FORUM TV-SATFriday
20.05.2022, 02:09

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » Globo 7300 CI2CX, 7310 CI2CX » Обговорення ПЗ (Discussion) Globo 7310 CI2CX (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Обговорення ПЗ (Discussion) Globo 7310 CI2CX
igor1960Дата: Sunday, 09.08.2009, 08:34 | Повідомлення # 1
знаток

Країна:
повідомлень: 8
Статус: Оффлайн
Обговорення софтів, дампів, налаштувань,

проблем із заміною ПЗ Globo 7310 CI 2CX

Всі запитання по даних моделях ресіверів


Не вдається прошити ORTON 7300V CI2CX PLUS софтом globo 04020200 vfd amstar 1.0.75emu за допомогою 3329E upgrade 1.1.04 ні з COM порта і ні з USB порта. В програмі виставляю allcode+bootloader так як загрузчик в ресівері 1,1,1 Йде конфлікт з загрузчиком і при програмуванні через USB порт. Порадьте будь ласка яким чином змінити загрузчик чи можливо я щось неправильно роблю при прошивці софта, При цьому DUMP з ресівера зчитується на комп і пршивається в зворотньому порядку Може є якісь нюанси між ORTON і GLOBO 7300? Процесор в ресивері позначений як Ali 3329EA
BortДата: Wednesday, 07.10.2009, 13:02 | Повідомлення # 16
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Зробив список каналів на ресивері з 69-ою прошивкою. Після чого завантажив на ресивер з 78-ої та підтримкою емулятора. Тепер ресивер постійно перезавантажується... в чому може бути проблема?
RATVODДата: Wednesday, 07.10.2009, 13:44 | Повідомлення # 17
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Зробіть "скидання" ресивера на заводські налаштування. Потім завантажте Софт Globo 7310 CI2CX ( 3329E )AMSTAR 1.0.78 EMU і лише після цього завантажте список каналів для цієї прошивки. Якщо готового не має - перескануйте трансондери по новому і зробіть свій список каналів.

goysanДата: Monday, 30.11.2009, 08:05 | Повідомлення # 18
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
не могу сменить прошивку пишет приемник находится в режиме не позволяюшчем обновление. что делать.

11101967
ZyMeДата: Monday, 22.02.2010, 10:38 | Повідомлення # 19
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Обговорення нових прошивок

Скажіть, що нового в прошивці - globo_amstar_vfd_emu_1.0.90_new... Я так розумію додана Viac*ess 2.6 emu.

Відпишіться як працює, що відкриває...чи потрібні для цього ключі або все і так зразу працює ???

KiberKДата: Tuesday, 20.07.2010, 12:44 | Повідомлення # 20
житель форуму

Країна:
повідомлень: 170
Статус: Оффлайн
Quote (ZyMe)
Скажіть, що нового в прошивці - globo_amstar_vfd_emu_1.0.90_new... Я так розумію додана Viac*ess 2.6 emu. Відпишіться як працює, що відкриває...чи потрібні для цього ключі або все і так зразу працює ???

Якесь не коректне запитання. У прошивці є ключі. Але якщо будуть нові, то потрібно буде їх ввести/залити. Без ключів канали Viacces 2.6 працювати не будуть ag


Всё может быть и быть всё может, но лишь того не может быть, чего уж точно быть не может, а всё, что может, может быть....
KiberKДата: Tuesday, 20.07.2010, 12:49 | Повідомлення # 21
житель форуму

Країна:
повідомлень: 170
Статус: Оффлайн
Quote (igor1960)
Не вдається прошити ORTON 7300V CI2CX PLUS софтом globo 04020200 vfd amstar 1.0.75emu за допомогою 3329E upgrade 1.1.04 ні з COM порта і ні з USB порта. В програмі виставляю allcode+bootloader так як загрузчик в ресівері 1,1,1 Йде конфлікт з загрузчиком і при програмуванні через USB порт. Порадьте будь ласка яким чином змінити загрузчик чи можливо я щось неправильно роблю при прошивці софта, При цьому DUMP з ресівера зчитується на комп і пршивається в зворотньому порядку Може є якісь нюанси між ORTON і GLOBO 7300? Процесор в ресивері позначений як Ali 3329EA

Прошивка VDF - тобто для ресівера з VDF (матричним) дисплеєм. Скоріш за все у вас не матричний дисплей, тому треба прошивку без примітки VDF і все буде ОК.


Всё может быть и быть всё может, но лишь того не может быть, чего уж точно быть не может, а всё, что может, может быть....

Повідомлення відредагував KiberK - Tuesday, 20.07.2010, 12:49
Stas11Дата: Tuesday, 20.07.2010, 12:49 | Повідомлення # 22
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Quote (kahlan)
Софт Globo 7310 CI2CX, Opticum 7300 CI2CX = Yumatu IQ USB (3329E) ################################################
Globo Receiver 3329E version 1.1.12

И где коментарий типа что за каналы или пакеты открывает ?

RATVODДата: Saturday, 11.12.2010, 20:11 | Повідомлення # 23
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Коментарі до даного софта відсутні. Будемо чекати тестування і відгуків від користувачів.
Це також можете зробити і Ви, встановивши дану версію софта, протестувавши і написавши відгук.


RATVODДата: Sunday, 09.09.2012, 16:44 | Повідомлення # 24
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Quote (Roman з чату)
На тюнері Orton 7310 CI2CX Plus після прошивки на дисплеї вибило 3 букви і торба, будь ласка підскажіть шо робити


1. Викладіть Системну інформацію із Меню тюнера Orton 7310 CI2CX Plus ( надіюся, що до прошивки Ви її записали).

2. Ви завантажили ПЗ не для своєї моделі ресівера - або прошивка пройшла не коректно чи в момент завантаження Флеш-пам"яті ресівера пропало живлення ресівера або з"єднання між ПК і ресівером, .

3. Знайомимося з розділом Ремонт ресіверів. Схеми. JTAG - Відновлення працездатності тюнерів за допомогою JTAG


Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » Globo 7300 CI2CX, 7310 CI2CX » Обговорення ПЗ (Discussion) Globo 7310 CI2CX (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search:

Copyright TV-SAT © 2009-2022