FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 00:57

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 28 з 28
  • «
  • 1
  • 2
  • 26
  • 27
  • 28
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини телеканалів і Медіа-груп України
Новини телеканалів і Медіа-груп України
RATVODДата: Середа, 04.01.2017, 18:59 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Новини телеканалів

і
Медіа-груп України


RATVODДата: Субота, 16.04.2022, 16:13 | Повідомлення # 406
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Телеканал СТБ повертає в ефір

серіали та програму «Все буде добре»




З 18 квітня СТБ запускає в ефірі гуманітарний контент — програми та серіали,
які будуть покликані підняти моральний дух та настрій українців.


З першого дня війни телеканали Starlight Media разом із найбільшими медіагрупами України тримають інформаційний фронт, висвітлюючи у рамках інформаційного марафону «Єдині новини». З 18 квітня телеканал СТБ пропонує глядачам гуманітарне програмування.

«Під час війни людям точно потрібно, крім необхідної інформації, мати можливість відпустити нерви, проговорити свої відчуття, забутися на хвилинку в музиці, у казці, в посмішці, запитати когось про те, як зараз впоратися зі своєю долею, та просто включити хороший фільм. Це допомагає перепочити і стати сильнішим. Ось чому гуманітарне програмування нашим людям важливе та рятівне, як ліки», — коментує голова Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення Ольга Герасим'юк.

В ефір запустять програми "Мі з України", "Надійні поради", "Допомога психолога", "Неймовірна правда про українців" та інші.

«Сьогодні всю нашу унікальну експертизу виробництва проектів, в основі яких лежить доля реальних людей, ми спрямовуємо на те, щоб відповісти на потребу аудиторії. Ми розповімо надихаючі історії людей, які живуть поруч із нами. Наші психологи відповідатимуть на актуальні запити українців, які через війну опинилися у складних життєвих ситуаціях. Наші експерти навчать, як у воєнний час уберегтися від небезпеки та обману. А наші ведучі та селебрітіс власним прикладом покажуть, що «працювати» означає «перемагати» — тут важливим є будь-який внесок і важливим є кожен з нас на своєму місці», — коментує керуючий директор телеканалу СТБ Людмила Семчук.

На першому етапі щоденний дайджест «Все буде добре» складатиметься з чотирьох рубрик, розміщених у різних слотах тижня:

«Ми з України» — надихаючі історії, які відбуваються щодня та викликають почуття гордості за наш народ: порятунок людей та тварин, волонтерство, весілля, народження дітей, пошук рідних та інші. У цій рубриці кожен українець може поділитися своєю історією війни та перемоги.

Слот – щодня на початку кожної години у міжпрограмному блоці.

«Надійні поради» з Надією Матвєєвою — прості, але важливі правила, які допоможуть підтримати здоров'я, вирішити проблеми у тилу, убезпечити себе та рідних у воєнний час та навіть врятувати життя тих, хто опинився у гарячій точці.

Слот – щоденно на початку кожного часу у міжпрограмному блоці.

«Допомога психолога» — 30-хвилинна програма із психологами, яким довіряють мільйони українців. У кожному випуску Дмитро Карпачов, Світлана Арефнія чи Андрій Жельвітро спілкуються із глядачем, що звернулися за допомогою до експертів СТБ.
Слот – понеділок-четвер о 19:45.

«Неймовірна правда про українців» — надихаючі та мотивуючі історії українських селебрітіс про те, як змінилося їхнє життя після 24 лютого і чим вони допомагають на передовій чи в тилу. Ведучий – Григорій Решетник.

Слот – щоп'ятниці о 19:45.

Окрім прем'єрних рубрик «Все буде добре», в ефірі СТБ відновляться повтори проектів власного виробництва каналу: «Сліпа» та «Супермама» у будні, «Супербабуся» та «Таємниці ДНК» у неділю та інші.

До праймового ефіру телеканалу повернеться слот серіалів, і першим із них глядачі побачать «Спіймати Кайдаша».

Команда редакції "Вікна-новини" продовжує роботу на інформаційному фронті в об'єднаному марафоні. Ведучі блоку – Яна Брензей та Орест Дрімаловський. Головний редактор – Володимир Павлюк.

Раніше ми писали, що регіональна філія «Суспільного» у Чернігові повертається до роботи у звичайному режимі.

Редакція Mediasat

15 квітня, 2022.



RATVODДата: Четвер, 21.04.2022, 22:31 | Повідомлення # 407
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Як налаштувати телеканал «Індиго TV» ?



Технічні параметри:

Супутник -«Astra 4А»

Частота прийому - 12245 MHz
Символьна швидкість (S/R) - 30000 Мбод
FEC - 2/3
DVB-S2
RATVODДата: П`ятниця, 06.05.2022, 11:13 | Повідомлення # 408
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Телеканал Україна



«Маріуполь. Хроніки пекла»


Цієї п'ятниці, 6 травня, о 10:10 на каналі «Індиго TV», в ефірі якого наразі виходять улюблені проєкти каналу «Україна», відбудеться прем'єра документальної стрічки «Маріуполь. Хроніки пекла» про життя у заблокованому місті.

Режисеркою та сценаристкою проєкту стала Єлизавета Татарінова.

В основі проєкту - розповіді 11 героїв, які змогли вижити під час блокади міста, серед яких маріупольські журналісти, волонтери, комендант найбільшого у місті сховища у спорткомплексі «Терра Спорт» та домогосподарки. Очевидці поділились своїми спогадами про те, що відбувалось під час авіаудару в маріупольському Драмтеатрі та пологовому будинку, а також про інші події, які мають увійти в історію як військові злочини росії проти українського народу.

Проєкт «Маріуполь. Хроніки пекла» створений на волонтерських засадах українською продакшн-компанією «ТТБ-Студіо».

05 квітня, 2022.

RATVODДата: Середа, 15.02.2023, 12:18 | Повідомлення # 409
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
«ВЕЛИКИЙ КАНАЛ ВЕЛИКИХ ПРЕМʼЄР»

— ТЕТ НАЗВАВ СЛОГАН ВЕСНЯНОГО СЕЗОНУ




ТЕТ назвав слоган сезону та поділився, які премʼєри чекають на глядачів.


Телеканал ТЕТ оголосив слоган сезону. Відтепер ТЕТ — великий канал великих премʼєр. У весняному сезоні, старт якого відбудеться 13 лютого, на глядачів чекає безліч нових проєктів.

Від початку війни ТЕТ взяв на себе роль підтримки бойового духу та оптимізму українців: в ефірі показували найкращі продукти, фільми та мультики, які підіймали настрій глядачів і допомагали відвернутися від подій. Крім того, програмна сітка телеканалу розширилася завдяки обʼєднанню зусиль ТЕТ і 1+1: так Україна побачила новий сезон відомого шоу «Голос країни», свіжі благодійні концерти «Вечірнього Кварталу» та премʼєрні епізоди «Світ навиворіт».

Оновлення телеканалу привернуло увагу аудиторії: глядачу сподобались зміни, та ТЕТ увійшов у пʼятірку найбільших каналів країни (за показниками BIGDATA телеканал посідає третє місце серед каналів поза Марафоном).

«Цей рік став справжнім випробуванням для українців і українських бізнесів. Війна змінила нас, тому ТЕТ підлаштувався під нові погляди та запити своїх глядачів. Наша аудиторія розширилася, а новий сезон вразить кількістю премʼєр. Тому тепер ТЕТ виправдано називає себе “великим каналом великих премʼєр”», — пояснила Оксана Петришин, генеральна продюсерка ТЕТ.

Весняний сезон телеканалу обіцяє бути насиченим новинками. ТЕТ покаже премʼєрні проєкти та продовження вже улюблених продуктів аудиторії: реаліті-шоу «Побачення без фільтрів», фінальний сезон «Одного разу під Полтавою», ситком «Пригоди Бампера і Суса», новий сезон гумористичного шоу «Ліга Сміху», а також три нових шоу «Він готує, вона керує», «Я люблю Україну», «Моя суперродина» та серіал «Скажені сусіди». Більш детальну інформацію ТЕТ повідомить згодом.

«У цьому сезоні ми підготували майбутні хіти телепоказу: ТЕТ покаже чималу кількість премʼєр, які обовʼязково сподобаються глядачам. Що важливо, наш контент залишається сімейним, добрим і патріотичним. У новому позиціонуванні сезону бачимо виклик і потенціал телеканалу», — пояснила Надія Сперчун, директорка з маркетингу ТЕТ.

Телевізійний сезон ТЕТ анонсував роликом за посиланням.

Заряджайтеся позитивним настроєм, підтримуйте бойовий дух і цінуйте наше, українське, — дивіться телеканал ТЕТ!

13.02.2023

RATVODДата: Субота, 06.04.2024, 10:27 | Повідомлення # 410
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Телеканал К2 виходить з телемарафону

та відновлює власне мовлення




Популярний український телеканал К2, який входить до медіагрупи Inter Media Group,
з 8 квітня 2024 року відновлює трансляцію власного ефіру.


Від початку повномасштабного російського вторгнення протягом минулого року канал транслював загальнонаціональний інформаційний телемарафон «Єдині новини».

Канал К2 повертається в ефір під новим слоганом «К2: Краса і Кохання». У сітці мовлення глядачів чекає поновлення показу улюблених телевізійних проєктів та серіалів.

Зокрема, щодня о 18:30 на К2 виходитиме культова бразильська теленовела «Клон», яка колись мала величезну популярність в Україні. Крім того, в ефірі каналу відновиться трансляція соціального ток-шоу «Стосується кожного», кулінарного шоу «Готуємо разом», програм «Шість соток», «Королева декору», «Сімейний суд» та інших рейтингових проєктів.

Водночас головний телеканал Inter Media Group – «Інтер» – продовжуватиме підготовку та трансляцію загальнонаціонального інформаційного телемарафону. До співпраці з марафоном також долучатиметься інший канал медіагрупи – Zoom.

Редакція Mediasat

04 квітня, 2024.

Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини телеканалів і Медіа-груп України
  • Сторінка 28 з 28
  • «
  • 1
  • 2
  • 26
  • 27
  • 28
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024