FORUM TV-SATП`ятниця
22.01.2021, 20:29

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 12 з 12
  • «
  • 1
  • 2
  • 10
  • 11
  • 12
Форум TV-SAT » « Технічний відділ ( майстерня ) » » Ремонт ресіверів. Схеми. JTAG » Ремонт тюнерів Globo/Opticum 4000С, 4050С, 4100С, 7010С (та методи їх усунення)
Ремонт тюнерів Globo/Opticum 4000С, 4050С, 4100С, 7010С
viskomДата: Понеділок, 01.06.2009, 20:29 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1949
Статус: Оффлайн
Ремонт ресиверів Globo/Opticum 4000С, 4050С, 4100С, 7010С

та методи їх усунення


Характерні поломки-- інфо взято з мережі інтернет:


========================================================================
*опис несправностей з архіву форума
Globo4100С або Orton4100С скачуть всі вихідні напруги з БП в межах 1,5В.Міняв МС,оптопару,стабілізатор TL431,конденсатори - нічого не давало .А виявилось що пробивається діод HER107 в первинному колі,після заміни ресівер ожив!!

============================================================================
Globo 4100C не включається на дісплеї висвічує ASH,через СОМ порт прошивався але нічого не давало!!!
Після заміни ОЗУ тюнер ожив!!

==========================================================================
Ці Globo 4100C щось останім часом напевно пішли брак, недавно мав новий з упаковки а не бачить сигналу.
Розібрав виявилось що нема 22В з БП а виновата була обмотка 22В ТПІ непропай прийшлось ціле ТПІ випаювати..

======================================================================
У мене Orton-4100C, 4W-5E-13E, все частіше став пропадати сигнал одного або декількох супутників.
При викл-включенні тюнера в мережу, сигнал з'являється. Підкажіть пож-та в чому тут справа?
--- Блок живлення (U вих.)
+ Контакт в кабелі (тюнер + дайсек + антена)
========================================================================
Не можу прошити тюнер на дисплеї висвічує ASH і тишина-
--- Справа в тому що є два види прошивок із новим загрузчиком і старим....ще так може статись що в тюнері загрузчик наприклад 1.05 а пробують загрузити дамп із загрузчиком 1.03


Sat-Integral S-1237 HD Able
RATVODДата: Понеділок, 06.06.2016, 18:01 | Повідомлення # 166
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24847
Статус: Оффлайн
Якщо БЖ в нонмі, то чому тоді на поступає напруга +22В на вхід LM 317 ? А ви "прозванювали" LM 317 тестером ? Якщо при прозвонці буде КЗ між виводами, необхідно її випаяти і перевірити знову.

sergeugushin2Дата: Понеділок, 06.06.2016, 18:20 | Повідомлення # 167
користувач

Країна:
повідомлень: 23
Статус: Оффлайн
между центральной ногой и крайней левой при прозвоне цепь замыкается а выпаяв проверить на что?на замыкание
sergeugushin2Дата: Понеділок, 06.06.2016, 19:15 | Повідомлення # 168
користувач

Країна:
повідомлень: 23
Статус: Оффлайн
выпаял LM 317 и как ни странно ноги между собой не коротят
RATVODДата: Вівторок, 07.06.2016, 06:52 | Повідомлення # 169
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24847
Статус: Оффлайн
Значить коротять інші р/д на платі. Перевіряйте по Схемі живлення LNB .

sergeugushin2Дата: Вівторок, 07.06.2016, 09:11 | Повідомлення # 170
користувач

Країна:
повідомлень: 23
Статус: Оффлайн
блок питания выдаёт 24в а на ноге LM 317 нет +22В где оно может теряться?
RATVODДата: Вівторок, 07.06.2016, 10:38 | Повідомлення # 171
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24847
Статус: Оффлайн
Дивіться по схемі МП від БЖ до LM 317. В першу чергу Вам необхідно визначити, чому
Цитата sergeugushin2 ()
между центральной ногой и крайней левой при прозвоне цепь замыкается


ЧорнявийДата: Четвер, 30.06.2016, 22:27 | Повідомлення # 172
V.I.P

Країна:
повідомлень: 74
Статус: Оффлайн
Цитата sasha-pop ()
Шановні підкажіть в БЖ стоїть мс ТМ0265R чим можна замінить який аналог.

Я поміняв на ICE2A0565 - повний аналог працює нормально.

Цитата: walik ORTON 4100C=NEW=MINI стоіть ТМО-265R.
Із партіі 20 шт.вже в пятому міняю на ---ІСЕ3В1565 ця мс,дорожча ,але
працює від китайськоі(ТМО 265R) ліпше.


Повідомлення відредагував Чорнявий - Четвер, 30.06.2016, 22:28
geitotaДата: Четвер, 29.12.2016, 20:28 | Повідомлення # 173
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
ресівер Q-sat st-08 з емоса показує горизонталь з сіріуса показує вертикаль а горизонталь(нет сигналу). з хорбіта показує горизонталь і вертикаль. Де шукати причину чому з сіріуса непоказує горизонталь ???
RATVODДата: Четвер, 29.12.2016, 22:49 | Повідомлення # 174
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24847
Статус: Оффлайн
БЖ. Живлення процесора. Живлення LM317. Екстрасенси на форумі відсутні.
Де дані Ваших замірів напруг, коли відбувається дана метаморфоза з Вашим ресивером ???
Чим конкретніше Ви задаєте запитання - такою ж отримаєте і відповідь.


geitotaДата: П`ятниця, 30.12.2016, 09:22 | Повідомлення # 175
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
клієнт забрав тюнер
Форум TV-SAT » « Технічний відділ ( майстерня ) » » Ремонт ресіверів. Схеми. JTAG » Ремонт тюнерів Globo/Opticum 4000С, 4050С, 4100С, 7010С (та методи їх усунення)
  • Сторінка 12 з 12
  • «
  • 1
  • 2
  • 10
  • 11
  • 12
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2021