FORUM TV-SATСереда
24.04.2024, 15:31

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини телеканалів і Медіа-груп України
Новини телеканалів і Медіа-груп України
RATVODДата: Середа, 04.01.2017, 18:59 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Новини телеканалів

і
Медіа-груп України


RATVODДата: Субота, 04.07.2020, 08:12 | Повідомлення # 286
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
У SES заперечують переговори з Inter Media Group

про від’єднання супутникового сигналу




Компанія SES відреагувала на повідомлення у мережі.


У ЗМІ з’явилася інформація про те, що медіагрупа Inter Media Group звернулася до супутникового оператора SES за консультацією щодо можливої ​​відмови від супутникового сигналу – нібито група збирається розкодувати свої телеканали: НТН, К1, К2, «Інтер», Zoom, Enter-фільм, «Мега» і «Піксель».

Компанія SES відреагувала на ці повідомлення. Зокрема, редакція «Телекритики» отримала на пошту коментар від голови представництва SES в Україні Онно Зонневельда такого змісту: «У зв’язку з новиною про можливу відмову від кодування супутникового сигналу всіх восьми телеканалів групи Inter Media Group, повідомляємо, що звернень у компанію SES не було. Компанія SES з Inter Media Group з цього приводу переговорів не веде».

«Телекритика» відправила запити у пресслужбу Inter Media Group, проте на момент публікації новини відповіді не отримала. Також представники пресслужби групи не відповіли на жоден дзвінок редакції.

Нагадаємо, медіагрупи StarLightMedia, 1+1 media, «Медіа Група Україна» та Inter Media Group закодували супутниковий сигнал своїх основних телеканалів 28 січня о 23:59. Загалом були закодовані 22 телеканали. Глядачам супутникового телебачення закодовані телеканали доступні у ТВ-пакетах двох офіційних операторів супутникового ТБ ─ XtraTV та Viasat.

28 лютого президент і медіагрупи домовилися до 16 березня 2020 забезпечити запуск незакодованих супутникових версій головних українських телеканалів.

Від Telekritika

03.07.2020



RATVODДата: Четвер, 23.07.2020, 08:44 | Повідомлення # 287
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
До дня пам'яті Володимира Висоцького

«Інтер» покаже фільми з його участю




Серед них комедія, детектив і дві драми.


Кумир цілого покоління Володимир Висоцький помер 25 липня 1980 року. У суботу в пам'ять про актора і поета телеканал «Інтер» покаже чотири фільми з його участю. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Об 11:00 вийде лірична кінокомедія «Куховарка» режисера Едмонда Кеосаяна, поставлена ​​за однойменною п'єсою Анатолія Софронова.

О 12:25 «Інтер» покаже драму «Погана хороша людина» режисера Йосипа Хейфіца, зняту за повістю Чехова «Дуель».

О 14:25 в ефірі каналу - гостросюжетний детективний фільм «Хазяїн тайги», знятий за повістю Бориса Можаєва «Влада тайги». Головні ролі в картині виконали Володимир Висоцький і Валерій Золотухін.

О 16:00 - драма «Единственная». Це друга спільна робота режисера Йосипа Хейфіца і Володимира Висоцького, який зіграв епізодичну роль керівника жіночого хору Бориса Ілліча. Спеціально для цієї картини артист написав романс «Ранок туманне», а також виконав авторську пісню «Погоня».

Нагадаємо, протягом цього тижня в ефірі «Інтера» запланований показ кількох концертів.

Від Telekritika

22.07.2020

slavasamДата: Середа, 29.07.2020, 22:57 | Повідомлення # 288
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«Віанет» закодує свої канали на супутнику


Компанія «Віанет» закодує свої канали на супутнику. До групи входять телеканали Niki Kids, Niki Junior, EU Music і 4ever Music, повідомляє телеграм-канал TV Post.

Повідомляється, що на даний момент канали групи ведуть відкрите мовлення на супутнику Eutelsat 9B. Точну дату кодування сигналу телеканалів «Віанет» повідомить пізніше.

Як розповів заступник директора компанії Сергій Снігур, кодування планове, оскільки телеканали, що входять до групи, є платними. Крім того, музичні канали групи припинять своє мовлення в ефірній цифровій мережі Києва (два інших канали припинили його ще на початку року).

Відзначається, що після кодування каналів компанії «Віанет» в Україні залишиться всього три незакодованих на супутнику розважальних канали: «Сонце», «Малятко» та «Еко TV».

джерело
slavasamДата: П`ятниця, 31.07.2020, 22:01 | Повідомлення # 289
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
На платформі 1 + 1 video начинают мовлення KVARTAL TV і Paramount Comedy


1 серпня 2020 року група 1 + 1 media розширює наповнення пакета для передплатників VOD-платформи 1 + 1 video. До 6 популярним українським телеканалам ( «1 + 1», «2 + 2», «ТЕТ», «Плюсплюс», «Бігуді», «УНІАН ТБ») приєднаються ще два партнерських каналу групи 1 + 1 media: KVARTAL TV і Paramount Comedy. Поява двох флагманів комедійного ТВ в Україні на платформі збігається із запланованим підвищенням цін на послугу доступу до 1 + 1 video: на 5 грн. у місяць.

«На сьогодні є ряд критичних чинників, через які стримувати зростання цін на послуги 1 + 1 video більше не представляється можливим. Але нам вдалося сформувати оптимальну пропозицію для існуючих і потенційних клієнтів VOD-платформи. При підвищенні вартості передплати на 5 грн / міс вони не тільки зможуть як і раніше дивитися в будь-який час, в будь-якому місці і з будь-якого пристрою улюблені фільми, серіали, шоу та прямі ефіри. Передплатники також отримають необмежений доступ до двом найсильнішим представникам ринку - телеканалам KVARTAL TV і Paramount Comedy, які вже завоювали любов і вдячність багатьох українських глядачів », - коментує Олександр Козаченко, керівник розважального напрямку тематичних продуктів 1 + 1 media.

Таким чином, крім доступу до відеобібліотекі, глядачі 1 + 1 video зможуть переглядати в прямому ефірі 8 партнерських каналів групи 1 + 1 media: «1 + 1», «2 + 2», «ТЕТ», «Плюсплюс», «Бігуді» , «УНІАН ТБ», KVARTAL TV і Paramount Comedy. Вартість передплати на 1 місяць виросте на 5 грн .: з 29,99 до 34,99 грн. Підписка на 3 місяці обійдеться всього на 10,02 грн. дорожче, ніж раніше, змінившись з 59,97 до 69,99 грн. Найвигідніше глядачам буде оформити підписку на 12 місяців: у такому випадку, доступ до 8 телеканалам 1 + 1 media, а також постійно поповнюється медіабібліотеки 1 + 1 video коштуватиме 189,99 грн. проти вартості 155,88 грн. до 01.08.2020.

Нагадаємо, KVARTAL TV - розважальний гумористичний канал, орієнтований на широку сімейну аудиторію, який віщає в Україні з 8 серпня 2016 р

Paramount Comedy - молодіжний розважально-гумористичний телеканал, який є українською адаптацією міжнародного Comedy Central. У 2020 році канал відзначить своє триріччя.

«Нам дуже приємно, що до численної аудиторії шанувальників кращих комедійних фільмів і серіалів, які транслюються на Paramount Comedy, приєднаються і передплатники 1 + 1 video. Ми завжди раді підняти настрій нашим глядачам і будемо працювати ще активніше, щоб виправдати їх очікування! » - каже Оксана Петришин, генеральний директор Paramount Comedy Україна.
джерело
RATVODДата: Субота, 08.08.2020, 10:21 | Повідомлення # 290
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Телеканал ATR з 3 серпня мовитиме

лише на супутнику
Amos



Фото: ATR.ua

З третього серпня 2020 року перший кримськотатарський телеканал ATR
мовитиме лише на супутнику Amos-7 (4.0°W).


Про це повідомив генеральний директор телеканалу ATR Ленур Іслямов.

«1 січня 2019 року телеканал ATR перейшов на супутник Amos 7. Ми дали нашим телеглядачам півтора року, аби вони перейшли на супутник Amos, продовжуючи мовити на старому супутнику Astra. Ми зробили це, аби ви встигли налагодити свої приймачі. З третього серпня телеканали АTR і LÂLE мовитимуть на супутнику Amos», — повідомив він.

У технічній службі ATR уточнили, що з понеділка параметри супутникового прийому телеканалу наступні:
Amos 74°W. 12341 H 17900, DVB-S2 / 8PSK.

Так, щоб дивитися телеканал ATR на супутнику Amos у форматі HD, необхідно мати відповідний тюнер з прошивкою HD. Можна зробити автопошук каналу або ж налаштувати його за параметрами.

Нагадаємо, що також прямі ефіри телеканалу ATR можна дивитися на сайті ATR.ua і в мобільному додатку. Його можна безкоштовно скачати в Play Маркет (Android) і App Store (Apple).

Крім того, найцікавіші моменти ефірів дивіться на YouTube-каналі ATR.

Також підписуйтесь на телеканал ATR у соціальних мережах: Facebook, Telegram.

31 липня 2020

RATVODДата: Вівторок, 11.08.2020, 08:02 | Повідомлення # 291
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
У Києві розпочав мовлення

новий міський телеканал
Kyiv.Live



Фото: Broadcast.net.ua

10 серпня розпочав мовлення міський телеканал Kyiv.Live.


Знайти його можна в аналоговому і цифровому ефірі Т2 в Києві і області на частотах каналу «Перший київський» (ТРК «Купол»), а на супутнику - на частоті каналу Rabinovich TV (ТОВ «Ньюс Нетворк»).

Варто зазначити, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ліцензій обох мовників поки не переоформляла.

Генпродюсер нового каналу Kyiv.Live - Олексій Семенов, запускав і перезапускав телеканали «112 Україна», NewsOne, Прямий, а в червні 2019 очолив холдинг «Новини» нардепа від «опозиційної платформи - За життя» Тараса Козака ( «112 Україна», NewsOne і ZIK).

Інвестор Kyiv.Live - столичний забудовник і народний депутат від «Опозиційного платформи - За життя» Вадим Столар. Олексій Семенов і Вадим Столар планують запуск ще ряду міських каналів в великих містах.

10.08.2020

RATVODДата: Субота, 22.08.2020, 22:26 | Повідомлення # 292
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Телеканал КРТ після рішення Нацради

повністю припинив мовлення




Телеканал КРТ, у якого Національна рада з питань телебачення і радіомовлення,
забрала ліцензію через попередження, винесених 15 років тому, припинив своє мовлення.


Сигнал телеканалу відключили як на супутнику, так і з кабелю.

Телеканал повністю припинив трансляцію о 15:00 в п'ятницю, 21 серпня. Поки залишається невирішеним питання про те, що буде з співробітниками.

"Київська Русь. КРТ" -сімейно-розважальний православний телеканал України. В країні він вважався опозиційним.

Раніше Національна рада з питань телебачення і радіомовлення направила на телеканал КРТ кілька позапланових перевірок поспіль. Після цього співробітники телеканалу вийшли на протест, однак на працівників напав Національний корпус. Після цього телеканал позбавили ліцензії на мовлення.

21.08.2020

RATVODДата: П`ятниця, 11.09.2020, 07:43 | Повідомлення # 293
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Група «Континент ТБ» закодувала чотири канали



Реалізуючи давню стратегію розвитку платного телебачення.


Як стало відомо «Телекритиці», вранці 8 вересня закодували чотири телеканали групи «Континент ТБ» («Трофей», «Терра», «Наука», «Фауна»). Послуги з кодування надає 1+1 Production. З 1 січня 2021 року планується перехід телеканалів групи «Континент ТБ» на аплінк 1+1 media.

«Кодування каналів – це тенденція українського ринку, до того ж наші телеканали з моменту їх створення орієнтовані на стратегію розвитку платного телебачення. У нас практично немає реклами, тому кодування – логічний крок у продовження нашої стратегії. – пояснив «Телекритиці» заступник директора «Континент ТБ» Анатолій Сальник. – До послуг 1+1 Production ми звернулися, тому що вони запропонували нам хороші умови та якісний сервіс. Тепер увесь наш пакет закодований».

Нагадаємо, днями група 1+1 media представила прогноз розвитку ринку платного телебачення на 2021-2022 роки.

Від Telekritika

08.09.2020

RATVODДата: Вівторок, 15.09.2020, 20:39 | Повідомлення # 294
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
«Медіа Група Україна» підвищить

ціни для провайдерів
на 30%




Ціни збільшаться на 30%, передає Телекритика.


Як повідомив директор МГУ зі стратегії та розвитку Федір Гречанінов, збільшення цін буде трохи вище рівня інфляції. За даними ресурсу, про інфляцію в 30% незабаром можуть заявити і інші медіагрупи.

Відзначається, що в наступному році підвищення цін на 30% планує 1 + 1 media. Медіагрупа збільшить вартість лінійних прав своїх шести каналів
(«1 + 1», «2 + 2», ТЕТ, «Плюсплюс», УНІАН, «Бігуді»).

Лада Васюкова

14 вересня, 2020



slavasamДата: Четвер, 24.09.2020, 20:40 | Повідомлення # 295
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телеканал «Київ» почав віщати на супутнику Amos 3


Телеканал «Київ» почав віщати ще на одному супутнику. Сигнал каналу тепер доступний на супутнику Amos 3 (4 ° W), передає Детектор Медіа.

Повідомляється, що на Amos 3 канал відкрито віщає в тестовому режимі в SD-форматі в стандарті MPEG-2. Кодувати свій сигнал не планує.

«Мовник використовує аплинк телеканалу СТБ групи StarLightMedia. Сигнал «Києва» охоплює Східну і Центральну Європу, а також західну частину Росії. Технічні параметри мовлення: 12,265 GHz, pol. H, SR 30000, FEC: 3/4; DVB-S / QPSK », - пише ресурс.

Відзначається, що до кінця поточного року телеканал «Київ» також продовжить здійснювати мовлення на супутнику Astra 4A (4.8 ° E) в стандарті MPEG-2. Передбачається, що з наступного року канал може змінити супутник.
джерело
RATVODДата: Субота, 24.10.2020, 07:48 | Повідомлення # 296
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Телеканал EPOQUE готує новий сезон документалок



Канал EPOQUE (група каналів FILM.UA Group) запускає новий сезон документальних програм.


Глядачів чекає 150 годин нових фільмів і серіалів з різних країн світу, повідомляє прес-служба.

Згідно з даними, телеканал покаже програми про історичні події, видатні відкриття, розслідуваннях минулого і біографіях видатних діячів від міжнародних студій з Великобританії, США, Австралії, Франції, Італії, Південної Кореї та інших країн.

«Вас чекає телепрограма «Військова справа: топ-10» - про конфлікти XX-XXI століть і еволюції озброєння. Її доповнить документальний проект «Wargaming: танки, які змінили світ». Вас здивують проекти зі світу мистецтва. «Загадки Мони Лізи», біографічний фільм про Габріеле Гарсіа Маркеса, документальний серіал про величні архітектурні шедеври Європи - все це і багато іншого вже скоро на телеканалі EPOQUE», - сказано в прес-релізі.

Нагадаємо, EPOQUE входить до складу групи розважальних телеканалів компанії FILM.UA Group. Працює в Україні, Молдові та Білорусі. Супутниковий сигнал був закодований в березні 2020 року.

Лада Васюкова

22 жовтня, 2020.



slavasamДата: П`ятниця, 30.10.2020, 22:20 | Повідомлення # 297
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Канал «Україна 24» вийшов на міжнародну платформу Feedc.com


Каналу «Україна 24» тепер доступний на міжнародній новинний платформі Feedc.com. Дивитися канал можна через веб-браузери або додаток для смартфона, повідомляє прес-служба «Медіа Групи Україна».

Згідно з даними, платформа Feedc.com є інтерактивною, тобто користувачі можуть писати статті і додавати власний контент і обмінюватися думкою. За словами директора департаменту дистрибуції каналів і медіаплатформи Олександра Ремезовськая, присутність «Україна 24» на такій платформі робить канал найтехнологічнішим в Україні.

«Завдяки співпраці з Feedс.com ми вступаємо в еру нового споживання інформаційного контенту. В одному місці в зручному форматі додатка на телефоні можна дивитися новини країни, обговорювати аналітичні проекти і ділитися думкою. Для "України 24" - це новий рівень дистрибуції, розширення покриття і перехід в Діджитал. "Україна 24" став не лише головним інформаційним каналом країни, але і найбільш технологічним », - сказав він.

Нагадаємо, телеканал «Україна 24» розпочав мовлення у грудні 2019 року. У його створенні взяли участь фахівці інформаційної платформи «Сегодня» і телеканалу «Україна». За даними прес-служби, за півроку з моменту запуску канал показав найвищі темпи зростання показників серед конкурентів.
джерело
RATVODДата: Середа, 02.12.2020, 10:54 | Повідомлення # 298
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
На телеканалі «КИЇВ» розповіли

про технологічні нововведення



Фото: Київ ТБ

З початку 2020-го року комунальний телеканал «Київ» розпочав технічну модернізацію.


Цьогоріч канал переїхав зі старого аварійного будинку на Хрещатику, в якому знаходився багато років в новий телецентр на Подолі, спеціально пристосований під його завдання. Компанія придбала «каналоутворюючі» апаратно-програмні рішення. Вони дозволять невпізнанно змінити візуалізацію каналу і подесятерити технічні можливості для реалізації креативних ідей його творчої команди.

«Майже рік тому ми почали перезавантаження каналу. Власне, ті, хто знав старий телеканал «Київ», сьогодні його не впізнають. І це при тому, що ми лише розпочинаємо його технічну модернізацію. За контентом канал вже реально перетворився на справжнього мовника громади, зосередженого на «приземлених» інтересах киян, локальному та гіперлокальному житті столиці. Однак технічна сторона також відіграє важливу роль. Новий зміст вимагає нових інструментів. У минулі роки освоювалися істотні бюджети. Проте або пріоритети були неправильними, або в фокусі були, скажімо, не інтереси каналу на першому місці. І по факту канал технічно дуже відстав. Якщо минулого року канал не мав коштів на капітальний розвиток, то у 2020-му довелося зробити неможливе: вмістити в стандартний річний бюджет витрати на революційний технологічний стрибок, який «просуне» канал на роки вперед», – розповів керівник телеканалу «Київ» Юрій Лященко.

Телеканал придбав нову систему автоматизації ефіру компанії VSN і вже завершено її інсталяцію. До цього компанія працювала на програмному забезпеченні, встановленому багато років тому, з дуже обмеженим функціоналом. Нова ж система дозволяє автоматизувати всі робочі процеси: рекламні прояви, анонсування, прямоефірні включення та ін. З’явилося багато нових технічних можливостей.

«Тепер у нас з’явилася можливість анонсувати події наживо в поєднанні з графічними шаблонами, підготовленими заздалегідь. І немає потреби залучати, як раніше, відділ дизайну або монтажки. Також є можливість підключення трафік-системи. Нова автоматизація дозволить нам вести мультиплатформенне мовлення, розділяти потоки на ефірне всередині України, закордонний та YouTube згідно з тематичними обмеженнями», – розповідає про переваги нової системи головний інженер Андрій П’ятницький.

Переговори щодо закупівлі системи автоматизації ефіру телеканал почав ще на початку року. За цей час розглянули всі представлені на ринку подібні продукти. Таким чином, ще до виходу на торги компанії вдалося сформувати свій шорт-лист з 5 систем автоматизації з необхідним функціоналом і істотно знизити вартість.

«Вже на етапі підготовки тендеру ми збили стартову суму з 5,5 до 3,65 млн грн. А під час самих торгів стався реальний аукціон і підсумкова сума скоротилася ще майже на мільйон — до 2,75 млн грн», – розповідає Юрій Лященко.

Крім того, телеканал «Київ» модернізує в цьому році свою АСБ і оснастить її графічною системою оформлення прямоефірної продукту Vizrt, яку використовують лідери світового телемовлення, такі як ABC, CBS, Fox, CNN, BBC та Sky News і лічені українські телеканали.

Цей титровальний комплекс відповідатиме за всю графіку каналу — погода, трафік, термінова інформація, анонсування, зворотний зв’язок з глядачами, інтеграція з сайтом і соцмережами. Він автоматизує багато робочих процесів, заощадить людський ресурс, дає можливість оновлювати дані онлайн в автоматичному режимі, перераховувати графіку, підбирати потрібні шаблони оформлення. Vizrt інтегрований в новинну систему каналу Octopus і дозволить журналістам формувати сюжети з графічним оформленням відразу на своїх робочих місцях. На етапі відбору в підсумковий шорт-лист каналу, за словами Юрія Лященко, потрапило дві системи – Vizrt і «Маестро». А виграв Vizrt, в першу чергу, через сумісність з системою Octopus Newsroom, на якій зараз працює канал.

«Ціна також зіграла роль – нам вдалося скоротити первинну пропозицію майже у 2 рази. І, головне, у нас революційно виріс функціонал. Ми отримуємо інструменти, про які раніше не могли навіть мріяти. Далі більша частина зусиль піде навіть не на навчання персоналу, а скоріше на усвідомлення командою каналу всіх можливостей нового обладнання. Творцям тепер доведеться розширити свою свідомість і професійні горизонти», – говорить керівник телеканалу.

Також телеканал зробив передостанній крок в сторону переходу на HD мовлення – оновив основу технологічного ланцюжка – отримав нову комутаційну матрицю Universal Videohub 288 від компанії Blackmagic вартістю 1 млн гривень.

Крім того, найближчим часом зміниться й оформлення студії. З’явиться відеостіна, що складається з 18 моніторів (6 на 3 моніторів розміром 7,5 на 2 метри) з можливістю одночасного показу 4-х прямоефірних незалежних потоків інформації (наприклад, з місць подій в місті). І з кожним з них зможуть спілкуватися ведучі в студії. Також стіну підключать до системи оповіщення центру надзвичайних ситуацій КМДА. Вартість відео стіни – 3,94 млн гривень.

Все обладнання повинно бути поставлено в грудні, і як стверджують на телеканалі, глядачі зможуть оцінити перші поліпшення вже на початку 2021 року.

«На повне освоєння всього функціоналу, як показує практика, потрібно від 6 до 9 місяців», – зазначив Андрій П’ятницький.

При цьому всі ці витрати вдалося вмістити в бюджет, виділений телеканалу на 2020 рік на капітальний розвиток – це 28,47 млн ​​гривень. До речі, в цю ж в суму, крім витрат на переїзд, автоматизацію, відеостіну і Vizrt, вдалося втиснути покупку декорацій, облаштування телевізійних і радіопавільйонів, радіопродакшену, закупівлю ще більшої кількості LiveU, відеокамер, дронів та ін.

«Ми торгуємося за кожну бюджетну копійку, як ніби ми перебуваємо на близькосхідному ринку, – акцентує Юрій Лященко. – Оскільки ми комунальний канал, і у київської громади немає зайвої «нерозмінної купюри» в 6 млн доларів. Саме стільки, за чутками, на українському ринку коштує запуск інформаційного телеканалу. Доводиться домагатися необхідного функціоналу, оперуючи в рази менш скромним ресурсом. Тому, наприклад, ми відмовилися від віртуальної студії, оскільки наше завдання – швидше бути там, де відбуваються новини, а не розгортати «танчики» в повному масштабі в студії.

«Не комунально», як ми жартуємо. При цьому «комунально» не означає убого. Все, що ми набуваємо сьогодні, необхідно для якісної роботи каналу і його відповідності сучасним реаліям. В якомусь плані нам пощастило. Через епідемію цього року не запускалося багато нових телеканалів, і на ринку закупівель не було великої конкуренції. За цей рік ми якісно змінилися за змістом. І завдяки новому інструментарію вже скоро наші глядачі зможуть оцінити й нову якість картинки»
, – резюмує Юрій Лященко.

01 грудня 2020.

RATVODДата: П`ятниця, 04.12.2020, 17:26 | Повідомлення # 299
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
1 + 1 media розпочала підйом каналів групи «Континент»

на супутник через власний аплінк




Підйом сигналу чотирьох каналів групи «Континент»
на супутник тепер здійснюється через аплінк 1 + 1 media.


Сигнали телеканалів «Трофей», «Терра», «Наука» та «Фауна» захищені системою умовного доступу Verimatrix, повідомляє прес-служба.

Тепер портфоліо групи з надання послуг супутникового мовлення налічує 25 телеканалів.

«1 + 1 media вже більше п'яти років надає послуги супутникового мовлення як телеканалам групи, так і партнерам медіаринку з використанням сучасного обладнання і кваліфікованого персоналу. Сподіваємося і надалі забезпечувати високу якість послуг і сучасний сервіс, задовольняти потреби клієнтів», - повідомив директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення 1 + 1 media Андрій Мальчевський.

Відзначається, що супутникове мовлення телеканалів «Трофей», «Терра», «Наука» та «Фауна» з поточними технічними параметрами буде припинено з 1 січня. До 31 грудня необхідно налаштувати сигнал і змінити частоту супутникового прийому (з 12 265 МГц на 11 766 МГц).

Нагадаємо. в березні 1 + 1 media запустила в тестовому режимі незакодовані версії двох своїх міжнародних каналів - «УНІАН ТБ» і 1 + 1 International. Відкриті версії обох телеканалів віщають з супутника SES Astra 4А в форматі DVB-S/MPEG-2.

Лада Васюкова

04 грудня, 2020.



slavasamДата: Четвер, 10.12.2020, 22:53 | Повідомлення # 300
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«Громадське ТБ» йде з кабельних мереж

в YouTube




Повідомляється, що заяву на анулювання ліцензії, подану самою ГО «Громадське ТБ»,
підписала Національна рада з питань телебачення і радіомовлення сьогодні, 10 грудня
.


Регулятор анулював супутникову ліцензію мовника, що також позбавляє права на ретрансляцію «Громадського» провайдерів кабельного ТБ і IPTV.

За словами представниці «Громадського» юристки Катерини Неманіхіна, організація була змушена піти на такий крок через відсутність фінансування. Тепер пріоритетною майданчиком для розміщення контенту стане YouTube, де, як зазначила глава «Громадського» Юлія Банкова, вже зараз зосереджена велика частина аудиторії мовника.

«Ми подали прохання про відмову від ліцензії на телевізійне мовлення, і сьогодні Нацрада з питань телебачення і радіомовлення погодив відмова. Це було складне рішення, адже будь-яка аудиторія важлива. І все ж «Громадське» остаточно переходить в Діджитал. На це є кілька причин: по-перше, наша цільова аудиторія значно молодше і дивиться нас переважно в онлайні. По-друге, для громадської організації, яка живе переважно за донорські кошти, телевізійне мовлення важко і дорого обслуговувати », - сказала Банкова.

Відзначається, що крім власного веб-сайту та ютуб-каналу «Громадське» присутній в соцмережах Facebook, Instagram, Twitter, Telegram і TikTok, а також надає свій контент для показу на телеканалах по всій Україні.

Нагадаємо, з 1 лютого поточного року «Громадське ТБ» припинило супутникове мовлення. До недавнього часу дивитися програми телеканалу могли абоненти кабельних операторів і IPTV / OTT провайдерів
джерело
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини телеканалів і Медіа-груп України
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024