Кубок Короля - 20 Квітня 2011 - TV-SAT
FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 19:06

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Форум архів файлів Реєстрація Вхід
Меню сайту

Головна » 2011 » Квітень » 20 » Кубок Короля
21:25
Кубок Короля
Кубок Короля

20 квітня Телекомпанія НТВ-ПЛЮС проведе пряму трансляцію фінального матчу Королівського кубка Іспанії, в якому зійдуться два гранди іспанського футболу - «Барселона» і мадридський «Реал».

«Барселона» - «Реал» (Мадрид)
середа, 20 квітня | 10:00
Інфоканал (пряма трансляція)
Перегляд (анонси, коментарі) можливий з 10.00, початок прямої трансляції матчу заплановано на 23.30 (по Москві)
.

109-й фінал Кубка Короля - видовище унікальне. І справа не стільки в його порядковому номері. Просто останній раз у фінальному поєдинку за найясніший трофей два піренейських антагоніста «Реал» і «Барселона» сходилися ще тоді, коли більшість їх теперішніх зірок отримували дипломи про закінчення дитячого саду.

Остання «Ель класико» на Кубок відбулося в далекому 1990 році, і перемогу тоді святкували каталонці, які забили два м'ячі. Всього ж Мадрид і Барселона зустрічалися у фіналах 5 разів, і невелика перевага на боці синьо-гранатових - вони перемагали тричі в 1968, 1983 і 1990. «Королівський клуб» брав верх лише двічі і обидва рази ще за життя генералісимуса Франко - в 1936 і 1974 роках.

Правда, варто сказати, що навіть якщо 20-ого квітня Жозе Моуріньо обіграє Хосепа Гвардіолу, то загальну статистику протистояння в Кубку це не сильно змінить. «Барса» має 25 титулів, а «Реал» «всього» 17, відстаючи навіть від «Атлетика" з Більбао.

Втім, для «Реала» зараз будь-який титул є абсолютно самоцінною річчю в собі - Кубок вони вигравали в 1993, Лігу чемпіонів - в 2002, Чемпіонат Іспанії-в 2008. Судячи з усього, чемпіонство «вершковим» не світить і в цьому році, прогнози на Лігу чемпіонів навіть після розгрому «Тоттенхема - справа невдячна», а три роки без перемог для «галактікос» - явний перебір. Якщо ж «королівський кубок» відправиться до Мадрида, та ще й у протистоянні з заклятим суперником, це може стати потужним стимулом для ударної кінцівки сезону.

«Барселона» з того пам'ятного фіналу в 90-му році ще тричі піднімала над головою трофей імені Хуана Карлоса, обігравши «Бетіс» (1997), «Мальорку» (1998) і «Атлетик» (2009). Остання перемога увійшла до складу золотого Требле разом із золотими медалями та Кубком чемпіонів. У цьому році «блауграна» йде за графіком дворічної давності. У першості вона на вісім очок відірвалася від йде другим «Реала», в Лізі чемпіонів вже вийшла в півфінал - поразка з різницею в п'ять м'ячів від «Шахтаря» навряд чи може уявити, і Рінат Ахметов, а в Кубку короля залишився останній і найважчий крок . Якщо Гвардіолі вдасться повторити сезон-2009, він може сміливо йти на пенсію - як казав класик, «помри, краще не напишеш».

А ось Моуріньо навряд чи закінчить кар'єру, поки не помститься Пепу за гру першого кола чемпіонату - тоді всі чекали битви титанів, а отримали побиття немовлят. «Барселона» виграла 5:0. Такі речі не забуваються, і що характерно не повторюються. Так що 20-го числа на «Местальї» буде зовсім інше уявлення. Ці команди по-іншому просто не вміють.

Новинка! Натисніть слова вище, щоб переглянути альтернативні переклади. Відхилити

Переглядів: 746 | Додав: mykolak
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright TV-SAT © 2009-2010