Музичний канал TV DISCO з'явився на Hot Bird 13°E - 6 Жовтня 2011 - TV-SAT
FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 08:32

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Форум архів файлів Реєстрація Вхід
Меню сайту

Головна » 2011 » Жовтень » 6 » Музичний канал TV DISCO з'явився на Hot Bird 13°E
17:31
Музичний канал TV DISCO з'явився на Hot Bird 13°E
Музичний канал TV DISCO з'явився на Hot Bird 13°E



Шановні музичні меломани і телеглядачі приймаючі сигнал з супутника Hot Bird 13°E, 27 вересня 2011 року почав офіційне віщання музичний телеканал TV DISCO компанії 4fun Media.
На рубежі третього і четвертого кварталу 2011 року, компанія 4fun Медіа SA запустив новий музичний канал TV DISCO. Станція представляє танцювальну музику (дискотека, танці, Eurodance). Його запуск був однією з цілей акції компанії і є важливим елементом стратегії Ради 4fun Медіа SA. Вона припускає постійне розширення свого портфеля тематичних каналів музики і розваг, який визначається з урахуванням переваг глядачів в Польщі. Ідея телебачення профільованого діско є результатом дослідження музичних переваг поляків, які показують, що близько 48% поляків у віці 16-49 років і тому важливо з погляду віку глядачів каналу.

Запуск телеканалу такого профілю виправдовує значний комерційний потенціал і відсутність конкуренції в цьому сегменті ринку. TV DISCO - пізнавальний музичний канал і буде привабливим як для глядачів, рекламодавців і операторів кабельного телебачення. TV DISCO направлений як тим, хто живе в невеликих містах, де панує музика Eurodance, банкети і дискотеки, а також в крупніших містах, де панує дискотека 70-х, 80-х або 90-х років.

TV DISCO це супермузичний телеканал, - альтернатива існуючим поп-музикальним каналам, щоб заповнити ще одну нішу ринку. TV DISCO як Ви зрозуміли представляє жанри: disco, dance, techno, disco polo, house, eurodance. На новому каналі представлені хіти ABBA, Boney M, Bad Boys Blue, Modern Talking), Dance (Anthony Moon, Alchemist Project, East Clubbers), Disco Polo (Bayer Full, Boys, Spike, Tomasz Niecik) і інші. Вести головний ТОП каналу "EURODANCE TOP 10" - Марта Вішневська (MANDARYNA).

Станція віщає 24 години в добу і її сигнал здійснюється з супутника Hot Bird 13°E. TV DISCO доступний у всіх авторитетних кабельних мережах і цифрових платформах. Його розповсюдження здійснюється в бізнес-моделі вільного доступу - канал віщає FTA.

Технічні параметри каналу TV DISCO:
Супутник: Hot Bird 13°E
Частота: 11642
Поляризація: Горизонтальна
Швидкість потоку: 27500
FEC: 3/4
Формат віщання: DVB-S/MPEG-2
Кодування: ні (Безкоштовне)
Сайт телеканалу: http://www.tvdisco.pl/

Джерело
Переглядів: 2190 | Додав: viskom
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright TV-SAT © 2009-2010