Обговорення Транспондерних новин - Сторінка 3 - Форум TV-SAT
FORUM TV-SATПонеділок
05.12.2016, 20:40

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Сторінка 3 з 3«123
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Транспондерні новини » Обговорення Транспондерних новин (Зауваження, уточнення)
Обговорення Транспондерних новин
mykolakДата: Субота, 18.09.2010, 11:23 | Повідомлення # 1
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 952
Статус: Оффлайн
Обговорення, зауваження, уточнення

до теми << Траспондерні новини >>
w124Дата: П`ятниця, 07.03.2014, 13:13 | Повідомлення # 31
місцевий

Країна:
повідомлень: 233
Статус: Оффлайн
все так як і було , він же не помінявся, а пише код канал
RATVODДата: П`ятниця, 07.03.2014, 16:45 | Повідомлення # 32
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20083
Статус: Оффлайн
Спочатку канал "TV KYIV" транлювався закодовано.

Потім кодування було знято і він транлювався відкрито приблизно 2 роки..

Місяць назад його знову закодували, а У Вас в ресивері відсутній файл ключа на даний канал.

Пропишіть і буде Вам щастя.

Тепер все ясно ???


w124Дата: П`ятниця, 07.03.2014, 17:45 | Повідомлення # 33
місцевий

Країна:
повідомлень: 233
Статус: Оффлайн
тобто удалити той і створити такий же новий?
RATVODДата: П`ятниця, 07.03.2014, 19:33 | Повідомлення # 34
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20083
Статус: Оффлайн
Якщо ключ введено правильно і не відкривається, тоді видаліть канал і проскануйте по новому .

А модель ресивера яка ???


w124Дата: П`ятниця, 07.03.2014, 19:59 | Повідомлення # 35
місцевий

Країна:
повідомлень: 233
Статус: Оффлайн
7010а
w124Дата: Вівторок, 27.05.2014, 13:25 | Повідомлення # 36
місцевий

Країна:
повідомлень: 233
Статус: Оффлайн
чого на тв київ нема сигналу?
RATVODДата: Вівторок, 27.05.2014, 13:40 | Повідомлення # 37
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20083
Статус: Оффлайн
Можливо із-за примх погоди в районі передавальної станції . У нас наближається гроза і половина каналів уже "квадратить".

w124Дата: Вівторок, 27.05.2014, 17:32 | Повідомлення # 38
місцевий

Країна:
повідомлень: 233
Статус: Оффлайн
а він на томуж транспондері шо і 1+1?
RATVODДата: Середа, 28.05.2014, 08:26 | Повідомлення # 39
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20083
Статус: Оффлайн
Так, на 10722 Н.

w124Дата: Середа, 02.07.2014, 14:12 | Повідомлення # 40
місцевий

Країна:
повідомлень: 233
Статус: Оффлайн
ЯКІ КАНАЛИ ПОКАЗУЮТЬ НА 36-МУ ГРАДУСІ, на глобо 4100?
чи варто повертати антену на 24-й?
piolДата: Неділя, 27.11.2016, 09:40 | Повідомлення # 41
V.I.P

Країна:
повідомлень: 128
Статус: Оффлайн
Цитата RATVOD ()
Astra 4А, 4.8°E
Телеканал "Kvartal TV" пішов з 11766 H


Возможно он не пошёл, телегид то работает , скорее всего его закрыли бисом
RATVODДата: Неділя, 27.11.2016, 19:50 | Повідомлення # 42
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20083
Статус: Оффлайн
Цитата piol ()
Возможно он не пошёл, телегид то работает


Цитата slavasam ()
в повідомленні наголошується, що телеканали 1+1, ПлюсПлюс, Уніан, Бігуді і Kvartal TV вже почали трансляцію з орбітальної позиції 4,8 градуса східної довготи.
До 12 грудня дане мовлення здійснюється в тестовому режимі.
З 12 грудня супутник ASTRA 4А стає основним джерелом поширення сигналу вищезазначених телеканалів.


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Транспондерні новини » Обговорення Транспондерних новин (Зауваження, уточнення)
Сторінка 3 з 3«123
Пошук:

      
Copyright TV-SAT © 2009-2016 * Відповідальність за форму та зміст рекламних оголошень, за якість та гарантію рекламних продуктів та послуг несе рекламодавець! *