FORUM TV-SATЧетвер
28.03.2024, 11:44

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини HD TV ( HD ) телеканалів
Новини HD TV ( HD ) телеканалів
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:24 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Новини мовлення HD TV

( HD ) телеканалів




HD Sat List




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: П`ятниця, 17.07.2009, 21:53 | Повідомлення # 46
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
GeneralSatellite, Penthouse, PH Media

запускають PenthouseHD

Penthouse Digital Media Productions, PH Media і російська супутникова фірма - General Satellite планують здійснити запуск телеканал для дорослих як HD для всієї Європи. Планується створення трьох телеканалів Penthouse HD. Два з них - Penthouse HD 1 і Penthouse HD 2 надаватимуть фільми в жанрі хардкор ("жорстке порно"). Третій канал Penthouse HD транслюватиме еротику на ринках Німеччини і Британії.

Канали Penthouse HD віщатимуть з супутника EuroBird 9A у позиції 9E. Penthouse HD 1 і Penthouse HD 2 будуть призначені для ринків, де такі телеканали доступні як SD (головним чином Франція, Іспанія і Голландія). Є вірогідність і того, що телеканали Penthouse HD пропонуватимуться в Польщі.

Penthouse HD пропонуватиметься в Германії і Великобританії (враховуючи більш ригористичне право). Всі три канали віщатимуть через транспондери супутника Eurobird 9A -9E, який покриває країни Європи і СНД. Між іншим на супутнику є канали угорської платформи Hello HD, а також російською Platforma HD (обслуговуваною General Satellite і що використовує систему умовного доступу DRE-Crypt).

PH Media представлятиме три канали Penthouse HD виключно в країнах СНД, в той же час пропонуючи індивідуальним глядачам всієї Європи еротичні канали HD. Що цікаво, останнім часом з транспондерів Eurobird 9A миттєво відключені всі еротичні канали як SD. Це зроблено для звільнення місця для каналів Penthouse HD? На даний момент не відомо з якого транспондера надаватимуться канали Penthouse HD з 9E.

Російська фірма General Satellite повинна забезпечити модулями і приймачами, а це означає, що канали можуть бути кодовані в системі DRE-Crypt (використовується Trikolor TV і Platforma HD).

http://sat.net.ua/index.php?Lev=newssat&Id=2252&Lang=rus


kozakuaДата: П`ятниця, 17.07.2009, 21:53 | Повідомлення # 47
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
" Перший Ігровий " планує почати мовлення

в HDTV з липня

Російський канал про ігри Перший Ігровий повертається до своїх раніших оголошень відносно введення в дію каналу у форматі високої чіткості. Показ має бути реалізований на супутнику Sirius 4 (4.8E). Перша інформація про трянсляции в HD з'явилася ще в квітні 2008 року. У свою чергу восени минулого року подана конкретна дата старту на 15 листопада, проте оголошення не реалізоване. Чи стримає мовець свої обіцянки цього разу? Перший Ігровий HD окрім супутникової трянсляции з Sirius 4 (4.8E), має бути доступний в найбільших кабельних мережах Російської Федерації.

RATVODДата: Понеділок, 20.07.2009, 19:32 | Повідомлення # 48
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Телеканали Sat 1 HD, Pro Sieben HD і Kabel 1 HD

увійдуть до складу платформи HD+

Супутникова компанія SES Astra уклала з Pro Sieben Sat 1 договір на трансляцію трьох телеканалів у форматі високої чіткості для німецького мовця Sendergruppe German Free TV. Компанія Astra повідомляла про це 20 липня. Телеканали Sat 1, Pro Sieben і Kabel Eins почнуть мовлення з січня 2010 року у форматі високої чіткості (HD) на платформі HD+. Канали використовуватимуть систему умовного доступу Nagravision. Паралельно з цим, мовлення каналів як і раніше вестиметься в стандартному дозволі.

HD+ запропонує доступ до нових телеканалів HD всім супутниковим операторам, тим самим доповнивши існуючий широкий програмний асортимент HDTV, який можна прийматися з супутників Astra. На сьогоднішній день так само відомо, що канали RTL HD і Vox HD теж увійдуть до складу платформи. HD+ є незалежною компанією і буде доступною для всіх телевізійних мовців, які в найближчому майбутньому планують розширювати свої пропозиції за рахунок впровадження HD сервісів. На початок комерційного запуску проекту HD+ у продажу з'являться ресівери багатьох виробників, які будуть призначені для перегляду телеканалів з даної платформи.

"Наші три телеканали будуть доступні абонентам HD+. Платформа HD+ приходить до нас в потрібний час. Зараз є понад 13 млн. глядачів що мають удома телевізори здатні приймати HDTV. Це досить велика аудиторія, яка може користуватися нашим контентом HD в повному об'ємі“, сказав Andreas Bartl, голова правління German Free TV акціонерного суспільства Pro Sieben Sat 1 Media AG.

„Ми бачимо HD+ важливою ланкою в переході до HD телебаченню“, сказав Wilfried Urner, комерційний директор HD Plus GMBH. "Вирішення Pro Sieben Sat 1 надати три телеканали дозволить збільшити привабливість HD+, а так само розширить число HD каналів на супутниках Astra.

Компанія SES Astra підтвердила свої лідируючі позиції в області високотехнологічного телебачення і залишається найбільшою платформою з найцікавішою пропозицією HD для країн, що німецький-говорять.

sat.net.ua по матеріалах digitalmagazin.info


RATVODДата: Вівторок, 21.07.2009, 10:41 | Повідомлення # 49
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Два нові канали на « СТРІМ ТБ »

- Teen TV і «Кінопоказ HD-1»

З 20 липня почалося тестування двох телеканалів - «Кінопоказ HD-1» і Teen TV.

На «Кінопоказ HD-1» представлена вся палітра жанрів гостросюжетного кіно: це і блокбастери від голлівудських майстрів, і хіти крупних європейських кінокомпаній, і стрічки провідних незалежних студій. У ефірі каналу, мабуть, зібране все краще зі світу зарубіжного синематографа останніх десяти років. І все - в стандарті високої чіткості. На замітку: 55% контента «Кінопоказу HD-1» складають трилери і фільми жахів, 45% - бойовики і фантастика. Одним словом, тим, хто любить полоскотати собі нерви, потрібно неодмінно познайомитися з цим каналом. Нудьгувати точно не припаде.

У свою чергу канал Teen TV - це перший в Росії телеканал для підлітків. Молодіжний, сміливий, яскравий. Глядачів телеканалу чекає мікс з популярних реалити-шоу, колекція яскравих фільмів підліткової тематики, пізнавальних програм, культових серіалів, аниме-фильмов. Так, передача «Стрит-тайм» знайомить нас з модними молодіжними захопленнями. А ток-шоу «Діти проти дорослих» - це захоплюючий словесний поєдинок між старшим і молодшим поколінням, спроба вирішити проблеми, що хвилюють підлітків. У сітці мовлення каналу багато програм власного виробництва. І найважливіше - на Teen TV немає реклами!

Протягом місяця нові канали віщатимуть в тестовому режимі. В результаті голосування, буде розглянуто питання об включення каналів в сітку «СТРІМ ТВ» на постійній основі.


RATVODДата: Вівторок, 21.07.2009, 12:04 | Повідомлення # 50
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Платформа n і Cyfrowy Polsat:

зміна параметрів телеканалів

Discovery HD і HBO HD

Найближчим часом зміняться технічні параметри мовлення каналів Discovery HD і HBO HD, які доступні в пропозиціях двох супутникових платформ - Cyfrowy Polsat і n. Сьогодні зроблені незначні зміни в системах кодування даних телеканалів.

Зовсім скоро абонентам Cyfrowy Polsat стане доступний канал Discovery HD в кращій якості, оскільки сигнал каналу вестиметься з транспондера платформи n, де даний телеканал надається з великим бітрейтом.
У свою чергу абоненти платформи n прийматимуть телеканал HBO HD з транспондера Cyfrowy Polsat.

В даний момент канал Discovery HD вже доступний абонентам Cyfrowy Polsat з транспондера платформи n, але для перегляду необхідно зробити налаштування самостійно. У списку каналів, змін поки не сталися .
Напевно платформа n скоро змінить параметри HBO HD.

Додатково на транспондері 116 віщають канали JimJam, Da Vinci Learning і Jetix, які скоро припинять мовлення на транспондері 3. Тут же платформа n звільняє місце під канали nFilm, які будуть запущені осінню 2009г. Недавно на цьому транспондері змінений FEC, а це дає можливість розширити кількість каналів.

sat.net.ua по матеріалах dvbnews.pl

RATVODДата: Середа, 22.07.2009, 09:10 | Повідомлення # 51
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Платформа SKY Italia запустила

4 нові телеканали HD

20 липня 2009 рокуіталійська супутникова платформа SKY Italiaзапустила 4 нових канали у форматі високої чіткості - SKY Cinema 1 HD, SKY Hits HD, SKY Мах HD і Discovery HD.

На 31 липня запланований старт ще двох каналів SKY Italia і Cult, які в даний час проводять тестове мовлення і не доступні абонентам платформи.

SKY Cinema 1 HD, SKY Hits HD і SKY Мах HD увійшли до пакету Cinema, а Discovery HD в пакет Mondo.

Технічні параметри:

Hot Bird 8 (13E)
tp. 82 (12,341 GHz, pol. V, SR: 27500, FEC: 2/3, DVB-S2)

ID: Discovery HD
SID: 4201
PID V: 1500
PID A: 1501 (італійський), 1502 (англійський)

ID: SKY Cinema 1HD
SID: 4202
PID V: 1504
PID A: 1505 (італійський), 1506 (англійський)

ID: SKY Hits HD
SID: 4204
PID V: 1508
PID A: 1509 (італійський), 1510 (англійський)

ID: SKY Мах HD
SID: 4206
PID V: 1512
PID A: 1513 (італійський), 1514 (англійський)

Всі канали кодуються в NDS VideoGuard.
На транспондері 82 почав мовлення канал Prima Fila HD, який був перенесений з іншого транспондера платформи SKY Italia.

sat.net.ua по матеріалах satkurier.pl

RATVODДата: Середа, 22.07.2009, 10:20 | Повідомлення # 52
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
RATVODДата: Вівторок, 28.07.2009, 17:13 | Повідомлення # 53
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Коли Animal Planet HD з'явиться у складі

найбільших супутникових платформ Європи?

Канал Animal Planet HD кожного разу сміливіше з'являється на європейських супутникових платформах - останнім часом був запущений в турецькому пакеті D-Smart на супутнику Turksat 2A - 42E. Трохи раніше почав мовлення англомовній версії скандінавський оператор Canal Digital на супутнику Thor 3 - 0,8W. Найцікавіше те, що цього каналу немає в пропозиції найбільшої європейської платформи і лідера HDTV - Sky UK. Коли ж Animal Planet HD з'явиться і на інших європейських платформах?

Телеканал Animal Planet SD в Європі входить до складу 24 платформ DTH, але лише дві з них - Canal Digital і D-Smart мають версію відомого каналу про тварин у форматі високої чіткості.

Сьогодні виразно видно, що в Європі зростає зацікавленість каналом Animal Planet HD, але на даний момент він доступний лише на скандінавському і турецькому ринках. Програми про тварин як HDTV, справляють величезне враження на кожного глядача, тому Discovery Networks не варто зволікати із запуском. Необхідно запропонувати декільком великим платформам DTH канал Animal Planet HD в пакеті з Discovery HD.

Технічні параметри Animal Planet HD для турецького ринку:

Turksat 2A - 42E
11,932 GHz
SR: 17500
FEC: 3/4
DVB-S2
Кодування: NDS-Videoguard

Технічні параметри Animal Planet HD для скандінавського ринку:

Thor 3 - 0,8W
12,130 GHz
SR: 30000
FEC: 3/4
DVB-S2
Кодування: Conax CAS7

www.sat.net.ua по матеріалах satkurier.pl


RATVODДата: Середа, 29.07.2009, 10:06 | Повідомлення # 54
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
CT1 HD з 1 вересня розпочинає

тестове мовлення з Astra 23,5E

З 1 вересня 2009 року чеське телебачення (CT)
розпочне тестування HD версії свого каналу CT1 HD.

Даний канал спочатку буде доступний лише з супутника Astra 1E (23.5 в.д.) і буде доступний для абонентів операторів CS Link і Skylink. Компанія T-Systems надалі розглядає можливість для розширення і додавання нових чеських каналів HD.

Параметри мовлення каналу CT1 HD:

Astra 1E (23.5 с.д.),тп. 55, 10,803 ГГц, H, SR-22000, FEC-5/6,DVB-S / MPEG-4, кодування: Cryptoworks.

CT1 HD забезпечить якість зображення в 12 Мбіт/с у форматі 1080i. Ця програма в даний час передається в тестовому вигляді в четвертому мультиплексі DVB-T компанією Telefonica O2 Чехія, забезпечуючи в країні 26% покриттів території сигналом.

Джерело:
Форум журналу MEDIASAT


RATVODДата: Середа, 29.07.2009, 10:11 | Повідомлення # 55
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Успішний старт нових регіональних версій

каналів History в країнах Бенілюксу

Компанія AETN UK отримала додаткові права на демонстрацію в країнах Бенілюксу
своєї голландськомовної версії каналів History і History HD.

Обидва канали тепер доступні на супутниковій платформі DTH оператора - Canal Digitaal і його дочірній фламандськомовні компанії TV Vlaanderen. Як раніше повідомлялося, також дані канали можуть з"явитися серед пропозиції для підписчиків кабельного оператора Delta Kabelcomfort в голландській провінції Зеландія.
"Канали History і History HD пропонують телеглядачеві ряд цікавих програм, заснованих на широкому спектрі історичних тим, а також високу якість їх виробництва і трансляції.
"У мене немає жодних сумнівів в тому, що ці канали залучать до операторів Canal Digitaal і Delta Kabelcomfort нових вдячних клієнтів", - говорить Кристина Фолей, комерційний директор AETN UK.
За останні два роки ці два канали поповнили число, в цілому - вже 12 регіональних місцевих каналів, що транслюються.

Джерело:
Форум журналу MEDIASAT


RATVODДата: Середа, 29.07.2009, 17:55 | Повідомлення # 56
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Astra 1KR, 19.2°E

Пакет з каналами 'Anixe HD' , 'Astra HD Demo' і 'ORF 1 HD'

перейшов з Astra 1F на Astra 1KR,

11303 H , SR 22000, FEC 2/3 ( європейський промінь ).



RATVODДата: Четвер, 30.07.2009, 20:53 | Повідомлення # 57
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Astra 1KR, 19.2°E

Пакет з каналами 'ARTE Deutsch', 'Das Erste HD' і 'ZDF HD'

перейшов з Astra 1F на Astra 1KR,

11362 H, SR 22000, FEC 2/3 ( європейський промінь ),

DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD / відкрито.



RATVODДата: П`ятниця, 31.07.2009, 12:29 | Повідомлення # 58
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Телеканал Unitel Classica HD

почне мовлення в серпні

Німецька виробнича і дистрибутивна компанія Unitel Classica хоче запустити HD
телеканал для поціновувачів класичної музики і опери в серпні цього ц.р.

За словами представника компанії, що базується в Мюнхені, програми цього каналу спочатку поширюватимуться з Сінгапуру для азіатського ринку. На перший стадії операції був поміщений контракт в Південній Кореї з платним ТБ оператором Skylife і на Тайвані. Глобальною метою власників даного каналу, є можливість його поширення за допомогою можливостей операторів платного ТБ, що діють в галузях кабельного, супутникового і IPTV.
Unitel, вже транслює музичний канал Classica, який поширюється в стандартній чіткості для платних ТБ платформ Sky в Германії і Австрії. Канал також доступний в Італії, Іспанії і Японії. Компанія за підтримки колишнього керівника Kirch Jan Mojto, оголосила про початок мовлення HD версії в серпні 2009 ц.р.

Телеканал Unitel Classica HD вже зараз здійснює тестове мовлення з супутника Measat-3, 91,5E.

Технічні параметри:

Measat-3 (91,5E)

3,805 GHz, pol. V, SR: 7500, FEC: 3/4, DVB-S2 / 8PSK, відкрито.

Істочник:Форум журналу MEDIASAT


RATVODДата: П`ятниця, 31.07.2009, 12:36 | Повідомлення # 59
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Sky UK в 2010 році запустить 3D канал

Британська супутникова платформа Sky оголосила,

що в 2010 році запустить перший у Великобританії канал 3D.

Телеканал запропонує широкий вибір програм 3D, які включатимуть фільми, музику і спорт. Мовлення здійснюватиметься за допомогою існуючої інфраструктури HD, а приймати телеканал буде можна на ресіверах, якими абоненти користуються сьогодні, для перегляду послуги Sky+HD

Для перегляду 3D каналу, абонентам необхідно придбати телевізор з підтримкою 3D технології. Такі телевізори поступлять на ринок Британії вже наступного року.

Рішення про запуск 3D каналу було прийняте в результаті ряду тестових трансляцій 3D. 2 квітня 2009 р. Sky з успіхом провів пряму трансляцію виступу Keane.

Sky в 2010 роцітакож планує запуск послуги 'pull' video-on-demand (VOD).

sat.net.ua по матеріалах satkurier.pl


RATVODДата: П`ятниця, 31.07.2009, 13:44 | Повідомлення # 60
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
RTL Télé Lëtzebuerg HD

з орбітальної позиції 23,5E в 2011р.

Люксембурзький комерційний телебачення RTL Télé Lëtzebuerg повідомило,
що найближчим часом змінить орбітальну позицію
19,2 E на 23,5E.

Вже зараз канал доступний на супутнику Astra 1G (23,5E), проте офіційне мовлення з цієї позиції канал почне 1 серпня 2009г. RTL Télé Lëtzebuerg повідомив і про запуск телеканалу у форматі високої чіткості в 2011 році.

Нові технічні параметри:

Astra 1G (23,5E)
tp. 88 (12,168 GHz, pol. V, SR: 27500, FEC 3/4, DVB-S)
SID: 5240
PID V: 1141
PID A: 1142
Кодування: не має

На цьому ж транспондері доступні люксембурзький інформаційний канал Chamber TV, який також переходить з 19,2E на 23,5E і радіостанції Radio Letzebuerg.

Мовлення телеканалу RTL Télé Lëtzebuerg з супутника Astra, 19,2Е буде припинене 31 грудня 2009 року, тобто з 2010 року приймати телеканал можна лише з Astra, 23,5E.

sat.net.ua по матеріалах satkurier.pl


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини HD TV ( HD ) телеканалів
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024