FORUM TV-SATMonday
16.05.2022, 14:20

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » Globo 4х60 CX / Amiko SSD-5х0 » Проблеми з ТРИКОЛОР ТВ (Обговорення)
Проблеми з ТРИКОЛОР ТВ
ua6bdcДата: Thursday, 11.02.2010, 12:02 | Повідомлення # 1
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
видит карту официальную из старых камов сер 205 видит карту официальную из новых камов сер 305 все показывает левая белого цвета пишет нет карты . в старом каме все работает кто знает помогите
RATVODДата: Thursday, 11.02.2010, 12:54 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
ua6bdc, А який софт в даний момент встановлений на Вашому ресівері !

Зайдіть в МЕНЮ => Інструменти => Інформація, зчитайте її і викладіть на форум.


ua6bdcДата: Thursday, 11.02.2010, 18:59 | Повідомлення # 3
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
софт 1.3.11.
RATVODДата: Thursday, 11.02.2010, 20:13 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Цей софт 1.3.11. EMU (з емулятором). А для того , щоб працювала карта доступу, необхідний софт mcas

=====================================================================

* Якщо прошивка в своїй назві містить букви EMU, то вона оптимізована для роботи зшарингом і містить емулятор.

* Якщо присутній напис conax, то дана прошивка розрахована на підтримку офіційних карт в кодуванні Conax.

* Якщо присутній напис mcas, то в ній є підтримка різних офіційних карт через MultiCAS.


ua6bdcДата: Thursday, 11.02.2010, 21:52 | Повідомлення # 5
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
я ставил 1.3.11 mcas ничего не меняется
dachnikДата: Tuesday, 23.03.2010, 08:36 | Повідомлення # 6
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Хочу взять на дачу ORTON 4060 под карту Триколор. Пролейте свет, будет он работать под DRE и есть ли прошивки, обеспечивающие автоапдейт ключей???
viskomДата: Tuesday, 23.03.2010, 08:43 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Quote (dachnik)
Хочу взять на дачу ORTON 4060 под карту Триколор. Пролейте свет, будет он работать под DRE и есть ли прошивки, обеспечивающие автоапдейт ключей???

він не буде працювати з картою Триколор
*почитайте тут


Sat-Integral S-1237 HD Able
motoДата: Saturday, 27.03.2010, 13:19 | Повідомлення # 8
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
У меня та же беда!!!! Люди, поделитесь дампом, реально работающим с белкой 3к! чем только не шил -упорно пишет - "кард еррор" у кого есть положительный опыт - заходите в асю 567193419!
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » Globo 4х60 CX / Amiko SSD-5х0 » Проблеми з ТРИКОЛОР ТВ (Обговорення)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright TV-SAT © 2009-2022