FORUM TV-SATНеділя
24.10.2021, 22:48

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 2 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Форум TV-SAT » « Технічний відділ ( майстерня ) » » Ремонт обладнання SAT TV » Ремонт обладнання SAT TV
Ремонт обладнання SAT TV
marsДата: Неділя, 03.05.2009, 08:22 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
Ремонт обладнання

SAT TV

sergey1931795Дата: Вівторок, 23.02.2010, 15:20 | Повідомлення # 16
місцевий

Країна:
повідомлень: 178
Статус: Оффлайн
тюнер Topfield TF4000FE при включенні на диплеї 8888 і горять красна і зелена лампочка
б п в нормі, в чому може бути причина?
дуже потрібна схема материнської плати
дякую!


SIRIUS+AMOS+HOT-BIRD+ЭКСПРЕСС+ABS+ЯМАЛ

Повідомлення відредагував sergey1931795 - Вівторок, 23.02.2010, 15:38
майкДата: Четвер, 25.02.2010, 18:46 | Повідомлення # 17
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
причина моєї несправності була в головці твін- поміняв і все стало в нормі

майк
sergey1931795Дата: Неділя, 28.02.2010, 15:56 | Повідомлення # 18
місцевий

Країна:
повідомлень: 178
Статус: Оффлайн
тюнер DSR 5003Plus клон ресивера WinQuest GSR-1010 FTA
проблема: на каналах з високою частотою (12000-12597 і вище)пише нема сигналу, всі інші канали працюють без проблем
в чому може бути причина, дякую!


SIRIUS+AMOS+HOT-BIRD+ЭКСПРЕСС+ABS+ЯМАЛ
RATVODДата: Неділя, 28.02.2010, 21:46 | Повідомлення # 19
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26017
Статус: Оффлайн
Якщо є можливість, опишіть, при яких умовах виявилася дана проблема.

Проблема може бути в самому софті. Пробуйте завантажити другий софт.


sergey1931795Дата: Неділя, 28.02.2010, 22:03 | Повідомлення # 20
місцевий

Країна:
повідомлень: 178
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
Якщо є можливість, опишіть, при яких умовах виявилася дана проблема. Проблема може бути в самому софті. Пробуйте завантажити другий софт.

на даний час я не можу описати, при яких умовах виявилася дана проблема
але до і після зміни софта, канали з високою частотою (12000-12597) непрацюють
тобто в даному випадку справа не в софті,
на блоці живлення конденсатори невздуті


SIRIUS+AMOS+HOT-BIRD+ЭКСПРЕСС+ABS+ЯМАЛ
RATVODДата: Неділя, 28.02.2010, 23:15 | Повідомлення # 21
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26017
Статус: Оффлайн
Не "піддуті" конденсаторри - це ще не признак працездатності блоку живлення ресівера. Заміряйте напругу на мережевому конденсаторі в первичному ланцюгу блоку живлення. Якщо вона нижче - 300 В ( при напрузі в мережі 220 В ), замініть його. А також перевірте вихідні напруги з блоку живлення.

sergey1931795Дата: Понеділок, 01.03.2010, 20:44 | Повідомлення # 22
місцевий

Країна:
повідомлень: 178
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
Не "піддуті" конденсаторри - це ще не признак працездатності блоку живлення ресівера. Заміряйте напругу на мережевому конденсаторі в первичному ланцюгу блоку живлення. Якщо вона нижче - 300 В ( при напрузі в мережі 220 В ), замініть його. А також перевірте вихідні напруги з блоку живлення.

при заміні мережевого конденсатора, зявився сигнал на високих частотах!


SIRIUS+AMOS+HOT-BIRD+ЭКСПРЕСС+ABS+ЯМАЛ
geitotaДата: П`ятниця, 05.03.2010, 14:21 | Повідомлення # 23
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
Підкажіть будь-ласка. стоїть три подвійні головки. З однієї сторони все показує, а з другої купив новий контролер поставив все. тільки коли кабель з емоса підключаю тюнер перезавантажується постійно.
geitotaДата: Середа, 10.03.2010, 15:14 | Повідомлення # 24
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
дякую почало працювати. але після цього в мене сигнал тільки на LNB2 (контролері) якщо всі почерзі підключати (амос сіріус хотбірт) до LNB2 то показує все. а на інших LNB немає сигналу. щось можна з цим зробити чи потрібно купувати новий контролер?
CHIP012Дата: П`ятниця, 12.03.2010, 22:48 | Повідомлення # 25
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 63
Статус: Оффлайн
підскажіть де взяти схему Б.П. для тюнера open FOX MSR-898 23
RATVODДата: П`ятниця, 12.03.2010, 23:07 | Повідомлення # 26
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26017
Статус: Оффлайн
Quote (geitota)
дякую почало працювати. але після цього в мене сигнал тільки на LNB2 (контролері) якщо всі почерзі підключати (амос сіріус хотбірт) до LNB2 то показує все. а на інших LNB немає сигналу. щось можна з цим зробити чи потрібно купувати новий контролер?

А налаштування портів в тюнері виставили під свої конвертори. Якщо так, тоді тільки заміна перемикача. Ремонтувати його не має смислу.

RATVODДата: П`ятниця, 12.03.2010, 23:17 | Повідомлення # 27
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26017
Статус: Оффлайн
Quote (CHIP012)
підскажіть де взяти схему Б.П. для тюнера open FOX MSR-898

Схеми на ОpenFOX MSR-898 в інтернеті не знайшов. А в чому полягає проблема ? Попробуємо допомогти без схеми.

CHIP012Дата: П`ятниця, 12.03.2010, 23:55 | Повідомлення # 28
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 63
Статус: Оффлайн
стрілела мікросхама у блоці живлення не знаю яка марка?
garazh130Дата: Субота, 13.03.2010, 00:38 | Повідомлення # 29
новачок

Країна:
повідомлень: 7
Статус: Оффлайн
Мікросхеми самі не стріляють,висох конденсатор 47мкф.400 V,ємність може бути різна.Поміняти обовязково! З мікросхемою, можна визначити по типу підключення. перше, скільки виводів(ножок) в мікросхемі? обвязка,якщо є можливість то опишіть.
ca
CHIP012Дата: Понеділок, 15.03.2010, 14:31 | Повідомлення # 30
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 63
Статус: Оффлайн
dip 8 ножок
Форум TV-SAT » « Технічний відділ ( майстерня ) » » Ремонт обладнання SAT TV » Ремонт обладнання SAT TV
  • Сторінка 2 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2021