FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 01:51

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Інформаційні новини SAT TV
marsДата: Вівторок, 28.04.2009, 22:42 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
Інформаційні новини

мовлення SAT TV




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
slavasamДата: Субота, 25.03.2017, 18:26 | Повідомлення # 931
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телеканал STAR Cinema змінив супутник



Супутниковий телеканал STAR Cinema (ТОВ «Стар медіа ТВ») змінив супутникового оператора – замість люксембурзької компанії SES (Astra 4A) мовник став клієнтом французькою Eutelsat (Eutelsat 9B). Зміна супутникового оператора було виявлено в ході планової перевірки телеканалу, проведеного Нацрадою з питань телебачення і радіомовлення.

Також у ході перевірки у регулятора виникли запитання до виконання програмної концепції: замість двох годин контенту власного виробництва в добу моніторинг зафіксував всього 7 хвилин, а також не зафіксував розважальні програми, які, згідно з ліцензією, повинні йти годину на добу. Коли саме проводився моніторинг, апарат не уточнив.

Представник мовника Олексій Шульдешов повідомив, що телеканал оформлений на окрему юрособу від компанії, а тому, незважаючи на те, що телеканал транслює переважно власний продукт «Стар Медіа», він не зараховується як власний. З цього питання, як і з питання зміни супутника, компанія зверталася до Нацради з відповідною заявою, яке не було розглянуто. Це підтвердив апарат регулятора – заява від мовника було отримано ще 3 лютого.

Глава відомства Юрій Артеменко спочатку був налаштований винести попередження телеканалу, але за мовник заступився Олег Черниш – у результаті результати перевірки «взяли до відома». Ольга Герасим'юк від голосування утрималася.

Нагадаю, ТОВ «Стар медіа ТВ» знаходиться в прямій власності Влада Ряшина. Ліцензія на супутникове кодоване мовлення була видана каналу в січні минулого року.
джерело
RATVODДата: Понеділок, 05.06.2017, 21:19 | Повідомлення # 932
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Американський мовник викупив чверть

європейського телеканалу Euronews




25% акцій Euronews відтепер належать NBC News.


Компанія NBC News завершила операцію з придбання 25% акцій телеканалу Euronews, мета якої полягає в підвищенні своєї конкурентоспроможності в міжнародних масштабах, - заявила прес-служба європейського мовника.

Компанія заплатить за пакет акцій Euronews 25 мільйонів євро (28,1 мільйона доларів), після чого фірмовий «хвіст павича» NBC стане складовим елементом логотипу оновленого і перейменованого каналу EuronewsNBC.



Американська компанія, яка є підрозділом належачій Comcast групи NBCUniversal, дасть мовлячому з французького міста Ліон каналу Euronews нові ресурси і ноу-хау, необхідні для повного оновлення його виробничої моделі.

З моменту створення каналу Euronews в 1993 році в його ефірі транслювалися однакові сюжети на різних мовах, спеціально озвучені для місцевої аудиторії. Однак найближчим часом Euronews планує розділитися на 12 окремих каналів, кожен з яких буде проводити власну редакційну політику.

В рамках очікуваної трансформації Euronews також планує запустити ранкові та вечірні програми, ток-шоу, а також рухатися до більшої присутності ведучих на екрані.

Крім того, канал планує відкрити мережу кореспондентських пунктів у всіх основних європейських столицях, - заявив в інтерв'ю AFP шеф Euronews Майкл Петерс.

Тим часом, єгипетський магнат Нагіб Савіріс, який веде діяльність в сфері медіа та телекомунікацій, планує збільшити свою частку в Euronews з 53% до 60%, вклавши в актив «кілька мільйонів євро».

Частка старіших акціонерів каналу (головним чином, це громадські мовники), які не бажали робити додаткові інвестиції, частка акцій впаде з 47% до 15%.

Борис Скуратівський

- 02 червня, 2017



RATVODДата: Вівторок, 06.06.2017, 13:12 | Повідомлення # 933
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Україна займає друге місце в Європі

за кількістю глядачів безкоштовного супутникового телебачення




Безкоштовне супутникове телебачення демонструє зростання по всьому світу


Дослідження, проведене компанією Dataxis, показало все більш зростаючу важливість безкоштовних платформ супутникового телебачення.
В даний час таким способом приймають сигнал 314 мільйонів телевізійних домогосподарств, або ж 18% від їх загальної кількості в світі.

Прогнозуючи, що до 2021 ступінь проникнення безкоштовного супутника досягне 20%, в компанії Dataxis, проте, вказують на те, що ця сама ступінь проникнення буде помітно варіюватися в різних регіонах. У країнах Північної Америки безкоштовний супутник практично не набув поширення, а в Латинській Америці сфера проникнення безкоштовних DTH платформ обмежена Бразилією, де таким способом прийому телепрограм користується 21% домогосподарств. В Європі ж картина зовсім інша. На першому місці за кількістю абонентів безкоштовного супутника знаходиться Німеччина, де його глядачами є 34% телевізійних домогосподарств. Далі в списку йдуть Україна (26%), Ірландія (16%) і Італія (15%). У Великобританії безкоштовну трансляцію супутникових каналів веде компанія Freesat, яка досить непогано себе відчувала в 2016 році.

На Близькому Сході (зокрема, в Туреччині) - де є широкий вибір безкоштовних телеканалів - DTH-платформи є найбільш поширеним джерелом телевізійного сигналу для домогосподарств, і 65% телевізійних домогосподарств дивляться безкоштовні супутникові канали. На думку експертів Dataxis, перспективи DTT в даному регіоні вельми примарні.

У Dataxi вважають безкоштовні супутникові платформи дуже важливим засобом розповсюдження телепрограм в країнах Азії: в Таїланді глядачами безкоштовного супутника є 64% телевізійних домогосподарств, в Японії - 37%, в Китаї - 25%, а в Індії - 12%. В аналітичному агентстві пов'язують високу важливість безплатного супутника для Китаю з урядовою програмою, спрямованою на забезпечення телевізійним сигналом жителів ізольованих районів.

У Dataxis називають країни Африки, що лежать на південь від Сахари, найбільш перспективним регіоном з точки зору потенційного зростання супутникового моделі розповсюдження телепрограм. В агентстві зазначають, що в даному регіоні у населення все ще мало телевізорів і супутнику належить зіграти дуже важливу роль у розвитку процесів цифровізації.

Афанасій Веретенников

- 06 червня, 2017



RATVODДата: Четвер, 08.06.2017, 13:23 | Повідомлення # 934
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Нацрада вилучила телеканал Travel and Adventure

зі списку адаптованих




1 червня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вилучила з Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавству України, телеканал Travel and Adventure (відомий також як Travel + Adventure), естонська ліцензія якого втратила силу.

Телеканал Travel and Adventure було додано до переліку іноземних програм 1 жовтня 2015 року. Підставою для цього послужила ліцензія на телевізійне мовлення естонської компанії Telcom Trading OU, яку їй видав 16 липня 2015 естонський регулятор. Нацрада виявила на сайті естонського регулятора інформацію, що ще 7 вересня 2015 ліцензія була анульована.

За підтвердженням європейської юрисдикції телеканалу Нацрада звернулася як до естонського регулятора, так і до дистриб'ютору телеканалу в Україні ТОВ «Стоун медіа».

В естонському регуляторному органі Нацраді відповіли, що ліцензія Telcom Trading OU на телевізійну трансляцію телеканалу Travel and Adventure була видана 16 липня 2015 року. Але 7 вересня 2015 дію ліцензії було призупинено в зв'язку з відмовою ліцензіата розпочати мовлення. На сьогодні ліцензія вже не дійсна.

Дистриб'ютор пообіцяв до 30 квітня надати Нацраді копію документів, що засвідчують європейську юрисдикцію каналу, але Нацрада так і не отримала цих документів.

У той же час Нацрада виявила на офіційному сайті Роскомнадзору (російський регулятор), що телеканал Travel and Adventure має ліцензію на здійснення телевізійного мовлення від 9 листопада 2012 року, видану російському ТОВ «Дельта телевижн».

Оскільки у телеканалу Travel and Adventure відсутні дозвільні документи країни ЄС або країн, які ратифікували Європейську конвенцію про транскордонне телебачення, Нацрада вирішила вилучити його з переліку іноземних програм, дозволених для ретрансляції в Україні.

Після внесених 1 червня змін Перелік іноземних програм складається з 161 іноземного телеканалу.

- 08 червня, 2017



slavasamДата: Вівторок, 13.06.2017, 21:49 | Повідомлення # 935
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
UA | TV з'явився на польській платформі супутникового телебачення


Телеканал іномовлення UA | TV став доступний абонентам nc + - однієї з найбільших супутникових платформ Польщі. Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті Міністерства інформаційної політики України.

13 червня абоненти польського оператора nc + отримали можливість перегляду програм телеканалу UA | TV, який перебуває в пакет телепрограм «Kultura / Nauka».

nc + - це сучасна супутникова платформа, яка працює на ринку Польщі. Оператор пропонує один з найбільших телепакетів, до складу якого входять понад 170 найбільш рейтингових каналів, з них - понад 100 в HD-якості.

«Поява каналу на платформі nc + це значний крок для розширення нашої присутності на території Польщі, адже тепер понад два мільйони абонентів оператора зможуть дивитися програми UA | TV», - каже держсекретар Мінінформполітікі Артем Біденко.
Нагадаємо, в лютому UA | TV розпочав мовлення з європейського супутника Eutelsat Hot Bird, розташованого в орбітальній позиції 13 градусів східної довготи.
джерело
slavasamДата: Четвер, 24.08.2017, 21:27 | Повідомлення # 936
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новий телеканал "Дорама"


Компанія "Тайм Медіа Груп" восени 2017 року запустить новий серіальний телеканал "Дорама".

 
Основу його програмної сітки становитимуть серіали виробництва Південної Кореї, Японії, Китаю і Тайваню, окрема лінійка буде присвячена турецьким драмам.
 
"У Росії вже давно мільйони користувачів скачують новинки, створюють паблік в соціальних мережах і активно діляться думками на форумах. Так з'явилася ідея створити канал, який задовольняв би смакам вже існуючих глядачів і зацікавив нових.
 
Крім східних серіалів, планується незвичайне наповнення межпрограммного простору, а також створення великого онлайн-ресурсу ", - поділилася Лариса Пєтухова, керуючий партнер ТОВ" Тайм Медіа Груп ". За її словами, світові рейтинги корейських дорама порівнянні з рейтингами топових американських серіалів.
 
Пані Пєтухова також повідомила, що новий телеканал в серпні 2017 року одержав свідоцтво про реєстрацію ЗМІ й з 1 жовтня планує почати розповсюдження в мережах операторів кабельного та супутникового телебачення на території Росії, СНД і країн Балтії. Крім цього, великий обсяг контенту телеканалу буде доступний на OTT-платформах і через VOD-сервіси.
 
Нагадаємо, що недавно "Тайм Медіа Груп" також анонсувала запуск на російському ринку еротичного каналу Barely Legal, що входить в сімейство каналів Hustler. Він почне мовлення також восени, точна дата запуску каналу не уточнюється.
джерело
RATVODДата: Четвер, 14.09.2017, 20:31 | Повідомлення # 937
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
World Fashion Channel проводить ребрендинг

і змінює сітку мовлення




Телеканал про моду World Fashion цієї осені перезапускає сітку мовлення,
а також проводить ребрендинг - змінює графічне оформлення і оновлює логотип.


Про це пише «Кабельник» з посиланням на прес-службу каналу.

У повідомленні наголошується, що ефірне наповнення World Fashion Channel поповнять нові програми, шоу і серіали.

Нові передачі почнуть виходити вже на початку жовтня. Серед них - «Про смаки не сперечаються», «Чудова п'ятірка», «Топ Міні Моделс».

У листопаді на каналі стартує показ першого телесеріалу «Божевільні» (Mad Men), який чотири рази був удостоєний нагороди «Еммі».

Разом з тим телеканал з понеділка по суботу буде видавати в ефір новинні сюжети про світ моди, здійснювати прямі включення з модних показів, показувати сюжети з заходів та інтерв'ю з відомими людьми.

- 14 вересня, 2017

Редакція


RATVODДата: Середа, 20.09.2017, 07:23 | Повідомлення # 938
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Додаток Sat.tv від Eutelsat відтепер працює

на підключаються телевізорах




На виставці IBC, що проходить в Амстердамі, представник супутникового оператора Eutelsat підтвердив інформацію про те,
що додаток Sat.tv від компанії, що представляє собою інтелектуальний програмний гід, перш доступний для планшетів і смартфонів,
відтепер працює і на підключаємих телевізорах, що підтримують стандарт HbbTV.


Додаток Sat.tv, що працює з безкоштовними телеканалами, які ведуть мовлення з належаачих Eutelsat супутників HOTBIRD і угруповання, розташованої в позиції 7.2°/8.0° західної довготи, дає глядачам можливість пробігтися очима по списку з сотень телеканалів і відзначити улюблені програми. Розширення програми, що працює на підключаються телевізорах, для початку буде підтримувати роботу з каналами, доступними на HOTBIRD, а вже в найближчі місяці в нього будуть додані телеканали, які здійснюють мовлення із супутників Eutelsat, що знаходяться в орбітальній позиції 7/8 західної довготи.

Додаток, вперше випущений в квітні 2016 року, доступний для безкоштовного скачування в App Store і на Google Play Store. Воно адресоване мільйонам глядачів в Європі, Північній Африці і на Близькому Сході, які можуть приймати більше 400 безкоштовних телеканалів, що віщають з основних «гарячих» орбітальних позицій: 13.0°Е (угруповання HOTBIRD) і 7.2°W/8.0°W західної довготи. Додаток було завантажено рекордну кількість разів: до вересня 2017 роки кількість скачувань досягла 1,2 мільйона.

Додаток Sat.tv є інтелектуальний програмний гід нового покоління, покликаний поліпшити якість взаємодії аудиторії з безкоштовними телеканалами і вивести його на новий рівень. У додатку можна побачити в режимі реального часу структурований розклад програм. Дружній інтерфейс, доступний на п'яти мовах (англійська, французька, російська, італійська та англійська), дозволяє користувачам отримати доступ до розкладу й описі обраних ними програм каналів, які транслюються майже на 40 мовах.

Основні його функції включають в себе доступ до всіх програм каналів, представлених в додатку, з можливістю уточнення пошуків з урахуванням часу, каналу і типу програми. Глядачі можуть легко записувати свої переваги, а потім механізм рекомендацій пропонує їм програми, які найбільшою мірою відповідають їх персональним запитам.

Борис Скуратівський

- 19 вересня, 2017



RATVODДата: Субота, 23.09.2017, 09:28 | Повідомлення # 939
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
"Сигнал Медіа" перевела мовлення

дистрибуємих каналів на супутник
ABS-2A




У зв'язку з переходом російського променя з супутника ABS-2 на борт ABS-2A (75 гр. с.д.),
компанія "Сигнал Медіа" також перевела мовлення дистрибуємих нею каналів на ABS-2A.

Переклад сигналів телеканалів був здійснений 19 вересня 2017 року в період з 09.00 до 10.00 за московським часом.


За повідомленням прес-служби компанії, мова йде про сигнал каналів "Моя Планета", "Планета HD", "Наука", "Російський роман", "Російський бестселер", "Русский детектив", "Комедія", "Історія", " мульт ", Cinema, НСТ," Мама "," Доктoр ", Т24," Країна "," Сарафан ", Ani і" Кіно ТВ ".

Перехід було проведено без зміни поточних параметрів сигналу на прийомі, тому кабельним операторам і користувачам Супутникового ТБ перенастроювання обладнання не потрібно - сигнал відновився автоматично.

Після міграції на супутник ABS-2A мовлення буде здійснюватися з транспондера CH 4

на частоті 11 665 МГц в стандарті DVB-S. Поляризація - вертикальна, символьна швидкість - 44.9220 Мсимв/сек, FEC - 5/6, тип модуляції - QPSK.


19.09.2017.

RATVODДата: Четвер, 16.11.2017, 19:30 | Повідомлення # 940
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Телеканал Paramount Comedy отримав ліцензію

на мовлення в
Україні



Фото - banan.tv


Тільки що Нацрада з питань телебачення і радіомовлення видала ліцензію на мовлення
телеканалу комедійних американських серіалів Paramount Comedy.


Термін дії супутникової ліцензії - 10 років, її отримало ТОВ «ВІЖН медіа», тісно пов'язане з DTH-платформою Viasat. Канал вказав трансляцію через супутник Astra 4A, аплинк «1 + 1 продакшн», сигнал транслюватиметься в кодованому вигляді (кодування Verimatrix).

Про те, що телегрупа «1 + 1 медіа» готується до запуску телеканалу Paramount Comedy по франшизі американського медіахолдингу Viacom, стало відомо в жовтні, коли група почала тестувати сигнал мовника на супутнику. У програмній концепції каналу зазначено 3 години 36 хвилин розважальних програм і 12 годин кінопоказу, максимальна частка продукту іноземного виробництва - 50%. Формат - розважальний з кінопоказом.

Як я вам вже розповідала, структура власності компанії, на яку оформлена ліцензія, відрізняється від інших активів «1 + 1 медіа»: вона належить гендиректору групи Олександру Ткаченко (51%), виконавчому і фінансовому директору Ярославу Пахольчуку (11%), бізнес- партнеру Ігоря Коломойського Тимуру Міндічу (19%) і Віктору Скибі (19%). Бенефіціар - Олександр Ткаченко, офшорів в структурі власності немає. Така структура власності питань у членів регулятора не викликала.

Директором компанії вказана Світлана Міщенко, яка також є директором Viasat, але на засіданні в Нацраді канал представляли його генпродюсер Оксана Петришин, а також юрист холдингу Ірина Стройко. Повноцінної презентації мовника не було: Оксана лише зазначила, що 50% ефіру складе новий контент, який сьогодні доступний в мережі у відкритому вигляді. На питання про мову мовлення Петришин відповіла, що телеканал буде намагатися повністю перевести контент на український. Мовлення каналу стартує найближчими днями.

Нагадаю, Плюси займаються дистрибуцією в Україні 10-ти телеканалів Viacom International Media Networks (VIMN): Nickelodeon, Nickelodeon HD, Nick Jr, MTV, MTV Dance, MTV Hits, MTV Rocks, MTV Live HD, VH1 European, VH1 Classiс. Це російські версії мовників, доступні в країнах СНД. Також в планах «1 + 1 медіа» - розширення дистрибуції каналів групи VIMN запуском російської версії телеканалу Spike.

16.11.2017



slavasamДата: П`ятниця, 01.12.2017, 19:06 | Повідомлення # 941
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новий телеканал "Супер"

Продюсери студії Yellow, Black and White та «Газпром-медіа» провели презентацію нового федерального телеканалу «Супер»
 
Телеканал почне мовлення по всій Росії 1. січня 2018 року. Цільовою аудиторією стануть глядачі у віці від 14 до 44 років, ядро ​​аудиторії - молоді сім'ї з дітьми. Група «Газпром-медіа Розважальне ТБ» (ГПМ РТВ) буде керувати телеканалом і відповідати за стратегію розвитку та дистрибуцію.

Створенням прем'єрного контенту займеться виробнича студія телеканалу (ТОВ ТСТ Production, на 100% належить групі ГПМ РТВ). Продюсери студії Едуард Ілояна, Віталій Шляппо, Олексій Троцюк, Денис Жалинский, які створили не один популярний теле- і кінопроект в рамках студії Yellow, Black and White для федеральних телеканалів, в тому числі для НТВ, Першого каналу, Росії 1 і СТС, також будуть відповідати за стратегічне і операційне програмування і маркетинг каналу. ГПМ РТВ уклав з продюсерами довгостроковий ексклюзивний договір на роботу в інтересах телеканалу «Супер».

Телеканал «Супер» покаже романтичні комедії, серіали і шоу для сімейного перегляду. Основою програмування стануть власні проекти, створені творчою командою TCT Production. Протягом двох років телеканал покаже 20 прем'єр. Серед них - нові комедійні серіали «Фітнес», «ІП Пирогова», «Психотип», «Творці», «Поза грою», «Кулінарна академія», шоу «Смішне час». Крім того, на телеканалі буде виходити лінійка повнометражних і анімаційних фільмів від провідних російських і зарубіжних студій.
джерело
RATVODДата: Вівторок, 02.01.2018, 15:54 | Повідомлення # 942
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Що буде на 31-му градусі ?



Пам'ятаєте, в популярному науково-популярному журналі «Техніка-молоді» була така рубрика «Антологія таємничих випадків»?
Якщо ні, то трохи дивно, тому що саме цей журнал одним з перших в СРСР розповів про супутникове телебачення.


Але справа зараз не в цьому. А в тому, що польське видання satkurier.pl нещодавно виявило безліч дивних тестів з супутника Astra 5B з позиції 31,5 градусів східної довготи. При цьому, абсолютно незрозуміла мета цього тестування в якому вже задіяно більше десятка транспондерів.

Як відзначають польські журналісти, тестування почалося з середини листопада і триває до цих пір. В ході його активовані 11 транспондерів супутника Astra 5B, але всі вони порожні, тобто включені тільки несучі. Технічні параметри незрозумілих тестів однакові. При цьому використовується стандарт DVB-S з класичними SR 27500 і FEC 3/4.

Також наші польські колеги звертають увагу на те, що для передачі даних зазвичай використовується DVB-S2 з різними варіаціями тех.параметрів передачі сигналу, але в даному випадку більше місяця тестується з десяток транспондерів в DVB-S і нічого при цьому не змінюється.

Зі свого боку нагадаємо, що дев'ять років тому з цієї точки повинен був почати комерційне мовлення для індивідуальних користувачів телевізійний і радіопакет «Connecto TV», але після аварії супутника Astra 5A (колишній Sirius-2) цим планам не судилося збутися.

Що ж стосується частот на супутнику 5B, де в даний час проводиться «непізнане» тестування, то вони вказані нижче:

- т. 5 (11,796 ГГц, пол. H)
- т. 9 (11,876 ГГц, пол. H)
- т. 11 (11,915 ГГц, пол. H)
- т. 15 (11,993 ГГц, пол. H)
- т. 17 (12 032 ГГц, пол. H)
- т. 18 (12 051 ГГц, польський V)
- т. 23 (12,148 ГГц, пол. H)
- т. 33 (12,334 ГГц, пол. H)
- т. 35 (12,383 ГГц, пол. H)
- т. 37 (12 422 ГГц, пол. H)
- т. 39 (12,460 ГГц, пол. H),

де т. - це транспондер.

Як ми бачимо, задіяна значна транспондерна ємність. Залишилося дізнатися для кого вона? Сподіваємося, що скоро ми дізнаємося про мету цих «таємничих» тестів.

24.12.2017



RATVODДата: Середа, 10.01.2018, 22:50 | Повідомлення # 943
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Телеканал "Супер" вийшов в ефір

раніше призначеного терміну




Холдинг "Газпром-медіа" запустив свій новий розважальний телеканал "Супер"
раніше наміченого терміну - 29 груденя 2017 року замість 1 січня 2018 року.


З середини грудня канал розпочав тестове мовлення на супутниках "Ямал-401" (90 градусів східної довготи) і ABS-2 (75 градусів східної довготи), а 29 грудня філії РТРС в Москві, Саратові та Санкт-Петербурзі повідомили про успішний запуск нового каналу в аналоговому ефірі. Також "Супер" з'явився на супутниковій платформі "НТВ Плюс", у операторів "Триколор" і "Білайн" ( "Вимпелком") і в багатьох мережах регіональних кабельних операторів.

Крім того, з 27 грудня канал офіційно увійшов в панель телевимірювань компанії "Медіаскоп".

"Офіційне" назва нового телеканалу, вказана в реєстрі Роскомнадзору, - "Страна.СуперТВ". Універсальна ліцензія на його мовлення видана 21 грудня 2017 року компанії "Парнас-Медіа" (підконтрольна "ГПМ Розважальне телебачення").

Новий канал отримав пул з восьми ефірних частот, кожна з яких знаходиться в так званому "панельному" місті (там, де проводяться офіційні вимірювання рейтингів телеперегляду): Москва, Санкт-Петербург, Саратов, Северодвинськ, Старий Оскол, Арзамас, Уфа, Єкатеринбург. Слід зазначити, що сумарна "вага" (коефіцієнт множення показників до загальноросійських) цих регіонів в панелі телевимірювань становить понад 35%.

У планах телеканалу протягом 2018 року розпочати ефірне мовлення більш ніж в 50 великих містах Росії.

09.01.2018

RATVODДата: Вівторок, 27.02.2018, 11:22 | Повідомлення # 944
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Türksat переводить всі канали з SD

на мовлення у форматі HD / MPEG-4




Прес-служба турецької компанії Türksat озвучила наміри супутникового оператора
відключити трансляцію всіх SD-каналів, які транслюються в позиції 42 градусів східної довготи,
зобов'язавши всіх своїх клієнтів віщати в стандарті HD / MPEG-4.


Дане рішення компанії Türksat призведе до того, що застаріє безліч наявних на руках у користувачів супутникових SD-приймачів, пише Broadband TV News. Однак, в асоціації TUYAD, що представляє інтереси гравців турецької супутникової індустрії, заявили про те, що бажаючі замінити свій застарілий тюнер на новий зможуть придбати нову модель зі знижкою в 20%. За приблизними підрахунками в даний час 40% наявних на руках у населення ресиверів сумісні лише з дозволом SD.

«Нас чекають нові перетворення, які забезпечать технології HD-мовлення в стандарті MPEG-4, що впроваджуються компанією Türksat. Всі телеканали, що віщають сьогодні в режимі стандартної чіткості SD, незабаром почнуть віщати в режимі високої чіткості HD. Наша асоціація і фірми, які є її членами, будуть підвищувати обізнаність населення в перевагах HD-мовлення і запропонують знижку в 20% кожному, - каже голова правління TUYAD Хайреттін Озайдін. - Ми прогнозуємо, що перехід телеканалів в режим HD принесе дохід на суму в 2.7 мільярда доларів. Таким чином, 2018 рік стане роком великої активності сектора ».

Борис Скуратівський

- 26 лютого, 2018



RATVODДата: Вівторок, 24.04.2018, 14:58 | Повідомлення # 945
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Невтішний прогноз: протягом п'яти років

10 провідних
ТВ-операторів втратять $ 20 мільярдів




Згідно з прогнозами експертів аналітичної фірми Digital TV Research, в період з 2017 по 2023 рік, незважаючи на приріст
числа передплатників на 84 мільйони, доходи 517 провідних операторів платного ТБ від підписки та продажу
послуг «плати за побачене» знизяться на 18 мільярдів доларів (14.67 мільярда євро)
- до позначки в 183 мільярди доларів.


З усіх операторів платного телебачення в 2017 році 29 отримали дохід в розмірі 1 мільярд доларів, проте, до 2023 року їх число впаде до 25.

Приблизно 20 мільярдів доларів втрат доходів доведеться на 10 провідних гравців; це доведе загальну суму їх втрат до 87 мільярдів доларів. Частка доходів від продажу послуг платного ТВ десятьма провідними операторами впаде в період з 2017 по 2023 рік з 53% до 48%.

У найближчі п'ять років всі 10 провідних операторів за підсумками 2017 року втратять доходи. Фактично, доходи від передплати та продажу послуг «плати за переглянуте» в період з 2017 по 2023 рік знизяться у 168 з 517 операторів (що становить 32%), що потрапили на сторінки звіту «Глобальні прогнози для операторів платного ТБ».

Число передплатників послуг платного телебачення, які надаються 517 згаданими в звіті операторами через 747 платформ (132 платформи цифрового кабельного ТБ, 126 платформ аналогового кабельного ТБ, 286 супутникових платформ, 137 платформ IPTV і 66 DTT-платформи) в 135 країнах світу, збільшиться з 880 млн станом на 2017 рік до 967 мільйонів в 2023 році. Станом на кінець 2017 року на частку цих операторів доводилося 87% від 1 006 мільйонів передплатників по всьому світу. До 2023 року загальна кількість передплатників послуг платного ТВ виросте до 1 100 мільйонів, а частка 517 згаданих операторів досягне 88%.

«Гарна новина полягає в тому, що дохід 15 операторів в період з 2017 по 2023 рік зросте більш ніж на 100 мільйонів доларів, а дохід компанії China Telecom виросте на 1.4 мільярда доларів, - каже старший аналітик Digital TV Research Саймон Мюррей. - Тим не менше, п'ять операторів, з яких чотири є американськими, втратять дохід на суму в понад 1 мільярд доларів. Сім з десяти операторів, які зазнають найбільших втрат, будуть американськими».

10 провідних операторів за розміром доходів (мільярдів доларів)



Борис Скуратівський

24 квітня, 2018.

Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024