FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 00:55

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини HD TV ( HD ) телеканалів
Новини HD TV ( HD ) телеканалів
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:24 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Новини мовлення HD TV

( HD ) телеканалів




HD Sat List




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Четвер, 19.09.2013, 16:37 | Повідомлення # 301
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Телеканал " Жива природа " з жовтня

почне супутникове мовлення




Кабельний телеканал " Жива природа HD" , запустився в серпні цього року , з 1 жовтня розпочне мовлення з супутника Horizons 2 .
Таким чином канал розширить територію свого мовлення з поточних 9 міст Росії до федерального рівня.

Варто відзначити , що це перший випадок виходу на федеральний рівень телеканалу , запущеного не найбільш крупним кабельним оператором ( " Жива природа HD " створений компанією " Уфанет " ) , в той час як створення такими операторами телеканалів , дістрибуємих в кабельні мережі - далеко не поодинокий випадок .

Нагадаємо , канал " Жива природа " присвячений красоті російської природи та інших куточків світу. Контент телеканалу складається з трьох - чотирихвилинних відеороликів HD - якості, створених за допомогою краудсорсинга , тобто самостійно знятих фотографами і мандрівниками . При цьому кожен ролик містить інформацію про його автора , а також координати місця зйомки і його невеликий опис .

На поточний момент " Жива природа " доступний у кабельних мережах " Уфанет " в Уфі , Стерлітамаці , Ішимбай, Салават , Нефтекамськ , Жовтневому , Оренбурзі , Орську , а також у Казані в мережі іншого кабельного оператора.

" Жива природа HD " орієнтована на жіночу і чоловічу аудиторію віком від 25 років , з вищою освітою , а також середнім і вище середнього достатком.

RATVODДата: П`ятниця, 20.09.2013, 20:05 | Повідомлення # 302
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
1 грудня в Росії почне мовлення

російська версія телеканалу Museum HD




Дистрибуторська компанія Thema заявила, що з 1 грудня 2013 року в Росії почнеться мовлення російськомовної версії телеканалу Museum HD. На поточний момент цей канал присутній у нас в країні, але у франкомовному варіанті. Трансляція телеканалу поки не буде здійснюватися з російських супутників, його мовлення буде йти з M9 і технологічних майданчиків Останкіно.

За словами Максима Кащука, менеджера з дистрибуції "ТЕМА РУ", контент російськомовного Museum HD буде повністю повторювати європейський аналог. Однак, в ознаменування виведення телеканалу на наш ринок, було вирішено збільшити число блоків, присвячених російському образотворчому мистецтву.

Також Кащук додав, що зараз компанія Thema веде переговори на предмет включення російської версії Museum HD у пакети каналів вітчизняних операторів.
Поки найбільшу зацікавленість у телеканалі проявили гравці кабельного ринку, але дистрибутор сподівається залучити своєю пропозицією і супутникові платформи.

Наповнення телеканалу.

Museum запрошує доторкнутися до творів мистецтва з найбільших світових колекцій, не виходячи з дому.

Пікассо, Кандинський, Да Вінчі, Рембрандт, Уорхол, Моне, найвідоміші полотна художників. Відкрийте для себе секрети, що криються за їх картинами, і талант, який зробив їх авторів частиною культурної спадщини людства. Museum з'явився завдяки унікальній співпраці з такими престижними партнерами як Ермітаж , Лувр, Галерея Уффіці, Третьяковська Галерея, музей Орсе, Галерея Боргезе, Британський музей і багато інших ...
Глядач отримує доступ до більш ніж 500 000 предметів мистецтва.

Телеканал транслюється у форматі HD, що дає можливість насолодитися найдрібнішими деталями.

kozakuaДата: П`ятниця, 20.09.2013, 23:35 | Повідомлення # 303
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
VIASAT запускает два спортивных телеканала в формате высокой чёткости





Группа компаний Viasat в России, входящая в медиахолдинг Modern Times Group (MTG), объявила о запуске в октябре 2013 года двух спортивных каналов высокой четкости – Viasat Sport HD и Viasat Golf HD. Оба канала войдут в пакет Viasat Premium HD, сформировав в нем спортивный блок, при этом абонентская плата за пакет увеличена не будет.

Viasat Sport HD – это HD-версия канала Viasat Sport, дублирующая его контентом. На канале будут транслироваться в формате высокой четкости игры баскетбольной лиги NBA, включая «Звездный уикенд», Плей-офф и Финальную серию. Помимо баскетбола, в программную сетку каналов входят матчи MLB (Главной бейсбольной лиги), трансляции профессиональной хоккейной лиги AHL и чемпионатов NCAA по американскому футболу и баскетболу, профессиональных боксерских поединков из США, гоночные серии Индикар и NHRA (Дрэг-рейсинг), а также полное освещение всех этапов Всемирных экстремальных игр (X-Games). Согласно исследованиям TNS за март-май 2013 года, охват канала Viasat Sport превышает 10 млн человек.

Второй канал Viasat Golf HD полностью посвящен гольфу. Канал будет транслировать и обозревать все крупнейшие мировые турниры по гольфу с общим призовым фондом более полумиллиарда долларов: серии PGA Tour, European Tour, Asian Tour, Открытый чемпионат Великобритании, Туры чемпионов и ветеранов, женский LPGA Tour.

Каналы Viasat Sport HD и Viasat Golf HD будут доступны в сетях операторов кабельного телевидения в составе пакета Viasat Premium HD.




Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
RATVODДата: Неділя, 23.03.2014, 18:51 | Повідомлення # 304
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Al Jazeera Balkans HD тестується на TP Team: Sat



На недавно запущеному новому DVB-S2 транспондері сараєвське Team: Media з'явилася станція Al Jazeera Balkans в HD.

Програма Al Jazeera Balkans HD транслюється в позиції Test HD 15 відкрито (FTA).

Новий DVB-S2 мультиплекс Team: Sat транслюється в цілому 14 телевізійних станцій і два в якості HD-Face TV HD a Al Jazeera Balkans HD.

SD версія Al Jazeera Balkans транслюється FTA на супутнику Eutelsat 16A (16 ° E) freq. 12,575 GHz, pol. H, SR 4248, FEC 3/4, DVB-S/QPSK.

Технічні параметри:

* Eutelsat 16A (16.0°E),

freq. 11,303 GHz, pol. H, SR 30000, FEC 2/3,
DVB-S2/8PSK,
FTA


kozakuaДата: П`ятниця, 30.05.2014, 19:35 | Повідомлення # 305
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
ТЕЛЕКАНАЛ "МИР" ЗАПУСКАЕТ ВЕЩАНИЕ В HD-ФОРМАТЕ




Телеканал «МИР» 1 июня начинает вещание в HD-формате. Это позволит телезрителям 14 государств, на территории которых принимается сигнал «МИРа», смотреть новостные, аналитические, страноведческие программы, документальные и художественные фильмы в самом высоком качестве, наслаждаясь всеми преимуществами современной «цифры».

High definition откроет новые возможности для тех зрителей, которые хотят всегда держать «руку на пульсе» мировых новостей. Корреспонденты и операторы «МИРа» работают как на ведущих политических площадках, так и в горячих точках.

В HD теперь будет транслироваться видео самых актуальных событий и комментарии их непосредственных участников. Журналисты «МИРа» находятся в эпицентре событий и оперативно передают информацию зрительской аудитории, порой рискуя своей жизнью.

Так, 27 мая съемочная группа во главе с корреспондентом Максимом Красоткиным попала под обстрел снайпера в районе донецкого аэропорта. К счастью, никто не пострадал. В эфире мира можно видеть репортажи и прямые включения из многих других городов восточной Украины, а также Киева.

Уникальный контент «МИРа» из стран Содружества создают местные журналисты - сотрудники филиалов и представительств. Ни один приезжий журналист не сможет быстро сориентироваться на месте, узнать все тонкости, погрузиться в культурный колорит, при этом учитывая все «подводные камни» происходящего в той или иной стране, городе или селе. Наших профессионалов отличают именно эти качества, ведь они везде не «как дома», а именно дома. Поэтому в HD-качестве программы о путешествиях и культурных событиях всех стран Содружества преобразятся и позволят увидеть сюжеты во всех многочисленных красках.

Высокое разрешение картинки усиливает эффект от просмотра документалистики, широко представленной в программе телеканала. Так, недавно на телеканале «МИР» состоялась премьера фильма о быте и традициях финно-угров из цикла «Народы России». В фильм вошли уникальные кадры из жизни манси. В частности, съемки обряда жертвоприношения перед охотой.

На телеканале «МИР» широко представлены программы о путешествиях. HD-формат позволит зрителям перенестись за тысячи километров от своего дома: побывать на Мачу-Пикчу, в центре Сингапура или в национальном парке Борнео Р и почувствовать себя так, будто они на самом деле находятся в этих местах.

Высокое разрешение видео предоставляет огромные возможности для просмотра программ о спорте. С телеканалом МИР-HD болельщики не упустят ни одной детали футбольного или хоккейного матча. Телеканал предлагает своим зрителям большое количество художественных фильмов и сериалов. В эфире «МИРа» есть линейки западного и российского кино, а также любимая классика советского кинематографа.

Межгосударственная телекомпания «МИР» осуществляет вещание в СНГ и Грузии, странах Балтии и на территории дальнего зарубежья. Например, в 2014 году началось вещание телеканала «МИР 24» в Канаде, Германии, Сербии, Австрии и ряде других стран. Это ставит перед компанией задачу постоянного обновления и улучшения, как технической составляющей, так и контента. Формат HD полностью раскрывает потенциал современной телевизионной техники, передавая изображение по максимуму. Напомним, «МИР» входит в состав второго мультиплекса.

Параметры приема канала МИР-HD:

Спутник - ABS-2 (75 град. В.Д.)
Поляризация - вертикальная
Транспондер №47
Частота 12548 MHz,
Sr - 22.5 Ms/s
MOD - DVB-S2, 8PSK, 5/6.
Компрессия MPEG-4
Общая скорость цифрового потока Р 8Мбит/сек
Название сервиса MIR-HD




Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
RATVODДата: Вівторок, 15.07.2014, 00:21 | Повідомлення # 306
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Результати тестового мовлення телеканалу "Рай"



Всім доброго дня і хорошою тижня!


Дякуємо професіоналів і любителів, які взяли участь у прийомі тестового сигналу телеканалу "Рай" на супутнику HORIZONS-2 (85E)!

Причини "пригальмовування" і "моргання" сигналу встановлені і найближчим часом будуть нами усунені.
Тест на супутнику тимчасово припинений до вирішення технічних питань "за кадром".

З приводу дозволу 1280 * 720.
Поправки до ФЗ "Про рекламу" наклали на наші плани і бюджет обмеження, ми вимушено вибрали ФТА-модель в надії на співпрацю з галузевими рекламодавцями, т.к. інакше вартість операторам КТВ здасться завищеною. Ми готові "попрацювати вхолосту" комерційно деякий час, при першому зміні ситуації якість мовлення буде істотно поліпшено.

Як розумієте, складно фінансово підняти новий HD-канал в FTA-режимі. Проте весь контент закуповується, в т.ч. у азіатських виробників, як Full HD за деяким винятком.

Оператори КТВ, що мають стабільний доступ в Інтернет (від 1,5 Мбіт / с), ще раніше зможуть прийняти сигнал в повному якості через CDN-мережі.
Мовлення для глядачів буде безкоштовним. Для Інтернет-прийому буде встановлено геолімітірованіе для дотримання контрактних прав на території.

Ми завжди доступні для контакту, побажань, зауважень і пропозицій. Ми вибрали роботу на глядача і його переваги!

З повагою,

Редакція телеканалу "Рай"
Росія-Таїланд-Камбоджа

Jul 14, 2014


RATVODДата: П`ятниця, 15.08.2014, 10:07 | Повідомлення # 307
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Італійська громадська телекомпанія Rai розпочала мовлення

каналів
Rai 2 HD і Rai 3 HD на новому транспондері.




Це може означати, що ці телеканали незабаром завершать мовлення з вихідного транспондера. Канали Rai 2 HD і Rai 3 HD з'явилися на частоті 10.930 ГГц, пол. H, з якою також транслюється канал Ultra HD demo оператора Eutelsat і канал Zagros TV.

Канали Rai 2 HD і Rai 3 HD у зв'язку з обмеження прав на трансляцію кодуються системою Nagra Media Access (CAID 183D і 183E). Прийом можливий тільки за допомогою карт доступу tivusat.

Нові технічні параметри:

супутник: Eutelsat HOT BIRD (13°E);
частота: 10.930 ГГц;
поляризація: H;
SR: 30000, FEC: 2/3;

стандарт: DVB-S2 / 8PSK;

Rai 2 HD;
SID: 16982;
PID V: 1820;
PID A: 1821, 1823 (AC3);


Rai 3 HD;
SID: 16983;
PID V: 1830;
PID A: 1831, 1833 (AC3).


RATVODДата: Неділя, 05.10.2014, 21:18 | Повідомлення # 308
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
TV1000 Premium HD покаже прем'єру

гостросюжетного фільму
"Неймовірна життя Уолтера Мітті"




У жовтні на каналі TV1000 Premium HD нас чекає екранізація гумористичного оповідання Джеймса Тербера про маленьку людину, загублену в мріях про героїзм і пригоди. "Неймовірна життя Уолтера Мітті" - режисерська робота Бена Стіллера з прекрасно підібраним саундтреком, де він сам виконує головну роль.

Неймовірна життя Уолтера Мітті (12+)

Вперше на телевізійних екранах!

США, фантастика / пригоди / комедія, 2013

Що живе в мріях Уолтер Мітті нарешті знаходить в собі мужність і відправляється в даний подорож, яка обертається найскладнішим випробуванням в його житті. Фільм номінований на дві премії "Сатурн". Режисер Бен Стіллер. В ролях Бен Стіллер, Крістен Уіг, Адам Скотт, Ширлі Маклейн, Кетрін Хан.

Прем'єра 9 жовтня в 23: 00 *

03.10.2014

9274051


slavasamДата: П`ятниця, 14.08.2015, 12:06 | Повідомлення # 309
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Megogo TV підключив пакет зарубіжних преміум-каналів FilmBox




Медіа-група SPI (Filmbox), популярна у Східній Європі, та онлайн-кінотеатр Megogo домовилися про трансляцію семи телеканалів у розділі Megogo TV. До ТБ-пакетів відео-сервісу Megogo додалося чотири телеканали високої чіткості (HD) і три - стандартної чіткості (SD) групи SPI, відомої в Україні як FilmBox: DocuBox HD, FashionBox HD, Fast`nFunBox HD, FightBox HD, 360 TuneBox, FilmBox Arthouse, FilmBox, повідомляє прес-служба компанії Megogo.
SPI International - динамічно зростаюча медіагрупа з більш ніж 20-річною історією. На сьогоднішній день SPI транслює близько 30 телеканалів на чотирьох континентах, має одну з найбільших VOD бібліотек, аудиторія медіа-групи налічує 25 млн. Абонентів. Компанією SPI укладені стратегічні альянси з Focus Features, The Weinstein Company, Summit Entertainment, Studio Canal, Pathe, Lakeshore Entertainment, Endemol, Wild Bunch, BBC, ITV, Beta, Freemantle Corp., NBC Universal і безліччю інших студій.
Головна цінність телеканалів FilmBox - це тематичність і високопрофесійна добірка програм і контенту. За словами Івана Шестакова, директора з маркетингу Megogo, враховуючи особливе ставлення українського глядача до бойових мистецтв, користувачам припаде до смаку спеціалізований канал FightBox HD. Любителі гострих відчуттів і активного відпочинку відкриють для себе канал екстремальної тематики Fast`nFunBox HD. Належний інтерес користувачів викличе телеканал з арт-хаусним і незалежним контентом FilmBox Arthouse. «На Megogo давно сформувалася певна аудиторія, яка нерідко запитує нішеве, нестандартне кіно. Вони оцінять цей телеканал», - впевнений Іван Шестаков.
Любителям документалістики відкритий до перегляду канал DocuBox HD. Тим, хто хоче бути в тренді світової моди, запропонований відповідний канал FashionBox HD. Крім того ТБ-пакет FilmBox на Megogo TV доповнений музичним телеканалом 360 TuneBox і каналом з кіношедеврами FilmBox.
Перегляд телеканалів групи SPI (FilmBox) на Megogo буде доступний в окремому платному пакеті.
Нагадаємо, онлайн-кінотеатр Megogo накопичив істотну медіатеку і запустив у липні власні інтерактивні канали за жанрами. На першому етапі сервіс представив вісім каналів: Кінохіт HD, Комедія HD, Історія HD, Динаміка HD, Драма HD, Романтика HD, Жахи HD, 3D HD.
джерело
RATVODДата: П`ятниця, 22.07.2016, 16:19 | Повідомлення # 310
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
SES забезпечила мовлення преміального

новинного телеканалу з
Японії




Телеканал NHK World відтепер доступний глядачам для прийому
з супутника Astra 1KR в форматі високої чіткості
.


Дистрибутор телеканалів Japan International Broadcasting підписав довгострокову угоду з оператором супутникового зв'язку SES, що передбачає мовлення HD-версії японського міжнародного телеканалу NHK World TV через супутник Astra 1KR, розташований в орбітальній позиції 19.2 ° східної довготи.

В даний час телеканал доступний на супутнику і в режимі стандартної чіткості; дане мовлення буде збережено для полегшення процесу переходу від SD до HD.

HD-версія телеканалу NHK World TV в даний час доступна абонентам платформ Sky Deutschland і HD + в Німеччині, а також платформи Canalsat у Франції.

У компанії SES заявили, що за останні п'ять років кількість європейських домогосподарств, в яких дивляться HD-канали, збільшилася втричі, при цьому 78% всіх європейських домогосподарств, що дивляться супутникові HD-телеканали, приймають їх із супутників SES. При цьому загальна кількість HD-телеканалів, що віщають з супутників SES, вже наближається до 700.

«Розширення проникнення HDTV залишається важливою рушійною силою для зростання компанії SES. Ми надзвичайно раді можливості забезпечувати мовлення преміального новинного телеканалу з Японії на європейський ринок. Телеканал NHK World TV вже має широку аудиторію на інших ринках, де він також веде мовлення через супутники SES, і ця угода в черговий раз підтверджує віру керівництва каналу в наші можливості надавати послуги мовлення високого ступеня надійності », - говорить комерційний директор SES Фердинанд Кайзер.

«Поліпшення якості картинки, безсумнівно, стає все більш важливим для європейської аудиторії. Ми дуже раді можливості співпрацювати з SES з метою доставки нашого HD-каналу європейської аудиторії », - каже президент і генеральний директор Japan International Broadcasting Йошихіко Шімізу.

- 20 липня, 2016

Редакція Mediasat


RATVODДата: Четвер, 13.10.2016, 15:12 | Повідомлення # 311
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
«Кабельник» повідомив про плани

телеканалу
1HD закодувати сигнал




Музично-розважальний телевізійний канал 1HD, який здійснює мовлення з космічного апарату ABS-2 (75° сх. д.),
у листопаді почне кодувати супутниковий сигнал.


З 1 листопада мовлення музичного телеканалу 1HD буде здійснюватися у кодованому режимі, пише «Кабельник». Для кодування обрана система умовного доступу Irdeto 2, яка здатна забезпечити максимальний захист від піратських сервісів.

1HD Music Television створювався як перший російський музичний телеканал у форматі високої чіткості. У червні 2014 року сигнал каналу почав поширюватися через телекомунікаційний супутник ABS-2 (75° сх. д.).

На сьогоднішній день 1HD присутня в мережах більш ніж 150 кабельних, супутникових та IP-операторів. Канал також доступний на платформах смарт-телевізорів.

Ефірне наповнення 1HD Music Television складається з музичних творів та кліпів різної жанрової спрямованості як вітчизняного, так і зарубіжного виробництва.

Нагадаємо, в серпні 1HD став доступний абонентам супутникового оператора «Триколор ТВ».

Віталій Мосейчук

- 20 липня, 2016

Редакція Mediasat


RATVODДата: П`ятниця, 24.02.2017, 20:55 | Повідомлення # 312
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Російський телеканал «Охотник и рыболов HD»

заборонений в Україні




Національна рада з питань телерадіомовлення на сьогоднішньому засіданні прийняла рішення про
заборону ретрансляції в кабельних мережах України російського телеканалу «Мисливець і рибалка HD».


Про це на своїй сторінці в Facebook написав член Нацради Сергій Костинський.

Причина заборони - трансляція в ефірі каналу передачі «Зірка на гачку» за участю полковника ГРУ Генерального штабу ЗС Російської Федерації Євгена Конопелькіна.

Регулятор ухвалив, що дана передача присвячена службі командира батальйону російського спецназу ГРУ Росії в Чечні і є беззаперечним прикладом популяризації спецслужб країни-агресора.

«Рішення про обмеження телеканалу до ретрансляції в кабельних мережах України вступає в силу через місяць», - йдеться в повідомленні Сергія Костинського.

Нагадаємо, раніше регулятор заборонив здійснювати ретрансляцію в кабельних мережах російського інформаційного каналу «Дождь» і фільмовий «Телеклуб».

Таким чином, з 2014 року Національна рада обмежила до ретрансляції 78 з 82 російських телеканалів за порушення норм Європейської конвенції про транскордонне телерадіомовлення і вимог українського законодавства.

- 23 лютого, 2017

Редакція
RATVODДата: Субота, 15.07.2017, 12:18 | Повідомлення # 313
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Arabsat запустила DVB-S2 платформу

для трансляції світових
HD-каналів




10 липня компанія Arabsat оголосила про запуск нової DVB-S2 платформи, з якої буде ексклюзивно транслюватися величезна кількість преміальних, популярних у глядачів міжнародних HD-каналів, що передаються в якості безкоштовних пропозицій для глядачів на Близькому Сході, в Північній Африці і Європі з використанням можливостей широкого покриття супутника Arabsat BADR-4, сигнал якого можна приймати на антену мінімального діаметра.

Глядачі, які проживають на Близькому Сході, в Північній Африці і Європі як і раніше зможуть приймати величезну кількість безкоштовних преміальних міжнародних і регіональних HD-каналів, які транслюються з «гарячої точки» компанії Arabsat - 26 східної довготи.

Президент і генеральний директор компанії Arabsat Халід Балхейор коментує: «Ми з величезною радістю інформуємо своїх клієнтів і свою аудиторію про запуск нової DVB-S2 платформи. Ця служба має особливо високу значимість для провідних світових телеканалів, яким вона пропонує доступну за ціною можливість трансляції своїх каналів, а також покращує якість наших мовних проектів. Аудиторія Arabsat зможе насолоджуватися усіма благами, які несе сучасне телебачення, завдяки пропонованим нами широкому пакету першокласних ексклюзивних телеканалів, серед яких BBC World News HD, France 24 Arabic HD, TV5 Monde Style HD і ряду інших програм, що транслюються в режимі високої чіткості, якість картинки і звукового супроводу яких гарантує отримання максимального задоволення під час домашнього перегляду»

Коротко про DVB-S2 платформу компанії Arabsat:


На платформі доступні наступні канали: BBC World News HD, TV5 Monde Maghreb Orient HD, TV5 Monde Style HD, France 24 Arabic HD, France 24 English HD, France 24 French HD (незабаром), TRT World HD і Medi1-TV HD.

Супутник: Arabsat BADR-4 (26 східної довготи)
Покриття: Близький Схід, Північна Африка і Європа
Частота: 12072 МГц
Поляризація: Горизонтальна
Символьна швидкість: 27500
FEC: 3/4
Стандарт передачі: DVB-S2
Модуляція: 8PSK


Борис Скуратівський

- 13 липня, 2017



RATVODДата: Вівторок, 02.01.2018, 16:14 | Повідомлення # 314
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Два канали з тієї сторони світу

почали
HD-мовлення на Європу



Не лякайтесь! «Та сторона світу» - це ні що інше як американський континент.


Наші глядачі не розбещені телеканалами з цієї частини земної кулі, тим більше в HD. Тепер є ймовірність, що ми щось з телебачення тієї сторони світу побачимо. У всякому разі відразу два телеканали з Канади і Бразилії почали мовлення для кабельних мереж і операторів з позиції 9 градусів східної довготи (супутник Eutelsat 9B). Про це повідомляє польське видання satkurier.pl

Телеканал Love Nature HD транслюється з 4 звуковими доріжками - англійською, іспанською, португальською та китайською. Програма Zoomoo HD доступна тільки з однією звуковою доріжкою - португальської.



Love Nature HD показує глядачам красу і чудеса природи, а в цілому - ексклюзивний контент у всьому світі. Глядачі можуть спостерігати за тваринами в їх природному середовищі існування і вони можуть відвідати найцікавіші країни світу на екрані телевізора. Станція до цього транслювалася у вигляді потоку в Інтернеті для SMART-телевізорів, комп'ютерів, планшетів, смартфонів та інших пристроїв. Станція базується в Торонто (Канада).



Zoomoo HD - це бразильський телевізійний канал, який привносить різноманітність в розваги і освіту. Станція розвиває дитяче мислення, сприяє любові до тварин і екологічної освіченості. Це унікальний канал для дітей і всієї сім'ї. Мовлення йде по-португальськи.

Технічні параметри мовлення:

супутник Eutelsat 9B (9 гр.сх.довг.),
Частота 11,881 ГГц, поляризація вертикальна, SR 27500, FEC 2/3,
DVB-S2 / 8PSK,
кодування Viaccess 5.0


30.12.2017



RATVODДата: Понеділок, 26.03.2018, 22:17 | Повідомлення # 315
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Белтелерадіокомпанія починає перехід

на мовлення в форматі
HD



Фото:medplast.by

30 березня Белтелерадіокомпанія (БТ) починає поетапний перехід
на мовлення у форматі високої чіткості (HD)
.


В ніч з четверга на п'ятницю будуть проводиться «перехідні» роботи, в результаті чого ранкова програма «Добрий ранок, Беларусь!» вийде в ефір вже в стандарті HD.

Як повідомляється на офіційному сайті БТ, першими програми в HD-форматі зможуть дивитися абоненти кабельних і IP-операторів, що працюють в Мінську і на території Мінської області. До осені поточного року очікується повне покриття HD-сигналом всієї Білорусі.

З нагоди переходу на HDTV Белтелерадіокомпанія підготувала серію спеціальних відероліков, які ми пропонуємо подивитися читачам Mediasat.





Віталій Мосейчук

- 26 березня, 2018



Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини HD TV ( HD ) телеканалів
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024