FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 09:14

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Інформаційні новини SAT TV
marsДата: Вівторок, 28.04.2009, 22:42 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
Інформаційні новини

мовлення SAT TV




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Четвер, 26.04.2018, 21:20 | Повідомлення # 946
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Національна рада додала до списку адаптованих

телеканал
«SPIKE»




26 квітня Національна рада прийнятла рішення про включення телеканалу «SPIKE»
до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам
Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавству України.


Приводом для цього стало звернення уповноваженого представника «MTV Networks Europe».

В ході аналізу документів і моніторингу програмної сітки телеканалу регулятор з'ясував, що реклама, а також порнографічні передачі і фільми, демонстрація яких заборонена на території України, в ефірі каналу відсутні. Мовлення здійснюється 24 години на добу українською мовою. На каналі демонструються розважальні передачі та фільми переважно американського виробництва.

Таким чином, провайдери платного телебачення в Україні можуть включити телеканал «SPIKE» в свої мережі.

Нагадаємо, 12 квітня Нацрада дозволила кабельникам транслювати еротичний телеканал Blue Hustler.

- 26 квітня, 2018

Редакція


RATVODДата: Понеділок, 14.05.2018, 22:54 | Повідомлення # 947
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Нацрада повернула Travel and Adventure

до списку адаптованих телеканалів




11 травня Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення включила
телеканал Travel and Adventure до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає
вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавству України.


Таким чином, канал Travel and Adventure тепер дозволено до ретрансляції в мережах провайдерів платного телебачення на території України.

Нагадаємо, 1 червня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вилучила з Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавству України, телеканал Travel and Adventure (відомий також як Travel + Adventure), в силу того, що його естонська ліцензія втратила силу.

Travel and Adventure - туристичний телеканал, що віщає російською, французькою та англійською мовами 24 години на добу в форматах SD і HD. Головний офіс компанії-правовласника розташований в Естонії, канал має латвійську ліцензію, отриману в регуляторному органі NEPLP (National Electronic Media Council).

- 14 травня, 2018

Редакція


RATVODДата: Середа, 06.06.2018, 08:26 | Повідомлення # 948
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
ТНТ MUSIC тепер в форматі 16 : 9



Ще один апдейт для комфортного проведення часу з нашим телеканалом.
ТНТ MUSIC в прямому сенсі розширюється!


Друзі, дивитися нас стало ще зручніше і приємніше!

ТНТ MUSIC повністю перейшов на формат мовлення 16:9, а це значить, що ви будете бачити наші кліпи і програми на всю ширину ваших екранів і не пропустите жодної деталі. Ніяких полів або розтягування картинки!

До того ж, почали онлайн-мовлення в HD. Надчітке і якісне зображення є на сайті, в мобільному додатку і в додатках для Смарт ТВ.

- 06.06.2018

RATVODДата: Середа, 04.07.2018, 20:59 | Повідомлення # 949
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Купівля Scripps і інші секрети Discovery



Discovery Communications не потребує представлення,
тому ми не станемо розповідати про добре відому вам компанію.


Замість цього поговоримо про останні новини, майбутні плани та стратегії з Андрієм Стойчева, віце-президентом з комерційного розвитку, дистрибуції, спортивним і комерційним операціям в Discovery. Він керує представництвами компанії в величезному багатонаціональному регіоні, від Чехії до Казахстану та Ізраїлю. Андрій Стойчев розповів Mediasat про різні підходи, які використовуються ним у кожному регіоні для ефективної реалізації глобальної стратегії Discovery.

- Придбання Scripps Networks Interactive практично відбулося. Закінчено процес повністю? У чому полягає мета покупки Scripps? Які очікування від цієї угоди?

Мета полягала в створенні більшого бренду. Крім того у Scripps велика частка жіночої аудиторії, а їх контент відрізняється високою якістю. Канали групи унікальні, а деякі з них, такі як HGTV, взагалі ніколи не транслювалися в Європі раніше. Завдяки нашій дистриб'юторській мережі на 200 країн ми можемо орієнтуватися на будь аудиторію.

Об'єднана компанія стане новим світовим лідером з надання пізнавального, розважального та надихаючого контенту, заснованого на події реального життя.

Разом з провідними розважальними брендами Scripps, Discovery тепер є однією з провідних медіакомпаній в світі з великим і різноманітним IP-портфоліо, доступним на 50 мовах в більш ніж 220 країнах і регіонах. Ми будемо і далі впроваджувати інновації, щоб кожен глядач зміг насолодитися нашим портфоліо брендів на будь-якому екрані, і пропонувати нові варіанти залучення цільової аудиторії в великих масштабах для рекламодавців і дистриб'юторів. Ми залишимося лідером з надання унікального контенту на постійно зростаючому ринку дорогого телебачення.

Очікується, що угода призведе до збільшення скоригованого прибутку на акцію і вільного грошового потоку протягом першого року після закриття і дозволить знизити витрати на приблизну суму в 350 млн. дол. США. Discovery стане надійним механізмом перенаправлення грошових потоків, що відкриває нові можливості для інвестицій в подальший довгостроковий розвиток.

Пріоритетом є донесення якісного контенту Scripps Networks більшій кількості людей в більшій кількості країн, на більшій кількості екранів і сервісів. Ми з нетерпінням чекаємо спільної роботи в одній команді, щоб забезпечити нове охоплення і поширити актуальний і корисний контент Scripps по всьому світу.

- Як інтеграція Scripps в структуру Discovery Communications вплине на персонал і портфоліо обох компаній? Чи стануться які-небудь зміни на тематичних каналах?

Ми зробили кроки по оптимізації географічного охоплення, балансової вартості і основних напрямків діяльності нової компанії. У січні ми оголосили про нову стратегію по нерухомості, в рамках якої в другій половині 2019 року з'явиться новий головний офіс в Нью-Йорку; закриється і буде виставлений на продаж наш нинішній офіс в Silver Spring в Меріленді; і (з закриттям цієї угоди) буде створений Національний штаб операцій в нинішньому кампусі Scripps в Ноксвілл, штат Теннессі.

Discovery зможе оптимізувати об'єднане портфоліо, щоб відповідати потребам окремих ринків, підняти цінність для ділових партнерів і, що найголовніше, цінителів нашого контенту. В якості одного з прикладів, Food Network дає фантастичну можливість запускати нові канали і цифрові сервіси з контентом, що привертає аудиторію і рекламодавців по всьому світу.

- Яка позиція Discovery щодо інтернет-мовлення? Чи будете ви продовжувати роботу з операторами Pay TV?

Пріоритетом нової об'єднаної компанії є реалізація невикористаних раніше можливостей, що дозволить нам популяризувати провідні бренди за допомогою Pay TV, FTA і цифрових каналів у всьому світі.

Портфоліо Discovery включає в себе найбільш швидко розвиваюючийся сервіс спортивних трансляцій в світі (Eurosport Player), а також лідируючу медіакомпанію на Facebook Watch і цифрову медіаплатформу автомобільного контенту (MotorTrend on Demand).

Eurosport Player знайшов популярність під час зимових Олімпійських ігор 2018 року і тепер має більше мільйона передплатників. Серед інших DTC-продуктів - Dplay і 7TV (JV з Prosieben в Німеччині). Наш контент також доступний на DTC-Тб Amazon у Великобританії і Німеччині. Ми будемо прагнути до створення більшої кількості партнерських угод з відповідними платформами, задіюючи 8 000 годин наявного в нашому розпорядженні контенту.

Ми вважаємо, що найкращим рішенням є надання споживачеві права вибору. Такий варіант підходить всім, і ми хочемо, щоб все залишалося так, як є.

- Багато медіагігантів (Viacom, Viasat та т. д.) планують або вже запустили відеосервіси / OTT-платформи для надання контенту безпосередньо передплатникам, в обхід постачальників телекомунікаційних послуг. Чи збираєтеся ви наслідувати їх приклад?

З більш ніж 7 мільярдами щомісячних трансляцій (Group Nine Media) Discovery стає провідним digital-провайдером DTC, мобільного та короткоформатного відео.

На ключових європейських ринках Discovery представлений власною споживчої платформою DPlay (Італія, країни Північної Європи) і 7TV (партнерство з компанією Prosieben в Німеччині), а також на Amazon UK і в Німеччині.

Якщо говорити про Україну, Netflix не користується тут особливою популярністю, на відміну від каналів FTA, оскільки аудиторія не звикла платити за контент. Причиною зростання популярності Netflix в США стала помірна, порівняно з цінами кабельних операторів, ціна передплати в 7 $. В європейських же країнах, де кабельне телебачення обходиться в 10-15 доларів, інша справа. Тому я вважаю, що найкращим варіантом є гібридна модель, з урахуванням особливостей країни.

- Як ви ставитеся до технологій доповненої і віртуальної реальностей? Чи бачить Discovery Communications в них перспективи? Якщо так, то як ви збираєтеся їх використовувати?

Ми не збираємося - ми використовуємо. Глядачі вже мають можливість споживати VR-контент і досліджувати світ, не встаючи з дивана, за допомогою нашого застосування VR Discovery. Ми завжди експериментуємо, практикуємо інноваційний підхід, що дозволяє нам перебувати в технологічному авангарді. Також у нас є спільні з Samsung VR-кінотеатри.

- Що необхідно для використання? Чи потрібні глядачеві спеціальні пристрої?

Це залежить від додатку і програми.

- Які плани Discovery щодо трансляцій в дозволі 4K і 8K? Чи є попит на прямі трансляції Ultra HD, зокрема на спортивні заходи. Існує думка, що технології вже готові, але контенту в дозволі 8K недостатньо.

Я думаю, що це проблема курки і яйця. Discovery намагається зробити для цього все від себе залежне. Ми - перший канал, який почав цілодобові трансляції в HD. Власне, Eurosport запустив 4K Ultra HD TV канал спеціально для трансляцій Roland Garros буквально напередодні турніру. Вони були доступні на декількох платформах по всій Європі. Крім 4K, турнір транслювався в форматі HD на каналах Eurosport 1 і Eurosport 2. Тепер ми думаємо про те, щоб додати цю функцію для трансляції інших спортивних подій.

- Наскільки нам відомо, ви є членом антипіратської організації TeRaPro в Болгарії. Розкажіть, будь ласка, про ваші успіхи і досягнення в боротьбі з піратством.

Ми досягли успіху в Болгарії, оскільки там контент-провайдери і великі гравці ринку, яким піратство шкодить в першу чергу, активно співпрацюють один з одним. Щоб підрахувати кількість потенційних непідзвітних підписок і випадків піратства, EY створила індивідуальний підхід і методологію по вилученню та використання даних з загальнодоступних джерел інформації. Ми провели детальний аналіз різних доступних джерел інформації, щоб мати максимум інформації з даної теми.

Ця методологія складається з наступних етапів:

> Збір і підготовка бази даних - розрахунок потенційної кількості абонентів платного телебачення в Болгарії.
> Кількісна оцінка потенційно некоректної звітності.
> Кількісна оцінка збитків від потенційного піратства в грошовому еквіваленті.
> Аналіз дисперсії і результати.
> Кількість передплатників відповідно до даних CRC 2015 року - 1,784,013.
> Наші розрахунки потенційної кількості передплатників - 2 398 877.
> Надмірна кількість незареєстрованих підписчиків (+ 34%) - 614 864.
> Валовий потенційний ефект тільки від непідзвітних підписок (BGN) - 76 673 233.
> Загальний річний потенційний діапазон впливу (непідзвітні підписки + піратство BGN) - 64-149 мільйонів.

- Що порадите Україні? Ви співпрацювали з антипіратськими організаціями, такими як «Чисте небо», медіагрупи?

В Україні, перш за все, повинен дотримуватися закон. Це приверне сюди іноземних партнерів. Звичайно, ми завжди відкриті для співпраці з місцевими групами та організаціями.

- У 2017 році виручка Discovery Communications склала майже 6,9 млрд. дол. США, що на 6% більше, ніж в попередньому році. Які основні чинники зростання?

Перш за все, це поліпшення нашого контенту: ми вкладаємо в нього, особливо в спорт, багато грошей. Контракт зі Scripps є частиною цієї стратегії в цьому році. Також Discovery має одну з кращих дистриб'юторських мереж розповсюдження контенту по всьому світу, в тому числі - 10-12 популярних каналів Pay TV в кожній країні, велику частку на ринку з каналами FTA в ключових країнах Європи (Італія, країни Північної Європи, Великобританія і Німеччина ) і розширюється портфоліо цифрових сервісів, таких як Eurosport Player, Dplay і 7TV в Німеччині.

- У чому полягають особливості регіону EMEA, в якому ви працюєте?

Це дуже великий регіон з різними ринками на різних рівнях. Є Німеччина з її FTA, ринки з платним кабельним телебаченням ... У нас різні підходи до кожного з них.

- Що являє собою контент і маркетингова стратегія Discovery для вашого портфоліо в регіоні EMEA в цьому році?

Відповідно до глобальної стратегією Discovery з надання більшої кількості преміум-контенту для більшої кількості глядачів, основна увага на наших ринках EMEA приділяється створенню ключових франшиз і зміцненню відомих світових брендів. Відповідно до формату, наші нові програмні сітки будуть як і раніше забезпечувати наших глядачів і фанів по всьому світу великою кількістю шоу в улюблених ними жанрах, від документальних фільмів до сюжетного пізнавального та розважального контенту. Крім того, після недавнього придбання Scripps Networks Interactive у нас тепер є можливість зміцнити наше портфоліо в регіоні EMEA популярними програмами та брендами Scripps, такими як Food Network, HGTV, Travel Channel - багато з яких ніколи раніше не демонструвалися в регіоні EMEA. В кінцевому рахунку, наша мета полягає в тому, щоб забезпечити спільноту наших глядачів по всій Європі, Близькому Сходу і Африці якісним преміальним контентом.

- Які шоу були найпопулярнішими в минулому році (глобальний / міжнародний / EMEA огляд)?

Смаки і переваги глядачів відрізняються в залежності від країни, однак було кілька видатних шоу, які відмінно показали себе повсюдно.

> 8 сезон «Золотої лихоманки» став 4-ою самою переглядаємою програмою 2017 року в 9 з 13 регіонах EMEA.
> 13 сезон «Махінаторів» увійшов до п'ятірки лідерів в 4 з 5 країн EMEA.
> У Польщі 5 сезон «брухтовики» потрапив в історію, досягнувши найвищих позицій №1 і №2 на Discovery Poland.
> У Південній Африці франшиза «Віза Наречені. Віза Жениха »була каталізатором зростання рейтингів в цьому році, ставши 11 з 20 найпопулярніших шоу року на каналі, в тому числі« Віза Наречені. Віза Жениха. Знайомство », яке стало найпопулярнішим шоу в квітні цього року, в результаті чого середня аудиторія каналу склала 170 000 глядачів.
> «Принцеса Діана: трагедія чи змова» була найпопулярнішою програмою 2017 року на TLC як в Південній Африці, так і в Великобританії.
> На доказ того, що ID є каналом з найстрашнішим контентом, оригінальне шоу «Dead Silent» встановило рекорд каналу TLC Germany в жовтні: 270 000 людей дивилися один епізод шоу одночасно, що зробило його найбільшою кількістю переглядів на каналі.
> «Одружені і з секретами» потрапив до четвірки найбільш популярних епізодів 2018 року на каналі, показавши кращий результат в лютому, коли середня аудиторія склала 107 000 глядачів.


- Які ваші плани в Україні? Чи можуть українці очікувати запуску локальної версії українською мовою?

Ми вже запустили українську версію нашого офіційного сайту і ведемо нашу сторінку на Facebook українською мовою. Ситуація з трансляцією складніша: повна адаптація призведе до значного підвищення пакетних цін.

- Після кризи 2014 року в Україні провайдери скаржилися на високі ціни на іноземні канали, зокрема Discovery Channel, вели переговори з метою знизити ціну, а деяким з них довелося припинити мовлення Discovery Channel. Чи не могли б ви прокоментувати це? У вас однакова цінова політика у всіх країнах?

Ситуація в Україні в 2014 році була складною, хоча з тих пір багато чого змінилося. Змінився і ринок, його вимоги і можливості. Я вважаю, що апогей кризи вже минув. Ми намагаємося тримати ціни доступними для глядачів усіх країн, в яких транслюється Discovery Channel, і готові співпрацювати з нашими партнерами.

- Вони вважають за краще інший контент?

Звичайно, існують деякі місцеві переваги, але наші дослідження показують, що люди в усьому світі дуже схожі, тому топ-рейтинги шоу більш-менш схожі. Ми не виробляємо локальні програми, але, замовляючи виробництво, ми пам'ятаємо про те, що нас дивляться в усьому світі, і шоу повинно бути міжнародним, актуальним для більш ніж однієї країни. Це одна з причин, по якій ми купили Scripps - ми намагаємося догодити кожному глядачеві.

- Які основні проблеми ринку Pay TV в регіонах, на які ви віщаєте?

Постачальники послуг залежать від стратегічних і технологічних рішень, які використовуються виробниками пристроїв і постачальниками програмного забезпечення. Це робить їх уразливими до змін в браузерних платформах, які використовуються на ПК, а також операційних системах мобільних пристроїв Android і iOS. Актуальні додатки Multiscreen TV можуть раптово припинити транслювати контент, що може привести до невдоволення оператора, нанесення шкоди його бренду і втрати доходу. Постачальникам послуг необхідно гарантувати, щоб стандарти захисту контенту не піддавалися ризику на кожному пристрої, платформі і браузері, і не допустити збільшення складності ліцензування контенту в результаті співпраці відразу з декількома постачальниками DRM.

- Discovery Channel - ваш флагманський бренд у всьому світі. Чого глядачам варто очікувати в цьому році?

Discovery Channel є каналом №1 в країнах регіону EMEA, включаючи Великобританію, Італію, Польщу, Нідерланди і Південну Африку. У 2018 році на Discovery Channel, що спеціалізується на створенні високоякісного документального контенту, повернуться кілька популярних франшиз, а також безліч спецпроектів. З урахуванням попиту на мототематіку, глядачі можуть очікувати більше контенту в жанрі Turbo, в якому представлені абсолютно нові проекти, такі як «Турбодует» і захоплюючий спин-офф «Швидких і гучних» «Крутий віраж Аарона Кауфмана», в якому Аарон Кауфман повернеться на екрани з абсолютно новою гаражною командою. Також в програмі з'явиться документальний спецпроект «Віруси», в якому досліджується вплив найбільш смертоносних захворювань в світі - грипу, Ебола і віспи. Ми також познайомимо глядачів з новим обличчям Discovery Channel - талановитим Тімом Кеннеді. Зелений бере і колишній боєць UFC візьметься за найскладніші завдання в світі в своєму шоу «Hard to Kill». Крім того, ми покажемо більше епізодів улюблених програм «Золота лихоманка», «Аляска: Сім'я з лісу» і «Швидкі і гучні», які застовпили за Discovery Channel звання кращого документально-розважального каналу на телебаченні.

- Яких новинок можна очікувати від глобального жіночого бренду TLC?

TLC є найбільш широко поширеним в світі жіночим каналом і лідером в категорії лайфстайл в Південній Африці і пропонує глядачам чудові життєві історії. Цього року TLC обіцяє своїм суперфанам ще більше улюбленого контенту, від зворушливих трансформацій до поворотних життєвих моментів. Популярна франшиза «Віза Наречені. Віза Жениха »в жанрі любові і відносин повернеться на екрани у вигляді спін-оффів:

> Віза нареченої. Віза Жениха: Happily Ever After.
> "Віза нареченої. Віза Жениха. Знайомство ».


Телехіт «Я важу 300 кг» повернувся з новим спін-оффом: «Я вважу 300 кг: однотонна сім'я», в якому покажуть поїздку трьох братів Перро, які після тривалої боротьби з ожирінням відправляються в Х'юстон, щоб зустрітися з доктором Нау і скористатися останнім шансом схуднути.

Глядачі також можуть розраховувати на абсолютно новий контент: програма Dr Pimple Popper, в якому YouTube-знаменитість і дерматолог Сандра Лі змінює життя пацієнтів на краще, позбавляючи їх від проблем зі шкірою; і «The Transition», яка дозволяє поглянути на життя пар, в яких один з партнерів є транссексуалом, пройти через їх подорожі, в яких вони примиряються з новим способом життя.

- Чи побачать глядачі оригінальний контент на ваших інших каналах, таких як Animal Planet, Investigation Discovery, Discovery Science і т.д.?

Завдяки недавньій зміні в нашій команді в США, яку поповнили нові керівники брендів Lifestyle і Male Factual, а також каналів ID і Animal Planet, у нас тепер є цілий конвеєр контенту, який повинен вийти в регіоні EMEA.

У 2018 році Animal Planet продовжить занурювати глядачів в тваринний світ в програмі Dodo Heroes - продукт нового партнерства між Animal Planet і The Dodo (входить в Group Nine Media і ведучий в цифровому сегменті бренд, присвячений тваринам), який розповість історії шести груп людей, які присвятили своє життя поліпшенню майбутнього тварин.

Сімейство Ірвіном - Террі, Бінді і Роберт - повертається на Animal Planet з новим шоу The Irwins, в якому тріо продовжить справу Стіва, приводячи самих диких тварини і самі неймовірні пригоди в світі дикої природи в будинку і серця глядачів по всьому світу.

На Investigation Discovery, нашого головного телевізійного пункту розслідувань, глядачі зможуть поринути в одні з найбільших кримінальних справ, коли-небудь потрапляли в новинні заголовки.

Франшиза American Murder Mystery буде складатися з 3-х спеціальних документальних випусків:

> Jodi Arias: American Murder Mystery.
> Natalie Wood: An American Murder Mystery.
> The Staircase Killer.


People Magazine Investigates запустить два спін-офф:

> People Magazine Investigates: Crimes of Fashion.
> People Magazine Investigates: Cults.


Gypsy's Revenge повідає про зловісну справу про наругу і відплату в оповіданні про матір і опікунці Ді Ді Бланшар і про її нібито невиліковно хворої доньки Джипсі.

- Чи є ще якісь цікаві шоу, які ваші глядачі можуть очікувати протягом року?

В рамках ширшої контент-стратегії ми також зосередимося на гучних глобальних подіях, які зберуть біля екранів аудиторію з усього світу і закличуть їх до вживання заходів, будь то обмін думками в соціальних мережах або більш поглиблене вивчення конкретного предмета.

У липні повернеться «Тиждень акул» - саме тривала програма Discovery Channel, яка в цьому році відзначає своє 30-річчя. Глядачі зможуть побачити найвідоміших осіб Discovery і разом з ними знову поспостерігати за життям акул.

Також, в рамках святкування 60-річчя НАСА і висадки на Місяць, Discovery Channel дозволить по-новому поглянути на дослідження космосу в односерійний спецпроекті Nasa: Above and Beyond. Фільм буде фіксувати масштаби роботи НАСА по всьому світу, в найдальших межах нашої сонячної системи і галактик, час від часу звертаючись за коментарями до провідних вчених і фахівців НАСА.

Ірина Сахно

- 04 липня, 2018



RATVODДата: Середа, 18.07.2018, 18:09 | Повідомлення # 950
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Порятунок з печери: Discovery Channel покаже

годинний спецвипуск про події в
Таїланді




OPERATION THAI CAVE RESCUE від Discovery стане першою документальною стрічкою,
яка досліджує і розкриє всі деталі вражаючою рятувальної операції в Таїланді.


З того самого моменту, як з'явилися перші новини про 12 молодих тайських футболістів і їх 25-річного тренера, які застрягли в комплексі печер біля кордону М'янми, світ був прикутий до екранів в очікуванні подробиць порятунку і реабілітації. Протягом більш ніж двох тижнів то, як глибоко в печерах виявилася група, як до місця подій мобілізувалися рятувальники з усього світу, було випробуванням того, наскільки сильним може бути людський дух - як раптом несподівана і трагічна загибель одного з рятувальників підкреслила всю серйозність ситуації.



Тепер, коли всіх хлопчиків витягли з печер, питання все ще залишаються. Чому вони там опинилися? Як вони вижили протягом майже двох тижнів без їжі, не вміючи плавати? Які наслідки загрожують їхньому фізичному і психологічному стану здоров'я? Що знадобилося, щоб витягнути групу з тієї зрадницької печери, і чому її унікальна геологія кинула стільки викликів рятувальникам?



Відповіді на ці питання будуть розкриті в документальному епізоді, який фокусує увагу на тріумфі людського духу, а також екстраординарних наукових і технологічних інноваціях, які були застосовані для цього дивного порятунку. В інтерв'ю з медиками і фахівцями в сфері психічного здоров'я, відомими інструкторами з дайвінгу і професіоналами світового рівня з порятунку з печер, стрічка малює повну картину того, що пережили хлопчики і рятувальники, і як героїчні дайвери змогли здійснити порятунок, який спочатку здавався неможливим.

В Україні програма OPERATION THAI CAVE RESCUE вийде в ефір у неділю, 22 липня, о 22:00 на Discovery Channel.

- 18 липня, 2018

Редакція


RATVODДата: Вівторок, 14.08.2018, 14:40 | Повідомлення # 951
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
HBO запускається в країнах Балтії



Програми HBO стануть доступні в країнах Балтії з 21 серпня.


Як повідомили в латвійській телекомунікаційній компанії Lattelecom, в рамках послуги глядачам буде доступний широкий вибір популярного і відомого контенту, зокрема - серіал «Гра престолів», а також ряд нових фільмів і серіалів. Більш того, нові серіали і фільми будуть доступні в Латвії через максимум 24 години після їх прем'єри в США.

Всі серіали будуть супроводжуватися субтитрами на латиській мові, а деякі також матимуть латиську звукову доріжку. Також весь контент буде забезпечений звуковою доріжкою російською мовою.

Серіали в рамках послуги HBO від Lattelecom будуть представлені в додатку Shortcut, яке також є на Helio iTV і Interactive TV, а LMT запропонує їх в рамках LMT Home Smart TV.

Коментуючи новину, голова правління HBO Europe Херве Пайа зазначив: «Завдяки дуже успішній співпраці з місцевими партнерами, ми можемо з радістю запропонувати широкий вибір контенту, а також найновіші серіали HBO численним шанувальникам високоякісних телепрограм, які проживають в Латвії і є передплатниками платформ Lattelecom і LMT».

Голова правління компанії Lattelecom Юріс Гульбіс додає: «HBO - це бренд, який здобув довіру мільйонів глядачів по всьому світу і його прихід до Латвії несе безліч переваг для всіх любителів високоякісного контенту. До сих пір всесвітньо відомі серіали HBO були представлені виключно в програмах телеканалів, тепер же кожен зможе дивитися їх в будь-який зручний для себе час і в будь-якому місці».

В Естонії і Литві контент HBO буде ексклюзивно представлений в пропозиції компанії Telia, а в Латвії він буде доступний на платформах LMT і Lattelecom. В цілому ж на території країн Балтії контент HBO буде доступний в мережах кабельного телебачення, на платформах інтерактивного телебачення, на мобільних пристроях і смарт-телевізорах.

Борис Скуратівський

14 серпня, 2018.



RATVODДата: П`ятниця, 17.08.2018, 13:21 | Повідомлення # 952
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Абоненти американського оператора DISH можуть

оплатити за послуги в
Bitcoin Cash



Ілюстрація: Crypto Briefing

Багато хто розглядає криптовалюту як механізм здійснення інвестицій - і це цілком зрозуміло,
враховуючи стрімке зростання вартості Біткойну, зазначене в минулому році.


Однак, варто нагадати про те, що цифрова валюта була створена насамперед для того, щоб виконувати роль валюти. Валюти, яка не прив'язана до кордонів або урядів і функціонування якої цілком пов'язано з функціонуванням крипто-екосистеми. Така концепція набирає в світі все більшу кількість прихильників у міру того, як все більше і більше рітейлерів - як традиційних, так і тих, які працюють в сфері електронної комерції - починають приймати платежі в криптовалюті. Ось і великий провайдер супутникового телебачення зробив плавний крок до визнання криптовалюти як платіжний засіб.

Компанія DISH Network заявила, що відтепер вона приймає платежі в Bitcoin Cash (BCH). Даний крок став розвитком прийнятого компанією в 2014 році рішення дозволити своїм передплатникам платити за послуги за допомогою Bitcoin (BTC), що зробило компанію першим великим провайдером телевізійних послуг, який відкрив двері криптовалюті.

DISH була заснована в 1981 році як EchoStar, а під нинішнім брендом працює з 1996 року. З того часу компанія перетворилася на великого провайдера супутникового телебачення, який сьогодні обслуговує більш 10.8 мільйонів передплатників. Компанія також пропонує послуги ОТТ, працюючи під брендом Sling TV. Даний проект має приблизно 2.21 мільйона передплатників.

Компанія приурочила запуск нової опції платежів в BCH до переходу на службу крипто-платежів BitPay. За словами виконавчого віце-президента і генерального директора DISH Джона Суірінгі, «кількість клієнтів компанії, щомісяця оплачують одержувані послуги за допомогою криптовалюти, стабільна. І система BitPay дозволить нам і далі давати їм максимальні можливості для вибору і зручність в роботі з нами».

Для здійснення крипто-платежу клієнт компанії DISH може виконати транзакцію на офіційному web-сайті компанії або використовуючи DVR-пристрій Hopper. Система BitPay миттєво переведе платіж в американську валюту, щоб уникнути будь-яких проблем, пов'язаних з коливаннями на ринку.

Комерційний директор системи BitPay Соні Сінгх вказує на те, що введення платежів в BCH допоможе забезпечити додаткові можливості клієнтам компанії DISH. Він підкреслив зростаючу популярність цифрової валюти в сфері рітейлу, і особливо - в електронній комерції, що пов'язано з більш низькою вартістю транзакцій для торговців, а також зниженням ризику шахрайства з кредитними картами.

16 серпня, 2018.

Редакція


RATVODДата: Четвер, 11.10.2018, 19:12 | Повідомлення # 953
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Discovery Channel покаже українцям

фільм «NASA: 60 років в космосі»




Українські фанати космічних досліджень зможуть побачити фільм від режисера Рорі Кеннеді,
номінантки на «Оскар» і власниці «Еммі», вже
цієї неділі о 21:00 на Discovery Channel.


Невгамовна цікавість - приголомшлива здатність цікавитися і захоплюватися - одна з головних рушійних сил у процесі розвитку людства.

Жага відповідей на фундаментальні питання, - Звідки ми? Чи існує хтось ще, крім нас? Що чекає нас у майбутньому? - закладена в ДНК кожного з нас.
Фільм NASA: 60 років в космосі - неймовірна історія про організацію, назавжди змінила сприйняття людиною планети, Всесвіту і самого себе.

Discovery проллє світло на найважливіші віхи в історії організації, яка відправила людину на Місяць, поверхню Марса, до кордонів Сонячної системи і за її межі. Крім досягнень NASA в області освоєння космосу, фільм торкнеться менш відому, але не менш значиму сферу діяльності - оцінку стану нашої власної планети. Наскільки б далеко NASA не відправляти свої кораблі і супутники, вона неодмінно озирається назад на Землю, скрупульозно досліджуючи її моря, піски і льоди і постійно перебуваючи в пошуку нових шляхів її захисту і збереження для майбутніх поколінь.

У ролі режисера, продюсера і оповідача виступить Рорі Кеннеді - знаменита документаліст і племінниця президента, завдяки якому NASA святкувало свій головний успіх - висадку людини на Місяць. Цей проект - не просто черговий погляд на історію від стороннього спостерігача - це особиста розповідь людини, яка виросла в епоху загального ажіотажу навколо космічних відкриттів, яка щиро хоче поділитися цими незабутніми емоціями і трепетом, який вони викликають, з молодими поколіннями.


Рорі Кеннеді


«Погоджуючись на цей проект, я не думала, що він стане настільки особистим. Уже в ході роботи я зрозуміла, що історію найкраще буде розповісти від імені племінниці Джона Кеннеді, для якого тема освоєння космосу була дуже близька. Мій дядько зіграв важливу роль в проекті по висадці людини на Місяць і повернення його назад за часів, коли ми були ще недостатньо до цього підготовлені технічно. На мою думку, неймовірна мова перед студентами Університету Райса в 1962 році - одна з кращих в його кар'єрі», - ділиться спогадами про початок роботи над проектом Рорі.

Анонсувавши курс на Місяць в 1961 році, Кеннеді прийняв найбільший виклик від імені всього світу - виклик, який визначив діяльність агентства на десятиліття вперед.

«Ми дали програмі високий національний пріоритет, навіть усвідомлюючи, що це певною мірою акт віри і передбачення, оскільки нам невідомо, які переваги чекають нас в подальшому», - впевнено заявляв президент.

У своєму фільмі Рорі Кеннеді розповість, чи вдалося людству виправдати віру в безмежність своїх можливостей і досягти поставлених її знаменитим родичем цілей.

Режисер відправиться за лаштунки найбільшого в світі космічного агентства, маючи широкий доступ до його керівництва, вчених і, зрозуміло, самих астронавтів. Серед героїв фільму - ключові історичні персоналії - інженер Адам Штельцнер, який керував місією по відправці ровера Curiosity на Марс і астронавт МКС Пеггі Уїтсон, яка встановила американський рекорд перебування в космосі протягом 665 днів.

Ви побачите космічні телескопи останнього покоління і прототипи сучасних марсоходів, дізнаєтеся про нові плани, проекти та місії NASA з дослідження Сонячної системи, Галактики і космічних просторів за її межами, а також зрозумієте, яким чином агентство використовує інноваційні технології для захисту нашої планети, від протидії впливу озонових дір до боротьби зі зміною клімату.

Після перегляду фільму у вас буде можливість відвідати знаменитий Космічний центр Кеннеді у Флориді і на власні очі побачити всі досягнення NASA. Для цього потрібно взяти участь в науково-пізнавальній чат-бот грі від UNIT Factory «Boto Sapiens». Поїздку в NASA отримає гравець, який дасть найбільшу кількість правильних відповідей за найменшу кількість часу. Приймайте участь в грі в Facebook або Telegram.

Нагадуємо, що фільм NASA: 60 років в космосі можна буде подивитися 14 жовтня в 21:00 на Discovery Channel.

11жовтня, 2018.

Редакція


RATVODДата: Середа, 07.11.2018, 00:34 | Повідомлення # 954
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Німецький оператор супутникового телебачення

відмовиться від
SD-каналів на користь каналів в форматі HD




У компанії Sky Deutschland планують суттєво збільшити кількість HD-каналів.
При цьому компанія стане першим мовником на DTH-ринку Німеччини, який почне відключати SD-канали
.


Поки кабельні оператори Німеччині продовжують відключення аналогу, дискусія про відключення SD-каналів на супутниках тільки починається. Тому даний крок компанії Sky Deutschland робить її свого роду «технологічним першопрохідцем», - пише видання Broadband TV News. Оператор послуг платного телебачення вирішив скористатися тим, що більшість ресиверів Sky, які знаходяться в експлуатації, а також плоскі телевізори сумісні зі стандартом HD.

В якості першого кроку на шляху до реалізації даного проекту в компанії Sky мають намір підключити з 15 листопада поточного року всім передплатникам платформи Sky можливість перегляду HD-каналів. Як вдалося дізнатися виданню Broadband TV News від партнерів компанії, що займаються питаннями дистрибуції, дана зміна не спричинить змін у вартості передплати. Це відкриє можливості для відключення SD-версій 14 телеканалів вже з 29 листопада: Disney Junior, Beate-Uhse.TV, National Geographic, Discovery Channel, 13th Street, Fox Series, TNT Series, Syfy, NatGeo Wild, Spiegel Geschichte, Sky 1, TNT Film, Disney Cinemagic і Sky Atlantic.

Починаючи з 15 листопада в ефірі зазначених телеканалів транслюватиметься біжучий рядок з попередженням про припинення мовлення. Надалі передплатникам платформи Sky будуть доступні лише HD-версії зазначених телеканалів. На даному етапі зміна не торкнеться інших SD-каналів, присутніх на платформі, які як і раніше будуть доступні в стандартній роздільній здатності.

На додаток до попередніх транслюємих SD-каналів, які відтепер абоненти Sky зможуть дивитися в HD-якості, нинішні і майбутні передплатники пакета Sky Starter отримають доступ до HD-каналів channels E! Entertainment HD, Eurosport 1 HD, History HD, Sky Arts HD, TNT Comedy HD і Universal HD. Всі передплатники пакету Cinema отримають відтепер можливість дивитися канали TNT Film HD і Disney Cinemagic HD. Активація відбудеться автоматично і ніяк не вплине на вартість пакетів.

Відключення SD-версій телеканалів стане частиною запланованої на 29 листопада масштабної реорганізації на транспондерах супутникової системи Astra (19.2 с.д.), через які оператор платного ТБ надає свої послуги передплатникам DTH-платформи і партнерам по дистрибуції - таким, як кабельні оператори та провайдери IPTV, яких також торкнеться дана зміна. Відключення SD-версій і перетасування каналів дозволить компанії Sky звільнити два транспондери. Втім, поки невідомо, як в компанії Sky планують розпорядитися вивільненими ємностями.

В рамках реорганізації компанія Sky відключить трансляцію HD-каналів Sky Select HD, Blue Movie HD і Sky 1 + 1 HD. В майбутньому контент каналу Sky Select в дозволі HD буде доступний передплатникам платформи через послугу відео за запитом Sky Store. Зміни оминуть телеканали Select 1-9, а також порталу Select. Контент каналу Blue Movie в дозволі HD буде доступний через додаток 18+ на Sky Q. Канал Sky 1 + 1 HD замінить кілька пропозицій категорії відео за запитом на Sky On Demand і Sky Go.

Також багато каналів Sky поміняють транспондери. Якщо ресивер користувача не підтримує функцію автоматичного оновлення списку каналів, йому необхідно буде запустити ручний пошук.

Прес-секретар компанії Sky Deutschland відмовився давати коментарі щодо майбутніх змін, однак, пообіцяв, що незабаром компанія опублікує прес-реліз, присвячений даномуо питанню.

Борис Скуратівський

06 листопада, 2018.



RATVODДата: Субота, 10.11.2018, 20:46 | Повідомлення # 955
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
РЕДИЗАЙН І ОНОВЛЕННЯ ТЕЛЕКАНАЛУ

«ОХОТА І РИБАЛКА»




Телеканал «Полювання та риболовля» змінюється - головний канал мисливців і рибалок
отримає новий логотип, нове графічне оформлення, а також перейде на формат мовлення
16 : 9.

Зміни вступили в силу 9 листопада 2018р.


Новий логотип супроводжується текстовою частиною з найменуванням, виконаний в сучасному «плоскому» форматі, і відображає дві головні страсті телеканалу - полювання і риболовлю. У відбитті і ID-роликах логотип анімований і додатково підсвічений, динамічно змінюючись залежно від тематики програм в ефірі. Основним базовим фірмовим кольором телеканалу залишається синій, однак спектр відтінків розширено.

Розробка логотипу та оформлення проходила in-house. Перед дизайнерами стояло завдання зробити функціональне оформлення, як можна більш зрозуміле і читаюче з першого разу.

Впровадження нового фірмового стилю буде відбуватися поступово, починаючи з нових фільмів і циклів, що виходять в ефір.

Новий логотип також отримає телеканал «РИБАЛКА І ОХОТА», міжнародна версія каналу «ОХОТА І РИБАЛКА».

RATVODДата: Вівторок, 20.11.2018, 11:17 | Повідомлення # 956
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Американські супутникові платформи

втрачають передплатників




У третьому кварталі 2018 року 10 провідних американських провайдерів послуг платного телебачення
втратили в сукупності більш 877 000 абонентів, при цьому найбільші втрати були відзначені в сегменті DTH платформ.


В останньому «Індексі Многоекранності» (Multiscreen Index), підготовленому агентством informitv, відзначається, що найбільшою мірою проблема відтоку абонентів торкнулася дві супутникові платформи, які втратили 726 000 передплатників. При цьому онлайн-платформи цих же компаній показали приріст абонентів на 89 000.

Втрати абонентів супутникової платформи компанії DISH Network в третьому кварталі склали 367 000. Для порівняння - в попередньому кварталі платформа втратила 192 000 передплатників, а загальні втрати її абонентської бази за 12 місяців досягли 2,92 мільйона чоловік. Найближчий конкурент DISH Network - компанія DIRECTV - втратила в третьому кварталі 359 000 передплатників послуг супутникового телебачення. При цьому в попередньому кварталу відтік абонентів DIRECTV склав 286 000 чоловік, в третьому кварталі минулого року 251 000 чоловік, а за 12 місяців компанія втратила в цілому 980 000 передплатників.

«За останній квартал традиційні провайдери послуг доступу до телебачення - супутникові платформи, кабельні мережі та телекомунікаційні компанії - позбулися приблизно одного мільйона передплатників, - зазначає редактор «Індексу Многоекранності» від агентства informitv доктор Вільям Купер. - При цьому супутникові платформи в поточному році втратили вже 1,58 мільйона абонентів».

За даними «Індексу Багатоекранності», загальне число абонентів 10 провідних американських провайдерів послуг платного телебачення в даний час складає 82,72 мільйона, і це трохи менше 70% від усіх домогосподарств країни, що мають телевізори.

Відтік абонентів послуг платного телебачення від компанії Comcast склав в поточному кварталі 96 000, в попередньому - 136 000. І ця тенденція зберігається вже протягом 6 кварталів поспіль. В цілому за рік втрати компанії склали 363 000 абонентів, і сьогодні в її абонентській базі - 20,98 мільйона чоловік.

Борис Скуратівський

19 листопада, 2018.



RATVODДата: Субота, 24.11.2018, 17:45 | Повідомлення # 957
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Телеканал ANIMAL PLANET змінив логотип



Новий логотип телеканал Animal Planet

В кінці жовтня телеканал Animal Planet, який входить в Discovery Inc., змінив логотип.


Спочатку в новому фірмовому стилі канал мовитить в США і Великобританії, пізніше - в інших країнах присутності.

Як пише Deadline, дебют нового логотипу відбувся 28 жовтня, коли на каналі вийшли нові документальні серіали «Ну треба ж! Це Ірвині! »(Crikey! It's the Irwins) і «Аманда поспішає на допомогу» (Amanda to the Rescue).

Сайт Proreklamu.com зазначає, що новий фірмовий стиль для Animal Planet розробляло дизайнерське агентство Chermayeff & Geismar & Haviv, яке робило логотипи для телеканалів NBC і National Geographic. Агентство повинно було створити адаптивну айдентику, яку можна було б оптимізувати під будь-який носій, а також поєднувати з різноманітними продуктами і послугами каналу. Відзначається, що слон вже з'являвся на одному з ранніх логотипів Animal Planet. «Новий стрибучий слон передає радість і енергію бренду», - вважають в агентстві.


Поточний логотип Animal Planet


Логотип Animal Planet з 1996 по 2006 рік


Broadband TV News додає, що мовлення Animal Planet є в 360 млн домогосподарств в більш ніж 200 країнах і територіях.

Update
«Телеспутнику» в прес-службі компанії «Медіа Альянс», яка займається розвитком телеканалів сімейства Discovery, Inc. в Росії, повідомили, що ребрендинг Animal Planet в Росії запланований на 2019 рік.

RATVODДата: Субота, 01.12.2018, 10:38 | Повідомлення # 958
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
«Білорусь 24» припиняє мовлення

з супутника
Galaxy 19




Шановні телеглядачі!
З 1 січня 2019 року телеканал «Білорусь 24» припиняє мовлення з супутника Galaxy 19.


На території Північної Америки ефір телеканалу буде доступний в пакеті російськомовних телеканалів Russian Media Group. Подати заявку на підключення ви можете:
- на сайті оператора Russian Media Group (russianmediagroup.com);
- за номером телефону 1-800-222-2786 (США).
Дивитися онлайн-трансляцію телеканалу ви можете на нашому сайті belarus24.by 24 години на добу 7 днів на тиждень.

Для кабельних операторів, які планують трансляцію телеканалу «Білорусь 24» у своїй мережі (на території Північної Америки), буде надано доступ до сигналу на супутнику Galaxy16.

Прохання звертатися до відділу регіонального і міжнародного розвитку телеканалу «Білорусь 24» (+375 17 389 61 39) або в компанію Russian Media Group.

Приносимо вибачення за незручності.

27.11.2018

RATVODДата: Четвер, 17.01.2019, 13:54 | Повідомлення # 959
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Микола Дроздов анонсував

повнцінний запуск телеканалу
«ЕКО-ТВ»



Джерело зображення: Shutterstock

У березні 2019 року очікується повноцінний запуск
першого громадського екологічного телеканалу «Еко-ТВ»
.


До цього він нерегулярно працював в Інтернеті.

Про це агентству «Москва» повідомив голова правління руху «Жива планета» та медіаради телеканалу, вчений-зоолог Микола Дроздов. За його словами, в найближчі місяці планується закупити і встановити необхідне обладнання, а також підібрати персонал. На першому етапі команда каналу має намір налагодити інтернет-мовлення, потім - супутникову та кабельну трансляцію телеканалу.

«Екологічне телебачення ставить перед собою три базові завдання: екологічна просвіта, екологічне інформування та залучення населення в реалізацію екологічної політики країни в цілому і Москви в першу чергу», - сказав Микола Дроздов. «Еко-ТВ» буде повідомляти москвичам про результати моніторингу навколишнього середовища, анонсувати екологічні акції московської влади і надавати майданчик для обговорення актуальних міських проблем.

Окрема рубрика телеканалу буде присвячена проблемам боротьби із забрудненням навколишнього середовища, роздільного сміття, утилізації побутових відходів, екомаркування, модернізації та ліквідації промислових підприємств в межах міста. Також канал планує запуск програми «Камера прокурора», яка буде висвітлювати роботу природоохоронної прокуратори.

17.01.2019



RATVODДата: Четвер, 24.01.2019, 11:18 | Повідомлення # 960
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
У Білорусі найближчим часом

почне мовлення
UATV




Посол України Ігор Кизим анонсував запуск телеканалу в мережах
операторів платного телебачення Білорусі вже «на днях».


Про це повідомляє Єврорадіо.

Відзначається, що посол сподівається на швидке отримання одним з місцевих провайдерів офіційного дозволу на трансляцію. Це питання, на думку дипломата, має вирішитися найближчим часом.

Як пояснив Кизим, причиною проблем в організації мовлення українського телеканалу на території Білорусі, ймовірно, послужила зміна кабельного оператора. Підпис нового контракту затяггнув процес.

Нагадаємо, 21 грудня 2014 року на зустрічі в Києві Президент України Петро Порошенко і Президент Білорусі Олександр Лукашенко домовилися про мовлення одного з українських каналів на території Білорусі.

Лада Васюкова

23 січня, 2018.



Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024