"МЕНЮ-ТБ", "Турбюро", 2T, "KiKo", "Планета" і "Світ" - 5 Листопада 2009 - TV-SAT
FORUM TV-SATП`ятниця
26.04.2024, 17:57

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Форум архів файлів Реєстрація Вхід
Меню сайту

Головна » 2009 » Листопад » 5 » "МЕНЮ-ТБ", "Турбюро", 2T, "KiKo", "Планета" і "Світ"
23:21
"МЕНЮ-ТБ", "Турбюро", 2T, "KiKo", "Планета" і "Світ"
Шість українських каналів перейшли

з Sirius 4 на Hellas Sat 2, а канал People

припинив супутникове мовлення

З 1 листопада пакет українських каналів компанії "медіа-транзиту", а саме телеканали "Турбюро", 2T, "KiKo", "Планета" і "Світ", припинив мовлення з супутника Sirius 4 і перейшов на супутник Hellas Sat 2. Цю інформацію, яка з'явилася в транспондерних новинах Sat-Digest, ТК підтвердив менеджер проектів SES Sirius Олександр Пелех, не захотівши пояснювати причини.

Також про припинення мовлення на супутнику Sirius 4 каналів 2T, "KiKo", "Планета" і "Світ" своїх абонентів попередила супутникова платформа Viasat, яка у зв'язку з цим вимушена виключити ці канали зі свого електронного програмного гіда.

Раніше, 27 жовтня з Sirius 4 на Hellas Sat 2 перейшов телеканал "МЕНЮ-ТБ".

Параметри "МЕНЮ-ТБ", "Турбюро", 2T, "KiKo", "Планета" і "Світ", на Hellas Sat 2 (39° східної довготи): частота 11512 Мгц, поляризація горизонтальна (S2 промінь), SR 30000, FEC 7/8. Всі шість мовців - у відкритому доступі, сигнал телеканалів 2T, "KiKo", "Планета" і "Світ", як і на Sirius 4, йде в стандарті стискування MPEG-4.

Як прокоментував ці зміни газеті "КОММЕРСАНТ'" незалежний медіаексперт Олександр Глущенко, ціна оренди на супутнику Sirius 4 залежно від променя і смуги для українського ринку варіюється в межах 20-25 тис. доларів на місяць, у той час на Hellas Sat 2 вона приблизно в півтора рази нижче.

В той же час телеканали Shopping TV, English Club TV і "МАЛЯТКО-ТВ" змінили на Sirius 4 параметри своїх сигналів. Shopping TV перейшов на європейський промінь BSS, частота 12073 Мгц, поляризація горизонтальна, SR 27500, FEC ѕ, доступ відкритий. Перехід каналу на інший промінь Олександр Пелех пояснив тим, що мовець хоче мати краще покриття.

Джерело: Телекритика

Переглядів: 1290 | Додав: RATVOD
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright TV-SAT © 2009-2010