FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 11:21

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Заборонені російські канали
Заборонені російські канали
viskomДата: П`ятниця, 12.02.2016, 16:31 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Прощавай, "раша-ТБ": повний список

заборонених російських каналів (Інфографіка)




Список заборонених російських телеканалів збільшився майже вдвічі. Таке рішення прийняла Національна рада з питань телебачення та радіомовлення.

У Нацраді зазначили, що ці телеканали вилучили з Переліку іноземних програм зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України. Рішення ухвалили за результатами моніторингу каналів. Воно набуде чинності через місяць після оприлюднення.

Через порушення закону з українського ефіру зникнуть: "Совершенно секретно", "Кто есть кто", "Шансон-ТВ", "Парк развлечений", "Мир сериала", "Авто плюс", "Кухня ТВ", "КХЛ", "Наука 2.0", "Моя планета", "Телекафе", "Боец", "Время: далекое и близкое", "Настоящее Страшное Телевидение" ("НСТ") і "Сарафан".

Основними причинами для заборони телеканалів стали порушення законодавства в частині національної безпеки і про рекламу. Мовиться про показ персон, внесених до Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці, і показ реклами, яка в Україні заборонена в ефірі іноземних телерадіоорганізацій.

Раніше в Україні були заборонені трансляції таких іноземних телеканалів: "Первый канал. Всемирная сеть", "РТР-планета", "НТВ-мир", "Россия-24", "TVCI", "Россия-1", НТВ, ТНТ, "Петербург-5", "Звезда", "РЕН-ТВ", "РБК-ТВ", Life News, Russia Today, "История", "Русский иллюзион", "Дом кино" і "Оружие".

Сайт "24" підготував інфографіку з усіма 33-ма каналами російського телебачення, транляція яких тепер є незаконною в Україні.



Дивіться також: Штати проти Росії: скільки грошей витрачають США на боротьбу з агресором (Інфографіка)

24 Канал
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Заборонені російські канали
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024