FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 20:44

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 14 з 14
  • «
  • 1
  • 2
  • 12
  • 13
  • 14
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Обговорення трансляції телеканалів. (Проблеми з мовленням)
Обговорення трансляції телеканалів.
RATVODДата: П`ятниця, 01.05.2009, 01:18 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Обговорення трансляції телеканалів.

Проблеми з мовленням


RATVODДата: Вівторок, 19.03.2019, 09:46 | Повідомлення # 196
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Це була помилка. За рік більше половини українців виступили

проти заборони
російських каналів - соцопитування




За рік кількість українців, які негативно сприймають заборону російських телеканалів стрімко зросла.


До таких висновків прийшли фахівці Київського міжнародного інституту соціології, які провели соціологічне дослідження в березні.

Так, 53,5% респондентів заявили, що заборона російського телебачення на території України - це помилка, яка призводить тільки до обмеження прав жителів країни. Відзначається, що відсоток респондентів, які вибирають цю відповідь поступово зростає з лютого 2018 року: в лютому таких було 43,7%, у вересні - 49,6%.

У той же час дотримуються протилежної думки близько третини опитаних (31,7%), які вважають, що заборона російських телеканалів в Україні є необхідним кроком для захисту держави. Відсоток тих, хто вибирає цей варіант, знизився з 36,6% в лютому 2018 року.


Скріншот: kiis.com.ua


Ще 14,7% респондентів не визначилися з відповіддю або відмовилися відповідати на це питання.

Щодо заборони окремих російських артистів і фільмів 59,6% респондентів вважають, що це було помилкою, яка обмежує права українців. 27,7% учасників дослідження дотримуються думки, що це необхідний крок для захисту держави.


Скріншот: kiis.com.ua


Також більше половини опитаних (53,2%) вважають, що заборона російських соцмереж є помилкою і призводить лише до обмеження прав громадян. 28,8% українців погоджуються з думкою, про те, що заборона російських соцмереж є необхідним кроком для захисту держави.


Скріншот: kiis.com.ua


Опитування проводилося на замовлення клієнта з використанням методу особистого інтерв'ю, в якому взяли участь 2004 респонденти з 129 населених пунктів по всій Україні, крім Криму. Відзначається, що в Луганській і Донецькій областях опитування проводилося тільки на території, контрольованій українською владою. Статистична похибка вибірки (з ймовірністю 0.95 і за дизайн-ефекту 1.5) не перевищує: 4,7% для показників близьких до 50%, 4,1% - для показників близьких до 25%, 2,9% - для показників близьких до 10%, 2,1% - для показників близьких до 5%.

Раніше опитування показало, що майже половина українців вдома говорить українською, третина російською.

Також повідомлялося, що українців найбільше хвилює війна на Донбасі, низькі зарплати і висока "комуналка".

15 березня 2019

RATVODДата: Середа, 18.12.2019, 16:18 | Повідомлення # 197
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ЗМІ: «Перший канал» можуть закрити


Фото: Володимир Жабрик © URA.RU

«Перший канал» з 2014 року безперервно збільшує заборгованість
перед підрядниками. Зараз вирішується питання про долю каналу
.

«На "Першому каналі" - фінансовий колапс, і ніхто не розуміє, як з нього виходити», - наводить слова колишнього керівника однієї з його дирекцій Meduza. Відзначається, що в 2018 році борг каналу перевищив 20 млрд рублів, що становить майже дві третини його річної виручки. Телецентр «Останкіно» через несплату почав скорочувати співробітників і може навіть зупинити мовлення.

За словами джерел видання, гендиректор каналу Костянтин Ернст є «дуже поганим бізнесменом». Також підкреслюється, що компанія занадто пізно почала вкладатися в інтернет-напрямок. Основними конкурентами «Першого» є розважальні канали, де немає новин. При цьому новини залишаються одним з найдорожчих з точки зору виробництва продуктів. Крім того в 2019 році витрати на рекламу каналу вперше обігнали бюджети телереклами. На дзвінок кореспондента «URA.RU» в компанії не відповіли. Агентство направило офіційний запит на пошту телеканалу.

За даними джерела Meduza, «Перший канал» знаходиться в підвішеному стані. Незабаром має вирішитися питання, чи потрібен Росії другий загальнонаціональний канал з великим об'ємом інформаційного та суспільно-політичного мовлення. Зараз телеканал належить Росмайно, «Національної медіа групи» Юрія Ковальчука, наближеного до президента РФ Володимира Путіна, і державному банку ВТБ.

Анастасія Шипицина

18 грудня 2019


RATVODДата: Середа, 22.09.2021, 17:48 | Повідомлення # 198
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Огляд нових теле- і радіоканалів,

які з'являться в
Росії




Ми не можемо сказати коли вони точно вийдуть в ефір.
За деякими вже є відомості про дату початку трансляції.


Всі вони отримали відповідні ліцензії в Роскомнагляді, а значить нам варто очікувати їх появи в ефірі. Особливу увагу слід приділити даній публікації любителям спорту і музики.

Почнемо з телеканалу, представники якого вже повідомили про дату старту в ефірі. Це канал, який називається дуже просто.

Телеканал «Classic Music»


Неважко здогадатися, що він присвячений класичній музиці. Його поява побічно пов'язане з тим, що російська компанія Universal Distribution припинила дистрибуцію відомого телеканалу Mezzo і вирішила зайнятися подібним проектом. Початок регулярного мовлення заплановано на 1 жовтня поточного року.

Радіо Диско


Була колись така радіостанція. Тепер ліцензію на мовлення під такою назвою отримав медіахолдинг «Газпрому».

Телеканал «Льова»


Про канал немає ніяких подробиць, крім того, що транслюватиметься он буде тільки російською мовою і проводиться ТОВ «Канал». Мовлення планується в тому числі і на зарубіжні країни.

Телеканал «Музика Мода ТВ»


На даному телеканалі буде більше музики ніж моди. Щоб ви отримали уявлення про його ефірі пропонуємо запис тестового мовлення, в якій ви побачите т.зв. «Особи» телеканалу.



Телеканал «ГООООЛ!»


Про це новому футбольному телеканалі була інформація на нашому телеграм-каналі.

Радіо Спорт Москва


Нове спортивне радіо отримало ліцензію, а значить його поява в ефірі неминуче. Бентежить тільки назва, в якому присутня назва столиці - Москва. А як же регіони?

Телеканал «Onorio»


Телемагазини рано списувати з рахунків. Інакше як пояснити те, що новий подібний телеканал отримав дозвільні документи на мовлення.

Телеканал Ролівуд' ТВ



Відносно недавно ми писали про нову FM-радіостанції, яка спеціалізується на трансляції музики з кіно або (як звучить в ефірі) потенційних саундтреків. Тепер творці цієї радіостанції замахнулися на повноцінний телеканал. Є сумніви, що це трапиться, тому що проект FM-радіо, який вже є, поки ще далекий від завершеності.

Телеканал «Мультпланета»


Загадковий проект, про який відомо тільки те, що ліцензія отримана ТОВ «Сі Ел Ес Медіа» зі статутним капіталом 10 000 рублів.

===

Кількість теле- і радіоканалів продовжує прибувати новими проектами. З одного боку, це добре. А з іншого - чи вистачить на всіх затребуваного контенту? Радує, що в радіоефір повернеться спортивна радіостанція. І якщо вона дійсно буде віщати тільки в Москві, то в регіонах, при бажанні, його теж можна буде слухати. Благо, технічний прогрес це тепер дозволяє.

Автор: obob.tv

21.09.2021.




Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Обговорення трансляції телеканалів. (Проблеми з мовленням)
  • Сторінка 14 з 14
  • «
  • 1
  • 2
  • 12
  • 13
  • 14
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024