« Футбол » - 14 Липня 2009 - TV-SAT
FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 08:52

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Форум архів файлів Реєстрація Вхід
Меню сайту

Головна » 2009 » Липень » 14 » « Футбол »
20:10
« Футбол »
Телеканал « Футбол » транслюватиме

« Прем'єр-лігу України » по футболу

Телеканал «Футбол» сьогодні буде оголошений переможцем тендеру об'єднання професійних футбольних клубів України «Прем'єр-ліга» на трансляцію матчів Чемпіонату України по футболу. Про це ТК повідомили в прес-службі «Прем'єр-ліги».

Зараз відбувається узгодження юридичних формальностей. «ТРК "Футбол" запропонував кращі умови. Плюс вони самостійно вироблятимуть трансляції», - пояснив прес-секретар Андрій Палаєв.

Окрім цього частина матчів буде показана НТКУ. Так, з восьми матчів першого туру два транслюватимуться на Першому національному. «На Першому національному ми лише розміщуємо - так, як і робили це в минулому сезоні», - сказав пан Палаєв.

Поки розклад трансляцій оголошений лише для матчів першого туру (17-19 липня). «Наступні тури не до кінця зрозумілий, хто транслюватиме. Але в другому турі заплановано не менше шести трансляцій», - уточнив прес-секретар «Прем'єр-ліги». Зокрема, невідомо, який канал показуватиме домашні матчі «Дніпра», оскільки клуб відмовився передавати свої права «Прем'єр-лізі». У першому турі «Дніпро» грає на виїзді, тому цю гру транслюватиме ТРК «Футбол».

Як повідомляла ТК, київське «Динамо», яке також відмовилося передавати права на трансляцію «Прем'єр-лізі», надало їх телеканалу ТЕТ. В даний час відомо, що ТЕТ транслюватиме матчі трьох перших турів за участю «Динамо».

«Найближчим часом відбудуться загальні збори, на яких остаточно вирішиться питання з правами», - резюмував Андрій Палаєв.

Форум журналу MEDIASAT

Переглядів: 983 | Додав: RATVOD
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright TV-SAT © 2009-2010