FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 01:48

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Інформаційні новини SAT TV
marsДата: Вівторок, 28.04.2009, 22:42 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
Інформаційні новини

мовлення SAT TV




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
slavasamДата: П`ятниця, 11.09.2015, 12:06 | Повідомлення # 766
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Донецька ОДТРК розпочала мовлення у Волновасі




Сьогодні, 10 вересня, Донецька обласна державна телерадіокомпанія (ОДТРК) розпочала мовлення на 30 ТВК у м. Волноваха Донецької області. Про це повідомив голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко на своїй сторінці у Facebook.
«Зараз ОДТРК на тих частотах, де раніше незаконно промивав мізки людям Life News», - додав він.
За словами голови Нацради, передавачі, на яких мовить Донецька ОДТРК, Україні передала Литва. «Дякуємо друзям, що підтримали нас у скруті. Саме в таких ситуаціях видно справжніх союзників», - написав він.
Нагадаємо, на початку серпня Міністерство інформаційної політики прозвітувало, що на Донбасі було встановлено майже всі отримані від Польщі та Литви передавачі.
Донецька ОДТРК відновила мовлення з 27 лютого 2015 року спочатку в цифровому стандарті Т2, а згодом - і в аналоговому. 2 квітня голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко та голова Донецької облдержадміністрації Олександр Кіхтенко презентували в Краматорську Донецьку ОДТРК, яка була відновлена після того, як обладнання і приміщення ОДТРК у Донецьку були захоплені терористами.
Через відсутність технологічної бази телепрограми для Донецької та Луганської ОДТРК готуються в Києві. А у формуванні телеконтенту беруть участь усі державні ТРК.
30 липня голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко, перебуваючи з робочим візитом у Краматорську, заявив, що відновлення Донецької та Луганської ОДТРК є пріоритетним завданням для Держкомтелерадіо.
8 вересня Кабінет Міністрів України схвалив постанову, якою передбачено виділення коштів на придбання технологічного обладнання для Донецької та Луганської ОДТРК.
джерело
slavasamДата: Субота, 12.09.2015, 18:36 | Повідомлення # 767
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Film.ua Group запустила супутниковий канал



Новий телеканал для жіночої аудиторії віщає з супутника Amos 3 в кодованому вигляді.


Компанія по виробництву продукції киносериальной Film.ua Group оголосила про запуск платного супутникового телеканалу «FILMUADrama», який раніше мав називатися «FilmUAmour».

Нагадаємо, про плани компанії запустити два супутникових телеканалу для жіночої і чоловічої аудиторії стало відомо у вересні минулого року. У кінці квітня вже цього року телеканали «FilmUAction» і «FilmUAmour» отримали супутникові мовні ліцензії.

Ефір телеканалу складається з 13 годин фильмопоказа, 3 годин музично-розважальних програм та 3 годин 30 хв передач іншого тематичного спрямування. Контент нового супутникового мовника складається з створених компанією Film.ua фільмів і серіалів: «Пізніше каяття», «Вангелія», «Будинок з ліліями», «Гречанки», «Жіночий доктор» та ін. Також в ефірі каналу телеглядачкам представлені програми «Телемережа» (про новинки у сфері телебачення), «Медиачтиво» (огляд літератури про медіа), «Кинокухня» (видеорецепты) і Backstage (про закулісся знімальних майданчиків).

Також стало відомо, що Film.ua розпочала співпрацю з телекомунікаційним оператором Воля: новий телеканал «FILMUADrama» включений в популярний пакет CINE+ VIP. Крім цього, компанії планують створювати власний телеконтент.

Нагадаємо, в червні Film.ua Group повідомила про запуск відео-каналу для батьків FILM.UA.family. Продюсер Анна Єлісєєва в бесіді з кореспондентом Mediasat розповіла про усі тонкощі роботи на новому проекті.
Параметри прийому кодованого сигналу «FILMUADrama»:Супутник Amos 3 (4° з. д.)
Частота 11389 МГц
Поляризація Горизонтальна
Технічні параметри SR – 27500
FEC 3/4

джерело
slavasamДата: Субота, 19.09.2015, 12:39 | Повідомлення # 768
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новий російськомовний телеканал почав мовлення в Естонії





В Естонії вийшов в ефір перший пробний випуск російськомовного телеканалу. Поки готуються повноцінні випуски передач, глядачі отримають можливість дивитися новини і передачі естонського російськомовного радіо «Радіо 4», повідомляє BaltNews.

Планується, що повна версія ефіру буде готова вже до кінця цього місяця. Передачі виходитимуть в двох мовних версіях: українською та естонською мовами. Також передбачені субтитри. Подивитися пропущену програму можна буде на сайті телеканалу, а також у соціальних мережах.

Як повідомляв портал «Русский мир», рішення про створення російськомовного каналу було прийнято керівництвом Естонії наприкінці 2014 року. На створення україномовних програм і передач заплановано виділення коштів в розмірі близько чотирьох мільйонів євро в рік. Конкурс на посаду головного редактора телеканалу виграла магістр в області соціальних наук Дар'я Саар.
джерело
slavasamДата: Вівторок, 22.09.2015, 08:19 | Повідомлення # 769
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телеканал «СПАС» розпочав мовлення з нового супутника




Сигнал церковного каналу з'явився у вільному доступі з ще одного супутника.

Телеканал православної церкви «СПАС» доступний у відкритому вигляді з супутника ABS 2 (75.0° сх. д.).

Нагадаємо, дивитися церковний телеканал можна як в платних пакетах операторів «НТВ-Плюс» і «Триколор ТВ» з Eutelsat 36A (36° сх. д.), так і у відкритому доступі з космічного апарату " Ямал-201 (90° сх. д.).

Контент «СПАСа» спрямований на розвиток і зміцнення духовної сфери людини. Програми та передачі православного телеканалу розповідають глядачам про роботу Московської Патріархії, відображають думку православної церкви про що відбуваються в Росії події і навчають людей вірі.
Приймати сигнал «СПАСа» можна за такими параметрами:
Супутник

ABS 2 (75.0° сх. д.)
Частота 11733 МГц

Поляризація Вертикальна
Технічні параметри SR-43000
FEC

5/6
Кодування Немає
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 25.09.2015, 07:55 | Повідомлення # 770
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Україна. Нацрада запропонував припинити аналогове мовлення до липня 2018 року


Національна Рада з питань телебачення і радіомовлення пропонує внести зміни в проект постанови Кабінету міністрів України «Про внесення зміни до Плану використання радіочастотного ресурсу України» та визначити кінцевою датою припинення аналогового мовлення 30 червня 2018 року. Про це під час засідання сказав член Нацради Олександр Ільяшенко, передає кореспондент.

"Пропозиції, які нам надійшли, йдуть в розріз з нашими планами використання радіочастотного ресурсу, вірніше з нашими планами розвитку національного телепростору, який ми погодили, в Мін'юсті в тому числі", — зазначив він.

Крім того А. Ілляшенко зауважив, що прописано, що Нацрада починає поетапне відключення аналогового телебачення, а тут є пропозиції іншого характеру. «У пункті 38 58-66 МГц, які відповідають першому та другому телевізійним каналам, пропонується використовувати це аналогове телевізійне мовлення до кінця 2016 року. Ми вважаємо, що це для нас зараз завдання дуже незрозуміла», — додав він.

Крім того, за його словами, є питання і до іншого пропозицією. «Тому є пропозиція щодо всіх цих дат, які зазначаються в цьому реченні, поставити одну дату — це 30 червня 2018 ... Це дата припинення аналогового телемовлення. Це кінцева дата, але я розумію, що це буде раніше», — зазначив він.
джерело


Повідомлення відредагував slavasam - П`ятниця, 25.09.2015, 07:56
slavasamДата: Субота, 26.09.2015, 08:30 | Повідомлення # 771
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Канал «1+1» святкує 20-річчя (історія каналу)




У вересні телеканалу «1+1» виповнилося 20 років. Сьогодні, 25 вересня, канал відзначає «ювілей дружби з глядачем».
На честь ювілею 25 вересня програма «Сніданок з 1+1» влаштувала святковий тригодинний марафон в ефірі. Також цього дня в ефірі «1+1» стартувала промокампанія, присвячена ювілею дружби між каналом і глядачами.
Крім того, на сайті каналу створено спецпроект «Дім дружби», у якому зібрані маловідомі факти про улюблені програми. «За 20 років пліч-о-пліч із глядачами ми багато чого пережили, кожен день і кожну хвилину ми намагалися робити їх життя цікавіше і яскравіше. Ми будемо продовжувати допомагати глядачеві підбадьоритися вранці, оперативно інформувати його про найважливіше і застерігати від невірних вчинків і обману. Ми будемо раді разом з ним відкривати найвіддаленіші куточки планети, захоплюватися нашими талановитими співвітчизниками і з гумором сприймати будь-які життєві ситуації. Однак найважливіше в нашій дружбі - це те, що буде далі. Адже все найцікавіше ще попереду», - коментують представники телеканалу.

джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Субота, 26.09.2015, 08:31
slavasamДата: Неділя, 27.09.2015, 11:22 | Повідомлення # 772
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Зміна параметрів мовлення з 01.10.2015


До уваги операторів кабельних мереж та телеглядачів! З 1 жовтня 2015 року з 0 год. 00 хв. дивіться канал “Малятко TV” на супутнику AMOS-3 (4º зх.д.), частота прийому – 11331,710 МГц, горизонтальна поляризація (Н), символьна швидкість – 12500 Мсимв./сек, FEC – 7/8
джерело
slavasamДата: Понеділок, 28.09.2015, 16:28 | Повідомлення # 773
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Естонці першими запустили обіцяний раніше телеканал російською




Після недавніх подій на Україні Естонія першою серед зарубіжних країн запустила свій телеканал російською мовою. Нагадаємо, що в 2014 р., в розпал подій, пов'язаних з Україною, і трохи пізніше, цілий ряд країн оголосили про свої плани почати найближчим часом телевізійне мовлення для російськомовної публіки і в напрямку Росії. Новий естонський державний російськомовний телеканал ETV+ розпочав мовлення сьогодні з ранкової програми «Кава+». Зазначимо, що вже деякий час працює сторінка нового телеканалу за адресою etvpluss.err.ee — розташована на сайті Естонської національної телерадіомовної корпорації Eesti Rahvusringhääling — ERR, а прямий ефір каналу став з початку мовлення доступний на сторінці прямих ефірів ERR на по цьому посиланню. Мовлення нового російськомовного телеканалу Естонії буде становити близько 18 годин на добу. Естонський уряд сподівається, що новий телеканал ETV+ дозволить «відтягнути» російськомовну публіку в Естонії від перегляду телеканалів з Москви, які населення бере в т. ч. і через супутники, а також в місцевих мережах. Крім цього висловлюється надія, що ETV+ буде дивитися і публіка в Росії, а також в ін. країнах колишнього СРСР, для того щоб отримувати збалансовані новини.
Ефірна сітка ETV+ включає випуски новин, оригінальні шоу і передачі, а також художні та документальні фільми і телесеріали естонської і зарубіжного виробництва.
На ілюстрації: Скріншот веб-сторінки телеканалу ETV+ напередодні початку мовлення.
На ілюстрації: Скріншот веб-сторінки телеканалу ETV+ напередодні початку мовлення.
У програмі каналу ETV+ і передача новин «Актуальна камера» (тривалістю 15-30 хв.). Ця російськомовна передача виходить на естонському телебаченні вже 58 років. В радянський час і в перший час після відновлення естонської незалежності в 1991 р. передача виходила на основному каналі естонської ТБ, а потім її перенесли на другий телеканал ETV2. На ETV2 в останні роки передавався (разом «Актуальною камерою») і невеликий блок щовечірніх російськомовних телепрограм. Тепер же російське мовлення розширюється і переміщується на новий російськомовний телеканал ETV+ — третій за рахунком телеканал національного естонського телебачення (перші два – ETV1 і ETV2 при цьому стануть працювати виключно на естонському). Вже оприлюднена програма передач ETV+ на перший тиждень мовлення, і ось програма першого дня мовлення:
Понеділок 28.09.2015
06:55 Ранкова програма «Кава+». Ведучі Олена Соломіна та Дмитро Пастухів.
08:30 Телесеріал «Чоловік у мені», 1/63 (Росія, 2011)
09:15 Кава+ (повтор)
10:45 Актуальна камера + (повтор від 27.09.2015)
11:17 Новини rus.err.ee
16:35 Комедія «Шеф» (Comme un chef, Іспанія, Франція 2012)
18:00 Актуальна камера
18:05 Телесеріал «Чоловік у мені», 1/63 (повтор)
19:00 Вечірнє шоу «Твій вечір». Ведучі Ганна Сапроненко-Фимайер і Андрій Тітов.
20:00 Актуальна камера
20:30 Передача про подорожі Естонії «Подорожі з Марією Вії», 1/7
21:00 Док. серіал «Байкерська кухня. Делікатеси на кожен день. Недільні делікатеси», 1/6 (Hairy Bikers: Hairy Bikers Everyday Gourmet, Великобританія 2012)
21:50 Серіал «Пастка», 1/24 (Україна, Росія 2013)
22:35 Твій вечір (повтор)
23:39 Новини rus.err.ee
Як повідомляє сам телеканал, в осінньому сезоні 2015 р. ETV+ презентуватиме щотижня більше 20 годин програм власного виробництва. У їх число увійдуть:
Щоденне ранкове інформаційне шоу «Кава+»
Щоденне вечірнє розважальне шоу «Твій вечір»
Дискусійна програма «Стосується всіх»
Аналітична програма «На вістрі»
Передача про подорожі Естонії «Подорожі з Марією Вії»
Передача про кулінарії «Фунт liha»
Передача про актуальної культури Естонії «Рабарбар. Наша культура»
Передача про креативної економіки «Креатив з Оксаною Тандем»
Інтелектуально-розважальна гра «Хто запитує?»
Спортивні новини і трансляції спортивних змагань
Новинна програма «Актуальна Камера»
Новинна аналітична програма «Актуальна Камера +»
Телеканал ETV+ мовитиме в ефірних аналогових і цифрових мережах Естонії, а також у кабельних мережах. Крім цього передбачається, що канал буде вести мовлення та з супутника Astra 4A & SES 5 4.9 гр. E на країни Балтії. У Росії та інших країнах рекомендується прийом телеканалу через Інтернет на сайті національної естонської мовника. Крім прямого ефіру на сайті буде доступний і архів передач ETV+.
Передісторія створення телеканалу ETV+: «Креативне» назву для нового каналу Естонії російською, і хто серед країн Балтії обжене всіх в телемовленні російською
У розвиток теми зазначимо, що в найближчі місяці очікується запуск російськомовних державних телеканалів іномовлення спільно Польщею та Нідерландами, а також окремий — Великобританією. При цьому вже кілька разів переносився запуск нового широко анонсованого телеканалу іномовлення України російською мовою. Також нагадаємо, що останнім часом істотно розширило свої телетрансляції російською мовою, хоча поки і без створення окремих каналів, иновещание США і Німеччини.
джерело
RATVODДата: Понеділок, 28.09.2015, 18:21 | Повідомлення # 774
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
«Медіа Група Україна»

проліцензувала супутникову платформу




24 вересня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення про видачу ліцензії провайдера програмної послуги за технологією DTH (супутникова платформа) компанії «Діджитал скрінз», що належить медіахолдингу «Медіа Група Україна».

Ресурс мережі супутникового провайдера наразі становить шість каналів, а до пакету увійшло шість телеканалів: парламентський канал «Рада» і п'ять каналів холдингу «Медіа Група Україна» - «Україна», НЛО TV, «Індиго TV», «Футбол 1» і «Футбол 2».

Супутникова платформа планує працювати з оператором телекомунікацій «СЕС Сіріус Україна», розповсюджувати канали в кодованому вигляді на території України.

Компанія «Діджитал скрінз» із 2014 року володіє ліцензіями провайдера програмної послуги IPTV на всій території України та надає послуги платного телебачення під брендом Oll.tv за технологією IPTV на базі інтернет-мереж компаній«Укртелеком», Vega, «Фрінет», «Датагруп», Airbites та інших. Влітку 2015 року «Медіа Група Україна» також запустила послугу платного телебачення під брендом Oll.tv за технологією OTT для прямого продажу користувачам поза мережами інтернет-провайдерів.

Нагадаємо, що на початку літа 2015 року «Медіа Група Україна» придбала в Мохаммада Захура супутникову платформу Xtra TV, яка у зв'язку з кризою вирішила припинити свою діяльність як DTH-оператора. Відтоді в пакеті Xtra TV були тільки канали «Футбол 1» і «Футбол 2», які з 1 жовтня 2014 року ексклюзивно поширювалися для супутникових абонентів в Україні тільки через цю платформу. Зазначимо, що Xtra TV працювала без ліцензії провайдера програмної послуги.

Тоді ж «Медіа Група Україна» повідомила, що розглядає можливість створення нового ліцензованого DTH-оператора, який надасть глядачам «доступ до найкращих українських і світових телеканалів через супутник». Але водночас медіахолдинг заявив про плани зберегти сам бренд Xtra TV.

«Телекритика» звернулася по коментарі до піар-служби холдингу «Медіа Група Україна» щодо ліцензування супутникової платформи.

«Телекритика»


slavasamДата: Четвер, 01.10.2015, 18:01 | Повідомлення # 775
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Кабельний телеканал з Вишневого «Правда тут»

стане супутниковим



Місцевий кабельний телеканал «Правда тут» з міста Вишневого Київської області (ТОВ «Інформаційне агентство "Правдатут"») стане супутниковим. Рішення про видачу компанії супутникової ліцензії ухвалила Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 1 жовтня.

Телеканал уже рік працює та мовить у кабельних мережах Вишневого, Боярки та Софіївської Борщагівки. Крім того, «Правда тут» працює ще й як інформаційне агентство та інтернет-видання. А відтепер канал вирішив піднятися на супутник.
Концепція каналу - інформаційна з фільмопоказом. «Правда тут», зокрема, інформує про події Київщини.

Власники телеканалу - громадський діяч і підприємець із Вишневого Іван Гришин і його дружина Катерина Гришина. Іван Гришин є також і директором каналу. 27 серпня пан Гришин очолив Києво-Святошинський районний осередок партії «Нові обличчя», головою якої є мер Ірпеня Володимир Карплюк.

На запитання членів Нацради, звідки в нього кошти для фінансування супутникового телеканалу із цілодобовим мовленням, Іван Гришив відповів: «Ми самі нормально заробляємо, 80% доходів плануємо отримувати за рахунок реклами». Він додав, що заробив кошти спочатку спортом (професійно займався легкою атлетикою, виступав за турецький спортклуб «Фенербахче»), далі займався та займається книготоргівлею (мережі «Доступна книга», «Книга в кожен дім», підприємство «Ранок»).

«Ми вже рік проіснували, проіснуємо 10 років і на супутнику», - запевнив пан Гришин.

Під час відеопрезентації програм телеканалу член Нацради Уляна Фещук зауважила можливі порушення законодавства про рекламу - відсутність ідентифікації рекламних і спонсорських проявів. Вона застерегла телеканал від таких порушень.

джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Четвер, 01.10.2015, 18:06
slavasamДата: Четвер, 01.10.2015, 18:03 | Повідомлення # 776
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Почав мовити супутниковий телеканал FilmUADrama,

що показує серіали Film.ua (ДОПОВНЕНО)





Сьогодні, 1 жовтня, під гаслом #коханнязпершоїсерії стартувало мовлення супутникового телеканалу FilmUADrama.
Про це йдеться на сайті кінокомпанії Film.ua, що є власником каналу.

З цього моменту, 24 години на добу і 7 днів на тиждень, в різних куточках світу можна дивитися всі драматичні телесеріали виробництва Film.ua Group.

Крім демонстрації українських серіалів, програмна концепція FilmUADrama передбачає показ розважальних і тематичних програм, пов'язаних з кіно- і телепроізводством. Кінокритик і ведучий Андрій Алфьоров в свій програмі «Телемережа» розповість про всей найбільш самому передове і культове, що є на сучасному телебаченні, Поліна Толмачова в «Медіачтиві» - про книги, які стали основою для культових фільмів або були створені на хвилі успіху популярних серіалів.

Приготувати оригінальне блюдо за рецептом з улюбленого фільму можна буде разом з «Кінокухнею». Також на телеканалі можна дізнатися останні новини зі знімальних майданчиків, і що відбувається за лаштунками улюблених серіалів.
В перші дні трансляції заплановані такі серіали як «Зцілення любов'ю», «Серцю не накажеш», «Здрастуй, мамо», «Пізнє каяття» і багато інших.

Водночас компанія-провайдер «Воля» повідомляє, що телеканал FilmUADrama ексклюзивно з'явився в її платних пакетах. На телеканалі повнюстю відсутня реклама, мовлення відбувається у форматі високої чіткості зображення (HD). Телеканал FilmUADrama доступний в Україні в пакетах «Преміальний HD», «Воля Power Time», «Воля Turbo HD», «Оптимальний HD», «Воля EXTRA HD», «Воля CINE+VIP» у всіх містах присутності провайдера.

Крім того компанії «Воля» і Film.ua Group анонсують плани співпраці у сфері спільного виробництва контенту.
«Ми ніколи не приховували своєї зацікавленості в українському контенті. Навіть запускаючи власні канали «Воля CINE+» і ведучи переговори з такими грандами, як Disney, NBCUniversal, Fox, Central Partnership, дивилися і в бік Film.ua Group, оскільки знали про їхній рівень професіоналізму в будь-яких починаннях. Ми дуже зраділи, коли дізналися, що компанія готує власний телеканал. І, незважаючи на складну ситуацію в економіці, виділили значні кошти, щоб включити FilmUADrama в наш пакет. Хочемо, щоб Film.ua Group продовжувала виробляти якісний український контент, навіть у ще більшій кількості, тому активно в цьому беремо участь, включаючи формат спільного виробництва. У цьому наша місія як лідера індустрії цифрових розваг», - зазначає директор із маркетингу компанії «Воля» Вікторія Цомая.

«Це, безумовно, знакова подія для нашої групи: ми зробили перший крок по новому й цікавому для нас шляху. З 1 жовтня завдяки FilmUADrama якісний продукт став ще ближчим і доступнішим нашому глядачеві. І все це 24 години на добу, 7 днів на тиждень, із прекрасною якістю і абсолютно без реклами. Ну, а в планах - не зупинятися на досягнутому. Найцікавіше ще попереду», - сказав директор з управління та координації платних каналів і діджитал-контенту Film.ua Group Віктор Шкробот.

Нагадаємо, у вересні стало відомо, що кінокомпанія Film.ua Group перейменувала власний канал супутникового мовлення FilmUAmour, на який отримала ліцензію Нацради у квітні, на FilmUADrama.

29 квітня Національна ради з питань телебачення і радіомовлення надала українській компанії «Справжні канали», засновниками і власниками якої є вітчизняний фільм-продакшн ТОВ «Фільм Ю Ей» (Film.ua) дві ліцензії на супутникове мовлення власних каналів FilmUAction та FilmUAmour терміном на 10 років.

Один з двох супутникових каналів, ліцензію на які компанія Film.ua отримала у квітні,спеціалізуватиметься на трансляції серіалів і фільмів у жанрі бойовик, детектив і екшн, а другий - драм та мелодрам. Директор зі стратегічного розвитку Film.ua Grouр Сергій Созановський повідомив, що в середині літа планується запустити FilmUAmour, а FilmUAction - ближче до осені.

Компанія повідомила, що розглядає модель платного телебачення і розраховує вийти на самоокупність через два роки.
Формат FilmUADrama визначено як розважальний із фільмопоказом. Програмна концепція передбачає 13 годин фільмопоказу, 3 години - розважальних і музичних передач, 3 години 30 хвилин - програми іншого тематичного спрямування.

джерело
slavasamДата: П`ятниця, 02.10.2015, 08:47 | Повідомлення # 777
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
4,8°E: Espreso TV переходить на нові параметри




Український інформаційний канал Espreso TV з'явився на новому транспондері супутника Astra 4A (4,8°E). З 1 жовтня поточного року станцію можна дивитися на частоті 11,766 GHz, pol. H (SR: 27500, FEC: 3/4). Тест був запущений одразу після виходу дитячого каналу Malyatko TV, який, у свою чергу, перейшов на супутник Amos 3 (4°W)
Досі Espreso TV віщав з tp. B35 (12,380 Ггц, пол. H, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK), і, схоже, що скоро залишить цей мультиплекс. Канал присутній з самого початку свого існування, тобто з 25 листопада 2013 року.

Espreso TV віщає 24 години на добу, пропонуючи глядачам найсвіжіші новини про події в Україні, а також відгуки про те, що відбувається в Європейському Союзі і взагалі в світі. Глядачі Espreso TV можуть дивитися багато аналітичних програм, підготовлених професійними журналістами. 99% ефірного часу здійснюється українською мовою. Засновником каналу є Микола Княжицький, лідер партії Батьківщина.

Нові технічні параметри:
Astra 4A (4,8°E)

tp. 3 (11,766 Ггц, пол. H, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK)

ID: Espreso TV
PID V: 6151 (MPEG-2/SD)
PID A: 6152
PID PCR: 6151
SID: 6150
PID PMT: 6150
Кодування: немає
джерело
slavasamДата: Субота, 03.10.2015, 07:48 | Повідомлення # 778
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Шустер знову вийде в ефір на своєму каналі




2 жовтня суспільно-політичне ток-шоу «Шустер live» знову буде транслюватися на телеканалі «Савік Шустер студії» 3s.tv. Про це йдеться на сторінці програми у Facebook.

«Дивіться "Шустер live» на телеканалі 3s.tv сьогодні в 20:30. Шукайте канал в кабельних мережах вашого міста і на супутнику Amos-2. Вільний доступ в інтернеті на сайті 3s.tv», - йдеться в повідомленні. Теми програми - «Сирія: зведений курок третьої світової?» і «Національна загроза: корупція неистр***ма?».

В розкладі програм каналу «1+1» на цей час заплановано показ французьких художніх фільмів «1+1» і «Божевільна весілля».

Нагадаємо, ток-шоу «Шустер live» почало виходити на каналі «1+1» з 7 вересня. В ефір вийшло лише два випуски.

18 вересня «Шустер live» не вийшло на «1+1». На телеканалі повідомили, що вирішили перенести ефір програми. Приблизно о 20.30 програма почала транслюватися на каналі «112 Україна». При цьому Савік Шустер заявив, що «1+1» зняв програму за дві хвилини до ефіру, і припустив, що це домовленості між власником каналу і Адміністрацією Президента. Згодом прес-секретар Президента України Святослав Цеголко спростував причетність Адміністрації Президента до невиходу «Шустер live». Савік Шустер під час ефіру отримав претензію «1+1» щодо трансляції на «112 Україна».

25 вересня «Шустер live» знову не вийшов в ефір «1+1». «Такі зміни в програмній сітці обумовлені тим, що між каналом і студією залишився ряд неузгоджених юридичних моментів, для вирішення яких потрібен певний час», - пояснили на каналі. Отже ток-шоу транслювалося тільки на супутниковому каналі «Савік Шустер студії» 3s.tv і в інтернеті, де зібрало понад 1 млн переглядів на YouTube.

джерело
slavasamДата: Субота, 03.10.2015, 07:51 | Повідомлення # 779
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Nat Geo People HD дебютує в Польщі



Як повідомлялося раніше,1 жовтня 2015 року о 18:00 на польському ринку дебютував Nat Geo People HD - новий канал сімейства National Geographic Channel.
Станція доступна для абонентів платформ Цифровий Polsat nc+,а ну, також в мережі Jambox.У реченні Nat Geo People HD глядачі знайдуть документальні та розважальні програми,які показують надихаючі історії,розказані від справжніх,але незвичайних людей з різних куточків земної кулі.Це перший надійний і повний емоцій канал документально-розважального профілю спрямований в першу чергу на жінок, вічно молодих душею та найцікавіших у світі.
Технічні параметри супутникового мовлення:
Eutelsat Hot Bird 13B (13,0°E)

tp. 79 (12,284 Ггц, пол. H, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S2/8PSK)
ID: Nat Geo HD People
PID V: 103 (MPEG-4/HD)
PID A: 203 (rus), 303 (und)
PID PCR: 103
SID: 10503
PID PMT: 43
Провайдер: Цифровий Polsat S. A.
Кодування: Conax (nc+), Запише МАЄ (S4/N3 - nc+ N3 - Цифровий Polsat), Viaccess PC 3.0 (Orange)
джерело
slavasamДата: Неділя, 04.10.2015, 14:14 | Повідомлення # 780
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телебачення Вірменії: чергова зміна параметрів мовлення




Мова йде про супутникової трансляції міжнародних версій телеканалів «ARM 1 Sat» і «Armenia TV Europe», які транслюються з орбітальній позиції 13 градусів східної довготи (орбітальне угруповання «Hot Bird»). 1 жовтня телеканали змінили частоту мовлення. На жаль, це відбувається вже третій раз за рік.

В кінці минулого року державний телеканал «ARM 1 Satellite» транслювався на транспондері 12597 Ver провайдера «GlobeCast», на початку поточного року канал «переїхав» на транспондер 12520 Ver (провайдер «STN») разом з каналом «Armenia TV Europe» і вже з початку жовтня обидва канали перемістилися на транспондер з параметрами 11334 Hor SR 27500 FEC 3/4, який належить провайдеру «Arqiva».

Про причини почастішання «міграцій» найпопулярніших вірменських каналів можна здогадуватися і, швидше за все, вони пов'язані з фінансовими умовами трансляції цих каналів з популярною супутникового угруповання.

Два інших вірменських канали — «Shant TV» і «Kentron TV» також за час свого мовлення змінили кілька частот, але робили це рідше.

Невідомо наскільки довго «втримаються» зазначені в даному матеріалі канали на своїх поточних параметрах мовлення, а нам залишається порадити нашим вірменським читачам налаштуватися на супутник «Intelsat-904» (60 гр.в.д.). Тут транслюється пакет вірменських каналів з «ефірними» версіями, які йдуть в телеефірі республіки.

Наприклад, програма передач каналу «ARM 1» кардинально відрізняється від тієї версії, що транслюється на Європу з 13 гр.с.д. в кращу сторону. Правда, щоб дивитися цей пакет потрібно мати HD-ресивер з можливістю додавання ключів в кодуванні BISS, т. к. даний пакет закритий системою умовного доступу.

Також можна дивитися основні вірменські канали з 36 градусів східної довготи (супутник «Eutelsat W7»), де транслюється мініпакет, складається з внутрішньої і міжнародної версій каналів «ARM 1» і «Armenia TV».

джерело
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024