FORUM TV-SATНеділя
18.04.2021, 01:20

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Ресівери SD, HD, UHD: OPENBOX, SkyWay » » OpenBox S1, X-5х0, X-8х0 » Обговорення ПЗ Openbox S1, F-300, F-500, X-5хх, X-8хх (Всі запитання по даних моделях)
Обговорення ПЗ Openbox S1, F-300, F-500, X-5хх, X-8хх
RATVODДата: Субота, 08.08.2009, 10:29 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 25220
Статус: Оффлайн
Обговорення ПЗ: софтів,

списків каналів і налаштувань, файлів ключів


Openbox S1, F-300, F-500, X-540, X-560, X-590,

X-800, X-810, X-820 CI


kprokhorchukДата: Вівторок, 08.12.2009, 19:38 | Повідомлення # 31
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
RATVOD,
после прошивки с вашего сайта включаю свой openbox x540 и вижу
Х по -средине и надпись "ВВеди КОД"
куда вводить- не известно, чем вводить.
может ему уже "гайки"?
94
levДата: Вівторок, 08.12.2009, 19:38 | Повідомлення # 32
новачок

Країна:
повідомлень: 12
Статус: Оффлайн
Скажіть будьласка, що потрібно, для підключення ресівера openbox f-300 до персонального компютера??? і як це зробити???? 23

Повідомлення відредагував lev - П`ятниця, 18.12.2009, 15:32
RATVODДата: Вівторок, 08.12.2009, 19:38 | Повідомлення # 33
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 25220
Статус: Оффлайн
Quote (stoggka)
После прошивки Openbox F-300 не отключаются 12В на задней панели при выборе в меню "ВЫКЛ". Что может быть???

Якщо ви завантажували новий ( другий) - софт - то проблема може бути і в самому софті.


RATVODДата: Вівторок, 08.12.2009, 19:38 | Повідомлення # 34
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 25220
Статус: Оффлайн
Quote (kprokhorchuk)
после прошивки с вашего сайта включаю свой openbox x540 и вижу Х по -средине и надпись "ВВеди КОД" куда вводить- не известно, чем вводить. может ему уже "гайки"?

Перед тем, как загружать новій софт в тюнер, надо внимательно перечитать имеющуюся на форуме информацию:

Тема : Софти ( *.wsw )

OpenBox F - 500, Х - 540, Х - 560, Х - 590 Повідомлення # 20

[b]Увага!!! При завантаженні софта діждіться,
поки ваш ресівер сам увійде до режиму перезапуску і вийде в штатний робочий режим...
=============================================

Якщо не виконаєте дану умову , можете почитати про наслідки ТУТ:

=============================================
=============================================
Повідомлення # 22[/url]

УВАГА ! ! !

Власникам OpenBox серії Х - 5х0!

З'ясувалося, що ss-програмісти знайшли спосіб захисту

від клонів / підробок ( кому як більше подобається )

подібний, сьомій серії.

Тим, хто не упевнений в "оригінальності" свого ресівера -

не рекомендується оновлювати ПЗ вище версії 5.58 !!!

І пишіть в відповідній темі - Проблеми з завантаженням ПЗ і способи їх вирішення

В цей розділ я переміщаю дане питання.


RATVODДата: Вівторок, 08.12.2009, 19:38 | Повідомлення # 35
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 25220
Статус: Оффлайн
Quote (lev)
Скажіть будьласка, що потрібно, для підключення ресівера openbox f-300 до персонального компютера??? і як це зробити????

Почитайте : Перепрограмування ресиверів OPENBOX
і запитання задавайте в темі: Проблеми з завантаженням ПЗ і способи їх вирішення


vm-deДата: Вівторок, 08.12.2009, 19:38 | Повідомлення # 36
знаток

Країна:
повідомлень: 155
Статус: Оффлайн
тюнер опенбокс - 800 - х ввів на амосі частоту 10889V27500 сигналу нема
сканування не йде хто шо порадить ca


hotbird+sirius+amos

Повідомлення відредагував влад - Середа, 21.10.2009, 19:03
levДата: Вівторок, 08.12.2009, 19:38 | Повідомлення # 37
новачок

Країна:
повідомлень: 12
Статус: Оффлайн
Дякую.. Де скачати Updater (F-300_Updater_v1.01ru)?? Відкриваю силку на форумі в тому розділі і вибиває помилку 404 23

Повідомлення відредагував lev - П`ятниця, 18.12.2009, 17:11
RATVODДата: Вівторок, 08.12.2009, 19:38 | Повідомлення # 38
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 25220
Статус: Оффлайн
Quote (lev)
Де скачати Updater (F-300_Updater_v1.01ru)?? Відкриваю силку на форумі в тому розділі і вибиває помилку 404

Програми перевиклав і перевірив. Можете завантажувати.


viskomДата: Вівторок, 08.12.2009, 19:38 | Повідомлення # 39
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1948
Статус: Оффлайн
пробуйте змінювати частоту від 10887 до 10894 (якщо нема і надалі --перевірте чи з амоса взагалі якісь канали ідуть чи ні).

Sat-Integral S-1237 HD Able
sergeugushinДата: Вівторок, 08.12.2009, 19:38 | Повідомлення # 40
користувач

Країна:
повідомлень: 41
Статус: Оффлайн
подскажите с дисеком на 8 выходов опен 800 хотел добавить три головки по протоколу 1.1 1,2,3,4 там где указан порт работают 5, 6 нет сигнала что там надо ставить в настройках тюнера чтоб работали остальные головки я так понимаю если у него 8 выходов должны все 8 работать по протоколу 1.1 в чём я не прав?
sergeugushinДата: Вівторок, 08.12.2009, 19:39 | Повідомлення # 41
користувач

Країна:
повідомлень: 41
Статус: Оффлайн
отвечаю за себя на 80 сигнал появился после 12 дня на 90 градусе двойная головка сигнал пошёл когда в меню поставил вместо проокол 1.1 мотор и сигнал появился почему не знаю дисек на 8 выходов работает
sergeugushinДата: Вівторок, 08.12.2009, 19:39 | Повідомлення # 42
користувач

Країна:
повідомлень: 41
Статус: Оффлайн
привет! нужна ваша консультация подарили 800 опен для шаринга я так думаю китаец написано маде ин корея хотел обновить по и сбросить настройки не получилось пишет ошибку соединения с компортом с шарингом проблемы то работает то совсем нет хотя ключи идут и ставлю вместо него старый опен 600 шара работает на нём такое впечатление что в нём ком портовский выход то работает то нет потому то иной раз настройки через победит сливаются что с ним может быть?
RATVODДата: Вівторок, 08.12.2009, 19:39 | Повідомлення # 43
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 25220
Статус: Оффлайн
На всіх Openbox ( китайцях ) написано "маде ін Корея" ( навіть "фірменна" голограма присутня ).

Напишіть, яка версія софта встановлена зараз в ресівері.


sergeugushinДата: Вівторок, 08.12.2009, 19:39 | Повідомлення # 44
користувач

Країна:
повідомлень: 41
Статус: Оффлайн
сейчас на нём залит софт 5,38 версия загрузщика 1.0.0 использовал для слива настроек и 0.92 и 0.922 победит пару раз настройки сливались а потом снова нет также шаринг то идёт то совсем нет может компорт недопаянный и плохой контакт
с ноутбука мне его перешили один раз с 5.33 на 5.38 по идеи компорт тогда работал?
RATVODДата: Вівторок, 08.12.2009, 19:39 | Повідомлення # 45
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 25220
Статус: Оффлайн
Зніміть верхню кришку тюнера, підключіть нуль-модемний кабель до СOM-порта тюнера і за допомогою тестера ( прозвонкою ) перевірте наявнісь шлейфу кабелю ( 2 - 3, 3 - 2, 5 - 5 ) від "материнки" до другого роз"єма нуль -модемного кабелю .
Всі роботи проводити при вимкненій вилці живлення тюнера з електророзетки.


Форум TV-SAT » « Ресівери SD, HD, UHD: OPENBOX, SkyWay » » OpenBox S1, X-5х0, X-8х0 » Обговорення ПЗ Openbox S1, F-300, F-500, X-5хх, X-8хх (Всі запитання по даних моделях)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2021