FORUM TV-SATЧетвер
18.04.2024, 05:48

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » ФІЛЬМОВІ канали на SAT TV
ФІЛЬМОВІ канали на SAT TV
mykolakДата: Субота, 10.07.2010, 18:37 | Повідомлення # 1
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
ФІЛЬМОВІ канали

на SAT TV


Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
mykolakДата: Субота, 10.07.2010, 18:57 | Повідомлення # 2
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Кіноакадемія змінила правила премії "Оскар"


Керівництво американської академії внесло ряд змін в регламент премії "Оскар". Відтепер у номінації "кращий мультфільм року" можуть бути представлені анімаційні картини з хронометражем в 40 і більше хвилин. Раніше в цій категорії змагалися лише мультфільми тривалістю від 70 хвилин і більше.
Дана зміна пояснюється тим, що проекти, хронометраж яких був у межах від 40 до 70 хвилин, не потрапляли ні в одну з наявних номінацій. Ще одна зміна стосується категорії "найкращі спецефекти". Замість трьох фільмів тут будуть представлені п'ять картин.
Церемонія "Оскар 2011" відбудеться 27 лютого 2011 року.
Джерело - кіноновини
mykolakДата: Субота, 10.07.2010, 19:16 | Повідомлення # 3
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
"Титанік 3D" вийде в 2012 році


Джеймс Кемерон оголосив, що прем'єра знаменитого блокбастера «Титанік», переконвертувати в формат 3D відбудеться у квітні 2012 року. Не важко здогадатися, що дата приурочена до сторіччя з дня затоплення судна.

Британський пасажирський лайнер «Титанік» відплив з курортного міста Саутгемптон 10 квітня 1912, через 4 дні сталося сумно відому подію - пароплав зіткнувся з айсбергом, понад 1 500 осіб загинуло.

Оригінальний фільм Джеймса Кемерона вийшов на екрани в 1997 році і отримав величезну кількість кінематографічних нагород, у тому числі 11 «Оскарів». Головні ролі в картині виконали Леонардо ДіКапріо і Кейт Уїнслет, а саундтрек «My heart will go on» у виконанні Селін Діон став музичним шедевром

mykolakДата: Неділя, 11.07.2010, 02:36 | Повідомлення # 4
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
КІНО на НТВ +

Книга Ілая

до 22 липня, Кінорейс 1
Жанр: Фантастика, Бойовик


США, 2010
Режисер: Альберт Хьюз, Аллен Хьюз
У ролях: Дензел Вашингтон, Гарі Олдман, Міла Куніс, Рей Стівенсон

Одні готові вбивати, щоб заволодіти нею. Він готовий померти, щоб захистити її. Дензел Вашингтон проти Гері Олдмен в новому фантастичному блокбастері від режисерів «З пекла» ...
По безкрайніх просторах Америки постапокаліптичний йде самотня людина з торбинкою. Йде вже 30 років, і ніщо не може збити його з курсу - ні голод, не озброєні бандити. Його супутник - мачете. Його сила - у вірі. Його таємниця - в торбині за плечима. У торбині лежить Книга, за якою він готовий віддати життя - свою і тих, хто стане на його шляху. Його звуть Ілай, і йому судилося врятувати світ від божевільного тирана. Якщо тільки тиран не добереться до Книги раніше ...

Кілери

12 - 29 липня, Кінорейс 2
Жанр: Бойовик, Комедія

Оригінальна назва: Killers
США, 2010
Режисер: Роберт Лукетіч
У ролях: Ештон Катчер, Кетрін Хайгл

Дженніфер поїхала з батьками до Ніцци, щоб прийти в себе після розставання з черговим бойфрендом. І там вона зустріла Його - Ештона Кутчер з голим торсом. Ну як тут не закохатися! Далі було весілля, і жили би молоді довго і щасливо, тільки от Ештон, вірніше, його герой Спенсер, забув повідомити своїй красуні-дружині одну «незначну» деталь: до знайомства з нею він був безжальним найманим вбивцею, грозою світового тероризму. Тоді, 3 роки тому, в Ніцці, він виконував своє останнє завдання, після чого пішов на спочинок. Але тепер за голову екс-кілера оголошена нагорода в 20 млн доларів, і всі найкрутіші найманці світу з'їхалися до тихий американський передмістя з одного непорядній метою. І, звичайно, одному Спенсеру з ними не впоратися. Буде потрібна допомога ... його другої половини!

Божевільні

3 - 16 липня, Кінорейс 3
Жанр: Фантастика, Триллер


Оригінальна назва: The Crazies
США, ОАЕ, 2010
Режисер: Брек Айзнера
У ролях: Тімоті Оліфант, Раджа Мітчел

В околицях невеликого американського містечка впав літак, на борту якого надзвичайно небезпечний вірус. Зараза потрапляє у водогін і жителі один за іншим «захворюють» і починають люто накидатися на всіх підряд. І ось ти вже не знаєш, хто поруч з тобою: добродушний сусід, або безумець, який мріє порізати тебе на шматки ... Військові оперативно замикають місто, періодично відстрілюючи заражених, а головні герої намагаються вибратися за карантин.

mykolakДата: Понеділок, 12.07.2010, 18:33 | Повідомлення # 5
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
"Аватар" став найприбутковішим фільмом в історії


Фільм «Аватар», який вийшов в прокат в минулому році, приніс своєму авторові найбільший заробіток за всю історію кіно. 350 мільйонів доларів - саме стільки заробив Джеймс Кемерон завдяки цій картині.
У цю суму входить безпосередньо плата за роботу над картиною, відсоток від зборів, а також преміальні за те, що фільм перевершив фінансові очікування студії «20th Century Fox». Отримати стільки грошей від одного-єдиного фільму ще нікому не вдавалося - навіть самому Кемерону. Адже навіть «Титанік», який мав великий успіх, приніс йому лише 97 мільйонів доларів. Нагадаємо, «Аватар» вже встановив декілька рекордів. Надзвичайно видовищна історія про боротьбу аборигенів планети Пандора із земними колонізаторами настільки полюбилася глядачам, що зібрала найбільшу касу за всю історію кінематографа - 2 мільярди 700 мільйонів доларів. Втім, сума доходу від «Аватар» ще не є остаточною, адже в листопаді в продаж вийдуть диски з 3d версією картини.

Джерело - Ера ФМ

mykolakДата: Вівторок, 13.07.2010, 20:41 | Повідомлення # 6
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Творці "оперов" оголосили себе банкрутами

Компанії "Феникс-фильм" і "Люксфильм", творці серіалів "Опера. Хроніки вбивчого відділу" та "Опера-2", оголосили себе банкрутами. Відповідні заяви були подані до арбітражного суду Москви, повідомляє "Комерсант". Оголошення банкрутства відбулося на тлі триваючого скандалу з порушенням авторських прав. Нагадаємо, що в 2004 році "Новый русский сериал", творець "Ментов", вперше подав до суду на компанію "Феникс-фильм", звинувативши її у виробництві контрафакту. У результаті позов було задоволено, і серіал "Опера" визнали контрафактною продукцією.
У 2009 році "Новий російський серіал" ініціював повторне розгляд. У вересні арбітражний суд Москви ухвалив рішення знову задовольнити і новий позов компанії, стягнувши з відповідачів рекордну суму в 1,75 мільярда рублів. Це рішення "Феникс-фільм" і "Люксфильмом" було оскаржено в Дев'ятому арбітражному апеляційному суді, і навесні 2010 року суму позову знизили до 90 мільйонів рублів з кожної з компаній.
Сума в 180 мільйонів рублів компенсації не задовольнила "Новый русский сериал" і в даний час він оскаржить дане рішення. Крім цього на початку липня 2010 року "Феникс-фильм" і "Люксфильм" подали зустрічний позов до "Нового російській серіалу" на трохи більше мільйона рублів. Примітно, що типовий розмір виплати за подібних справ не перевищує кількох мільйонів рублів.
Серіал "Вулиці розбитих ліхтарів" (у відеопрокаті "Менты") вперше вийшов на екрани в 1998 році. У загальній складності серіал йшов протягом 10 років. У свою чергу "Опера. Хроніки вбивчого відділу" вийшли на екран у 2004 році та їх показ тривав близько двох років.

mykolakДата: П`ятниця, 16.07.2010, 12:42 | Повідомлення # 7
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
"Беларусьфильм " зніме бойовик з Ван Даммом


"Беларусьфильм" зніме фільм, головну роль в якому виконає Жан-Клод Ван Дамм. Відповідна домовленість була досягнута під час переговорів з представниками американської кінокомпанії Motion Picture Corporation of America (MPCA), що пройшли в Білорусії 8-9 липня.

Як називатиметься картина і хто стане її режисером, не уточнюється. Відомо лише, що мова йде про бойовик.

Фільм буде зніматися на базі білоруської кіностудії, яка також займеться підбором знімальної групи. Передбачається, що в картині будуть зніматися і білоруські актори.

Зйомки почнуться через кілька тижнів і триватимуть близько місяця, пише Лента.ру.

У березні 2010 року як повідомлялося, Ван Дамм зніме в Україні картину під назвою "Вежа". Він планував виступити як режисер фільму, а також зіграти в ньому головну роль.

mykolakДата: Вівторок, 20.07.2010, 01:50 | Повідомлення # 8
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Кіно в серпні!


Ці та багато інших фільмів Ви зможете подивитися на кіноканалах власного виробництва НТВ-ПЛЮС в серпні 2010 року.

Прем'єра

«Трансформери: Помста занепалих» / Transformers: Revenge of the Fallen (2009), фантастичний бойовик

«Бруклінський поліцейські» / Brooklyn's Finest (2009), бойовик

«Шпигун по сусідству» / Spy Next Door, The (2010), пригодницька комедія

«Подружжя Морган у бігах» / Did You Hear About the Morgans? (2009), романтична комедія

«Хлопчики повертаються» / Boys Are Back, The (2009), драма

«Без ансамблю» / Dance Flick (2009), пародійна комедія

«Ніби крутий охоронець» / Observe and Report (2009), пригодницька комедія

«Машина часу в джакузі» / Hot Tub Time Machine (2010), фантастична комедія

«Прості складності» / It's Complicated (2009), комедійна мелодрама

«Все про Стіва» / All About Steve (2009), комедія

«Стервозним штучки» / Bitch Slap (2009), треш-бойовик

«Так собі канікули» / Old Dogs (2009), комедія

«Божевільні» / Crazies, The (2010), фантастичний трилер

«Елвін і бурундуки 2» / Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel (2009), музична сімейна комедія


Кинохит

«Джуманджі» / Jumanji (1995), фантастико-пригодницька комедія

«Вбивці» / Assassins (1995), бойовик

«Крок вперед» / Step Up (2006), музична мелодрама

«Крок вперед 2: вулиці» / Step up 2: the streets (2008), музична мелодрама

«Дитина Розмарі» / Rosemary's Baby (1968), містичний трилер

«Нецілована» / Never Been Kissed (1999), романтична молодіжна комедія

«П'ятниця, 13-те» / Friday the 13th (2009), фільм жахів, трилер

«Крихітка на мільйон» / Million Dollar Baby (2004), спортивна драма

«Відьмина гора» / Race to Witch Mountain (2009), фантастико-пригодницький фільм

«Автостопом по Галактиці» / Hitchhiker's Guide to the Galaxy, The (2005), фантастико-пригодницький фільм

«Вид на проживання» / Green Card (1990), романтична комедія

«Бейб» / Babe (1995), сімейна комедія

«Район № 9» / District 9 (2009), фантастичний трилер

Киноклуб

«Жінка у вікні» / Woman in the Window, The (1944), трилер

«Найшвидший Indian» / World's Fastest Indian, The (2005), пригодницький фільм

«Босоніж по бруківці» / Barfuss (2006), комедійна мелодрама

«Продавець» / Goods: Live Hard, Sell Hard, The (2009), комедія

«Великі надії» / Great Expectations (1998), мелодрама

«Експеримент 2: Хвиля» / Welle, Die (Wave, The) (2008), трилер

«Ніколи не розмовляй з незнайомцями» / Never Talk To Strangers (1995), романтичний трилер

«Нічний портьє» / Portiere di notte, Il (1974), драма

«Майкл Клейтон» / Michael Clayton (2007), трилер

«Тіні і туман» / Shadows and Fog (1991), трагікомедія

«Куля в голові» / Die xue jie tou (1990), трилер

«Хлопчик у смугастій піжамі» / Boy in the Striped Pyjamas, The (2008), військова драма

«Розповідь служниці» / Handmaid's Tale, The (1990), мелодрама

«Несподіваний поворот» / Go Figure (2005), комедія

«Відлуння минулого» / Little Ashes (2008), біографічний фільм

«Щасливчик Едмонд» / Edmond (2005), трилер

«Детектив Тоні Ром» / Tony Rome (1967), детектив

«Дикий Мауглі» / L'enfant sauvage (Wild Child) (1970), драма

«Така жінка» / That Kind of Woman (1959), мелодрама

«Заборонене кохання» / Edge of Love, The (2008), мелодрама

«Зачаровані» / Beguiled, The (1971), драма

Наше новое кино

«Одна любов на мільйон» (2007), кримінальна мелодрама

«Ріта» (2009), мелодрама

«Хранителі мережі» (2009), фантастичний бойовик

«Будинок сонця» (2009), мелодрама

«Особистий номер» (2004), бойовик

«Як я провів цього літа» (2010), трилер

«V Центурія. У пошуках скарбів зачарованих»(2009), комедійно-пригодницький бойовик

«Механічна сюїта» (2001), трагікомедія

«Му-му» (1997), мелодрама

«Твір до Дня Перемоги» (1998), авантюрна драма

«Три дні в Одесі» (2007), кримінальна драма

«Темна ніч» (2004), молодіжна драма

КИНО ПЛЮС

«Лещата» (2007), кримінальна драма

«Сафо. Кохання без меж »(2007), еротична мелодрама

«Великий Стен» / Big Stan (2007), комедія

«Ім'я Рози» / Name der Rose, Der (1986), трилер

«Свято святого Йоргена» (1930), комедія

«Мої чорничні ночі» / My Blueberry Nights (2007), мелодрама

«Рестлер» / Wrestler, The (2008), драма

«Ніхто не хотів помирати» (1965), драма

«Мільйонер з трущоб» / Slumdog Millionaire (2008), пригодницька мелодрама

«Спокуса» (2007), психологічна драма

«Путівка в життя» (1931), кінодрама

«Чингісхан. Великий монгол »/ Aoki Okami: chi hate umi tsukiru (2007), пригодницький бойовик

«Небезпечний Бангкок» / Bangkok Dangerous (2008), бойовик

«Сім кабінок» (2006), "чорна" комедія

«Острів Нім» / Nim's Island (2008), пригодницький сімейний фільм

«Куленепробивний» / Bulletproof Monk (2003), фантастичний бойовик

«Фартовий» (2005), кримінальна драма

«Запеклі долини змій» (1987), пригодницький фільм

mykolakДата: Субота, 24.07.2010, 20:51 | Повідомлення # 9
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Nickelodeon зніме продовження мультяшного "Аватара"

Компанія Nickelodeon зніме продовження мультсеріалу
"Аватар: Легенда про Ааанге",повідомляє MTV з посиланням на офіційний прес-реліз компанії.
Цей мультсеріал став основою для недавно вийшовшого "Володаря стихій"М. Найта Шьямалана.

Чутки про можливе продовження оригінального мультсеріала, який складався лише з трьох сезонів і завершився в 2008 році, з'явилися вперше в кінці червня, проте тільки зараз вони отримали офіційне підтвердження. Повідомлялося також, що творці оригінального серіалу Майкл Дімартіно і Брайан Коніцко візьмуть участь у роботі над новим проектом.
Сюжет нового мультфільму, який називається "Легенда про Кор", розгортається через 70 років після подій оригінального серіалу. Він розповідає про дівчинку Коррі, яка є аватарів і намагається навчитися стихії повітря (іншими трьома - землею, водою і вогнем - вона на момент дії картини вже опанувала).
Творці обіцяють, що світ Аватар буде виглядати більш сучасно, зокрема в ньому з'явиться велика кількість елементів стімпанк. Крім цього, головна героїня потрапить в Місто-республіку, де населення виступає проти повелителів стихій.
Фільм "Володар стихій" зібрав на цей момент у світовому прокаті 136 мільйонів доларів при бюджеті в 150 мільйонів.

Повідомлення відредагував mykolak - Субота, 24.07.2010, 20:53
mykolakДата: Понеділок, 26.07.2010, 19:44 | Повідомлення # 10
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
КІНО на НТВ +

Невдахи

23 – 29 липня,Кінорейс 1
Жанр: Комедія, Кримінальний

Оригінальна назва: Micmacs а tire-larigot
Франція, 2009
Режисер: Жан-П'єр Жене
У ролях: Дені Бун, Андре Дюссолье, Ніколя Мар'ї, Жан-П'єр Маріель, Іоланда Моро

Нова кримінальна комедія від режисера «Амелі» Жан-П'єра Жене. Здається, кращий делікатес майстра...
Жив-був на світі хлопець Базіль - жертва збройоного виробництва і фатальних збігів. Спочатку його батько підірвався на протипіхотній міні, а потім Базіль абсолютно випадково отримав кулю в лоб. Ні-ні, це не кінець фільму! Базіль вижив, проте куля застрягла у нього в голові і коли-небудь все-таки вб'є його - може, через секунду, може, через 50 років. Додатково до цієї неприємної обставини, у нашого героя немає ні роботи, ні житла. Натомість, він знаходить дивовижних друзів - цілий караван божевільно-смішних фріків, таких же стихійних оптимістів, як і він сам. В один прекрасний день він і його команда вирішує помститися олігархам-зброярам за своє нещасливе дитинство. Неважко здогадатися, що їх план помсти буде зовсім нетривіальним.

Пам'ятай мене

23 - 29 липня,Кінорейс 3
Жанр: Мелодрама

Оригінальна назва: Remember Me
США, 2010
Режисер: Аллен Култер
У ролях: Роберт Паттінсон, Емілі де Рівен, Кріс Купер, Пірс Броснан

Зірка «сутінкової» саги Роберт Петтінсон ходить з підбитим оком і відверто спокушає Емілі де Рівен, відому за серіалом «Залишитися в живих» ...
Двадцятирічний Тайлер багато п'є, багато палить, свариться з багатим татком (блискучий Пірс Броснан) і взагалі поводиться зухвало. Всьому провиною його страждання з приводу самогубства старшого брата. Після чергової вуличної бійки «бунтар» проводить ніч за гратами, а в помсту вирішує спокусити дочку слідчого, який веде його справу. Але дівчина виявляється настільки гарна, що хуліганська витівка перетворюється у велику любов ...

mykolakДата: Субота, 07.08.2010, 13:33 | Повідомлення # 11
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Фантастичний трилер режисера Крістофера Нолана "Початок" утримує лідерство в північноамериканському кінопрокаті.

За третій уїкенд (30 липня - 1 серпня) фільм
зібрав
27,5мільйона доларів, повідомляє Associated Press.

У загальній складності в північноамериканському прокаті картина "Початок" зібрала 193,3 мільйона доларів. Прем'єра фільму відбулася 16 липня. У цьому трилері розповідається про людину, яка краде секрети інших людей, проникаючи в їх сни. Головну роль у фільмі зіграв Леонардо ді Капріо.

Нова комедія "Вечеря з придурками", прем'єра якої відбулася 30 липня, змогла зайняти лише друге місце, зібравши за вихідні 23,3 мільйона доларів.

Картина Філліпа Нойса під назвою "Солт" за підсумками вихідних 30 липня - 1 серпня змогла зібрати 19,2 мільйона доларів. Новий фільм з Анджеліною Джолі в головній ролі опустився на третій рядок рейтингу найкасовіших фільмів уікенду.

У список з десяти найбільш успішних фільмів потрапили ще дві нові картини. Фільм "Кішки проти собак: Помста Кітті Галор" зібрав за вікенд 12,5 мільйона доларів і зайняв п'ятий рядок рейтингу. Картина під назвою "Подвійна життя Чарлі Сан-Клауда" дебютувала на шостому місці, зібравши 12,1 мільйона доларів.

mykolakДата: Середа, 18.08.2010, 11:36 | Повідомлення # 12
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Новий фільм Сталлоне захопив лідерство в північноамериканському прокаті

Новий фільм Сильвестра Сталлоне "Нестримні"
захопив лідерство в північноамериканському кінопрокаті.
Про це повідомляє агентство Associated Press. За дебютний уїкенд
13-15 серпня картина змогла зібрати 35 мільйонів доларів.


У бойовику "Нестримні" розповідається про загін найманців, яким доручили повалити диктатора однієї з латиноамериканських країн. Головні ролі в цьому фільмі зіграли Сильвестр Сталлоне, Джейсон Стетхем, Джет Лі, Дольф Лундгрен, Міккі Рурк, Террі Крюс, Ренді Кутюр і Ерік Робертс. Крім того, в одному з епізодів "нестримних" з'являються Арнольд Шварценеггер і Брюс Уїлліс. Картина вийшла в прокат північноамериканський 13 серпня.

"Нестримним" вдалося обійти за зборами новий фільм режисера Райана Мерфі під назвою "Їж, молись, кохай", головну роль в якому зіграла Джулія Робертс. Прем'єра цієї картини в Північній Америці також відбулася 13 серпня. За перші вихідні фільм зібрав 23,7 мільйона доларів.

Лідер минулого тижня - поліцейська комедія "Копи в глибокому запасі" (The Other Guys) - опустився на третій рядок рейтингу найкасовіших фільмів уікенду, зібравши 18 мільйонів доларів. Четверте місце зайняв фантастичний трилер Крістофера Нолана "Початок". За п'ятий вікенд фільм з Леонардо ді Капріо в головній ролі зібрав 11,4 мільйона доларів.

У список з десяти найбільш успішних фільмів уікенду потрапила ще одна новинка - картина "Скотт Пілігрим проти всіх". За вихідні він зібрав 10,5 мільйона доларів, зайнявши п'яте місце в рейтингу. За сюжетом картини головному герою необхідно перемогти сім колишніх хлопців своєї нової дівчини

mykolakДата: Середа, 25.08.2010, 00:20 | Повідомлення # 13
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
КІНО на НТВ+

Не брати живим!

25 серпня - 15 вересня, Кінорейс 1
Жанр: Бойовик, Триллер, військовий


Оригінальна назва: Green Zone
Франція, США, Іспанія, Великобританія, 2010
Режисер: Пол Грінграсс
У ролях: Метт Деймон, Грег Кіннір, Брендан Глісон, Халід Абдалла, Джейсон Айзекс, Емі Райан, Джеррі Делла Саллі, Ігал Наор

Новий 100-мільйонний бойовик від режисера «Борна» з самим Джейсоном Борном в головній ролі! Пол Грінграсс і Метт Деймон розкривають таємниці іракського двору ...

Його послали до Іраку з однією єдиною метою: знайти зброю масового знищення. І лейтенант армії США Міллер чесно виконував свою роботу. Але всі сліди вели в нікуди, зброя безслідно зникло, наче його не існувало зовсім ... Чесно намагаючись розібратися в що відбувається, Міллер примудрився перейти дорогу відразу декільком могутнім американським відомствам і місцевим великим шишок. Він дізнався правду. І тепер він повинен вмерти!

Людина-вовк

до 27 серпня, Кінорейс 2
Жанр: Фільм жахів, Триллер, Детектив


Оригінальна назва: The Wolfman
США, Великобританія, 2010
Режисер: Джо Джонстон
У ролях: Бенісіо Дель Торо, Ентоні Хопкінс, Емілі Блант, Хьюго Уівінг

Новітній рімейк класичного хоррора 1941 року. Стародавня, як світ, але до цих пір розбурхує в жилах кров історія про перевертнів з Бенісіо Дель Торо і Ентоні Хопкінсом у головних ролях ...

Англійська джентельмен благородного походження дізнається про таємниче зникнення брата і приїжджає в родове гніздо з Америки, щоб розшукати його. По місту повзуть чутки, що в околицях бродить чудовисько, яке нападає на жителів. Поліція веде розслідування. Герой знаходить, що істота, про який всі пліткують, має явно надприродне походження, і цей факт пробуджує в ньому душі шалений страх! Але він ще не здогадується про те, що в пошуках брата, та й у всій цій темній історії йому належить відкрити багато нового про свою власної сутності ...

22 кулі: Безсмертний

до 2 вересня, Кінорейс 3
Жанр: Бойовик, Кримінальний


Оригінальна назва: 22 Bullets
Франція, 2010
Режисер: Рішар Беррі
У ролях: Жан Рено, Кад Мерад, Габріелла Райт, Рішар Беррі

«Якщо вирішиш одного разу вийти з гри, рано чи пізно чекай гостей, які прийдуть мстити за батька, свата або брата ...» - сказав під час особистої зустрічі Жану Рено сам БЕЗСМЕРТНИЙ. Бо історія про помсту, яку зняли продюсер Люк Бессон і режисер Жак Беррі, трапилася насправді ...

Герой Жана Рено - один з хрещених батьків Марселя. Він вирішує відійти від справ і жити на спокої, адже йому чимало років, а за спиною дуже бурхливе життя. Але "колеги" здійснюють на нього жорстоке замах, не залишаючи йому жодного шансу. З тіла розстріляного в упор досвідченого гангстера витягують 1922 кулі ... Проте, якимось дивом він залишається живий. Тепер він жадає помститися. І його помста буде не менш кривава і безжальна.

mykolakДата: Четвер, 26.08.2010, 15:24 | Повідомлення # 14
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Кіно в вересні!

Ці та багато інших фільмів Ви зможете подивитися
на кіноканалах власного виробництва НТВ-ПЛЮС в
вересні 2010 року.

Прем'єра

«Гаррі Поттер і принц-напівкровка» / Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009), фільм-казка

«Пил часу» / Dust of Time, The (2008), драма

«Зубна фея» / Tooth Fairy (2010), фантастична комедія

«Репортаж з пекла» / [Rec] 2 (2009), фільм жахів

«Великі гроші» / Ca $ h (2010), трилер

«Книга Ілая» / Book of Eli, The (2010), фантастичний бойовик

«Ліван» / Lebanon (2009), військова драма

«Пам'ятай мене» / Remember Me (2010), мелодрама

«Кидок Кобри» / G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009), фантастичний бойовик

«Привиди колишніх подружок» / Ghosts of Girlfriends Past (2009), фантастична комедія

«Грінберг» / Greenberg (2010), трагікомедія

«Всі шляхом» / Everybody's Fine (2009), сімейний фільм

«Легіон» / Legion (2010), фантастичний бойовик

«Парубочий вечір у Вегасі» / Hangover, The (2009), комедія

«Чотири Різдва» / Four Christmases (2008), комедійна мелодрама

«Діти кукурудзи» / Children Of The Corn (2009), фільм жахів

«Сексоголіків» / Solitary Man (2009), драма

«Територія темряви» / Dark Country (2009), трилер

«Святі з Бундока 2: День всіх святих» / Boondock Saints II: All Saints Day, The (2009), бойовик

Кинохит

«Володар кілець: Братерство кільця» / Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, The (2001), фільм-фентезі

«Володар перснів: Дві фортеці» / Lord of the Rings: The Two Towers, The (2002), фільм-фентезі

«Володар перснів: Повернення короля» / Lord of the Rings: The Return of the King, The (2003), фільм-фентезі

«Годзілла» / Godzilla (1998), фантастичний бойовик

«Природжені вбивці» / Natural Born Killers (1994), гостросюжетна драма

«Без вад» / Flawless (1999), трагікомедія

«Місія: нездійсненна» / Mission: Impossible (1996), бойовик

«Затягни мене до пекла» / Drag Me to Hell (2009), фільм жахів, трилер

«Небезпечні пасажири поїзда 123» / Taking of Pelham 1 2 3, The (2009), детективний трилер

«Багряний приплив» / Crimson Tide (1995), бойовик

«Льодовиковий період 3: Ера динозаврів» / Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009), анімаційна комедія

«Бабка» / Dragonfly (2002), містичний трилер

«8 мм» / 8MM (1999), трилер

«Христина» / Christine (1983), трилер

«Еон Флакс» / Æon Flux (2005), фантастичний бойовик

Киноклуб

«Сім самураїв» / Shichinin No Samurai (1954), історична драма

«Король-рибалка» / Fisher King, The (1991), трагікомедія

«Марні» / Marnie (1964), трилер

«Дика орхідея» / Wild Orchid (1989), мелодрама

«Друзі Пітера» / Peter's Friends (1992), комедійна мелодрама

«Насильство» / Compulsion (1959), трилер

«Ахіллес і черепаха» / Akiresu to kame (2008), комедія

«Загін" Стиляги "» / Mod Squad, The (1999), трилер

«Чорнильне серце» / Inkheart (2008), фільм-казка

«Хлопці» / Boys (1996), мелодрама

«Потяг-утікач» / Runaway Train (1985), гостросюжетний фільм

«Безнадія» / Desperation (Stephen King's Desperation) (2006), фільм жахів

«Вікінги» / Outlander (2008), фантастико-пригодницький бойовик

«Марафонець» / Marathon Man (1976), трилер

Наше новое кино

«Острів» (2006), драма

«Велика любов» (2005), лірична комедія

«Коханець» (2002), драма

«Корольов» (2007), біографічний фільм

«Фонограма пристрасті» (2009), трилер

«Тарас Бульба» (2009), драма, екранізація

«Потрібна няня» (2005), трилер

«Сезон туманів» (2008), мелодрама

«Москва» (2000), драма

«Російська гра» (2007), комедія

«Як би не так» (2002), іронічний трилер

«Поцілунок метелика» (2006), бойовик

«М + Ж» (2010), мелодрама

КИНО ПЛЮС

«Джекі Браун» / Jackie Brown (1997), кримінальний трилер

«Теорема» / Teorema (1968), драма

«Я кіборг, але це нормально» / Saibogujiman kwenchana (I'm Cyborg, But That's OK) (2006), сюрреалістична комедія

«Міс Петтігрю, живи сьогоднішнім днем» / Miss Pettigrew Lives for a Day (2008), романтична комедія

«Кіно про кіно» (2002), трагікомедія

«Імеретинський ескізи» (1979), музична комедія

«Змій» / Serpent, Le (2006), трилер

«Привид опери» / Fantasma dell'opera, Il (1998), романтичний трилер

«Привид і Пітьма» / Ghost And The Darkness, The (1996), пригодницька драма

«Мій найкращий друг» / Mon Meilleur Ami (2006), комедія

«Щорс» (1939), історико-героїчна драма

«Герцогиня» / Duchess, The (2008), історична мелодрама

«Учитель» (1939), кіноповість

«Месник» / Spirit, The (2008), кінокомікс

mykolakДата: П`ятниця, 03.09.2010, 16:56 | Повідомлення # 15
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
В Америці 3D-кіно рекордно знизилось відвідуваність кінотеатрів

У США рекордно знизилася відвідуваність кінотеатрів. Аналітики пов'язують це зі зростанням ціни на квитки, головним чином, на покази в форматі 3D.
Підвищення цін на 3D-кіно знизило відвідуваність кінотеатрів
Незважаючи на те, що за літо збори американських кінотеатрів виросли на $ 100 млн, статистика показує, що зараз в США в кіно ходить рекордно низьке число глядачів.

За даними сайту Hollywood.com, в нинішньому році буде продано 552 млн квитків, що стане найнижчим показником з 2006 року, коли було продано більше 563 млн квитків.

Схожа ситуація складається в британських кінотеатрах.

Середня вартість квитка в США за останні 12 місяців зріс на 5%, повідомляє Національна асоціація власників кінотеатрів США.

У середньому глядачі платять $ 7,88 за квиток, що на 38 центів більше, ніж у 2009 році.

Квитки на тривимірні картини, такі як Історія іграшок-3, Битва титанів і Шрек назавжди, стоять при цьому на кілька доларів більше, ніж квитки на традиційні покази.

Історія іграшок стала єдиним фільмом цього літа, що подолав позначку в $ 400 млн. Як повідомлялося раніше, він встановив світовий рекорд касових зборів для анімаційного фільму - він став першим мультфільмом, що зібрав у прокаті $ 1 млрд.

Збори фільму Залізна людина-2 в США перевищили $ 300 млн. Початок Крістофера Нолана, а також мультфільми Шрек назавжди і Гидке я зібрали приблизно по $ 200 млн кожен.

Деякі фільми, які обіцяли стати хітами літа, провалилися. До комерційних невдач відносять Секс у великому місті-2, Принц Персії: Піски часу і Учень чарівника.

Нагадаємо, що 27 серпня на екрани вийшла оновлена версія Аватар - фільму, який по суті і викликав моду на 3D-кіно. Проте новий Аватар не зміг повернути до себе інтерес глядачів. У США він опинився лише на 12 рядку рейтингу: картина змогла принести тільки $ 4 млн. Ще $ 4,3 млн Аватару приніс прокат у 14 країнах світу.

Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » ФІЛЬМОВІ канали на SAT TV
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024