FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 04:48

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 9 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 7
  • 8
  • 9
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини S2D TV ( MPEG-4 ) телеканалів
Новини S2D TV ( MPEG-4 ) телеканалів
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:25 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Новини мовлення S2D TV

( MPEG-4 ) телеканалів






Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
kozakuaДата: Вівторок, 24.09.2013, 14:38 | Повідомлення # 121
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Телеканал Совета Федерации "ВМЕСТЕ-РФ" в пакете "Триколор ТВ"




Телеканал Совета Федерации Федерального Собрания Российской Федерации начал вещание в апреле 2013 года. Россия - одна из немногих технологически развитых стран, которая не имела собственного парламентского телевидения. Телеканалы, рассказывающие о том, как обсуждаются и принимаются законы, о том кто становится инициатором жизненно важных для страны решений существуют во многих странах. Свое парламентское телевидение есть во Франции, Германии, США, Австралии, Греции, Новой Зеландии, Украине и многих других странах. Теперь появился телеканал, рассказывающий о работе верхней палаты российского парламента - Совета Федерации.

В эфире телеканала Совета Федерации "ВМЕСТЕ-РФ" - прямые трансляции заседаний, мнение авторитетных ньюсмейкеров, новости регионов и зарубежных парламентов, обучающие и научно-популярные программы, документальное кино, лучшие отечественные художественные фильмы и многое другое.

"ВМЕСТЕ-РФ" рассказывает не только о законотворческой деятельности, он рассказывает о том, как живет Федерация сегодня, об обычаях и традициях многонациональной страны.




Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Вівторок, 01.10.2013, 20:24 | Повідомлення # 122
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Телеканал MTV Россия снова выходит в эфир




Сегодня MTV Россия возвращается в эфир. В первый день вещания телезрители смогут посмотреть церемонию MTV VMA, которая будет показана в России впервые.

Обновленный телеканал порадует своих поклонников великолепной подборкой эксклюзивных новых шоу, специально подготовленных для российской аудитории: "Одиночество в Сети", “Переростки”, “Простушка Джейн”, “Молодые и Женатые”, а также классических программ MTV - “Бивис и Баттхед” и “Тачка на прокачку”. И конечно, будет музыка – лучшие российские и мировые хиты, а также великолепные живые концерты.

Флагманом среди музыкальных шоу MTV Россия станет 20-ка MTV - еженедельный рейтинг самых популярных видео мировых и российских исполнителей. Ведущей программы стала молодая и дерзкая Инга Соболева, новое лицо нового MTV. 20-ка MTV выйдет на экраны уже в первый день вещания в 19:00.

Инга Соболева - не единственный “новобранец” на канале: MTV Россия “заговорит” голосом 25-летнего Даниила Романова, уже знакомого слушателям одной из самых популярных российских радиостанций Love Radio. А первым в эфире появится Никита Вострых - 18-летний москвич - победитель конкурса “Выбери меня, MTV!”, представленный публике 26 Сентября на вечеринке в честь перезапуска канала. В прошедший четверг MTV Россия собрал друзей и партнеров в клубе Chateau de Fantomas. Среди гостей были российские и зарубежные звезды: Far East Movement, Noise MC, Елка, Глюкоза, Иван Дорн, Баста, Смоки Мо, Хамиль (Каста), Виктория Дайнеко, Эльвира Т, Scooter, Найк Борзов, 5Sta Family, IOWA, ST, DJ Lady Waks, представители СМИ и многие другие.

Команда молодых и талантливых ребят работает по руководством Яны Чуриковой: “Я входила в самую первую команду ви-джеев, которые запускали MTV Россия в 1998 году и не могла не вернуться на родной канал. Возможность руководить запуском MTV в России - это шанс стать частью истории MTV и открыть новую эру для всемирно известного бренда в нашей стране. Высокий интерес российской аудитории к MTV в преддверии официального запуска стал вдохновением для нас в создании такого телеканала, который будет соответствовать ожиданиям современной молодежи. Запуская канал в эфир 1 октября, мы понимаем, что находимся в самом начале пути и со всей ответственностью продолжим работать над тем, чтобы российские зрители могли наслаждаться лучшим MTV!”

С первого июня этого года MTV Россия впервые с момента российского рождения канала 15 лет назад (26 сентября 1998 года) перешел в полную собственность и под полный операционный контроль компании-учредителя, что позволит VIMN единолично управлять редакционной политикой.

До этого канал MTV Россия работал на российском рынке через совместное предприятие или путем предоставления лицензии местным партнерам.

Eленa Бaльмoнт, генеральный директор VIMN Russia, добавила: “Никто так хорошо не изучил вкусы и предпочтения мировой молодежной аудитории, как MTV; мы знаем, что интересы молодых россиян в большой степени совпадают с интересами их сверстников за рубежом, они также хотят быть частью глобальной молодежной культуры. Мы уверены, что обновленный MTV Россия будет пользоваться заслуженной популярностью у молодых россиян также, как он пользуется популярностью у молодежной аудитории в других странах”.

MTV Россия также подготовил сюрприз для поклонников ресторана TGI Friday’s: Начиная с 1 октября телеканал будет транслироваться в сети ресторанов TGI Friday’s.




Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
RATVODДата: Четвер, 14.08.2014, 09:54 | Повідомлення # 123
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Міжнародна версія

Перец ТВ в Європі




На супутнику ASTRA 5B (31,5°E) був активований новий транспондер, який працює в стандарті DVB-S2 і модуляції 8PSK на частоті 12,070 ГГц, пол. H (SR: 30000, FEC: 3/4). Зараз на цій частоті мовить тільки один телеканал - російський Перец ТВ, який прописується під назвою "DTV-INT".

Але що віщає тут Перец ТВ інший, по відношенню до оригінальної версії каналу, доступного для глядачів в Росії, зокрема на платформах - Trikolor TV і НТВ-Плюс.

Швидше за все, на супутнику ASTRA 5B (31,5 ° E) йде мовлення інтернаціональної версії Перец ТВ, яку можуть дивитися глядачі в країнах СНД (наприклад, в Білорусі та Киргизстані). Версію міжнародної припускає також використання ім'я ID.

Відправником ПерецТВ є холдинг СТС-MЕДІА. Канал веде мовлення з 1 жовтня 2011 року. Його глядачами є люди, які вміють дивитися на життя з почуттям гумору. На телеканалі, в основному віщаються смішні аматорські відео, гумористичні шоу і комедійні серіали. Раніше телеканал називався DTV, тому використання ID (DTV-INT) не випадкова.

Технічні параметри:

ASTRA 5B (31,5°E)
tp. 19 (12,070 ГГц, пол. H, SR: 30000, FEC: 3/4; DVB-S2 / 8PSK)

ID: DTV-INT
PID V: 7911 (MPEG-4 / SD)
PID A: 7912
PID PCR: 7911

Кодування: немає




RATVODДата: Четвер, 04.09.2014, 12:53 | Повідомлення # 124
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
«Бокс ТВ» розпочав супутникове мовлення



В середині серпня на просторах супутникового телебачення почав роботу новий телеканал «Бокс ТВ». Мовлення каналу здійснюється в некодованому вигляді з супутника «Експрес AT1», розташованого в орбітальній позиції 56 гр.в.д.

«Бокс ТВ» - це досить молодий телепроект. «Канал створений в лютому цього року відомим російським промоутером Германом Титовим спільно з групою інвесторів з Єкатеринбурга», - повідомили Mediasat у прес-службі каналу.

Програмна сітка каналу складається з кращих боксерських поєдинків. В ефірі «Бокс ТВ» - прямі трансляції боїв за участю кращих боксерів світу: Флойд Мейвезер, Маркос Майдана, Сергій Ковальов, Бернард Хопкінс, Руслан Провідників, Геннадій Головкін, Амір Хан і багато інших.

За словами джерела Mediasat в телеканалі, головною місією «Бокс ТВ» є популяризація та розвиток професійного боксу в Росії, а також популяризація спорту і здорового способу життя в молодіжному середовищі на прикладі кар'єр російських чемпіонів світу - Сергія Ковальова, Руслана Провідникова, Євгенія Градовіч, Геннадія Головкіна та інших.

«У нас ексклюзивні контракти з промоутерською компанією Golden Boy і Main Event. Тільки на нашому каналі ви можете побачити шоу, організовувані цими компаніями. А це найбільші гравці на світовому ринку професійного боксу », - додають у прес-службі« Бокс ТВ », кажучи про свої конкурентні переваги.

Як вже було сказано раніше, сигнал телеканалу розповсюджується у відкритому доступі з космічного апарату «Експрес AT1». Промо-мовлення триватиме максимум до нового року, а потім канал почне роботу в кодованому вигляді.

У короткостроковій перспективі «Бокс ТВ» планує вийти на платформу супутникового телебачення «Триколор ТВ», почати роботу в мережах кабельних операторів «Планета» і «Інсіс», а також у федеральних пакетах кабельних провайдерів «Дом.ру» і «МТС».
Крім цього, канал планує здійснити вихід на ТВ-ринок України, СНД і країн Прибалтики, так як належні йому права на контент поширюються як раз на ці території.

Параметри мовлення:

супутник «Експрес AT1» (56 гр.с.д.),

частота 11804 МГц, поляризація кругова ліва, символьна швидкість 27500 Мс/с, FEC-3/4,

DVB-S / QPSK / MPEG-4.

2014-09-03


9274051
slavasamДата: Четвер, 11.07.2019, 21:56 | Повідомлення # 125
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Ще один український телеканал мовитиме в Білорусі


У Білорусі почнуть мовлення дві іноземні каналу. Один з них - український телеканал BOLT, пише TVnews.by.

Згідно з даними, Міністерство інформації Білорусі видало дозвіл на трансляцію на території республіки двох каналів - українського BOLT і американського Hollywood.

Тематичне наповнення першого представлено бойовиками, детективами і військовими фільмами виробництва компаній FILM.UA Group і Star Media. Крім того, телеканал висвітлює деякі події зі світу кіно, робить огляди і тематичні програми.

Інший мовник представляє глядачам американський кінематограф з середини ХХ століття до наших днів виробництва різних голлівудських кіностудій.

Нагадаємо, в березні в Мінінформ були подані на розгляд чотири зарубіжних телеканалу для ретрансляції на території Білорусі - Film.ua Drama, Star Cinema, Star Media та World.
джерело
slavasamДата: Понеділок, 05.08.2019, 21:01 | Повідомлення # 126
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
UATV розширив присутність в Німеччині


Український телеканал іномовлення UATV розширив присутність в Німеччині. Тепер він доступний в кабельних мережах провайдерів Deutsche Telekom і MDCC, передає Інтерфакс-Україна.

«Телеканал Мультимедійної платформи іномовлення України UATV розширив свою присутність в Німеччині і став доступний в пакетах кабельного телебачення двох німецьких провайдерів телекомунікаційних послуг - Deutsche Telekom і MDCC», - пише сайт Міністерства інформаційної політики України.
Відзначається, що раніше один з провайдерів Німеччини вже запустив UATV в своїх мережах. Його включив в свій пакет оператор Glasfaser Ostbayern, що надає телеком-послуги в Східній Баварії.

Нагадаємо, в травні UATV розпочав мовлення в Туреччині. Канал доступний в кабельної та супутникової мережі оператора Türksat.
джерело
slavasamДата: Четвер, 08.08.2019, 22:54 | Повідомлення # 127
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
В Одеському мультиплексі будуть віщати

два нових телеканали




Національна рада з питань телебачення і радіомовлення провела конкурс на дві вільні програми в мультиплексі Одеського регіону. За його результатами, ліцензії на мовлення отримали два канали - «ГРАД» і «7», повідомляє сайт Нацради.

Згідно з даними, телеканал «ГРАД» належить чорноморської організації "Телерадіокомпанія" Град »», а «7» - одеської «Телерадіокомпанії« АРТ »».

Крім них на вільні 11-ю і 12-ю програми претендували «Міст-ТБ» (ТОВ «МОСТ-ТВ», Одеса) і «БЕССАРАБІЯ ТВ» (ТОВ «Телерадіокомпанія« Медіа-південь »», Київ).

«ГРАД» і «7» будуть віщати 24 години на добу в стандарті DVB-T2 (MPEG-4). Програми будуть поширюватися на Одесу, Чорноморськ, а також на Овідіопольський, Біляївський та Лиманський райони області.

Нагадаємо, минулого місяця Нацрада додав в локальну цифрову мережу Києва ще три телеканали. Тепер в цьому списку канали оце, «Центральний» та «8 канал».
джерело
slavasamДата: Понеділок, 19.08.2019, 22:24 | Повідомлення # 128
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новий супутниковий оператор "Kartina Sat"



З орбітальної позиції 19,2°E розпочав технічні випробування Kartina Sat.


Це анонсована нова платформа DTH російського оператора послуги OTT Kartina TV. На початковому етапі запущений один транспондер DVB-S2/8PSK і віщаються на 11 каналів у форматі MPEG-4/SD - всі FTA (розповсюджуються безкоштовно).

Для Kartina Sat були активовані наступні канали: tp. 24 супутник Astra 1L (19,2°E) на частоті 11,568 ГГц, поляр. V.
Мультиплекс працює з параметрами: SR 23000, FEC 3/4, DVB-S2, 8PSK. Компанія KartinaSat є постачальником мультиплексу.

Громадська трансляція здійснюється для наступних безкоштовно розповсюджуються телеканалів: "Известия", 5 канал (Україна), TVCi, CTV, "Шансон ТВ", Ren International, "П'ятий", "Домашній International", "Перець International", СТС Int. і Trofey. Вони транслюються на тестовій основі, і їх склад буде змінюватися.

Передбачається, що Kartina Sat буде пропонувати телеканали для російськомовних глядачів в Європі, переважно в Німеччині. Послуга буде надаватися за моделлю платного телебачення. Вартість найдешевшого стартового пакета складе 4,99 євро на місяць.

Нагадаємо, про плани Kartina TV запустити спільно з глобальним супутниковим оператором SES супутниковий проект раніше повідомлялося в січні 2019 року.

Потім, на початку червня 2019 року, з'явилася інформація, що "Перший канал" звинувачує ТВ-оператора Kartina TV в піратстві. На початку серпня тема отримала продовження, коли стало відомо, що за рішенням Мосміськсуду 33 сайти з пулу "Kartina TV" визнані піратськими за трансляції "Першого каналу" і інших телеканалів "Цифрового Телесімейства" Першого.
RATVODДата: П`ятниця, 20.12.2019, 22:53 | Повідомлення # 129
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
У Росії з'явиться новий телеканал

про
таланти




У Росії запускають новий телеканал.


У наступному році почне роботу канал «МИР Талантів», метою якого буде знайомство глядача з обдарованими людьми у всіх сферах життя, передає ТАСС.

Згідно з даними, новий телеканал запускає Міждержавна телерадіокомпанія (МТРК) «Мир» на базі існуючого «МИР PREMIUM». «МИР Талантів» з'явиться вже в наступному році і покаже глядачеві різні реаліті-шоу, пізнавальні програми, фільми та серіали, які переплітаються з темою таланту і талановитих людей.

«Ми готові розповідати про наших талановитих, досвідчених, креативних дітей цілодобово. Не тільки про дітей, звичайно, але на них ми робимо певну ставку», - каже генпродюсер МТРК «Мир» Павло Корчагін.

На даний момент «МИР PREMIUM» ще працює, проте в МТРК «Мир» впевнені, що переформатування каналу допоможе розширити мережу мовлення. Поки телеканал доступний в 11 державах.

Лада Васюкова

19 грудня, 2019.



slavasamДата: Четвер, 30.07.2020, 22:50 | Повідомлення # 130
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Нацрада дозволила трансляцію іноземних каналів

TRACE Sports Stars і TRACE URBAN




Національна рада з питань телебачення і радіомовлення дозволила трансляцію в Україні ще двох іноземних телеканалів. До переліку були додані канали TRACE Sports Stars і TRACE URBAN, повідомляється на сайті регулятора.

Згідно з даними, в Нацраду з проханням додати до Переліку іноземних програм, чиє утримання відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне мовлення і законодавству України, два телеканали звернулися британська компанія Trace UK World LTD (правовласник TRACE Sports Stars) і французька компанія Trace Global (правовласник TRACE URBAN ).

Компанії надали всі необхідні документи, а також гарантії щодо того, що зміст каналів повністю адаптовано до українського законодавства і відповідає вимогам Євроконвенції про транскордонне мовлення. В ході моніторингу ефіру телеканалів Нацрада порушень не виявила.

Крім того, регулятор вніс до переліку зміни щодо назв і юрисдикції іноземних програм MTV Ніts, MTV Dance і MTV Rocks. Тепер в переліку дозволених програм країною-правовласником цих телеканалів вказано Чеську Республіку, а назви програм змінено на MTV Rocks International (ефірний логотип MTV Rocks), MTV Hits International (ефірний логотип - MTV Hits) і сlub MTV.

Нагадаємо, на початку місяця Нацрада додала до переліку дозволених в Україні іноземних програм канали History2 EU і tviQ.

джерело
slavasamДата: Четвер, 28.01.2021, 22:37 | Повідомлення # 131
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Нацрада дозволила ретранслювати в Україні

ще два іноземних канали




Національна рада з питань телебачення і радіомовлення включила
ще дваіноземні телеканали в перелік дозволених для ретрансляції в Україні.


У той же час два інших канали були зі списку вилучені.

Повідомляється, що до Переліку іноземних програм, чиє утримання відповідає вимогам Євроконвенції про транскордонне мовлення і законодавства України, були внесені «MTV 80s» і «MTV 90s». Обидва канали спеціалізуються на музичному контенті і віщають 24 години на добу на англійській мові.

З проханням дозволити в Україні ретрансляцію вищевказаних каналів до Нацради звернувся уповноважений представник іноземної компанії ViacomCBS Networks International Czech s.r.o (раніше MTV NETWORKS s.r.o.). Регулятор провів моніторинг телеканалів «MTV 80s» і «MTV 90s» і порушень не виявив.

Паралельно представник ViacomCBS Networks International Czech s.r.o попросив Нацраду вилучити з переліку дозволених для ретрансляції в Україні канали MTV Rocks і VH 1 Сlassic. Регулятор прохання задовольнив. На сьогодні Перелік іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне мовлення і законодавства України, включає в себе 180 найменувань.

Нагадаємо, днями Нацрада отримала повноваження призупиняти мовлення іноземних каналів за порушення закону про референдум. Телеканал може припинити мовлення на час референдуму, якщо порушить заборону на ведення агітації на всеукраїнських референдумах іноземцями та особами без громадянства.

джерело
RATVODДата: Середа, 03.02.2021, 14:57 | Повідомлення # 132
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Левітуючий логотип і сюрреалістичні гламур:

телеканал
«Суббота!» представив свою айдентику




Сьогодні замість телеканалу «Супер» запустилася «Суббота!»
- розважальний канал для яскравих і активних дівчат та їх чоловіків.


У день старту «Суббота!» представила свою айдентику.

Айдентика розроблялася командою телеканалу «Пятница!» спільно з брендинговим агентством BBDO Branding і продакшн-студією Pinery.

У айдентику закладена ідея розслабленості, легкості, відпочинку і задоволення - основних принципів «Суботи!», Програмна сітка якої побудована на культових серіалах, популярних реаліті, фільмах і розважальних новинах.

Є таке поняття ТЖД - важка жіноча доля. І багато телеканалів в спробах заманити жіночу аудиторію показують безпросвітні реаліті про побутові жахи російської жінки, про трагедію сім'ї, яка звалилася на неї, про молодість, яка рано пішла і «я віддала тобі кращі роки». Нічого цього не буде на «Субота!». Це канал для жінки, яка любить себе і їй ніхто не завадить отримувати задоволення від життя. А ми любимо її. І ще. Телеканал «Суббота!» - це останній федеральний телеканал, який запущено в ефір в нашій країні. Символічно, що він цілком присвячений дівчатам.

Микола Картозія, генеральний директор телеканалів «Пятница!», «Суббота!»

Левітуючий логотип


У «Суботи!» типографічний логотип на основі унікального, спеціально розробленого леттерінгу. Лінія логотипу злегка вигнута, літери левітуючі, між ними багато повітря. Логотип може трансформуватися і міняти свою композицію щодо екрану: може бути горизонтальним і вертикальним, розміщуватися в центрі або збоку.

Наш логотип любить повітря і центр, ми вирішили піти на сміливий крок і не побоялися розмістити наш логотип в ефірі не в кутку, як це прийнято у всіх, а по центру екрана.

Артемій Гладченко, директор з маркетингу «П'ятниці!» і «Суботи!»

Градієнти та фірмові кольори


Основний колірний прийом «Суботи!» - градієнт. Основні кольори мадженту і оранж, додаткові - блакитний, ліловий і салатовий. Градієнт і різноманітність використовуваних кольорів відбивають ідею різноманітності контенту, облич каналу і задоволень, які можуть отримати глядачі, включивши «Суботу!» і присвятивши день собі.

Наші кольори сміливі та зухвалі. Ми використовуємо незвичайні колірні переходи, з'єднуємо, здавалося б, непоєднувані кольори і кислотні відтінки. Градієнти привертають увагу і ефективно передають сенс. Ще пару років тому градієнти вважалися долею логотипів 1990-х років, сьогодні цей тренд знову виглядає ультрасучасному і модно.

Лера Шимчук, арт-директор «П'ятниці!» і «Суботи!»

Сміливі шрифти


Шрифти «Суботи!» це поєднання двох гротесків: нахабного надвузьких Theodor від модного берлінського шрифтового дизайнера Філіпа Ноймейера і лаконічного і простого CoFo Sans. Такий вибір дає баланс простоти і індивідуальності.

Це нереально круто попрацювати над проектом по айдентиці телеканалу! Це свого роду рок-н-рол в ніші корпоративного брендингу, який все ще живий. Тому спасибі хлопцям і дівчатам за таку рідкісну і надихаючу можливість! Мені здається що і результат вийшов такий же надихаючий. Сталося крос категорійності перезапилення двох компетенцій. З одного боку, заглибленість в контекст команди каналу, з іншого - наш досвід роботи з абстрактними категоріями. Сподіваюся, результат нашої спільної роботи буде радувати телеглядачів так само, як він радує всю нашу, знову хвору рок-н-ролом, команду.

Олександр Загорський, креативний директор BBDO Branding

Айді


Спільно з продакшн-студією Pinery телеканал підготував серію іміджевих роликів «Суботи!» в стилі сюрреалістичний гламур. Вони створюють атмосферу гламурного дівич-вечора з легким градусом абсурду.

Задоволення - одне з ключових понять у філософії нашого бренду. «Дивись в задоволення!» - так звучить один з наших лайнів в ефірі. І ми вирішили побудувати ідеальну «кімнату задоволень» для дівчат: вона може бути одна, з мамою, кішками, подругами. Може бути ошатною, в піжамі, є пельмені або доширак, приймати ванну або плакати над фільмом. Вона присвячує день собі і проводить його так, як хочеться їй.

Артемій Гладченко, директор з маркетингу «П'ятниці!» і «Суботи!»

Героїнями роликів стали особи і ведучі каналу, що ілюструють різні типажі сучасних дівчат: модель Марія Міногарова, прихильниця боді-позитиву і російська Cardi B Верона, актриса Марина Федунків та блогер Стас Круглицький Stasprostoklass, знімає смішні Вайни про жіночі звички в образі Сантани Новікової. Пізніше до них приєднаються і інші особи, продовживши галерею типажів.

01 лютого 2021

RATVODДата: Вівторок, 03.08.2021, 19:49 | Повідомлення # 133
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Телеканали «FAN», «НСТ», «Русский детектив»

і «Русский роман» змінюють ефірне оформлення




Відразу чотири телеканали, дистрибуцією яких займається «Сигнал Медіа»,
здійснили зміну іміджу
.


Нові перебивки вже можна побачити в ефірі - команди телеканалів розробили яскраві, сучасні скетчі, зберігши при цьому впізнаваність своїх брендів.

Завдяки оновленню, міжпрограмне ефірне оформлення та айдентіка каналів стануть більш актуальними, зберігши при цьому свою унікальність, звичну багаторічної лояльної аудиторії глядачів.

Телеканал «FAN» підійшов до оновлення з максимально креативної боку - тепер між переглядом фільмів і серіалів глядачі побачать яскраві анімаційні ролики, що відсилають до знайомих фантастичним, постапокаліптічним і космічним сеттінгом улюблених світів.

«Настоящее Страшное Телевидение» залишається вірним собі - нове міжпрограмне оформлення повністю відповідає настрою каналу. Холодить кров, перебивки не тільки не зіпсують атмосферу, створену ретельно відібраними жахами, але і додадуть до неї трохи свого зловісного антуражу.

Оновлене ефірне оформлення «Русского детектива» покликане в першу чергу не відволікати глядача від перегляду кращих кримінальних картин. Стильний і лаконічний - саме таким ми уявляємо собі сучасний кіноканал із захоплюючими детективними історіями.

Команді «Русского роману» вдалося створити свіжі, надихаючі, мелодраматичні і загадкові ролики, які повністю збігаються з настроєм найулюбленіших романтичних драм.

02 серпня 2021

RATVODДата: Неділя, 19.09.2021, 20:12 | Повідомлення # 134
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Поширення сигналів Discovery на Eutelsat



Американська компанія Discovery почала використовувати
нові потужності для дистрибуції.


Нові транспондери для Discovery працюють на супутнику Eutelsat 9B (9.0°E) в широкому європейському промені.

Discovery зайняв два транспондера на Eutelsat 9B, які недавно тимчасово використовувалися для трансляції додаткових каналів Eurosport під час перенесених Олімпійських ігор в Токіо 2020. Після короткої перерви транспондери знову активні і використовуються для поширення платних документальних програм Discovery.

Перший транспондер Discovery працює на частоті 11,881 ГГц і поширює програми:

• Travel Channel EMEA HD (аудіодоріжка англійською, болгарською, чеською, російською, угорською)
• HGTV Central Europe HD (аудіодоріжка англійською, угорською, російською, болгарською, чеською мовами)
• TLC Balkans HD (на болгарському, англійською, болгарською, чеською)
• Discovery Channel Central Europe HD (англійська, російська, румунська, болгарська, чеська, угорська)
• Animal Planet Europe HD (англійська, російська, чеська, угорська)
• ID - Investigation Discovery HD (англійська, угорська, російська, турецька, чеська, болгарська)), Арабська)
• DTX - Discovery Turbo Xtra HD (англійська, російська, угорська, чеська)
• Discovery Science Europe HD (англійська, угорська, турецька, російська, чеська)
• TLC Pan Regional SD (англійська, угорська, російська)

Другий транспондер Discovery працює на частоті 11,919 ГГц і поширює програми:

• TLC Hungary SD (англійська, угорська звукова доріжка)
• Discovery Hungary HD (англійська, угорська звуковий трек)
• Discovery Turkey HD (турецька, англійська)
• Discovery Science Turkey (англійська, турецька)

Всі програми транслюються в форматі MPEG-4.
Трансляція призначена виключно для потреб операторів телебачення і тому шифрується системою Viaccess.

Технічні параметри - транспондери Discovery:

Eutelsat 9B (9.0°E), частота 11,881 ГГц, pol. V, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA Viaccess

Eutelsat 9B (9.0°E), частота, 11919 ГГц, pol. V, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA Viaccess


19 вересня 2021



Цитата kosmos17 ()
З 1 листопада канали пакету Discovery Networks на старих потужностях 0.8°W, 4.9°Е, 31.5°E будуть відключені.

Можливо дата відключення зміниться. Точної інформації немає.
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини S2D TV ( MPEG-4 ) телеканалів
  • Сторінка 9 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 7
  • 8
  • 9
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024