FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 15:53

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 22 з 22
  • «
  • 1
  • 2
  • 20
  • 21
  • 22
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини HD TV ( HD ) телеканалів
Новини HD TV ( HD ) телеканалів
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:24 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Новини мовлення HD TV

( HD ) телеканалів




HD Sat List




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Середа, 13.06.2018, 22:57 | Повідомлення # 316
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
У Росії спеціально до Чемпіонату світу з футболу

створюють телеканал «Матч! Ультра»




Незважаючи на назву і в силу низького проникнення телевізорів з підтримкою Ultra HD стандарту
новий канал буде здійснювати мовлення у форматі HD +.


«Газпром-медіа Матч» (входить в «Газпром-медіа») і «Ростелеком» запускають телеканал «Матч! Ультра », 100% ефіру якого буде відведено головній спортивній події літа - Чемпіонату світу з футболу FIFA 2018.

«Матч! Ультра» буде працювати тільки під час проведення чемпіонату - з 13 червня по 15 липня, замінивши собою телеканал «Матч планета». Мовлення останнього в колишньому форматі відновиться 16 липня.

«Матч! Ультра» транслюватиметься у форматі HD +, максимально наближеному за характеристиками до 4K, що дозволить розглянути найдрібніші деталі гри і передати 100% емоційної напруги. Канал унікальний тим, що 24 години на добу буде транслювати матчі FIFA 2018, а між ними глядачам будуть доступні авторські програми і ток-шоу про чемпіонат. На каналі не буде реклами.

В ефірі каналу з'являться прем'єрні випуски програм «Портрети гравців Чемпіонату світу», «Дорога в Росію» і багато іншого тематичного контенту. Зйомки будуть проводитися в знаменитій 8-ий студії «Останкіно», яка знайома глядачам за такими проектами як «8-16», «Розігрів», «Англійський акцент» і іншим програмам, які виходять на тематичному каналі «Наш футбол». Напередодні чемпіонату студія буде повністю переобладнана і підготовлена ​​для ефірів з використанням найсучасніших технологій.

Ведучими і коментаторами на новому каналі стануть відомі російським шанувальникам футболу особи телеканалу «Матч ТВ». Одне з нововведень і відмінностей «Матч! Ультра»- у багатьох ведучих і коментаторів з'являться відеоблог на каналі, де вони будуть ділитися з глядачами ексклюзивною інформацією в своїй унікальній впізнаваній манері.

«Для сучасного глядача якість телевізійної картинки є одним з головних і визначальних чинників при виборі каналу для перегляду потрібного контенту. Чемпіонат світу - найважливіша подія в світі спорту. Багато глядачів хотіли б бачити 100% футболу без будь-якої реклами, і ми раді надати таку унікальну можливість. Жоден із каналів не може похвалитися такими комфортними умовами для уболівальників», - сказав генеральний директор «Газпром-медіа» Дмитро Чернишенко.

12 червня, 2018.

Редакція


RATVODДата: Середа, 08.08.2018, 16:55 | Повідомлення # 317
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Яскравість, чіткість і національний колорит.



Телеканал «МИР PREMIUM» розпочав мовлення


З сьогоднішнього дня в рамках медіахолдингу «Мир» розпочав мовлення телеканал «МИР PREMIUM». Наших глядачів чекає ще більше барвистих картинок і цікавих програм у форматі високої чіткості, передає кореспондент «МИР 24» Роман Паршінцев.

Коли цілого світу мало, а хочеться дивитися тільки краще і в високій якості - все це тепер на новому телеканалі «МИР PREMIUM». Більше пізнавальних, спортивних і музичних програм, більше шоу. Те, що не покажуть більше ніде. Про Росії і країнах СНД з любов'ю.

«Усе найкраще йде туди, все, що у нас є в HD-якості. Плюс унікальний продукт, який ми купуємо або спеціально замовляємо для цього каналу», - зазначив генеральний продюсер МТРК «Мир» Павло Корчагін.

У високому дозволі сьогодні йдуть трансляції на кількох каналах. Але в медіахолдингу «Мир» вирішили придумати щось інше. «МИР PREMIUM» - унікальний телевізійний продукт. Програми з національним колоритом - це головне, що відрізняє новий телеканал. Буде цікаво жителям всіх країн, і перш за все Співдружності держав. Наприклад, Всесвітні ігри кочівників так докладно і барвисто, як «МИР PREMIUM», навряд чи хтось ще покаже.

«Туди з'їжджаються представники більше ста народностей з усього світу. Там будуть сотні тисяч глядачів, які зможуть дивитися турнір в тому числі і в тривимірному зображенні. Подібного роду фестивалі, в тому числі музичні, і інші події ми можемо показувати в більш повному обсязі на такому каналі, як «МИР PREMIUM», - каже Павло Корчагін.

«МИР PREMIUM» вже дивляться глядачі в дев'яти державах світу, в СНД і двох країнах Балтії. Телеканал транслюється в основних кабельних і супутникових мережах.

«Він може прийматися із-за високої якості на планшетах, мобільних пристроях і так далі. Відповідно, це більш просунута аудиторія, більш молода, і з такою аудиторією потрібно працювати зі спеціальними проектами», - підкреслив Павло Корчагін.

«МИР PREMIUM» так само, як і інші канали Міждержавної телерадіокомпанії «Мир», можна дивитися в інтернеті на порталі MIR24.TV.

Разом завжди цікавіше!

07.08.2018.

RATVODДата: П`ятниця, 09.11.2018, 15:03 | Повідомлення # 318
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Телеканал ОНТ перейшов

на формат
високої чіткості




З 7 листопада всі передачі телеканалу ОНТ доступні глядачам у форматі High Definition.


HD-формат - телебачення високої чіткості. Роздільна здатність по вертикалі і горизонталі збільшена майже в два рази в порівнянні зі стандартною. Для телеглядачів це означає грунтовне поліпшення якості картинки, яка стане більш чіткою і барвистою.

Перехід від стандартного мовлення до HD зажадав поновлення всього технологічного ланцюжка, починаючи з відеокамер і закінчуючи передавальним устаткуванням. Крім цього, змінилися і заставки всіх інформаційних передач: їх привели у відповідність до вимог нового формату.

«Що стосується контенту, то більшу частиною власних проектів ми вже давно створювали в форматі високої чіткості - це інформаційні, аналітичні та документальні програми, а також промо-ролики. Але для повноцінного переходу на HD-формат необхідно було провести модернізацію технологічної бази, що потребувало значних фінансових коштів. Ми повністю замінили парк монтажних станцій, пакет графічного оформлення і сервери », - сказав заступник голови правління ЗАТ« Другий національний телеканал »Олександр Медведєв.

Для зручності телеглядачів стандартна версія мовлення ОНТ поки збережеться: не всі пристрої і не всі провайдери здатні відтворювати і передавати HD-формат.

07 листопада, 2018.

RATVODДата: Вівторок, 20.11.2018, 10:23 | Повідомлення # 319
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
У Росії розпочав мовлення

канал
Fan




Новий проект ВГТРК присвячений фентезі і аніме.


Цифрова сітка російських каналів поповнилася новим телеканалом Fan, який присвячений фентезі і аніме.

«Звичайно, Японія є батьківщиною аніме, але подібні проекти робляться і в інших країнах. Тому ми не будемо обмежуватися лише японською продукцією, хоча Міядзакі [Хаяо - прим. ред.] фактично бог цього жанру, і будемо показувати фільми та серіали, зроблені в інших країнах. Також помітну роль в наповненні ефіру гратимуть мультфільми в жанрі фентезі», - сказав Євген Кузін, керівник зовнішніх зв'язків та PR «Цифрове телебачення».

На даний момент йде дублювання продукції на російську мову і узгодження авторських прав.



RATVODДата: Вівторок, 22.01.2019, 21:13 | Повідомлення # 320
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Fox перейменує «Nat Geo Wild»



Канал про дику природу «Nat Geo Wild» перейменують в «National Geographic Wild» вже в лютому.


Також буде змінено логотип ТВ-каналу, пише TVnews.by.

Згідно з повідомленням, компанія FOX вже веде роботи зі зміни назви і дизайну телеканалу «Nat Geo Wild». Зміни вступлять в силу з першого лютого на всіх ринках мовлення.

«Nat Geo Wild» - телеканал про дику природу, який існує з 2006 року і транслюється в 22 країнах світу, в тому числі і в Україні.

Раніше Mediasat повідомляв, що Компанія Comcast запропонувала 65 мільярдів доларів за частку в Fox.

Нагадаємо, що 28 жовтня 2018 року телеканал "Animal Planet" також змінив логотип. Спочатку зміни торкнулися США і Британії, а пізніше - в інших країнах мовлення.

Лада Васюкова

22 січня, 2019.

RATVODДата: Вівторок, 12.02.2019, 23:14 | Повідомлення # 321
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
«НТВ-Білорусь» перевели

на стандарт мовлення
високої якості




Білоруська ліцензована версія російського телеканалу «НТВ» почала мовлення в HD.


Про це стало відомо з листа Національної державної телерадіокомпанії Республіки в Телекомунікаційний галузевий союз, пише Кабельник.

Повідомляється, що канал «НТВ-Білорусь» користується великим попитом серед аудиторії, тому його переведення на новий формат мовлення був стимульований не тільки державним планом, але потребами глядачів.

Варто відзначити, що, у зв'язку з президентським указом, Телерадіокомпанія Білорусі почала переведення телеканалів на HD-стандарт з 30 березня минулого року.

Нагадаємо, раніше Mediasat приводив звіт з міжнародної конференції по кабельному телебаченню, в якому повідомлялося, що з 8 листопада 2018 року всі державні телеканали Білорусі повинні вести мовлення в стандарті HD.

Лада Васюкова

12 лютого, 2019.



RATVODДата: П`ятниця, 26.02.2021, 21:41 | Повідомлення # 322
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Нацрада вилучила Viasat Nature HD / Viasat History HD

зі списку дозволених в Україні іноземних програм




Національна рада з питань телебачення і радіомовлення внесла зміни
до переліку іноземних програм, дозволених для ретрансляції в Україні.


Зі списку було вилучено телеканал Viasat Nature HD / Viasat History HD, повідомляється на сайті регулятора.

Згідно з даними, телеканали були вилучені на прохання правовласника. У Нацраду звернувся представник приватної іноземної компанії Viasat World Limited і попросив виключити Viasat Nature HD / Viasat History HD з Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Євроконвенції про транскордонне мовлення і законодавству України.

Відзначається, що в офіційному листі компанії було зазначено, що мовлення Viasat Nature HD / Viasat History HD в Україні не здійснюється з 1 листопада 2020 року.

Нагадаємо, минулого місяця Нацрада додала до переліку дозволених в Україні зарубіжних програм телеканали MTV 80s і MTV 90s.

У той же час зі списку були вилучені MTV Rocks і VH 1 Сlassic.

Лада Васюкова

25 лютого, 2021.



RATVODДата: П`ятниця, 09.04.2021, 22:13 | Повідомлення # 323
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Телеканали Inter Media Group

почали тестове мовлення в HD




Всі телеканали Inter Media Group почали тестове мовлення
у високій роздільній здатності.


Про це кореспонденту Mediasat повідомили в прес-службі медіа-групи.

HD-сигнал доступний для супутникових платформ, транспортних операторів, операторів кабельних цифрових мереж і IPTV / OTT платформ. Частина операторів провели роботи по включенню HD-версій телеканалів Inter Media Group в пакети.

«Зараз йде процес укладення договорів з кабельними, IPTV / OTT провайдерами. Ми вже домовилися з Volia, Triolan, MEGOGO, Viasat, XtraTV і іншими операторами. Вісім телеканалів в HD на всіх платформах будуть доступні глядачам з 12 квітня», - сказав Денис Васянович, керівник компанії «Торсат».

Мовлення у форматі високої чіткості почнуть відразу вісім телеканалів: «Інтер», «К1», «К2», «НТН», «Мега», «Ентер-Фільм», «Zoom» і «Піксель». При цьому всі канали продовжать мовлення в SD-форматі і будуть як і раніше доступні в стандартній якості з супутника. Разом з тим сигнал HD-каналів в перший час буде раздаватися операторам платного телебачення з супутника і за коштами наземних каналів зв'язку.

Телеканал «Інтер +», який здійснює міжнародне мовлення, також отримає окрему версію в форматі високої чіткості.

Редакція Mediasat

08 квітня, 2021.



RATVODДата: Середа, 12.05.2021, 21:41 | Повідомлення # 324
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Телеканал "Морський" змінив назву на "Моя стихія"



Телеканал "Морський" змінив концепцію і назву.


Ребрендинг пов'язаний з розширенням тематики. Тепер канал називається "Моя стихія".

Як повідомив представник телеканалу, зміна назви та логотипу пройшла 11 травня в 15:00.

Нагадаємо, що про ребрендинг стало відомо в кінці лютого цього року. Тепер контент каналу буде пов'язаний не тільки з водою, але і з іншими стихіями. 30% передач залишаться з колишнього контенту "Морського". Це програми про водні розваги, науково-популярні фільми про морських мешканців, відео з виступами світових зірок водних видів спорту. 20% буде присвячено повітрю - парашутному спорту, дельтапланеризму і т.д. 50% передач будуть про землю - подорожі на квадроциклах по джунглях, на велосипедах по пустелях і т.д.

Відзначається, що телеканал змінив назву в свідоцтві про реєстрацію ЗМІ, номер свідоцтва залишився колишнім.

Виробником і дистрибутором каналу є ТОВ "Нотікал Медіа".

11 травня, 2021.

Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини HD TV ( HD ) телеканалів
  • Сторінка 22 з 22
  • «
  • 1
  • 2
  • 20
  • 21
  • 22
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024