FORUM TV-SATП`ятниця
22.01.2021, 20:15

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Форум TV-SAT » « Технічний відділ ( майстерня ) » » Ремонт ресіверів. Схеми. JTAG » Ремонт тюнерів Globo 7010A-8010A, OpenFox 7010 (Характерні поломки)
Ремонт тюнерів Globo 7010A-8010A, OpenFox 7010
viskomДата: Понеділок, 01.06.2009, 20:43 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1949
Статус: Оффлайн
Ремонт тюнерів ( 3329 В )

Globo 7010A-8010A, OpenFox 7010

Характерні поломки Globo 7010A-8010A, OpenFox 7010

==============================================================================
Характерні поломки Globo 7010A-8010A, OpenFox 7010
є багато неполадок подібних від Globo 3000-6010 які описані тут
--------------------------------------------------------------------------------------
-Тюнер після грози,злетіли настройки(ууууу) і пропав колір(pal,ntsi).Прошивав через RS232,i джітагом ,колір не появився.---проблема рішена заміною кварцового резонатора
----------------------------------------------------------------------------------------
GLOBO 7010A--не бачить супутників
Openfox 7010 софт 1.3.94--вночі була гроза і від розетки був відєднаний але зєднаний був з тарілкою (перед грозою бажано звичайно розєднювати) .На другий день включати --а він жодного супутника не бачить.,при цьому індикація ,список каналів присутні тюнер нормально реагує на пульт,настройки Diseg C -такі як треба.----Після прошивки тюнера все знову запрацювало.
*Перед грозою або під час тривалого відлучення бажано відєднювати тарілку від тюнера.
---------------------------------------------------------------------------------------
GLOBO 7010A --не бачить супутників ,цифрова індикація є,тюнер нормально реагує на пульт.Перепрошивка тюнера не вірішила проблеми.Напруги живлення всі в нормі, на ант.вході є напруга 13v-17v (в залежності від поляризації) ,індикації рівня сигналу нема.--
на материнці на вхід трьохвольтового стабілізатора LD33 позначений на платі U5 не поступало 5в.Відновив монтаж і все запрацювало (причина прогнив пістон по 5в)
------------------------------------------------------------------------------------------
глобо 7010а.шиється канали перемикаються на Lnb напруга є.
вихід відео аудіо нема і через модулятор також--- мікросхема HCF 4053.
--------------------------------------------------------------------------
Globo 8300A --не бачить супутників ,цифрова індикація є,тюнер тупо реагує на пульт, наче б то сіла батарейка.Напруги LBN в нормі,індикації рівня сигналу нема.-- Після вскриття вияснилось, що напруга БП 5 вольт занижена до 3,5 Конденсатори не вздуті, але заміна С19 вирішила проблему.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Глобо 7010А замість 13/18 В на виході 317 маємо 15/20 В...сигнал є та варто перемкнеться на інший супутник сигнал пропадає, а інколи після декількох перемикань може з'явитися...знайшов резистор в обв'язці Lm317 з позначенням 750 (у обриві) упаяв замість нього на 100 Ом нічого не змінилося....-----Проблема вирішується просто. В меню виставляємо не 13 / 18 В , а - 13,5 / 18,5 В - і тоді тюнер працює з усіма типами перемикачів без підбору.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
з архіву форуму
_________________


Sat-Integral S-1237 HD Able
RATVODДата: П`ятниця, 18.02.2011, 14:36 | Повідомлення # 31
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24847
Статус: Оффлайн
До мене також з такою ж проблемою потрапив тюнер BigSAT BSG-6500 Lux ( клон Globo 7010A ) - по кабелю у вхідний конвертор потрапила волога - потрібна заміна ( заміна гнізда не допомогла, на плату конвертора волога не попала ). Ковертор обіцяли піднести.
А випаювати бажано феном від паяльної станції ( хоч можна із допомогою паяльника з відсосом припою - правда, набагато важче).


sergey1931795Дата: П`ятниця, 18.02.2011, 18:17 | Повідомлення # 32
місцевий

Країна:
повідомлень: 178
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
А випаювати бажано феном від паяльної станції ( хоч можна із допомогою паяльника з відсосом припою - правда, набагато важче).

у вхідному конверторі тюнера двухстороння пайка чи ні?дякую!


SIRIUS+AMOS+HOT-BIRD+ЭКСПРЕСС+ABS+ЯМАЛ
RATVODДата: П`ятниця, 18.02.2011, 20:53 | Повідомлення # 33
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24847
Статус: Оффлайн
Так, двостороння. У отвори, в які запаяні ніжки вхідного конвертора, вставлені металізовані пістони (за винятком отворів, в які запаяні ніжки корпусу).

RATVODДата: Вівторок, 22.02.2011, 16:53 | Повідомлення # 34
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24847
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
До мене також з такою ж проблемою потрапив тюнер BigSAT BSG-6500 Lux ( клон Globo 7010A ) - по кабелю у вхідний конвертор потрапила волога

Після заміни вхідного конвертора і ремонту БЖ працездатність ресівера відновилася повністю.


genavizit72Дата: П`ятниця, 09.12.2011, 00:20 | Повідомлення # 35
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
GLOBO 7010a на всіх супутниках пише немає сигналу хоча рівень показує 97% (що з кабелем що без) в чому може бути проблемма???виходi лнб 13/18 є, ДІСЕК відсутній тюнер підключений на пряму до ЛНБ, підкидав свідомо робочий БП напруга на ВЧ блок. 3.3 вольта в нормі,напруга на ВЧ блочек поступає, ВЧ блок замінив,кварц замінив результат такий-же хто що може порадити???

Повідомлення відредагував genavizit72 - П`ятниця, 09.12.2011, 00:21
svovkaДата: П`ятниця, 09.12.2011, 10:03 | Повідомлення # 36
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Quote (genavizit72)
GLOBO 7010a на всіх супутниках пише немає сигналу хоча рівень показує 97%


Недавно мав таку саму ситуацію,перевірив налаштування реса-все оК.і так само "кинувся спочатку в ремонт",але потім перепрошив і все запрацювало.Прошивати пробував? 0134
genavizit72Дата: Середа, 21.12.2011, 10:15 | Повідомлення # 37
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Quote (svovka)
Недавно мав таку саму ситуацію,перевірив налаштування реса-все оК.і так само "кинувся спочатку в ремонт",але потім перепрошив і все запрацювало.Прошивати пробував?

Пробував i не раз ,не допомагае.
RATVODДата: Середа, 21.12.2011, 11:39 | Повідомлення # 38
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24847
Статус: Оффлайн
Подивіться, чи поступає управління 22 кНz на блок вхідного тюнера ресивера (Ви його називаєте ВЧ блок, що не правильно.).

Принцип управління 22 кНz

для ресиверів на процесорі Sti 5518


Доступно тільки для користувачів
raketikДата: Середа, 18.01.2012, 17:24 | Повідомлення # 39
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Quote (viskom)
В меню виставляємо не 13 / 18 В , а - 13,5 / 18,5 В - і тоді тюнер працює з усіма типами перемикачів без підбору

Глобо 7010А, продивився все меню - не знайшов відповідних позицій, якщо це напруга Lnb - то є тільки дві позиції "Вкл." та "Викл,"підскажіть (якщо можливо покроково) як змінити вольтаж?


Повідомлення відредагував raketik - Середа, 18.01.2012, 17:27
RATVODДата: Неділя, 22.01.2012, 13:48 | Повідомлення # 40
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24847
Статус: Оффлайн
Наскільки мені відомо, в МЕНЮ ресивера GLOBO 7010А змінити напругу живлення Lnb з 13/18 В на 13,5/18,5 В - не можливо.

Дана функція присутня в МЕНЮ ресивера GLOBO 7010CR/СХ


cozakДата: Вівторок, 24.04.2012, 00:09 | Повідомлення # 41
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Добрий день! Не можу перепрошити тюнер, після запуску загрузчика на табло засвічується ASH, далі процес не продовжується

cozak
RATVODДата: Вівторок, 24.04.2012, 07:49 | Повідомлення # 42
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24847
Статус: Оффлайн
cozak, Спочатку напишіть повну назву ресівера і системну інформацію з нього, щоб не нарватися на JTAG .



cozakДата: П`ятниця, 27.04.2012, 22:30 | Повідомлення # 43
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
cozak, Спочатку напишіть повну назву ресівера і системну інформацію з нього, щоб не нарватися на JTAG .

GLOBO 7010А, а системну інформацію не помню, бо канали та ключі ввів з пульту, і віддав тюнер людям


cozak
RATVODДата: Субота, 28.04.2012, 10:40 | Повідомлення # 44
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24847
Статус: Оффлайн
cozak, дивимося тему: Увага !!! Перед прошивкою GLOBO 7010A читати тут !!!

Сергей74Дата: Субота, 25.08.2012, 02:06 | Повідомлення # 45
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Прошу допомоги . Необхідна інструкція для jtag globo7010s . 031 031 031
Форум TV-SAT » « Технічний відділ ( майстерня ) » » Ремонт ресіверів. Схеми. JTAG » Ремонт тюнерів Globo 7010A-8010A, OpenFox 7010 (Характерні поломки)
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2021