FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 20:10

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини телеканалів і Медіа-груп України
Новини телеканалів і Медіа-груп України
RATVODДата: Середа, 04.01.2017, 18:59 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Новини телеканалів

і
Медіа-груп України


RATVODДата: Вівторок, 21.09.2021, 17:39 | Повідомлення # 376
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Новий канал знімає

серіал
«Дрімтім» про баскетболістів



Фото: пресслужба каналу

Прем'єра комедійного серіалу запланована на 2022 рік.


Новий канал знімає комедійний серіал «Дрімтім» про баскетболістів, повідомляє пресслужба. Виробництвом займається Space Production.

В основі сюжету – історія про головного тренера столичного чоловічого баскетбольного клубу, який втрачає роботу через свій скандальний характер і зневажливе ставлення до жінок. Повернувшись до рідного містечка Зорин, він починає тренувати там студентську жіночу команду.

«Цього літа ми розширили нашу співпрацю із холдингом StarLightMedia – почали розробляти перший серіал для Нового каналу. Комедія «Дрімтім» ідеально підійде аудиторії каналу, адже це історія про студентські роки: про перші перемоги у навчанні, спорті, про перші поразки, серйозне кохання та розчарування», – розповіла генеральна продюсерка та засновниця Space Production Дар’я Легоні-Фіалко.

У ролях: Михайло Кукуюк, Григорій Бакланов, Дар’я Петрожицька, Анастасія Іванюк, Марія Стопник, Валерія Товстолес, Марія Моторна, Марина Веремійчук, Валерія Фокіна та інші.

Режисер-постановник – Аркадій Непиталюк.

На етапі підготовки до зйомок акторів тренував столичний клуб «Київ-Баскет».

«Дрімтім» має вийти в ефірі Нового каналу у 2022 році.

Раніше Space Production знімав серіал «Невірна», «Слід» та проєкт «Сліпа» для СТБ, а також серіал «Рідня» для «1+1».

Нагадаємо, Новий канал знімає комедію про поліцейського та собаку і адаптує формат Younger.

21 вересня 2021.



RATVODДата: Вівторок, 21.09.2021, 17:51 | Повідомлення # 377
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Прем’єра другого сезону шоу «Маска»

на каналі «Україна» відбудеться у жовтні



Фото: пресслужба каналу

Більшість учасників, які будуть переховуватися під масками,
не є співаками, хоча й мають співати під час виступу.


Прем’єра другого сезону шоу «Маска» на каналі «Україна» відбудеться 23 жовтня о 21:00, про що повідомила пресслужба.

На етапі голосових проб потенційним учасникам потрібно було виконати близько 30 пісень різних жанрів та на різних мовах.

При цьому, за словами музичного продюсера проєкту Сергія Грачова, близько 60% учасників, які будуть переховуватися під масками, не є співаками. Він додав, що зі співаками працювати було складніше, тому що потрібно було знайти таку манеру виконання, при якій тембр не був би впізнаваним.

«Вирішальним моментом у виборі зірки під маску стало вміння перевтілюватися, змінювати манеру спілкування, тембр голосу», – розповів директор Департаменту розважальних програм каналу «Україна» Анатолій Сябро.

Режисери-постановники проєкту – Костянтин Томільченко, Олександр Братковський, Ярослав Губський і Сергій Гуман.

Вгадувати знаменитостей під масками будуть «зіркові детективи»: NK (Настя Каменських), Олег Винник, Оля Полякова, Андрій Данилко та Dzidzio.

Ведучим «Маски» залишиться Володимир Остапчук.

Загалом для шоу підготували 90 сценічних номерів.

У травні 2020 року канал «Україна» придбав права на формат шоу The Masked Singer («Співак у масці») у компанії Fremantle. Прем'єра шоу-детективу «Маска» відбулась 16 січня 2021 року. Проєкт складався з 12 епізодів, учасниками шоу стали українські актори, музиканти, коміки, спортсмени, політики, ведучі та співаки. Що відбувалося за лаштунками шоу, можна прочитати в статті «Детектора медіа».

Переможницею першого сезону шоу «Маска» стала співачка Злата Огнєвіч, яка ховалася під маскою Сонця.

У квітні 2021 року стало відомо, що шоу продовжать на другий сезон. У ньому буде менше випусків, ніж у попередньому.

21 вересня 2021.



RATVODДата: Четвер, 23.09.2021, 10:07 | Повідомлення # 378
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
«Інтер» покаже новий сезон

«Позаочі» із новим ведучим



Фото: пресслужба каналу

Проєкт вестиме Анастасія Даугуле, також з'явиться другий ведучий – Андрій Данилевич.


На «Інтері» 25 вересня об 11:00 стартує новий сезон програми «Позаочі», повідомляє пресслужба.

У минулому сезоні проєкту він був і в якості героя, і в якості тимчасового ведучого, коли в декількох випусках заміняв Анастасію Даугуле.

«Є герої, які можуть розкритися перед жінкою-ведучою, а є зірки, з якими краще говорити чоловікові», – вважає шеф-редакторка проєкту Наталія Ковальова.

Данилевич також веде ток-шоу «Стосується кожного» на «Інтері».

Героями перших випусків нового сезону стануть співак і продюсер Потап, актор і телеведучий Остап Ступка, народна артистка і Герой України Ніна Матвієнко, актриса театру і кіно Олена Ксенофонтова, співачки Таїсія Повалій, Loboda, Оля Полякова, співак Влад Ситник та інші.

«Позаочі» – оригінальний телевізійний формат, розроблений в 2005 році командою на чолі з Ганною Безлюдною. Це студійне інтерв'ю, під час якого зірка вперше бачить сюжети за участю рідних, друзів, колег, а також несподіваних героїв, які знають багато про непублічне минуле знаменитості.

Вперше програма вийшла в ефір у 2005 році на телеканалі К1. Потім «Позаочі» став одним з головних проектів телеканалу «Інтер», в ефірі якого виходив до 2012-го. Тоді програму вела Юлія Литвиненко, з нею вийшло близько 200 випусків. Пізніше ведуча розповідала, що з «Інтера» її фактично звільнив Володимир Зеленський. Литвиненко також вела на каналі проєкти «Розбір польотів» та «Люди світу».

Раніше повідомлялось, що «Інтер» має п’яту перевірку від Нацради за радянські фільми.

23 вересня 2021.



RATVODДата: Четвер, 23.09.2021, 20:08 | Повідомлення # 379
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
«UA: Перший» знімає серіал «Сильна»

про жінок захисників



Фото: сайт «Новинарня»

У кожній серії серіалу — історія жінки, яка допомагає
реабілітуватися після війни своєму чоловікові та іншим захисникам.


14 жовтня, до Дня захисників і захисниць України, суспільний телеканал «UA: Перший» покаже першу серію власного документального серіалу «Сильна».

Наразі зйомки тривають, повідомили у пресслужбі Суспільного.

Авторка фільму – режисерка Сніжана Потапчук. Продюсерка – продюсерка творчого об’єднання суспільно-політичного мовлення Катерина Феленюк.

Документальний цикл про роль жінок у відновленні воїнів після повернення із зони ООС складатиметься із трьох серій. У кожній із них — історія жінки, яка допомагає реабілітуватися після війни своєму чоловікові та іншим захисникам.

За словами Катерини Феленюк, жінкам захисників приділено незаслужено мало уваги.

«Фільм “Сильна” показує дружин воїнів АТО/ООС, які допомагають своїм чоловікам реабілітуватися після важких поранень. Важко собі уявити, як багато може зробити жінка в сім’ї, як сильно вона може підтримати свого чоловіка і фізично, і морально, щоб він повернувся до нормального життя. Наші історії саме про це: про віру, про відданість, про надзвичайної сили любов, яка долає всі перешкоди, про моральний вибір», — каже продюсерка.

Перша серія документального циклу «Сильна» — про Тетяну Гордійчук та її історію порятунку чоловіка Ігоря Гордійчука.

Сніжана Потапчук розповіла, що ідея серіалу народилася у 2017 році із фотографії, яку вона побачила у фейсбуку, де Тетяна Гордійчук підтримує зі спини свого чоловіка, Героя України Ігоря Гордійчука, коли його фотографують.

«Вона заховалася за його спину, щоб її не було видно, а хтось сфотографував збоку. Це відома фотографія, її багато хто коментував», — розповіла вона.

За сім років агресії Росії на сході України виник цілий пласт захисників країни, а разом із ним — важливий тил воїнів — найближчі люди, які допомагають реабілітуватися й повернутися до життя.

«Я вважаю, таких жінок по Україні дуже багато у контексті війни. У нашому серіалі ми показуємо, що біля сильного чоловіка має бути сильна дружина, і навпаки. У кожній серії є боротьба жінки, розкриття її історії, сильних якостей: вона не здалася і не відступила. Вона прийняла цей бій і бореться», — розповіла Сніжана Потапчук.

Нагадаємо, команда «UA: Першого» зняла документальний фільм «Життя післязавтра» про двох ветеранів російсько-української війни, які попри серйозні травми не зневірилися та довели, що можуть жити насиченим повноцінним життям. Фільм показали у 2020 році 14 жовтня.

23 вересня 2021.



RATVODДата: П`ятниця, 24.09.2021, 18:42 | Повідомлення # 380
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
«Корисна програма» на «Інтері» розпочне сезон

в оновленій студії та зі змінами у форматі



Фото: пресслужба каналу

Ведучий та експерти програми даватимуть поради не тільки
щодо харчування та вибору продуктів, але й щодо інших сфер життя.


«Корисна програма» на каналі «Інтер» розпочне осінній сезон в оновленій студії та зі змінами у форматі, повідомляє пресслужба.

Прем'єра оновленого проєкту відбудеться 28 вересня.

Ведучий Олександр Лук'яненко разом з експертами токшоу будуть говорити не тільки про здорове харчування і вибір продуктів, але і про інші сфери життя.

«Люди постійно питали, чому ми не даємо корисних порад в інших важливих сферах життя. І ми зробили зміни в програмі. Тепер в ній будуть різноманітні поради від спеціалістів у всіх галузях», – розповів головний редактор телеканалу «Інтер» Антон Нікітін.

У проєкті буде п'ять постійних рубрик: безпечний будинок, здоров'я, краса, мода, кулінарія. Акцент творці програми робитимуть на тому, як навести лад у кожній із цих сфер життя без зайвих витрат.

До студії «Корисної програми» приходитимуть зіркові гості, а також лікарі, дієтологи, технологи, шефкухарі, стилісти, дизайнери.

Новий сезон програми знімається в оновленій студії.

«Тепер студія токшоу більше нагадує затишний будинок. Основна локація – вітальня, в якій ведучий зустрічає гостей і експертів, а також є імпровізовані кімнати: кухня, гардеробна, спальня, ванна», – розповіла керівниця проєкту Катерина Куренкова.

Випуски програми виходитимуть з вівторка по п'ятницю о 10:00.

«Корисна програма» вперше вийшла в ефір на «Інтері» у вересні 2019 року.

24 вересня 2021.



RATVODДата: Субота, 25.09.2021, 16:56 | Повідомлення # 381
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Шуфрич оголосив, що став

мажоритарним акціонером
Першого незалежного



Фото оприлюднене пресслужбою Нестора Шуфрича

Його частка — 60%. Вважає «своїм громадянським обов’язком
підтримати журналістський колектив у його прагненні говорити правду».


Народний депутат України від «Опозиційної платформи — За життя» Нестор Шуфрич оголосив, що став мажоритарним акціонером телеканалу Перший незалежний. Про це нардеп повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

«Сьогодні я прийняв пропозицію журналістів колективу телеканалу Перший незалежний про входження до складу співвласників із мажоритарною часткою. Відразу ж підписав угоду про моє невтручання в редакційну політику журналістського колективу. Конфлікт телеканалу Перший незалежний із Національною радою з питань телебачення і радіомовлення, який ставив під сумнів прозорість володіння, спонукав мене ухвалити це рішення», — цитує Шуфрича його пресслужба.

За повідомленням сайту колишнього телеканалу «112», частка Нестора Шуфрича — 60%. Решта 40% залишилась у власності колективу.

Із повідомлення не зрозуміло, чи стане Нестор Шуфрич співвласником ТОВ «Медіахолдинг Новини», засновниками якого є колишні працівники каналів Медведчука, чи ТОВ «Тайм медіа», яке веде мовлення під логотипом Перший незалежний і належить ТОВ «Медіахолдинг новини». У реєстрах зміни власності поки що не відображені.

Нагадаємо, Нестор Шуфрич — голова Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова.

У своєму повідомленні Шуфрич також розкритикував блокування мовлення телеканалу та ствердив, що вважає «своїм громадянським обов’язком підтримати журналістський колектив у його прагненні говорити правду, хоч якою вона є». «Відразу хочу зауважити, що не маю жодних фінансових інтересів із Росією, зробити терориста з мене буде неможливо», — цитує Шуфрича його пресслужба.

Нацрада перенесла питання переоформлення ліцензії ТОВ «Тайм медіа» (логотип Перший незалежний) через бажання поспілкуватись з Діаною Панченко.

Згідно з реєстром, власником Першого незалежного (юридична особа ТОВ «Тайм медіа») є ТОВ «Медіахолдинг новини», а його власниками є 100 осіб. Серед них і Діана Панченко, а також інші співробітники каналу. Усі мають частку 1%, окрім Андрія Шевцова, який власник 2%.

Нагадаємо, ТОВ «Медіахолдинг Новини», яке зараз володіє Першим незалежним, створене 18 лютого 2021 року 100 працівниками «каналів Медведчука». Розмір внеску до статутного фонду склав 375 тисяч гривень, хоча статутний капітал ТОВ «Медіахолдинг Новини» складає 100 гривень.

23 лютого стало відомо, що співробітники медіахолдингу Тараса Козака стали власниками львівського каналу «Перший незалежний», який до того належав Роману Любицькому. Інформація про це розміщена в Єдиному державному реєстрі. Канал має ліцензію на цілодобове супутникове мовлення, видану 2019 року.

Сам Роман Любицький заявив, що не мав жодного відношення до продажу каналу новоутвореній юридичній особі ТОВ «Медіахолдинг новини», яку створили 100 працівників «каналів Медведчука».

26 лютого, почав мовити новий канал Перший незалежний, створений командою співробітників холдингу Тараса Козака. Однак в етері він пробув лише трохи більше години, раптово припинивши мовлення на супутнику.

25 вересня 2021.



RATVODДата: Понеділок, 27.09.2021, 10:59 | Повідомлення # 382
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Телеканал UΛ: ЗАКАРПАТТЯ змінює

параметри
супутникового мовлення




Із 00:00 4 жовтня зміняться параметри супутникового сигналу
телеканалу
UΛ: ЗАКАРПАТТЯ — буде запроваджено умовний доступ BISS.


Ключ доступу (код BISS) до супутникового телеканалу UΛ: ЗАКАРПАТТЯ можна отримати безкоштовно усім українським глядачам і провайдерам програмної послуги. Для цього потрібно звернутися за номером телефону +38 (068) 555 38 83 або електронною поштою press.zakarpattia@suspilne.media.

Запровадження умовного доступу дозволить Суспільному транслювати більше якісних й цікавих телепроєктів, які раніше були недоступні глядачам UΛ: ЗАКАРПАТТЯ через обмеження ліцензії (лише для території України).

Суспільний мовник відповідально ставиться до захисту авторських прав та чітко дотримується законодавства, зокрема й Закону України «Про авторські права й суміжне право».

Нагадаємо, правління АТ «НСТУ» прийняло рішення про запровадження системи умовного доступу (BISS) для супутникового сигналу телеканалу UΛ: ЗАКАРПАТТЯ. 2 вересня 2021 року Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення про переоформлення ліцензії телеканалу UΛ: ЗАКАРПАТТЯ (№1192).

Тож із 00:00 год 4 жовтня 2021 року UΛ: ЗАКАРПАТТЯ мовитиме у закодованому доступі.

23 вересня 2021.

RATVODДата: Понеділок, 27.09.2021, 19:41 | Повідомлення # 383
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Новий канал знімає проєкт «Ревізори на порозі»


Фото: пресслужба Нового каналу

Це один із анонсованих каналом спін-офів проєкту «Ревізору»,
який мав 11 сезонів і завершився у липні 2020-го


Новий канал знімає проєкт «Ревізори на порозі», про що повідомила пресслужба.

Ведучою «соціального реаліті з елементами тревелу» буде Ганна Жижа, яка дев’ять сезонів працювала шеф-редактором та співведучою «Ревізора». Нове шоу вийде на екрани у 2022 році.

У «Ревізорах на порозі» готельєри обиратимуть найкращого, «голосуючи власними грошима».

Проєкт «Ревізори на порозі» знімає компанія StarMedia, де наразі працюють Ганна Жижа та керівниця проекту Вікторія Бурдукова.

«У кожній програмі команда проекту відвідає три різні регіони та три різні готелі. Три пари готельєрів будуть по черзі гостювати одне в одного та оцінювати рівень сервісу. Обговорюватимуть, що таке гостьовий етикет, дрескод та якісне обслуговування. В кінці кожного випуску учасники обиратимуть заклад, у якому їм було найкомфортніше. І, що важливо, голосувати вони будуть власними грошима! Самостійно вирішуючи, на скільки «тягне» сервіс, гостинність та, звісно, номери готелю», – розповіла Вікторія Бурдукова.

У програмі планують задіяти як старі готелі, так і надсучасні, як п’ятизіркові, так і домашні.

«Реаліті має на меті розвинути внутрішній туризм, підтримати малий та середній бізнес, який після пандемії та кількох локдаунів перебуває у занепаді. А ще – розказати й показати мальовничі куточки в кожному регіоні, які не поступаються Норвегії та Чорногорії», – зазначила Ганна Жижа.

Нагадаємо, 11 сезон «Ревізору» вийшов на каналі у липні 2020 року. Це був останній сезон шоу, який вийшов на каналі. У січні 2021 року Новий канал призупинив випуск соціального реаліті через пандемію коронавірусної інфекції та карантин.

Свого часу проєкт вели Ольга Фреймут (2011-2014), Вадим Абрамов (2015-2016), Микола Тищенко (2017-2018) та Юлія Панкова (2019-2020).

У квітні 2020 року Новий канал показав спецвипуск програми «Ревізор. Карантин».

27 Вересня 2021



RATVODДата: Понеділок, 27.09.2021, 20:04 | Повідомлення # 384
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
29 вересня «Еспресо» покаже спецпроєкт

до
80-ї річниці трагедії в Бабиному Яру



Фото: babynyar.org

В ефірі програми експерти обговорюватимуть причини трагедії,
а також її значення для сучасної України.


29 вересня о 19:00 на телеканалі «Еспресо» в програмі «Великий ефір з Василем Зимою» покажуть спеціальний двогодинний телевізійний проєкт до 80-ї річниці трагедії у Бабиному Яру. Про це йдеться на сайті телеканалу.

Експерти та громадські діячі обговорять різні аспекти цього злочину: чому сталася трагедія? Як зіштовхнулись дві людиновбивчі ідеології – нацистська та радянська? Як подавалася трагедія у радянській історіографії та як збиралася інформація про жертв чи про меморіальні мітинги у 70-80 роках ХХ століття.

Тему розглядатимуть також і в контексті незалежної України.

Окремо торкнуться створення меморіалу «Бабин Яр». В програмі розглядатимуть концепції меморіалу, розроблені до 1991 року та пропозиції від істориків і скульпторів за часів Незалежної України.



В проєкті братимуть участь:

» американський совєтолог Девід Саттер;
» польська журналістка Б'янка Залевська;
» журналісти Віталій Портников, Антні Борковський, Василь Зима, Лєна Чичєніна;
» директор Центру досліджень історії та культури східноєвропейського єврейства Леонід Фінберг;
» колишній та теперішній керівники українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович та Антон Дробович.


Нагадаємо, що українські євреї вважають, що меморіал «Бабин Яр» може стати зброєю для роспропаганди.

Ще у квітні 2020 року медійники, діячі культури й науки України закликали Наглядову раду Меморіального центру Голокосту звільнити Іллю Хржановського з посади художнього керівника центру.

Однак голови єврейських громад України закликали київську владу підтримати проєкт створення меморіалу у Бабиному Яру.

Київські активісти розпочали збір підписів із закликом припинити підтримку російського проекту меморіалу у Бабиному Яру. До збору підписів долучилися відомі художники, вчені, громадські активісти, зокрема: Юрій Андрухович, Оксана Забужко, Віталій Портников, Мустафа Джемілєв, Володимир В'ятрович, Микола Княжицький.

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко не вбачає ризику в реалізації саме російського проєкту меморіалу.

У квітні 2021 року в Бабиному Яру відкрили меморіальну синагогу.

27 Вересня 2021



RATVODДата: Середа, 29.09.2021, 18:31 | Повідомлення # 385
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ТЕТ оголосив дату виходу

сезону
«Богиня шопінгу» зі зміненими правилами



Фото: пресслужба

У кожної учасниці, як і раніше, буде 5 тисяч гривень і 4 години,
щоб купити вбрання на певну подію. Але тепер – для суперниці.


Новий сезон шоу «Богиня шопінгу» на каналі ТЕТ вийде 25 жовтня, повідомляє пресслужба каналу.

У новому сезоні під назвою «Батли за патли» шоу змінює правила. У кожної учасниці, як і раніше, буде 5 тисяч гривень і 4 години, щоб купити вбрання на певну подію.

Але тепер дівчата будуть збирати образ не собі, а одна одній. І оцінку їм будуть виставляти за наряд, зібраний для конкурентки.

Нагадаємо, прем’єра оновленого телепроєкту про моду відбулася на каналі ТЕТ у лютому 2019 року. Ведучим і головним фешн-експертом оновленого проекту «Богиня шопінгу» став найстильніший чоловік країни за версією читачів Elle Man Ukraine, львівський блогер Леонід Мартинчик.

Про правила жіночих токшоу на українському телебаченні – тут.

29 Вересня 2021



RATVODДата: Вівторок, 19.10.2021, 07:36 | Повідомлення # 386
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Канал «Україна» покаже серіал

«Місце під сонцем» виробництва Film.ua



Фото: пресслужба Film.ua Group

Зйомки 16-серійної мелодрами розпочались у березні 2021 року.


Канал «Україна» 25 жовтня о 21:00 покаже прем'єру серіалу «Місце під сонцем» виробництва Film.ua Group, повідомляє пресслужба.

Головна героїня стрічки – дівчина Марта, яка живе у провінційному містечку. Її життя розділилось на «до» та «після», коли її зрадила кохана людина. Потім Марту несправедливо звинувачують у вбивстві, і вона змушена тікати з рідного міста.

У дівчини з'являється новий знайомий – Дмитро. Вона потрапляє до столиці та багатого будинку батька Дмитра – кандидата в столичні мери. Кожен із членів цієї родини ховає власні скелети в шафі. А Марта, яка змушена жити в цьому будинку під чужим ім'ям, опиняється в центрі великої гри, в якій замішані гроші, зведення особистих рахунків, фінансові афери та людські пристрасті.

Також Марта знайомиться з пасинком кандидата в столичні мери, який веде приховану війну з главою сімейства.

За задумом авторів серіалу, герої картини постають перед складним вибором, а в підсумку кожен отримує те, на що заслуговує.

У ролях: Тетяна Ратнікова, Олексій Яровенко, Кирило Кузнєцов, Павло Вишняков, Ольга Голдис, Олена Шевченко, Віктор Сарайкін, Дмитро Сова, Катерина Тишкевич, Дар'я Трегубова, Надія Хільска, Сергій Дзялик, Єва Шевченко-Головко, Захар Шадрін, Андрій Федінчик, Світлана Зельбет, Олена Турбал, Наталія Кленіна, Олена Дудич, Анастасія Король.

Режисерка-постановниця – Аліна Чеботарьова.

Раніше повідомлялось, що «Медіа Група Україна» та Film.ua Group знімуть серіал за книгою про гетьмана Мазепу.

18 Жовтня 2021



RATVODДата: Понеділок, 06.12.2021, 22:06 | Повідомлення # 387
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Прем'єри мультфільмів та мультсеріалів

на телеканалі ПЛЮСПЛЮС у грудні




Нові серії «Леді Баг та Супер-Кіт» і «Суперіграшки»,
прем'єри «Ріо», «Ріо-2» та «Історії іграшок»


У грудні телеканал ПЛЮСПЛЮС приготував для своїх глядачів нові серії улюблених мультсеріалів «Леді Баг та Супер-Кіт» та «Суперіграшки», а також прем'єри найкращих світових мультфільмів для всієї родини «Ріо», «Ріо-2» та легендарного – «I іграшок» .

11 грудня телеканал ПЛЮСПЛЮС розпочне показ нових серій мультсеріалу «Суперіграшки». Мультсеріал розповідає про дев'ятирічного хлопчика Аксела, який здатний перетворюватися на іграшку. Разом зі своїми іншими іграшками він бореться з антигероєм – підступним Медкепом, у команді якого зібрані найзліші серед дитячих іграшок. Дивитися «Суперіграшки» можна щодня о 22:10 на ПЛЮСПЛЮС.

З 13 грудня на телеканалі "ПЛЮСПЛЮС" вийдуть нові серії мультсеріалу "Леді Баг та Супер-Кіт". Глядачі зможуть продовжити спостерігати за пригодами юних супергероїв, які встигають навчатися у школі вдень, а після занять – рятують світ від злодіїв! І все це відбувається в атмосферному та яскравому Парижі. «Леді Баг та Супер-Кіт» транслюватимуться щодня о 21:30 на телеканалі ПЛЮСПЛЮС.

Щодо прем'єр мультфільмів немає нічого «теплішого» взимку, ніж перегляд класного мультфільму з рідними чи друзями. Так, починаючи з грудня, ПЛЮСПЛЮС починає великі історії світу анімації, які транслюватимуться щонеділі о 19:30 з повтором кожну другу суботу протягом усього наступного року.

У вихідні, 12 грудня о 19:30 і 18 грудня о 17:30 телеканал ПЛЮСПЛЮС покаже мультфільм «Ріо» про папугу-зануду Голубчика, який вирішує покинути свою затишну клітку в Міннесоті і вирушити в Ріо-де-Жанейро. Звичайно ж, Голубчика чекають на пригоди, небезпеку, нові зустрічі та любов до останньої представниці свого виду — Перлинки! А на свята, 19 грудня о 19:30 та 25 грудня о 17:00, можна насолодитися переглядом другої частини відомої анімації — «Ріо-2», щоб дізнатися про сімейне життя Голубчика, Перлини та їхніх трьох дітей, а також про переїзд у джунглі. Амазонки!

Також на телеканалі ПЛЮСПЛЮС можна переглянути мультфільм для всіх поколінь «Історія іграшок». Перша частина однієї з найвідоміших анімацій у світі розповідає про пригоди іграшок хлопчика Енді. Коли він засинає чи залишає свої іграшки без нагляду, вони оживають. Хіба не мрія кожної дитини! Включай ПЛЮСПЛЮС 26 грудня о 19:30 та 1 січня о 17:30, щоб не упустити пригоди відомих на весь світ ковбоя Вуді, космонавта Базза, собаки Рекса, Картопля та інших.

Стежити за анонсами, новинами PLUSPLUS та подіями зі світу анімації можна на сторінках телеканалу PLUSPLUS у соціальних мережах instagram та Facebook.

06 грудня 2021

RATVODДата: Четвер, 16.12.2021, 13:41 | Повідомлення # 388
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
З 15 грудня "Парламентський телеканал РАДА"

переходить на роботу в тестовому режимі




Мовник запускає вдосконалену версію.


Відтепер у РАДИ – більше можливостей парламентського мовника, покращена якість відеозображення та сучасні інформаційні технології.

У каналу з'явиться кілька сучасних студійних майданчиків, де свої позиції можуть відстоювати представники політичних сил.

Єдине, що залишається незмінним – редакційна політика телеканалу.

Наш пріоритет – висвітлення діяльності ВРУ. Традиційно глядачі зможуть спостерігати за процесом законотворчості завдяки прямим трансляціям із сесійної зали парламенту, а також отримувати інформацію про діяльність парламентських комітетів та роботу народних депутатів України.

15 грудня 2021

RATVODДата: Вівторок, 21.12.2021, 16:55 | Повідомлення # 389
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
АТR припиняє супутникове мовлення

— недофінансування з держбюджету:
ZAMAN




У ніч на 22 грудня телеканал АТR припинить супутникове мовлення.


У зв'язку з істотним недофінансуванням з держбюджету, колектив телеканалу не в змозі сплатити заборгованість, що утворилася, перед компанією «Spacecom».

Про можливе відключення від супутнику «Amos» провайдер повідомив в офіційному листі на ім'я генерального директора телеканалу АТR Ленура Іслямова.

Внаслідок відключення від супутника основна аудиторія телеканалу — жителі окупованого Криму — дивитися нас, як раніше, вже не зможуть.

Керівництво телеканалу АТR докладає зусиль, спрямованих на пошук ресурсів для повномасштабного мовлення, та сподівається що це відключення тимчасове.

Ми залишаємось у кабельних мережах України та у додатках цифрового інтерактивного телебачення MEGOGO, Divan TV, OLL TV та Lanet TV і на сайті ATR.ua. Також телеканал продовжує мовлення на YouTube.



15 грудня 2021

RATVODДата: Субота, 15.01.2022, 16:05 | Повідомлення # 390
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
За справу береться “Провінціал”:

на
“Інтері” – прем’єра детективного серіалу




У понеділок, 17 січня, о 21:00 – найнесподіваніша прем’єра року на телеканалі «Інтер»:
24-серійний детектив «Провінціал» виробництва компанії «Київтелефільм»
.


У центрі сюжету – історія дільничного поліцейського з провінції Миколи Семашка. Допитливість, принциповість у роботі та дух авантюризму допомагають йому докопатися до суті будь-якої справи. Проте в боротьбі за справедливість він сам нерідко опиняється під ударом…

У головній ролі – Олексій Морозов. Також у серіалі грають такі відомі актори, як Дмитро Шевченко, Оскар Кучера, Олександр Пашков, Микола Боклан, Олександр Наумов, Володимир Горянський та інші. Режисер – Сергій Щербін.

Микола Семашко – провінційний дільничний, працьовитий та кмітливий. Після того, як він розкриває резонансний злочин, його переводять на службу до міста. Там новий слідчий також добре себе зарекомендував – природне чуття допомагає йому розплутувати складні злочини. Проте його кар’єрному зростанню раді не всі. Його наречена Світлана, заручившись підтримкою впливового батька, вигадує всілякі хитрощі, щоб повернути коханого до рідного села.

Нові колеги теж мріють про якнайшвидше звільнення Миколи, адже його поява у відділі сплутала їхні плани щодо просування кар’єрними сходами. Принциповий капітан Семашко також став кісткою в горлі у продажних чиновників – вони в будь-який спосіб намагаються його позбутися. У якийсь момент їхня гра заходить настільки далеко, що Микола опиняється не просто на межі звільнення, а фактично – на лаві підсудних…



Головного героя зіграв Олексій Морозов. «Мій персонаж – Коля Семашко із села Сошняки, такий сучасний Максим Перепелиця, як каже про нього режисер, – розповідає актор. – Прочитавши сценарій, я одразу ж погодився на цю роль. Мені ще не доводилося грати таких персонажів. Зазвичай у кіно я виконував ролі героїв, що перебувають у складних життєвих обставинах, героїв із якимись постійними внутрішніми переживаннями. А Коля Семашко – дуже позитивний і привабливий хлопець із неймовірною енергетикою.

При цьому він дуже різноплановий. Не можна сказати, що він не знає смутку. У нього теж бувають якісь хвилини розпачу та переживань… Проте все це переломлюється через його внутрішнє світло та легкість. Він навіть труднощі долає якось по-особливому: ніби не йде, а пурхає життям. А ще Микола – справжній маніяк праці, всього себе віддає роботі слідчого. Думаю, серіал «Провінціал» зацікавить досить широку аудиторію: у ньому є і романтична лінія, і детективна – з трюковими сценами».



У кожній серії «Провінціала» розслідується нова детективна історія, тому в кадрі буде багато екшену: бійок, погонь, стрілянини, вибухів, пожеж. Багато трюків актори виконували самостійно. «У мене, безперечно, є спортивна підготовка, – каже Олексій Морозов. – Я серйозно займався акробатикою і під час навчання в театральному, і вже коли працював у театрі. Але так багато, як у «Провінціалі», ніколи не бився, не стріляв і не бігав».

З якими ще труднощами доведеться зіткнутися провінційному детективу Семашку на новій посаді в місті? Чи зможе він сам протистояти і злочинцям, і всім тим, хто мріє позбутися нового – принципового і непідкупного слідчого? Дивіться в серіалі «Провінціал» на телеканалі «Інтер» – із 17 січня з понеділка по четвер о 21:00.

Серіал «Провінціал»
Жанр: детектив
Кількість серій: 24
Виробництво: компанія «Київтелефільм»
Рік: 2021
Продюсер: Валентин Опалєв
Режисер: Сергій Щербін
Автор сценарію: Георгій Конн
Оператор: Антон Вербін
Художник: Олександр Уколов

У ролях: Олексій Морозов, Дмитро Шевченко, Оскар Кучера, Олександр Пашков, Владислава Веревко, Микола Боклан, Олександр Наумов, Юлія Юрченко, Володимир Горянський та інші.

15 січня 2022

Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини телеканалів і Медіа-груп України
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024