FORUM TV-SATП`ятниця
19.04.2024, 21:56

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:23 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Новини мовлення SD TV

( MPEG-2 ) телеканалів






Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Середа, 05.11.2014, 11:42 | Повідомлення # 1771
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
« 1+1 » покаже цикл програм

про колишні
15 республік СРСР





16 листопада
на телеканалі «1+1» стартує новий цикл програм власного виробництва «15 республік» - про життя колишніх 15 республік СРСР. Про це йдеться в анонсах каналу.

У проекті журналісти «1+1» поїхали в гості до країн-сусідів, колишніх республік СРСР. Команда на чолі з Костянтином Андріюком поїхала через «парадні двері»: через МЗС країни з журналістським візитом у столицю. Інша команда разом з Дмитром Волковим зазирнула туди, де гостей явно не чекали: в побут і будні робітничих міст, аулів та далеких хуторів.

«15 республік уже ніколи не будуть одним цілим, ми покажемо, як їх змінила незалежність», - анонсують на каналі.

Програма виходитиме по неділях о 18:30.

Перший випуск 16 листопада буде присвячено Росії.

05.11.2014

9274051


slavasamДата: Середа, 05.11.2014, 18:43 | Повідомлення # 1772
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
СТБ поки відмовився від продовження «Вагітної у 16»

через високу вартість проекту




Телеканал СТБ наразі відмовився від продовження реаліті-шоу «Вагітна у 16» через високу вартість проекту. Про це сказав програмний директор телеканалу СТБ Сергій Назаров на презентації телевізійного холдингу StarLightMedia, до якого входить канал СТБ.

«"Вагітна у 16" - це дуже хороший проект, він допомагає людям. Ми б хотіли робити новий сезон, але проблема в тому, що це шоу дуже дороге через довгий період виробництва, поки героїні переживають усі складності, а наша команда й експерти їм допомагають. Будемо сподіватися, що в наступних сезонах ми до неї повернемося», - сказав пан Назаров.

Нагадаємо, реаліті-шоу «Вагітна у 16» створюється за американським форматом Sixteen & Pregnant, його героями є дівчата-підлітки віком від 13 до 17 років, які намагаються подолати труднощі, пов'язані з ранньою вагітністю. Кожен епізод розповідає історію з життя мами-тінейджера - від періоду виношування малюка до перших місяців після його народження, а також про те, як його поява на світ змінила дівчину, її відносини з близькими і погляд на своє життя.

Перший сезон реаліті-шоу «Вагітна у 16» та пост-шоу «Доньки-матері» транслювався в ефірі СТБ в осінньому сезоні 2012 року. Загалом вийшло 14 випусків. Другий сезон виходив улітку 2014 року і складався з 12 випусків.

джерело
slavasamДата: Четвер, 06.11.2014, 10:02 | Повідомлення # 1773
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
ІСTV запустить другий сезон шпигунського реаліті «Кріт»



Телеканал ІСTV планує запустити другий сезон шпигунського реаліті-шоу «Кріт» на осінь 2015 року. Про це було оголошено на презентації телевізійного холдингу StarLightMedia, до якого входить канал ІСTV.

Перший сезон «Крота» стартував на ICTV 24 жовтня. Ведучий - Костянтин Стогній.

У проекті 12 учасників найрізноманітніших професій і характерів протягом 10 тижнів випробовують себе на міцність заради виграшу в 500 тис. гривень. Окрім цього, учасникам потрібно вирахувати Крота - таємного інтригана і провокатора, який заважатиме команді заробляти гроші.
Це шоу для ICTV виробляє творче об'єднання телеканалу СТБ на чолі з Олександром Слободським (обидва канали входять до StarLightMedia). Формат реаліті було придбано в компанії компанії The New Flemish Primitives.

джерело
slavasamДата: П`ятниця, 07.11.2014, 09:36 | Повідомлення # 1774
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
На телеканалі «Україна» прем'єра мелодрами «Тілі-тілі тісто»





У суботу, 8 листопада, о 17:15 на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра мелодрами «Тілі-тілі тісто» з Юлією Проскуряковою у головній ролі.
У цій стрічці Юлія Проскурякова грає сваху Людмилу - приємної зовнішності дівчину 30-ти років, яка працює листоношею у невеличкому селищі. За родом своєї офіційної діяльності їй доводиться постійно їздити по навколишніх станицях, вона вхожа у кожен дім та знає про сімейний стан кожного мешканця. Це дозволяє їй зводити самотні серця. З легкої руки Людмили у станиці грають одне весілля за одним. Тільки от Людмила досі сама. У неї закоханий фермер Іван, але Людмила не може відповісти йому взаємністю, оскільки береже вірність своєму загиблому нареченому.
Незважаючи на те, що Іван закоханий у Людмилу, між ними все ж іноді трапляються конфлікти якраз через успішну діяльності Людмили у ролі свахи. Справа у тому, що після весілля наречені їдуть зі станиці разом із чоловіками. Це вкрай не до душі Івану. Так скоро у селищі нікого не залишиться! Хто працювати буде? На такі доводи Людмила наводить свої: нехай Іван реанімує місцевий консервний завод, у чоловіків з'явиться робота - тоді й їхати ніхто не буде. Чого не зробиш для коханої жінки? Іван вирушає домовлятися про оренду заводу із головою місцевої адміністрації Катериною. Але та вже здала завод бандитам...
«У цій картині мені було особливо приємно працювати, бо створилася дуже тепла, дуже рідна атмосфера між артистами. Дуже було приємно працювати, ми стали, як брати та сестри. І ще важливо відмітити, що у цьому проекті все дуже по-доброму, а в наш час це вкрай необхідно», - зізнається актор Максим Житнік.

Режисер картини: Петро Стьопін.
У ролі Людмили: Юлія Проскурякова.

Також у фільмі знімалися: Максим Житнік, Поліна Стефанович, Анатолій Руденко, Світлана Тимофєєва-Летуновська, Валерій Зеленський, Ольга Бурлакова, Володимир Румянцев, Анастасія Фомінова, Максим Казаков, Євген Кушпель та інші.

Дивіться прем'єрний показ мелодрами «Тілі-тілі тісто» на телеканалі «Україна», у суботу, 8 листопада, о 17:15 з повтором у неділю, 9 листопада, об 11:00.



Довідка про телеканал «Україна»
«Україна» - один з ведучих національних телеканалів країни. За підсумками першого півріччя 2014 р. займає 2 місце в рейтингу загальнонаціональних каналів, з часткою 9,96%, рейтингом 1,98% за аудиторією старше 18 років, вибірка «50 тис.+». Дані дослідження телеаудиторії належать Індустріальному Телевізійному Комітету (ІТК), представлені каналом «Україна» за показниками rat%, shr%. Детальніше - в глосарії ІТК: http://tampanel.com.ua/ru/about/pravila-oprilyudnennya-danix/
Загальне покриття телеканалу «Україна» за підсумками 2013 року складає 97,2% всіх домогосподарств України. Передача сигналу здійснюється за допомогою аналогової передавальної мережі, кабельних мереж, мережі цифрового мовлення Т2 і через супутник. Кількість потенційних глядачів каналу складає 41 млн. осіб старше 4 років. В ефірі інформаційне, пізнавальне, розважальне, художнє і спортивне мовлення. Активно розвивається виробництво власних телепрограм, фільмів та серіалів
джерело
slavasamДата: Субота, 08.11.2014, 08:30 | Повідомлення # 1775
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Кабмін створив громадську ТРК України





Кабінет міністрів прийняв постанову про створення публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України». Про це повідомляє прес-служба уряду.

Згідно з постановою, ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» належить державі. Її статутний капітал формується за рахунок майна:

- Національної телекомпанії;

- Національної радіокомпанії України;

- Державної телерадіокомпанії «Всесвітня служба «Українське телебачення і радіомовлення»;

- Державної телерадіокомпанії «Культура»;

- Державної телерадіомовної компанії «Крим»;

- державних організацій «Київська державна регіональна телерадіокомпанія», «Севастопольська регіональна державна телерадіокомпанія», Криворізька регіональна державна телерадіокомпанія «Криворіжжя», «Новгород-сіверська регіональна державна телерадіокомпанія «Сіверська»;

- Української студії телевізійних фільмів «Укртелефільм».

Всі ці компанії ліквідуються.

За даними прес-служби, повноваження з управління корпоративними правами держави стосовно товариства здійснює Державний комітет телебачення і радіомовлення.

Нагадаємо, в Україні 15 травня вступив в силу закон «Про суспільне телебачення і радіомовлення», метою якого є створення юридичної особи публічного права «Національної громадської телерадіокомпанії України».
джерело
slavasamДата: Четвер, 13.11.2014, 19:23 | Повідомлення # 1776
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
СТБ розпочав п’ятий сезон конкурсу «Х-фактор Онлайн»



11 листопада в інтернеті стартував п'ятий сезон вокального конкурсу «Х-фактор Онлайн». Про це повідомляється на сайті проекту «X-фактор» телеканалу СТБ.
Участь у віртуальному вокальному конкурсі можуть узяти всі охочі віком старше 14 років. Необхідно записати на відео свій домашній вокальний номер, зареєструватися на сайті проекту, заповнити анкету і завантажити зняте відео.
За підсумками кожного тижня з 50 виконавців, які набрали найбільшу кількість голосів від користувачів сайту, команда проекту «Х-фактор» буде вибирати фіналіста. Фіналіст кожного тижня виступить у прямому ефірі талант-шоу на телеканалі СТПереможця конкурсу «Х-фактор Онлайн» із числа фіналістів усіх тижнів вибирає проект. Призом для нього стане виступ на гала-концерті шоу «Х-фактор».
Також на сайті проекту «Х-фактор» з 8 вересня триває конкурс серед дітей «Нехай ваша дитина співає, або Співочі діти». У ньому можуть брати участь діти віком від 3 до 14 років.
Учасникам необхідно зняти відео виступу дитини, зареєструватися на сайті, заповнити анкету і завантажити відзняте відео.
20 учасників, які наберуть найбільшу кількість голосів від користувачів сайту, стануть фіналістами. З їхнього числа журі 29-31 грудня визначить переможця, який виступить на гала-концерті шоу «Х-фактор».
Як відомо, онлайн-конкурс вокалістів «Х-фактор Онлайн» проходить паралельно з телевізійним талант-шоу «Х-фактор» на СТБ з 2010 року.
Нагадаємо, що п'ятий сезон талант-шоу «Х-фактор» виходить на телеканалі СТБ з 23 серпня. У п'ятому сезоні проекту з'явилися нові судді - Іван Дорн і Ніно Катамадзе. Разом з ними членами журі проекту залишилися незмінні Ігор Кондратюк і Сергій Сосєдов
джерело
slavasamДата: Субота, 15.11.2014, 09:23 | Повідомлення # 1777
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телепрем’єра фільму «Наша Надія» відбудеться на «Еспресо TV»




15 листопада на телеканалі «Еспресо TV» відбудеться всеукраїнська телевізійна прем'єра документального фільму режисера Володимира Тихого «Наша Надія» про українську льотчицю Надію Савченко, арештовану в Росії. Стрічка вийде в ефір о 19.00, повідомляє прес-служба каналу.

«Для нашого каналу велика честь бути першим, хто продемонструє українському телеглядачеві фільм «Наша Надія».
Автори стрічки - режисер Володимир Тихий, продюсер Анна Паленчук - не лише зняли блискучий фільм, щоб звільнити наших героів - льотчицю Надію Савченко, режисера Олега Сенцова та всіх політв'язнів путінського режиму, а й зробили неоціненний внесок у європейське майбутнє Украіни. Сьогодні ми радо презентуємо цю роботу широкій аудиторії»
, - зазначила програмний директор каналу «Еспресо TV» Марія Гурська.

Фільм «Наша Надія» - найсвіжіша робота Володимира Тихого - режисера і продюсера проекту «Вавілон'13», який разом з однодумцями працює над документальною фіксацією новітньої історії України.

з 8 по 21 жовтня тривав кінотеатральний прокат фільму. Покази відбулися в 9 обласних центрах України, та 4 регіональних містах. Завершився прокат у столиці.

Вхід на прем'єри був вільним, а кошти, зібрані в рамках благодійних пожертв, були спрямовані дітям загиблих бійців батальйону «Айдар».

джерело
slavasamДата: Вівторок, 18.11.2014, 17:55 | Повідомлення # 1778
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
На «1+1» прем’єра серіалу «Корольок – пташка співоча»






24 листопада о 17:10 на «1+1» гучна прем'єра - нова версія знаменитої історії кохання «Корольок - пташка співоча» від творців «Величного століття». Головну роль у серіалі виконав відомий турецький актор Бурак Озчивіт, який запам'ятався глядачам у ролі Балі Бея у «Величному столітті». Також у стрічці зіграла і «нова» Роксолана Вахіде Перчин. Дивіться першу серію серіалу на «1+1» у понеділок, 24 листопада, о 17:10.

«Корольок - пташка співоча» - легендарна турецька історія про справжнє кохання, що подолало всі перешкоди та витримало випробування часом і розлукою. Головна героїня - Феріде, яку в дитинстві за її жвавість і любов до витівок прозвали корольком. У ранньому віці в неї помирає від сухот мати, і батько- військовий вирішує послати дівчинку у французький пансіон. За кілька років приходить звістка і про смерть батька Феріде... Сирота залишається під опікою тітки Бесіме. У тітки вона зустрічається зі своїм кузеном Кямраном. Дружба Феріде і Кямрана переростає в кохання. Та на шляху дівчини до щастя стають заздрісники, і весілля Кямрана й Феріде зривається. Але Феріде не зневіряється і вирішує сама творити свою долю. Дівчина покидає рідний дім і вирушає на пошуки роботи. І це тільки початок випробувань, які чекають у великому світі юну красуню. Та Феріде не має наміру здаватися і готова боротися за своє благополуччя і щастя. Тим більше, що доля подарує їй другий шанс і знову зведе з Кямраном...
- Ми створили новий проект, зберігши при цьому історію, душевність і теплоту оригіналу. Але характери багатьох героїв серіалу подано й зіграно зовсім по-іншому, ніж у попередніх версіях «Королька». Ми винесли на передній план розважальний бік, який додає динаміки всьому сюжету, - розповідає виконавець головної ролі Бурак Озчивіт.

Основна дія в серіалі розгортається в особняку, де живе Феріде. Для зйомок цих сцен творці серіалу орендували особняк Решата Паші, розташований у найбільш древньому районі Стамбула, Кадикеї. На оренду, а також придбання та монтаж декорацій і предметів побуту, щоб відтворити в кадрі відповідну атмосферу, творці серіалу витратили більше мільйона доларів.

Дивіться серіал «Корольок - пташка співоча» з понеділка по п'ятницю о 17:10 на «1+1».
джерело
slavasamДата: Субота, 22.11.2014, 18:11 | Повідомлення # 1779
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
На каналі «2+2» відбудеться прем’єра серіалу «Чужий»



У вівторок 2 грудня на телеканалі «2+2» відбудеться прем'єра 24-серійного детективного серіалу «Чужий». Телеглядачів чекає історія чоловіка, який потрапив в обставини, до яких не був готовий. Чи зуміє він справитися з проблемами? Чи зможе побороти "систему"? Дивіться у будні о 19:00.
Головний герой серіалу «Чужий» - Михайло Арістов (Сергій Горобченко) переживає не кращі часи: його дружина подає на розлучення. В Австралії, де вони прожили кілька років, Михайло працював в національному парку - провідником і рейнджером. Однак після прийнятого рішення розійтися з дружиною, він кидає улюблену роботу і відправляється на Батьківщину - в Росію.
Вдома Михайло розуміє, що абсолютно не уявляє собі сучасного російського життя. Він звик до суспільства рівних перед законом людей, до поліції, яка цю рівність захищає, до покарання злочинців, незважаючи на персоналії. В результаті випадкового вуличного конфлікту на Арістова порушують кримінальну справу. Єдиний, хто може йому допомогти - начальник карного розшуку одного з районів полковник Водяний, вітчим старого шкільного друга. В якості відповіді на послугу, Водяний пропонує Арістову попрацювати його агентом. Він має стати водієм салону елітного «ескорту» і серед дівчат, що працюють в салоні, виявити повію, пов'язану зі злочинцями, які вчинили наліт на особняк олігарха Килина.
Арістов і гадки не має, до яких глобальних змін в його житті, до яких драматичних подій приведе його це прохання.



Жанр: бойовик, детектив, кримінальний фільм

Актори: Сергій Горобченко, Дмитро Паламарчук, Кіра Кауфман, Сергій Кошонин, Сергій Колос, Денис Горін, Наталія Андрєєва, Валентин Захаров (II), Валерія Сухачева, Марія Зіміна (II), Анна Донченко, Ірина Гершт, Марія Шустрова, Олександр Михайлов- Уральський, Владислав Петрушин, Роман Притула, Юрій Ковальов, Крістіна Оленнікова, Марія Російських, Андрій Вергеліс, Дмитро Кузеняткін, Микола Колосов, Ернест Тімерханов, Анна Енжаева.



Дивіться у будні о 19:00 з 2 грудня міні-серіал «Чужий» на телеканалі «2+2».
джерело
RATVODДата: Четвер, 27.11.2014, 22:16 | Повідомлення # 1780
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
«Індиго tv» - новий супутниковий канал в Україні



Як повідомляли раніше у прес-службі Національної ради, 4 вересня ТРК «Україна» отримала ліцензію на новий супутниковий телеканал «Індиго tv».
Обсяг мовлення каналу - 24 години на добу. Формат - науково-просвітницький з фільмопоказом. Ліцензія видана строком на 10 років.


За словами директора департаменту з розвитку нових каналів компанії Івана Букрєєва, «Індиго tv» буде призначений, в першу чергу, для жінок, «які є центром сім'ї». Канал буде висвітлювати питання про відносини в родині, про дітей. «Плануємо розкривати людини, насамперед особистість, через світ, який навколо нього, розвивати її внутрішній світ», - зазначив І. Букрєєв.

Ефірну сітку каналу складуть науково-популярні програми, шоу про хобі, передачі про внутрішній світ, відносинах, догляді за дитиною та інше. Відповідаючи на питання за назвою телеканалу, представник компанії назвав два чинники, які були закладені в назві: поняття «покоління дітей індиго», а також колірне рішення в оформленні каналу.

Також на засіданні розглядалося питання про переоформлення ліцензії телерадіокомпанії «Україна» на багатоканальне мовлення в телемережі МХ-2 (логотип - «Кіноточка»). Мовник був намір внести зміни по співзасновнику, складу редакційної ради, логотипа та програмної концепції мовлення. Так логотип передбачалося змінити на «Індиго tv». А програмна концепція ставала аналогічною до концепції супутникового каналу.

Члени Національної ради відзначили, що вносити вагомі зміни в програмну концепцію в ліцензії, отриманої за результатами конкурсу, не зовсім правильно, оскільки компанія саме з такою концепцією перемогла в конкурсі. Таким чином, можна створити прецедент, коли інші мовники також проявлять бажання кардинально змінити програмне наповнення своїх каналів, з якими вони перемогли в конкурсі. Члени Національної ради домовилися, що вони не приматимуть подібних рішень, поки не створять консолідовану позицію з таких питань.

Крім того, в регуляторному органі виникло питання: чи дотримувався канал «Кіноточка» своєї програмної концепції? Тому було вирішено призначити моніторинг програмного наповнення ТОВ «ТРК Україна» щодо дотримання умов ліцензії та вимог чинного законодавства.

9274051

P.S. Телеканал розпочав мовлення.

Технічні параметри телеканалу 'Indigo tv':

Супутник: Astra 4A (4,8° E)
Частота: 12 130 ГГц;
Поляризація: V;
Швидкість цифрового потоку: 27 500;
FEC: 3/4.

Формат DVB-S
Модуляція QPSK
Кодування: BISS
slavasamДата: П`ятниця, 28.11.2014, 10:40 | Повідомлення # 1781
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Нацрада оголосила друге попередження каналу «112 Україна» за його супутниковою ліцензією



Нацрада покарала канал за збільшення інформаційного мовлення, власного виробництва і національного продукту та відсутність науково-просвітницьких програм
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила попередження ТОВ «ТРК 112-ТВ» (телеканал «112 Україна») за результатами планової перевірки діяльності за супутниковою ліцензією. Відповідне рішення Нацрада ухвалила на засіданні 27 листопада. Для компанії це вже друге попередження.

джерело


Повідомлення відредагував slavasam - П`ятниця, 28.11.2014, 10:40
slavasamДата: П`ятниця, 28.11.2014, 17:48 | Повідомлення # 1782
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Дніпропетровський 34 канал отримає супутникову ліцензію


27 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення прийняла рішення про видачу супутникової ліцензії ПрАТ «Телевізійна служба Дніпропетровська» (34 канал), що входить до складу «Регіональної медіагрупи» - підрозділу медіахолдингу Ріната Ахметова «Медіа Група Україна».
Канал мовитиме із супутника Astra 4A у кодованому вигляді. Територію розповсюдження програм канал вказав Дніпропетровську область. На це член Нацради Олег Черниш зауважив, що територія покриття супутника Astra набагато більша - це не лише вся Україна, а й значна частина Європи. Юрист 34-го каналу пояснила, що мовник купує права на телепродукт лише на територію Дніпропетровської області, тому має вказувати територією лише Дніпропетровську область і кодувати сигнал.
На запитання, для чого регіональному телеканалу потрібна супутникова ліцензія, юрист відповіла, що для розширення аудиторії. Олег Черниш заперечив, що з кодуванням Viaccess розширити аудиторію навряд чи вдасться. Він припустив, що супутник буде використовуватися каналом як транспорт для доставки сигналу до передавачів і кабельних операторів.
Нагадаємо, що напередодні парламентських виборів 34 канал заявляв про відключення його сигналу дніпропетровською філією Концерну РРТ, який це заперечував. Члени Нацради поцікавилися в юриста каналу, чи подавав мовник до суду із цього приводу. Юрист відповіла, що не подавав, а звернувся до правоохоронних органів і чекає від них відповіді та розслідування.
Власниками дніпропетровського 34-го каналу є кіпрська TRK Media Holding Limited (майже 68%), що представляє холдинг «Медіа Група Україна», та територіальна громада міста Дніпропетровська (32%). Генеральний директор каналу - Юрій Сугак, який також очолює канал «Донбас». До редакційної ради каналу входять: Михайло Соколов, Олександр Купріянов, Євген Надіон і Вікторія Карпова.

джерело
slavasamДата: Субота, 29.11.2014, 17:24 | Повідомлення # 1783
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«1+1» почав мовити на захоплені території Донеччини




28 листопада з околиць Донецька на захоплені райони міста і прилеглі території почав мовити телеканал «1+1». Його можна дивитися на 41 ТВК. Про це повідомляє прес-служба Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.
Нагадаємо, що станом на сьогодні на Донецьк і захоплені території поширюється сигнал телеканалу «Україна» - на 8 ТВК, 5-го каналу - на 21 ТВК і «Радіо 24» - на частоті 96,5 МГц.
Жителям Донецька і захоплених прилеглих територій для отримання інформації українських телерадіокомпаній Нацрада радить переналаштувати антени своїх приймачів.
Нагадаємо, що державні відомства працюють над впровадженням ФМ-радіомовлення для покриття сигналом Луганської і Донецької областей. Уже є прораховані частоти і найближчим часом планується встановити 2-3 потужних передавачі, повідомив член Нацради Владислав Севрюков.
На всіх звільнених територіях українські телерадіоорганізації мовлять відповідно до своїх ліцензій, повідомили в Нацраді й оприлюднили таблиці з переліком мовників і територій, які вони охоплюють сигналом.

джерело
slavasamДата: Понеділок, 15.12.2014, 18:18 | Повідомлення # 1784
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телепрем’єра стрічки «F63.9 Хвороба кохання» відбудеться на ICTV




Фільм Дмитра Томашпольського і Олени Дем'яненко «F63.9 Хвороба кохання» у березні планується до виходу в ефір на телеканалі ICTV. Про це в коментарі «Телекритиці» розповів пан Томашпольський.
«З ICTV уже підписано договір. Щодо дати показу, вирішує канал, - прокоментував кінорежисер. - Схоже, що фільм вийде в ефірі 8 березня. З нашої точки зору, показ був би доречнішим на День Святого Валентина або ж на День космонавтики».
Телеканал ICTV активно промотував фільм «F63.9 Хвороба кохання» у жовтні та листопаді нинішнього року перед виходом стрічки у кінопрокат.
Також картина демонструватиметься 21 грудня о 17-тій у Червоному залі київського Будинку кіно.
Ще одна нагода переглянути «F63.9 Хвороба кохання» - онлайн-кінотеатр Megogo.Net. Тут картина буде представлена у чотирьох мовних версіях - українською, французькою, англійською та російською мовами. На Megogo.Net стрічка має з'явитися раніше, ніж на телебаченні. «Аудиторії інтернету, телебачення і телеканалів різні», - коментує Дмитро Томашпольський.
Як писала «Телекритика», Дмитро Томашпольский та Олена Дем'яненко здобули приз компанії Megogo як переможці секції Work In Progress цьогорічного Одеського міжнародного кінофестивалю. Приз і передбачає покази стрічки на онлайн-кінотеатрі. В Одесі кінорежисерів і продюсерів було відзначено за проект стрічки «Моя бабуся Фанні Каплан».
Прокат картини завершився 5 грудня. «За першими приблизними підрахунками, аудиторія склада до10 тис глядачів. Окремі покази в Україні та за її межами охоплюють ще тисячу-півтори глядачів», - каже Дмитро Томашпольський. Також він уточнює, що даних щодо продажу квитків ще не має: «Досі близько половини кінотеатрів ці дані не надали».
Кінорежисер висловив припущення, що доки в Україні не перейдуть на електронні квитки для глядачів, статистика щодо бокс-офісів фільмів не буде відкритою та доступною для всіх.
Нагадаємо, виробництво стрічки «F63.9 Хвороба кохання» було розпочато в 2012 році у копродукції між Україною, Росією та Францією. Кошторис фільму складав 12 мільйонів гривень, з яких 50% було надано Державним агентством України з питань кіно, 2 млн. 795 тис. грн. вклала російська компанія «Партнер» і 3 млн. 167 тис. грн. - французька компанія Simposium. Виробництвом фільму займалася українська кінокомпанія «ТОВ Гагарін Медіа», що інвестувала в цей проект 182 тис. грн.
Окрім Києва, прем'єра стрічки відбулася в Парижі та Одесі. Прокат фільму в Україні, яким опікувалася «Кінокомпанія Гагарін Медіа» стартував 30 жовтня.
Ідеться у комедії про історію кохання лікаря-венеролога та космонавта, а також про секретний експеримент у космічному просторі. Назва кінострічки походить від рішення Всесвітньої організація охорони здоров'я (ВООЗ), яка включила кохання до переліку психічних відхилень під кодом F63.9 поряд із алкоголізмом, клептоманією і токсикоманією.

джероло


Повідомлення відредагував slavasam - Понеділок, 15.12.2014, 18:18
slavasamДата: Вівторок, 16.12.2014, 17:52 | Повідомлення # 1785
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«Перший автомобільний» перейшов під крило «1+1 медіа»




На початку наступного року медіахолдинг «1+1 медіа» стане ексклюзивним дистриб'ютором каналу «Перший автомобільний».

За повідомленням прес-служби «1+1 медіа», починаючи з 1 січня 2015 року холдинг стане ексклюзивним дистриб'ютором каналу «Перший автомобільний».

«Такий крок було зроблено для розширення нашого тематичного портфоліо дистрибуції. Серед каналів холдингу вже є: дитячий «ПлюсПлюс», жіночий «Бігуді», чоловічий «2+2», молодіжний «ТЕТ», інформаційно-пізнавальний «УНІАН-ТБ», міжнародні «Ukraine Today», «1+1 International» і, звичайно ж, флагман - «1+1». Ми пропонуємо ринку збалансований пакет, в якому будуть представлені популярні тематичні напрямки. При цьому, розуміючи непросту економічну ситуацію в країні, ми вибудовуємо гнучку політику дистрибуції, в основі якої лежать лояльність, взаємовигідне партнерство та соціальна відповідальність. Надалі, аналізуючи ситуацію на ринку, ми сформуємо дистрибуційний пакет, який зможе задовольнити найвибагливішого глядача», - каже Андрій Мальчевський, директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення «1+1 медіа».

Нагадаємо, з 1 січня 2014 року дистрибуцією «Першого автомобільного» займалася «Медіа Група Україна», яка пропонувала канал операторам у складі так званого чоловічого пакета. Цей пакет складався з чотирьох каналів: «Футбол 1», «Футбол 2», «Мисливець і рибалка HD» і, власне, «Першого автомобільного».

джерело
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024