FORUM TV-SATВівторок
23.04.2024, 16:58

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 28
  • 1
  • 2
  • 3
  • 27
  • 28
  • »
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини телеканалів і Медіа-груп України
Новини телеканалів і Медіа-груп України
RATVODДата: Середа, 04.01.2017, 18:59 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Новини телеканалів

і
Медіа-груп України


viskomДата: Середа, 04.01.2017, 18:59 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Перелік каналів в медіагрупах:



Пакет каналів « 1 + 1 media » - 6 каналів:

«1 + 1», «2 + 2», «ТЕТ», «Плюсплюс», «Уніан ТБ», «Бігуді»



Пакет каналів « StarLightMedia » - 6 каналів:

«СТБ», «ICTV», «Новий канал», «QTV», «М1», «М2»



Пакет каналів « Медіа Група Україна » - 7 каналів:

«Україна», «НЛО TV» «Індиго TV» «Футбол1», «Футбол2», «Донбас», «34»



Пакет каналів « Inter Media Group » - 9 каналів:

«Інтер», «НТН», «Мега», «Enter-фільм», «Піксель»,

«K1», «K2», «Zoom», «EuroNews»
slavasamДата: Середа, 04.01.2017, 18:59 | Повідомлення # 3
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Канали «Медіа Групи Україна» будуть віщати з двох супутників, щоб попередити глушіння сигналу



«Медіа Група Україна» почала тестувати новий супутник Eutelsat 9B. Таким чином, МДУ розглядає подальшу можливість мовлення з двох супутників одночасно - Eutelsat 9B і SES, з якого говорила раніше, повідомляє прес-служба медіахолдингу.
Як пояснили в компанії, це необхідно для того, щоб забезпечити безперебійну трансляцію всіх каналів групи, оскільки протягом 2016 року вони неодноразово піддавалися глушению з боку зловмисників, в результаті чого сигнал був недоступний провайдерам і телеглядачам.
"Якщо глядач не може дивитися програми у високій якості або взагалі отримує сигнал з перешкодами, то навіть найкращий контент не забезпечує високих показників перегляду. <...> Щоб убезпечити сигнал наших каналів в майбутньому і забезпечити його доступність для глядачів, незалежно від чиїхось злочинних дій, ми вирішили вивчити можливість одночасного мовлення з двох супутників", - відзначає директор департаменту розвитку мережі мовлення каналу «Україна» Богдан Жданов.
Нагадаємо, влітку телеканал «Україна» не раз скаржився на зовнішнє втручання в супутникове мовлення, що перешкоджало його трансляції, зокрема під час футбольних матчів.
джерело
slavasamДата: Середа, 04.01.2017, 18:59 | Повідомлення # 4
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
1+1 media переводить мовлення своїх каналів

на супутник компанії SES




Частина телеканалів, що входять в холдинг 1+1 media, здійснюють міграцію з космічного апарату AMOS-2 (4 гр.з.д.) на супутник ASTRA 4А (4,8 гр.с.д.), належить компанії SES. Про це йдеться в офіційному листі групи, зверненому до провайдерів програмної послуги.

Зокрема, в повідомленні наголошується, що телеканали 1+1, ПлюсПлюс, Уніан, Бігуді і Kvartal TV вже почали трансляцію з орбітальної позиції 4,8 градуса східної довготи. До 12 грудня дане мовлення здійснюється в тестовому режимі. З 12 грудня супутник ASTRA 4А стає основним джерелом поширення сигналу вищезазначених телеканалів.

«Просимо з 12 грудня 2016 року переналаштувати супутникове приймальне обладнання на прийом зазначених телеканалів з супутника ASTRA 4А. Мовлення на супутнику AMOS-2 не буде припинятися на перехідний період –до 14 лютого 2017 року», – йдеться в повідомленні.

Таким чином, з 15 лютого 2017 року мовлення телеканалів 1+1, ПлюсПлюс, Уніан і Бігуді на супутнику AMOS-2 буде припинено, а супутник ASTRA 4А стане основним і єдиним джерелом розповсюдження телевізійного сигналу.

Параметри мовлення:

Супутник «ASTRA 4А» (4,8 гр.с.д.)
Частота – 11766 МГц, поляризація горизонтальна, символьна швидкість 27500 Мбіт/с, FEC–3/4, DVB-S/QPSK


У повідомленні також зазначається, що мовлення телеканалу Kvartal TV з супутника AMOS-2 буде завершено трохи раніше, з 31 грудня 2016 року.[

Технічні параметри телевізійних сигналів (формат мовлення, а також параметри компресії і мультиплексування) залишаються без змін.

Міграція телеканалів з супутника AMOS-2 пов'язана із завершенням терміну його експлуатації. Невдача, що наздогнала супутник зв'язку AMOS-6 на початку вересня, призвела до утворення дефіциту супутникових ємностей в орбітальній позиції 4 градуси західної довготи. Супутниковий оператор Spacecom обіцяє знайти заміну втраченого супутнику до кінця року.

Нагадаємо, на початку грудня інший український телевізійний холдинг «Медіа Група Україна» розпочав паралельне мовлення своїх каналів з двох супутників: ASTRA 4A (4,8 гр.в.д.) і EUTELSAT 9B (9 гр.в.д.).




ДЖЕРЕЛО
slavasamДата: Середа, 04.01.2017, 18:59 | Повідомлення # 5
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«ЕТНО КАНАЛ» отримав ліцензію на супутникове мовлення




24 листопада рішенням Національної ради компанія «Наше медіа» села Мамаївці Чернівецької області отримала ліцензію на супутникове мовлення телеканалу «ЕТНО КАНАЛ». Ліцензія видана строком на 10 років.

За словами представника «Наше медіа», компанія вже тривалий час працює в якості студії-виробника, має міжнародну реєстрацію, і їй вдалося накопичити досить багато різноманітного культурно-мистецького матеріалу, який тепер може заповнити 24-годинне мовлення етнографічного телеканалу.

В ефірі «ЕТНО КАНАЛУ» глядачі побачать передачі про фольклорі, етнографії, традиції, звичаї і побут українського народу та інших національностей, які живуть в Україні.

4 години ефірного часу каналу будуть відведені на музику та пісні. Частка програм власного виробництва становитиме 21 година на добу, тобто 87,5% усього мовлення. Формат мовлення – культурологічно-розважальний.

Мовлення каналу буде здійснюватися з супутника Eutelsat Ka-Sat 9A (9° сх. д.).

Нагадаємо, «ЕТНО КАНАЛ» працює в Україні як музичний этноканал близько півроку, здійснюючи мовлення на ОТТ-сервісах разом з ще одним каналом сучасної україномовної музики «НАШЕ MUSIK».

джерело
slavasamДата: Середа, 04.01.2017, 19:00 | Повідомлення # 6
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
UA TV переходить на Eutelsat Hot Bird


Державний телеканал іномовлення UA TV з лютого 2017 року перейде з супутника Amos-2 (4° з.д.) на Hot Bird (13° сх. д.). Канал також продовжить мовлення з супутника Azerspace-1 (46° сх. д., Центральна Азія) і Galaxy 19 (97° з.д., Північна Америка).

Представники UA TV пояснили таке рішення тим, що космічний апарат Eutelsat Hot Bird забезпечить необхідне покриття в Європі, адже телеканал, запустившийся в жовтні 2015 року, активно розширює присутність в європейських країнах.

«Зараз UA TV присутня в кабельних мережах Азербайджану, Болгарії, Грузії, Естонії, Ізраїлю, Канади, Німеччини, Латвії, Молдови, Польщі, США. Завтра нас включать в мережах 22 кабельних провайдерів Польщі. А польський провайдер TOYA вже ретранслює нас у форматі HD!», – коментує Микола Шкарабан, начальник відділу розвитку мереж.
«Зараз UA TV здійснює мовлення українською та російською мовами, є годину ефіру на арабському, цикл передач англійською. 100% ефіру субтитрируется англійською мовою. Наступного тижня плануємо запустити годину мовлення на кримсько-татарською», – розповіла Mediasat Людмила Березовська, генеральний директор ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України».
Нагадаємо, UA TV почав роботу в жовтні 2015 року на базі телеканалів «УТР» та «БТБ», а також агентства «Укрінформ».
джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Четвер, 01.12.2016, 18:09
slavasamДата: Середа, 04.01.2017, 19:00 | Повідомлення # 7
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
В Україні з'явився патріотичний телеканал TV ZALP


Національна рада з питань телебачення і радіомовлення видала ліцензію на супутникове мовлення новому українському мовцеві - національно-патріотичного телеканалу ZALP TV. Про це у своєму Facebook повідомляє член регулятора Сергій Костинський.
Канал заснований за ініціативою «Фонду ветеранів війни та учасників АТО» і найближчим часом почне мовлення на супутнику ASTRA-4A і в українських кабельних мережах.
"Місією ZALP TV є висвітлення досягнень українців у всіх сферах життя. В першу чергу - у війні з зовнішнім агресором", - пише Костинський.
Нагадаємо, на минулому засіданні Нацрада видала ліцензію на супутникове мовлення строком на 10 років компанії «Наше медіа» з с. Мамаївці Чернівецької області (телеканал «Етно канал»).
На початку листопада виник скандал навколо Національної телекомпанії України через недофінансування:
джерело
slavasamДата: Середа, 04.01.2017, 19:00 | Повідомлення # 8
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Українські канали з 1 січня стануть платними


1 січня в Україні набуває чинності законопроект №3504 «Про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» (щодо уточнення умов розповсюдження програм телерадіоорганізацій у складі універсальної програмної послуги)» прийнятий Верховною Радою в жовтні і підписаний Президентом на початку листопада.

Таким чином, з нового року медіагрупи отримують право вимагати від операторів платного телебачення плату за мовлення каналів в їх мережах.

На даний момент медіагрупи озвучили мінімальну вартість свого контенту для мереж платного ТБ, при укладенні договорів у грудні цього року. Зазначимо, що канали продаються тільки пакетами.

Пакет каналів 1+1 media (6 каналів: «1+1», «2+2», «ТЕТ», «ПлюсПлюс», «Уніан ТБ» і «Бігуді») – 0,75 грн за 1 абонента в місяць.

Пакет каналів StarLightMedia (6 каналів: «СТБ», «ICTV», «Новий канал», «QTV», «М1» та «М2») – 0,75 грн за 1 абонента в місяць.
Пропозиція дійсна до 1 січня, з 1 січня вартість дистрибуції складе 1,5 грн за абонента.

Пакет каналів «Медіа Група Україна» (3 каналу: «Україна», «НЛО TV» і «Індиго TV») – 0,45 грн за 1 абонента в місяць.

Пакет каналів Inter Media Group (9 каналів: «Інтер», «НТН», «Мега», «Enter-фільм», «Піксель», «K1», «K2», «Zoom» і «EuroNews») – 3 грн за 1 абонента в місяць.


Всі ціни, зазначені вище, мають одну обмовку – медіагрупи будуть погоджувати вартість з кожним провайдером в залежності від його абонентської бази.

За словами представників медіагруп, «ціни з 01 січня 2017 року можуть збільшитися в кілька разів».

Вартість дистрибуції в кабельних мережах також озвучив «5 канал» – 0,1 грн за одного абонента в місяць.
джерело
slavasamДата: Середа, 04.01.2017, 19:00 | Повідомлення # 9
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Канали «1+1 медіа» переїхали на новий супутник



Три роки телеканали групи «1+1 медіа» все мігрували і мігрували між супутниками, намагаючись зібратися разом. І ось сталося: група переводить мовлення каналів «1+1», «ПЛЮСПЛЮС», «УНІАН ТБ», «Бігуді» і «Квартал ТВ» на супутник Astra 4A. Досі канали транслювалися через супутник Amos 2, той самий, який ось-ось «помре» на орбіті (хоча компанія Spacecom обіцяє, що вже знайшла заміну).

Найближчі два місяці Плюси планують мовити паралельно з двох супутників, але вже в лютому 2017 року - остаточно влаштуватися на транспондері В3 супутника Astra 4A.

«У нас є успішна тривала історія співпраці з SES, і ми націлені на подальший розвиток наших партнерських відносин. Зараз перед нами стоїть завдання забезпечення максимально комфортного переходу на новий супутник для наших глядачів. У той же час, ми продовжуємо співпрацювати з Spacecom в інших проектах», - поділився виконавчий директор «1+1 медіа» Ярослав Пахольчук.

Переналаштуватися, щоб продовжити приймати сигнал «Плюсів», можна з допомогою інструкцій на сайті Телемайстер.



джереро
RATVODДата: Середа, 04.01.2017, 19:00 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
«1 + 1» і «ПЛЮСПЛЮС»

переходять на широкоформатне мовлення




Один з найпопулярніших українських телеканалів «1 + 1» почне мовлення в новому форматі.


Телеканали «1 + 1» і «Плюсплюс», що входять до холдингу 1 + 1 media, 17 січня змінюють формат телевізійного мовлення з звичайного 4 : 3 на широкий екран 16 : 9. Про це йдеться в офіційному листі телеканалів, адресованому до провайдерів програмних послуг.

Супутниковий сигнал телеканалів «1 + 1» і «Плюсплюс» транслюватиметься у вигляді анаморфного зображення (AR) з пропорціями 16 : 9, - уточнюється в листі.

«Рекомендуємо здійснювати ретрансляцію телевізійного сигналу телеканалів« 1 + 1 »і« Плюсплюс »в кабельних мережах (аналогових і цифрових) у вигляді анаморфного зображення, тобто в оригінальному форматі 16 : 9 (без змін, конвертації і інтерполяції). Просимо вас протягом місяця провести відповідні налаштування обладнання головних станцій (супутникові приймачі, модулятори і т.п.) », - йдеться у зверненні.

З метою перевірки коректної роботи обладнання, телеканалами «1 + 1» і «Плюсплюс» заплановані тестові включення, під час яких мовлення здійснюватиметься в форматі 16 : 9.

Для телеканалу «ПЛЮСПЛЮС»:

Перше тестове включення - 22.12.2016 р з 00:00 до 00:30.
Друге тестове включення - 29.12.2016 р з 00:00 до 00:30.


Для телеканалу «1 + 1»:

Перше тестове включення - 22.12.2016 р з 01:00 до 1:30.
Друге тестове включення - 29.12.2016 р з 01:00 до 1:30.


Нагадаємо, раніше широкоформатне мовлення почав телеканал «ТЕТ», який також входить до групи каналів 1 + 1 media.

Мовлення в 16 : 9 також здійснюють українські канали «Інтер», СТБ, ICTV та канал «Україна».

Віталій Мосейчук

- 15 грудня, 2016.

Mediasat


RATVODДата: Середа, 04.01.2017, 19:00 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Чотирьохголовий «горинич» і Verimatrix



2017 ий рік таїть для українського ТБ-ринку багато змін, які не залишать байдужими
рядового споживача контенту незалежно від технології прийому.


Якщо з 1 січня в мережах провайдерів і операторів кабельного та інтернет телебачення почнуть зникати телеканали медіагруп, - це буде тільки початком реформ, яких вимагає наш умовно платно-безкоштовний ринок споживання медіаконтенту із знижучуюся кількістю грошей.

Друга хвиля обурення може початися ближче до літа 2017 року, коли почнуть відключати аналогове мовлення. Відтягувати далі - немає сенсу, Україна повинна була перейти на цифру ще в червні 2015 року, але в силу очевидних причин - не змогла. А тут ще сусіди приїжджають регулярно в гості і вже не натякають, а вимагають відключити аналогові передавачі, так як вони не можуть запустити у себе 4G (LTE). Ми їм заважаємо. Про координацію частот під запуск FM / TV каналів мова не йде, в них просто відмовляють, причому на законних підставах.

Так що після січня, жарким буде і літо, коли виявиться, що частина населення перебуває в зонах невпевненого прийому, а у якійсь частині взагалі немає можливості прийняти цифрове ефірне ТБ. Вони просто поза зоною. Та й реклама «Зеонбуду» мовчить про те, що цифрова мережа, побудована для стаціонарного прийому, має на увазі підвіс прийомної антени на висоті від 10 м. І ось, після міграцій з кабелю в Т2, з аналогового ефіру в Т2, з кабелю або аналога в супутник, коли начебто все з прийомом наладилося, володарів супутникових антен може чекати, якщо не в 2017-му, то в 2018-му році ще один сюрприз - кодування основних телеканалів медіагруп із супутників.

У багатьох обивателів існує міф, що телеканали на супутнику ретранслюються для них любимих. Наївний міф. В першу чергу супутник для каналу - це технічний транспорт для доставки сигналу, побудови мережі дистрибуції і прийом сигналу простими обивателями - побічний ефект. Тому, зміна частоти, супутникової позиції, застосування системи умовного доступу - питання в даній ситуації виключно господарське. Все що стосується безпосередньо обивателя - це DTH-платформи. У нас їх в Україні поки що дві: Viasat і Xtra TV. Швидше за все, в складі їх пакетною пропозицією і сконцентруються канали медіагруп.

Причин тому багато. Головна - гроші! Контент коштує дорого і субсидувати чужі розваги медіа-власникам не хочеться. Та й набридло. Ринок плавно, невпевнено, але починає розгортатися в сторону монетизації. І є всього лише дві технології, де це зробити простіше і якісніше - кабельне та супутникове ТБ. Якщо з кабельним ТБ все вирішується зараз, оскільки загриміти за 176-ю КК статті мало хто з провайдерів захоче, то з супутниковим телебаченням все трохи складніше. По-перше, ринок уже сформований - близько 4-х млн. домогосподарств дивляться ТВ через супутник. По-друге, проблема піратства для України актуальна як ніколи. По-третє, заходячи на вже сформований ринок нелояльної до платного ТБ аудиторії, переклад на платні рейки вимагає не тільки юридичних, а й технічних рішень.

Ми припускаємо, що пора почати вивчати нове для українського ринку слово - VERIMATRIX. Така система умовного доступу. Як у автомобілістів кажуть: не бита, не фарбована? Так і тут: не шариться, не ламається, безкарточна система. Не дарма Xtra TV тестує на супутнику Eutelsat 9A на частотах 12111 і 12149 МГц канали відразу в двох кодуваннях - Conax і Verimatrix. Тому, швидше за все, звичний українським глядачам супутникового ТБ триголовий «горинич» (Amos, 4 гр.з.д. + Astra 4.8 гр.с.д. + HotBird, 13 гр.с.д.) перетвориться в чотириголового (+ Eutelsat , 9 гр.с.д.). До речі, студія 1 + 1 для дистрибуції каналу «Квартал ТВ» з 1 січня також буде використовувати все той же Verimatrix.





Насмілюся припустити, що саме ця СУД стане основним технічним рішенням. А на ринку України з'являться супутникові приймачі в сегменті лоукост, заточені під роботу з цією СУД і CAM-модулі для аудиторії соліднішої, з тюнерами, де є CI-слот.

Так що якщо ви, в пориві відходу від провайдера і особистої образи на нього за українські канали, раптом вирішите обзавестися супутниковим приймачем - не ведіться на дешевий китайський металобрухт, а придивіться до коробочок розумніших, з можливістю модернізації та роботи з CAM-модулями. Або доведеться платити двічі. А платити за українське ТБ в будь-якому випадку доведеться. ... Все до цього йде ....



Олександр Глущенко

- 21грудня, 2016.




slavasamДата: Середа, 04.01.2017, 19:01 | Повідомлення # 12
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«Медіа Група Україна» відкоригувала програмні концепції п'яти своїх телеканалів



Вчора Нацрада з питань телебачення і радіомовлення погодила зміну концепції п'яти телеканалів холдингу «Медіа Група Україна» – «Футбол1/Футбол 2», «Донбас», «34 канал» і «Сигма».

Телеканали «Футбол 1/2» стали стовідсотково спортивними мовниками (раніше –«інформаційно-розважальні, спортивні»). Донецький «Донбас» відкоригував формат з інформаційно-розважального з кинопоказом на інформаційно-просвітницький з кинопоказом. Дніпропетровський регіональний «34 канал» і маріупольський регіональний канал «Сигма» відмовилися від графи власного виробництва в бланку ліцензії, але, як зазначила юрист медіахолдингу, виробництво включено в графу «національний продукт», що в процентному співвідношенні з іноземним тепер складатиме 50% на 50% на добу.
джерело
RATVODДата: Середа, 04.01.2017, 19:01 | Повідомлення # 13
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
"Місія завершена": Коломойський закрив

великий телеканал групи
"1 + 1"




Група "1 + 1 медіа", що належить Ігорю Коломойському, закриває англомовний телеканал Ukraine Today з 1 січня.


"Проект повинен був стати голосом країни на міжнародне співтовариство. По суті, в 2014 році це була єдина можливість для нас бути почутими. Але зараз держава взяла на себе цю функцію і ми вважаємо, що наша місія завершена. З огляду на економічну ситуацію в країні, підтримувати проект, який має виключно соціальний характер, а держава в той же час демонструє нульову зацікавленість в його існуванні, для нас неможливо ", - наводяться в повідомленні на сайті групи слова гендиректора "1 + 1 медіа" Олександра Ткаченка.

Група виконає всі свої зобов'язання перед співробітниками Ukraine Today в повному обсязі згідно з чинною політикою компанії і нормам КЗпП, відзначено в повідомленні.

Нагадаємо, що Ukraine Today як інформаційний телеканал міжнародного мовлення був створений в серпні 2014 року. Телеканал отримав ліцензію на вимогу українського новинного агентства УНІАН, разом з яким входив в медіахолдинг "1 + 1 Медіа", який, як відомо, належить олігарху Ігорю Коломойському.

Група виконає всі свої зобов'язання перед співробітниками каналу

26 грудня 2016,

vesti-ukr
slavasamДата: Середа, 04.01.2017, 19:01 | Повідомлення # 14
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телеканал «ТЕТ» переходить на мовлення у форматі 16:9


Телеканал «ТЕТ» змінює формат зображення телевізійного мовлення зі стандартного 4:3 на широкоекранний 16:9. Про це йдеться в офіційному листі каналу, зверненому до провайдерів програмної послуги; копія є в розпорядженні редакції Mediasat.

З 1 грудня поточного року супутниковий сигнал телеканалу транслюватиметься у вигляді анаморфного зображення (AR) з пропорціями 16:9.

В інформаційному повідомленні зазначається, що до моменту повного переходу на широкоформатне мовлення буде вироблено два тестових включення у форматі 16:9 – 17 листопада (з 01:00 до 01:30) і 24 листопада (з 01:00 до 01:30).

Телеканал «ТЕТ» розпочав мовлення в київському ефірі в 1992 році під назвою «ТЕТ-а-ТЕТ». У 2001 канал здобув статус регіонального, а у 2003 став загальнонаціональним. У 2009 році «ТЕТ» увійшов до складу холдингу «1+1 медіа». Супутникове мовлення здійснюється з космічного апарату Astra 4A (4,8 гр.в.д.).

Нагадаємо, раніше на широкоформатне мовлення перейшли телеканали «Інтер» та «Інтер+».
джерело
slavasamДата: Середа, 04.01.2017, 19:01 | Повідомлення # 15
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
В Україні адаптував британський кіноканал



Сьогодні Нацрада з питань телебачення і радіомовлення адаптував британський кинотелеканал FunboxUHD. З проханням внести його до адаптований список іноземних мовників звернувся правовласник – Media International Broadcasting з Великобританії, надавши ліцензію британського регулятора Ofcom.

Проведений Нацрадою моніторинг показав, що канал веде мовлення англійською мовою у форматі 4К (UHD). FunboxUHD кодує свій сигнал на супутнику hot bird 13b. Формат каналу – розважальний, але крім фільмів там є і спортивні трансляції, а от реклами в ефірі не виявили. Питання адаптації телеканалу на українську або російську мову (озвучення, дублювання чи субтитрування) не обговорювалося, тим цікавіше, навіщо все це британської компанії.

Тепер в списку адаптованих – 156 іноземних телеканалів. 6 з них – російські: «Дощ», «Топ шоп ТВ», «Мисливець і рибалка» («Перший ТВЧ»), «Наше улюблене кіно» (Inter TV), «Зоопарк» і «Єврокіно» (два останні – «Клуб 100»).

Нагадаю, за два роки Нацрада заборонив 76 російських телеканалів, паралельно адаптувавши два – пізнавальний Travel and Adventure і еротичний NuArt TV, які надали естонську і латвійську ліцензії. Крім того, в списку адаптованих залишився російський міжнародний телеканал RTVI з непрозорим власником, регулятору надав британську ліцензію.
джерело
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини телеканалів і Медіа-груп України
  • Сторінка 1 з 28
  • 1
  • 2
  • 3
  • 27
  • 28
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024