Футбол + - 10 Лютого 2011 - TV-SAT
FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 17:14

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Форум архів файлів Реєстрація Вхід
Меню сайту

Головна » 2011 » Лютий » 10 » Футбол +
19:51
Футбол +
"Футбол +" у лютому не запуститься


Вихід в ефір телеканалу "Футбол +" знову відкладено. Про це розповів Олександр Денисов у ексклюзивному інтерв'ю ТелеПростору, яке незабаром з'явиться на ресурсі.

"Судячи з усього, "Футбол +" у лютому запущений не буде. Ми досі не можемо оплатити ліцензійний збір, формула розрахунку якого до цього часу не прорахована Кабміном. Сподіваємось, ми це зробимо в березні" - заявив Олександр Денисов.

У той же час, проект постанови Кабінету Міністрів України, яким пропонується спростити методику розрахунку ліцензійного збору за телерадіомовлення, уже оприлюднений на сайті Державного комітету з телебачення і радіомовлення України, однак у Телекомунікаційній Палаті України (ТПУ) упевнені, що в проекті не дотримуються принципи технологічної нейтральності і пропорційності при підрахунку плати за ліцензії для підприємств, що використовують різні технології.

Нагадаємо, "Футбол +" буде преміальним каналом, який, у першу чергу, зосереджуватиме увагу глядачів на прямих трансляціях поєдинків чемпіонатів Англії та Німеччини.

Володимир Мула

Переглядів: 743 | Додав: mykolak
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright TV-SAT © 2009-2010