FORUM TV-SATП`ятниця
22.01.2021, 20:43

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 4 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Форум TV-SAT » « Технічний відділ ( майстерня ) » » Ремонт ресіверів. Схеми. JTAG » Ремонт тюнерів Globo 7010A-8010A, OpenFox 7010 (Характерні поломки)
Ремонт тюнерів Globo 7010A-8010A, OpenFox 7010
viskomДата: Понеділок, 01.06.2009, 20:43 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1949
Статус: Оффлайн
Ремонт тюнерів ( 3329 В )

Globo 7010A-8010A, OpenFox 7010

Характерні поломки Globo 7010A-8010A, OpenFox 7010

==============================================================================
Характерні поломки Globo 7010A-8010A, OpenFox 7010
є багато неполадок подібних від Globo 3000-6010 які описані тут
--------------------------------------------------------------------------------------
-Тюнер після грози,злетіли настройки(ууууу) і пропав колір(pal,ntsi).Прошивав через RS232,i джітагом ,колір не появився.---проблема рішена заміною кварцового резонатора
----------------------------------------------------------------------------------------
GLOBO 7010A--не бачить супутників
Openfox 7010 софт 1.3.94--вночі була гроза і від розетки був відєднаний але зєднаний був з тарілкою (перед грозою бажано звичайно розєднювати) .На другий день включати --а він жодного супутника не бачить.,при цьому індикація ,список каналів присутні тюнер нормально реагує на пульт,настройки Diseg C -такі як треба.----Після прошивки тюнера все знову запрацювало.
*Перед грозою або під час тривалого відлучення бажано відєднювати тарілку від тюнера.
---------------------------------------------------------------------------------------
GLOBO 7010A --не бачить супутників ,цифрова індикація є,тюнер нормально реагує на пульт.Перепрошивка тюнера не вірішила проблеми.Напруги живлення всі в нормі, на ант.вході є напруга 13v-17v (в залежності від поляризації) ,індикації рівня сигналу нема.--
на материнці на вхід трьохвольтового стабілізатора LD33 позначений на платі U5 не поступало 5в.Відновив монтаж і все запрацювало (причина прогнив пістон по 5в)
------------------------------------------------------------------------------------------
глобо 7010а.шиється канали перемикаються на Lnb напруга є.
вихід відео аудіо нема і через модулятор також--- мікросхема HCF 4053.
--------------------------------------------------------------------------
Globo 8300A --не бачить супутників ,цифрова індикація є,тюнер тупо реагує на пульт, наче б то сіла батарейка.Напруги LBN в нормі,індикації рівня сигналу нема.-- Після вскриття вияснилось, що напруга БП 5 вольт занижена до 3,5 Конденсатори не вздуті, але заміна С19 вирішила проблему.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Глобо 7010А замість 13/18 В на виході 317 маємо 15/20 В...сигнал є та варто перемкнеться на інший супутник сигнал пропадає, а інколи після декількох перемикань може з'явитися...знайшов резистор в обв'язці Lm317 з позначенням 750 (у обриві) упаяв замість нього на 100 Ом нічого не змінилося....-----Проблема вирішується просто. В меню виставляємо не 13 / 18 В , а - 13,5 / 18,5 В - і тоді тюнер працює з усіма типами перемикачів без підбору.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
з архіву форуму
_________________


Sat-Integral S-1237 HD Able
viskomДата: Субота, 25.08.2012, 08:48 | Повідомлення # 46
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1949
Статус: Оффлайн
Quote (Сергей74)
Прошу допомоги . Необхідна інструкція для jtag globo7010s .

Реанімація Globo 7010А, 8300А


Sat-Integral S-1237 HD Able
Сергей74Дата: Субота, 25.08.2012, 16:42 | Повідомлення # 47
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Дякую але не знайду як зробити DEBUG на цьому ресивері 7010s (проханя неплутати з 7010А , зовсім різне розташування компонентів на платі).

А також прошу уточнити розташування контактів (два нижніх) корпус, 3-TCK, 4-TMS, 5-TDO, 6-TDI, 7-TRST та прграму яка краще підходить.

Добавляю фото .

ЗвукДата: Четвер, 04.07.2013, 16:34 | Повідомлення # 48
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
В ремонте CLOBO 7010a. Загубили новой прошивкой. Скачал 1.3.98
Но не могу найти рекомендованный загрузчик 1.1.1. Где скачать JTAG ЗАВАНТАЖУВАЧ 1.1.1
Дякую!


Повідомлення відредагував Звук - Четвер, 04.07.2013, 16:40
RATVODДата: П`ятниця, 05.07.2013, 13:27 | Повідомлення # 49
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24847
Статус: Оффлайн
Все необхідне викладено тут: Реанімація Globo 7010А, 8300А

Якщо скачаний Вами софт 1.3.98 не має в своїй назві букв HW, після відновлення і завантаження такого софту тюнер знову "помре" ( тому що у Вас ресивер - підробка).

При завантаженні дампу чи софта використовуйте спец. софти з буквами HW, в яких видалена перевірка ресмвера на справжність - тоді після прошивки не буде виникати неполадок ні в "оригіналі" ні в "підробці".

Докладніше - тут : Увага !!! Перед прошивкою GLOBO 7010A читати тут !!!


dyrubaДата: Субота, 14.12.2013, 01:21 | Повідомлення # 50
новачок

Країна:
повідомлень: 5
Статус: Оффлайн
Привіт усім.Б/Ж в ресі OPENFOX 7010 непрацює повністю.при вимірювані напруги на тестері мигає 01 по всіх напругах 23
kent2Дата: Субота, 14.12.2013, 16:11 | Повідомлення # 51
місцевий

Країна:
повідомлень: 46
Статус: Оффлайн
Цитата dyruba ()
Привіт усім.Б/Ж в ресі OPENFOX 7010 непрацює повністю.при вимірювані напруги на тестері мигає 01 по всіх напругах

зроби фото Б/Ж,покажи сюди.


Dreambox DM 800 HD PVR:Sat-Integral S-1211 HD Nero:Sat-Integral T-9100 HD:SkyPrime HD Mini:GI HD Micro:Openbox S1 PVR:Orton 4100c:Gi S2126
dyrubaДата: Неділя, 15.12.2013, 11:07 | Повідомлення # 52
новачок

Країна:
повідомлень: 5
Статус: Оффлайн
Глобо 7010

kent2Дата: Неділя, 15.12.2013, 17:20 | Повідомлення # 53
місцевий

Країна:
повідомлень: 46
Статус: Оффлайн
Цитата dyruba ()
Привіт усім.Б/Ж в ресі OPENFOX 7010 непрацює повністю.при вимірювані напруги на тестері мигає 01 по всіх напругах

Цитата dyruba ()
Глобо 7010

ну на выгляд вздутых кондёров нет,значит надо по очереди выпаивать электролиты и проверять.
по идее есть высохшие,начинай со стороны 220в.


Dreambox DM 800 HD PVR:Sat-Integral S-1211 HD Nero:Sat-Integral T-9100 HD:SkyPrime HD Mini:GI HD Micro:Openbox S1 PVR:Orton 4100c:Gi S2126
dyrubaДата: Вівторок, 17.12.2013, 01:03 | Повідомлення # 54
новачок

Країна:
повідомлень: 5
Статус: Оффлайн
перевірив усі які є на б/ж .усі справні good3
RogozjanДата: Середа, 18.12.2013, 20:23 | Повідомлення # 55
новачок

Країна:
повідомлень: 8
Статус: Оффлайн
Скоріш за все несправність у високій стороні БЖ. Подивись мікросхему, замінити при несправності.
dyrubaДата: Субота, 21.12.2013, 00:40 | Повідомлення # 56
новачок

Країна:
повідомлень: 5
Статус: Оффлайн
А мікросхему потрібно міняти таку саму (з таким написом) чи можна взяти з другого б/ж, наприклад з Лемберга??? А як провірити мікросхему мультметром, може є інструкція???
dumanДата: Субота, 21.12.2013, 17:46 | Повідомлення # 57
місцевий

Країна:
повідомлень: 24
Статус: Оффлайн
Для початку прозвони всі діоди в вторинному колі на коротке .
Яка мікросхема стоїть в бж.Міняється на аналогічну .
DimomixДата: П`ятниця, 24.04.2015, 21:45 | Повідомлення # 58
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Больше всего что кз на микрухе
Форум TV-SAT » « Технічний відділ ( майстерня ) » » Ремонт ресіверів. Схеми. JTAG » Ремонт тюнерів Globo 7010A-8010A, OpenFox 7010 (Характерні поломки)
  • Сторінка 4 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2021