Телеканал «Футбол +» - 26 Лютого 2011 - TV-SAT
FORUM TV-SATП`ятниця
19.04.2024, 20:55

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Форум архів файлів Реєстрація Вхід
Меню сайту

Головна » 2011 » Лютий » 26 » Телеканал «Футбол +»
17:21
Телеканал «Футбол +»
Канал «Футбол +» почне

мовлення з 1 березня

Телеканал «Футбол +» запускається 1 березня 2011 року і вестиме мовлення за ліцензією каналу «Новини», в яку були внесені зміни. Про це в бесіді з «МедіаБізнесом» сказав директор телеканалу «Футбол» Олександр Денисов.

Відповідне рішення про переоформлення ліцензії каналу «Новини» було прийнято сьогодні на засіданні Нацради з питань теле-і радіомовлення.

За словами заступника голови Нацради Лариси Мудрак, телевізійна група «України» звернулася до держорган з проханням повністю переоформити ліцензію на можливість супутникового мовлення каналу «Новини».

Так, ТРК «Україна» відмовляється від формату «Новини», що допускається законом у випадку зі супутниковим мовленням, каже пані Мудрак.

Отже, повністю змінюється програмна концепція мовлення, логотип, оператора телекомунікацій, час мовлення та інше, зазначила вона.

За словами Олександра Денисова, до такого кроку керівництво каналу підштовхнула затримка з офіційним прийняттям формули щодо ліцензійного збору з боку держави.

Саме через це канал з вересня 2010 року не міг заплатити збір за ліцензію телеканалу «Футбол +» і, відповідно, розпочати мовлення.

Як повідомлялося раніше, із зазначеної причини запуск телеканалу анонсувався кілька разів на різні дати.

Вихід із ситуації, що склалася в групі «Україна» знайшли завдяки перенесенню запланованого запуску каналу «Новини». За словами Денисова, як тільки формула щодо ліцензійного збору буде прийнята, цей канал відразу ж оформить нову ліцензію на супутникове мовлення.

За словами пані Мудрак, представники ТРК «Україна» в усному режимі на засіданні Нацради задекларували, що запустять формат каналу «Новини» восени 2011 року.

Як повідомлялося, канал «Футбол +» повинен стати логічним продовженням каналу «Футбол». За словами пана Денисова, канал "Футбол +" буде повністю присвячений закордонному футболу. Зокрема, вже в березні на каналі заплановані 7-8 прямих трансляцій матчів разнічних світових футбольних першостей, говорить він. Серед них ігри чемпіонатів Англії, Німеччини, Франції і Бразилії.
Телеканал «Футбол» - це перший спеціалізований телеканал в Україні, присвячений виключно футболу, і перший тематичний телеканал в медіа-групі ТРК «Україна». Телеканал «Футбол» створено в 2008 році, з лютого 2009 року канал мовить у повному форматі. Телеканал «Футбол» доступний в пакетах понад 400 кабельних операторів по всій Україні. Головний офіс телеканалу знаходиться в Києві. Директор телеканалу - Олександр Денисов. Сайт: footballua.tv

«МедіаБізнес»

Переглядів: 1777 | Додав: RATVOD
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright TV-SAT © 2009-2010