FORUM TV-SATП`ятниця
19.04.2024, 17:32

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Інформаційні новини SAT TV
marsДата: Вівторок, 28.04.2009, 22:42 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
Інформаційні новини

мовлення SAT TV




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Субота, 22.10.2016, 07:23 | Повідомлення # 916
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Відсутність мовлення «Телеканал-100» може призвести

до втрати супутникової ліцензії




На засіданні 18 жовтня Національна рада визнала невиконання компанією «Телеканал-100» розпорядження про необхідність приведення діяльності мовника до ліцензійних умов. Як наслідок регулятор звернеться до суду з позовом про анулювання ліцензії.

Ще 24-25 березня цього року Нацрада проводила моніторинг мовлення даного супутникового телеканалу. У результаті даної перевірки було зафіксовано відсутність мовлення. 29 березня 2016 року уповноважені представники Національної ради склали Акт про неможливість проведення позапланової перевірки «Телеканал-100», оскільки за вказаною в ліцензії адресою мовника не виявилося.

28 квітня 2016 Національна рада ухвалила розпорядження, яким взяв до відома порушення ліцензіатом частини сьомої статті 27, пункту а) частини першої статті 59 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» та зобов'язав ліцензіата в місячний термін привести діяльність у відповідність з вимогами чинного законодавства. Після цього було видано припис з вимогою усунення порушень і призначена ще одна перевірка, яку також не вдалося провести.

Отже, регуляторний орган неодноразово виявляв ознаки порушень і зобов'язував мовника їх усувати, складав акти і видавав про це розпорядження. Порушення так і не були усунені, мовлення, як і раніше не здійснюється, а ліцензіат на засідання не являється.

Тому регулятор застосовує найбільш сувору санкцію – звернення до суду з позовом про анулювання ліцензії ТОВ «Телеканал-100»

Оксана Житнюк

19 жовтня, 2016

Mediasat


RATVODДата: Субота, 22.10.2016, 08:12 | Повідомлення # 917
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Канали Business і «Тоніс» піддалися перевірці,

а
КРТ отримав попередження




По причині надмірного обсягу телепродажу під позапланові перевірки потрапили відразу три телеканали, повідомляє «Телекритика».


Студія «Астра-ТБ» отримав санкцію «оголошення попередження» від Нацради з телебачення і радіомовлення. Під час позапланової перевірки каналу КРТ був виявлений факт перевищення обсягу телепродажу, більш ніж в три рази збільшеного від допустимої ліцензією норми. Телеканалу відпущений місяць для приведення ефіру в порядок.

Крім того, з порушеннями щодо телепродажу, під перевірку потрапили телеканали «Погода-ТБ» (Business) і «Тоніс». В рекламних блоках телеканалів зафіксовані факти телепродажу в неправильному форматі, яка, до того ж, перевищувала максимально-допустимі часові норми.

«Після перевірки додержання зазначеними мовниками вимог законодавства про телебачення і радіомовлення Національна рада прийме відповідні рішення», – заявив регулятор.

Микита Наумов

20 жовтня, 2016

Mediasat


slavasamДата: Вівторок, 01.11.2016, 18:59 | Повідомлення # 918
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Українські канали зобов'яжуть транслювати 75% передач державною мовою


Нардепи Вікторія Сюмар та Микола Княжицький зареєстрували в Раді черговий законопроект, повідомляє телеканал «112 Україна».

У документі, поданому на розгляд, передбачається наступне: всі телеканали, що належать до загальнонаціональної категорії мовлення, частка контенту державною мовою має становити не менше 75% від загальної кількості матеріалу, що транслюється в ефірі з 7.00 до 22.00.

Для регіональної та місцевої категорій частка має становити не менше 50%.

«Чинне законодавство не надає достатніх гарантій для використання державної мови засобами масової інформації, в результаті чого окремі електронні засоби масової інформації не просто не використовують українську мову при створенні свого аудіовізуального продукту, але і відверто виробляють передачі новин, розраховані на більшу частину населення, з використанням мови держави, визнаного державою-агресором, і яке, всупереч міжнародно-правовим нормам, здійснює збройну агресію проти України», — сказано в поясненні до документа.
За словами політиків, введення таких норм потрібен для того, щоб задовольнити численні запити громадян. Попит на національний аудіовізуальний контент за останній час значно збільшився.
джерело
slavasamДата: Середа, 02.11.2016, 19:32 | Повідомлення # 919
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Amedia 1 змінить назву, прибере рекламу і забезпечить ефірну сітку чоловічим контентом


Вже в листопаді Amedia 1 змінить назву на А1, зробивши його «каналом для чоловіків», повідомляє «Кабельник».

Так, найближчим часом суть каналу радикально зміниться. В сітку мовлення будуть додані такі серіали, як: «Чорні вітрила», «Мільярди», «Рей Донован», «Банші», «Справжній детектив», «Прослушка» і багато інші рейтингові історії. В ряд повнометражних картин увійдуть чорні комедії, трилери і блокбастери — найбільш брутальні фільми для чоловічої аудиторії.

Звичайно ж, ефірну сітку ущільнюватимуть спортивні огляди та передачі, документальне і пізнавальне кіно, а в нічний час буде передбачений еротичний контент, в тому числі тематичні реаліті: «Без комплексів», «Імперія стриптизу», «Бордель» та ін.

Крім того, на каналі буде повністю відсутня реклама. Трансляція A1 буде проходити у форматі SD і HD з можливістю перегляду оригінального відео з російськими субтитрами.

«Більше 3 років ми будували наш бренд і канали навколо серіалів, але завжди намагалися створити навколо комплементарну контент-середу — якісне кіно, концерти, документалістика, еротика. Зараз настав час вивести наші базові канали у вільне плавання зі своїм особливим світом і унікальним контентом. Тепер це не просто промо-майданчик для просування преміального пакету і «Амедиатеки». Навесні ми перезапустили «Амедіа 2». Тепер це телеканал про любов. А1, мабуть, буде моїм фаворитом. Про героїв і подвиги, про гроші і секс, про спорт і чоловічі захоплення. Як ми говоримо «А1. Дивись один». Твоє персональне чоловіче задоволення», — розповів глава Amedia TV Денис Горщиків.
джерело
slavasamДата: Четвер, 03.11.2016, 18:49 | Повідомлення # 920
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Euronews розпочав мовлення у форматі HD


Правда, поки тільки англійською мовою.

Компанія Globecast, провайдер глобальних рішень для мас-медіа, заявила про укладення контракту з Euronews – найпопулярнішим у Європі міжнародним телеканалом новин, що передбачає трансляцію нового HD-каналу на Європу, Північну Африку і країни Близького Сходу.

Запуск з 1 листопада HD-версії телеканалу, що мовить з одного з належних компанії Eutelsat супутників HOTBIRD, пішов за спільною заявою компаній Eutelsat і Globecast, зробленим на IBC 2016, у якому вони пообіцяли стимулювати зростання HD-проектів, які транслюються з найбільш популярної орбітальній позиції Eutelsat.

Телеканал Euronews висвітлює світові новини і віщає в SD-режимі 24 години на добу, сім днів на тиждень на 13 мовах, а саме – англійською, арабською, угорською, грецькою, іспанською, італійською, німецькою, португальською, російською, турецькою, українською, фарсі і французькою.

Компанія Globecast має давні та стабільні відносини з телеканалом, транслюючи його SD-версію. Нова HD-версія телеканалу йде з англійською звуковою доріжкою, передається в стандарті DVB-S2 з компресією MPEG-4 і звуковим супроводом AAC з нової платформи на супутнику HOTBIRD, яка призначена для трансляції міжнародних новинних та інформаційних телеканалів преміум-категорії.

Операційний директор Euronews Франсуа Шміт коментує: «Ми несемо преміальний новинний контент глядачам, які проживають в зоні покриття супутників HOTBIRD, і маємо дуже потужний вплив на діловий сектор. Ми зрозуміли, що настав час запустити HD-версію каналу. І тепер ми маємо можливість доносити преміальний новинний контент у високому дозволі існуючим глядачам і клієнтам, включаючи готелі преміум-класу, де зупиняються під час ділових поїздок багаті бізнесмени і туристи зі всього світу, інші організації з великою кількістю відвідувачів, операторів кабельних мереж і IPTV, а також глядачів, які дивляться наші програми будинку».

Технічні параметри мовлення каналу Euronews HD:

Супутник: Eutelsat hot bird (13° східної довготи)

Частота: 11565 МГц
Поляризація: горизонтальна
Символьна швидкість: 29900
FEC: 3/4
джерело
RATVODДата: Четвер, 17.11.2016, 21:17 | Повідомлення # 921
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
ЕХ.UA заявив про припинення роботи



EX.UA прийняв рішення припинити роботу. Всіх користувачів просять видалити файли зі своїх архівів на EX.UA до 30 листопада 2016. Користувачі, які використовували поштовий сервіс mail.ex.ua, найближчим часом будуть перенаправлені на новий домен.

«За останній рік EX.UA довелося відчути на собі прямі погрози, шантаж (в т.ч. і на міждержавному рівні), DDoS атаки. Ці дії наражають на небезпеку особисту інформацію та особисті файли користувачів, які зберігаються на ресурсі. EX.UA працював в правовому полі. Не всім подобалася таке трактування законодавства, але ресурс завжди поважав закони України. EX.UA дотримувався авторських прав, що постійно підтверджував швидким реагуванням на будь-які порушення на майданчику. При цьому ресурс не схвалює ту систему розподілу і управління авторськими правами, яка склалася сьогодні », - сказано в повідомленні.

На сайті ресурсу також зазначено, що останні законодавчі ініціативи в сфері нібито боротьби з піратством несуть в собі всі ознаки нецивілізованого лобізму.

«Новий закон, який знаходиться на підписанні у Президента, робить невигідним його дотримання: він буде діяти тільки проти тих, хто спробує йому слідувати. Він буде стимулювати нехтування авторськими правами. І тому він не вигідний. Він мертвий », - йдеться далі в повідомленні.

В EX.UA також відзначили, що сервіс ніколи не зійде з позицій поваги законів України і тому прийняв рішення просто припинити свою роботу.

Як постскриптум в EX.UA заявили, що ринку, можливо, буде потрібно повернутися до безконтрольного піратству для здійснення впливу на правовласників.

«Сама темна ніч - перед світанком. Можливо, нашому ринку знову варто повернутися до безконтрольного торрент-піратства, щоб правовласники усвідомили, що, не надавши глядачам можливість легально отримувати контент, вони не можуть забороняти », - наголошується в заяві.

Нагадаємо, вчора українська кіберполіції закрила популярний піратський інтернет-ресурс FS.TO.

Віталій Мосейчук

- 16 листопада, 2016.

Mediasat


slavasamДата: Вівторок, 22.11.2016, 19:25 | Повідомлення # 922
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
У Росії запускають канал зарубіжних серіалів «Киносерия»



Новий телеканал почне мовлення на початку грудня в результаті масштабного ребрендингу каналу «Много ТВ».

1 грудня компанія «Ред Медіа», що входить в холдинг «Газпром-медіа», запускає новий телеканал «Киносерия». Про це йдеться в офіційному прес-релізі, копією якого володіє редакція Mediasat.

Ефір телеканалу «Киносерия» буде цілком присвячений сучасним закордонним драматичних серіалів від провідних світових виробників.

Запуск «Кіносерії» буде проведений на базі вже існуючого каналу «Много ТВ». Для цього його концепція, позиціонування і графічне оформлення будуть повністю змінені.

На новому каналі глядачі зможуть побачити серіали, виробництва ВВС, Disney, France Television, DR1, Federation Entertainment та інших кінокомпаній. Жанрові стилі багатосерійних фільмів – від детективів, розслідувань, військових, політичних та історичних драм до фантастики, катастроф, психологічних і кримінальних трилерів.

Телеканал «Киносерия» буде доступний у форматах HD і SD, звук DOLBY Digital 5.1.

«Киносерия» розширив пакет телеканалів «Ред Медіа», доповнивши фильмовое пропозицію компанії зарубіжними сучасними серіалами.

Нагадаємо, в серпні поточного року «Ред Медіа» провела комплексний ребрендинг десяти телеканалів власного виробництва.
ДЖЕРЕЛО
RATVODДата: Четвер, 22.12.2016, 23:15 | Повідомлення # 923
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Кіберполіції України припинила діяльність

кардшарінгового сервісу




На Київщині співробітниками Київського управління кіберполіції припинено незаконну діяльність піратського картшарінга-сервісу.
Про це йдеться на сайті Департаменту кіберполіції Національної поліції України.


Працівники Київського управління кіберполіції спільно зі слідчим підрозділом Обухівського відділу поліції Київської області провели заходи по виявленню та припиненню діяльності злочинних організацій в місті Обухів, діяльність яких полягала в наданні послуг з підключення до піратських телевізійним сервісів.

В результаті кіберполіцейські виявили групу осіб, які незаконно отримували коди доступу до платних телевізійних каналів і протягом останніх двох років, організувавши міського провайдера, здійснювали підключення населення до піратського телебаченню, за що отримували грошові кошти. В даний час встановлено близько 500 осіб, яким дані «ділки» налаштували незаконну трансляцію програм телепередач, за що неодноразово отримували кошти в сумі близько 3 тис. гривень.



В ході проведення обшуків були виявлені десятки ресиверів для прийому супутникового сигналу з модифікованим програмним забезпеченням, комп'ютерну техніку та флеш-накопичувачі, за допомогою яких здійснювалися дані модифікації, мережеве обладнання, яке використовувалося для його настройки, а також чорнові записи та інструкції для вищевказаного обладнання.



По результатами проведення відповідних експертиз «горе ділкам» будуть оголошені підозри в скоєнні злочинів в сфері авторського права і суміжних прав, а також незаконного втручання в роботу систем і комп'ютерних мереж. Санкції зазначених статей передбачають позбавлення волі на строк до 6 років. Остаточну крапку в цій справі поставить суд.

«Повідомлення від правовласників про кардшарінгові сервіси, розташовані на території України, постійно надходять на адресу Департаменту кіберполіції. Вони фіксують незаконне втручання в роботу їх телекомунікаційних мереж - і як наслідок трансляцію і ретрансляцію об'єктів авторського права, без відповідної згоди законного власника. Така злочинна діяльність щомісяця завдає правовласникам багатотисячні збитки і в переважній більшості випадків руйнує їх телекомунікаційну мережу », - відзначають в кіберполіції.

Віталій Мосейчук

- 22грудня, 2016.




slavasamДата: Четвер, 12.01.2017, 18:52 | Повідомлення # 924
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Нацрада заборонила телеканали «Дощ» і «Телеклуб»

для ретрансляції на території України




12 січня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вилучила російський телеканал «Дощ» з Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавству України. Регулятор також на три місяці ретрансляції на території України телеканалу «Телеклуб», який має юрисдикцію Німеччини. Про це пише галузеве видання «Детектор Медіа».

Телеканал «Дощ» виключено з переліку внаслідок трансляції в його ефірі забороненої українським законодавством реклами (закон забороняє розміщення реклами в ефірі російських телеканалів, які ретранслюються в Україні), а також у зв'язку з трансляцією інформації, посягає на територіальну цілісність України («Дощ» зображує Крим як територію Російської Федерації).

Рішення про вилучення повинно вступити в силу через місяць після опублікування (орієнтовно – 13 лютого).

Власник і керівник телеканалу Наталя Синдєєва повідомила Нацраді, що «Дощ» створив окрему інтернет-версію для України без реклами. Але Нацрада так і не отримав від «Дощу» документів на внесення української версії до Переліку іноземних каналів. Крім того канал не вирішив питання з українськими провайдерами про ретрансляції ними окремої версії.

Телеканал «Телеклуб» має юрисдикцію Німеччини – країни-члена ЄС. У його ефірі Нацрада зафіксувала трансляцію заборонених українським законодавством фільмів російського виробництва. Голова Нацради Юрій Артеменко розповів, що Нацрада вів тривалу дискусію з каналом, звертаючись до дистриб'ютора каналу з проханням припинити порушення. Дистрибутор повідомив, що передав прохання регулятора керівництву каналу. Але програмна політика «Телеклуба» так і не змінилася.

Юрій Артеменко запропонував не забороняти «Телеклуб», а звернутися до німецького регулятора, щоб він вплинув на свого ліцензіата. Але член Нацради Валентин Коваль зазначив, що німецьке законодавство не передбачає обмежень на показ російських фільмів, тому навряд чи німецький регулятор на прохання українського буде щось вимагати від «Телеклуба».

Його підтримав член Нацради Олег Черниш, який підкреслив, що «Телеклуб» є російським каналом, що має німецьку ліцензію.

Отже, більшість членів Нацради (крім Юрія Артеменка) проголосували за те, щоб припинити тимчасово на три місяці ретрансляцію телеканалу «Телеклуб» на території України і повідомити німецькому регулятору про прийняте в Україні рішення.

Нагадаємо, станом на 22 грудня Перелік іноземних програм (так званий список адаптованих каналів») налічував 156 іноземних телеканалів. Після виключення «Дощу» і тимчасової заборони «Телеклуба» українським провайдерам дозволені для ретрансляції 154 іноземних телеканалу.

джерело
RATVODДата: Понеділок, 30.01.2017, 17:59 | Повідомлення # 925
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Блекаут по-британськи: Оператор Sky може

відключити канали
Discovery через високу вартість




Ряд відомих персон сфери телебачення вже висловили свою підтримку компанії Discovery Communications
на тлі назрівання загрози зникнення пакету телеканалів від американського лідера ринку документального контенту
з пропозицій британської платформи Sky вже на цьому тижні через проблеми з договорами про трансляцію.


Девід Еммануель, Кеті Хопкінс, Ронні О'Салліван і багато інших телеведучих і продюсерів запустили в соціальних медіа кампанію, спрямовану на збереження 12 телеканалів Discovery на платформі Sky, використовуючи хештег #KeepDiscovery.

Скандал розгорівся минулого тижня, коли компанія Discovery пригрозила вилучити свої телеканали, включаючи Discovery, TLC і Eurosport, з платформ Sky, заявивши перед цим, що не отримала «справедливої цінової пропозиції» за свій контент.

Якщо спір не буде вирішений, всі 12 телеканалів Discovery зникнуть з платформи Sky і належачій їй потокової служби Now TV вже після 31 січня. Подібна ситуація склалася також у відносинах між компанією Discovery і платформою Sky Deutschland в Німеччині.

Перспектива такого розвитку подій цілком реальна: під час вчорашньої трансляції на каналі Eurosport фіналу тенісного чемпіонату Australian Open на екрані з'являлося повідомлення про те, що дані канал зникне з пропозиції платформи Sky в середу, 1 лютого.

Представник прес-служби Discovery заявив, що компанії «дуже ніяково» від факту підтримки знаменитостей, а також назвав реакцію зірок і глядачів «дивовижною».

«Наші чудові глядачі заслуговують і далі мати можливість доступу до програм і спортивних трансляцій, які вони так люблять, і ми як і раніше сподіваємося на вирішення проблем, що виникли у відносинах з платформою Sky», - додав він.

Минулого тижня керуючий директор Discovery Networks UK Сюзанна Діннейдж заявила, що компанія підтримує вибір користувача і незалежних мовників.

Пізно ввечері в п'ятницю представник прес-служби Sky розіслав оновлений прес-реліз, підготовлений після коментарів генерального директора Джеремі Дерроча, який заявив, що частка лінійного перегляду каналів Discovery «істотно знижується протягом тривалого періоду часу».

Заява стала відповіддю на те, що в Sky назвали «вводять в оману звинуваченнями і агресивними діями» з боку Discovery.

«Схоже, настав час розставити всі крапки над « i ». Оскільки, незважаючи на всі наявні розбіжності, ми також любимо Discovery », - йдеться в заяві.

«Ми були готові платити справедливу ціну за канали Discovery і Eurosport і вкладати більше грошей в ці канали, щоб зробити їх ще більш привабливими для наших глядачів. Ми запропонували Discovery сотні мільйонів фунтів стерлінгів, або ж 12 мільярдів доларів, якщо міряти рамками американського бізнесу, однак цього виявилося недостатньо. Вони просять Sky Group заплатити майже мільярд фунтів стерлінгів за пакет каналів, багато з яких втрачають свою аудиторію ».

«На жаль, абонентам Sky доводиться готуватися до зникнення телеканалів Discovery зі своїх екранів, як і погрожували в Discovery. Ну що ж - у компанії Discovery є повне право зробити це. Ми не виходили з процесу переговорів, а ось вони не спілкувалися з нами з моменту своїх публічних погроз, озвучених минулого тижня ».

«Sky не викидає ці канали зі своєї платформи. Якщо в Discovery не бажають, щоб ці канали зникали з екранів глядачів, як вони стверджують у своїй публічній кампанії, вони могли б знайти можливість залишитися на платформі Sky, шляхом, скажімо, отримання фінансування за рахунок розміщення реклами або організації власної системи підписки. Однак, вони вирішили цього не робити ».

«Ми твердо обіцяємо своїм абонентам, що витратимо кожен пенні з тих, які ми збиралися заплатити Discovery, на покупку нового і кращого контенту, який оцінять наші глядачі».

«Це буде контент з усього світу, а також програми і документальні фільми, вироблені в Великобританії. Ми продовжимо пропонувати своїм абонентам широкий вибір контенту, включаючи сотні програм від таких каналів як The History Channel, National Geographic, PBS, Sky Arts і Sky Atlantic, а також спортивні програми на Sky Sports Mix ».

«Ми сподіваємося, що наші глядачі зрозуміють - ми працюємо в їх інтересах, і завжди будемо робити це»
.

Відключення торкнеться таких каналів: Discovery Channel, TLC, ID, Eurosport, Discovery History, Animal Planet, Discovery Shed, Home and Health, DMax, Discovery Science і Discovery Turbo.

- 22грудня, 2016.

Редакція


slavasamДата: Середа, 08.02.2017, 18:17 | Повідомлення # 926
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«Перший канал. Всесвітня мережа»

запустив дитячий пізнавальний телеканал




«Перший канал. Всесвітня мережа» разом з операторами платного телебачення в Росії і СНД запустили мовлення нового дитячого пізнавального телеканалу « О! », Що входить в «Цифрове Телесімейство» Першого каналу. Про це йдеться в офіційному прес-релізі, копію якого має в своєму розпорядженні редакція Mediasat.

Телеканал «О!» Розрахований на дитячу аудиторію від 3 до 8 років, а також їх батьків. Програми телеканалу спрямовані як на інтелектуальнийе, так і на емоційний розвиток дитини. На пізнавальному каналі зібрані кращі розвиваючі програми і мультфільми, які зроблять час дитини, проведений перед телевізором, не тільки приємним, але і корисним. Мовлення каналу здійснюється 24 години на добу.

В ефірі каналу «О!» Програми, що розповідають про те, як влаштований світ, як навчитися малювати, танцювати, створювати що-небудь своїми руками. Програми каналу створені таким чином, щоб відповісти Чомучкам на найпоширеніші дитячі питання і пояснити природу речей.

«Тільки на нашому телеканалі діти - це не просто глядачі, а й безпосередні учасники процесу. Вони самі і автори проектів, і ведучі, і промоутери. Телеканал «О!» - Це телебачення для дітей, зроблене разом з дітьми. Уже сьогодні абсолютно будь-який глядач може з'явитися в нашому ефірному просторі - для цього ми будемо проводити конкурси, вікторини, організовувати зйомки в різних містах. Ми також розраховуємо і на активну участь дорослих. У вихідні ми запрошуємо батьків до телевізора - на телеканалі «О!» передбачена сімейна рубрика «О! Кіно», де можна подивитися художній фільм разом з дитиною і потім обговорити його. Сім'я, на наш погляд, - основоположна цінність. Одним словом, відкриємо світ разом!» - Розповідає Анна Шнайдер, головний редактор телеканалу« О!».

У прес-релізі також повідомляється, що окрему увагу на каналі приділяється вивченню англійської мови - навчальна програма в ігровій формі познайомить малюків з іноземними словами.

«Ми вивчали ринок, дивилися, чого не вистачає нашій аудиторії. Один зі світових трендів сьогодні - пізнання і освіту. Для будь-якого батька головне - це успіх дитини в майбутньому, тому дуже важливо з ранніх років сформувати у нього інтерес до знань і навчання. Ми хочемо, щоб наші глядачі з користю проводили час біля телевізора, розширювали свій кругозір, розвивалися, одночасно з розвагою», - додає Віра Оболонкіна, директор Дирекції дитячо-юнацьких програм «Перший канал. Всесвітня мережа».

джерело
RATVODДата: Субота, 11.02.2017, 22:13 | Повідомлення # 927
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Канал National Geographic заговорить

українською




Відтепер передачі телеканалу National Geographic Channel (NGC) будуть доступні українською мовою,
повідомляє прес-служба Нацради з телебачення і радіомовлення.


Такі зміни були внесені регулятором до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і українського законодавства.

Крім того, цей перелік доповнений двома італійськими телеканалами Novela TV і Water Planet і двома латвійськими – Sport 1 (Baltic) і Sport 2 (Baltic). Відповідні прохання надійшли від столичних компаній «Контент Юкрейн» і «Поверхня - Інвест».
Канал Novela TV (у форматах SD і HD) з цілодобовим мовленням пропонуватиме глядачам фільмопокази. Мова програми – польська. Water Planet (у форматах SD і HD) – пізнавальний телеканал. Мова програми – також польська, а обсяг трансляції – 24 години на добу. Тематика каналів Sport 1 (Baltic) і Sport 2 (Baltic) – спортивні передачі. Мова програм – російська, українська і англійська. Обсяг трансляції – 24 години на добу.

У Нацраді відзначили, що в усіх програмах відсутні передачі еротичного та сексуального змісту, зі сценами надмірного насильства або жахів, реклами, а також фільми, показ яких заборонений в нашій країні.

Крім того, на прохання компанії NGC EUROPE LIMITED внесено ще низку технічних змін у цей перелік: вилучено канал FOX CRIME у зв'язку зі зміною назви; змінено назву каналу FOX HD на FOX; змінено тематичний напрямок (жанр) каналу FOX LIFE з «сімейного» на «фільмопоказ, розважальний».

- 10 лютого, 2017.

slavasamДата: Понеділок, 13.02.2017, 18:42 | Повідомлення # 928
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Нацрада адаптував в Україні

ще 4 іноземних телеканали




Минулого тижня Нацрада з питань телебачення і радіомовлення внесла 4 нових іноземних телеканалу в список адаптований мовників: два польських – Novela TV і Water Planet, а також два латвійських – Sport 1 (Baltic) і Sport 2 (Baltic), які мають українські корені. Крім того, в список внесені зміни, що стосуються низки інших телеканалів.

Телеканал Novela TV крутить кіно у форматах SD і HD. Мова мовлення – польський, без адаптації на українську або російську. Телеканал Water Planet (у форматах SD і HD) – пізнавальний, також надано тільки польською. Sport 1 (Baltic) і Sport 2 (Baltic) у графі «мова мовлення» вказали російську, українську та англійську.

В ефірі всіх телеканалів немає реклами, а також передач еротичного змісту, зі сценами надмірного насильства або жахів, фільмів, демонстрація яких заборонена на території України. Канали ведуть мовлення 24 години на добу. Дистрибутор перших двох - компанія «Контент Юкрейн», двох других – «Поверхня-Інвест», які і звернулися до Нацради.

Втім, доцільність адаптації Sport 1 (Baltic) і Sport 2 (Baltic) ще належить пояснити, адже в листопаді 2015-го регулятор адаптував аналогічні латвійські телеканали Sport1 і Sport2. Ну як латвійські... Приблизно тоді ж група «Поверхню» припинила мовлення своїх каналів «Спорт 1» і «Спорт 2» за супутникової ліцензії і отримала латвійські ліцензії: телеканалам не потрібно мовити на «супутнику», щоб потрапити в кабельні мережі, так як місцевий регулятор видає так звані універсальні ліцензії. Таким чином, телеканал зможе надавати свій сигнал провайдерів кабельного ТБ альтернативним способом – зокрема, по IPTV, що значно дешевше супутникового мовлення.

Крім того, на прохання компанії NGC EUROPE LIMITED регулятор вніс ряд технічних змін у список її телеканалів. Мовник FOX CRIME, не існуючий на ринку вже два роки, зі списку прибрали; у назві FOX вказали одночасну трансляцію у форматі SD і HD; тематичний напрямок FOX LIFE змінили з «сімейного» на «розважальний з кинопоказом». Також телегрупа вказала, що транслює програми National Geographic Channel (NGC) українською, вказавши в списку мов мовлення українська, російська та англійська. Як відомо, телеканал близько 5 років озвучує частина контенту по-українськи – адаптовано до 40% ефіру (за винятком архівного контенту), як восени запевняв представник телегрупи FOX в Україні Родіон Принцевський.

Здається, Нацраді варто було б упорядкувати список адаптованих телеканалів – зараз у ньому маса неточностей. А якщо говорити про українську мову, то з 160 іноземних мовників, доступних в Україні, україномовні версії запускають одиниці: американський кіноканал АМС (ексклюзивно у «ВОЛІ»), дитячі Da Vinci Learning та «Радість моя», а також релігійний EWTN. Мова мовлення інших – українська.
джерело
slavasamДата: Неділя, 26.02.2017, 17:02 | Повідомлення # 929
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
НОВИЙ СТАРИЙ ЗНАЙОМИЙ –ТЕЛЕКАНАЛ «R1 extra»



R1 extra – новий телеканал, який тим не менш вже частково знайомий постійним телеглядачам телеканалу R1. Адже телеканал R1 extra зріс з популярного телемагазину «Експрес Шоп», який регулярно з'являвся на R1. І виріс він настільки, що йому знадобився вже власний телеканал, який і став самостійним продовженням улюбленого багатьма телеканалу R1.

До речі, варто зазначити, що товари з телемагазна, що подаються на телеканалі R1 extra, користуються величезною популярністю по всій Європі, а не тільки Німеччині. І це не дивно - адже здійснюючи покупку в телемагазині ви купуєте високоякісні товари створені за інноваційними технологіями, яких ви не зустрінете в звичайному супермаркеті.Асортимент товарів, представлених на R1 extra дуже широкий - починаючи від ексклюзивних товарів для здоров'я та краси і закінчуючи висококласної побутовою технікою. Тому кожний член сім'ї зможе знайти в тілі магазині багато корисних для себе новинок.

Роблячи покупки на телеканалі R1 extra, що ви отримуєте якісні товари, позитивні емоції та економите час, який зможете провести разом з рідними і близькими!

Дивіться R1 extra і R1 – два завжди краще, ніж один!

Технічні дані прийому телеканалу R1 extra із супутником Hotbird: Скоро з 1-го березня 2017р

Сателіт: Hotbird 13°

Частота: 11117 Mhz
Поляризація: Vertikal
Symbolrate: 27500 Msym/s
Coderate (FEC): 3/4
slavasamДата: Середа, 15.03.2017, 18:55 | Повідомлення # 930
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Міноборони запустить власний телеканал


Кабінет міністрів збирається дозволити Міністерству оборони створювати свої телерадіоорганізації. Про це в інтерв'ю «Громадському радіо» рассказалчлен Нацради з телебачення і радіомовлення Сергій Костинський.
"Це нормальна практика для багатьох країн, коли є військове телебачення і радіомовлення, оскільки певна частина населення або проходить службу, чи є колишніми військовослужбовцями. Це приклади нішевого мовлення. З іншого боку, це важливо для України, тому що вона бореться за суверенітет", - пояснив він.
За словами Костинського, у Міноборони є телерадіостудія, яка раніше виробляла передачі, що виходили на громадських каналах і радіостанціях. "«Армія FM» взяла на себе велику частину роботи по мовлення в зоні АТО. Вона охоплює своїм мовленням практично весь фронт. Радіостанція розвивається. Скоро контент буде спрямований і на цивільних", - сказав він.
Що стосується телеканалу, то він повинен використовувати всі доступні способи доставки сигналу, в тому числі супутник. "Супутникова ліцензія буде передбачати право мовлення в кабельних мережах. Якщо будуть вільними цифрові частоти, то це може бути цифрове телебачення", - додав член регулятора.
джерело
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024