FORUM TV-SATЧетвер
28.03.2024, 18:43

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:23 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Новини мовлення SD TV

( MPEG-2 ) телеканалів






Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
SerjogaДата: П`ятниця, 26.06.2009, 21:49 | Повідомлення # 46
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
TVN Style і TVN Turbo змінять формат

Продовження зміни формату мовлення 16:9 у Групі TVN. У 2009 році відправник планує зробити зміну формату картинки на каналах TVN Turbo і TVN Style.
За нашою інформацією виходить, що від 15 липня 2009 року два чергові тематичні канали Групи TVN змінюють формат мовлення на 16:9. Цим самим революція чекає жіночий канал TVN Style і напрямок для чоловіків TVN Turbo.

Призначення має наступити в пообідній час. Про введення змін формату мовлення відправник інформує вже кабельних операторів. Нагадаємо, що під час березневих змін формату між іншим каналів, TVN24 і TVN CNBC Biznes не обійшлося без проблем (наприклад відбувалося відсічення графіки, що з'являлося в програмі).

media2.pl

SerjogaДата: П`ятниця, 26.06.2009, 21:49 | Повідомлення # 47
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
Телеканал RT починає публікувати

інформацію для всіх волонтерів планети

На прохання глядачів RT, телеканал дає можливість дізнатися про місця та людей Росії, які потребують допомоги, а також взяти участь у різних благодійних акціях. У зв'язку з тим, що до редакції телеканалу часто приходили прохання від телеглядачів розповісти про людей і організації, яким потрібна допомога, телеканал RT починає публікувати необхідну для волонтерів інформацію на своєму сайті. Таким чином, телеканал RT вирішив підтримати російських волонтерів, а також підняти престиж їхньої діяльності. На сайті телеканалу на регулярній основі будуть публікуватися списки організацій та конкретних людей, що чекають допомоги. На даний момент до RT звернулися: регіональна благодійна громадська організація «Ночлежка», центр освіти в галузі захисту навколишнього середовища «Заповідник», благодійний фонд допомоги дітям «Теплий дім», Всеросійський центр «Лікарі дітям».

RATVODДата: Субота, 27.06.2009, 13:11 | Повідомлення # 48
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
В.Дзіки: " Ми плануємо запускати

жіночий і молодіжний телеканали "

Про плани групи і своє бачення перспектив розвитку українського телевізійного ринку виданню " Економічні вісті " розповів генеральний директор ТРК " Україна " Вальдемар Дзіки.

- Минулий рік практично всі крупні телеканали, окрім Інтеру, закінчили із збитками. Україна у тому числі. Чому ?

- З "Україною" все просто. План розвитку передбачає 4,5 років інвестиційного періоду. Звичайно, вихід на операційну беззбиткову ми ще до кризи планували швидше, але час вніс свої корективи. Після виходу в нуль ще передбачається 5 років інвестиційного розвитку. У цьому плані ми мінімально два роки будемо збитковими, тому що будівництво каналу продовжується. Коли ж ми закінчимо побудову нашої групи, тоді можна говорити про вихід на самоокуповування. Думаю, із-за кризи цей вихід станеться на рік-півтора пізніше, ніж ми планували.

- Які ще канали плануєте запускати в групі ?

- Ми в Києві будуємо центр, який запускатиме до шести каналів. Є перший ряд каналів, про які вже всім відомо, - "Футбол" і "Новіні". Далі ми плануємо запускати вузькопрофільні жіночий і молодіжний телеканали. Не можна говорити про взагалі жіночий канал, але конкретніше профіль будуватиметься на тлі чекань ринку. Зараз йде процес, і вже десь за полгода до запуску цих каналів ми формуватимемо сітку так, щоб це відповідало вимогам ринку. Далі є плани запустити канали, які показуватимуть фільми або різні телевізійні ігри і шоу. Багато різних ідей, над реалізацією яких ми подумаємо в 2010-2012 рр.

- Які будуть приблизні інвестиції в нові проекти ?

- Чому запускають ряд каналів? Тому що з фінансової точки зору вартість одного каналу значно дорожча, ніж якщо розкласти всі витрати чотири або шість каналів. При запуску кожного подальшого каналу не потрібно вже так витрачатися на техніку, подачу і підйом сигналу, адже все обслуговує одна група людей. Тому кожен подальший канал обходиться групі значно дешевше. Наприклад, ми плануємо запустити міжнародний телеканал, який називатиметься ТРК "Україна International". Такий канал працює на нашій власній продукції. І вартість такого каналу буде абсолютна іншій, якщо порівнювати її з великим загальнонаціональним каналом.

- Чи важко домовлятися з кабельними операторами про присутність в їх мережах ваших тематичних каналів, в даному випадку - "Футболу"? Чи платите ви ним або вони вам ?

- Ми не платимо. Якщо ми і платили, то це були мінімальні операційні витрати з приводу доставки сигналу. Договорів про те, що за кожного телеглядача, якому показують наш канал, ми платимо гроші, немає. Ми запускали футбольний канал, в якого тепер близько 50% покриття в кабельних мережах, підписували договір відразу на два канали - спортивний і новинний. Ці канали ми ніколи і не планували виводити в ефір, ставка робилася на кабель. Проблема поширення в тому, що операторів сотні і процес переговорів і підписання договорів з кожним з них займає певний час. Ми працюємо над цим вже рік. Якби на ринку було 10-15 таких великих компаній, як "Воля-кабель", то процес йшов би набагато швидше. Зараз ми повинні виходити на кожного дрібного оператора, показувати йому свій продукт, пояснювати, що він на цьому теж зароблятиме, і потім контролювати, аби він показував нас так, як ми хочемо. А операторів, які нас цікавлять, - більше п'ятисот. На це піде ще мінімум рік, і ми хотіли б, аби наш канал покривав 70-80% кабельних мереж. Побачимо, як все буде в майбутньому, поки процесом ми задоволені.

- Виходить, що таке дороге задоволення, як спортивний канал, ви зараз віддаєте кабельникам за "просто так" ?

- У нас із цього приводу є свої плани, які зараз не можу озвучити. Але при запуску каналу ми все добре прорахували і знаємо, як на нім запрацювати. Поки телеканал віщає в тестовому режимі, ні про який прибуток мова йти не може. Це як в будівництві, спочатку ти будуєш будинок і вкладаєш в це гроші, а прибуток можливий лише через декілька років, коли готові квартири почнуть купувати. Тут - те ж саме: у нас розписаний інвестиційний план, і ми знаємо, що спорт у всьому світі непогано продається. А футбол в Україні - це народний вигляд спорту, і ми, як я вже говорив, часом беремо більше 2% чоловічої аудиторії 18+. При тому що канал лише починає працювати і покриття у нас ще не досягло потрібного рівня.

На "Футбол" ми повинні дивитися як на перший крок. Адже ми будуємо групу, і канали запускатимуться і в 2010, і в 2011 рр., і далі. Вони завжди відповідатимуть на вимоги ринку і рекламодавців. Якщо з'явиться якась чітка аудиторія, якою зажадається нишевый телеканал, ми намагатимемося сформувати такий канал.

- Чи не багато для України 15 загальнонаціональних телеканалів ?

- Якби всі телеканали працювали нормально і заробляли гроші, ринок і глядач самі б визначили, скільки каналів взагалі потрібно. Але ми знаємо, що багато телеканалів є виключно дотаційними і збитковими, тому така кількість мовців дійсна трохи чудно.

У кожній країні існують чотири-шість каналів. Їх доповнює цілий ряд сильних, добре працюючих тематичних телеканалів, які займають значну частку ринку. Якщо поглянути на динаміку телевізійних ринків США і Західної Європи, то доля загальнонаціональних каналів стабільно знижується, а будуються і запускаються маленькі нишевые телеканали, і рекламодавець йде на них. Тому що вони, з точки зору цільової аудиторії, краще.

Рекламодавець дає гроші і точно знає, хто погляне його рекламу. Розвиток таких каналів міняє всю структуру ринку, і у нас її теж потрібно міняти. Починати, перш за все, треба з Gfk і точністю її вимірів. Адже всі сидять і говорять, так - є проблеми, але що ми можемо з цим зробити? Дані-то ми отримуємо дуже приблизні. І тепер виникає питання, за що конкретно платить гроші рекламодавець? Чи використовує він такий ресурс, як телебачення на 100%? Це дуже велике сьогодні питання.

- До 2015 р. країна повинна перейти на цифровий формат мовлення. Знову ж таки буде переділ ринку, оскільки доступ до частот дістануть багато нових гравців. Як "Україна" до цього готується ?

- Поважно враховувати фінансове питання: медіа-ринок ще абсолютно не готовий до того, аби нормально працювати. Я думаю, що нам необхідні ще два-три роки, аби всі процеси нормально прошли, і аби система була більш менш прозорою. Звичайно ж, цифрове мовлення кардинально міняє підхід до бізнесу, тому що відпадає проблема покриття. Я сподіваюся, що 2015 р. буде можливим, тому що не можна відкидати загальноекономічну ситуацію і необхідність при цьому великих інвестицій, необхідних для цифрового мовлення. Але картина 2015 р., якщо все-таки ми встигнемо до цього часу перейти на цифру, даватиме однакові шанси всім учасникам ринку.

Є низка запитань, одним з основних є, скільки ж це коштуватиме. І скільки телеканалів успішно можуть оплачувати такий процес? Це безпосередньо залежить від того, скільки грошей буде на ринку. Якщо все піде нормально, тоді дійсно телеканали конкуруватимуть лише по програмах: у кого краще і цікавіше - в того і буде лідерство по рейтингах.

- Недавно Індустріальний телевізійний комітет (ІТК) заявив, що канали в принципі готові фінансувати перехід на цифру. "Україна" до цього теж готова ?

- Потрібно реально дивитися на ситуацію і розуміти, що без грошей ми цього не побудуємо. Можна, звичайно, заявляти, що кожен канал готовий брати на себе якусь частину цього фінансування, але якщо грошей в каналу немає? Адже проблема в тому, що потрібно знайти відповідь на питання, що зробити, аби на ринку, де 47 млн. чоловік, не було, як в нинішньому році, $250 млн. (у 2008 р. об'єм ринку телереклами перевищив $600 млн.). Це в чотири рази менше, ніж в Польщі. Притому що в Польщі і населення не настільки велике, як в Україні. Це значно менше, чим в останніх країнах Східної Європи, де кількість населення менша, ніж половина нашого. І я розумію, що ринок будується, що є складний період, який потрібно здолати. Але доки ми не вирішимо цієї проблеми, говорити про майбутні інвестиції каналів дуже складно. Адже, як ми тільки що говорили, більшість каналів - збиткові. Тут і виникає питання, звідки ж гроші візьмуться?

Я сподіваюся, що український медіа-ринок просто порахує гроші. І люди розумітимуть, що система, в який ми знаходимося, не стимулює ринок для сильного зростання. Адже виникає дуже просте питання: якщо ми робимо все добре, чому у нас все так слабо і погано, а в інших - теж слабо, але значно краще? Зараз вже зрозуміло, що щось не так. Давайте розробимо систему так, щоб було краще, аби можна було заробляти більше, систему, яка агресивніша і по-іншому будує стосунки з агентствами і клієнтами, які теж на цьому зароблятимуть гроші. Тому що якщо буде вироблений підхід не для розвитку, а лише для блокування, то так і залишиться 250 млн. на всі чотири роки вперед. І Україна виявиться одній з дуже небагатьох країн, в яких медіа-бізнес збитковий.

Всі ці питання, і цифрового мовлення, і структури, і грошей, ми повинні сприймати серйозно і починати діалог, як же все це будувати. Якщо розмови не буде, то просто далі вирішуватимемо між 250 і 270 млн. І це, повірте, нікого не влаштує.

- Що означає агресивніша система, про яку ви тільки що згадали ?

- По-перше, це зміна системи продажу реклами. Система має бути відкритою і конкурентною. Ми говоримо, що монополія - це погано. Кому? Звичайно ж, меншим. На що йдуть відповіді: це бізнес, і якщо хтось побудував щось краще, хто останнім заважав також розвиватися? Але я скажу так: якби ця монополія добре працювала, було б більше грошей, і учасники монополії заробляли б значно більше. Поки ж вони заробляють менше. Тоді у мене знову ж таки питання: означає щось не так? Адже якби монополія працювала, у них було б в два рази більше, а у всіх інших - нуль, тоді вони були б просто молодцями, але цього ми не бачимо. І тому потрібна серйозна розмова на тему, як діють продажі. У: Що ви чекаєте від літа?

На літо ми хочемо зробити максимально розважальну пропозицію для наших глядачів. 28 липня ми починаємо трансляцію конкурсу "Нова хвиля-2009". Ми поставимо також деякі програми-повтори, але не просто аби заповнити ефір, а ті програми, які ми знаємо, що наші глядачі хотіли б поглянути. Будуть цікаві американські і російські картини. Думаю, для цього двомісячного літнього періоду буде сповна достатнє цікавого в ефірі. Тобто на час відпочинку і відпусток сітка буде більш розважальною, а восени вже з'явиться ряд нових програм, серіалів, хороших картин. Зараз вже готуємо три-чотири нові формати для проектів власного виробництва.

Вальдемар Дзіки народився у вересні 1956 р. в р. Закопане, Польща. Має 30-річний досвід роботи в телевізійному і кінобізнесі. 1980-1984 рр. - член художньої поради при кіностудії Karol Irzykowsk; 1984-1989 рр. - співробітник кіностудії TOR; 1989-1999 рр. - незалежний продюсер, співвласник кіностудії Pleograf; 1999-2001 рр. - власник незалежної кіностудії In Desert and Wilderness Waldemar Dziki Film Production Ltd.; 2001-2004 рр. - власник незалежної кіностудії Dziki Film Ltd.; 2004-2007 рр. - член правління CEO і програмний директор польського телебачення Polsat; з 2007 р. по теперішній час - генеральний директор телеканалу "Україна".

http://smi.liga.net


RATVODДата: Неділя, 28.06.2009, 15:23 | Повідомлення # 49
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Sesat. 36E

З 1-го липня мовлення телебачення Аджарії

переходить на новий супутник: Sesat. 36E

Параметри:

12543 V 3.214 3/4. Промінь "Sesat Fixed" Відкрито

Джерело: www.adjaratv.ge

RATVODДата: Неділя, 28.06.2009, 15:39 | Повідомлення # 50
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
" Maxximum Advertising " підписав контракти

з телеканалами " Тоніс ", ЕРА і ОТВ

Будинок продажів "Maxximum Advertising" підписав контракти з телеканалами "Тоніс" (квота 65%) і ТРК ЕРА (квота 60%) на період з 1 липня до 31 грудня 2009 р., а також з 1 червня до 31 грудня 2009 р. з телеканалом ОТВ (квота 60%).

Про це виданню "Медіабізнес" повідомили представники компанії. Нові контракти дозволили "Maxximum Advertising" збільшити свою частку ринку до 8%. "У нашому пакеті канали з різноплановими аудиторіями, тому дана пропозиція є хорошим рішенням для середніх і невеликих клієнтів, також можна сказати, незамінна пропозиція для крупних клієнтів по зниженню CPP% і досягненню вузьких аудиторій" - ділиться думкою Юрій Слободянюк, директор будинку продажів.

Нагадаємо, що В 2009 р. "Maxximum Advertising" підписав контракти на обслуговування таких телеканалів як: "MAXXITV", "Menu TV", "Star TV", "Real Estate", TVi, UBC, 24, ТРК "Київ", "Тоніс", ТРК ЕРА, ОТВ і "Перший Національний канал".

Будинок продажів "Maxximum Advertising", що входить до складу медіа-групи "Maxximum", був створений в 2005 р. як окрема структура, що спеціалізується на продажі ефірного рекламного часу нишевых телеканалів.

Моніторинг ЗМІ
smi.liga.net


RATVODДата: Вівторок, 30.06.2009, 00:24 | Повідомлення # 51
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Телеканал "Kawaii.TV" закривається,

так і не почавши мовлення

Як повідомили в телекомпанії, проект Kawaii.TV закритий. "Картинка" ще деякий час "висітиме" на супутнику ABS 1 (75° в.д.) у складі платформи "Радуга ТВ", але команда телеканалу вже припинила своє існування.

Телеканал Kawaii.TV був присвячений однойменній молодіжній субкультурі і світу Аніме. Його технічне мовлення почалося в середині червня у складі платформи "Радуга ТВ". Але вже 18 червня на сайті "Радуги" з'явилося повідомлення, що у зв'язку з виниклими технічними несправностями припинено тестове мовлення телеканалу.
А 25 червня наша редакція одержала лист від керівництва телекомпанії, в якому повідомлялося про повне закриття телепроекту.

Повідомляє: Журнал "Теле-супутник"


SerjogaДата: Вівторок, 30.06.2009, 00:24 | Повідомлення # 52
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
ВВС відмовляється від насильства і нецензурної лексики

Як показало проведене серед глядачів ВВС опитування, більшість людей негативно ставляться до поширення в ефірі нецензурної лексики і непристойних сцен. Іншими словами, політика корпорації розходиться з думкою глядацької аудиторії.

Вперше ВВС провела опитування, що охопило настільки широкі верстви британської публіки. За повідомленням BBC Trust, опитані висловили побажання, щоб після 9 вечора лайка звучали лише « у виняткових випадках ».

Тепер ВВС планує різко змінити деякі напрямки своєї редакційної політики. Передачі, що виходять в ефір після 21 години, більше не будуть обрушувати на глядачів потік нецензурної лексики і дебілізму написав етоуальних сцен.Відтепер замість нецензурних виразів буде чути короткий звуковий сигнал, причому це буде стосуватися всіх програм незалежно від того, виходять вони в ефір до або після 21 години. Крім того,тепер глядачів будуть попереджати про можливу наявність ненормативної лексики у будь-який час доби.

Глядачі визнали, що на ВВС покладалося завдання з підтримання високих стандартів британського телемовлення, а замість цього корпорація скотилася до рівня своїх комерційних конкурентів. Критиці піддалися такі програми, як «Вечір у п'ятницю з Джонатаном Россом», «посмеемся над подіями минулого тижня» та «Шоу Кріса Мойлса» на каналі «Радіо 1».

Дослідження було проведено після вибухнув скандал за участю провідних Росса і Рассела Бранда, які відправили вульгарно послання на голосову пошту актора Ендрю Сакса в ефірі каналу «Радіо 2». Це викликало більше 40 тис.скарг, з-за чого Бранд було звільнено з роботи, а Росс відсторонений від прямого ефіру на три місяці.

В результаті опитування, у якому взяли участь 2,7 тис. осіб (від 11 років і старше), з'ясувалося, зокрема, що більш старші глядачі оскорблены падінням мовлення стандартів.

У свій час коником голови ВВС Марка Томпсона була ідея створити телебачення і радіо, «готові йти на ризик». Однак загальну думку висловила одна учасниця опитування - жінка старше 70 років, яка сказала: «ВВС завжди була лідером мовлення, а тепер це не так».

В останні роки на каналах ВВС лихослів'я стало щоденністю, і, як показало опитування, навіть молодь вважає, що нецензурщіни стало занадто багато. «Я можу ругаться, перебуваючи у пабі зі своїми друзями, але я ніколи не роблю цього при своїй матері», - сказав молодий чоловік 20 років.

Глядачі також висловили занепокоєння з приводу денного мовлення, у тому числі програми EastEnders, в якій часто піднімалися «дорослі» теми.В епізоді з драми «Holby Blue», яка була показана на каналі ВВС One, були присутні сцени дебил написав етоа,які навіть підлітки визнали занадто відвертими.

Девід Ліддімент, член правління ВВС, вважає, що аудиторія очікує від ВВС найвищих стандартів,особливо від каналу BBC One.

Критики, однак, вважають, що висновки були зроблені занадто пізно. Енн Уіддікоумб, член парламенту від Консервативної партії, сказала: «Мене пригнічує, що ВВС не розуміла цього раніше.Компанії просто необхідно викорінити лихослів'я, суворо дотримуватися розмежування мовлення по часу, щоб до 21 години нам не показували те, що ми не хочемо бачити і що не годиться для сімейного перегляду ».

Річард Ліндлі, голова організації «Голос глядача і слухача», яка представляє інтереси споживачів телерадіомовлення, вважає, що повинні попереджати глядачів про те, якого роду передачу їм зараз покажуть.

Джерело - Ovideo

SerjogaДата: Вівторок, 30.06.2009, 00:24 | Повідомлення # 53
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
Nat Geo Music в Чехії та Словаччини

Nat Geo Music канал з'явиться в наступному місяці в Чехії та Словаччині. Ймовірно ще до кінця поточного року канал дублірован.Nat Geo Wild залишиться з субтитрами на чеською мовою, а Nat Geo HD буде доступний в оригінальній версії.
Nat Geo Music може виявитися в пропозиції кабельної мережі UPC, ведуться також переговори з румунською платформою DTH Digi TV. Вже незабаром в Чехії та Словаччини можуть також дебютував канали Fox Life і Fox Crime.

SerjogaДата: Вівторок, 30.06.2009, 00:24 | Повідомлення # 54
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
" Оголена краса " на телеканалі " Сіті "

"Оголена краса" - таку провокаційну назву носить популярне британське шоу, яке можна дивитися на телеканалі "Сіті" у вихідні. Це шоу для жінок. Чоловікам, звичайно, теж можна дивитися. Може бути, їм це допоможе зрозуміти жінок, які в певному віці соромляться роздягнутися не тільки на людному пляжі, але й наодинці з дзеркалом ...

Джерело - TV.ua

RATVODДата: Середа, 01.07.2009, 12:37 | Повідомлення # 55
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Профілактика на ABS-1. 75E

Сьогодні інформуємо вас про те,

що у зв'язку з проведенням планових профілактичних робіт

15 липня 2009 року з 03.00 до 10.00 ранку ( Московський час )

можливі короткочасні пропадання трансляйії ТБ каналів,

що транслюються з супутника LMI / ABS 1.



SerjogaДата: Середа, 01.07.2009, 12:37 | Повідомлення # 56
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
З 1 липня до складу платформи CYFRA +

входить телеканал Sci Fi Channel.

1 липня 2009 року абоненти мінімального пакету Komfortowe + польської супутникової платформи CYFRA + отримають додатковий телеканал до свого пакету. Цим телеканалом стане Sci Fi Channel, який з'явиться в пакеті під номером 58. З переводом даного каналу на супутник Hot Bird 8 (13E) на ньому негайно була включене кодування Seca MediaGuard 4. Нагадаємо, що на початку червня абоненти пакета Komfortowe + так само отримали доступ до Universal Channel (№ 57).

Технічні параметри для прийому телеканалу Sci Fi Channel:

Сателіт: Hot Bird 8 (13 ° E)
tp. 81 (12,322 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 3 / 4)
SID:14902
PID V: 322
PID A: 323 (польська)
Система умовного доступу: Conax, Seca MediaGuard 4, Viaccess

SerjogaДата: Середа, 01.07.2009, 12:37 | Повідомлення # 57
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
1 липня телеканали « Индия ТВ » та « Комедія ТБ »

відзначають 3-річчя

1 липня телеканали «Индия ТВ» та «Комедія ТБ» відзначають 3-річчя з дня початку мовлення. Обидва каналу сьогодні входять до четвірки найбільш популярних телеканалів холдингу «Ред Медіа», завоювавши увагу вже більше 15 млн.глядачів в Росії, країнах СНД і Балтії.

« Индия ТВ » - канал кінофільмів та телевізійних програм про Індії. В ефірі щоденно транслюються прем'єри і стали класикою індійські фільми, документальні та пізнавальні програми.У 2007 році «Индия ТВ» нагороджено премією європейської супутникового телебачення HOT BIRD TV Awards 2007 в номінації «Кращий телеканал кінофільмів».

« Комедія ТБ » - розважальний телеканал хороших вітчизняних та зарубіжних комедій.В ефірі: класичні комедійні фільми з золотого фонду світового кіно, кращі світові комедії останніх п'ятдесяти років, кращі вітчизняні та закордонні комедійні серіали, найвідоміші вітчизняні і зарубіжні гумористичні телешоу.

У 2009 році «Индия ТВ» та «Комедія ТБ» транслюються із супутників Eutelsat W4, Бонум-1, Eurobird 9A
( оператори НТВ-ПЛЮС, Триколор ТВ, Триколор ТВ Сибір, Платформа HD ),
а також в мережах понад 200 кабельних операторів.
SerjogaДата: Середа, 01.07.2009, 12:37 | Повідомлення # 58
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
Платформа Beneluks без каналів Turner

З 1.07.09 канали TCM, Cartoon Network і Boomerangбільше не буде частиною пропозиції DTH платформи Канал Digitaal Satelliet TV Vlaanderen.

Мовні компанії не можуть укласти договори на розподіл ділянок, які були включені в їхню пропозицію протягом багатьох років.

SerjogaДата: Середа, 01.07.2009, 12:37 | Повідомлення # 59
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
" ПЕРШИЙ КАНАЛ "

розпочинає віщання На Кіпрі

ЗАТ «Перший канал. Всесвітня мережа » оголошує про початок мовлення
пакету
« Channel One Russia » на Кіпрі.

В пакет увійдуть Перший канал, а також 3 канали Цифрового Телесемейства - Будинок кіно, Музика і Час.

З 1 липня 2009 року «Сhannel One Russia» буде доступний в мережах IPTV оператора PrimeTelна всій території Кіпру.

Оперативна і точна інформація, кращі розважальні шоу, унікальні документальні передачі, авторитетна аналітика, масштабні кіно і телепрем'єра, а також краща російська музика чекають російськомовних телеглядачів Кіпру цілодобово і без перерв на рекламу.

RATVODДата: Середа, 01.07.2009, 23:12 | Повідомлення # 60
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
SexPoker TV в послузі Satisfaction

Вже незабаром до послуги пакету еротичних каналів додасться черговий, абсолютно новий канал під назвою SexPoker TV. Показ буде реалізований на супутнику Hot Bird (13E), але не подані ще технічні параметри і коли можна його сподіватися .
Згідно інформації вже иметируется мовлення в рамках промо на каналі що ідентифікується як S7 на супутнику Hot Bird 8 (13E) з транспондера 50 (11,727 GHz, pol. V, SR: 27500, FEC: 3/4). У эфекте доступних буде сім каналів - частина з послуги Satisfaction і SexPoker TV.

Це не кінець змін - відправник провіщає, що доцільно на шести каналах Satisfaction на супутнику Hot Bird 8 (13E) буде доступні 12 програм (на кожному з каналів ефірний час буде розділений на два), завдяки чому пропозиція еротичних фільмів буде ще більш дифференцированым . Зміни в пропозиції будуть упроваджуваними поступово разом з систематичним відходом з трансляції пакету Sex Channel Television з EuroBird-а 9A (9E)


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024