FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 14:03

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » ФІЛЬМОВІ канали на SAT TV
ФІЛЬМОВІ канали на SAT TV
mykolakДата: Субота, 10.07.2010, 18:37 | Повідомлення # 1
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
ФІЛЬМОВІ канали

на SAT TV


Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
mykolakДата: П`ятниця, 03.09.2010, 17:05 | Повідомлення # 16
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
На один з кращих кінофестивалів світу потрапила
українська «Глухота» із циклу «Мудак»

Короткометражний фільм українського режисера Мирослава Слабошпицького Глухота з циклу мудак. Арабески увійшов до числа десяти фіналістів короткометражної програми на американському кінофестивалі в березні Віньярд, штат Массачусетс.

"Цей кінофестиваль вважається одним із 25 кращих кінофестивалів світу в 2010 році за версією впливового американського журналу MovieMaker Magazine", - повідомили Корреспондент.net у прес-службі компанії Артхаус Трафік.

У програму кінофоруму відбираються тільки ті фільми, які вже були представлені на провідних кінофестивалях світу - Санденс, Берлінале, Каннах, Торонто, Вененціі - т.п.

Нагадаємо, що в лютому 2010 року фільм Слабошпицького, знятий за участю глухонімих акторів, представляв Україну в конкурсі Берлінського кінофестивалю.

Глухота - перший український фільм за всю історію існування фестивалю, що ввійшов до програми березня Віньярд.

Короткометражну програму покажуть в березні Віньярд 10 вересня в 19:00 в Capawock Theatre за 13 днів до української прем'єри.

Нагадаємо, що національна ж прем'єра альманаху Мудак. Арабески відбудеться 23 вересня в кінотеатрі Київ.

mykolakДата: Понеділок, 06.09.2010, 16:33 | Повідомлення # 17
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Кіно на НТВ+

Помста пухнастих

до 10 вересня, Кінорейс 2
Жанр: Комедія, Пригоди, Сімейний


Оригінальна назва: Furry Vengeance
США, ОАЕ, 2010
Режисер: Роджер Камбл
У ролях: Брендан Фрейзер, Рікі Гарсіа, Юджин Сорберо, Патріс О `Ніл, Джим Нортон, Брук Шилдс

Він перемагав мумій і спускався до центру Землі, але тепер Брендану Фрейзеру чекають куди більш важкі випробування! Тваринний світ оголошує війну людині в «пухнастій» комедії режисера «Милашки» Роджера Камбла ...
Городок Рокі Спрінгс - чистий рай! Тихо, зелено і спокійно. Але підприємцям спокій тільки сниться: вони жадають перетворити прекрасний дикий ліс в житлові райони та торгові центри. Ден Сандерс - начебто хлопець хороший, і тварин кривдити не хоче, але от біда, він працює забудовником на цьому самому проекті. Звичайно, він не в захваті від перспективи уславитися лесоунічтожітелем, але бос вибрав саме його. І поки головний лиходій залишається в тіні, Сандерс отримує на себе всі шишки від мешканців лісу. Компанія бобрів, скунсів, ховрахів, 40 і навіть ведмедя під проводом єнота здійснює свій підступний план з виселення людей зі своєї території.

Незвичайні пригоди Адель

до 29 вересня, Кінорейс 3
Жанр: Пригоди, Фентезі, Бойовик


Оригінальна назва: Extraordinary Adventures of Adele Blanc-Sec, The
Франція, 2010
Режисер: Люк Бессон
У ролях: Луіз Бургуен

Тільки що з кінозалу! Шостий елемент Люка Бессона! Лара Кроф по-французьки. Екранізація графічного роману Жака Тарді про красуню журналістці Адель, темами розслідувань якої стають загадкові події ...

Коли в небі Парижа замість літаків літає птеродактилів, а на вулицях зустрічаються ожилі мумії, жителів міста може врятувати тільки ... краса. Втім, це не єдина перевага Адель Блан-Сек - відважної романістки з археологічним освітою, якої практично поодинці доведеться розібратися в причинах настільки неймовірних подій, осідлати птеродактилів і ... переконати мумій не завдавати шкоди простим громадянам!

mykolakДата: П`ятниця, 10.09.2010, 16:41 | Повідомлення # 18
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Росія висунула на "Оскар" фільм "Край" Учителя

Фільм Олексія Учителя "Край" став кандидатом на "Оскар" від Росії. Таке рішення ухвалили члени Російської оскарівської комісії, пише TSN.ua

Кандидатом на "Оскар" за кращий іноземний фільм від Росії буде фільм Олексія Учителя "Край", світова прем'єра якого відбудеться 9 вересня на міжнародному кінофестивалі в Торонто, повідомили в компанії "Централ Партнершип", яка є прокатником картини.

Таке рішення ухвалили 9 вересня члени Російської оскарівської комісії під головуванням Володимира Меньшова. До її складу входять також Андрій Кончаловський, Микита Михалков, Володимир Наумов, Гліб Панфілов, Кирило Разлогов і Карен Шахназаров.

"Край" - історія про колишнього машиніста (Володимир Машков), який після війни опиняється в глухому сибірському селищі, де спочатку закохується у колишню гувернантку Софію (Юлія Пересільд), а потім виявляє в лісі кинутий паровоз, де ховається німкеня Ельза (Аньорка Штрехель) .

Конкурентами "Краю" були "Одна війна" Віри Глаголєвої, "Як я провів цього літа" Олексія Попогребського, "Цар" Павла Лунгіна та "Стомлені сонцем. Предстояння" Микити Михалкова, проте глава Союзу кінематографістів сам запропонував зняти його фільм з розгляду.

mykolakДата: Четвер, 30.09.2010, 17:33 | Повідомлення # 19
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Зірка «Залишитися в живих» зіграє в «Місія: нездійсненна 4»


Джош Холлоуей

Після виходу фінальної серії «Залишитися в живих» багато зірок серіалу пішли в нові перспективні проекти. Не встигла Меггі Грейс підписатися на участь в «Сутінки», як її напарник по знімальному майданчику, Джош Холлоуей, зв'язав себе зобов'язаннями з творцями «Місія: нездійсненна 4».

За даними oKino.ua, режисерський проект Бреда Берда набирає обертів. Зовсім недавно четверту місію поповнили актори Володимир Машков, Джеремі Реннер і Вінг Реймс. За задумом творців, у наступних частинах «Місії» головний снайпер «Володаря бурі», Реннер, вийде на перший план. Для Джоша Холлоуейя роль в четвертій частині франшизи про секретного агента стане найбільшою в його кар'єрі. Фактично, перед Джошем відкриються двері в світ великого кіно. До речі, для Бреда «Місія» стане дебютом у повнометражному кіно.

Цікаво, що на роль головного лиходія творці четвертої частини франшизи запросили Мікаеля Нюквіста. У 2009 році ім'я цього шведського актора стало відомо всьому світу завдяки картинам за книгою Стіга Ларссона «Міленіум» - «Дівчина з татуюванням дракона», «Дівчина, яка грала з вогнем», а також «Дівчина, яка підривала повітряні замки».

У проекті продюсера Джей Джей Абрамса Холлоуейну дістанеться герой з команди Ітана Ханта. Джош складе компанію більш досвідченим напарникам героя Тома Круза - Вінга Реймса і Саймон Пегг. Про сюжет майбутнього фільму нічого невідомо, адже Абрамс завжди зберігає в таємниці деталі своїх проектів. Вихід фільму запланований на грудень 2011 року.

mykolakДата: Четвер, 30.09.2010, 17:55 | Повідомлення # 20
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Кіно на НТВ+

Центуріон
до 15 жовтня, Кінорейс 1
Жанр: Бойовик, Історичний


Оригінальна назва: Centurion
Великобританія, 2010
У ролях: Майкл Фассбендер, Ольга Куриленко, Домінік Уест

Культовий британський режисер Ніл Маршалл зробив із дівчини Бонда Ольги Куриленко жорстоку проводирку войовничого племені піктів! Самий натуралістичний екшн про часи Священної Римської Імперії ...

117 рік н.е. Землі сучасної Шотландії окуповані римлянами. Віддалений форпост, де проходить службу центуріон Куінтус, безжально розгромлений загоном піктів - стародавнього народу, не підкоритися Риму. Герой дивом залишається в живих і приєднується до залишків сумно відомого Дев'ятого Легіону. Шанси вижити у римських вояків дорівнюють нулю. За їх кривавому сліду йде безжальна Піктська войовниця, одержима жагою помсти, і орди її одноплемінників. Попереду - неприступні гори. Солдатам залишається тільки одне - бігти. Але хіба можна втекти від відплати? Це не фентезі. Це не казочка. Це історія. Жорстока. І нещадна.

Різники
до 12 жовтня, Кінорейс 2
Жанр: Фантастика, Бойовик, Триллер


Оригінальна назва: Repo Men
США, Канада, 2010
Режисер: Мігель Сапочник
У ролях: Джуд Лоу, Форест Уїтакер, Алісі Брага, Лів Шрайбер

Не можете повернути кредит? Тоді вони йдуть до вас! Джуд Лоу і Форест Уїтакер з радістю конфіскують ... ваші органи ...

У світлому майбутньому прогрес і медицина дійдуть до того, що кожен зможе дозволити собі придбати штучний орган - від вуха до кишечника! У кредит, звичайно, адже кібернетичні частини тіла коштують дуже дорого. А якщо хтось забуває внести черговий платіж, в справу вступає спеціальний відділ конфіскації, робота якого полягає у вилученні набутих органів. Його кращі співробіт ники, Ремі і Джейк, люблять і цінують свою працю: з ранку до але чи по вуха в крові вирізають печінку і нирки. Але все «хороше» коли-небудь закінчується - Ремі в результаті виробничої травми отримує штучне серце, а виплачувати кредит йому нічим

Воображаріум доктора Парнаса
1 - 14 жовтня, Кінорейс 3
Жанр: Фентезі, Пригоди, Детектив


Оригінальна назва: Imaginarium of Doctor Parnassus, The
Канада, Франція, Великобританія, 2009
Режисер: Террі Гілліам
У ролях: Джонні Депп, Хіт Леджер, Джуд Лоу, Колін Фаррелл, Крістофер Пламмер, Лілі Коул, Том Вейтс, Верн Троєр, Ендрю Гарфілд, Палома Фейт

Страшенно чарівна історія для дорослих від казкаря Террі Гілліама. Остання роль Хіта Леджера, яку догравали за нього Джонні Депп Колін Фаррелл і Джуд Лоу ...

Хочете потрапити у світ ваших фантазій і мрій? Доктор Парнас за помірну плату здійснить вашу мрію за допомогою чарівного дзеркала і пари-трійки підозрілого виду помічників. Він - фокусник, маг і чародій, який вже тисячу років колесить по світу зі своїм «дивним шоу в світі». Як водиться, за безсмертя і магічні здібності треба платити - маестро на короткій нозі із самим дияволом, якому обіцяв віддати свою красуню-доньку, як тільки їй виповниться 18. Повноліття не за горами, але де є жертва, повинен знайтися і герой! Хочете потрапити у світ ваших фантазій і мрій? Террі Гілліам і НТВ-плюс здійснять вашу мрію

Нестримні
13 жовтня - 4 листопада, Кінорейс 2
Жанр: Пригоди, Бойовик


Оригінальна назва: Expendables, The
США, 2010
Режисер: Сільвестр Сталлоне
У ролях: Сильвестр Сталлоне, Джейсон Стетем, Джет Лі, Міккі Рурк, Дольф Лундгрен, Ерік Робертс

Сталлоне. Стетем. Вілліс. Шварценеггер. Лундгрен. Джет Лі. Рурк. 231 млн доларів зборів у світовому прокаті і фільм ще йде в кіно. Треба ще щось додавати?

Ці хлопці краще за все вміють воювати. Найманці-спецназівці, вони беруться за найважчі і найнебезпечніші завдання. Для них немає нездійсненних місій. І ось чергова операція - усунути диктатора карликової латиноамериканської республіки. «Не питання», - сказали супергерої. І помилилися. Виявилося, що питань дуже багато, і найголовніше: «У що ми, чорт візьми, вляпалися?!». А замість відповіді - свист куль і хрускіт ламають кінцівки. У своєму восьмому фільмі Сталлоне зібрав майже всіх найкрутіших «героїв бойовиків» 80-х і показав молодим, що таке Реальний екшн.

Листи до Джульєтти
14 - 25 жовтня, Кінорейс 3
Жанр: Мелодрама, Комедія, Романтичний


Оригінальна назва: Letters to Juliet
США, 2010
Режисер: Гері Уінік
У ролях: Аманда Сайфрід, Гаель Гарсіа Берналь, Крістофер Еген, Ванесса Редгрейв

Чарівна Аманда Сайфрід («Хлоя»), обаятельнейший Гаель Гарсіа Берналь («Сука-любовь») і неповторна Ванесса Редгрейв в дуже романтичній комедії від режисера «Війни наречених». Заснованої на реальній історії!
Таке могло трапитися тільки на батьківщині Ромео і Джульєтти! Молода американка Софія нудьгує в Вероні - вона приїхала до Італії зі своїм чоловіком-бізнесменом, але той весь час пропадає на роботі. Щоб зайняти себе юна особа приєднується до волонтерів, які відповідають на листи нещасних закоханих, адресовані Джульєту. Одного разу до неї до рук потрапляє загубилося з початку 60-х лист, в ньому якась Клер пише про свою шалене кохання. Софія відповідає літній англійці, і та приїжджає в Італію, щоб знайти давно втраченого коханого. Респектабельний онук, супроводжуючий леді в поїздці, проти авантюрної ідеї, але йому дуже подобається Софія

Вуличні танці 3
17 - 28 жовтня, Кінорейс 1
Жанр: Гостросюжетний, Мелодрама, Музичний


Оригінальна назва: StreetDance 3
Великобританія, 2010
Режисер: Макс Джіва, Данія Пасквіні
У ролях: Шарлотта Ремплінг, Рейчел МакДауелл, Нікола Берлі, Річард Уінзор, Шіанад Грегорі, Френк Харпер

Третій і найбільш неймовірний, запаморочливий мікс вуличних танців і балету! Хіт літнього кінопрокату цього року! Такого денса ви ще не бачили ...

Групі вуличних танцюристів ніде готуватися до майбутнього Street Dance-чемпіонату. І викладач балетної школи (чарівна Шарлотта Ремплінг) дозволяє їм займатися в Королівській школі балету. Але за однієї умови - «вуличні» повинні «вдихнути вогню» у групу «балетних», тренуватися разом з ними. Через сварки і нерозуміння, через протиріччя і травми народжуються нова дружба, нове кохання і новий вражаючий танець, не схожий на те, що ви бачили раніше!

satBuffonДата: Четвер, 07.10.2010, 01:01 | Повідомлення # 21
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Тиждень з Джерардом Батлером

На НТВ-ПЛЮС з 8 по 17 жовтня - «Тиждень з Джерардом Батлером»!


За якихось кілька років шотландець Джерард Батлер з маловідомого актора став голлівудською зіркою і улюбленим типажем американського кіно: мужній, атлетичної статури герой з добрим і м'яким серцем. Гонорар Батлера - від 15 до 20 мільйонів доларів - говорить сам за себе. Як і будь-якому професіоналу, йому не чужі різні амплуа. «300 спартанців», «Рок-н-рольщик», «Гола правда», «Законослухняний громадянин» - все це лише частина успішних кінопроектов за участю Джерарда Батлера.

Кіноклуб:
Дракула 2000 (11 - 13 жовтня) Фільм жахів
Викуп (13 - 15 жовтня) Триллер
Геймер (15 - 17 жовтня) Пригоди, Бойовик, Фантастика
Рок-н-рольщик (17 - 19 жовтня) Комедія, Бойовик
Кінохіт:
У пастці часу (12 - 13 жовтня) Фантастика, Бойовик
Гола правда (14 - 16 жовтня) Романтичний, Комедія
Законослухняний громадянин (16 - 18 жовтня) Триллер
Прем'єра:
Мисливець за головами (8 - 16 жовтня) Комедія, Пригоди

mykolakДата: Вівторок, 12.10.2010, 11:41 | Повідомлення # 22
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Фільм про Facebook залишається лідером кінопрокату



Картина Девіда Фінчера «Соціальна мережа» про створення Facebook другі вихідні поспіль залишається найбільш касовою в Північній Америці. Фільм зібрав за 8-10 жовтня 15,5 мільйона доларів, а всього за 10 днів з початку прокату його збори склали близько 46,1 мільйона.

До речі, нещодавно засновник Facebook Марк Цукерберг сходив разом зі співробітниками компанії на фільм «Соціальна мережа», присвячений історії заснування його ресурсу.

Раніше Цукерберг заявляв, що не хоче дивитися новий фільм Девіда Фінчера. Зокрема, він говорив, що не дуже задоволений тим фактом, що фільми про нього почали знімати ще за життя. Крім того, Марку, імовірно, міг не сподобатися сценарій, так як сценарист Аарон Соркін додав в сюжет драматизму.

У фільмі роль засновника Facebook виконав актор Джесі Айзенберг («Зомбіленд»). Цукерберг вже встиг заявити, що «Соціальна мережа» в кінцевому підсумку здалася йому «кумедною» картиною.

Картина Фінчера «Соціальна мережа» вийшла на екрани в США 1 жовтня. Фільм відразу ж став лідером прокату

mykolakДата: Неділя, 17.10.2010, 17:07 | Повідомлення # 23
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Кіно на НТВ+

Залізна людина 2
29 жовтня - 20 листопада, Кінорейс 1
Жанр: Фантастика, Пригоди, Кінокомікс, Бойовик


Оригінальна назва: Iron Man 2
США, 2010
Режисер: Джон Фавро
У ролях: Роберт Дауні мл., Дон Чідл, Скарлетт Йоханссон, Гвінет Пелтроу, Сем Рокуелл, Міккі Рурк, Джон Фавро, Семюел Л. Джексон

Ще крутіше! Ще ефектніше! Ще дотепніше! Ще дорожче! Сіквел, переплюнувшій оригінал у всьому. 200 мільйонів доларів бюджету та понад 620 млн - світова каса. Стовідсотковий блокбастер!
Володар полум'яного атомного серця і кібер-броні Тоні Старк нарешті поборов світове зло. Злочинці його бояться, хороші люди ним пишаються, а уряд хвилюється, що мир у всьому світі залежить тепер від одного єдиного мільярдера в залізних обладунках, і треба б ці обладунки у нього експропріювати. Тим часом, десь в Росії живе колоритний фізик-кримінальник Міккі Рурк, який плекає підступний план помсти сімейства Старков. Та й у надрах корпорації Старка щось не так - з'явилася там красуня Скарлетт Йохансон, яка підозріло добре для юриста володіє кунг-фу ..

Робін Гуд
26 жовтня - 18 листопада, Кінорейс 3
Жанр: Бойовик, Пригоди, Історичний, Мелодрама


Оригінальна назва: Robin Hood
США, Великобританія, 2010
Режисер: Рідлі Скотт
У ролях: Рассел Кроу, Кейт Бланшетт, Макс фон Сюдов, Вільям Херт

Двохсотмільйонний бюджет, зоряний акторський склад, розмах і масштаб, гідні майстри видовищного кіно Рідлі Скотта! Рассел Кроу і Кейт Бланшетт у передісторії Робіна Гуда ..
Так починалася історія самого шляхетного злодія на світі. Колись Робін Гуд був простим стрільцем Робіном Лонгстрайтом в армії Річарда Левове Серце. Але король загинув у бою, Робін дезертирував, прийняв чуже ім'я і повернувся на батьківщину, щоб виконати обітницю, даний вмираючому лицарю. В Англії він був прийнятий при дворі, знайшов новий будинок і сім'ю, і все це - під чужим, лицарським, ім'ям. І жив би він довго і щасливо, якби Франція не вирішила напасти на Англію, і Робіну не довелося боротися зі змовниками. І, звичайно, якби не шериф Ноттінгемський

satBuffonДата: Середа, 20.10.2010, 17:08 | Повідомлення # 24
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Кіно в листопаді!

Шановні абоненти!

Ці та багато інших фільмів Ви зможете подивитися
на кіноканали власного виробництва НТВ-ПЛЮС
в листопаді 2010 року.

Прем'єра

«Моя жахлива няня 2» / Nanny McPhee Returns (2010), кіноказка

«Врата» / Hole, The (2009), фільм жахів

«Персі Джексон та викрадач блискавок» / Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010), фантастико-пригодницький фільм

«Серцеїд» / Heartbreaker (Arnacoeur, Le) (2010), комедійна мелодрама

«В дорозі» / Away We Go (2009), трагікомедія

«Колекціонер» / Collector, The (2009), трилер

«Дивовижний» / Divo, Il (2008), біографічний фільм

«Одного разу в Римі» / When in Rome (2010), романтична комедія

«Біла імла» / Whiteout (2009), трилер

«Королівське спадщину» / King Guillaume (2009), комедія

«Не брати живим» / Green Zone (2010), бойовик, трилер

«Сімейка Джонс» / Joneses, The (2009), трагікомедія

«Досить добра людина» / Ganske snill mann, En (2010), "чорна" ганстерская комедія

«Картахена» / Cartagena (2009), драма

«Привид» / Ghost Writer, The (2010), трилер

«Дружина мандрівника в часі» / Time Traveler's Wife, The (2009), фантастична мелодрама

«Центуріон» / Centurion (2010), історичний бойовик

Кінохіт

«Гаррі Поттер і філософський камінь» / Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001), фільм-казка

«Гаррі Поттер і таємна кімната» / Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002), фільм-казка

«Гаррі Поттер і в'язень Азкабану» / Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004), фільм-казка

«У пошуках Немо» / Finding Nemo (2003), анімаційний фільм

«Посмішка Мони Лізи» / Mona Lisa Smile (2003), мелодрама

«Вгору» / Up (2009), анімаційний фільм

«Зоряний шлях» / Star Trek (2009), фантастико-пригодницький бойовик

«Валл-І» / Wall-E (2008), анімаційний фільм

«Сімейка Адамс» / Addams Family, The (1991), "чорна" комедія

«Цінності сімейки Адамс» / Addams Family Values (1993), "чорна" комедія

«Кидок Кобри» / G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009), фантастичний бойовик

«Прогулянка у хмарах» / Walk in the Clouds, A (1995), мелодрама

«Сурогати» / Surrogates (2009), фантастичний бойовик

«Трансформери: Помста занепалих» / Transformers: Revenge of the Fallen (2009), фантастичний бойовик

«Справа № 39» / Case 39 (2009), містичний трилер

«Сонце, що сходить» / Rising Sun (1993), бойовик

«Чужий» / Alien (1979), фантастичний трилер

«Чужі» / Aliens (1986), фантастичний трилер

«Чужий 3» / Alien ³ (1992), фантастичний трилер

«Чужий 4: Воскресіння» / Alien: Resurrection (Alien 4) (1997), фантастичний трилер

«Ворон» / Crow, The (1994), містичний трилер

Кіноклуб

«Великий втеча» / Great Escape, The (1963), військовий фільм

«Серце і душі» / Heart and Souls (1993), фантастична мелодрама

«Спуск 2» / Descent: Part 2, The (2009), трилер

«Бандит» / Bandyta (Brute) (1997), драма

«Дорогий Джон» / Dear John (2010), мелодрама

«Ревнощі» / Heartburn (1986), мелодрама

«Реальне життя» / Real Life (1979), трагікомедія

«Матильда» / Matilda (1996), комедія

«Берлінський роман» / Berlin Affair, The (1985), драма

«Війна» / War, The (1994), драма

«Шепіт ангелів» / Rumor of Angels, A (2000), драма

«Впусти мене» / Lat den ratte komma in (2008), містичний трилер

«Щоденник Анни Франк» / Diary of Anne Frank, The (1959), біографічний фільм

Наше нове кіно

«Ми з майбутнього. Фільм другий »(2010), фантастичний бойовик

«Будинок сонця» (2009), драма

«Віддамся в хороші руки» (2008), пригодницька комедія

«Як я провів цього літа» (2010), драма, трилер

«Закриті простору» (2008), трагікомедія

«День Д» (2008), бойовик

«Сезон туманів» (2008), мелодрама

«Пістолет Страдіварі» (2009), комедія

«Осінні турботи» (2009), мелодрама

«Одного разу в провінції» (2008), соціально-психологічна драма

«Російська гра» (2007), комедія

«Траса М8» (2008), «чорна» комедія

«Любовь.RU» (2008), мелодрама

«Рись» (2010), бойовик

«Юр'їв день» (2008), драма

КІНО ПЛЮС

«Удачі, Чак!» / Good Luck Chuck (2007), комедійна мелодрама

«Як пограбувати банк» / How to Rob a Bank (2007), кримінальний трилер

«Дівчина з характером» (1939), комедія

«Пила II» / Saw II (2005), фільм жахів

«Пила III» / Saw III (2006), фільм жахів

«Пила IV» / Saw IV (2007), фільм жахів

«Секрети Лос-Анджелеса» / LA Confidential (1997), детективний трилер

«У кожного своє кіно» / To Each His Own Cinema (2007), кіноальманах
«Брудні танці» / Dirty Dancing (1987), мелодрама

«Небезпечний Бангкок» / Bangkok Dangerous (2008), бойовик

«Прочисть мізки!» / Free Rainer (2007), сатирична комедія

«Засідка» / Stuck (2007), трилер

«Постовий на перехресті» / Crossing Guard, The (1995), кримінальна драма

«Крихітка на мільйон» / Million Dollar Baby (2004), спортивна драма

«Платон» (2008), трагікомедія

Бажаємо приємного перегляду!

mykolakДата: П`ятниця, 12.11.2010, 21:23 | Повідомлення # 25
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Гаррі Поттер у Лондоні: світова прем'єра

Момент настав: перша частина заключного фільму про Гаррі Поттера починає хід по планеті. У Лондоні відбулася світова прем'єра картини.

Фільм представляли гостям його творці - в тому числі, і актори, які виконали головні ролі. На червоній доріжці Руперт Грінт, Деніел Редкліфф і Ема Уотсон практично не розлучалися. Також на прем'єру приїхала автор "поттеріани" Джоан Роулінг у супроводі чоловіка. Крім того, фанати, які зібралися біля кінотеатру на Лестер-сквер змогли розгледіти Хелену Бонем Картер, Джона Херта, Клеманс поезії, режисера Девіда Йетса та багатьох інших. Серед гостей прем'єри виявилася Ліза Марія Преслі.

Поряд із зірковими гостями нового "Гаррі Поттера ..." вже встигли оцінити критики. Ділимося інформацією. По-перше, вони зійшлися на думці, що цей фільм - лише "преюдія" до, судячи з усього, абсолютно феєричному другого. Ну а по-друге, "Дари смерті" вже визнали найстрашнішим фільмом про хлопчика-чарівника. Аніта Сін з The Telegraph написала:

Без сумніву, це самий страшний фільм про Поттера. Є моменти, на яких навіть дорослі кіномани хочуть закрити очі.

Нагадаємо, що в новому фільмі Гаррі, Рон і Герміона покинуть Хогвартс і своїх родин для того, щоб битися з втіленням зла - відродився чарівником Волан-де-Мортом. Вже хочеться подивитися, що ж з цього вийде

mykolakДата: П`ятниця, 12.11.2010, 21:27 | Повідомлення # 26
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Людмилі Гурченко виповнилося 75 років


Сьогодні, 12 листопада, виповнюється 75 років актрисі театру і кіно, естрадної співачці, народній артистці СРСР Людмилі Гурченко.

У зв'язку з цим президент Росії Дмитро Медведєв підписав указ про нагородження Гурченко орденом За заслуги перед Вітчизною II ступеня.

Раніше Медведєв привітав Гурченко з ювілеєм, відзначивши багатогранність її таланту.

"Яскравий темперамент, високопрофесійна акторська гра і чарівність - ось лише деякі грані Вашого таланту", - йдеться у вітальній телеграмі.

На думку російського президента, саме талант допоміг Гурченко досягти успіху, заслужити щиру любов мільйонів глядачів і стати справжньою зіркою кінематографу, "чий творчий шлях - це приклад відданості справі для всіх, хто вирішив пов'язати свою долю з мистецтвом".

Привітав Гурченко і прем'єр-міністр РФ Володимир Путін, відзначивши її яскравий талант і незабутні ролі в кіно.

"Всенародно улюблена актриса, Ви зіграли чимало чудових ролей, без яких просто неможливо уявити вітчизняний кінематограф. Це - і серйозні драматичні роботи, і незабутні комедійні образи", - наголошується в телеграмі.

Людмила Марківна Гурченко народилася 12 листопада 1935 року в Харкові (Україна). У 1958 році закінчила ВДІК (майстерня Сергія Герасимова і Тамари Макарової), у 1964-1966 роках була актрисою театру Современник, в 1966-1969 роках - актрисою Госконцерта, а потім працювала за договорами.

У кіно Гурченко дебютувала у фільмі Яна Фріда Дорога правди (1956). Другий картиною актриси став фільм Серце б'ється знову (1956) режисера Абрама Роома. У тому ж таки 1956 році на екрани вийшла музична комедія Ельдара Рязанова Карнавальна ніч, де Гурченко виконала, яка зробила її знаменитою пісню П'ять хвилин.

Всього фільмографія актриси включає більше 80 фільмів.

Крім того, Гурченко не полишала і театральну сцену - виходили такі спектаклі з її участю, як Без хреста (1963), Голий король (1965), Вічно живі (1966) в театрі Сучасник; Дурненька (1966) в Театрі кіноактора; А чой- то ти у фраку? (1991) в Школі сучасної п'єси, і багато інших.

Людмила Марківна Гурченко - народна артистка СРСР (1983). Нагороджена орденами За заслуги перед Вітчизною IV ступеня (2000) і III ступеня (2005) і Почесним знаком Суспільне визнання (1998). Вона також лауреат багатьох кінопремій.

Джерело - SiteUA

mykolakДата: Середа, 24.11.2010, 12:07 | Повідомлення # 27
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Леонардо Ді Капріо прилетів до Петербурга і вразив Путіна


Голлівудський актор Леонардо Ді Капріо все-таки прилетів до Петербургу на Тигрячий саміт, повідомляє ІА "Росбалт". Нагадаємо, літак, на якому Ді Капріо спочатку летів до Північної столиці, був змушений здійснити аварійну посадку в Нью-Йорку через неполадки з двигуном. Олнако актор не здався і знайшов інший рейс, на якому прибув до Петербурга на саміт.

В аеропорту "Пулково" Леонардо не став спілкуватися з пресою і швидко пройшов до транспорту. Зустрічав зірку генеральний директор Михайлівського театру Володимир Кехман.

Ді Капріо прилетів на саміт, щоб пожертвувати $ 1 млн на Фонд дикої природи, який піде на порятунок тигрів. Актор оголосив, що передає цю суму Всесвітнього фонду дикої природи (WWF) з особистих коштів через Каліфорнійський громадський фонд на охорону тигра.

"З Леонардо приємно працювати Його глибоко хвилює доля тигрів і людей, які живуть поруч з тигром Він жертвує свій час, гроші і, головне, свій творчий потенціал, щоб допомогти нашій роботі, -.. Відзначив президент і директор WWF США Картер Робертс. - Його грошовий внесок допоможе прийняти найбільш термінові заходи з охорони тигра, а його суспільний вплив дозволить надихнути людей по всьому світу допомогти тиграм ".

Вчинок Ді Капріо вразив керівника саміту, прем'єр-міністра Росії Володимира Путіна. Виступаючи в Михайлівському театрі на концерті, ведучими якого були Наомі Кемпбелл та Ілля Лагутенко, Путін особливо підкреслив подвиги актора і американських пілотів, повідомляє РИА "Новости". "Треба віддати належне американським пілотам, які проявили мужність, холоднокровність і професіоналізм та з метою запуску системи пожежогасіння вимкнули всі двигуни, і літак протягом декількох секунд перебував у стані вільного падіння", - зазначив прем'єр. "Я думаю, що не у всіх виникло бажання продовжити подорож, але пан Ді Капріо не з них", - підкреслив Путін під загальні оплески.

Путін розповів, що літак був змушений сісти на дозаправку в Гельсінкі, після чого "пан Ді Капріо не приїхав, а прорвався в Санкт-Петербург, як через лінію фронту ... У нас кажуть, справжній мужик! І якщо справу захисту природи в таких руках, то ми просто приречені на успіх ".

Пізніше Ді Капріо і Путін обговорили у вівторок ввечері, 23 листопада, не тільки проблему збереження тигрів на Землі, але й небезпечний переліт актора. Щодо тигрів прем'єр зазначив, що програма щодо їх захисту не вирішить всіх проблем, хоча "фахівці вважають, що кількість тигрів в нашій країні зараз оптимально, оскільки відповідає тій кормовій базі, яка існує для них". Ді Капріо зазначив, що Росія володіє великими територіями для тигрів, на що Путін зауважив: "Потрібно не просто території, важлива в першу чергу кормова база".

Прем'єр поцікавився, як Ді Капріо переніс небезпечний політ і як вели себе пасажири. "Вони зберігали повне мовчання, навіть діти мовчали", - повідомив Леонардо. Путін подякував актора за сміливість: "Людина з менш міцними нервами міг би і відмовитися, міг би подумати, що це знамення, що не варто їхати". На це Ді Капріо зауважив: "Повірте, всі ці голоси лунали у мене в голові".

Міжнародний тигровий саміт - перша в історії зустріч на вищому рівні, присвячена порятунку тигрів. У форумі беруть участь глави урядів Росії, Бангладеш, Бутану, В'єтнаму, Індії, Індонезії, Камбоджі, Китаю, Лаосу, Малайзії, М'янми, Непалу, Росії і Таїланду. У рамках саміту підписана Санкт-Петербурзька декларація, спрямована на відновлення популяції тигрів.

Нагадаємо, за останні сто років популяція тигрів скоротилася з 100 тисяч особин до 3,2 тисяч. За словами мисливствознавця Анатолія Бєлова, який прибув на саміт з Далекого Сходу, мова йде скоріше не про збереження, а про порятунок хижаків.

Джерело - РІА НОВИНИ

mykolakДата: Четвер, 16.12.2010, 16:08 | Повідомлення # 28
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Призначено дату виходу в прокат "Битви титанів 2"


Компанія Warner Bros. призначила дату виходу на екрани сіквела до фільму "Битва титанів". Стрічка вийде в прокат 30 березня 2012 року, повідомляється на сайті Collider.

Режисером "Битви титанів 2" є Джонатан Лібесман ("Кімната смерті", "Битва за Лос-Анджелес "). Передбачається, що в сіквелі знімуться Сем Уортінгтон, Джемма Артертон і Лайам Нісон. Всі ці актори були зайняті і в першому фільмі.

Перша "Битва титанів"(яка, у свою чергу, була рімейком однойменного фільму 1981 року) вийшла в прокат навесні 2010 року. Згідно з відомостями з сайту BoxOfficeMojo, картина зібрала в загальній складності 493 млн доларів при бюджеті в 125 мільйонів.

Фільм був заснований на давньогрецьких міфах. Уортінгтон грав Персея, а Нісон - Зевса. Джеммі Артертон дісталася роль Іо. Російська модель Наталія Водянова зіграла Медузу, правда, її підкоригували за допомогою комп'ютерної графіки.

mykolakДата: Четвер, 16.12.2010, 16:52 | Повідомлення # 29
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Кінодром представляє...

Шрек назавжди
до 5 січня, Кінорейс 1
Жанр: Анімаційний фільм, Комедія, Пригоди, Сімейний


Оригінальна назва: Shrek Forever After
США, 2010
Режисер: Майк Мітчел

Здається, остання, і, точно, найдорожча глава анімаційних пригод симпатичного зеленого монстра та його команди. Самий касовий мультфільм в історії російського кінопрокату!

Дикий, смердючий, невихований грубіян до четвертої серії так і не став білим і пухнастим, але в іншому цілком одомашнився - у нього улюблена дружина, троє зелененьких малюків і королівство з вірними підданими на додачу. Життя вдалося! Але він сумує за той час, коли був «справжнім огром» і всі його боялися. Тут, як на гріх, попадається йому якийсь Румпельштільтскін і пропонує помінятися: один день безтурботного існування в обмін на будь-який день з його справжньому житті. Договір укладений, і герой потрапляє в альтернативну реальність, де він ніколи не рятував Фіону, не дружив з Котом і Віслюком, на троні сидить Румпельштільтскін, а його підручні відьми полюють на огрів. І як тепер повернути все на колишні місця, абсолютно незрозуміло.

Повелитель стихій
до 29 грудня, Кінорейс 2
Жанр: Фентезі, Фантастика


Оригінальна назва: The Last Airbender
США, 2010
Режисер: М. Найт Шьямалан
У ролях: Ноа Рінгер, Дев Патель, Нікола Пельтц, Джексон Ретбоун, Шон Тоуб

Масштабне фентазі, вартістю 150 мільйонів доларів від Найта М. Шьямалана, з «мільйонером з трущоб»у головній ролі!

Давним-давно народи Вогню, Води, Землі і Повітря жили в мирі та злагоді. Але одного разу народ Вогню дізнався давнє пророцтво - у раси Повітря має народитися Аватар - великий маг, здатний керувати усіма стихіями. І Вогонь стер з лиця землі повітряний плем'я і оголосив війну іншим. Минуло сто років. Діти Води знайшли в льодах замерзлого хлопчика ... Він - єдиний вижив з племені Повітря. І саме йому судилося стати великим Аватаром, перемогти зло і відновити гармонію стихій ... Найкрасивіший фільм автора «Шостого почуття »і «Знаків» Найта М. Шьямалана

13

до 20 грудня, Кінорейс 3
Жанр: Триллер

Оригінальна назва: 13
США, 2010
Режисер: Гела Баблуані
У ролях: Джейсон Стетхем, Міккі Рурк, Сем Райлі, Рей Уїнстон, Майкл Шеннон

Фільм, який у Росії зібрав два з половиною мільйона доларів, а в світовий кінопрокат ще не вийшов! Гра зі смертю на дуже великі гроші - що може бути притягательнее і ... неотвратимее?

П'ять років тому оригінал цього фільму справив фурор на кінофестивалях. Тепер талановитий грузино-французький режисер зробив американський ремейк своєї картини, але вже із зірками першої величини! Молодий та ранній Вінс, підслухавши чужу розмову, дізнається, що є якийсь спосіб швидко розбагатіти, потрібно лише виконати інструкції, що лежать в смугастому конверті. Не розібравшись, що в чому, юнак краде конверт, видає себе за іншого, і потрапляє в якійсь підпільний притон. Тут грають в російську рулетку. Одні роблять ставки, інші стріляють один в одного. Правила прості - вижив отримує все ...

Похований заживо
до 24 грудня, Кінорейс 4
Жанр: Триллер


Оригінальна назва: Buried
США, Франція, Іспанія, 2010
Режисер: Родріго Кортес
У ролях: Райан Рейнольдс

Найбільш несподіваний і успішний трилер цього року. Всього півтори години життя в реальному часі з одним героєм, але те, що станеться за цей час, ви запам'ятаєте на все життя ...

Контрактник американської армії, що працює в Іраку водієм вантажівки, приходить у себе в дерев'яному ящику під землею. Все що він пам'ятає - на колону напали. Хто і навіщо його засунув у стару труну - невідомо. У нього тільки запальничка і мобільник - єдиний зв'язок із зовнішнім світом. Прийом слабкий, батарейка сідає, повітря не вистачає: на те, щоб зрозуміти, чому він тут і як вибратися, у хлопця залишається тільки півтори години.

Втеча з Вегаса
21 грудня - 10 січня, Кінорейс 3
Жанр: Пригоди, Комедія


Оригінальна назва: Get Him to the Greek
США, 2010
Режисер: Ніколас Столлер
У ролях: Джона Хілл, Расселл Бренд, Роуз Бірн, Тайлер МакКінні

Нова комедія від творців «Кабельника», «Завжди кажи« Так »і « В прольоті ». 72 години веселих пригод за півтори години екранного часу ...

Арон отримав роботу, про яку мріяв усе життя. Але він ніяк не чекав, що його першим завданням буде привезти з Лондона до Лос-Анджелес взбаломошную рок-зірку, колишнього кумира мільйонів, який після тривалого піку збирається повернутися на велику сцену. Новоявленому музичному продюсерові доведеться пробиратися по мінних полях нестримних вечірок, пияцтва і розпусти, щоб зберегти роботу і доставити буйного рокера на його ж власний сольний концерт вчасно!

Темний світ
25 грудня - 14 січня, Кінорейс 4
Жанр: Фантастика, Фентезі, Триллер, Бойовик


Росія, 2010
Режисер: Антон Мегердичев
У ролях: Світлана Іванова, Іван Жидков, Олена Панова, Сергій Угрюмов, Володимир Носик, Ілля Алексєєв

Ви коли-небудь бачили, як руйнується висотка МДУ на Воробйових горах? Тепер побачите - у високобюджетному російському фентезі «Темний світ»!

Група студентів перебуває в експедиції по глухих селах північним, де збереглися багатовікові обряди та легенди. Головна героїня - дівчина, захоплена містикою і романтикою загробного світу - знаходить древній могильник і магічний щит. Вона пробуджує гнів древніх духів і набуває надлюдські здібності. І тепер студентам доведеться вступити в бій з силами зла.

mykolakДата: Вівторок, 21.12.2010, 13:39 | Повідомлення # 30
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Аватар
25 грудня - 2 січня, Прем'єра
Жанр: Бойовик, Пригоди, Фантастика


Оригінальна назва: Avatar
США, 2009
Режисер: Джеймс Кемерон
У ролях: Сем Уортінгтон, Зої Салдана, Стівен Ленг


Джейк - колишній морський піхотинець, прикутий до інвалідного крісла. Він відправляється на планету Пандора, де видобувають найцінніший мінерал. Заради прибутку земні корпорації хочуть зігнати зі своєю споконвічною території мешканців Пандори. Для вирішення цього завдання Джейку - його волі, свідомості і бойовим досвідом має бути втілитися в Аватара - тіло інопланетної істоти і впровадитися в чужу цивілізацію.

Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » ФІЛЬМОВІ канали на SAT TV
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024