FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 01:18

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:23 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Новини мовлення SD TV

( MPEG-2 ) телеканалів






Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Середа, 14.01.2015, 21:09 | Повідомлення # 1786
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
"Інтер" зібрав кошти на покупку унікального

медичного обладнання для порятунку дітей




В рамках благодійного онлайн-аукціону "Чудо починається", організованого телеканалом "Інтер",
зібрано понад 600 тисяч гривень
.

Метою цієї соціальної ініціативи, розпочатої напередодні дня Святого Миколая телеканалом "Інтер", було придбання унікального медичного обладнання, що рятує життя і здоров'я новонароджених дітей - апарату краніоцеребральної гіпотермії. Використання цієї апаратури дозволяє мінімізувати ризик дитячого церебрального паралічу у новонароджених. Сьогодні в Україні такий апарат є в єдиній клініці, в Житомирі. Такого обладнання немає навіть у київському Науково-дослідному інституті педіатрії акушерства та гінекології, в який везуть проблемних породіль з усієї України.

Завдяки небайдужим людям, учасникам аукціону, а так само співробітникам Inter Media Group, які перерахували частину своєї заробітної плати в благодійний фонд, зібрана сума, необхідна для придбання спеціального обладнання для київського НДІ ПАГ. Телеканал "Інтер" в найкоротші терміни планує придбати медичне обладнання.

У масштабному онлайн-аукціоні "Чудо починається", організованому на сайті deti.inter.ua, велика частина лотів представлена відомими українцями. Це персональні речі зірок шоу-бізнесу, пам'ятні нагороди видатних спортсменів, майстер-класи від психологів, тренування з зірками українського боксу, роботи найвідоміших українських дизайнерів і художників.

Крім збору грошей на медичне обладнання в рамках онлайн-аукціону була організована допомога дитячим будинкам, про які журналісти "Інтера" робили сюжети. Учасниками благодійного аукціону для дитячого реабілітаційного центру "Смарагдове місто" і для обласного дитячого будинку в місті Артемівську (Донецька область) була придбана побутова техніка, якої потребували у дитбудинку.

Благодійну акцію "Інтера" підтримали творці першого українського повнометражного мультфільму "Бабай", студія Укранімафільм. Одна гривня з кожного проданого квитка, а це близько 60 тисяч гривень, буде перерахована на допомогу дитячому будинку "Зелений гай" (Харківська область), де знаходяться більше 100 дітей, що страждають різною патологією ЦНС, а також діти, народжені від ВІЛ-інфікованих матерів , серед яких 30 дітей-інвалідів. Багато дітей залишилися без батьківської опіки, у тому числі - 37 дітей, які прибули з Донецької та Луганської областей.

Організатори благодійної акції та аукціону на телеканалі "Інтер" переконані, що місія телебачення не тільки в тому, щоб радувати глядачів якісними та цікавими телепроектами, але і створювати телевізійні події, здатні реально змінити життя на краще.

Коментує керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна: "Для телеканалу" Інтер "особливо важливо реалізовувати суспільно значущі проекти, що виходять за рамки ефірних подій. Ми вирішили допомогти київському НДІ ПАГ і декільком дитячим будинкам, і нашу ініціативу підтримали партнери та глядачі, вона отримала широкий резонанс . На заклик відгукнулися тисячі людей. Подібні проекти об'єднують суспільство у благій справі, і в цьому полягає важливе завдання телебачення ".



slavasamДата: П`ятниця, 16.01.2015, 09:22 | Повідомлення # 1787
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
На телеканалі "Інтер" стартує прем'єра серіалу "Останній яничар"



У понеділок, 19 січня, в 19:05 на телеканалі "Інтер" стартує грандіозна прем'єра - багатосерійна теленовела "Останній яничар". Любовні інтриги, боротьба за престол, зіткнення козаків і турків і багато іншого чекає на героїв нового гостросюжетного серіалу. У головних ролях - Зоряна Марченко, Олександр Суворов, Армен Джигарханян, Ігор Петренко, Юрій Бєляєв та інші. Режисер - Олександр Мохов, який також зіграє в серіалі одну з ролей.

Дивіться серіал "Останній яничар" на телеканалі "Інтер" з понеділка по п'ятницю о 19:05.

ПРО СЕРІАЛ:


Інтрига серіалу зав'язується, коли син турецького посла Мустафи, Гюльхан, зустрічає козачку з прикордонного загону. Зачарований, він наказує своєму вірному слузі, янычару Альтану, викрасти Марисю. Той поспішає виконати завдання і сам закохується в дівчину. Та відповідає йому взаємністю.

На шляху до щастя героям належить подолати безліч перешкод. Коли перші непорозуміння вирішуються, з'ясовується, що Альтан вважає себе останнім залишилися на землі яничаром і має намір дотримуватися обітницю безшлюбності. Марися, оволодівши яничарським мистецтвом, домовляється з Альтаном про поєдинок - якщо коханий програє їй, той буде вільний від клятви. Хитрістю козачка здобуває перемогу, але пригнічений яничарів селиться один на дикому березі моря і влаштовує облави на контрабандистів.

Альтан розривається між обов'язком і любов'ю. А тим часом в Туреччину в якості охоронця російського представництва приїжджає Єрмолай, який теж включається в сутичку за серце Марисі. Результат цієї битви передбачити неможливо... Тим більше, що любовні пристрасті розпалюються на фоні інтриг навколо спадкоємця турецького престолу.

ФАКТИ:

Зйомки серіалу "Останній яничар" проходили в декоративній селі, яка була побудована рік тому для зйомок теленовели "Поки станиця спить". Також частина зйомок пройшла в Чернігівській області на території Національного історико-культурного заповідника "Качанівка".

Серіал "Останній яничар"

Рік: 2015

Продюсери: Олексій Целихин, Володимир Дубровін, Валентин Опалєв

Автор сценарію: Андрій Козловський

Режисер: Олександр Мохов

У ролях: Зоряна Марченко, Олександр Суворов, Олександр Мохов, Армен Джигарханян, Ігор Петренко, Юрій Бєляєв, Сергій Векслер, Теона Дольникова та інші.
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 16.01.2015, 17:46 | Повідомлення # 1788
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Фільм-концерт «Океану Ельзи» стартує у широкому прокаті 26 лютого




26 лютого відбудеться прем'єра кiнотеатральной версії легендарного концерту рок-гурту «Океан Ельзи» OE. 20 LIVE IN KYIV. Стрічку покажуть в 100 кінотеатрах України, повідомляється на сайті проекту.
Виробництвом стрічки займалася кінокомпанія Film.ua. Фільм режисував Сергій Шалигін, зйомками займався британський оператор Енді Хорнер, зазначається в повідомленні на сайті Film.ua.
Дистриб'ютором фільму-концерту стала компанія Ukrainian Film Distribution LLC.
Під час зйомок концерту, який відбувся 21 червня 2014 року в Києві в рамках ювілейного туру гурту «20 років разом», команда проекту використала найпотужнішу ПТС у країні, а також новітні технології та унікальні системи звукозапису.
«Концерт вийде в прокат як передісторія до великого кінопроекту, який ми готуємо на осінь 2015 року. Я впевнений в затребуваності глядачем проектів нового формату. І цей прекрасний легендарний концерт повинен стати відправною точкою для приходу на кіноринок нових продуктів», - зазначає виконавчий продюсер проекту OE. 20 LIVE IN KYIV Андрій Ризванюк.
Як писала «Телекритика», Film.ua також працює над документальним фільмом про гурт «Океан Ельзи. Backstage». Режисером виступив відомий документаліст Сергій Буковський. Оператор-постановник Сергій Михальчук, звукооператор Сергій Степанський. Дата прем'єри повнометражного докфільму «Океан Ельзи. Backstage» поки не відома.
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 16.01.2015, 17:50 | Повідомлення # 1789
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
18 січня на ICTV - культова комедія «Таксі 4»




В ефірі телеканалу ICTV 18 січня - комедійний бойовик режисера Люка Бессона «Таксі 4». Це четвертий фільм культової серії, котораясочетает в собі елементи кінокомедії, бойовика, пригодницького фільму і детектива. Перший фільм «Таксі» став одним з найуспішніших фільмів Франції, зібравши в світовому прокаті більше 200 мільйонів доларів. «Таксі 4» - той випадок, коли продовження першого фільму ні в чому йому не поступається.
За сюжетом, в комісаріат поліції Марселя привозять самого небезпечного злочинця в світі - бельгійця Альбера ванден Боша. Він надійно упакований в спеціальний костюм і замкнений у клітці. Але стерегти злочинця довіряють Емільену (Фредерік Діфенталь)... Довірившись бельгійцю, він відпускає його. І тепер поліцейським Марселя знову не обійтися без допомоги Даніель (Самі Насері) і його реактивного таксі.



«Таксі 4» - це динамічні епізоди, екшн-сцени, хвацькі трюки, захоплюючі погоні, відмінна музика. Тут є всі складові воістину культового фільму. Бюджет фільму склав близько $40 млн, а його прем'єра фільму викликала небувалий ажіотаж у французьких кінотеатрах. У перший же день комедійний бойовик подивилися 450 000 осіб, з них 43 тисячі - тільки в одному Парижі. Всього ж у Франції в період прем'єрного показу фільм подивилися більше чотирьох з половиною мільйонів чоловік. Загальносвітові збори склали понад 65 мільйонів доларів!
Причина успіху фільму проста - авторам вдалося блискуче показати самоіронію французів і по-доброму посміятися над невдалими поліцейськими. Роль спритного таксиста Даніеля, як і в попередніх картинах, виконав французький актор алжирського походження Самі Насері. Він все так же палає пристрастю до потужних автомобілів і божевільним швидкостей. Але тепер Даніель пересів на більш крутий і сучасний автомобіль, який навіть може розгортатися практично на одному місці. На номері його нової машини красуються цифри «2007» - рік виходу картини в прокат. Всього в зйомках було задіяно 40 автомобілів, з яких 32 брали участь у різних трюках. Причому всі епізоди гонок знімалися наживо, комп'ютерна графіка не використовувалася.
Оцінити всі автомобільні погоні, видовищні трюки і справжній французький гумор на межі з самоіронією можна буде 18 січня о 20:20 на ICTV!
Нагадуємо також, що відразу після фільму «Таксі 4» в ефірі ICTV - єдиний експериментальний показ пілотної серії ситкому «Бар» (початок о 22:00).
джерело
slavasamДата: Субота, 28.02.2015, 16:39 | Повідомлення # 1790
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новий телеканал "Жива Планета"

з'явиться на супутнику ABS-2. 75E 1 березня.




1 березня «Цифрове телебачення» запускає новий російський телеканал про природу «Жива Планета».
Основу ефіру складуть програми власного виробництва - зйомки дикої природи і тварин Росії. Очолить телеканал Марія Моргун.

«Жива Планета» стане першим у Росії телеканалом про живу природу, що володіє власним виробництвом.Майже дві третини контенту телеканалу будуть знімати творчі групи «Живої Планети». Серед них - документальні фільми про рідкісних тварин, дикої природи, унікальних експедиціях і світові бестселери про дику природу та її мешканців.

Параметри прийому телеканалу:

Супутник ABS-2 75 гр. с.д.

Транспондер - 12N

Частота на прийом - 11 665 МГц

Символьна швидкість - 44.922 Мсимв/сек

Поляризація на прийом - вертикальна

FEC - 5/6

Кодування - Irdeto (мовлення FTA до 12 травня 2014 р.)
slavasamДата: Четвер, 12.03.2015, 19:03 | Повідомлення # 1791
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
На НЛО TV стартує новий сезон «Мамахохотала-шоу»




У суботу, 14 березня, в ефірі телеканалу НЛО TV стартує третій сезон гумористичного проекту «Мамахохотала-шоу». Про це повідомляє прес-служба каналу.
Нові випуски шоу виходитимуть в ефірі НЛО TV щосуботи о 21.00.
«На глядача чекають нові рубрики, оригінальні мініатюри, смішні і провокаційні ситуації, політичні сатири та розіграші українських селебрітіз», - анонсує прес-служба.
У нових випусках програми візьмуть участь Віталій Козловський, Віктор Павлик, Володимир Гришко.
«У третьому сезоні ми будемо жартувати, стібати, провокувати... Загалом, висміювати все те, що відбувається в житті кожного з нас. Упевнений, в наших випусках українці побачать себе з боку і зможуть добряче посміятися над собою», - сказав керівник студії «Мамахохотала» Роман Грищук.
Нагадаємо, проект «Мамахохотала-шоу» стартував на телеканалі у березні 2014 року. Програма складається із гумористичних стендапів, монологів, відео-форматів і мініатюр. У жовтні канал НЛО TV розпочав показ другого сезону проекту. Продакшн-студія «Мамахохотала», за версією журналу Forbes, стала одним з 10 найперспективніших студентських стартапів в Україні. Для телеканалу «НЛО TV» студія створила серіали «Як гартувався стайл» (спільно з Idea Production) та «Маслюки».
джерело
RATVODДата: П`ятниця, 20.03.2015, 15:44 | Повідомлення # 1792
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Канал ТВі припиняє свою роботу



Популярний у минулому український канал ТВі з понеділка припиняє своє існування. Про це написав у Фейсбуці Богдан Яременко.
"Зранку запросили на понеділок в ефір Tvi, а через пару годин зателефонували, вибачились - з понеділка канал припиняє існування. Особисто мені шкода. Всі знають, що канал лихоманило, але там працюють високопрофесійні цікаві журналісти. І усім їм, з ким мені довелось і не довелось попрацювати, хочу висловити підтримку і симпатію" - повідомив він.

Відомо, що телеканал ТВі давно мав фінансові проблеми. Тиждень тому там пройшли масові скорочення. Було звільнено 110 з 220 співробітників каналу. Решті співробітників керівництво заборгувало зарплатню за кілька місяців. Тепер же на каналі заявляють про повне припинення своєї діяльності.

Проблеми у ТВі почалися після рейдерського захоплення, якие сталося в 2012 році, коли канал був фактично відібраний у законного власника Костянтина Кагаловського. Після інциденту група провідних журналістів заявила про відхід зі ЗМІ. Надалі рейтинги ТВі тільки знижувалися, а нове керівництво не вживало заходів для розвитку телеканалу.

20 березня 2015



slavasamДата: П`ятниця, 27.03.2015, 16:27 | Повідомлення # 1793
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
На «1+1» стартує комедійний серіал власного виробництва «Останній москаль»



14 квітня на каналі «1+1» відбудеться прем'єра комедійної 16-серійного стрічки «Останній москаль» виробництва «1+1 продакшн». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.
Перші дві серії вийдуть в ефірі о 21.00. Серіал «Останній москаль» транслюватиметься з понеділка по четвер одразу по дві серії.
Як відомо, 16-серійна україномовна стрічка розповідає про пригоди московського мажора в глухому закарпатському селі. Режисером комедійного серіалу став відомий український режисер Семен Горов. У головних ролях - актор і ведучий «1+1» Юрій Горбунов, Назар Задніпровський, Володимир Горянський, Ігор Скрипко та Галина Безрук.

«"Останній москаль" - добра, іскрометна й колоритна комедія про людські стосунки. Це великий і складний за сатиричною складовою і колоритом проект. У центрі сюжету - історія юнака "не в своїй тарілці", а об'єктом сатири в проекті є культурні стереотипи», - повідломила Олена Васильєва, головний продюсер серіалів і фільмів «1+1».


«Я дуже радий, що мене запросили в цей проект. Тема серіалу дуже актуальна на сьогоднішній день. Там немає політичної складової. Це комедія становищ, знята на тлі українських Карпат. І мені дуже приємно, що над цим проектом працювала українська команда, в якій є і мої добрі друзі», - сказав, режисер серіалу «Останній москаль» Семен Горов.
У центрі сюжету «Останнього москаля» - типовий представник «золотої молоді» Москви, син банкіра Валера (Ігор Скрипко), який потрапляє в глухе й віддалене від цивілізації гуцульське село. Через батькові економічні махінації хлопець мусить ховатися від російської мафії далеко й високо в українських Карпатах, у свого дядька Івана (Юрій Горбунов). Однак через давній конфлікт братів Іван зовсім не радий племіннику, та під тиском односельців дозволяє тому залишитися. Тепер або з Валери вдасться зробити гуцула, або він буде змушений піти. На біду всіх односельчан і дядька Івана, Валера закохується в місцеву дівчину Ксенію (Галина Безрук). Тепер московський гість має або змінитися сам, або спробувати змінити гуцулів.
«Мене дуже зацікавив сценарій "Останнього москаля" - там прекрасні й смішні діалоги. У серіалі ми сміємося не з гуцулів чи москалів, а кожен сам із себе, з тих ситуацій, в які потрапляємо, і з того, як у них поводимося. Роль Валери здорово побудована з погляду драматургії. Мені було легко працювати з українською командою. За 2 місяці зйомок я став трохи "розмовляти українською мовою"», - сказав актор Ігор Скрипко.
Оператором-постановником картини став Володимир Гуєвський, автором сценарію - Микола Куцик, обидва - «1+1 продакшн». Саундтрек до серіалу «Твоя порядність така спокуслива» створила група Kozak System.
Нагадаємо, про зйомки серіалу «Останній москаль» стало відомо у липні 2013 року, коли канал зняв пілотну серію ситкому. Роль московського мажора у ній виконував російський актор Олександр Головін, відомий глядачу за серіалом «Кадети», а режисером був британець Кріс Коттнем. «Телекритика» публікувала репортаж зі знімального майданчика проекту.
Зйомки ж усього сезону проекту розпочалися влітку 2014 року - у серпні прес-служба каналу повідомила, що серіал називатиметься «Московський родич». Режисером став Семен Горов, а головну роль виконав інший російський актор Ігор Скрипко.
Прес-служба влітку минулого року пояснила, що акторський склад змінився через розбіжність у робочих графіках, назва «Останній москаль» була не остаточною, а британського режисера продакшн запрошував, щоб він поділився досвідом.
«Коли це проект починався два роки тому, ми нічого поганого в цю назву не вкладали. Це просто концепція стренжера, який потрапив в інше середовище. Серіал однак має символічне значення - це ще й сміх над нашими комплексами», - зазначив генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.
Команда проекту все-таки вирішила залишити авторську назву «Останній москаль» попри можливу двозначність.
ДЖЕРЕЛО


Повідомлення відредагував slavasam - П`ятниця, 27.03.2015, 16:28
slavasamДата: Четвер, 02.04.2015, 15:33 | Повідомлення # 1794
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Перший національний покаже наживо Великодні богослужіння з Ватикану




Великий Тиждень для християн західної традиції завершиться відзначенням свята Воскресіння Христового: цього року римо-католики усього світу святкуватимуть Пасху 5 квітня. Урочисті Великодні богослужіння з Ватикану 3-го та 5-го квітня у прямому ефірі покаже Перший національний, повідомляє прес-служба Національної телекомпанії України (НТКУ).
У п'ятницю, 3 квітня, з 22.10 до 00.00 відбудеться трансляція Хресної Дороги в Колізеї Римі (Італія) під проводом Святішого Отця Франциска. За традицією, під час ходи процесія спинятиметься 14 разів, що символізує 14 зупинок на Хресному Шляху Христа на Голгофу.
5 квітня, у неділю, з 11.10 до 13.45 канал транслюватиме Урочисте Пасхальне Богослужіння Святішого Отця Франциска з площі Святого Петра в Римі. Також о півдні з балкону над входом до Собору Святого Петра Папа Римський виступить sз традиційним Великоднім Привітанням й Апостольським Благословенням Urbi et Orbi («Місту і світу»). Понтифік привітає й благословить християн-католиків світу різними мовами.
Для глядачів Першого національного коментуватимуть прямий ефір головний редактор Першого Христина Стебельська та докторант Папського Григоріанського університету о. Олександр Дасік.
Онлайн-трансляція Великодніх богослужінь буде доступна на сайті телеканалу та каналі Першого Національного на YouTube: Хресна Дорога в Колізеї під проводом Святішого Отця Франциска - за посиланням https://youtu.be/AODqksgPLZw; Урочисте Пасхальне Богослужіння Святішого Отця Франциска з площі Святого Петра в Римі - за посиланням https://youtu.be/0pxcVyG2_xA.
Нагадаємо, З 16 березня на Першому національному о 9.00 щобудня виходить програма «Вічне», у якій священнослужителі різних релігійних конфесій України розповідатимуть, як шукати вихід і долати негаразди у непростих життєвих ситуаціях.


джерело
slavasamДата: Понеділок, 06.04.2015, 16:35 | Повідомлення # 1795
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
"Студія Ю7" випустила на телевізійний ринок Росії і ближнього зарубіжжя серіал "За секунду до катастрофи"




Чи задавалися ви коли-небудь питанням: що сталося на "Фукусімі-1"? На кому лежить відповідальність за це лихо та чи можна було його уникнути? Вразили світ трагедії і руйнування завжди таять безліч загадок. Отримало людство уроки з цих страшних пригод, щоб ніколи не повторити їх знову?

Коли настає катастрофа, кожна секунда на рахунку. National Geographic по-новому глянув на деякі з найбільш відомих трагедій в історії людства. Завдяки експертного аналізу та сучасну техніку, ми дізнаємося причини трагічних подій, що забрали тисячі життів.

За більш детальною інформацією можна звертатися за тел. (343) 355-60-22, ел. поштою studio.u7@gmail.com адреса сайту www.u7tv.ru
джерело
slavasamДата: Вівторок, 07.04.2015, 13:29 | Повідомлення # 1796
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
НЛО TV запускає екстремальний розважальний проект «Відчайдухи»



Телеканал НЛО TV запускає новий розважальний проект «Відчайдухи», у якому змагатимуться екстремальні молоді люди. Про це повідомляє прес-служба каналу.
За правилами шоу в кожній грі братиме участь 8 гравців, які пройдуть 3 етапи випробувань: стрибки з мосту, селфі з міліціонерами, нелегальний заробіток тощо. Переможець отримає грошовий приз у 8 тис. грн. та визнання.
У проекті буде двоє ведучих: Ілля Луценко (на фото) та Дмитро Ворожко.



Ведучий Ілля Луценко

Канал шукає героїв для програми, які повинні бути готові виконати абсолютно божевільні завдання. «Ті, хто зможуть продемонструвати нам свою рішучість, неординарність мислення і непередбачуваність під час кастингу, будуть відібрані на участь у шоу», - зазначили в прес-службі.
Кастинги проходитимуть у трьох містах: Києві, Дніпропетровську та Одесі.
Детальну інформація про кастинг «Відчайдухів» можна дізнатися в соціальних мережах та на сайті НЛО TV.
Нагадаємо, 1 квітня Новий канал оголосив кастинг третього сезону шоу «Серця трьох», на який запрошує дівчат від 20 до 30 років, а також хлопців старших 18 років
джерело
slavasamДата: Четвер, 16.04.2015, 15:22 | Повідомлення # 1797
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
На НЛО TV прем’єра серіалу «Дракула»




У понеділок, 20 квітня, в ефірі телеканалу НЛО TV стартує довгоочікувана прем'єра містичного серіалу "Дракула". У сучасній інтерпретації відомої історії на глядача чекає сексуальний, чарівний і зухвалий Дракула, нові несподівані персонажі, яскраво виражена та сексуальна готика.
Головну роль у фантастичному серіалі зіграв Джонатан Різ Майерс. Його герой, таємничий Дракула, прибуває до Лондона, щоб помститися тим, хто одного разу прокляв його і прирік на безсмертя. Видаючи себе за підприємця Олександра Грейсона, Дракула демонструє англійцям нові технології електрики, чим завойовує загальну увагу і захоплення. Але зустрівши одного разу жінку, як дві краплі води схожу на його загиблу дружину, Дракула стає одержимий не лише кров'ю, але і любов'ю, що вносить суттєві корективи в його ідеальний план помсти.



Світова прем'єра "Дракула" відбулась у жовтні 2014 року. Це один з найбільш очікуваних серіалів минулого року.
Дивіться серіал "Дракула" з понеділка по п'ятницю о 23:30 на телеканалі НЛО TV.
джерело
slavasamДата: Субота, 18.04.2015, 17:07 | Повідомлення # 1798
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«Інтер» запускає благодійний онлайн-аукціон до Міжнародного дня захисту дітей



17 квітня стартує благодійний онлайн-аукціон «Інтер - дітям», який телеканал «Інтер» запустив до Міжнародного дня захисту дітей. Про це повідомляє прес-служба каналу.
Метою проекту є збір коштів для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії.
Лоти для онлайн-аукціону надають зірки шоу-бізнесу, актори, всесвітньо відомі художники та співробітники телеканалу «Інтер».
«Всі гроші від онлайн-аукціону підуть на придбання кардіологічного монітора, апарату цілодобового контролю за станом серцевої діяльності під час операції і в реанімації, який дозволяє лікарям рятувати життя дітей-пацієнтів», - повідомили в прес-службі.
Аукціон «Інтер - дітям» триватиме до середини червня.
Нагадаємо, у наприкінці минулого року телеканал «Інтер» проводив благодійний онлайн-аукціон «Диво починається». Зібрані кошти (понад 600 тис. гривень) канал віддав на придбання апарату краніоцеребральної гіпотермії для Київського інституту педіатрії, акушерства та гінекології НАМН України.
джерело
slavasamДата: Понеділок, 20.04.2015, 14:57 | Повідомлення # 1799
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телеканал «Україна» зніматиме новий серіал за сценарієм Тетяни Гнєдаш «Клан Ювелірів»



Телеканал «Україна» розпочав підготовку до зйомок нового 95-серійного проекту «Клан Ювелірів». Про це повідомляє прес-служба каналу.
Дія серіалу відбуватиметься у Львові. Зйомки проекту розпочнуться у травні і триватимуть близько півроку. Окрім Львова серіал зніматиметься у Києві та області.
Прем'єра серіалу «Клан Ювелірів» на телеканалі «Україна» запланована на серпень цього року.
Головним автором сценарію серіалу стала Тетяна Гнєдаш, яка у попередні роки створила сценарії багатосерійних серіалів «Безсмертник», «Дворняжка Ляля», «Сашка», «-Поцілуй», «Джамайка», «Катіна Любов» та «Маруся». Головним режисером фільму стане Дмитро Гольдман.
Виробництвом картини займатиметься компанія Front Cinema, яка разом з телеканалом входить до складу «Медіа Групи Україна».
Телеканал «Україна» наразі не повідомляє жодних деталей щодо сюжету серіалу та акторів, які будуть задіяні.
Нагадаємо, 15 квітня на телеканалі «Україна» стартувала третя з чотирьох частин 100-серійної мелодрами «Безсмертник» - «Віра і правда». Ця авантюрна мелодрама є сьомим за рахунком серіалом власного виробництва телеканалу «Україна». Серіал створено за корейським форматом Ice Adonis, а головним автором адаптації є сценарист Тетяна Гнєдаш.
джерело
slavasamДата: Четвер, 23.04.2015, 11:20 | Повідомлення # 1800
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телеканал "2+2" у прямому ефірі покаже поєдинок Менні Пакьяо Флойд Мейвезер vs





В неділю 3 травня у прямому ефірі на телеканалі "2+2" дивіться найочікуваніший бій десятиліття - філіппінець Менні Пак'яо вийде на ринг проти непереможеного американця Флойда Мейвезера. В рамках грандіозного боксерського вечора, український боксер Василь Ломаченко зустрінеться з пуерторіканцем Гамальером Родрігесом. Початок трансляції о 4:00, повтор о 14:00 і 23:25.

12-раундовий бій, який багато експертів називають "боєм століття" пройде в Лас-Вегасі (США, штат Невада) на арені готелю MGM Grand. На кону стоять три титули чемпіона світу у ваговій категорії до 66,68 кг - за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і Всесвітньої боксерської ради (WBC), якими володіє 37-річний Мейвезер, а також Всесвітньої боксерської організації (WBO), що належить 35-річному Пак'яо.

Філіппінець ставав кращим у восьми вагових категоріях. На його рахунку 57 перемог (38 нокаутом), 5 поразок і 2 нічиї. В останньому поєдинку 23 листопада він виграв у американця Кріса Алгиери за очками.

Мейвезер - володар чемпіонських поясів за версіями WBA і WBC, завойовував титули в п'яти вагових категоріях. В його активі 47 перемог (28 нокаутом) і жодної поразки.

За умовами контракту боксери розділять гонорар 60 на 40. Таким чином, за попередній даними, за поєдинок Мейвезер заробить мінімум $120 мільйонів, Пакьяо - $80 мільйонів. У поєдинку є всі шанси побити всі рекорди професійного боксу - касовість, прибуток від продажу платних трансляцій, загальний гонорар. Загальна сума прибутку від поєдинку, за попередніми оцінками, може скласти $400 мільйонів. Крім того, переможець отримає пояс ручної роботи зі шкіри "Феррарі", інкрустований 3 тисячами смарагдів і золотом загальним вагою у кілограм.

Телевізійну трансляцію здійснять команди двох каналів - НВО і Шоутайм. Це другий випадок спільної роботи телеканалів за всю історію їх існування. Вперше телеканали об'єдналися в 2002-му році заради поєдинку Майка Тайсона проти Леннокса Льюїса

Не пропустіть самий очікуваний поєдинок десятиліття тільки на телеканалі "2+2". Пряма трансляція боксерського вечора Мейвезер - Пак'яо розпочнеться 3 травня о 4:00 з поєдинку українця Василя Ломаченка проти пуерторіканця Гамальера Родригиса. Повтор дивіться в 14:00 і 23:25.

Онлайн-трансляцію дивіться на сайті телеканалу "2+2" http://2plus2.ua/
джерело
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024