FORUM TV-SATПонеділок
25.10.2021, 00:09

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 4 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Форум TV-SAT » « Технічний відділ ( майстерня ) » » Ремонт обладнання SAT TV » Ремонт обладнання SAT TV
Ремонт обладнання SAT TV
marsДата: Неділя, 03.05.2009, 08:22 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
Ремонт обладнання

SAT TV

RATVODДата: П`ятниця, 12.11.2010, 09:43 | Повідомлення # 46
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26017
Статус: Оффлайн
Спочатку на ПК збережіть свій список каналів і налаштувань. Потім у тюнері в Меню включіть "Заводські налаштування" і подивіться, стало зображення кольоровим чи ні . Далі завантажте по новому софт +список каналів + файли ключів або готовий дамп і виставте в Меню тюнера в Ситетемі ТБ систему колірності ( PAL, SECAM, NTSC ) при якій зображення на екрані Вашого телевізора стане кольоровим.

А як у Вас тюнер підключений до телевізора - по НЧ ( Скарт, "тюльпани" ) чи по ВЧ ( ВЧ-кабель - в антенне гніздо ТВ) ???


RogozjanДата: Субота, 13.11.2010, 16:18 | Повідомлення # 47
новачок

Країна:
повідомлень: 8
Статус: Оффлайн
Дякую RATVOD!!! Я залив дамп з форуму, і виставип в Меню тюнера в Ситетемі ТБ систему колірності ( PAL ), зображення стало кольоровим. Тюнер підключений до телевізора - по НЧ ( тюльпани ). drinks
RogozjanДата: П`ятниця, 24.12.2010, 14:08 | Повідомлення # 48
новачок

Країна:
повідомлень: 8
Статус: Оффлайн
Добрий день!! Принесли тюнер Openbox F-100. Підключив до антени "Немає сигналу". В меню-інструменти-уровень сигналу: Уровень- 99%, а качество- 0%. DISEqС порти виставлені. Як виправити несправність???
RATVODДата: П`ятниця, 24.12.2010, 15:04 | Повідомлення # 49
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26017
Статус: Оффлайн
В першу чергу - перевірити Блок живлення тюнера на відповідність вихідних напруг і відсутність пульсацій.

Замінити конденсатори у вторинному колі БЖ.

Далі - читаємо тут: Ремонт тюнерів. Ремонт БП OPENBOX F-100


geitotaДата: Понеділок, 07.03.2011, 16:54 | Повідомлення # 50
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
Тюнер DIGI 500 OTA не включається . В блоці живлення конденсатори не здуті , вихідних напруг немає. (спочатку було включиш в резетку почикаєш приблизно 15хв. і тоді включався) 23
RATVODДата: Понеділок, 07.03.2011, 17:35 | Повідомлення # 51
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26017
Статус: Оффлайн
geitota, Замініть конденсатори у БЖ по 3.3В і 5В. А саме краще - всі у вторинному колі БЖ.

geitotaДата: П`ятниця, 11.03.2011, 13:43 | Повідомлення # 52
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
дякую !!! замінив всі і все запрацювало. 91
javorik76Дата: Неділя, 17.04.2011, 12:46 | Повідомлення # 53
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
всім привіт.тюнер mondeal fta-9000super висвічуе boot і потім ----- вчому може бути причина.
RATVODДата: Неділя, 17.04.2011, 22:09 | Повідомлення # 54
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26017
Статус: Оффлайн
Як завжди, перевірити блок живлення ресівера на відповідність вихідних напруг і відсутність пульсацій.
Замініть конденсатори у БЖ по 3.3В і 5В. А саме краще - всі у вторинному колі БЖ.


sienyaДата: Субота, 14.05.2011, 08:38 | Повідомлення # 55
знаток

Країна:
повідомлень: 15
Статус: Оффлайн
Може хтось ремонтував такого китайозу? Потрібен аналог мікросхеми від блока живлення CR6228T. На радіобазарі не найшов.

trampДата: Субота, 14.05.2011, 22:20 | Повідомлення # 56
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Quote (sienya)
Потрібен аналог мікросхеми від блока живлення CR6228T

На рахунок аналогу незнаю, завжди ставив оригінал, а так треба по даташитам дивитися. Щось подібне повинно бути. 94 Ось Вам для початку. ca
dani4kaДата: Понеділок, 04.07.2011, 18:25 | Повідомлення # 57
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Добрий вечір. Хлопці, допоможіть будь ласка. Принесли GS 7001s, немає ні відео, ні звуку. Продзвонив всі транзистори (без випайки), всі цілі. Знаю що відео виходить з 34 ноги проца, але перевірити нічим. Дуже хочеться поглянути схемку ... Допоможіть.
ЧорнявийДата: Неділя, 17.07.2011, 18:28 | Повідомлення # 58
V.I.P

Країна:
повідомлень: 74
Статус: Оффлайн
Після прошивки OPENBOX F-300FTA індикатор висвытлюэ (:) , або взагалі нічого.

Перепрошити не вдається

Будьласка підкажіть що робити 23
satBuffonДата: Неділя, 17.07.2011, 19:43 | Повідомлення # 59
знаток

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Поява на індикаторі двох крапок зовсім не означає, що потрібно відразу братися за Jtag. Цілком можливо проблема може бути і в іншому місці. Єдине що можна впевнено стверджувати то це те що не запускається цифрова частина апарату. Питання чому?

1. Можливо є проблеми із живленням.
а) перевірити всі напруги які виробляються БЖ (блоком живлення).
б) перевірити напругу +2,5 В, формується на материнській платі.
в) перевірити наявність живлячої напруги на відповідних ногах процесора, флешки і ОЗУ

2. Осцилографом дивимося наявність "пили" тактового генератора на 120-ій нозі процесора.

3. Перевіряємо наявність сигналу Reset (Скидання) на 124-й нозі проца і 12-й нозі флешки.

4. Перевіряємо зв'язок між ОЗУ <=> процесор <=> флеш

Якщо все вищевикладене зроблено і перевірено можна приступати і до заливки дампа флешки.

Про Jtag читаємо тут
ЧорнявийДата: Неділя, 17.07.2011, 23:35 | Повідомлення # 60
V.I.P

Країна:
повідомлень: 74
Статус: Оффлайн
Дякую за допомогу мені в цій проблемі , та в цій справі я новачок і перевірити пункти:
(1. Можливо є проблеми із живленням.

б) перевірити напругу +2,5 В, формується на материнській платі.
в) перевірити наявність живлячої напруги на відповідних ногах процесора, флешки і ОЗУ

2. Осцилографом дивимося наявність "пили" тактового генератора на 120-ій нозі процесора.

3. Перевіряємо наявність сигналу Reset (Скидання) на 124-й нозі проца і 12-й нозі флешки.
) Я не вмію.

Надіюся що з блоком все нормально бо до прошивки тюнер працював ,та пункт а) перевірю.

Дайте будьласка докладнішу вами рекомендовану схему Jtag , бо у посиланні я її не зрозумів.
Наперед дякую...
Форум TV-SAT » « Технічний відділ ( майстерня ) » » Ремонт обладнання SAT TV » Ремонт обладнання SAT TV
  • Сторінка 4 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2021