FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 15:59

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:23 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Новини мовлення SD TV

( MPEG-2 ) телеканалів






Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:26 | Повідомлення # 16
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
НОВА ПРОГРАМНА СІТКА ТЕЛЕКАНАЛУ STYLE TV

З 15 травня телеканал STYLE TV оновлює свою програмну сітку. Нова сітка телеканалу значно більше відповідатиме не лише його назві, але і запитам сучасної аудиторії, в принципі не схильної до перегляду стандартних телепередач.

Автори і ведучі нових програм STYLE TV - відомі телеведучі, бізнесмени і просто зосереджені люди - будують спілкування з глядачем, не нав'язуючи йому якогось загальноприйнятого погляду на те, як потрібно або правильно, модно або «гламурно». Вони діляться думками, враженнями і емоціями від побаченого, почутого, прожитого, створюючи ефект интересного, теплої, легкої розмови де-небудь в затишному кафе за чашкою хорошої кави. Краще всього те, про що говорять і говоритимуть творці телеканалу STYLE TV, описує знаменитий вислів Ельзи Кленч: «Не плутайте моду із стилем!».

Аудиторію STYLE TV генеральний директор телеканалу Дмитро Павлюченков описує так: «Наша аудиторія - це люди, здатні сприймати життя крізь призму свого власного смаку, освіти і культури. Ці люди самі вирішують, що носити, на яких машинах їздити, яку музику слухати, які будинки будувати, яке мистецтво колекціонувати. Врешті-решт, до чого прагнути. Ці люди відбулися, вони успішні. І це визначається зовсім не лише матеріальним добробутом або соціальним статусом, але і набагато ширше - від інтелектуального розвитку до уміння насолоджуватися простими людськими радощами. І вся наша команда прагне зробити вміст наших програм гідним уваги цих чудових людей».

Оновлений телеканал пропонує глядачеві:

Стильну музику:
* Ексклюзивні зйомки концертних виступів світових і вітчизняних зірок.
* Фільми-концерти (власні зйомки в московських клубах)ю.
* Краще музичні відео від визнаних у всьому світі кінорежисерів, таких як JONATHAN GLAZER, STEPHANE SEDNAOUI, MICHEL GONDRY, MARK ROMANEK, ANTON CORBIJN і багатьох інших авторів.
* Авторська програма Артемія Троїцкого «Професор Троїцкий і товариш Артем»
Програма «STYLE Music+» про музику і моду, про паралелі в їх розвитку і співвідношенні стилю в одязі і музичних переваг.
* Авторський блок музичних відеокліпів в програмі «sTOP3» (три кліпи, які не узяті в ротацію жодним каналом).

Стиль в моді:
* «Fashion Inc.» - покази і коментарі найвідоміших модельєрів світу.
* «Віддзеркалення» - знайомство з відомими персонажами російського модного істеблішменту: модельєрами, дизайнерами, художниками, мистецтвознавцями, режисерами, акторами, стилістами, моделями, визажистами, ювелірами - зі всіма, хто визначає стиль модного і культурного життя.
* Програма «Акцент» розкриває авторську ідею колекції і акцентує увагу на нових тенденціях в стилі, моді через найяскравіші моменти модних показів і інтерв'ю з дизайнерами і прилюдними людьми.

Стильні речі:
* «Проект» - програма, присвячена інтер'єрам, примітним з точки зору дизайну. Вона знайомить з людьми, що створюють такі інтер'єри, з людьми, що привносять свій стиль в оформлення архітектурного простору. Героями програми можуть стати як професійні дизайнери і архітектори, так і володарі будь-якої іншої професії, що створили у себе в квартирі, в заміському будинку або в офісі деякий простір, интересное з точки зору дизайну або архітектури.

Стильне життя і події:
* «Територія STYLE» створить ефект присутності на найцікавіших вечірках мегаполісу, на весіллях і днях народження відомих людей.
* «A la Carte» - знайомство з самими різними кухнями світу, явище моди гастронома і вікові традиції в кулінарії, найпопулярніші напрями в їді, виховання смаку, історія виникнення кулінарних культур різних країн, багато нового про звичні продукти. Кращі кухарі діляться своїми секретами і рецептами приготування всіляких блюд: від легких салатів до брутального м'яса. Гастролі європейських «зірок» кулінарії, найцікавіші і незвичайні ресторани світу, майстер-класи і дегустації.
* «Історія захоплень» - розповідь про захоплення того або іншого культового персонажа (від танго до соколиного полювання) і про історію цього захоплення - Олег Рой.
* «Буквоїд» - бесіда з авторами і видавцями гучних книг.
* «Вишневий сад» - пропуск в світ великої ілюзії і закулісних ігор. Яскраві прем'єри і гучні імена без гриму і масок.
* «Колекція». Музеї і галереї. Історії знаменитих витворів мистецтва і ще нікому не відомих колекцій, життя художників і архітекторів, дизайнерів і скульпторів, актуальні виставки і безпрецедентні арт-проекты.
--------------------------------------------------------------------------------
ДОВІДКА:
Аудиторія телеканалу STYLE TV - 16 млн чоловік, місячний обхват - 1,6 млн чоловік (дані TNS Gallup Media).

У Москві STYLE TV дивляться абоненти Акадо, СТРИМ-ТВ, Корбіна і ін., також телеканал здійснює трансляцію усередині кабельних мереж в 57 регіонах РФ і входить в пакет СТРИМ-ТВ в 23 містах РФ.
V Програмний директор - Анастасія Давидова.
Генеральний директор - Дмитро Павлюченков.

Джерело:


RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:26 | Повідомлення # 17
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Канал ТНТ готує серію соціальних роликів

2 червня герої «Будинку-2» взяли участь в зйомках роликів на підтримку донорства і проти куріння. Тема донорства стала актуальною після трагедії, що сталася з учасницею «Будинку-2» Вікторією Карасем. Вона провела в реанімації майже два місяці і до цих пір знаходиться в лікарні. Торі неодноразово робили переливання, і учасники «Будинку-2» взнали, що життя залежить не лише від кваліфікації лікарів, але і від наявності донорської крові.
Ефірні ролики ТНТ підтримають День донора в «Будинку-2», який пройдет 14 червня 2009 року. Слоган «Здай кров - врятуй життя» і особистий приклад учасників реалити-шоу повинні привернути увагу до донорського руху і допомогти молодим людям зрозуміти, що бути донором - це здорово.
Другий ролик присвячений антинікотиновій кампанії ТНТ. Першими кидати палити почали в «Будинку-2» - вже шість місяців в ефірі не показують людей, що палять, учасники і творці програми кидають або вже кинули палити, а знімальний майданчик шоу оформлений плакатами «Куріння заборонено» і «Не палити!».
2 червня в студії каналу прошли зйомки роликів, в яких Наташа Варвіна, Сергій Палич, Маша Круглихина, Олена Бушина і Риму Пенджієва закликають своїх залицяльників відмовитися від тютюну. За словами керівника департаменту ефірного промоушену ТНТ Рубена Оганесяна, в соціальній рекламі працює лише те, що шокує. Тому герої «Будинку-2» не заграють з глядачем, а безпосередньо повідомляють їм неприємні факти :

Палите! І ваша шкіра втратить пружність і придбає хворобливий колір!

Це неймовірно! Вже після першої пачки сигарет зуби починають жовтіти!

10 сигарет в день і неспокійний сон тобі забезпечений!

Пали щодня протягом місяця, і ти забудеш, що таке ходьба без задишки!

Всі ролики ТНТ створені в рамках пропаганди здорового способу життя Мінздравсоцразвітія Росії.
Джерело: «Теленовини»


RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:26 | Повідомлення # 18
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
" РЕН ТВ " розширює регіональне мовлення

1 червня почалося ефірне мовлення телеканалу РЕН ТВ

ще в трьох містах Російської Федерації.

Новим мережевим партнером в місті Сарапул Удмуртської республіки став «Центр інформації і друку». Мовлення ведеться на 23 ТВК з потужністю передавача 200 Вт, потенційна аудиторія - 130 тис. чоловік.
У місті Воткинськ (Удмуртія) програми РЕН ТВ можна буде побачити на 38 ТВК (потужність передавача 100 Вт, аудиторія 130 тис. чоловік). Мережевий партнер - ТОВ «ВТВ».
Глядачам міста Байкальська Іркутської області для перегляду каналу необхідно налаштуватися на частоту 2 ТВК. Мовлення РЕН ТВ здійснюватиме ТОВ «Листопад ЛТД». Потенційна аудиторія - 15,6 тис. чоловік.

ТелеВести.Ру


RATVODДата: Неділя, 07.06.2009, 00:33 | Повідомлення # 19
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
" Беларусь-ТВ " перейшов повністю

на цифровий формат мовлення

Міжнародний супутниковий канал " Беларусь-ТВ " перейшов повністю на цифровий формат мовлення, раніше 50/50 в аналоговому і цифровому.
" Беларусь-ТВ " був запущений в лютому 2005 року і в даний час доступний в Росії, СНД, Європі, Близькому Сході, Північній Африці і Північній Америці.
Канал планує розширити свій обхват районів Росії Далекого Сходу, Китаю і інших частинах Азії, а також почати HD мовлення.


RATVODДата: Неділя, 07.06.2009, 22:13 | Повідомлення # 20
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Новий канал покаже п'ятий сезон

" Відчайдушних домогосподарок "

Відразу після зйомок цього епізоду актриса Тері Хетчер (по ролі - Сьюзен Майєр) призналася, що першою потягнулася цілуватися не вона, а Єва Лонгорія (по серіалу - Габріель Соліс).

Лонгорію вислову Хетчер анітрохи не збентежили. Навпаки, вона навіть пояснила, чому Тері сподобалося з нею цілуватися.
"Тому що я приголомшливо це роблю!" - посміхається актриса.

Але тут же Єва відзначила, що взагалі-то вона прагне уникати подібних сцен.

"Я не люблю цілуватися на екрані, - сказала актриса. - Мені здається, що поцілунок - це достатньо особисте. Можливо, я наївна, але продовжую розглядати це як посягання на своє особисте життя".

Окрім цього, в нових серіях "Відчайдушних домогосподарок" глядачі побачать ще немало інтригуючих сцен. Події на Вістерія - Лейн розвертаються 5 років опісля. Життя головних героїнь багато в чому змінилося. Брак Сьюзан і Майка зруйнований після жахливої аварії. В Габріель вже двоє дітей. Діти Ліннет виросли і справлятися з ними стає все складнішим. А Брі збирається випустити свою дебютну кулінарну книгу...

Дивіться п'ятий, прем'єрний сезон серіалу "Відчайдушні домогосподарки" з 9 червня,з понеділка по четвер, в 22:20.

Джерело - TV.ua

RATVODДата: Четвер, 11.06.2009, 23:28 | Повідомлення # 21
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Доступно тільки для користувачів

RATVODДата: Четвер, 11.06.2009, 23:31 | Повідомлення # 22
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
«БЕЛВИАСАТ»запускає телеканал для Білорусі « +TV »

О 16 годині 9.06.2009 почата тестова трансляція нового супутникового каналу « + T V », засновником якого є ОДО «БЕЛВИАСАТ».

Тематика нового каналу «+TV» - родинний, пізнавально-розважальний і інформаційно-музичний телеканал.

На «+TV» транслюватимуться високохудожня і позитивна телепродукція, передачі про историчеком спадщину і національну самобутність білоруського народу, про християнські цінності, про здоровий спосіб життя.
ТЕХНІЧНІ ПАРАМЕТРИ

Зараз тестова трансляція каналу здійснюється у відкритому вигляді, з супутника «SIRIUS» (4,8° ст д.) на частоті 12709,950 Мгц, поляризація - горизонтальна, тип модуляції - QPSK, код FEC - 3/4, стандарт - MPEG-4/DVB-S, SR 2850 Mbps.


RATVODДата: Четвер, 18.06.2009, 12:26 | Повідомлення # 23
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
BVN міняє транспондер на 13E

Телевізійний канал BVN - з поправками транспондерів на супутнику системи Hot Bird (13 ° E).
Програми є такими, що знов відкрилися в мультиплексі RR супутникового зв'язку.

BVN - недавно переданий на частоті 12,207 ГГц, горизонтальна поляризація, SR 27500, FEC 3 / 4 ID 120 Відео PID 1169, Audio PID 1170, відкрито.

На тому ж транспондері є так RNW радіо.

Відправка на старій частоті (12,303 ГГц, пів V), буде припинена 1 Липня 2009.


RATVODДата: П`ятниця, 19.06.2009, 00:03 | Повідомлення # 24
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Доступно тільки для користувачів
RATVODДата: Субота, 20.06.2009, 19:11 | Повідомлення # 25
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Компанія РБК втратила прямий контроль

над каналом РБК-ТВ

Компанія РБК втратила прямий контроль над каналом РБК-ТВ і інформагентством РБК. Про це пише газета "Відомості".

За даними видання, доля "РБК Інформаційні системи" в РБК-ТВ знизилася з 100 до 0 відсотків, в "Росбізнеськонсалтінге" і "РБК холдингу" - з 100 до 20 відсотків.

У РБК запевняють, що активи залишилися в групі, але були передані російським "дочкам" РБК, назву яких розкрити в холдингу не побажали. Представники компанії заявили, що це перший крок, направлений на приведення структури РБК у відповідність з вимогами кредиторів. При цьому кредитори компанії заявили "Відомостям", що ініціатором передачі активів став менеджмент РБК. Видання відзначає, що ці активи РБК повинні стати забезпеченням по реструктурованому боргу компанії.

До квітня заборгованість РБК складала 220 мільйонів доларів. На початку червня холдинг не зміг погасити кредитні ноти ще більш ніж на 40 мільйонів доларів. Схвалена схема реструктуризації боргу РБК передбачає виплату 25 відсотків боргу до 2012 року, а останніх 75 відсотків - до 2014 року.

Холдинг РБК став випробовувати фінансові складнощі восени 2008 років - в період загострення економічної кризи в Росії. У жовтні повідомлялося, що холдинг почав пошук стратегічного інвестора, аби підтримати темпи розвитку компанії. В середині лютого стало відомо, що банки-кредитори звернулися до суду, аби стягнути з РБК заборгованість.

RATVODДата: Субота, 20.06.2009, 19:20 | Повідомлення # 26
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
« Перший канал » покаже бій

Володимир Кличко - Руслан Чагаєв

«Перший канал» покаже поєдинок між чемпіоном світу в суперважкій вазі по версіях IBF і WBO українцем Володимиром Кличком і Русланом Чагаєвим з Узбекистану в прямому ефірі.

Бій суперважкоатлетів відбудеться 20 червня.

«Перший канал» почне пряму трансляцію в 01:00 за московським часом в ніч з суботи на неділлю.

Коментувати бій Кличка - Чагаєв буде Володимир Гендлін.

RATVODДата: Неділя, 21.06.2009, 08:54 | Повідомлення # 27
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
« 1 + 1 » восени покаже « Танцюю для тебе – 3 »

19-06-2009

Восени на телеканалі «1+1» стартує третій сезон проекту «Танцюю для тебе», повідомляє «Моніторинг ЗМІ» з посиланням на прес-службу каналу. Кастинги хореографів відбудуться 4-5 липня. Ведучими програми залишаються Юрій Горбунов та Інна Цимбалюк.

У прес-службі «1+1» ТК повідомили, що вироблятиме шоу власний продакшен каналу. Режисером буде Михайло Комаровський, хореографом-постановником - Ольга Семьошкіна. Нагадаємо, попередні два сезони «Танцюю для тебе» також виробляв виробничий підрозділ каналу «1+1 Продакшн». Режисером-постановником шоу був Андрій Дончик, який посеред другого сезону залишив проект, а на його місце прийшов Олексій Гончаренко. Зараз пан Гончаренко очолює власну компанію Friends Production.

25 квітня 2009 року фінал шоу «Танцюю для тебе - 2» на «1+1» мав рейтинг 8,43%, частку 23,64% (аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK). Фінал першого сезону шоу 8 листопада 2008 року мав рейтинг 9,23%, частку 22,84% (аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK). Загалом середні показники другого сезону були ненабагато вищими, ніж у першого, адже частка шоу становила 19,81%, тоді як у першого сезону -19,49%.

«Телекритика»

RATVODДата: Неділя, 21.06.2009, 08:57 | Повідомлення # 28
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Новий канал покаже прем’єрні

четвертий і п’ятий сезони серіалу « Загублені »

19-06-2009

У другій половині липня Новий канал розпочне показ прем'єрного четвертого сезону серіалу «Загублені» (Lost), повідомляє «Медіабізнес». Серіал виходитиме у слоті о 22:20 з понеділка по четвер замість серіалу «Відчайдушні домогосподарки».

Як розповіла «Телекритиці» прес-секретар Нового каналу Ольга Балабан, слідом за четвертим сезоном канал покаже і п'ятий (наразі це останній знятий сезон, фінальний епізод якого вийшов у травні 2009 року).

Попередні три сезони «Загублених» демонстрував телеканал ICTV. Так, у січні-лютому 2008 року за аудиторією 18+ середні показники рейтингу становили 1,56%, частки - 5,8%. За аудиторією 14-49 показники були вищими: рейтинг 1,69%, частка 7,01% (усі дані - за результатами загальнонаціональної панелі GfK Ukraine).

За словами Ольги Балабан, серіал перенесено з ICTV на Новий канал, оскільки його аудиторія більше збігається з аудиторією Нового.

«Загублені» - американський телевізійний серіал про пасажирів рейсу 815 авіакомпанії Oceanic Airlines, які внаслідок авіакатастрофи опинилися на таємничому острові. Лауреат премій «Еммі» і «Золотий глобус». У США демонструється в ефірі мережі ABC з 22 вересня 2004 року. Відзнято п'ять сезонів, останній шостий вийде в лютому 2010 року.

«Телекритика»

RATVODДата: Понеділок, 22.06.2009, 19:31 | Повідомлення # 29
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Телеканал "СГУ ТВ" уходить з супутника Експрес АМ2. 80Е

Найближчим часом буде здійснений перехід мовлення сигналу СГУ ТВ з супутника "Експрес АМ2"

на новий супутник "Intelsat-702" ( "Інтелсат-702") точка стояння 66E

Дата, час переходу і параметри налаштування будуть повідомлені додатково.

RATVODДата: Вівторок, 23.06.2009, 10:20 | Повідомлення # 30
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Новий фільмовий пакет в Digi TV.

За неофіційною інформацією, румунського супутникового оператора Digi TV, що віщає з супутника Intelsat 10-02 (1W), планує запуск трьох нових фільмових каналів: CineStar, ComedyStar і ActionStar, які будуть включені в новий пакет під назвою Cine Star.

Аналогічна пропозиція існує і в конкуруючого оператора Dolce, який віщає з супутника Hellas SAT 2 (39E).
Вказані три фільмові канали виробляються румунською медіа компанією Realitatea-Caюavencu, якій також належить ряд спеціалізованих каналів, таких як The Money Channel, Telesport і Romantica.
Місячна плата за доступ до пакету Cine Star, складатиме близько 1 євро. Очікується, що на початку мовлення, деякий час ці 3 канали буде доступні всім абонентам безкоштовно.
CineStar, ComedyStar і ActionStar повинні з'явитися на нових транспондера платформи Digi TV, який буде введений в експлуатацію протягом найближчих декількох днів. Таким чином, загальна їх кількість досягне 13 транспондерів, обслуговуючих дану платформу. На новому транспондері повинно ретранслюватися, принаймні - 12-13 нових каналів.

Джерело:


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024