FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 03:57

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини телеканалів і Медіа-груп України
Новини телеканалів і Медіа-груп України
RATVODДата: Середа, 04.01.2017, 18:59 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Новини телеканалів

і
Медіа-груп України


RATVODДата: Четвер, 13.05.2021, 17:29 | Повідомлення # 331
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Канал ZIK отримав від Нацради

попередження і штраф 300 тисяч гривень



Ілюстрація: телеканал ZIK

Санкції регулятор наклав через поширення закликів до розв’язування війни.


Національна рада з питань телебачення та радіомовлення винесла попередження телеканалу ZIK (ТОВ «ТРК «Нові комунікації»).
Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 13 травня.

В ефірі каналу Нацрада зафіксувала поширення висловлювань, які закликають до розпалювання ворожнечі, розв’язування агресивної війни. Йдеться про програму «Кожен з нас президента» 26 та 27 листопада 2020 року за участю Надії Савченко, Рената Кузміна та Михайла Добкіна.

За словами члена Нацради Максима Онопрієнка, у ній було багато конверсійних та маніпулятивних висловлювань щодо АТО, війни тощо.

Зокрема, Михайло Добкін у відповідь на пропозицію народного депутата Кузьміна надати правову оцінку нещодавнім подіям в Україні, висловився у формі непрямого заклику до насильства, з використанням мови ненависті на адресу конкретних осіб, які є представниками політичних сил, що у 2014–2019 роках перебували на найвищих керівних посадах у країні (П. Порошенко, О. Турчинов, А. Парубій, О.Тягнибок). На думку регулятора, заклик до їх фізичного знищення може мати на меті залякування та дискримінацію патріотично налаштованої частини населення, яка підтримує активну протидію країні-агресору, погрози та підбурювання до насильницьких дій, що мають ознаки розпалювання національної ворожнечі та ненависті.

Зауважено, що трансляція передачі відбулася тричі без змін чи редакційної модерації, що свідчить про усвідомлене поширення ТОВ «ТРК «Нові комунікації» відповідної інформації без редакторських правок або з незначними правками.

Окрім попередження Нацрада застосувала і штрафну санкцію через наявність закликів до розв’язування агресивної війни у розмірі 25% ліцензійного збору: 341 067,50 грн. Ліцензіат має усунути порушення та сплатити штраф у тридцятиденний термін із дня повідомлення Національною радою про ухвалене рішення.

Нагадаємо, на попередньому засіданні Нацрада винесла три попередження і оштрафувала на 100 тисяч гривень ще один канал Віктора Медведчука NewsOne.

Як вже повідомляв «Детектор медіа», Нацрада звернеться до суду, щоб анулювати ліцензію Zik та «112 Україна» через те, що обидва канали під час проведення кількох перевірок не надали усіх потрібних документів (зокрема, копії сіткок мовлення).

Нагадаємо, 4 жовтня 2018 року Верховна Рада прийняла постанову, якою схвалила пропозиції санкцій щодо семи компаній, яким належать ліцензії телеканалів «112 Україна» та NewsOne. Свої пропозиції парламент скерував до Ради національної безпеки та оборони України. Появі постанови передувала петиція про припинення діяльності телеканалів «112 Україна» та NewsOne, зареєстрована на сайті Верховної Ради 20 вересня. А за тиждень до того голова Нацради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко, пояснюючи зволікання Нацради з розглядом продовження цифрових ліцензій «112 України», сказав, що до парламенту вноситься якийсь законопроєкт, який дозволить застосовувати певні важелі до тих медіа, на які є вплив іноземного резидента. В РНБО оголосили, що рішення буде ухвалене після перевірки СБУ за дорученням президента. У липні 2019 року новопризначений в.о. голови СБУ Іван Баканов на засіданні РНБО запропонував прийняти рішення про застосування санкцій до юридичних осіб телеканалів «112 Україна» і NewsOne та ввести їх у дію відповідним указом президента України.

Президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБОУ від 2 лютого 2021 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)». Воно передбачає запровадження санкцій проти народного депутата України Тараса Козака та компаній, які володіють ліцензіями телеканалів «групи Медведчука» — «112 Україна», NewsOne і ZIK. Санкції запроваджені на п’ять років.

З 19 членів ради 17 проголосували «за» санкції, один був відсутній, спікер парламенту Дмитро Разумков – утримався. Він вважає, що відповідальних за співпрацю з РФ та фінансування тероризму мають карати згідно з законодавством. Натомість санкції, на його думку, запроваджують проти осіб, яких не можуть притягнути до відповідальності перед українським судом.

Власник медіахолдингу «Новини» Тарас Козак назвав дії РНБО незаконними, а рішення про санкції актом цензури. У заяві каналів групи «Медведчука», що з’явилась на сайті «112 Україна», рішення РНБО називають «решением об уничтожении трех оппозиционных телеканалов» та «политической расправой над неугодными СМИ». Канали, йдеться в заяві, «намерены бороться за свое право вещать для украинцев, доносить правду до граждан и быть в эфире». Однак автори заяви не уточнили, про які методи боротьби йдеться.

Президент Володимир Зеленський та голова СБУ Іван Баканов вважають заборону каналів групи «Медведчука» боротьбою в інформаційній війні за правду та європейські цінності, а також кроком у боротьбі з російською гібридною агресією. Чому закриття каналів Медведчука — це не наступ на свободу слова читайте в матеріалі «Детектора медіа».

Пан Зеленський обговорив з керівниками каналів ICTV, «Інтер», «1+1», «Україна» рішення РНБО про санкції. Вони дійшли згоди, що санкції є інструментом глобальної боротьби з дезінформацією та не мають нічого спільного з питанням свободи слова та незалежності ЗМІ. Він також обговорив санкції РНБО з послами країн «Великої сімки» та Європейського Союзу в Україні.

Секретар РНБО Олександр Данілов заявив, що в Україні працює багато антиукраїнських телеканалів і РНБО вводитиме санкції щодо них після отримання відповідних документів. Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков сказав, що надані СБУ матеріали, які лягли в основу рішення РНБО про санкції, є цілком достатніми та вичерпними. Дмитро Разумков розповів, що представники спецслужб не надали додаткової інформації для ознайомлення під час засідання РНБО. Пан Данілов уточнив, що частина документів про фінансування телеканалів засекречена.

4 лютого перший заступник голови Національної ради з питань телерадіомовлення Валентин Коваль повідомив, що в усіх регіонах України провайдери вимкнули телеканали «112 Україна», ZIK і NewsOne — як на супутнику, так і в кабелі. Регулятор контролює виконання рішення РНБО, оскільки це зона відповідальності Нацради. Телеканали продовжують транслювати свої ефіри на YouTube. Міністерство культури та інформаційної політики раніше повідомило, що направить до компанії запит з проханням заблокувати сторінки телеканалів.

Того ж дня указ президента України про санкції оскаржили у Верховному Суді.

5 лютого сайти телеканалів «112 Україна», NewsOne та ZIK повідомили, що більше не можуть використовувати власні доменні імена. Вони відтепер доступні на резервних адресах zikua.tv, 112ua.tv и newsoneua.tv.

13 травня 2021.



RATVODДата: Субота, 15.05.2021, 16:50 | Повідомлення # 332
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
TVM і «МТВплюс» отримали

попередження від
Нацради




Нацрада оголосила попередження телеканалам TVM і «МТВплюс».


Мовники не розмістили в ефірі інформації про день скорботи, пов'язаному з пожежею в харківському будинку для літніх людей.

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила попередження двом компаніям із Запорізької області. Йдеться про ТРК «Мелітополь» (TVM) і ТРК «МТВ-ПЛЮС» ( «МТВплюс»).

За даними регулятора, обидві ТРК не виконали Правила здійснення мовлення на теле- і радіоканалах у дні трауру (скорботи, жалоби) та дні пам'яті.

Причина


Порушення були допущені 23 січня, в день скорботи, пов'язаний з трагедією в будинку для літніх людей в Харкові. У цей день мовники повинні були внести зміни в свої сітки мовлення, спираючись на Правила.

Так, в ефірі TVM 23 січня не було виявлено інформації про день скорботи в проміжках з 18:00 до 20:19 і з 20:19 до 24:00.

Відповідної інформації не було і в ефірі «МТВплюс» з 18:00 до 20:00.

Лада Васюкова

14 травня, 2021.



RATVODДата: Вівторок, 18.05.2021, 08:43 | Повідомлення # 333
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Новий канал оголосив дату

прем’єри
«Орел&Решка. Земляни»



Фото: Новий канал

Ведучими нового сезону стали співачка Michelle Andrade та блогер Кирило Макашов.


Новий канал 5 червня покаже прем’єру нового сезону тревел-шоу «Орел&Решка. Земляни». Проєкт виходитиме щосуботи о 10:00.

Ведучими нового сезону стали співачка Michelle Andrade та блогер Кирило Макашов, який веде інстаграм-аккаунт зі смішними відео для вивчення англійської мови.

Канал також розповів, що в новому сезоні оновили концепцію шоу – тепер особливу увагу приділятимуть не машинам і готелям, а людям.

«Ведучі будуть їздити в гості до дивних народів, спілкуватися з місцевими жителями, дізнаватися цікаві подробиці про протилежну стать і розвінчувати популярні стереотипи. Чи справді шотландці — грубіяни, а африканці швидше підуть лікувати хвороби до шаманів, а не до лікарів? Чого не можна говорити італійцеві на першому побаченні? Поки туристи оглядають популярні місця, нові ведучі "Орла&Решки" покажуть країни під абсолютно новим кутом», – йдеться в описі.

Michelle Andrade вже була ведучою шоу «Орел&Решка» – у 10 сезоні вона провела випуск про Болівію. Кирило Макашов вперше став ведучим тревел-шоу.

Нагадаємо, ювілейний сезон проєкту «Орел і Решка» вийшов 13 лютого 2021 року. Його ведучими стали співаки Michelle Andrade, Олексій Завгородній (Позитив), Іван Дорн, Alekseev, фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна, російський шоумен Олександр Гудков, Надя Дорофєєва й Володимир Дантес та інші.

17 травня 2021.



RATVODДата: Субота, 29.05.2021, 09:35 | Повідомлення # 334
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Канал «Україна» готує унікальне шоу

за форматом
All Together Now




Телеканал «Україна» придбав права на адаптацію грандіозного
музичного шоу по всесвітньо відомому формату All Together Now.


Правовласник формату All Together Now - Banijay Rights. Учасники нового вокального проекту змагатимуться за прихильність незвичайного журі, яке вразить своїми масштабами.

Розважальний проект за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC в 2018 році і за короткий час завоював популярність серед глядачів майже двох десятків країн світу. Серед них: Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, в якій буде виходити це музичне шоу.

«Прем'єрою шоу "МАСКА", яке вразило всіх своєю новизною і масштабом, канал "Україна" впевнено зайшов на територію великих розважальних проектів. І ми знову беремося за абсолютно нову для українського глядача і не менш масштабну історію. Формат All Together Now унікальний як за видовищністю і емоційної напруги, так і за своїми правилами. Вперше на вітчизняному телебаченні талант учасників будуть оцінювати відразу сто членів журі. Впевнена, це буде дійсно народний проект», - коментує директор телеканалу «Україна» Вікторія Корогод.

Згідно з правилами проекту, учасники виходять на сцену, щоб вразити своїм співочим талантом унікальне журі, яке налічує 100 музичних експертів. Це українські артисти, яких знає вся країна. Завдання учасника - виконати обрану композицію так, щоб якомога більше членів журі встали і співали разом з ним. Чим більше людей приєднаються до виконання пісні, тим більше шансів у конкурсанта пройти у фінал шоу і поборотися за перемогу.

Телеканал «Україна» вже почав кастинг вокалістів нового проекту. Для участі в шоу не обов'язково бути професійним співаком або мати досвід виступів на сцені. Співати конкурсанти можуть в будь-якому жанрі, самостійно або в складі вокального колективу.

21 травня 2021.

RATVODДата: Субота, 29.05.2021, 10:00 | Повідомлення # 335
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Стань учасником

романтичного реаліті
«Холостячка»!




Злата Огнєвіч Холостячка 2 сезон.
Дивіться восени на СТБ!


Головна телевізійна інтрига цієї осені розкрита! Щойно телеканал СТБ повідомив, що новою українською Холостячкою стала співачка, композиторка, представниця України на Євробаченні-2013 і переможниця шоу «Маска» Злата Огнєвіч. Прем’єра другого сезону найкращого романтичного реаліті країни відбудеться восени в ефірі телеканалу СТБ.

Чоловіки, готові відкритися справжнім почуттям і поборотися за серце Злати Огнєвіч, можуть заповнювати анкету на сайті телеканалу: https://www.stb.ua/ua/stan-uchasnikom...



29 травня 2021.

RATVODДата: Понеділок, 31.05.2021, 20:03 | Повідомлення # 336
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Телеканал 1 + 1 відновлює спортивні новини



Олександра Лобода та Валерія Ковалинська розповідатимуть про актуальні
спортивні новини і досягнення українських зірок спорту в ефірі телеканалу 1 + 1


З 31 травня телеканал 1 + 1 відновлює спортивні новини і вже з понеділка по п'ятницю глядачів флагманського телеканалу групи 1 + 1 media чекає огляд актуальних подій спорту в Україні та світі. Ведучими проекту, під назвою «Про спорт», стануть Олександра Лобода і кореспондент ТСН Валерія Ковалинська. Проект транслюватиметься в вечірньому слоті, відразу після основного випуску ТСН.

«Практично кожен випуск новин на 1 + 1 не проходить без добірки спортивних подій. Тому ми вирішили створити окремий проект, який об'єднає всю актуальну інформацію зі сфери спорту, проект, яким глядачі зможуть насолоджуватися кожен день - «Про спорт». Бажаю команді Степана Щербачова успіхів, а ведучим проекту - натхнення і перемог», - прокоментував Ярослав Пахольчук, генеральний директор 1 + 1 media.

Керівник управління спортивних проектів 1 + 1 Степан Щербачов розповідає, що програма виходитиме в ефір у форматі дайджесту новин, де розповідатимуть актуальні події спорту. Головний акцент при цьому автори будуть робити саме на спортивні досягнення України на світовій арені і нові перемоги і рекорди українських спортсменів.

«Ми будемо розповідати про перемоги українців у професійному спорті, адже хочемо, щоб наші глядачі пишалися своїми співвітчизниками, які демонструють неймовірні результати в сфері спорту та вражають весь світ. Є дуже багато українських спортсменів, яких цінують і поважають в світі, але мало знають в Україні. Ми хочемо, щоб країна знала своїх героїв», - підкреслив Степан Щербачов.

Дивіться проект «Про спорт» з понеділка по п'ятницю після випуску ТСН о 19:30 на 1 + 1.

31. 05. 2021.

RATVODДата: Вівторок, 08.06.2021, 19:21 | Повідомлення # 337
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
СТБ розпочав зйомки

другого сезону шоу
«Холостячка»



Фото: СТБ

Новий сезон проєкту канал покаже цієї осені.


Телеканал СТБ 8 червня повідомив, що розпочав зйомки другого сезону романтичного реаліті – «Холостячка», головною героїнею якого стала співачка Злата Огнєвіч.

Ведучим проєкту залишився Григорій Решетник. Виробництвом проєкту займається студія StarLightProduction під керівництвом Анни Калини.

Другий сезон «Холостячки» канал покаже цієї осені.

Романтичне реаліті «Холостячка» – перша українська адаптація успішного формату The Bachelorette. Перший сезон проєкту, у якому кохання вибирає жінка, вийшов в ефірі СТБ восени 2020 року. Перша українська «холостячка» – актриса Ксенія Мішина у фіналі обрала автора студії «Квартал 95» Олександра Еллерта.

Наприкінці травня СТБ повідомив, що новою «холостячкою» стала співачка та переможниця шоу «Маска» на каналі «Україна» Злата Огнєвіч.

08 червня 2021.



RATVODДата: Четвер, 10.06.2021, 10:46 | Повідомлення # 338
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
«Особлива атмосфера»: скоро гучна прем'єра

документального фільму про
збірну України




Такого рівня доступу до команди не було ні в однієї знімальної групи


12 червня - відбудеться прем'єра документального фільму про збірну України «Особлива атмосфера»!



Знімальна група фільму «Особлива атмосфера» на чолі з Павлом Черепіним майже два тижні прожила зі збірною на першому і другому тренувальному зборі, і спочатку своїми очима побачила, а потім і переконалася в живому спілкуванні з героями фільму, що атмосферу цю реально відчути, до неї можна доторкнутися, описати словами і показати на екрані. Це не магія, хоча елементи її теж присутні.

Прем'єра 40-хвилинного документального фільму відбудеться 12 червня на телеканалі Футбол 1 об 11:10, а також на платформі OLL.TV.

А також 13.06.2021 - на YouTube каналі «Великий Футбол» і телеканалі НЛО TV.

Олексій Гашпар

05 червня 2021.

RATVODДата: Субота, 12.06.2021, 20:00 | Повідомлення # 339
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
СТБ оголосив дату прем’єри

«МастерШеф. Celebrity»



Фото: СТБ

Зірки шоубізу, актори, телеведучі боротимуться за срібну сковороду.


Телеканал СТБ 12 червня покаже прем’єру зіркового сезону кулінарного проєкту «МастерШеф. Celebrity». Шоу виходитиме щосуботи о 21:00.

Суддями проєкту стали шефкухар Ектор Хіменес-Браво та шоумен Дмитро Танкович.

У шоу візьмуть участь зірки шоубізу, актори, телеведучі та учасники різних проєктів, популярні танцюристи і сімейні пари. Серед них: Джамала, Слава Камінська, Ольга Сумська, Наталія Могилевська, Даша Астаф’єва, Олег Скрипка, Оля Полякова, Юрій Ткач, Віталій Козловський, Мішель Андраде, Сергій і Сніжана Бабкіни, Олександра Заріцька, Надія Матвєєва, Євген Кот, Олена Шоптенко тощо.

«У кожному випуску проєкту "МастерШеф. Celebrity" мірятися кулінарною майстерністю будуть дві зіркові команди. Їм доведеться повністю зануритися в неповторну атмосферу кухні "МастерШеф" і позмагатися в легендарних конкурсах проєкту. Наприклад, розгадати "кулінарного крокодила", приготувати страву без традиційних девайсів або ж виграти естафету», – розповіли на каналі.

Переможець отримає ексклюзивний девайс «МастерШефа» — срібну сковороду.

Нагадаємо, восени 2020 року телеканал СТБ показав 10 сезон кулінарного проєкту «МастерШеф».

10 червня 2021.



RATVODДата: Неділя, 13.06.2021, 13:15 | Повідомлення # 340
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Генпродюсер каналу «Наш» Грановський: Ми не потребуємо

нових інвесторів та не маємо «угод» із
Офісом президента



Фото: detector.media

Політтехнолог каже, що не співпрацює, а тільки дружить із лідером «За майбутнє»
Ігорем Палицею та сподівається знайти якесь рішення щодо телеканалу з Нацрадою.


Новопризначений генпродюсер каналу «Наш», медіаменеджер та політтехнолог Володимир Грановський каже, що канал не потребує залучення нових інвесторів та не має жодних домовленостей із Офісом президента.

Про це Володимир Грановський повідомив у розгорнутому коментарі Telegram-каналу PavlovskyNEWS журналіста Андрія Павловського, який зареєстрований у Мін'юсті як ЗМІ.

Зокрема, Грановський відкинув чутки про можливість залучення фінансування каналу зі сторони нардепа Ігоря Палиці (соратника олігарха Ігоря Коломойського), однак підтвердив, що співпрацював із Палицею і має з ним дружні стосунки. З власних джерел «Детектора медіа» відомо, що Грановський останнім часом працював з політичним проєктом Палиці «За майбутнє». Про це пише також блогер і член наглядової ради «Укрзалізниці» Сергій Лещенко.

«У мене позиція дуже жорстка! Я проти будь-якої "джинси" на каналі, категорично. З Палицею у мене дружні стосунки, контракт припинений і ніякого відношення Палиця до цієї історії не має. Я думаю, що він дізнався про це з новин, як і ви. Я, до речі, після цього з ним не говорив. Те, що я сьогодні збираюся їхати в Буковель, то це було заплановано ще два місяці тому і я їду туди як гість, як друг, а не за грошима. У каналу з грошима все добре», — запевняє Грановський.

Грановський зазначив, що зараз не має жодної комунікації з Офісом президента, а етер каналу «Наш» засвідчує «відсутність домовленостей з Офісом президента».

«Оскільки будь-яке медіа є посередником між державою і суспільством, то корисно спілкуватися як з державою, так і з суспільством. Я б у цьому не бачив ніякої проблеми, якщо така комунікація є. У мене її особисто немає. По ефіру я ніяких домовленостей з Банкової не помітив», — запевнив Грановський.

Коментуючи взаємовідносини каналу «Наш» з Нацрадою з телерадіомовлення, Грановський зазначив, що хотів би бачити «конструктивний діалог» між сторонами, схожий на «співпрацю наукового керівника і аспіранта». Нагадаємо, що 10 червня «Наш» отримав від Нацради два нові штрафи, два попередження і призначення ще двох перевірок через «фейки російської пропаганди та ознаки розпалювання релігійної і національної ворожнечі».

Генпродюсер «Нашого» сказав, що добре знайомий та поважає нинішню голову регулятивного органу Ольгу Герасим’юк і, на його думку, Нацрада та телеканал «мають знайти якесь рішення, оскільки медіа – це все-таки вільний інститут». «Якщо Нацрада претендує на позицію наукового керівника, то ми із задоволенням захистимо свою позицію. Аспірант має право вибирати тему, формулює гіпотезу, сам вибирає літературу, джерела для своєї наукової роботи. Науковий керівник його направляє, щоб він максимально зробив правильно у відповідності зі стандартами, а не як вихователь в школі, який займається вихованням хулігана…Сподіваюся, моє минуле члена Нацради дасть мені право з ними говорити як з колегами, а не як школяру з хуліганами», — додав Грановський.

12 червня 2021.



RATVODДата: П`ятниця, 18.06.2021, 08:37 | Повідомлення # 341
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
У телевізійному просторі України з’являться два нові канали

– про
світ комп’ютерних ігор і паралімпійський спорт




17 червня Національна рада видала ліцензії на мовлення двом новим компаніямПП «Віва Групс», м. Чернівці,
що має намір незабаром запустити інтерактивний телеканал «PING» про комп’ютерні ігри, та «ТРК «Е-лімпік», м. Київ,
що транслюватиме спортивно-інформаційн канал «EQUAL EQUALYMPIC» про паралімпійський рух у країні.


Під час засідання директор ПП «Віва Групс» Ігор Кузьмін розказав, що телеканал стане «одним із перших у світі розважальних телеканалів, який буде транслювати комп’ютерні ігри». У програмах телеканалу розповідатимуть про здоровий спосіб життя, передаватимуть музику, лайфхаки, навчальні програми про проходження ігр, показуватимуть кіберспортивні змагання тощо.

Крім того, телеканал планується як інтерактивний, адже контактуватиме зі спільнотою, яка дивитиметься його через соціальні мережі й медіа.

За словами директора компанії, це – суто комерційний проєкт. Він будуватиметься як ОТТ-платформа, водночас є наміри надавати права на ретрансляцію кабельним операторам.

Прямим власником супутникового каналу «EQUAL EQUALYMPIC» є Підприємство об’єднання громадян (релігійної організації, профспілки) «Телерадіокомпанія «Е-лімпік», тобто громадська організація «Спортивна федерація незрячих України». На телеканалі транслюватимуться спортивні програми про паралімпійський рух в Україні і спортивні трансляції паралімпійських ігр. За словами представників телеканалу Катерини Неманіхіної і Євгена Дорошенка, найближчі змагання паралімпійців відбудуться 24 серпня цього року. Тож українські глядачі матимуть змогу вболівати за своїх спортсменів.

Обидві компанії отримають ліцензії з терміном дії 10 років.

ОПУБЛІКОВАНО, 17.06.2021.

RATVODДата: П`ятниця, 18.06.2021, 22:25 | Повідомлення # 342
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
«Київ» розпочав мовлення в HD


Колаж: Телеканал «Київ»

У цій якості канал доступний у мережах провайдерів
кабельного телебачення та на ОТТ- і IPTV-сервісах.


На супутнику і в цифрі канал мовить в SD.«Київ» розпочав мовлення в HD

Телеканал «Київ» розпочав мовлення у HD і запустив нову графічну систему оформлення ефіру. Про це повідомляє пресслужба каналу.

Партнером каналу є компанія «Космонова». Сигнал «Києва» у Full HD якості тепер доступний у мережах провайдерів кабельного телебачення та на ОТТ- і IPTV-сервісах. У цій же якості канал проводить трансляції на сайті «Київ. Media». Також у якості Full HD викладаються відео в соцмережах мовника й на сервісі YouTube.

Наразі канал вивчає можливість вести HD-мовлення в ефірній цифровій мережі Т2 та на супутнику, де мовник поки ще залишився в SD.

Також канал модернізував свій апаратно-студійний блок на базі технології Vizrt – Vizualization in Real Time.

«Цю систему використовують лідери світового телемовлення та лічені українські телеканали, – йдеться у повідомленні каналу, – Vizrt відповідатиме за всю графіку каналу. Йдеться про погоду, трафік, термінову інформацію, анонсування, зворотній зв’язок із глядачами, інтеграція з сайтом та соціальними мережами. Також Vizrt автоматизує чимало робочих процесів, зекономить ресурси людей, оновлюватиме дані автоматично в онлайновому режимі, перераховуватиме графіку й підбиратиме потрібні шаблони оформлення. Vizrt інтегрований у новинну систему каналу Octopus, що дозволяє журналістам формувати сюжети з графічним оформленням відразу на своїх робочих місцях».

Окрім цього у квітні студія новин «Київ. NewsRoom» отримала нову сучасну відеостіну. Ця конструкція складається з 18 моніторів (6 на 3 монітори, розміром 7,5 на 2 метри) з можливістю одночасного показу 4 прямоефірних незалежних потоків інформації – наприклад, із місць подій у місті. До того ж із кореспондентами кожного з цих включень зможуть спілкуватися ведучі в студії.

Нагадаємо, у грудні 2020 року «Київ» розпочав технічну модернізацію вартістю 27 млн грн та підготовку до HD-мовлення.

18 червня 2021.



RATVODДата: Понеділок, 21.06.2021, 14:42 | Повідомлення # 343
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
З 1 липня 2021 року розпочинає мовлення

новий спортивний канал
XSPORT +




Медіахолдинг представляє телеканал XSPORT +.


Новий канал присвячений переважно українському спорту і транслюватиме національні змагання і міжнародні спортивні події за участю українців

19 червня 2021.

RATVODДата: Четвер, 01.07.2021, 21:11 | Повідомлення # 344
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Голованов запускає ще один проєкт,

його показуватимуть
«Україна» та «Україна 24»




Ведучий вважає, що «сьогодні дійсно не вистачає таких відвертих розмов».


Ведучий Василь Голованов запускає новий проєкт, цикл інтерв'ю – «Перші».

Прем’єру нового проєкту 9 липня о 23:00 покаже канал «Україна», а з 19 липня«Україна 24».



«"Перші" – це цикл програм, у яких Василь Голованов проводить великі інтерв'ю з лідерами думок сучасності. У центрі уваги – співрозмовники ведучого, інсайди їхнього життя та одкровення. Василь Голованов запросить до відвертої розмови людей, ім'я яких знайомі кожному українцю. Глядачі дізнаються, як поводиться герой програми у звичайному житті, що його оточує та що по-справжньому надихає. Звісно, не обійдеться без важливих питань про нашу країну, відповіді на які дізнатися хоче кожен», – йдеться в описі.

Нагадаємо, «Україна 24» — інформаційний телеканал, який запустила «Медіа Група Україна» Ріната Ахметова, переформатувавши свій телеканал «Ескулап TV». 16 грудня 2019 року телеканал «Україна 24» розпочав цілодобове ефірне мовлення на всій території України, у кабельних мережах операторів, на супутниковій платформі Xtra TV та ОТТ-платформі Oll.tv. У січні 2020 року канал отримав супутникову ліцензію на мовлення у відкритому, некодованому вигляді.

Взимку 2020 року на канал Ріната Ахметова «Україна 24» перейшли телеведучі Тигран Мартиросян (раніше працював на каналі Євгена Мураєва «Наш», до того – на «112 Україна» і NewsOne) і Василь Голованов (ексгенпродюсер каналу Тараса Козака NewsOne). Влітку до них приєдналася Наталія Влащенко, яка до того працювала генеральною продюсеркою ZIK.

Із 6 квітня 2020 року на каналі «Україна 24» виходить програма Василя Голованова в форматі інтерв'ю – «Час Голованова». 14 квітня на телеканалі «Україна 24» стартувала вечірня інформаційно-політична програма «Україна з Тиграном Мартиросяном», у межах якої ведучий з гостями студії обговорюють ключові події суспільно-політичного порядку денного країни. 9 вересня 2020 року на каналі запустили ще один проєкт Голованова – «Ток-шоу № 1». З 10 вересня того ж року на каналі виходить проєкт-інтерв'ю «Hard з Влащенко» та ток-шоу «Народ проти з Наташею Влащенко». Також канал показує проєкт інтерв’ю «Без краватки» з Іванною Онуфрійчук.

11 червня 2021 року канал запустив нову підсумкову програму «Велика п'ятниця», ведучими якої стали Василь Голованов, Наташа Влащенко, Тигран Мартиросян та Віолетта Логунова.

01 липня 2021.



RATVODДата: Четвер, 01.07.2021, 22:20 | Повідомлення # 345
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Телеканал KYIV.LIVE змінив назву і логотип



З 1 липня телеканал KYIV.LIVE виходить в ефір з логотипом LIVE.


Логотип і назва телеканалу ODESA.LIVE залишаються незмінними.

«Весь світ йде до спрощення візуальних проявів брендів. Спрощений логотип легше сприймається в перенасиченому візуальною інформацією світі, він краще розпізнається. Крім того, завдяки прямим ефірам і відео на YouTube, а також - присутності в кабелі, нашою аудиторією є глядачі і з інших міст країни. Тому ми хочемо стати ближче і до них. Такого спрощення вимагають і внутрішні процеси: медіахолдинг Live.Network розвивається, а LIVE - це телеканал і команда, які будуть асоціюватися з усіма платформами холдингу, як об'єднуюча, структуруюча і розвиваюча сила. Ми не змінюємо спрямованість програм, структуру мовлення і т.д. Ми стаємо більш сучасними і ближчими до глядача», - відзначили керуючі партнери медіахолдингу Дмитро Царенко, Віктор Березенко і Світлана Павелецька.

Нагадаємо, телеканали LIVE і ODESA.LIVE почали мовлення в минулому році. В кінці грудня 2020 команда оголосила про створення медіахолдингу під назвою Live Network, управляючою компанією якого є ІКМ (Інститут когнітивного моделювання).

Редакція Mediasat

01 липня 2021.



Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини телеканалів і Медіа-груп України
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024