FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 13:45

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:23 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Новини мовлення SD TV

( MPEG-2 ) телеканалів






Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Середа, 01.07.2009, 23:14 | Повідомлення # 61
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Sky Italia піднімає ціну на підписку

Італійський супутниковий оператор Sky Italia має намір найближчим часом підвищити абонентську плату за свій базовий пакет на 22%, що обумовлене загальним зниженням прибутку оператора.
Новинна служба компанії повідомляє, що підвищення ціни торкнеться базового пакету, а також пропозиції середнього сегменту підписки, проте, ціна all-inclusive Преміум пакету, залишатиметься на колишньому рівні.
Спонукальним мотивом оператора для ухвалення настільки непопулярного рішення, послужило зниження його загальної операційної прибутку на 35% за перший квартал поточного року. Проте в прес-релізі наголошується і той факт, що Sky Italia разом із збільшенням ціни пропонує і значне розширення кількості каналів (включаючи HD) для власних підписчиків.


RATVODДата: Четвер, 02.07.2009, 17:39 | Повідомлення # 62
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Hot Bird 6 (13.0E)

Телеканал Jay Jay Музика TV почав мовлення

Опісля декілька місяців після публікації рекламних матеріалів, почав мовлення новий музичний канал, присвячений клубній музиці на супутнику Hot Bird 6 (13.0E).
Новий канал забезпечуватиме їх вміст на двох мовах: німецькому і Англійський.Jay Jay AG також надає радіостанцію FM Jay Jay,которая також доступнна на супутнику.

Технічні параметри:

Супутник:Hot Bird 6 (13.0E)
Частота: TP. 117 (10853 ГГц, пів. H, SR: 27500, FEC: 3 / 4)

ID: Jay Jay TV
V PID: 4610
A PID: 4620
PID PCR: 4610
PMT PID: 4600
SID: 8646

Кодування: не має


SerjogaДата: Четвер, 02.07.2009, 17:40 | Повідомлення # 63
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
" Інтер " перезапускає " Червоні вітрила "

Компанія Inter Media Production ( група "Інтер" ) планує зняти 4-серійний фільм
за повістю російського письменника Олександра Гріна " Червоні вітрила ".

Про це повідомляє "Телекритика" з посиланням на директора компанії Єгора Бенкендорфа.

Режисером стрічки виступить Олександр Стеколенко, оператор - Олексій Фвілодуб.
Знімати картину будуть в Криму, орієнтовно у вересні-жовтні.

Кастинги до фільму ще не почалися.

"Це буде дуже якісна, серйозна і гарна робота, ми приємно удивим глядача", - пообіцяв Єгор Бенкендорф, додавши, що сподівається зробити нову версію краще класичного радянського фільму Олександра Птушко 1961 року.

SerjogaДата: Четвер, 02.07.2009, 17:40 | Повідомлення # 64
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
Нові Тр. Total TV на 16E

Total TV супутникова ТБ платформа, яка знаходиться у власності компанії SBB (Сербія широкополосна) почалося включення транспондерів на супутнику Eurobird 16A (16E).

Перший з транспондерів: частота 10,892 ГГц, пол. H, SR: 27500, FEC: 3 / 4.

Список каналів:

Pop TV Słowenia
Kanal A Słowenia
TV Slovenija 3
Sport Klub Slovenija
TV Pika
Info TV
TV Carli
Golic TV
BBC Prime

Всі канали, за винятком Info TV, Čarli TV i Golica TV, закодовані в NDS Videoguard.

SerjogaДата: Четвер, 02.07.2009, 17:40 | Повідомлення # 65
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
" Нова хвиля 2009 ". Скоро !

На ТРК " Україна "

Менше місяця залишилося до відкриття
міжнародного конкурсу молодих виконавців
популярної музики
" Нова хвиля 2009 ".

28 липня концертний зал "Дзінтарі" традиційно збере зірок російської, української та зарубіжної естради, а також представить нові яскраві таланти. Телеглядачі ж зможуть побачити пряму трансляцію і спостерігати за закулісними перипетіями конкурсу на ТРК "Україна", повідомляє прес-служба каналу.

У цьому році в конкурсі "Нова хвиля" візьмуть участь 16 виконавців з 12 країн: Владислав Левицький, Mila Nytych, Джамал (Україна), Макс Лоренс (Білорусь), Ліка (Грузія), Sondoro Sandhy (Індонезія), Antonello Carozza (Італія) , Нуржан Керменбаев (Казахстан), Gu Liya (Китай), Aisha (Латвія),Shmiel Sara (Польща), Анна Малишева, Марк Юсим, Пара нормальних (Росія), Ville Laaksonen (Фінляндія),3NITY (Франція).

Серед зіркових гостей фестивалю: група "Roxette", Lisa Stenfield, Алла Пугачова, Cофія Ротару, Лайма Вайкуле, Діма Білан, Йосип Кобзон, Філіп Кіркоров, Валерій Меладзе, Ані Лорак, Микола Басков, групи "Дискотека Аварія", "SEREBRO", "ВІА Сливки" та багато інших.
У концертній програмі також виступлять учасники конкурсу "Дитяча Нова хвиля".

Ведучі конкурсу - Лера, Сергій Лазарєв, Ксенія Собчак, Тимур Родрігес, Тіна Канделакі, Олексій Чумаков.

RATVODДата: Субота, 04.07.2009, 09:04 | Повідомлення # 66
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Канал 8-TV під керівництвом

Олексія Семенова стартує в січні 2010 року

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 1 липня прийняла за основу проект рішення про видачу ліцензії на супутникове мовлення ТОВ «8-ТБ» (канал 8-TV). Згідно з концепцією, канал планує мовити 24 години на добу, програми власного виробництва становитимуть 12 годин на добу (50%), національного виробництва - 18 годин на добу (75%), іноземного походження - 6 годин на добу (25%). Протягом доби інформаційно-аналітичні програми становитимуть 8 годин, культурно-мистецькі - 4 години, науково-просвітницькі - 4 години, розважальні - 4 години. Також запланований фільмопоказ.
Генеральний продюсер 8-TV Олексій Семенов (екс-генпродюсер НТН і «Фабрики зірок» на Новому каналі) і генеральний директор Лідія Пархоменко (екс-фіндиректор НТН) провели для членів Національної ради презентацію каналу. За словами пані Пархоменко, канал уклав угоду з компанією SES Sirius, із супутника якої здійснюватиме поширення сигналу. У концепції наголошується, що 8-TV - це інтерактивне телебачення, де глядачі є співавторами програм. Канал планує об'єднати телевізійний та інтернет-формати. Яким чином - представники каналу не уточнювали.
«У нас готовий попередній штатний розклад, готовий інтернет-портал, ми лише чекаємо вашого рішення, щоб приступити до закупівлі техніки та в січні розпочати мовлення», - повідомив членам Нацради Олексій Семенов. Нині в штаті компанії 35 осіб, з отриманням ліцензії на етапі підготовки до старту заплановано розширити штат до 150, а з початком мовлення у 2010 році - до 230 співробітників.
Як стало відомо з презентації, шеф-редактором каналу буде Володимир Ткач, ведучим дитячої програми по суботах і неділях - Дмитро Оськін, ведучою програми про здоровий спосіб життя -Мар'яна Двулит, ведучою ток-шоу про стосунки - Даша Трегубова, ведучою мистецької програми -Альона Акимова, ведучим програми про і для молоді - Геннадій Попенко. Також 8-TV планує розробляти власні ігрові формати.
У відповідь на запитання членів Нацради про студію, Олексій Семенов повідомив, що телеканал обере на основі тендеру з трьох компаній одного підрядника, який створюватиме апаратно-студійний. Офіс телеканалу міститься на третьому поверсі приміщення за адресою вулиця Дегтярівська, 48 у Києві (за цією ж адресою розташований телеканал НТН). «У нас там півтори тисячі квадратних метрів території», - сказав пан Семенов.
Імена засновників і власників телекомпанії на засіданні Нацради не оголошували. За інформацією ТК, інвестором каналу 8-TV є голова Національного космічного агентства України, творець телеканалу «Інтер» Олександр Зінченко. Нагадаємо, що про створення мовника з умовною назвою «Восьмий канал» першим у квітні повідомив сайт «Дуся». Канал мав бути створений на базі херсонського супутникового телеканалу. За неофіційною інформацією, в проект мав інвестувати власник корпорації «Істіл» та інвестор «Савік Шустер Студіос» Мохаммад Захур, проте відмовився від цього наміру. На жаль ані тоді, ані зараз керівництво каналу відмовилося коментувати будь-що «Телекритиці».
Зрештою, члени Нацради прийняли рішення про видачу ліцензії тільки за основу, а остаточне голосування з цього питання перенесли на наступне неконкурсне засідання (має відбутися 22 липня). Також вони дали доручення апарату надати експертний висновок щодо можливості виходу компанії в ефір протягом року. «Це наш традиційний підхід до ліцензування супутникових мовників, - пояснив на брифінгу в. о. голови Нацради Андрій Мирошніченко. - Іде мова про новий формат інтерактивного телебачення. Для нас важливо якимось чином вказати це в ліцензії. І є розуміння мовника, що слід узгодити з апаратом Національної ради, як передбачити в концепції інтерактивність і новітні технології».

http://telekritika.ua


RATVODДата: Субота, 04.07.2009, 16:37 | Повідомлення # 67
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
ABS-1. 75E

Аварія на лінії подачі сигналу

У зв'язку з аварією на оптоволоконній лінії подачі сигналу,
тимчасово припинено мовлення телеканалів

SET, СТС, 2х2, ТРО Союз.

В даний час оператором ВОЛЗ ведуться ремонтно-відновні роботи.

По завершенню ремонтних робіт мовлення телеканалів буде відновлено в повному об'ємі.


RATVODДата: Неділя, 05.07.2009, 22:59 | Повідомлення # 68
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Телеканал " СТС " увійшов до пакету каналів " Рікор ТБ "

3 липня «Рікор ТБ» почав трансляцію телеканалу «СТС».
Тепер пакети цифрових каналів «Народний» і «Активне ТБ ПРЕМІУМ» поповняться ще одним каналом і включатимуть вже 25 і 51 каналвідповідно.

Телеканал «СТС» позиціює себе як «Перший розважальний». У ефірі каналу транслюється велика кількість фільмів, телесеріалів, мультфільмів і розважальних шоу.
Компанія «Рікор ТБ» проводить активну роботу по включенню нових каналів в свої пакети. Зараз ведуться переговори про включення каналу «Домашній».

RATVODДата: Понеділок, 06.07.2009, 14:47 | Повідомлення # 69
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
ТРК « Футбол » переводить мовлення

на супутник Sirius4

2009/07/06

Компанія SES Sirius/SES ASTRA оголосила про те, що телеканал «Футбол», що входить до телегрупи ТРК «Україна», перевів своє мовлення на супутник Sirius4, повідомляє «Медіабізнес». «Для нас переведення мовлення телеканалу "Футбол" на супутник - це оптимізація схеми доставки сигналу. Таким чином ми створюємо базу для кращого поширення сигналу в кабельних телемережах України, а також досягаємо більшої зручності в роботі з кабельними операторами, які тепер мають змогу приймати нас в одному транспондері з загальнонаціональним телеканалом "Україна"», - сказав генеральний директор ТРК «Футбол» Олександр Денисов. Через супутник Sirius4 транслюються українські телеканали «Інтер плюс», Новий, «Україна», ТЕТ, 1+1 International, «Рада» та інші.

http://www.telekritika.ua

RATVODДата: Понеділок, 06.07.2009, 16:06 | Повідомлення # 70
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Керівництво і стратегія розвитку

групи « 1 + 1 » не зміняться

2009/07/06

Зміна структури власності групи «1+1», про яку стало відомо 2 липня, не спричинить зміну керівництва групи і телеканалів, що входять в неї. Про це акціонери заявили відразу після оголошення умов операції. За словами віце-президента СМЕ по корпоративних комунікаціях Романи Тамасової, «інвестори задоволені менеджментом компанії і її результатами і не планують в цьому відношенні нічого міняти». Ігор Коломойський теж підтвердив цю інформацію. «Ми розраховуємо на успішну і довгострокову роботу по управлінню групи компаній «1+1» команди на чолі з Олександром Ткаченко», - відзначив він в інтерв'ю «Інтерфаксу». За його словами, стратегічне управління групою здійснюватиме Нагляда рада, до якої увійдуть 3 представники СМЕ, а також сам Ігор Коломойський і його представник.

Генеральний директор «1+1» Олександр Ткаченко повідомив Sostav.ua, що стратегія розвитку групи, направлена на заняття лідерських позицій на ринку не зміниться. До того ж, «вхід до групи телеканалу ТЕТ із загальнонаціональним покриттям лише підсилить позиції групи», - відзначив він. Так само вважають деякі експерти. «Насправді, це дійсно посилення групи. Якщо раніше «1+1» був гравцем, промовцем лише від свого імені, а поряд з ним були гравці, представляючі декілька компаній і телеканалів, які мали набагато більшу сукупну довше на ринку, чим «1+1», то в даному випадку йдеться про посиленні позицій групи і активізація її внутрішніх активів. Судячи по розвитку ринку, я прогнозую, що надалі позиції групи лише зміцнюватимуться», - повідомила Sostav.ua виконавчий директор Індустріального телевізійного комітету Катерина Котенко

За словами пана Ткаченко, з вересня глядачі побачать «нове обличчя телеканалів», а стратегія розвитку групи в найближчій перспективі передбачає акцент на програми і серіали власного виробництва, у тому числі зйомки декількох україномовних серіалів. Деякі ж експерти упевнені, що політика каналів, особливо «Плюсів», декілька зміниться після того, як вони опиняться біля Ігоря Коломойського, який полював за каналом не один рік. «Дана операція - це швидше формалізація тих стосунків, які були закладені раніше, ще при покупці Коломойським пакету акцій СМЕ. Що ж до його інтересу до телеканалу, то він просліджується ще з часів закінчення виборів в 2005 р., і націлений був на здобуття ваговитих важелів впливу на канал на початок виборів 2010 г.», - відзначає виконавчий директор Інституту масової інформації Вікторія Сюмар. «Наявність власних медіа укріплює політичні позиції. По чеканнях експертів, грядуща передвиборна кампанія буде жорсткішою і бруднішою, чим в 2004 році. Тому бізнесмени, що мають політичні інтереси, активно нарощують медійний арсенал» - говорить виконавчий директор Незалежної асоціації телерадіомовців Катерина Мясникова.

Артем Вакалюк, sostav.ua

RATVODДата: Середа, 08.07.2009, 17:39 | Повідомлення # 71
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Телеканал « Домашній » поповнив

пакет каналів « Рікор ТБ »

Пакети цифрових каналів
« Народний » і « Активне ТБ ПРЕМІУМ »
поповнилися ще одним каналом.

Вже на цьому тижні абоненти «Рікор ТБ» зможуть дивитися канал «Домашній», який спеціалізується на «родинних» програмах, фільмах і серіалах, завдяки чому і отримав свою назву. Компанія «Рікор ТБ» продовжує вести роботу по включенню нових каналів в свої пакети.

RATVODДата: П`ятниця, 10.07.2009, 08:39 | Повідомлення # 72
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Турецька версія каналу MTV визнана такою,

яка має кращий обхват аудиторії в Європі.

Оскільки зараз для трансляції цього каналу оператором застосовуються збалансовані параметри, в країнах Середньої і Центральної Європи, наприклад, в даний час для прийому цього каналу досить використовувати антену діаметром (в середньому) всього 60 см.

В результаті проведеної оператором модернізації і оптимізації технічних параметрів трансляції каналу, якість відео на каналі тепер передається з бітрейтом, що коливає в районі 4,5 Мбіт при дозволі кадру в 720x576 (раніше 3,5 Мбіт/с), а звук транслюється з відмінною якістю - 384 кбит/с (раніше - до 256 кбит/с).

Канал віщає з сьогоднішнього дня з наступними параметрами:
Turksat 2, 11 996, V, SR-27500, FEC-5/6, FTA.

Любителі супутникового прийому також можуть спостерігати окрім вказаної, цілий ряд локальних версій MTV абсолютно безкоштовно (у некодованому вигляді), у тому числі:

MTV Росія (40°E),MTV "Адрия", MTV Україна (4°W), MTV Германія і Австрія (19,2°Е), MTV Arabiya(26°E, 25.5°E, 7°W).

Джерело:


SerjogaДата: П`ятниця, 10.07.2009, 08:39 | Повідомлення # 73
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
BabyTV в пакеті Sky Italia

Baby TV підписав контракт з Sky Italia ( Hot Bird, 13 ° С.Д., NDS Videoguard CA ) щодо мовлення в італійській супутниковій DTH платформі.

З 31 липня 2009 року програма буде представлена приблизно4,7 мільйона абонентів.

parabola.cz

RATVODДата: Субота, 11.07.2009, 16:55 | Повідомлення # 74
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
"Astra" стала доступішою для росіян !

10 липня, 2009

Відразу декілька цифрових і аналогових телеканалів з позиції 19 гр.с.д. перевели своє мовлення на супутник «Astra 1M».

Таким чином вони сталі доступні на антени розумних розмірів на території європейської частини Росії і на Північному Кавказі.

Власникам аналогових приймачів (якщо такі ще залишилися) напевно будуть цікаві:
німецький дитячий канал «KiKa» (10714 H), спортивний телеканал «DSF» (11523 H) і розважальний «Tele 5»

З каналів, що віщають відкрито в цифровому форматі і що стали доступними може здатися інтересним музичний канал «NRJ Paris» (11509 V 22000 5/6).

Повний список транспондерів, мовлення з яких переведено на борт « 1M »

АНАЛОГОВЕ ТБ:10714 H, 11464 H, 11523 H, 11553 H, 11582 H

ЦИФРОВЕ ТБ: 11509 V 22000 5/6, 11538 V 22000 5/6, 11568 V 22000 5/6


RATVODДата: Неділя, 12.07.2009, 09:50 | Повідомлення # 75
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
ТРК « Україна » запускає мультсеріал

« Чародійки » ( W.I.T.C.H. )

10-07-2009

18 липня на ТРК «Україна»прем'єра мультсеріалу «Чародійки» (W.I.T.C.H.).
Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

W.I.T.C.H. – французький анімаційний серіал у стилі фентезі, знятий компанією SIP Animation Paris за мотивами італійського коміксу 2005 року. Головні героїні мультфільму – п'ятеро дівчат, кожна з яких керує своєю стихією: Ірма – Водою, Тарані – Вогнем, Корнелія управляє енергією Землі, Хай Лін підвладне повітря, а Вілл – хранителька серця Кондракара, яке збільшує могутність усіх чотирьох елементів.

Мультсеріал виходитиме у вихідні о 10.35.

«Телекритика»


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024