FORUM TV-SATMonday
16.05.2022, 13:17

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » Globo 4х60 CX / Amiko SSD-5х0 » Обговорення ПЗ (Discussion) GLOBO 4х60 CX, Amiko SSD 5х0 (Всі запитання по даних моделях)
Обговорення ПЗ (Discussion) GLOBO 4х60 CX, Amiko SSD 5х0
RATVODДата: Thursday, 03.09.2009, 12:32 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Обговорення софтів, дампів, налаштувань,

проблем із заміною ПЗ GLOBO 4х60 CX, Amiko SSD 5х0

Всі запитання по даних моделях ресіверів


dumanДата: Friday, 25.10.2013, 10:45 | Повідомлення # 106
місцевий

Країна:
повідомлень: 24
Статус: Оффлайн
w124, GI s1125 не клон а оригінал.Софт треба заливати рідний а списки каналів і ключів можна і з 4ххх.

Цитую:
*Немного про ID приемника: Это непростой набор букв и цифр, это маркировка разработчика

05000100 - YUMATU
05000200 - GLOBO
05000300 - TRUMAN
05000500 - Startrack
05000700 - BIGSAT
05000900 - Minibox
05000А00 - AMIKO
05000B00 - Galaxy Innovations

В моделях ресиверов Galaxy Innovations такие ID приемника:

05030B00 - Gi S1015/S1016, Gi S1025/S1026 (ALI3329C)

05000B00 - GI S6126 (ALI3329C)

05000В00 - S1125/S1126 (ALI3329C) *

Детальніше можете ознайомитися тут: Інтерфейси графіки та ID ресиверів

Globo / Opticum / Orton / Star Track / Amiko / Golden Media / Galaxy Innovations


Повідомлення відредагував duman - Friday, 25.10.2013, 10:48
w124Дата: Friday, 25.10.2013, 19:41 | Повідомлення # 107
житель форуму

Країна:
повідомлень: 267
Статус: Оффлайн
а де взяти до нього прошивку?
dumanДата: Friday, 25.10.2013, 21:30 | Повідомлення # 108
місцевий

Країна:
повідомлень: 24
Статус: Оффлайн
Тут на форумі : Дампи (Dump Flash) Galaxy Innovations SD
w124Дата: Thursday, 05.12.2013, 13:52 | Повідомлення # 109
житель форуму

Країна:
повідомлень: 267
Статус: Оффлайн
доброго дня. маю ресівер orton 4060l cx plus зали у нього прошивку з 4100с але лише загрузчик тепер хочу залити шо небуть шоб працьвав але пише ash і завантаження не відбувається
geitotaДата: Saturday, 01.02.2014, 18:35 | Повідомлення # 110
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
принесли ресівер Q-SAT ST-10cx
при підключені пише ASH пробував різні програми дамп неж неможливо злити пише те саме що робити ???

RATVODДата: Saturday, 01.02.2014, 20:26 | Повідомлення # 111
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Спочатку перевірити БЖ ресивера на відповідність вихідних напруг і відсутність пульсацій. Особливо звернути увагу на мережевий конденсатор 47.0 х 400В.

Якщо все нормально, тоді пробуйте завантажувати завідомо робочий дамп для GLOBO 4060 CX (05000200) .


geitotaДата: Saturday, 01.02.2014, 20:49 | Повідомлення # 112
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
конденсатори візуально нормальні тунер нормально включаеться працює показує принесли перешити пробував програмами Upgrade 1.0.14 Upgrade for Opticum Globo 4050C 4000C 4100C 4060CX 4160CX 7000C 7100C in albanian Upgrade tool version: 2.0.0c. 2008-01-25 пробував злити дамп те ж саме ASH на (заводські скидав теж саме пише ash і завантаження не відбувається) як залити список каналів і ключів??? напевно тільки вручну (в біс заходить)
geitotaДата: Saturday, 01.02.2014, 21:02 | Повідомлення # 113
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
Цитата RATVOD ()
Спочатку перевірити БЖ ресивера на відповідність вихідних напруг і відсутність пульсацій. Особливо звернути увагу на мережевий конденсатор 47.0 х 400В.

23в є 5в є 3.3в є немае 12в які конденсатори міняти
piolДата: Saturday, 01.02.2014, 23:07 | Повідомлення # 114
V.I.P

Країна:
повідомлень: 147
Статус: Оффлайн
Цитата geitota ()

23в є 5в є 3.3в є немае 12в які конденсатори міняти


вот незадача...
проверь цепь: обмотка транса-диод-индуктивность и два кондера ,при полном отсутствии напряжения-где-то обрыв,
занижено-высохли ёмкости


Повідомлення відредагував piol - Saturday, 01.02.2014, 23:20
dumanДата: Sunday, 02.02.2014, 11:23 | Повідомлення # 115
місцевий

Країна:
повідомлень: 24
Статус: Оффлайн
12в живить транзистор ТХ компорта тюнера і мс підсилювача звуку який повинен теж бути відсутнім.
geitotaДата: Sunday, 02.02.2014, 13:16 | Повідомлення # 116
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
скаржилися на слабкий звук зробив все працює був в розриві резистор (полоски на резисторі: коричневий,чорний,чорний,сріблястий) на 10 ом. дякую всім
Nazwin9Дата: Wednesday, 06.08.2014, 19:24 | Повідомлення # 117
новачок

Країна:
повідомлень: 11
Статус: Оффлайн
Нещодавно купив ресивер Eurosky ES-4160. Підкажіть який дамп прошивки завантажувати. Даний ресивер це ж клон Globo (Orton) 4160 Plus??? Чи не так???
Завантажувати прошивку можна з цієї ж теми? Якщо можете то уточніть вашу відповідь посиланням. Буду вдячний!


STREET WORKOUT - IT'S MY WAY. Я ЗА Здоровий Спосіб Життя

Повідомлення відредагував Nazwin9 - Wednesday, 06.08.2014, 19:25
BombatДата: Wednesday, 07.01.2015, 18:58 | Повідомлення # 118
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Подскажите где узнать какая прошивка мне подойдет на orton 4060 cx plus
RATVODДата: Thursday, 08.01.2015, 08:35 | Повідомлення # 119
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Nazwin9, Bombat, Ваші ресивери - клони Globo 4060 CX (3329C CR). Для перевірки Порівняйте Системну інформмацію зі скріном Повідомлення # 110 даної теми.

dondonДата: Wednesday, 28.01.2015, 21:58 | Повідомлення # 120
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Поділіться відгуками на Amiko
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » Globo 4х60 CX / Amiko SSD-5х0 » Обговорення ПЗ (Discussion) GLOBO 4х60 CX, Amiko SSD 5х0 (Всі запитання по даних моделях)
Search:

Copyright TV-SAT © 2009-2022