FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 13:48

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:23 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Новини мовлення SD TV

( MPEG-2 ) телеканалів






Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:24 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Телеканал "Amazing Life" віщатиме у позиції 36Е

Телеканал "Amazing Life" уклав угоду про наміри з компанією New Media Legend по здійсненню трансляції сигналу телеканалу через супутник компанії Eutelsat S. A. «W7».

Новий супутник W7 буде виведений в орбітальну позицію 36° східної довготи восени 2009 років, повідомила медіаатлас прес-служба телеканалу. Російський промінь супутника Eutelsat W7 доповнить частотний ресурс існуючого Eutelsat W4, при цьому матиме ті ж територію покриття, частотний діапазон і поляризацію.

Зараз сигнал телеканалу подається у вільному доступі через супутник «ЯМАЛ-201», що знаходиться у позиції 90° східної довготи, що дозволяє покривати всю територію Росії і деякі довколишні країни. Новий супутник W7 дозволить істотно розширити зону мовлення телеканалу, зробити доступним прийом сигналу, в першу чергу, в Україні, Білорусі, Молдові, країнах Прибалтики, а також інших європейських державах, за рахунок чого аудиторія телеканалу збільшиться на 18 млн чоловік.

Генеральний директор телеканалу Amazing Life Анатолій Демідов відзначив: «Як і у випадку з супутником „ЯМАЛ-201“, сигнал з нового супутника W7 подаватиметься у відкритому доступі. Його зможе приймати що будь-який бажає. Це наша принципова позиція».

Повідомляє: www.mediaatlas.ru


RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:24 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
В Росії можуть з'явитися телеканали

" Comedy Central " і " Spike TV "

Walt Disney Co. не в змозі в даний момент здійснити покупку російського холдингу Media One TV, визнав вчора в своєму квартальному звіті американський мейджор.

Причиною Walt Disney Co. називає відмову регулювальника схвалити операцію. Про покупку 49% Media One TV, що управляє 30 регіональними телестанціями, за $233 млн Walt Disney Co. домовилася із співвласником холдингу Іваном Тавріним в жовтні 2008 року. На базі регіональних станцій мейджор планував запустити в Росії дитячий телеканал Disney. Але в минулому лютому ФАС Росії відхилювала клопотання Catalpa Investments Ltd (структура Walt Disney Co.) на покупку долі в холдингу, порахувавши надану заявником інформацію недостовірною.
На думку учасників ринку, рішення ФАС мало політичну підоснову: російські власті не хочуть допускати іноземців в стратегічно важливу для них медіагалузь
Повідомляє: www.kommersant.ru


RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:24 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Головна вимога до програм каналу Куй ТБ - видовищність

Розміщення реклами в нишевых медіа набагато ефективніше, ніж на національних телеканалах. Канали, що мають вузьку аудиторію, дозволяють рекламодавцям з меншими витратами збільшити популярність своєї продукції серед потенційних покупців. Про це свідчить досвід один з найбільш успішних нишевых проектів на українському телебаченні «КУЙ-ТБ» - каналу для молодих чоловіків. Про те, чому так відбувається, кореспондентові «до:» розповів директор телеканалу «КУЙ-ТБ» Ілля Семенов.

Чому ви вирішили запустити канал для молодих чоловіків і підлітків?

У Україні вже вистачає нишевых каналів: вісім музичних, по чотири спортивних і бізнесових, два новинних і поодинці жіночому і кулінарному. А «КУЙ-ТБ» став першим каналом для молодих чоловіків у віці від 14 до 25 років. Це одна з найбільш труднодостижимых телебаченням аудиторій, що підвищує попит на неї з боку рекламодавців. Ми зібрали глядачів, чия увага до цих пір була розмита по декількох каналах. Запуск нишевых проектів - загальносвітова тенденція. Крупні мовці втрачають аудиторію - глядачі стають искушеннее і вирушають на тематичні канали, які більше відповідають їх інтересам (доля найбільших п'яти телеканалів в Україні знизилася з 70% в 2003 році до 50% торік. - Ред.). Тому медіахолдинги створюють нишевые проекти. «КУЙ-ТБ» придумала творча група СТБ. Ми задумали «КУЙ-ТБ» як прогресивний, провокаційний канал, звідси і така назва.

Але ж чоловіки дивляться телевізор набагато менше жінок.

По суті, ми вийшли в нову для себе область. У стратегічних планах телегрупи, в яку входить і «КУЙ-ТБ», - розвиток і інших нишевых телеканалів. Показники говорять про те, що наш формат виявився вельми успішним. Вже через місяць роботи, в листопаді минулого року, ми випередили такі нишевые канали, як Оtv, Enter-film і MTV. По цільовій аудиторії телеглядачів чоловічої статі у віці 14-25 років наша доля в березні 2009 року досягла 1,14% (дані GFK Ukraine; моніторинг в містах з населенням більше 50 тис. чоловік). Доля каналу по нашій баинговой аудиторії «чоловіка 14-49» в першому кварталі 2009 року склала 0,61%, і це вже достатній розмір аудиторії, аби «КУЙ-ТБ» був цікавий рекламодавцям. Крім того, ми самостійно розміщуємо спонсорство на каналі і пристойно заробляємо на виробництві і трансляції інтерактивних роликів з рекламою контента для мобільних телефонів.

Як вплинула на ваші плани криза?

Криза на рекламному ринку не може не відбитися і на нас, тому ми вже скоректували бізнес-план, зрушивши на рік терміни виходу на окупність. Думаю, вийдемо «в нуль» до 2012 року (раніше заявлялося про інвестиції в канал більше $5 млн. - Ред.). Але перші тижні продажів реклами на «КУЙ-ТБ» вже показали, що ми цікаві не лише глядачам. У нас розміщуються найбільші рекламодавці на телебаченні - Procter & Gamble, Coca-Cola, «оболонь», МТС, Beeline і багато інших. Для певних торгівельних марок, наприклад для енергетичного напою Burn, компанії Coca-Cola або пива Hike «оболоні», наш канал - ідеальний носій. Іншого медіа, яке дивиться стільки чоловіків у віці від 14 до 25 років, в Україні просто немає. На нашу думку, цільові рекламодавці «КУЙ-ТБ» - це товари для екстремальних видів спорту, молодіжний одяг, гаджети, пиво, засоби чоловічої гігієни. Для них нишевые медіа - прекрасне маркетингове рішення, недороге і ефективне. І компаній, які це розуміють, досить багато.

Як вам допомогло те, що канал входить в крупну медіагрупу?

Нам багато в чому допомагає можливість використання ресурсів материнської компанії. Наприклад, спільно із СТБ здійснюємо закупівлі програм і використовуємо їх технічні ресурси для власного виробництва. У нас транслюється популярна передача «Алло гараж», що довгий час виходила на «Новому каналі». Основа нашого програмування - це перевірені формати: екстрим-шоу, видовищний спорт, бойові мистецтва, ілюзіоністи і фокусники. Зараз найбільш рейтингові програми - це реслинг «Самці-Ссавці», бої без правил «М'ясорубка», шоу рекордів Гіннесу «Гинесня», «Вау-фактор», «Побачити все». Крім того, для «КУЙ-ТБ» дуже поважно бути інтерактивним.

Тому недавно ми запустили шоу, де телеглядачі виграють гаджети всього за 50 грн. Перемагає той, хто останнім присилає СМС на номер в студії. Дуже невитіювато і, як виявилось, украй популярно. Ми робимо все, аби відповідати назві і формату «документальний екшен». Головна вимога до програм каналу - видовище, вони повинні дивувати, зачаровувати, приголомшувати. Ми називаємо це концепцією «дійсність, яка вражає» або «вражаюча реальність».

Як при такому контенте, як у вас в країні, де навіть «Симпсони» не рекомендовані до показу, в «КУЙ-ТБ» до цих пір не було проблем з регулюючими органами?

Ви сміятиметеся, але у нас навіть є документ, виданий Національною експертною комісією з питань захисту суспільної моралі при Національному радому з питань телебачення і радіомовлення, підтверджуючий відповідність наших програм нормам закону про захист суспільної моралі. Це, мабуть, висока експертна оцінка в нашому бізнесі. Отже нам доки удається зберігати баланс між цікавими програмами і законодавчими обмеженнями.

Що таке канал «КУЙ-ТБ»
«КУЙ-ТБ» - бізнес-проект каналу СТБ. Про його запуск було оголошено на початку 2008 року. 1 вересня канал вийшов в ефір в тестовому режимі, а через місяць перейшов на повноцінну програмну сітку. Ядро його аудиторії - 63% телеглядачі-чоловіків, причому 26% - чоловіки у віці 15-34 років і 24% - старше за цей вік. Належить ЗАТ «Міжнародний Медіа ЦЕНТР-СТБ», який знаходиться під управлінням інвестиційно-консалтингової компанії EastOne Віктора Пінчука.

Розмовляв СЕРГІЙ КУПРІЯНОВ - comments.com.ua
Джерело - СКТУ

Автор: Олександр Глущенко 10 травня 2009


kozakuaДата: Субота, 06.06.2009, 18:24 | Повідомлення # 5
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Телеканал" Гама " з Києва виходить на супутник

Національна рада з питань телерадіомовлення видала вчора ліцензію на супутникове віщання першому
(і поки єдиному) в Україні ефірному цифровому телеканалу стандарту
DVB-T " Гама "

У найближчому майбутньому телеканал з'явиться не тільки в Київській області, але й у регіонах. Справа лише за оформленням договорів з операторами кабельних мереж.
Телеканал Гама одержав ліцензію на віщання ще у квітні 2006 р. Віщати в тестовому режимі він почав наприкінці грудня 2006 р. у рамках експерименту по впровадженню ефірного цифрового телебачення стандарту DVB-T, а у вересні 2007 р. канал вийшов в ефір із власної ефірної апаратної. Як повідомив «й» Олександр Довгань, заступник виконавчого директора Гами, інвестиції в телеканал на сьогоднішній час уже склали біля $5 млн. і про вихід на самооплатність протягом найближчих чотирьох-п'яти років мова поки не йде.
Подібних телеканалів, які віщають винятково в цифровому ефірі (без аналогового віщання), у нашій країні немає. Це пов'язане з тим, що на початку експерименту по впровадженню DVB-T (в 2006 р.) Гама була єдиним телеканалом, що одержав відповідну ліцензію. Інші ліцензіати (Українська цифрова телемережа, Этер, Ера Продакшн й Экспресс-Информ) - провайдери, що ретранслюють на одній частоті від чотирьох до 10 телеканалів залежно від стандарту стиску сигналу.
«До сьогоднішнього дня ліцензія була тільки на цифрове DVB-T-віщання по Києву, тому тільки столичні кабельні оператори могли укласти з нами договір на ретрансляцію»,- відзначає Олександр Довгань. Зараз потенційна аудиторія, що має можливість приймати цифровий ефірний сигнал Гами в Києві становить, по оцінках компанії, близько 150 тис. домогосподарств. Ще близько 250 тис. абонентів можуть дивитися телеканал у пакетах кабельних операторів й IPTV-мереж. За словами пана Довганя, останні два місяці активно телеканалом почали цікавитися оператори IPTV і кабельщики з області. А після одержання супутникової ліцензії, ліцензійний збір за яку склав 69 тис. грн., телеканал планує експансію в кабельні мережі всіх регіонів України.
Тому що сигнал каналу на супутнику за рішенням Нацсовета повинен бути закодований, керівництво Гами робить ставку на співробітництво з кабельними операторами. Сьогоднішня ситуація на ринку поширення Тв-сигнала така, що крім оренди ємності на супутнику, що, за словами незалежного експерта Олександра Глущенко, сьогодні в середньому обходиться в $5-10 тис. на місяць, українські супутникові телеканали, як правило, повинні платити кабельщикам за присутність у їхніх мережах. Особливо це стосується поширення сигналу в мережах, в абонентів яких установлені пиплметры компанії Gfk. Таких мереж зараз в Україні, за інформацією «й», близько 50, притім що загальна кількість кабельних операторів перевищує 650 компаній. Присутність у них означає влучення в панель виміру Gfk, а відповідно, і певний рейтинг, по якому можна потім продавати рекламу. Саме ці кабельщики сьогодні й диктують умови вітчизняним супутниковим каналам.


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:24 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
У Росії запускається новий цілодобовий телеканал "Дождь"

По повідомленню OnAir.ru, зараз проект знаходиться на етапі формування, але глядачі зможуть побачити канал вже цього року. Стратегія телеканалу "Дождь". Optimistic Channel“ - повернути до екранів тих, хто вже давно не включає телевізор. Тому що не довіряють, тому що нудно, тому що страшно... Ми робимо канал під девізом „Не бійся включити телевізор!“ і сподіваємося зібрати співтовариство людей небайдужих, таких, що помічають світ довкола себе, роздумують. І, що особливо важливе, людей, що відносяться до життя з оптимізмом, з позиції творення і терпимості», - розповідають творці проекту. 60% ефіру заповнюватиме живе телебачення - передачі в прямому ефірі. Основна спрямованість передач - talk TV. Останній ефірний час буде відданий передачам, як власного виробництва, так і документальним фільмам. Студія знаходитиметься в одному з колишніх цехів фабрики «Красный Октябрь».
По словам ідейного натхненника проекту Наталії Синдєєвой, реклама на "Дожде" буде обов'язкова: «Поважно, що ми перенесемо на канал наші кращі традиції роботи з рекламодавцями, які були закладені ще на радіо. Найголовніше - адаптація рекламованого продукту або послуги до інтонації каналу, до його аудиторії. І що ще дуже важливе, це відповідність формату роликів рекламодавців концепції і іміджу телеканалу».

www.sat24.ru Повідомляє:www.mediaatlas.ru


RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:24 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Доступно тільки для користувачів

kozakuaДата: Субота, 06.06.2009, 18:25 | Повідомлення # 8
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
« Интер+ » віщає для діаспори

Португальський оператор Portugal Telecom включив у свій телевізійний пакет Meo телеканал «Интер+»
Це забезпечить українській діаспорі можливість дивитися національне телебачення. І сам канал, і його міжнародний дистрибутор - компанія «Торсат» - уважають домовленість досягненням.
Телевізійні послуги Portugal Telecom надає абонентам за допомогою технології IPTV, супутника й мобільного ТВ. Зараз оператор обслуговує більше 312 тис. передплатників. Український канал «Интер+» у пакеті Portugal Telecom спрямований на українську діаспору.
Як повідомили «i» в «Торсат», «Интер+» уже доступний у цій країні кілька років у кабельних мережах. В «Торсат» відзначають, що включення телеканала «Интер+» у сітку Portugal Telecom - це безумовні досягнення але ніяк не сама більша угода на території Європи.
«Особливість португальського телевізійного ринку - це швидкий розвиток послуги IPTV. Тому в цьому випадку компанії знайшли точки дотику: у португальського провайдера з'явився черговий канал, що буде цікавий аудиторії, а «Торсат» знайшла компанію, що може продавати «Интер+»,- відзначає незалежний експерт Олександр Глущенко.
За його словами, для Європи в зоні покриття супутника Sirius4 «Интер+» може прийматися всіма компаніями, як у принципі й населенням. Однак у європейських країнах існують дуже тверді правила із приводу установки супутникових антен й їхнього діаметра. «А для того, щоб приймати «Интер+» у Португалії, потрібна «тарілка» з діаметром близько 90 див. Для Європи це вже забагато. Отже, для його прийому через супутник для населення, як це робиться в багатьох інших країнах Європи, уже створюються деякі технічні обмеження. Плюс ціна установки антени в нас й у Європі дуже сильно відрізняється»,- підкреслює експерт. Тому трансляція каналу на місцевому рівні має сенс.
По даним служби іноземців і границь Португалії, в 2008 р. на території країни легально перебуває близько 40 тис. громадян України. За неофіційною інформацією, ще близько 10 тис. українців перебувають у цій країні нелегально. У цілому в Португалії вихідці з України посідають третє місце по чисельності після громадян Бразилії й Кабо-Верде.

Міжнародний супутниковий канал «Интер+» почав працювати в 2003 р. Він поширюється за допомогою п'яти супутників, що покривають всю територію Європи, Росії, Північну Африку, Кавказ, і північну частину Близького Сходу, Центральну Азію, Південну й Північну Америку, Австралію й Нову Зеландію. Потенційна зрительская аудиторія - 26 млн. чіл., фактична - 12 млн.


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Субота, 06.06.2009, 18:25 | Повідомлення # 9
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
В « Російського першого каналу »

тепер буде власний телемагазин

З першого червня 2009 року ви можете в будь-яку годину дня дивитися, вибирати, замовляти й одержувати кращі товари, розраховані на російськомовних жителів Європи. Перший російськомовний європейський канал R1 за півтора року віщання вже знайшов свого постійного глядача. Самі новітні фільми й телесеріали в сполученні з улюбленими фільмами радянського періоду спеціально підібрані для російськомовних жителів Німеччини й всієї Європи.
У щоденний музичний блок «Музика на каналі» входять як нові пісні, так і популярні пісні нашої молодості.
Протягом багатьох місяців однієї із самих популярних програм нашого каналу є програма «Кулінарні забави». Екстравагантний ведучий разом із запрошеними гостями готовить невигадливі, на перший погляд, але такі незвичайні блюда. Гостями програми бувають, як і відомі люди російського шоу бізнесу, які постійно гастролюють у Німеччині, так і переселенці, що домоглися багато чого в цій країні, а так само звичайні люди, що проживають тут. Відомий у всій Європі ведучий Петер Кунц знайомить телеглядачів у передачі «Express Shop» з товарами «для будинку, для родини». Кожна передача з ним перетворюється в сьогодення шоу. А товари, підібрані їм, користуються великою популярністю серед наших телеглядачів.
Завдяки тісному співробітництву з німецьким каналом «Deutsche Welle», глядачі нашого каналу мають унікальну можливість ознайомитися з новинками миру мистецтва й культури в Німеччині, а так само Європи.
Дотримуючись побажань великої кількості наших телеглядачів - фанатів передачі «Express Shop», ми відкриваємо новий канал. R1+ спеціалізується не тільки на товарах повсякденного користування, але й на спеціальних пропозиціях, расчитанных на російськомовного телеглядача.
Тепер ви можете, не встаючи з дивана й у саме підходяще для Вас час познайомитися з новинками сезону, придбати потрібні предмети побуту, електротовари для будинку, для кухні.
Велика кількість спеціальних пропозицій з рубрики прикрас і косметики порадують нашу прекрасну половину телеглядачів. Чоловіка одержать ще більший вибір товарів по догляду за автомобілями, домашній інструмент і багато чого іншого.


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Субота, 06.06.2009, 18:25 | Повідомлення # 10
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
На РБК-ТВ уводиться нова сітка мовлення

На РБК-ТВ із сьогоднішнього дня вводиться нова сітка віщання. Нововведення викликані в першу чергу потребами аудиторії телеканала й мінливою кон'юнктурою інформаційного й економічного поля. Самою істотною зміною в сітці телеканала РБК стане безперервне вечірнє новостное віщання. З 21:00 і до напівночі ефір буде складатися тільки з інформаційних програм. Крім уже стали традиційними "Новин" і програми "Ринки", що тепер виходить в ефір щопівгодини, в 22:00 (на додаток до звичного часу в 21:00) почне виходити в ефір обновлена версія програми "Інтрига дня", що стане більше новостной. Передача "Мир сьогодні" - про найцікавіші події за рубежем - буде виходити в ефір двічі в день - в 21:30 й в 22:30 (обновлена версія). Огляди завтрашньої закордонної й російської преси з'являться в ефірі в 21:50 й 22:50.
Як відзначив генеральний директор "РБК Медиа" Артем Инютин, "вплив глобальних факторів на стан російської економіки, щодня зростаюча потреба глядача в оперативній і достовірній інформації, в авторитетних експертних думках знайшли відбиття в новій сітці телеканала РБК". "Якщо в момент свого запуску перше російське бізнес-телебачення можна було назвати офісним, то в поточній економічній ситуації увага аудиторії прикута до телеканала РБК практично цілодобово", - підкреслив А.Инютин.
У новій сітці підвищиться також оперативність одержання глядачами інформації з фондового ринку. Крім ранкового інформаційного блоку, коли з 7:00 до 11:25 програма "Ринки" виходить в ефір щопівгодини, додається вечірній - з 21:00 до 23:00. У ході вечірнього інформаційного блоку на телеканалі РБК поточна біржова інформація й підсумки торгів будуть виходити в ефір щопівгодини.
Одержить свій розвиток й один із самих популярних форматів програми - "Ринки. Интерактив". В 16:35 у прямому ефірі відповідати на питання глядачів будуть професіонали ринку: представники банків, інвестиційних компаній, аналитики. В 20:35 в обновленій програмі "Наші гроші. Интерактив" можна буде одержати відповідь на питання, що мають відношення до особистих фінансів, - акції й облігації, кредити й депозити, курси валют і ціни на нерухомість, аналіз ситуації й прогнози. Авторитетні експерти відповідять на питання по самих насущних темах і дадуть свої прогнози.
Крім того в новій сітці щогодини починають виходити такі програми, як "Новини російських компаній" й "Закордонний бізнес". Вони дозволять аудиторії телеканала в режимі реального часу одержувати корпоративні новини як найбільших російських, так і найбільш значних закордонних компаній. А програма "Компанії", що раніше була щотижневої, тепер буде виходити щодня в 15:35. У її ефірі керівники компаній розповідять про підсумки діяльності, про поточний стан і перспективи розвитку бізнесу.
Зміниться й порядок виходу в ефір аналітичних програм. Одна із самих рейтингових передач - "У фокусі" - запропонує глядачам аналіз галузей і ринків в 11:35, а в 13:35 питання макроекономіки, геополітики й взаємин бізнесу й влади в студії програми "Діалог" будуть обговорювати представники вітчизняної політичної й економічної еліти


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Субота, 06.06.2009, 18:25 | Повідомлення # 11
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Lust Pur - німецький еротичний канал

Швейцарський постачальник засобів масової інформації, що спеціалізуються на каналах еротичного змісту запускає 1 червня в Німеччині канал Lust Pur.Канал перебуває на платформі KabelKiosk. Lust Pur призначений, для чоловіків, жінок і подружніх пар у віці від 20 до 59 років.
Lust Pur буде транслюватися з 23:00 годин, а доступ до нього буде захищений.


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Субота, 06.06.2009, 18:25 | Повідомлення # 12
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
"Інтер" іде в кодування !!!

Незабаром власники супутникових антен залишаться без перегляду двох українських телеканалів. На своєму засіданні Національна рада по телерадіомовленню України від 14 травня 2009 р. прийняв рішення про вступ у силу змін у ліцензіях двох українських каналів - Enter-film і Enter-музика. Тепер на супутнику Sirius 4 два українських канали групи "Інтер" будуть кодованими.
Один з експертів медіаринку в неофіційному спілкуванні з інтернет-проектом "DTH" підтвердив інформацію про кодування цих каналів незабаром. За нашими оцінками група "Інтер" активно націлена в просуванні свого спільного проекту з компанією "Укртелеком" - IPTV платформи "U.TV" й у зв'язку із цим і виник процес кодування каналів.
Нагадаємо, що через супутник Amos-2 група "Інтер" віщає два українських кодованих канали - "К-1" й "Мегаспорт" і відкритий канал "К-2".


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:25 | Повідомлення # 13
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Телеканал A-ONE прийшов до України

З 1 червня Перший Альтернативний Музичний Телеканал A1 почав самостійне мовлення в Україні. Першим кроком для цього став перехід з супутника Sirius 4, з якого здійснювалося мовлення в країні, на супутник HellasSat 2 (частота:11512 Мгц, поляризація - горизонтальна, швидкість потоку - 30000 Мсимв./сек, FEC - 7/8, сигнал - некодований).

Зараз формування телеканалу А1 виробляється на сервері в Києві, і найближчим часом в ефірі телеканалу з'являться оригінальні українські програми.
За словами Генерального директора Телеканалу A-ONE в Росії, Михайла Евграфова, початок незалежного мовлення А1 в Україні - це перший випадок появи повністю самостійного телеканалу під брендом А-one в іншій країні.

Перший Альтернативний Музичний Телеканал A1 існує абсолютно самостійно і як бізнес, і як юридична особа. При цьому концепція телеканалу залишилася незмінною.

«У якій би країні не з'явився А-one - це завжди буде лише нестандартний погляд, інша точка зору, жодної політики і лише справжня і актуальна музика», - говорить Генеральний директор A-ONE в Росії Михайло Евграфов.

На сьогоднішній день Перший Альтернативний Музичний Телеканал А1 в Україні можуть дивитися більше 4,5 мільйонів чоловік.


RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:26 | Повідомлення # 14
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Абхазька опозиція відкрила власний телеканал в інтернеті

Скріншот нового сайту ЕРИ

Опозиційна партія Економічного розвитку Абхазії (ЕРА) запустила новий інтернет-сайт, на якому планує здійснювати трансляцію передач телеканалу "АБАЗА-ТВ".

Презентація сайту відбулася 5 червня в офісі партії в Сухумі.

Перший приватний телеканал "АБАЗА-ТВ" був заснований в Абхазії в червні 2007 року лідером ЕРА Бесланом Бутбой. При цьому Бутба заявляв, що канал не стане відображати його політичних переваг і співробітники "АБАЗА-ТВ" при створенні матеріалів виходитимуть з "державних інтересів". Щоденні інформаційні випуски на телеканалі йдуть російською мовою, а огляд подій тижня - на абхазькому.

В той же час зона мовлення телеканалу на території Абхазії обмежена. Як заявляв раніше Беслан Бутба, перейти до цифрового мовлення йому не дозволяють влади республіки.

У травні 2009 року Бутба оголосив про намір взяти участь в президентських виборах, які планується провести в кінці 2009 або початку 2010 років.


RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:26 | Повідомлення # 15
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
На Уралі з'явиться « ЗАКОН-ТБ »

Новий цілодобовий телеканал « Закон ТБ » приходить в Свердловську область.

Втілити такий загальноросійський просвітницький проект запропонував президент РФ, ініціатором створення телеканалу стала Асоціація юристів Росії, реалізують проект холдинг «Газпром-медіа» і видавнича група «Закон», повідомляє ІТАР-ТАРС Урал.

«Аналоги такого телеканалу існують в світі, наприклад, в Америці, у Великобританії, у Франції, але в Східній Європі це перший такий проект. Фінансову підтримку надає холдинг „Газпром-медіа“. Мовлення здійснюється доки лише на платформі „НТВ-плюс“, але надалі ми плануємо розвивати цей напрям за рахунок того, що можемо дозволити собі в регіонах», - прокоментував запуск проекту Сергій Заврієв, генеральний директор видавничої групи «Закон», головний редактор телеканалу «ЗАКОН-ТБ».

За його словами, канал віщає цілодобово по всій Росії. Є також сайт, на якому представлена детальна інформація, актуальна правова інформація, сюжети, які робить канал. У роботі каналу беруть участь професійні юристи, які доступною мовою розповідають громадянам про право, і таким чином прагнуть допомагати в дозволі проблем, які виникають щодня і пов'язані з правом.

Канал складається з програм власного виробництва (їх близько 10) і художніх і документальних фільмів, які мають безпосереднє відношення до права. Окрім Свердловської області, найближчим часом старт телеканалу запланований в Санкт-Петербурзі і Калінінграді.


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024