FORUM TV-SATMonday
16.05.2022, 15:04

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » Globo 4х60 CX / Amiko SSD-5х0 » Обговорення ПЗ (Discussion) GLOBO 4х60 CX, Amiko SSD 5х0 (Всі запитання по даних моделях)
Обговорення ПЗ (Discussion) GLOBO 4х60 CX, Amiko SSD 5х0
RATVODДата: Thursday, 03.09.2009, 12:32 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Обговорення софтів, дампів, налаштувань,

проблем із заміною ПЗ GLOBO 4х60 CX, Amiko SSD 5х0

Всі запитання по даних моделях ресіверів


RATVODДата: Wednesday, 27.01.2010, 19:35 | Повідомлення # 31
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Quote (LeoLeo)
Не совсем так. Софт от 4100С (4050С) в 4060СX (4160CX) конечно может залиться. Но 1. можно положить тюнер 2. не будет работать картоприемник

Для чого ж тоді попередження в дописі : ЗВЕРНІТЬ УВАГУ !!!

Є інформація, що на дана модель ресиверів виготовлялась і на процесорі Ali 3329 C ( клон Globo 4100 С ).

І це на даний час підтвержена інформація.

На Кар.Дачах У Києві місяць назад була партія тюнерів ORTON 4060СX ( сріблястий колір корпусу) і ORTON 4060СX Plus ( чорний колір корпусу) , проц. Ali 3329 C на яких софти від Globo 4100С ( я завантажував дамп на софті версії 1.2.82 - тюнер працює без нарікань).

А два тижні тому - вже партія ORTON 4060СX Plus процесор ( із сист. інформації тюнера) - Ali3329С Ali3329С ( чорний колір корпусу) - при прошивці софтом 1.2.82 - не працює нормально пульт . Заводський софт стояв 1.3.01- без ЕМУ .

На софті 1.3.01- відсутній ЕМУ, на 1.3.07 і 1.3.08 - ЕМУ є, в "черговому" режимі - відсутня індикація годинника.

Нормально ( із всіма функціями ) тюнер працює на дампі ( зараз викладу )

Я попереджав раніше , попереджаю ще раз, що з моделлю тюнера 4060СX необхідно бути особливо уважним, при виборі ПЗ (софта, дампа ) для завантаження.


KIT-76Дата: Wednesday, 17.02.2010, 21:21 | Повідомлення # 32
новачок

Країна:
повідомлень: 11
Статус: Оффлайн
Привіт.
В друга вставляв ORTON 4060СX Plus все ок тільки пульт підозріло працює.
Особливо кольорові кнопки працюють всі навпаки тобто не стоять на своїх місцях.
Якщо пульт розібрати і поставити кнопки на відповідні місця все ок.
RATVODДата: Wednesday, 17.02.2010, 22:04 | Повідомлення # 33
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
В останній партії ORTON 4060СX Plus пульт нормально працює на софтах від 1.3.07, а індикація годинника в "Черговому" режимі, на софтах 1.3.11 і пульт.

TIIДата: Wednesday, 17.02.2010, 22:04 | Повідомлення # 34
знаток

Країна:
повідомлень: 44
Статус: Оффлайн
23 Недавно я придбав перемикач 0/12в (Cosmosat) для підключення двох перемикачів DiSEqC 4/1 до тюнера Opticum 4050CX, і не вийшло. Виявилося що якщо в меню встановлюю 0/12в в положення вимкнути то напруга 12в на виході всерівно є. Чи можна щось зробити?

APEBOX C2 4K UHD COMBO DVB-S2X MS + DVB-T2/C IPTV, Multistream
(4W, 4.8E, 9E, 13E)
RATVODДата: Wednesday, 17.02.2010, 22:05 | Повідомлення # 35
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Quote (TII)
Недавно я придбав перемикач 0/12в (Cosmosat) для підключення двох перемикачів DiSEqC 4/1 до тюнера Opticum 4050CX, і не вийшло. Виявилося що якщо в меню встановлюю 0/12в в положення вимкнути то напруга 12в на виході всерівно є. Чи можна щось зробити?

Попробувати залити інший софт ( можливо проблема в самому софті ). У мене немає в наявності даної моделі ресивера, щоб поекспериментувати.


TIIДата: Wednesday, 17.02.2010, 22:05 | Повідомлення # 36
знаток

Країна:
повідомлень: 44
Статус: Оффлайн
Заміна софту нічого не дала, проблема залишилася.

APEBOX C2 4K UHD COMBO DVB-S2X MS + DVB-T2/C IPTV, Multistream
(4W, 4.8E, 9E, 13E)
TIIДата: Wednesday, 17.02.2010, 22:05 | Повідомлення # 37
знаток

Країна:
повідомлень: 44
Статус: Оффлайн
пробував такі софти:

software_2.4.48_Conax_(5119)_lista_kanałów_PL (скинутий з офіційного сайту Globo)

5119_cool_emu_2.4.64.Only

5119_cool_homeshare_emu_2.4.65 - всі ці софти працюють добре.

Пів року був софт truman_5119_house_emu_2.4.51 - який теж добре працює.

TIIДата: Wednesday, 17.02.2010, 22:05 | Повідомлення # 38
знаток

Країна:
повідомлень: 44
Статус: Оффлайн
Не всі софти для Globo 7010CR (5119) працюють на Opticum 4050CX (5119)

наприклад:

Yumaty_5119_cool_emu_2.4.63.all і Truman_5119_house_net_2.4.64.all - взагалі не грузиться

a 5119_cool_conax_c_2.4.45_all загрузився але працювати на ньому неможливо - зависає.

mayklДата: Wednesday, 17.02.2010, 22:05 | Повідомлення # 39
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
пивет!!! Мой тюнер ортон 4160 потух и не прошиваетца. горит только красная кнопка...
что делать!!!!


Повідомлення відредагував maykl - Sunday, 06.12.2009, 09:44
RATVODДата: Wednesday, 17.02.2010, 22:05 | Повідомлення # 40
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Quote (maykl)
Мой тюнер ортон 4160 потух и не прошиваетца. горит только красная кнопка... что делать!!!!

maykl, Для чого Ви повторюєте запитання, та ще і не в темі. Увага! Правила форуму! - почитайте.

Orton - Це Глобоподібний тюнер, а ніяк не Аріоноподібний.

Orton 4160cx - це копія Orton 4060cx ( тема Globo 4050 CX Plus )

В дану тему і переходимо для обговорення Вашого запитання.

Що Ви завантажували в тюнер і коли він перестав працювати ?


zloyxoxolДата: Friday, 12.03.2010, 13:10 | Повідомлення # 41
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
Софт Globo-Opticum = Yumatu IQ (3329C) ALI3329C_05000200_globo_cr_amstar_led_mcas_multiroom_1.3.14

новый ЭМУ это очень интересно ,но почему-то кроме шар@вого стола там ничего нет . 017 ...может быть я не правильно понял и софт заточен исключительно под шарY .... или эмуль как-то по особенному включается?

RATVODДата: Friday, 12.03.2010, 13:31 | Повідомлення # 42
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Я даний софт ще не тестував.
zloyxoxolДата: Friday, 12.03.2010, 14:37 | Повідомлення # 43
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
выдрочили меня эти 4060 94 ...не видел обсуждения про некорректность пультов последней партии . Пришлось найти с десяток различных софтов с процем 3329с .. потому как все что на прошлой неделе отлично работало вдруг не пошло 23
могу поделиться итогами своих трудов ...
* итак софты от 4100 не подошли (вернее пульт теряет свою смысловую нагрузку) 017
* только 1.3.07 проглотил новый пульт
* софты 1.3.09.,11.,14 заявленные для 3329 без акцента на 4060 пульт не понял
* а вот если взять обычный серенький пультик от 4100 серии ,то никаких проблем ни с одним софтом на тюнерах новой партии ))) лей что пожелаешь!!!! пультик просто летает.... выходит проблема не в тюнере ,а в этих самых пультах новой партии (наверное китайские товарисчи что-то умутили ...)
* софты с этого сайта заявленные как 4060 с проблемой пультов не сталкиваются ...все корректно!!
* и что особенно интересно серый пультик работает с любыми софтами на любых тюнерах корректно и 4100 и 4060 ..... astronomer1


Повідомлення відредагував zloyxoxol - Friday, 12.03.2010, 14:44
RATVODДата: Friday, 12.03.2010, 14:55 | Повідомлення # 44
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Quote (zloyxoxol)
...не видел обсуждения про некорректность пультов последней партии .

Дане питання обговорюється на форумі починаючи з 27.01.2010.
Вам велике спасибі за проведений аналіз роботи софтів і працездатність пульта на них.

zloyxoxolДата: Friday, 12.03.2010, 15:10 | Повідомлення # 45
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
буду рад если мои мучения помогут кому-то сохранив нервы и время !
всем успехов ag !!
но вот по 3.14 софту так и не понятно как добиться работы эму ,если он там ваще есть... символичное у него название ..почти число Пи..... так и напрашивается веселое окончание
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » Globo 4х60 CX / Amiko SSD-5х0 » Обговорення ПЗ (Discussion) GLOBO 4х60 CX, Amiko SSD 5х0 (Всі запитання по даних моделях)
Search:

Copyright TV-SAT © 2009-2022