“ ТЕТ 2.0 ″ - 11 Серпня 2011 - TV-SAT
FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 13:16

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Форум архів файлів Реєстрація Вхід
Меню сайту

Головна » 2011 » Серпень » 11 » “ ТЕТ 2.0 ″
16:43
“ ТЕТ 2.0 ″
Телеканал “ ТЕТ ” запускає

телевізійний журнал
“ ТЕТ 2.0 ″




Телевізійний журнал з життя та про життя підлітків. Принципово нова інтерактивна програма, в якій ведучі та глядачі самі вирішують, що і як має відбуватися в ефірі. Новий рівень свободи та розкутості. Жодних правил та цензури. Тінейджери – які вони є! Яскраві, неординарні та драйвові!

Покликання ТЕТ 2.0 – поліпшувати настрій та постійно нагадувати: життя – це свято! Разом ми розфарбуємо кожен його день у неповторний колір

ТЕТ 2.0 змінює стандартні уявлення про молодіжний формат. Ніяких суфлерів та завчених фраз. Замість звичної студії – прозорий супер-автомобіль, що завжди опиняється в епіцентрі найгарячіших та найцікавіших подій. Кожен глядач ТЕТ 2.0 може відчути себе журналістом і співтворцем програми, знявши сюжетна телефон чи побутову камеру!

Кожна історія в ефірі ТЕТ 2.0 тільки про те, що турбує і розважає сучасну олодь! Інтерактивні репортажі з фестивалів та концертів, руйнування міфів, дослідження таексперименти, рішення неможливих завдань, конкурси, флеш-моби, стріт-танці та екстрім. Ведучі ТЕТ 2.0 – троє яскравих, ще не загнаних у штампи і футляри людей, які щиро вірять,що можуть змінити світ навколо себе! Вони постійно у русі та не згодні плисти за течією,вони мають власну думку і вміють її відстоювати. Їхній статус – жити з драйвом, бути fun.

Джерело: tet.tv
Переглядів: 1486 | Додав: RATVOD
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright TV-SAT © 2009-2010