FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 10:58

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Енергозбереження. Bільна енергія. » Металопластикові вікна та двері
Металопластикові вікна та двері
RATVODДата: Середа, 25.01.2012, 17:39 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Металопластикові

вікна та двері


RATVODДата: Середа, 25.01.2012, 17:53 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Профільна система ПВХ

від WDS - WDS 400




Новітньої профільною системою, запущеною у виробництво, стала WDS 400 - 4-камерна профільна система, орієнтована на середній ціновий сегмент ринку, для підвищення рівня продажів вікон і дверей по всій Україні.
WDS 400 заповнить прогалини якості / вартості, які залишили конкуренти.

Переваги профільної системи:



1. Двокомпонентний ущільнювач TPV сірого кольору, що забезпечує оптимальне ущільнення, водонепроникність, високу звукоізоляцію і тривалий термін експлуатації.
2. Можливість використання склопакетів товщиною 24-32 мм зі склом 4 мм.
3. Контур рами, стулки та імпоста сконструйований ідентично, що сприяє їх раціональній обробці.
4. Гладкий похилий фальц у рамі і стулці покращує відведення води і сприяє підтримання профілю в чистоті.
5. Одноступінчатий паз для кріплення штапика разом з оригінальною конструкцією ніжки штапика гарантують його надійне кріплення.
6. Універсальне армування для рами і стулки дозволяє прискорити процес виробництва вікон.
7. Окантовка фальца для установки штапика виконує роль перешкоди для води у відкидному режимі роботи стулки.
8. Несучі частини фурнітури фіксуються двома стінками профілю і різьбовими каналами або двома стінками і армуючим профілем.
9. Для кріплення додаткових профілів сконструйована універсальна система кріплення та ущільнення, яка задовольняє всім вимогам споживача. Ця система дозволяє легко і герметично з'єднувати раму з різними додатковими профілями.
10. Конструктивні особливості профілів дозволяють досягати стабільного кріплення петлі у різьбових каналах.
11. Фурнітурна система 12/20-13 дозволяє використовувати противовзломную фурнітуру для більшої безпеки.
12. Розумна система відведення конденсату з вікна.
13. Напівкругла канавка-колектор у фальці рами і стулки полегшує позиціонування фрези при фрезеруванні дренажних пазів, що знижує ризик пошкодження підсилюючої камери.

Рама-Стулка Технічні характеристики::


1. Монтажна глибина - 60 мм
2. Товщина зовнішньої стінки - 2,7 мм
3. Нахил дренажу - 2 °
4. Фурнітурна система 12/20-13
5. Склопакети - 24 - 32 мм, скло - 4 мм
6. Ширина напливу - 14 мм
7. Опір теплопередачі 0,799 м2C/Вт


Створіть власний світ комфорту::


Ніщо не відображає Вашу індивідуальність краще, ніж вигляд та відчуття Вашого будинку, а вікна і двері WDS збагачують досвід, який ми називаємо комфортним життям. Нова профільна система WDS 400 відповідає усім вимогам вимогливих домовласників щодо якості та ціни.
Якщо для Вас при покупці вікон і дверей головним є якість і помірна ціна, то WDS 400 стане для Вас ідеальним вибором. Більш того, якщо Ви придбаєте, вікна та двері з 4-камерної профільної системи WDS, Ви отримаєте до 35% економії тепла, яке значно знизить Ваші витрати на опалення.



Основний профіль:
roseintherainДата: Неділя, 20.05.2012, 05:12 | Повідомлення # 3
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
а чого саме wds? :) Хоча в принципі профіль нормальний (ціна-якість) :D
RATVODДата: Неділя, 24.11.2013, 12:33 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Пластикові вікна від MONTBLANC



Широкий вибір пластикових вікон дозволяє замовнику вибрати найбільш підходящий пластиковий профіль серед зарубіжних, так і вітчизняних марок. Багато клієнтів віддають перевагу саме вітчизняним брендам – вони демонструють найбільш вигідне поєднання ціни та адаптованості до вітчизняних кліматичних умов.

Приклад такої марки – Montblanc (Монблан). Пластикові профілі цієї фірми виготовляються за австрійськими технологіями на заводі міста Електросталь Московської області. Історія бренду вельми солідна: виробництво російських профілів на австрійських лініях A + G Extrusion Technology GmbH ведеться з 2000 року.

Конкурентні переваги марки


Європейська якість і надійність (вікна Montblanc розраховані на 60 років експлуатації!) поєднуються з розумними цінами. Конкурентні переваги марки вагомі: не вимагається платити мита, не треба витрачати великі суми на перевезення.

Плюс до всього – врахування російського клімату. Montblanc розробляє різні типи профілів, у тому числі і призначені для регіонів з дуже суворими погодними умовами. Вікна Montblanc з успіхом експлуатуються і на Крайній Півночі, і на Далекому Сході. Вони відмінно окупаються в умовах холодної зими. А якщо згадати непередбачуваність російської погоди – наприклад, квітневі снігопади у Підмосков’ї – стає зрозумілою популярність цієї марки на вітчизняному ринку.



Знайомимося з асортиментом


Широко поширені трикамерні системи Montblanc. Вони прекрасно зберігають тепло і при цьому володіють монтажною шириною коробки в 58 – 60 мм, що робить профіль витонченим і негроміздким. Елегантна геометрія профілю доповнюється округленими кромками. Приклад таких вікон – популярна серія Montblanc Eco 60, з якою можете ознайомитися тут, вона поєднує високі теплозберігаючі властивості з вражаючою естетикою конструкції. Montblanc Eco 60 дозволяє встановити склопакет до 32 мм. Монтажна ширина коробки – 60 мм. Конструкція відрізняється легкістю і ергономічністю.

Ще більшими теплозберігаючими параметрами володіють п’ятикамерні профілі Montblanc. Варто звернути увагу на серію Montblanc Termo 60. Володіючи такою ж базової шириною в 60 мм і красивою геометрією профілю, цей варіант передбачає установку п’ятикамерного склопакета.

Вам потрібен профіль з ще більш високими характеристиками по теплозахисту? Це Montblanc Grand 80. Цілих шість камер при ширині монтажної коробки в 80 мм дозволяють використовувати такі вікна в Якутії і на Камчатці, в Мурманську і Владивостоці. Сюди можна встановити склопакет шириною до 52 мм. Доповнює можливості теплозбереження запатентована особливість конструкції, завдяки якій Montblanc Grand 80 гарантує для внутрішньої поверхні вікон більш рівномірний розподіл температури. Відповідно, у Montblanc Grand 80 гранично висока і звукоізоляція.

Ще більш високі показники теплоізоляції у системи Montblanc Nord 70! Вищий клас теплозахисту робить ці профілі придатними до використання хоч на Камчатці, хоч на Сахаліні.

Можливо, вас більше цікавлять вікна для нестандартної архітектури? Розробники Montblanc готові запропонувати вам п’ятикамерні склопакети Montblanc City 120. Це унікальні дизайнерські профілі, які можна використовувати для скління самих нестандартних архітектурних конструкцій, аж до витончених арок і екерів….



Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Енергозбереження. Bільна енергія. » Металопластикові вікна та двері
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024