FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 09:18

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Дайджест : телебачення за тиждень
Дайджест : телебачення за тиждень
RATVODДата: П`ятниця, 30.10.2009, 15:52 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Дайджест: телебачення за тиждень


RATVODДата: П`ятниця, 30.10.2009, 16:28 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Дайджест: телебачення в Германії за тиждень

Hi-media і AdLink просувають рекламу на earthTV

Hi-media і AdLink Media розширюють свій канал про подорожі майданчиком для збуту earthTV. Програма показує відеоматеріали про туристичні цілі зі всього світу.

Платний TV - телеканал Romance TV стартує 1 листопада на T-Home

Платний телеканал Romance TV розширює своє поширення в Германії. Починаючи з 1 листопада, Romance TV можна приймати також через Entertain, IPTV-предложение Дойче Телеком, повідомило підприємство 20 жовтня. Телеканал відноситься до пропозиції „Entertain Premium"-тарифа або на нього можна підписатися альтернативно в „Big TV"-пакет з більше чим 30 іншими телеканалами за 12,95 євро в місяць.

Pro Sieben Sat 1 робить можливою локальну рекламу на міжнародних телеканалах

Pro Sieben Sat 1 хоче зробити можливим для локальних клієнтів в Європі розміщувати їх рекламу на міжнародних телеканалах. Відповідну угоду Pro Sieben Sat 1 підписала разом з кабельним телебаченням Borli і Gossweiler Media AG в Швейцарії, повідомляє "Jungfrau Zeitung".

Bild і Videoload із спільною онлайн-відеотекою

Bild і Videoload запускають спільну пропозицію рухливого контента. На Videothek.Bild.de користувач цілодобово може знайти більше 8 000 фільмів, серіалів і документальних фільмів, частина з яких навіть у високому дозволі, повідомляє онлайн-портал "Bild". До того ж існує можливість купити вибране відео і таким чином тривало зберігати його на комп'ютері.

Cablecom розширює сервіс на TV-on-Demand

Швейцарський кабельний провайдер Cablecom пропонує разом з Швейцарським телебаченням (SF) з цієї хвилини TV-on-Demand. У телевізійних клієнтів Cablecom є можливість запрошувати всю продукцію власного виробництва SF протягом одного тижня після виходу до ефіру через відеопортал SF безкоштовно - не записуючи передачу раніше, повідомляє Cablecom.

Воллейбольная бундеслига в майбутньому в прямому ефірі на інтернет-телебаченні

Близько 60 ігор першої бундеслиги можна бачити в сезон в 2009/2010 в прямому ефірі в Інтернет-tv на Spobox TV. Головний партнер в договорі Німецької воллейбольной ліги (DVL) - це GIP (суспільство інтернет-порталів), яке показує федеральну воллейбольную лігу на своїй інтернет-платформі Spobox TV, яка приймається безкоштовно.

YouTube: Спонсоровані відео також в Германії

Тепер дочірнє підприємство Google YouTube показує також в Германії спонсоровані відео, за допомогою яких рекламодавців можна легше знайти. Рекламний формат повинен комбінувати точність текст реклами з можливостями YouTube. Рекламодавці створюють по моделі PPC через інтерфейс AdWords Google кампанії з пошуковими запитами. Рекламодавці повинні оплачувати спонсороване відео, якщо користувач натискує оголошення.

Discovery HD на maxdome

Онлайн-відеотека maxdome надає з цієї хвилини продукцію Discovery у високому дозволі (HDTV), а також документальні фільми Discovery Geschichte за запитом. Організатор Discovery Networks Deutschland розширив своє партнерство з maxdome. Вже з осені 2008 років програми Discovery платно викликаються за запитом на maxdome.

Відеопортал RTL Clipfish і MTV уклали співпраця

Відеопортал RTL Clipfish і MTV Networks Germany оголосили 19 жовтня запуск обширного партнерства по поширенню в області видеоконтента. Програмні кульмінаційні моменти MTV Networks-марок - MTV, Nick і Comedy Central - тепер надані в розпорядження користувачів Clipfish на окремих каналах.

WEBTV для індустрії нерухомості

Видавництво Kolner Immobilien Manager запускає власну IPTV-предложение з Immobilienmanager.tv, яке орієнтується на відповідальні обличчя в галузі. Спеціалізований телеканал пропонує своїм глядачам інтерв'ю з галузевими крупними фігурами, портрети підприємств, репортажі і галузевий словник.

HD Plus: "Глядач визначить, успіх або кінець"

На відкритій дискусії кабельного конгресу FRK учасники сходилися в тому, що, врешті-решт, кінцевий користувач повинен вирішити, потерпить успіх або невдачу платформа HD-Plus. Міхаель Бобровський (Michael Bobrowski) федерального союзу споживчих центрів показав розуміння спроби тиску приватних телеканалів передавати свої HD-сигналы лише закодовано, аби покривати високі додаткові витрати. Проте, він бачить проблему в тому, що для пропозицій, які до цих пір приймаються безкоштовно, рано чи пізно послідує оплата.

Новий HDTV-канал в планах

Мюнхенська медіагрупа Mainstream Media планує запустити телеканал у високому дозволі. "Ми займаємося темою і перевіряємо багато можливостей для виходу на ринок в другому півріччі 2010 років", сказав голова правління Gottfried Zmeck журналу "Digital Fernsehen". Mainstream Media зараз займається створенням платних TV-каналов GoldStar TV, Heimatkanal і Romance TV. У перспективі запланований музичний канал Country Music Star TV.

Astra: Історія успіху оцифрування продовжується

Попит на цифрове супутникове телебачення в Германії продовжує підніматися. Актуальні числа суспільства дослідження споживчих переваг GFK доводять це. Отже, приблизно 1,5 млн цифрових супутникових приймальних пристроїв прошли протягом перших 8 місяців цього року через німецькі прилавки - що складає об'єм звороту у розмірі зразковий 167 млн євро.

Об'єднання для уніфікованого онлайнового музичного ринку в рамках ЄС

Європейська комісія хоче спростити міжнародне ліцензування музичних творів. Аби прискорити відповідну ініціативу, комісар по конкуренції ЄС Нєєлі Крес (Neelie Kroes), що організував круглий стіл на тему музичної торгівлі в Інтернеті, опублікував тепер загальну заяву, в якій представники музичної індустрії, а також споживчих суспільств і провайдерів цифрових музичних сервісів, таких як Apple або Amazon, домовляються про основні принципи, які повинні надати в майбутньому в рамках Європи уніфікований доступ до музики в Інтернеті користувачам.

Ліцензії для нових телеканалів

Комісія з допуску і нагляду земельних медіаорганізацій (ZAK) видала допуск 2 федеральним телеканалам: Yacht Planet TV планує німецькомовну 24-годинну програму на тему вітрил і яхт у високому дозволі (HDTV). Цільова група cpm24.tv - це сім'ї і глядачі всіх вікових груп, що захоплюються спортом. Основною темою є кінний спорт із заходами щодо дрессуре, заплановані також танці і баскетбол, поширення відбувається як Web-TV-предложение через інтернет.

TRT запускає туристичний канал

Турецьке державне телебачення TRT запустило туристичний і документальний канал. Телеканал, який орієнтується на глядачів за кордоном, агітує з репортажами і документальними фільмами про країну і людей за Туреччину як туристичний об'єкт. Репортажі виходять в ефір на німецькій, англійській, французькій і російській мовах. Програму 24 години в добу можна приймати в Європі через незакодований супутник Turksat (42 ° схід), також заплановані випуски в прямому ефірі в Інтернеті.

Дитячий канал досягає кращої частки ринку з часу свого існування

Дитячий канал (Kika) Другого Німецького телебачення (ZDF) і Об'єднання суспільно-правових радіостанцій (ARD) озирається назад на найуспішніші місяці в своїй історії. У першому півріччі 2009 років канал досяг середньої частки ринку 19,3 % серед глядачів від 3 до 13 років і в той же час кращого результату з часу існування телеканалу, інформувало ZDF в п'ятницю. В порівнянні з тим же періодом попереднього року цей результат відповідає підвищенню в 1,4 %. Проте, поважніше, ніж ринковий успіх в числах, для каналу - те, що Kika досяг цього успіху особливо високоякісним і вимогливим профілем програми, заявив директор ZDF Маркус Шехтер на недавньому засіданні телевізійної поради Другого Німецького телебачення.

CEBIT владнує дискусію на тему музики і піратських копій

В суботу на виставці CEBIT прошла відкрита дискусія про сенс і нісенітницю переслідування музичних піратів. До учасників відносяться басист Марк Хунг (Mark Chung) і Ібрагим Евзан (Ibrahim Evsan) з Sevenload. Відвідувачі виставки можуть безкоштовно слухати виступ. CEBIT визначив основне питання в бізнесі на майбутній рік. В суботу на виставці, 6 березня 2010, організатори запрошують на сцену представників музичної індустрії і обговорюють тенденції і інновації в століття Інтернету.

На відеопорталах Інтернет зливається з телебаченням

З оглядкою на Інтернет деякі телевізійні мовці турбуються про майбутнє свого ЗМІ. Мабуть, з повною підставою: Молоді люди від 14 до 19 років вже сьогодні щодня виходять в онлайн, згідно з результатами дослідження ARD і ZDF, в середньому 123 хвилини, тоді як вони лише 97 хвилин проводять біля телевізора. Але: одночасно класичний телевізійний контент все більше переміщається в Інтернет.

9Live починає стратегічні зміни і сильніше робить ставку на доходи від реклами

Що належить до Pro Sieben Sat1 інтерактивний телеканал 9Live хоче бути представлений ширше і запускає нове ігрове шоу "Betsson.tv". Особливість: Дзвінки відбуваються через 0800-номер і безкоштовні для зухвалого абонента. Передача повинна фінансуватися з доходів від реклами. Тим самим в 9Live відбуваються основні стратегічні зміни.

cubeTV міняє власника

Агентство Call Concerts набуває через провайдера онлайн-співтовариства Hobnox телебачення фестивалю cubeTV, включаючи весь контент. Одночасно Hobnox входить як новий партнер в Call Concerts, про деталі операції домовилися умовчувати. "cubeTV є, напевно, одним з найбільш увлекательнейших сучасних проектів в області музичних фестивалів", заявив Utz Wasner, комерційний директор Call Concerts, в Кельне. "Платформа, включаючи її контент, абсолютно личить до портфолио продуктів Call Concerts".

Стартувало голосування за Deutsche IPTV Award

Німецький союз IPTV надає цього року втретє Deutsche IPTV Award в інноваційних перетвореннях в області IPTV. Мета присудження премії - виділити і підтримати видатні IPTV-предложения в 6 різних категоріях. Приз публіки визначається онлайн-голосуванням. Користувачі HORIZONT.NET можуть голосувати з цієї хвилини за кандидатів на приз глядацьких симпатій IPTV Award.

KDG запускає в другому кварталі 2010 року пропозицію фільмів за запитом

Кабельний провайдер Kabel Deutschland (KDG) планує на другий квартал 2010 запуск платформи Video on Demand (фільми до запитання). Згідно інформації галузевого сервісу "Kontakter" (видання від 26 жовтня) пропозиція повинна вийти в квітні або травні наступного року. Підприємство веде переговори про контенте як з суспільно-правовими, так і приватними телеканалами. У середньостроковій перспективі має бути також запропонована HD-продукция, повідомляє газета. У лінійної телевізійної області KDG тим часом проводить переговори з програмними провайдерами про поширення каналів у високому розширенні.

Kabel BW не підтверджує Lifestyle-пакет на платному телебаченні

Кабельне підприємство Kabel Baden-Wurttemberg не підтверджує по запиту онлайнового галузевого журналу DF повідомлення засобів галузевої служби, що на платному телебаченні запланований Lifestyle-пакет. "Kabel BW постійно проводить переговори з телеканалами-партнерами, аби оформити пропозиції безкоштовної і платної області телебачення ще привабливіше - також в області HDTV", заявив представник Kabel BW.

Літо 2010: Sky і HD Plus через CI Plus

З літа майбутнього року платна TV-платформа Sky для клієнтів, за словами експертів галузі, також хоче запропонувати CI-Plus-решения, з якими, наприклад, програми HD-Plus-платформы супутникового підприємства Astra і при необхідності інші платформи, що розвиваються, можна буде переглядати.

Tele Columbus споруджує телевізійну кабельну мережу в Цербсте

Tele Columbus модернізує телевізійну кабельну мережу в Цербсте. До кінця 2010 року 4 000 домоволодіння повинні отримати потужнішу альтернативу звичайному телефонному підключенню. Разом з аналоговим і цифровим телебаченням кабельне підприємство також запропонує в майбутньому в Цербсте широкосмуговий Інтернет і телефонію, повідомляє Tele Columbus.

Unitymedia підключає нові телеканали по кабельній мережі

Кабельне підприємство Unitymedia підключає 4 нових цифрових каналу в своїй мережі. Servus TV, канал з Alpen-Donau-Adria-пространства, англомовний новинний канал Russia Today і легкий еротичний канал "Lust pus" збагачують з цієї хвилини програмна пропозиція, а з 1-ого листопада послідує ZDF Neo.

www.Broadcasting.Ru
Дані надані московським аналітичним відділом iMusic TV GMBH (www.analyte.ru)


RATVODДата: П`ятниця, 30.10.2009, 16:29 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
30-10-2009]
Дайджест: телебачення у Великобританії за тиждень

ВПС News краще освітлюватиме регіональні події

Опікунська порада ВПС (ВПС Trust) приділить більшу увагу регіональним випускам новин на ВПС News. У червні 2008г. порада передала керівникам ВПС звіт, в якому призвав приймати більше дій відносно "різноманітності і точності освітлення подій Великобританії", аби змістити акцент на освітлення подій в Лондоні. Порада визнала, що корпорація збільшила кількість новинних репортажів по всій країні, особливо в Шотландії, Північній Ірландії і Уельсі, що транслюються в інформаційних блоках.

Володарем кращої роботи в світі названий провідний Тор Gear

Телезірка Джеремі Кларксон є володарем кращої в світі роботи - про це свідчать результати опиту британців, повідомляє The Daily Telegraph. Третину опитаних рахують, що немає нічого кращого, ніж вести передачу Тор Gear і отримувати гроші за водіння дорогих спортивних машин, пише www.Lenta.Ru.

VIVA з'явиться у Великобританії

Телеканал VIVA з'явиться в програмному гідові Sky+в кінці місяця, замінивши канал TMF. Канал з'явиться на платформах Sky TV, Sky Ireland, UPC, Freeview і Virgin Media 26 жовтня. Канал VIVA був спочатку запущений в Германії в 1993г., але придбаний компанією MTV в 2004г. Viva пропонує музичні і інші розважальні програми, такі як "The Hills". Канал відрізняється від звичайних музичних каналів MTV, оскільки надає всілякий контент: фільми, телепрограми виробництва США, такі як "Two And A Half Men", "South Park" і "Celebrity Wrestling".

Sky запустить Christmas Channel

До Різдва залишилося всього декілька тижнів, а телекомпанія BSkyB вирішила запустити перший відповідний тематичний канал - Christmas Channel. З 1 грудня підписчики Sky TV побачать, що Sky Movies змінить Sky Screen 2 на Chistmas Channel, а HD-контент буде доступний на Sky Movies Christmas Channel HD.

Контент Channel 4 попаде на YouTube

YouTube і Channel 4 підтвердили операцію про безкоштовне надання каналом таких програм, як "Peep Show" і "Ramsay’s Kitchen Nightmares" для YouTube. Так, згідно умовам операції, контент Channel 4 буде доступний через YouTube, а глядачі дістануть безкоштовний доступ до повнометражних архівних програм каналу ("Skins", "Hollyoaks" і "Brass Eye").

Sky News TV виходить в онлайн

Sky News почав цілодобову трансляцію новин на своєму сайті. На сайті Skynews.com представлений новий відеоплеєр, який надасть контент каналу і відповідні відеоролики. Команда розробників онлайн-проектів Sky News спільно з Sky Player розробляє версію телевізійної онлайн-платформи, що не вимагає логіна. Раніше доступ до контенту сайту мали лише зареєстровані користувачі або користувачі, що вносять плату за контент.

Великобританія лідирує по кількості сервісів за запитом

На кінець грудня 2008г. у Великобританії зафіксовано 145 активних сервісів телебачення за запитом, говориться в новому дослідженні Європейської аудіовізуальної лабораторії (European Audiovisual Observatory). Дослідження показало, що у Великобританії більше сервісів відео за запитом і catch-up, чим в будь-якій іншій європейській країні. За Великобританією слідують Франція (106 сервісів) і Італія (93 сервіси).

Sky Player буде доступний через Fetch TV

Sky і IP Vision уклали операцію, в результаті якої з початку наступного року Sky Player буде доступний на платформі Freeview. Користувачі сервісу Fetch TV компанії IP Vision зможуть не лише дивитися програми і кіно без супутникової тарілки, але також переривати в необхідному місці і записувати програми. Дане вирішення Sky підтверджує прагнення компанії до розширення партнерських стосунків з іншими гравцями галузі.

Amazon VOD буде доступний на HD-телевизорах Samsung

Samsung USA оголосив про те, що сервіс Amazon Video On Demand буде доступний на деяких моделях Samsung HDTV завдяки функції завантаження, що надає користувачам доступ до більше 50 000 файлів. Володарі рідкокристалічних і плазмових телевізорів Samsung HDTV Series 650 і вище і світлодіодних телевізорів Samsung HDTV Series 7000 і вище можуть безкоштовно завантажити функцію Amazon Video On Demand з використанням функції Internet@TV Content Service своїх телевізорів.

Члени парламенту вимагають створити канал на Freeview

80 членів парламенту підписали пропозицію для палати общин про введення урядом мережі регіональних телеканалів на Freeview і на кабельній платформі, повідомляє United for Local Television (ULTV). Таким чином, уряд повинен "надати всім громадянам доступ до відповідного каналу на Freeview і на кабельній платформі з регіональними новинами, дискусією на актуальні для регіону теми, програмами і рекламою".

BBCW і C4 все ще працюють над угодою про співпрацю

Міністр культури Великобританії Бен Бредшоу (Ben Bradshow) заявив, що переговори про спільне підприємство ВПС Worldwide і Channel 4 все ще не закінчені. Після того, як операцію не удалося реалізувати, з'явилися побоювання, що підприємство зайшло в безвихідь на довгий час. Проте, Бредшоу запевнив комітет палати общин з питань культури, медіа і спорту, що переговори між компаніями все ще проходят і можуть принести позитивний результат, повідомляє видання The Guardian.

Ofcom "забороняє розміщувати рекламу в програмах для дітей"

З кінця нинішнього року Ofcom заборонить всім виробникам і телекомпаніям з цільовою аудиторією до 16 років розміщувати в контенте рекламу продуктів. Офіційні вимоги будуть внесені до кодексу мовлення регулювальника 19 грудня і торкнуться всіх програм, що імпортуються із США. Дане рішення слідує за реалізацією нової європейської директиви Audio Visual & Media Services, повідомляє The Guardian. Проте, ще неясно, чи торкнуться нових правил програми лише для юних глядачів або програм, які дивляться більшість дітей, включаючи "Doctor Who" і "The X Factor".

Бренсон критикує Sky за домінування на ринку платного ТБ

Засновник Virgin Group сер Річард Бренсон (Richard Branson) критично відізвався про домінування Sky на ринку платного телебачення Великобританії і також підтримав оптову цінову модель, запропоновану регулювальником Ofcom. У виданні the Financial Times сер Річард порівняв положення Sky на ринку платного телебачення з домінуванням British Airways в комерційній авіації країни в ранні 90е, коли в авіакомпанії були ексклюзивні права на перельоти з лондонського Хитроу в США.

ВПС виділить ?25.5 млн. для дитячих програм

Услід за рекомендаціями опікунської поради ВПС виконавчий директор корпорації пообіцяв виділити ?25.5 млн. на виробництво програм для дітей. У опублікованому ще в лютому звіті порада дала високу оцінку якості дитячих програм ВПС, але виразила стурбованість з приводу "основних фінансових обмежень", які можуть вплинути на майбутні показники телевізійної продукції ВПС.

ВПС запускає онлайн-версію серіалу EastEnders

ВПС планує запустити онлайн-версію молодіжного серіалу EastEnders. У серіалі EastEnders: 20 декілька окремих сюжетних ліній, присвячених життю чотирьох підлітків. Онлайн-епізоди тривалістю від 6 до 12 хвилин транслюватимуться на однойменному сайті після показу серіалу на телебаченні. На сайті буде також представлений додатковий матеріал, відеоблоги і сюжети про процес зйомок.

Virgin Media скористається поведінковим таргетингом

В цілях підвищення доходів Virgin Media скористається поведінковим таргетингом на своєму порталі. Збором і сегментацією інформації про призначену для користувача поведінку для телекомпанії займеться AudienceScience. Відвідувачам сайту буде надана релевантна реклама, заснована на анонімній інформації, зібраною AudienceScience. А для сегментації аудиторії Virgin Media на сайті телекомпанії будуть показані теги AudienceScience.

У Великобританії з'явиться єдиний інтернет-портал для всіх радіостанцій країни

До кінця року у Великобританії з'явиться єдина інтернет-служба для всіх п'ятисот радіостанцій країни, пише www.compulenta.ru. Переговори між Би-б-си і комерційними мовцями наближаються до завершення; сайт буде готовий до тестування перед Різдвом. Публіка дістане доступ до сервісу в першій половині наступного року. Технічною основою ресурсу стане популярний сервіс Би-б-си Radioplayer, що пропонує 10 національних радіостанцій Британської мовної корпорації, 46 регіональних і одну усесвітню.

Виручка Sky збільшилася на 40% завдяки HD

З липня по вересень кількість абонентів ШПД Sky збільшилася на 100 000 чоловік, результатом чого стало збільшення доходів на 10% до ?1,38 млрд. Прибуток компанії за даний період виріс на 40% до ?180 млн., за аналогічний період торік даний показник склав ?129 млн. За минулий квартал кількість абонентів телебачення, ШПД і телефонії збільшилося з 12% в 2008г. до 17% в 2009г.

Користувачі заплатять Hulu

Hulu, сайт безкоштовного відео, планує запустити сервіс по підписці. В даний момент сайт, що належить компаніям News Corp., NBC Universal і Walt Disney Company, функціонує за підтримки реклами. Виступаючи на саміті OnScreen Media в Нью-Йорку Чейз Кері (Chase Carey), заступник голови News Corp., сказав наступне: "Я думаю, що безкоштовна модель навряд чи виправдовує якість контента. Мені здається, нам необхідно надавати контент так, щоб споживачі могли цінувати його якість. Hulu слід розробити модель підписки для розвитку бізнесу". Кері не вказав точної дати, але повідомив, що нова модель буде введена приблизно в 2010г.

Північний захід Уельсу переходить на "цифру"

Перша стадія переходу північного заходу Уельсу на цифрове мовлення завершена. Digital UK радить глядачам Freeview даного регіону перенастроювати устаткування для прийому цифрових каналів. У ніч на 21 жовтня всі телевізійні сервіси групи передавачів Llanddona

були тимчасово відключені, а аналоговий канал ВПС Two відключений назавжди.

Eспех Sky обумовлений інноваціями

Успіху компанії Sky за поданням телебачення, ШПД і інших комунікацій, а також можливість процвітання під час рецесії сприяє декілька чинників. Представник Screen Digest вважає, в процвітанні компанії немає нічого дивного, якщо взяти до уваги деякі факти.

www.Broadcasting.Ru
Дані надані московським аналітичним відділом iMusic TV GMBH (www.analyte.ru)


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Дайджест : телебачення за тиждень
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024