогодні для продавців важливо адекватно оцінити попит, щоб уникнути ризику підняти восени ціни вище можливостей рекламодавців", - відзначає пан Дутчин.

Оптимістично оцінюють ситуацію і дослідники.Компанія Cortex скорегували прогноз розвитку ринку: якщо у квітні падіння ринку ТБ-реклами прогнозувалося на рівні 32%, то в червні - 28%, до 1,7 млрд грн. З 41% до 37% знижено прогноз падіння всього рекламного ринку за підсумками 2009 року."На 2010 рік ми прогнозуємо зростання рекламного ринку на 10%, а ТВ-реклами - до 20%", - говорить директор Cortex Андрій Колесник .- Це буде залежати від того, чи буде друга хвиля кризи, і наскільки зросте ВВП. На докризових темпи зростання рекламний ринок потенційно може вийти до 2012-2013 роках ".До кризи середньорічне зростання рекламного ринку становив 30-50%, нагадує пан Андрющенко. "Як показує досвід, після періоду жорсткої економії поведінка споживачів змінюється. Як тільки споживче настрій зміниться, ринок неминуче почне рости", - упевнений він.

SerjogaДата: Вівторок, 07.07.2009, 11:22 | Повідомлення # 78
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
GfK Ukraine вимагає вибачень

від гендиректора MTV Ukraine

Компанія GfK Ukraine прокоментувала, зроблені на її адресу, заяви генерального директора MTV Ukraine Костянтина Стрюкова.

Подаємо оригінальний текст коментаря GfK Ukraine:

«3 липня 2009 року в Медіабізнесе було опубліковано інтерв'ю пана Стрюкова, генерального директора MTV Ukraine, в якому він дав відгуки щодо роботи ТБ панелі GfK Ukraine. Ми згодні з тим, що пан Стрюков, як і інший користувач даних, має право на суб'єктивну точку зору.Однак ми вважаємо неприпустимим аргументувати свою позицію недостовірними фактами.

По-перше, пан Стрюков говорить: «65% мешканців столиці дивляться кабельне телебачення, але їх мерят тільки 35% піплметров. А 35% мешканців дивляться ефірне телебачення, однак їх міряють 65 піплметров.Про якій якості можна говорити? ».

Хочемо підтвердити, що згідно з даними встановочного дослідження GfK Ukraine 78% домогосподарств мають у Києві доступ до кабельного ТБ.У даних ТВ панелі частка домашніх господарств з кабельним телебаченням становить 77% (середнє розподіл за 2-й квартал 2009 року). Це відповідає 150 домашнім господарствам, в яких встановлено 215 піплметров.

Оскільки пан Стрюков озвучив (свідомо чи несвідомо) недостовірну інформацію про ТБ-панелі GfK Ukraine, ми вимагаємо від пана Стрюкова офіційних вибачень.

По-друге, ми хочемо отримати пояснення пана Стрюкова щодо такого недоліку панелі як «вразливість»: «Ще один недолік - вразливість панелі, і з цим має впоратися вже згаданий алгоритм визначення родин зі значним відхиленням в телеперегляд».

На практиці GfK Ukraine щоденно застосовує цілий ряд алгоритмів перевірки якості даних ТВ панелі перед тим, як вони надаються клієнтам.Розроблений алгоритм, на який посилається пан Стрюков, є додатковим засобом контролю, но ни в коей мере не може служити аргументом неякісних даних. Просимо пана Стрюкова вказати, що він розумів під «вразливістю» панелі,яка є недоліком роботи GfK Ukraine.

По-третє, показники внеску в смотреніе каналу, надані паном Стрюковим на графіку 3, не відповідають опису - «які саме канали віддають перевагу ті, хто дивляться телевізор зі значним відхиленням в телеперегляд».Ми не знаємо, чи є це елементарною недбалістю в описі створення цільової аудиторії для аналізу або поганим знанням інструмента, але ми просимо пана Стрюкова надалі коректно використовувати наші дані, щоб не вводити нікого в оману.

Ми готові вислухати і обговорити будь-які побажання щодо покращення діяльності ТВ-панелі, як з боку пана Стрюкова, так і з боку всіх наших клієнтів, але просимо коректними оперувати фактами.

Ольга Росманова, GfK Ukraine »

SerjogaДата: Вівторок, 07.07.2009, 11:23 | Повідомлення # 79
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
" Глобалстар " позичив $ 738 млн

Супутниковий оператор зв'язку "Глобалстар", чиї інтереси в Росії представляє компанія "ГлобалТел", залучив близько $ 738 млн на запуск супутникового угруповання другого покоління і будівництво IP-мережі для мобільних супутникових терміналів.

Запустити нове угруповання "Глобалстар" має намір в 2010 р. Термін життя супутників другого покоління складе 15 років.

У отримані $ 738 млн входить синдикований кредит загальним обсягом $ 586 млн і $ 152 млн від основного акціонера "Глобалстара" - Thermo Funding Company LLC.Кредит фінансує синдикат, до якого входять банки BNP Paribas, Natixis, Societe Generale, Calyon і Credit Industriel et Commercial. "Глобалстар" зобов'язаний погашати кредит кожні шість місяців аж до 2012 р.Угода застрахована компанією Coface - експортним кредитним агентством, що працюють від імені французького уряду.

Як пояснює прес-служба "ГлобалТела", $ 738 млн підуть на виробництво, доставку і запуск супутникової мережі і наземних засобів другого покоління системи "Глобалстар", а також на проекти з прискореної постачання резервних супутників другого покоління, які, як правило,виробляються і поставляються після основної угрупування.Як доповнив генеральний директор "ГлобалТел" Андрій Козлов, отримані кошти дозволять прискорити процес розробки проекту, в тому числі і впровадження мікросхемного комплекту (chipsets) для супутникових інтерфейсів наступного покоління,які розробляє постачальник обладнання для мереж VSAT Hughes Network Systems.

За допомогою 48 низькоорбітальних супутників система Globalstar забезпечує покриття поверхні земної кулі між 74 градусом північної і південної широти. Послуги зв'язку системи Globalstar доступні більш ніж у 100 країнах світу.Єдина тарифна зона обслуговування російського сегмента системи Globalstar (РССГ) охоплює територію 11 країн, включаючи північні і східні моря, частина акваторії Тихого океану. У РССГ, крім Росії, входять Казахстан, Узбекистан, Таджикистан, Киргизія, Туркменія, Грузія, Вірменія та Азербайджан.А також до зони обслуговування російського сегменту відносяться Монголія, Афганістан та Північна Японія.

Оновити супутникову угруповання "Глобалстар" вирішив ще в 2007 р. - у оператора почалися проблеми із-за погіршення якості покриття і встановлення з'єднань."Глобалстар" пов'язував їх з напрацюванням життєвого ресурсу бортового приймально-передаючого обладнання супутників першого покоління супутникової угруповання, яка формувалася в період 1999-2000 рр.. з розрахунковим терміном служби 7,5-9 років.Запуск перших восьми супутників, які спочатку використовувалися в роботі угруповання першого покоління, а потім інтегрувалися в угруповання другого поклоніння, проходив у 2007 р."Тепер, коли ми володіємо необхідними засобами для запуску супутникового угруповання другого покоління і будівництва нової наземної інфраструктури, ми можемо зосередити всі зусилля на розширенні ринку рішень для промисловості та індивідуальних користувачів."Глобалстар" вже має в своєму розпорядженні найбільшою в нашій галузі базою абонентів послуг телефонії та передачі даних ", - коментує подію головний виконавчий директор" Глобалстар Інкорпорейтед "Джей Монро.

Мережа "Глобалстара" другого покоління включає супутникову угруповання, яку проектує і виробляє компанія Thales Alenia Space - постачальник корисної навантаження для супутників ФГУП "Космічна зв'язок". Новий наземний сегмент розробляють компанії Hughes Network Systems і Ericsson Federal.Модернізації піддадуться і три російські наземні станції сполучення, розташовані в Москві, Новосибірську і Хабаровську. "Поки передчасно говорити про терміни модернізації станцій сполучення на території РФ.Зараз мова йде про створення та запуску супутникового угруповання другого покоління ", - сказав репортери ComNews Андрій Козлов.

"Глобалстар" проектує мережу таким чином, щоб вона працювала як мінімум до 2025 р.Оператор обіцяє, що продукти та послуги нової мережі будуть включати полудуплекс, мультівещаніе, MMS, програми для мобільного відео, послуги визначення місця розташування.Також оператор запустить у продаж мультіполосние (з режимом зміни смуги) і многорежімние трубки і пристрої передачі даних з GPS-інтеграцією.

Повідомляє: www.comnews.ru

RATVODДата: Середа, 08.07.2009, 16:59 | Повідомлення # 80
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Cisco зацікавилася космічною технікою

У компанії Cisco розповіли про ряд експериментальних проектів,
направлених на розвиток нових напрямів діяльності мережевого гіганта.

Одним з найбільш масштабних, цікавих і перспективних в Cisco називають космічні рішення. У лабораторіях компанії ведеться розробка устаткування, призначеного для роботи в умовах космосу.

Тут створюють нові роутеры, які придатні для розміщення на геостаціонарних супутниках. За допомогою таких вирішень Cisco з одного боку відкриє новий і досить перспективний ринок, а з іншою споживачі отримають нові мережеві сервіси, організовані через системи супутникового зв'язку. Ведеться розробка вирішень подібного класу в рамках програми IRIS (Internet Routers In Space) американського Міністерства оборони.

За словами генерального менеджера програми IRIS в Cisco Грега Пелтона, супутники з подібним устаткуванням повинні передавати інтернет-дані, а також об'єднувати різні мережеві вузли і базові станції на землі. Кожен супутник володітиме досить ємким транспондером, що працює на безлічі частот, аби кожен користувачі міг отримати свій "промінь" і користуватися їм без переривання сервісів інших абонентів.

На сьогодні супутникові угрупування є відособленими мережами, що надають, як правило, з'єднання типа крапка-крапка, розширених можливостей по управлінню передачею, по її маршрутизації і іншим зручностям зараз немає. Проте якщо супутники оснастити маршрутизаторами, то вони зможуть використовувати всі переваги IP-протокола і спілкуватися з різними наземними станціями, з іншими супутниками, причому нові з'єднання створюватимуться динамічно (як в звичайному сегменті інтернету). Таким чином, у користувачів супутникових послуг відпаде необхідність перманентної оренди каналів, можна буде лише платити за сам сервіс і позбавитися від додаткових платежів.

Крім того в Cisco говорять, що розмістивши на орбіті супутники-маршрутизатори, у користувачів глобальної мережі з'явиться можливість істотно підвищити доступність і швидкість всієї мережі в цілому. "Зараз супутник може відправити інформацію лише за конкретною адресою, коли інформацію треба переадресувати, супутник знов передає пакет на землю і тут вже працює ретрансляційне устаткування. У новому проекті цього не потрібний і всю роботу пророблятиме супутник. Фактично, ми говоримо про створення нового покоління розумних супутників", - говорить незалежний консультант Марк Чартленд.

За його словами, деякі з супутників, що існують на сьогодні, наприклад апарати системи Iridium, можуть спілкуватися один з одним, але відбувається це не по протоколу IP, що робить такі комунікації обмеженими, дорогими і далеко не універсальними.

У Cisco розповідають, що космічні маршрутизатори здатні не лише відкрити дорогу до створення "розумних" супутників, але і істотно збільшити з пропускну спроможність. Наприклад, зараз середня ємкість телекомунікаційного супутника складає 2 Гбіт/сек, проте в Cisco обіцяють підняти цю планку до 150 Гбіт/сек. Можливим це стане завдяки новій технології установки частот в но-діапазоні, а також новій закритій патентованій технології "гарячих крапок". Суть нових винаходів зводиться до динамічного мультиплексування і розбиття частот.

"Вочевидь, що такі технології зажадаються для передачі відео і великих потоків даних", - говорить Пелтон. У компанії говорять, що на сьогодні один з роутер вже працює в космосі. Модифікована версія Cisco Mobile Access Router працювати на одному з наукових супутників. Втім, інформаційна ємкість цього рішення зовсім невелика.

Реальні тести нових систем почнуться до кінця цього року, коли на орбіту буде виведений супутник IS-14, що належить супутниковому операторові Intelsat. На даному апараті буде встановлений перший сучасний космічний маршрутизатор, який перші 3 місяці працюватиме на користь Уряду США, а потім ще рік на користь бізнес-користувачів.

В той же час, в Cisco визнають, що космічні мережеві компоненты не будуть дешевими. Тут все повинно бути зроблено ідеально точно, з великим запасом міцності і надійності. "Такому устаткуванню належить працювати по 15 років в умовах низьких температур і жорсткої радіації", - говорить Пелтон. У останньому космічні маршрутизатори будуть схожі на земні аналоги - вони також управлятимуться видалено, тут буде використана майже така ж програмна начинка.

Повідомляє: www.cybersecurity.ru


RATVODДата: Середа, 08.07.2009, 19:54 | Повідомлення # 81
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
ФГУП « Космічний зв'язок » піднялося на 6-е місце

У рейтингу провідних міжнародних операторів
фіксованого супутникового зв'язку

ФГУП «Космічний зв'язок» піднялося на 6-е місце

Згідно даним, опублікованим міжнародним виданням Space News, російський національний супутниковий оператор ФГУП «Космічний зв'язок» (ГПКС) став 6-м в рейтингу провідних світових операторів фіксованого супутникового зв'язку, продемонструвавши найпотужніший ривок в лідируючій десятці. Рік тому ГПКС було на 9-м місці. Рейтинг 25-ти найбільших операторів газета складає щорік на підставі даних про доходи компаній. За 6 років ГПКС піднялося в цьому рейтингу з 19-го на 6-е місце. Рейтинг супутникових операторів як і раніше очолюють Intelsat, SES і Eutelsat. У п'ятірку також входять канадські Telesat і японський Sky Perfect JSat Corp. За ГПКС в рейтингу слідує іспанський оператор Hispasat і Бразільський Star One.

Повідомляє: Прес-служба ФГУП «Космічний зв'язок»


RatvodTechДата: Четвер, 09.07.2009, 14:35 | Повідомлення # 82
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Церемонія прощання з Джексоном обійшлася в $1,4 млн

9 липня 2009
Фото: Reuters

Власті Лос-Анджелеса витратили 1,4 млн доларів на минулі у вівторок заходи, пов'язані з церемоніями в пам'ять Майкла Джексона.

Як повідомляє Associated Press із засланням на представників міської адміністрації і поліції, самим витратним виявилося залучення до забезпечення безпеки в ході траурних заходів 3,2 тисяч поліцейських, які отримали в цілому 1,1 млн доларів за переробку.

«Міська адміністрація задоволена тим, що вартість підготовки до заходів виявилася що значно менше прогнозувалися 4 млн доларів»

Основним завданням співробітників поліції була підтримка порядку в спортивно-розважального комплексу Staples і в залі на 20 тис. місць, де проходили церемонії прощання з «королем поп-музыки», що помер 25 червня в Лос-Анджелесі у віці 50 років.

Що залишилися 300 тис. доларів було витрачено на організацію руху транспорту на час церемонії, очищення вулиць міста від сміття після неї і інші необхідні витрати.

При цьому представники міської адміністрації виразили велике задоволення тим фактом, що вартість підготовки до проведення заходів, присвячених пам'яті музиканта, виявилася значно менше доларів, що прогнозувалися раніше 4 млн.

Власті Лос-Анджелеса, що відчув на собі негативну дію світової економічної кризи, що продовжується, сподіваються компенсувати частину витрат за рахунок пожертвувань від залицяльників покійного піп-ідола і інших зацікавлених осіб і організацій.

Зокрема, міська порада створила спеціальний сайт, через який той, що будь-який бажає може переказати кошти в рахунок оплати концерту пам'яті Джексона, через який до теперішнього часу вже поступили 17 тис. доларів. Проте із-за ряду технічних складнощів дані засоби поки що не поступили на рахунок мерії.

При цьому представники властей Лос-Анджелеса повідомили про те, що AEG Live, власник центру Staples, що організувала і отрекламировавшая церемонію, не узяла на себе жодних витрат по її забезпеченню, передає РІА «Новості».

Нагадаємо, церемонії прощання з легендарним виконавцем завершилася в Лос-Анджелесі в ніч на середовище. У ній взяли участь 18 тисяч чоловік. Віддати дань пам'яті прийшли колеги покійного артиста: музиканти Лайонел Річи, Стіві Уандер, Мерайя Кері та інші, повідомляє ВПС.

Серед зірок, що прийшли віддати дань пам'яті «королеві поп-музыки», також були Мартін Лютер Кинг III, актриса Брук Шилдс, співець Смоки Робінсон, знамениті баскетболісти Кобі Брайант і Меджік Джонсон.

Родичі покійного сиділи в першому ряду. Братів Джексонов легко було відрізнити по однакових чорних костюмах, темних окулярах, жовтих галстуках і червоних трояндах в петлицях.

Меморіальна церемонія, що відкрилася читанням послань першого чорношкірого президент ЮАР Нельсона Мандели і близького друга Джексона співачки Дайани Росс, продовжилася виступом Мерайі Кері і Трея Лоренца, що виконали хіт групи Jackson 5 - «I'll be there» («Я буду там»).

«Нам не хватає тебе, Майкл», - призналася Кері після закінчення виступу.

Лайонел Річи виконав пісню «Jesus Is Love» («Ісус є кохання»), а Стіві Уандер - свій шлягер 1971 року з відповідною сьогоднішньому сумному приводу назвою «Never Dreamed You'd Leave in Summer» («Ніколи не думав, що ти підеш влітку»).

«Настав момент, до якого я не хотів дожити. Але я можу сказати одне: я знаю, що Господь добрий. І я знаю, що, хоча ми відчуваємо, як сильно потрібний Майкл нам, мабуть, Богові він потрібний більше», - сказав Уандер, передуючи своєму виступу.

Співець Ашер виконав пісню з назвою «Gone Too Soon, що «говорить»» («Пішов дуже рано»).

Пісню самого Майкла Джексона «Will You Ве There» («Чи будеш ти там») заспівала Дженніфер Хадсон.

В кінці меморіального концерту ті, що всі виступали хором виконали пісню Джексона «Heal the World» («Зціли світ»), після чого брати покійного і колишні його колеги по родинній групі Jackson 5 Джермен і Марлон поблагодарили всіх залицяльників співця.

Публіка в залі Staples явно сподівалася на те, що мікрофон візьме в руки сестра Майкла Джексона відома співачка Джанет Джексон. Джанет, проте, підштовхнула до мікрофону дочку співця, 11-річну Періс Майкл Кетрін.

«Папа був кращим папою на світі. Я просто хочу сказати, як сильно я його любила», - плакавши, сказала дівчинка, після чого відвернулася. Джанет обійняла її, після чого сім'я Джексонов віддалилася з сцени.

Інформації про терміни і місце поховання співця до цих пір не з'явилася. Спочатку ховати «короля поп-музыки» Джексони збиралися на знаменитому голлівудському кладовищі Forest Lawn, поряд з іншими знаменитостями, що прославили Америку. Проте справа доки обмежилася лише короткою поминальною церемонією лише для членів сім'ї в кладовищенському мавзолеї Hall of Liberty і грандіозним концертом, що послідував за нею, в лос-анджелесском комплексі Staples.

50-річний Майкл Джексон раптово помер 25 червня. Причина смерті до цих пір не ясна, оскільки результати двох вироблених розтинів тіла доки не готові. У свідоцтві про смерть, за іронією долі виданому в середу, сказано, що причина смерті «буде з'ясована пізніше».

Серед версій смерті культового співця ЗМІ найчастіше називають наркотики, лікарську помилку, а також наслідки багаточисельних пластичних операцій.

RATVODДата: Четвер, 09.07.2009, 22:48 | Повідомлення # 83
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Супутникова платформа UPC Direct

переходить на супутник Thor 1W

Супутникова платформа UPC Direct буде переміщена з супутника Astra - 19,2E в позицію 1W.

Оператор UPC Direct підписав довгострокову угоду з Telenor Satellite Broadcasting на оренду 7 транспондерів на супутниках Thor 5 (запущений в лютому 2008) і Thor 6 (планується запуск в четвертому кварталі 2009 року).

UPC Direct надає послуги для Угорщини, Чехії і Словаччини.

329,300 абонентів перейде на новий супутник навесні 2010 років. До семи транспондерів залучать ще три які вже використовуються для надання послуг 155,400 абонентам румунської DTH-платформы FocusSat, яка була придбана компанією UPC ще в 2006 році. На супутнику Astra UPC Direct орендує п'ять транспондерів.

Джерело :

RATVODДата: П`ятниця, 10.07.2009, 06:53 | Повідомлення # 84
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Російський оператор RSCC

названий шостим оператором в світі.

Згідно даним, опублікованим агенством Space News, російський супутниковий оператор RSCC (ФГУП "Космічний зв'язок") оказався на шостому місці в рейтингу найбільших в світі супутникових операторів. В минулому році російська компанія займала дев'яте місце в "Рейтингу 25 операторів", де місце розраховується на основі їх річного доходу.
За останні шість років, оператор RSCC зумів піднятися з 19 місця в рейтингу на 6-е.
Традиційно ж очолюють даний список ( як завжди за останні роки ), такі крупні оператори, як: Intelsat, Eutelsat і SES. Високий рейтинг також мають японський і канадський оператори Sky Perfect і JSat Corp.

Джерело:


RATVODДата: П`ятниця, 10.07.2009, 06:57 | Повідомлення # 85
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
CANAL+ отримав титул

" Супербренд в Польщі "

Компанія CANAL+ отримала титул "Супербренд в Польщі". Даний титул був присвоєний на польському конкурсі "Найкраща торгівельна марка в Польщі", який був організований міжнародною компанією Superbrands. У нинішньому конкурсі CANAL+ боровся за титул з більш ніж 150 торгівельних марок, які були номіновані в категорії "найсильніша торгівельна марка на польському ринку".

Переможців визначила так звана Рада торгівельних марок, тобто рада визнаних експертів і фахівців в області маркетингу, які проаналізували більше 1500 нинішніх брендів в Польщі.

Титул "Супербренд в Польщі" є для нас великою нагородою і черговим підтвердженням правильності стратегії розвитку торгівельної марки CANAL+ - як телебачення найвищої якості. Титул, затверджений радою експертів, зобов'язав наш колектив до ще більшої турботи про високі стандарти і якість телевізійних послуг, які надає CANAL+, - сказав Bertrand Le Guern, голова правління компанії CANAL+ Cyfrowy.

Відповідно до правил конкурсу, титул "Супербренд в Польщі", отримує марка, яка досягла найбільшої репутації в своїй області, надаючи споживачеві якісний продукт, який задовольняє вимоги і побажання телеглядача.
Титул "Супербренд в Польщі" надає відчутну перевагу переможцеві над конкурентними торгівельними марками.

Джерело:

RATVODДата: П`ятниця, 10.07.2009, 07:12 | Повідомлення # 86
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Viasat додає TV4 і SVT Play.

Modern Times Group і оператор платного ТБ Viasat Broadcasting, що належить до неї, додали до свого списку каналів TV4 і SVT Play, відповідно до угоди.
TV4 є групою каналів, що включає в свій склад:TV4, TV4 Plus, TV4 Fakta і LattjoLajban.
Шведський суспільний мовецьSVT з сервісом SVT Play, який включає HD програму, також були додані в список каналів оператора.

Ця послуга буде доступна для підписчиків супутникового Viasat з наступного місяця.
Viasat OnDemand був запущений як потокове відео онлайн сервісу в травні 2007 року, надає широкий вибір художніх фільмів, прямі трансляції спортивних подій і серіали для користувачів в Швеції, Норвегії і Данії. У жовтні 2008 року цей оператор для своїх абонентів організував таку послугу, як on-demand TV, доступною, що стала, за допомогою придбання в Viasat спеціального терміналу DVR ViasatPlusHD, доступним в Скандинавії. Доступ до безкоштовних канали ТБ-послуг на каналах: ТВ3 Play, TV6 Play, TV8 (для ігор) і ZTV Play були додані підписчикам в Швеції 26 травня 2009 року.

Джерело:


SerjogaДата: Субота, 11.07.2009, 10:38 | Повідомлення # 87
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
Створення асоціації нішевих телеканалів

– питання кількох днів

10-07-2009

Сьогодні в ресторані «Тургенєв» відбувся круглий стіл ТК «Малі канали: контент, розповсюдження, вимірювання, реклама». Нішеві мовники й розповсюджувачі говорили про феномен нішевих каналів в Україні й за кордоном, проблеми вимірювання їх аудиторії, питання контенту й реклами.

Вальдемар Дзікі, генеральний директор ТРК «Україна», зокрема, зазначив: «Бракує майданчика для розвитку нішевих каналів, бо коли говорять про медіа-ринок, то пригадують насамперед «Інтер» і йому подібні, а не думають про канали, які є власне базою цього ринку. Крім того, бракує їх репрезентації».

Павло Шпіцберг, співвласник компанії «Медіасат», назвав «вилку» цін на входження нішевих каналів у кабельну мережу: «Вона абсолютно немотивована і може складати від 100 грн на рік до 50 000 на місяць».

В круглому столі також узяли участь Олександр Пелех, менеджер проектів компанії SES SIRIUS, Вікторія Семененко, керівний партнер компанії Maxximum Advertising, Костянтин Стрюков, генеральний директор телеканалу MTV і Георгій Барзашвілі, менеджер з розвитку бізнесу ТРК «Україна».

Представники нішевих телеканалів зізналися, що за кілька днів, імовірно, оголосять про створення асоціації. Модератор круглого столу, заступник головного редактора сайту «Телекритика» Леся Ганжа, резюмувала зустріч так: «Ми дійшли очікуваного висновку, що нішеві канали врятує консолідація».

RATVODДата: Субота, 11.07.2009, 17:10 | Повідомлення # 88
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
2009 - Showtime Arabia вибирає

безстрічкову технологію EVS

Showtime Arabia, провідна платна телемережа на Близькому Сході і в Північній Африці, вибрала миттєву безстрічкову технологію EVS для студійного освітлення ігор Англійської прем'єр-ліги.
Showtime Arabia - провідна платна телемережа на Близькому Сході і в Північній Африці, що транслює блокбастери, новітні телесеріали і спортивні репортажі. У сьогоденні мережа включає 20 каналів, в т.ч. SHOWSPORTS 1 і SHOWSPORTS 2, на яких демонструються ексклюзивні покази ігор Англійському прем'єр-ліги. Канал SHOWSPORTS 1 віщає на арабській мові, а SHOWSPORTS 2 - на англійському. Обоє каналу на додаток до трансляцій матчів в прямому ефірі передають також студійні презентації і аналітичні передачі.
Для виробництва два цих ефірних передач Showtime Arabia вирішила розширити безстрічкову систему за допомогою технології EVS. Комплект устаткування складається з одного шестиканального сервера введення XT[2], двох 6-канальних відеосерверів XT[2] з ПО MULTICAMLSM для створення кліпів і нарізок сюжетів, п'ять робочих станцій з ПО IPDirector для реєстрації, дві робітники станцій з ПО IPDirector для перегляду контента, одній робочій станції з ПО CleanEdit для нелінійного монтажу «на льоту» і одного хранилища XStore[2] для архівації матчів і кліпів з можливістю миттєвого витягання всіх медіафайлів...
broadcast.machouse.ua


RATVODДата: Субота, 11.07.2009, 17:12 | Повідомлення # 89
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Sky Italia потирає руки, та і інші італійські мовці теж.

Sky Italia - найбільший комерційний мовець країни.

Та обставина, що в Італії спостерігається зростаючий ентузіазм населення відносно платного ТБ, привела до того, що Sky Italia став найприбутковішим комерційним мовцем в країні.
Згідно даним, опублікованим в щорічній доповіді агентства зв'язку Agcom, Sky Italia досяг прибутку в Ђ 2,640 млрд., поступаючись лише італійському суспільному мовцеві RAI, в якого прибуток за минулий період склав Ђ 2,723 млрд. Компанія Mediaset (RTI), що знаходиться під контролем прем'єр-міністра Сильвіо Берлуськоні, була третьою в цьому списку з Ђ 2,531 млрд.
Хоча Mediaset і спіткало на 0,3% зниження вступів від доходів реклами, він зміг укріпити свої доходи за рахунок приросту кількості абонентів DTT платформи Mediaset Premium. Дохід компанії від них досяг Ђ 199 млн. в 2009 році, в порівнянні з Ђ 125 млн. в 2008 році.
У доповіді наголошується, що вперше число цифрових домашніх господарств в Італії, що приймають цифровий сигнал, виявилося більше, ніж тих, які приймають стару аналогову систему доставки сигналу в країні. Як і на інших ринках, при переході на цифрове мовлення було відмічено падіння аудиторії тих, що приймають аналогові канали, які втратили 9% своїй аудиторії, в порівнянні з 2000 роком.


RATVODДата: Субота, 11.07.2009, 17:15 | Повідомлення # 90
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Sky Deutschland з 2,37 млн. абонентів

Mark Williams, керівник німецької супутникової платформи Sky Deutschland, сподівається що більша кількість абонентів платформи Premiere продовжить підписку на послуги, що надаються, а нова структура і вартість пакетів не відштовхнуть нових споживачів. Mark Williams підтвердив, що компанія Sky повинна приносити прибуток починаючи з 2011 року. В даний час Sky Deutschland має 2,37 млн абонентів, в 2010 році планується збільшити кількість абонентів до 3-3,5 млн.

Джерело:
http://satkurier.pl/news....ow.html


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024