FORUM TV-SATMonday
16.05.2022, 13:11

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » Globo 4х60 CX / Amiko SSD-5х0 » Orton 4060 L CX PLUS (3329C CR) (Обговорення !!!)
Orton 4060 L CX PLUS (3329C CR)
RATVODДата: Sunday, 14.11.2010, 10:54 | Повідомлення # 16
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Quote (w124)
тюнер начав глючити

Передивіться файли ключів BISS. Непотрібні ключі видаліть. Особливо зверніть увагу на на ті ключі, де в назві каналу , для якого він призначений ( пишеться внизу ключа) прописано " ууу..." і т.д.


w124Дата: Tuesday, 24.01.2012, 19:30 | Повідомлення # 17
житель форуму

Країна:
повідомлень: 267
Статус: Оффлайн
чи являється тюнер orton 4060L CX plus клоном orton 4060 CX plus
загрузчики однакові а з тюнера на тюнер нешиється
сис інф
ID 3329C
версия загр 3329CА 1.0.6
а в orton 4060 CX plus сис інфа така
ID 3329C
версия загр М3329C 1.0.6
чи можна їх прошивати спільним дампом шляхом зміни завантажувача?


Повідомлення відредагував w124 - Tuesday, 24.01.2012, 20:25
RATVODДата: Tuesday, 24.01.2012, 20:32 | Повідомлення # 18
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
У Вас тюнера виконані на різних процесорах :

1. Оrton 4060L CX plus на 3329CА - клон Оrton 4060 CX plus ( проц. 3329 ).

2. Оrton 4060 CX plus на М3329C - клон Оrton 4100 C ( проц. М3329 C ).


Тому з тюнера на тюнер і не прошивається.

Раніше вже говорилося, що тюнера Оrton 4060 CX plus випускалися на двох типах процесорів - на 3329CА і М3329C.


w124Дата: Tuesday, 24.01.2012, 20:34 | Повідомлення # 19
житель форуму

Країна:
повідомлень: 267
Статус: Оффлайн
але ж процесор вказаний одинаковий у версії ID
відмінність лише у версії загрузчика
VuhastyДата: Wednesday, 29.02.2012, 00:18 | Повідомлення # 20
новачок

Країна:
повідомлень: 8
Статус: Оффлайн
Доброго дня,

Попав до рук 4060cl Plus з наступними параметрами:

припускаю що це клон улюбленого глобо 4100с, але в нього є картоприймач, чи буде він функціонувати з прошивкою від 4100с.

Дякую.
RATVODДата: Wednesday, 29.02.2012, 02:11 | Повідомлення # 21
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Ваш ресивер Оrton 4060L CX plus (05000200) - клон Оrton 4060 CX ( Globo 4060 CX)

Краще не ризикуати з ПЗ від Globo 4100С - ресивер може зовсім не включитися.

На форумах є така інформація , що після завантаження ПЗ від Globo 4100С в одних користувачів ресивер працює нормально ( за винятком картоприймача),
в інших - після перепрошивки ресивер не включився зовсім.

Відновлюється працездатність тюнера за допомогою JTAG.


valeri74Дата: Wednesday, 29.02.2012, 23:53 | Повідомлення # 22
житель форуму

Країна:
повідомлень: 43
Статус: Оффлайн
Вмене є три блоки таких тюнерів і ще не адин не запоров . Деколи є глюки то міняю good3 ПО good3

Если ты меня не знаешь не трепись за спиной...Если ненавидишь просто не здоровайся со мной. Убери свои понты они поверь мне не к чему. Нас создал один Всевышний и судить только ему ....
RATVODДата: Thursday, 01.03.2012, 00:59 | Повідомлення # 23
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Quote (valeri74)
Вмене є три блоки таких тнерів і ще не адин не запоров


Вкажіть конкретно, який софт і від якої моделі завантажуєте. Я моделі Orton 4060L CX в руках ще не тримав.

По викладеному користувачем Vuhasty скрину - повний клон Оrton 4060 CX drinks good3 drinks


w124Дата: Monday, 04.06.2012, 10:05 | Повідомлення # 24
житель форуму

Країна:
повідомлень: 267
Статус: Оффлайн
Orton 4060cx plus,потрібен інший софт, бо на версії 1.4.03 EMU НЕ АКТИВУЄТЬСЯ КАРТА екстра тв
w124Дата: Tuesday, 09.01.2018, 08:38 | Повідомлення # 25
житель форуму

Країна:
повідомлень: 267
Статус: Оффлайн
Цитата RATVOD ()
Раніше вже говорилося, що тюнера Оrton 4060 CX plus випускалися на двох типах процесорів - на 3329CА і М3329C.

В мене
версiя ID 3329C
S\W 05000200_1.3.11EMU
H\W ALI3329C
Версия загр 3329CA 1.0.6
Прошиваю Вашою прошивкою за 25.11.2017 пише ошибка материнск плати, де можна взяти прошивку для 3329CА?


Повідомлення відредагував w124 - Tuesday, 09.01.2018, 08:41
RATVODДата: Tuesday, 09.01.2018, 18:18 | Повідомлення # 26
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
В програмі-завантажувачі виберіть опцію прошивки (Upgrade Type) - allcode+bootloader (прошивка+завантажувач).

Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » Globo 4х60 CX / Amiko SSD-5х0 » Orton 4060 L CX PLUS (3329C CR) (Обговорення !!!)
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search:

Copyright TV-SAT © 2009-2022