FORUM TV-SATП`ятниця
03.12.2021, 19:27

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 14
  • 15
  • »
Форум TV-SAT » « Ресівери SD » ( DVB-S / QPSK / MPEG-2 ) » Eurosat / Eurosky 3023, 8004 (Super) » Обговорення ПЗ (Discussion) Eurosat 8004, Eurosat 8004 Super (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Обговорення ПЗ (Discussion) Eurosat 8004, Eurosat 8004 Super
RATVODДата: Середа, 18.11.2009, 10:18 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26055
Статус: Оффлайн
Обговорення, запитання по завантаженні ПЗ,

ресівера Eurosat 8004



vm-deДата: Середа, 18.11.2009, 10:56 | Повідомлення # 2
знаток

Країна:
повідомлень: 155
Статус: Оффлайн
викладую питання-
в розділі
Файли ключів ( *. bin ) keys

Eurosat 8004 ( Ali 3329В )

( без обговорення )
знайшов CAS_data_ By Deporte 17.11.2009.bin
наскільки я зрозумів він тільки під проц. 3329B
чи є можливість швидко його переконвертувати під 3329С???


hotbird+sirius+amos
RATVODДата: Середа, 18.11.2009, 11:24 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26055
Статус: Оффлайн
Файли ключів ( *. bin ) keys однакові на Eurosat 8004 ( Ali 3329 В і С ) нічого конвертувати не потрібно.

vm-deДата: Неділя, 22.11.2009, 18:17 | Повідомлення # 4
знаток

Країна:
повідомлень: 155
Статус: Оффлайн
Мав такий випадок працював з евросат8004 зі списками каналів вивантаження/редагування/завантаження так з Echolink ChannelsEditor проблем не було.
А от з Echolink MaxEditor не з"єднуавав з тюнером...(serial port probe error!) і на екрані тюнера ASH. з"єднання переходнік usb-com.
недавно попробував напряму в com(на материнкі)
спершу пише (serial port probe error!) і на екрані тюнера ASH,
потім не відключаючи тюнер ще раз нажимаю вивантажить і вивавантажує...з другого раза вигружає. з"єднання com порт в материнкі.

відносно переходніка usb-com маю таке:
Product Features
• USB Specification Rev. 1.1 compliant
• Support the RS232 Serial interface
• Over 1Mbps data transfer rate
• Support remote wake-up and power management


hotbird+sirius+amos

Повідомлення відредагував влад - Неділя, 22.11.2009, 18:24
RATVODДата: Неділя, 22.11.2009, 19:37 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26055
Статус: Оффлайн
Quote (влад)
відносно переходніка usb-com маю таке: Product Features
• USB Specification Rev. 1.1 compliant
• Support the RS232 Serial interface

З перехідником Usb - Com ver. 1.1 ПК - ресивер не завжди коннектиться стабільно, а то і зовсім не хоче працювати з програмами, які необхідно встановлювати на ПК.
Поміняйте перехідник на Usb - Com ver. 2.0 і все буде нормально.


vm-deДата: Неділя, 22.11.2009, 20:01 | Повідомлення # 6
знаток

Країна:
повідомлень: 155
Статус: Оффлайн
Quote (влад)
недавно попробував напряму в com(на материнкі)
спершу пише (serial port probe error!) і на екрані тюнера ASH,
потім не відключаючи тюнер ще раз нажимаю вивантажить і вивавантажує...з другого раза вигружає. з"єднання com порт в материнкі.

а що про це скажите?


hotbird+sirius+amos
RATVODДата: Неділя, 22.11.2009, 21:55 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26055
Статус: Оффлайн
Quote (влад)
а що про це скажите?

Якщо є Com - порт, то для чого Вам перехідник Usb - Com ?
Якщо ви звертали увагу , то виробники ПЗ не дають гарантії, при роботі програми через перехідник.
Якщо Com - порт на ПК працює не стабільно, в першу чергу необхідно почистити ПК від вірусів.
Якщо ж чищення не допомогло - переставте Вінду і все буде гаразд ( з практики).

vm-deДата: Понеділок, 30.11.2009, 16:43 | Повідомлення # 8
знаток

Країна:
повідомлень: 155
Статус: Оффлайн
Echolink MaxEditor незливає список каналів з тюнера в когось є подібна проблема? ca

hotbird+sirius+amos

Повідомлення відредагував влад - Понеділок, 30.11.2009, 16:44
vm-deДата: Понеділок, 30.11.2009, 16:43 | Повідомлення # 9
знаток

Країна:
повідомлень: 155
Статус: Оффлайн
Хотів спитати , що може бути коли тюнер(evrosat 8004) після включення працює нормально і через
пару хвилин видає --- нет сигнала--- по всіх спутниках після вкл-викл знову попрацював и --- нет сигнала---
з -и двойні головки ---евросат--- нові, дайсик новий. 23


hotbird+sirius+amos

Повідомлення відредагував влад - Неділя, 13.09.2009, 19:46
vm-deДата: Понеділок, 30.11.2009, 16:43 | Повідомлення # 10
знаток

Країна:
повідомлень: 155
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
В таких випадках я роступаю так, як написано в попередрньому повідомленні. " Заводські налаштування " - обов"язково.

Star Track 550 D - SuperPlus - з цим тюнером розібрався

а от з евроскай 8004(проц. 3329в) пару раз все обнуляв загружав новий (на той час) дамп - нічого
залишаєть спробувати тільки залити новий версії 1.3.7....


hotbird+sirius+amos
vasa123Дата: Понеділок, 30.11.2009, 16:44 | Повідомлення # 11
користувач

Країна:
повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
Quote (влад)
Хотів спитати , що може бути коли тюнер(evrosat 8004) після включення працює нормально і через
пару хвилин видає --- нет сигнала--- по всіх спутниках після вкл-викл знову попрацював и --- нет сигнала---
з -и двойні головки ---евросат--- нові, дайсик новий

У мене теж щось подібне було. Помогло що дайсики розділив, щоб вони не касались між собою.


Повідомлення відредагував vasa123 - Неділя, 13.09.2009, 21:55
RATVODДата: Понеділок, 30.11.2009, 16:44 | Повідомлення # 12
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26055
Статус: Оффлайн
Quote (влад)
а от з евроскай 8004(проц. 3329в) пару раз все обнуляв загружав новий (на той час) дамп - нічого залишаєть спробувати тільки залити новий версії 1.3.7....

Сьогодні я виклав новий Дамп Eurosat 8004 ( Ali 3329В ). 4.0°W + 4.8°E + 13.0°E +75.0°E. від 09.11.2009, в якому всі канали, актуальні на даний час відкриваються нормально - перевірено на 2 тюнерах.


vm-deДата: Понеділок, 30.11.2009, 16:44 | Повідомлення # 13
знаток

Країна:
повідомлень: 155
Статус: Оффлайн
--- Дякую, спробую. Потім розкажу.
Сьогодні мав справу з евроскай 8004(проц. 3329в)
загнав частоту найшов інтер на амосі ввів ключ - ок
і не спрацювало - пише ---- "зашыфровано" хотя завжди писало кодированая програма 0134
пробував перенабирать код - то само
сканував трансподер - то само
нажав меню ввів 2020 написало cas system disable
вихожу і знову ввожу- меню ввів 2020 і знову пише -- cas system disable
саме цікаво всі кодовані канали показують а інтер ні... amen
Завантажити новий дамп? Чи може є якісь інші методи?


hotbird+sirius+amos

Повідомлення відредагував влад - Неділя, 01.11.2009, 20:17
vm-deДата: Понеділок, 30.11.2009, 16:44 | Повідомлення # 14
знаток

Країна:
повідомлень: 155
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
Сьогодні я виклав новий Дамп Eurosat 8004 ( Ali 3329В ). 4.0°W + 4.8°E + 13.0°E +75.0°E. від 09.11.2009, в якому всі канали, актуальні на даний час відкриваються нормально - перевірено на 2 тюнерах.

Справа в тому
Мене насторожило те шо я 3 раза збивав настройки на стандартні на евроскаї і відповідно загружав дампи різні(самий новий ше не пробував)
-нажимаю меню - 2020 постійно пише ---CAS System disable--- но платні канали показують!


hotbird+sirius+amos
RATVODДата: Понеділок, 30.11.2009, 16:44 | Повідомлення # 15
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26055
Статус: Оффлайн
Quote (влад)
Завантажити новий дамп? Чи може є якісь інші методи?

В таких випадках я роступаю так, як написано в попередрньому повідомленні. " Заводські налаштування " - обов"язково.


Форум TV-SAT » « Ресівери SD » ( DVB-S / QPSK / MPEG-2 ) » Eurosat / Eurosky 3023, 8004 (Super) » Обговорення ПЗ (Discussion) Eurosat 8004, Eurosat 8004 Super (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
  • Сторінка 1 з 15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 14
  • 15
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2021