FORUM TV-SATП`ятниця
05.03.2021, 12:27

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Форум TV-SAT » « Технічний відділ ( майстерня ) » » Ремонт ресіверів. Схеми. JTAG » Ремонт тюнерів Globo 7010A-8010A, OpenFox 7010 (Характерні поломки)
Ремонт тюнерів Globo 7010A-8010A, OpenFox 7010
viskomДата: Понеділок, 01.06.2009, 20:43 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1949
Статус: Оффлайн
Ремонт тюнерів ( 3329 В )

Globo 7010A-8010A, OpenFox 7010

Характерні поломки Globo 7010A-8010A, OpenFox 7010

==============================================================================
Характерні поломки Globo 7010A-8010A, OpenFox 7010
є багато неполадок подібних від Globo 3000-6010 які описані тут
--------------------------------------------------------------------------------------
-Тюнер після грози,злетіли настройки(ууууу) і пропав колір(pal,ntsi).Прошивав через RS232,i джітагом ,колір не появився.---проблема рішена заміною кварцового резонатора
----------------------------------------------------------------------------------------
GLOBO 7010A--не бачить супутників
Openfox 7010 софт 1.3.94--вночі була гроза і від розетки був відєднаний але зєднаний був з тарілкою (перед грозою бажано звичайно розєднювати) .На другий день включати --а він жодного супутника не бачить.,при цьому індикація ,список каналів присутні тюнер нормально реагує на пульт,настройки Diseg C -такі як треба.----Після прошивки тюнера все знову запрацювало.
*Перед грозою або під час тривалого відлучення бажано відєднювати тарілку від тюнера.
---------------------------------------------------------------------------------------
GLOBO 7010A --не бачить супутників ,цифрова індикація є,тюнер нормально реагує на пульт.Перепрошивка тюнера не вірішила проблеми.Напруги живлення всі в нормі, на ант.вході є напруга 13v-17v (в залежності від поляризації) ,індикації рівня сигналу нема.--
на материнці на вхід трьохвольтового стабілізатора LD33 позначений на платі U5 не поступало 5в.Відновив монтаж і все запрацювало (причина прогнив пістон по 5в)
------------------------------------------------------------------------------------------
глобо 7010а.шиється канали перемикаються на Lnb напруга є.
вихід відео аудіо нема і через модулятор також--- мікросхема HCF 4053.
--------------------------------------------------------------------------
Globo 8300A --не бачить супутників ,цифрова індикація є,тюнер тупо реагує на пульт, наче б то сіла батарейка.Напруги LBN в нормі,індикації рівня сигналу нема.-- Після вскриття вияснилось, що напруга БП 5 вольт занижена до 3,5 Конденсатори не вздуті, але заміна С19 вирішила проблему.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Глобо 7010А замість 13/18 В на виході 317 маємо 15/20 В...сигнал є та варто перемкнеться на інший супутник сигнал пропадає, а інколи після декількох перемикань може з'явитися...знайшов резистор в обв'язці Lm317 з позначенням 750 (у обриві) упаяв замість нього на 100 Ом нічого не змінилося....-----Проблема вирішується просто. В меню виставляємо не 13 / 18 В , а - 13,5 / 18,5 В - і тоді тюнер працює з усіма типами перемикачів без підбору.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
з архіву форуму
_________________


Sat-Integral S-1237 HD Able
vm-deДата: Середа, 02.09.2009, 12:57 | Повідомлення # 2
знаток

Країна:
повідомлень: 155
Статус: Оффлайн
у мене на тюнері STARTRACK 550D Super НА виході звука RCA(тюльпан) один з каналів непрацює ще з момента покупки чи можна в цьому випадку отримать стерео?

hotbird+sirius+amos
viskomДата: Середа, 02.09.2009, 13:27 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1949
Статус: Оффлайн
Quote (влад)
у мене на тюнері STARTRACK 550D Super НА виході звука RCA(тюльпан) один з каналів непрацює ще з момента покупки чи можна в цьому випадку отримать стерео?

треба підлючитись спочатку через роз"єм SCART і перевірити чи є вихід каналу.


Sat-Integral S-1237 HD Able
vm-deДата: Середа, 02.09.2009, 13:33 | Повідомлення # 4
знаток

Країна:
повідомлень: 155
Статус: Оффлайн
уже підключав SCART ситуація аналогічна один канал звука є другого нема.

hotbird+sirius+amos
viskomДата: Середа, 02.09.2009, 14:25 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1949
Статус: Оффлайн
Quote (влад)
уже підключав SCART ситуація аналогічна один канал звука є другого нема.

забув додати, що перевіряти треба ставши на муз.канал наприклад м1 ,і підключивши шнур повний scart ,якщо звуку і далі нема потрібно брати схему GLOBO 7010A і дивитись що там пороблено.


Sat-Integral S-1237 HD Able
vm-deДата: Середа, 02.09.2009, 14:38 | Повідомлення # 6
знаток

Країна:
повідомлень: 155
Статус: Оффлайн
Ви маєте наувазі переходник типу SCART-SCART? ca

hotbird+sirius+amos

Повідомлення відредагував влад - Середа, 02.09.2009, 14:39
viskomДата: Середа, 02.09.2009, 14:55 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1949
Статус: Оффлайн
Повний скарт-- це коли задіяні всі контакти шнура.

Sat-Integral S-1237 HD Able
sergeugushin2Дата: Середа, 02.09.2009, 14:55 | Повідомлення # 8
користувач

Країна:
повідомлень: 23
Статус: Оффлайн
подскажите глобо 7010а после включения стартует четыре 0000 жёлтый экран и отключается в чём поломка?
RATVODДата: Середа, 02.09.2009, 14:55 | Повідомлення # 9
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 25047
Статус: Оффлайн
Quote (sergeugushin2)
подскажите глобо 7010а после включения стартует четыре 0000 жёлтый экран и отключается в чём поломка?

А кабель від антени , або вихід з перемикача - не закорочені. Попробуйте включити оесівер без підключеного кабеля від антени .

Якщо і після цього все залишиться , як було - перевіряйте блок живлення тюнера.


KiberKДата: Понеділок, 26.07.2010, 12:14 | Повідомлення # 10
житель форуму

Країна:
повідомлень: 170
Статус: Оффлайн
Дивна проблема Глобо 7010А, корпус тюнер дає розряди? В чому проблема, якщо доторкатися до корпуса, то легенько тріпає.

Всё может быть и быть всё может, но лишь того не может быть, чего уж точно быть не может, а всё, что может, может быть....
RATVODДата: Понеділок, 26.07.2010, 12:30 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 25047
Статус: Оффлайн
Перевірте прозвонкою ( на наявність шлейфу) тестером цілістніть екрану кабелю від перемикача до тюнера .
А потім прозвонити на наявність шлейфу між корпусами перемикача і тюнера.


KiberKДата: Неділя, 15.08.2010, 20:41 | Повідомлення # 12
житель форуму

Країна:
повідомлень: 170
Статус: Оффлайн
Думав залишу це на вільний час цю проблему.... Але сталося гірше... Сьогодні зранку було ще вседобре.... Прийшов я після обіду. Включаю тюнер, появилась заставка Truman - Екран погас, табло на тюнері також, більше не включається і навіть нічого не висвічує... В чому може бути справа?

Всё может быть и быть всё может, но лишь того не может быть, чего уж точно быть не может, а всё, что может, может быть....
RATVODДата: Неділя, 15.08.2010, 21:20 | Повідомлення # 13
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 25047
Статус: Оффлайн
В першу чергу - БЖ тюнера. Замінити ел.літ. конденсатори у вторинному колі блоку живлення ( в першу чергу "піддуті"). І заміряти вихідні напруги на відповідність вказаним біля вихідного шлейфу БЖ.

KiberKДата: Вівторок, 17.08.2010, 07:17 | Повідомлення # 14
житель форуму

Країна:
повідомлень: 170
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
В першу чергу - БЖ тюнера. Замінити ел.літ. конденсатори у вторинному колі блоку живлення ( в першу чергу "піддуті"). І заміряти вихідні напруги на відповідність вказаним біля вихідного шлейфу БЖ.

З БЖ вроді все впорядку, напруги в нормі, конденсаторів вздутих немає.


Всё может быть и быть всё может, но лишь того не может быть, чего уж точно быть не может, а всё, что может, может быть....

Повідомлення відредагував KiberK - Вівторок, 17.08.2010, 07:18
KiberKДата: Вівторок, 17.08.2010, 09:07 | Повідомлення # 15
житель форуму

Країна:
повідомлень: 170
Статус: Оффлайн
Quote
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ !!!!!

Прохання до всіх, хто перепрошив свій ресівер Софтом ( ПЗ ) 1.4.25

терміново перепрошити ранішими версіями софта (ПЗ),

оскільки в цьому софті закладена БОМБА і Ваш ресівер перестане працювати !!!

Дякуємо Valera61 за попередження !

По ходу ось чому здох 017


Всё может быть и быть всё может, но лишь того не может быть, чего уж точно быть не может, а всё, что может, может быть....
Форум TV-SAT » « Технічний відділ ( майстерня ) » » Ремонт ресіверів. Схеми. JTAG » Ремонт тюнерів Globo 7010A-8010A, OpenFox 7010 (Характерні поломки)
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2021