Перший Національний - 15 Листопада 2011 - TV-SAT
FORUM TV-SATСубота
27.04.2024, 07:14

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Форум архів файлів Реєстрація Вхід
Меню сайту

Головна » 2011 » Листопад » 15 » Перший Національний
13:38
Перший Національний
Головним продюсером Першого Національного

призначений Ілля Ноябрьов




З 14 листопада 2011 головним продюсером Національної телекомпанії України призначений Ілля Ноябрьов.


На Першому Національному Ілля Ноябрьов в даний час вже більше року веде соціальне ток-шоу "Віра. Надія. Любов" - програму, що допомагає людям знайти вихід із ситуацій, які на перший погляд здаються безвихідними, пробуджує в серцях людей співчуття і вчить бути милосердними. Крім того, на Першому Національному запускається проект "Кумири і кумирчики", де Ілля Ноябрьов виступає в якості автора і ведучого.

Ілля Якович Ноябрьов - актор, сценарист, режисер, телепродюсер телеведучий, автор телевізійних проектів: "Я - пам'ятник собі ...", "Острів невезіння", "Золотий гусак", "Показуха", "Афера", "Я все про вас знаю" , "Кумири і кумирчики". Виступав сценаристом і режисером у кінопроектах "Тринадцять місяців", "Повернення блудного батька" і режисером фільму "Індійське кіно". Автор книги кіноповістей "Карабасови сльози". Мав досвід роботи генеральним продюсером на телеканалі ТЕТ і начальником департаменту розважальних програм телеканалу "Інтер". Заслужений артист України.

"Упевнений, що Ілля Ноябрьов, як людина творча і фонтануючий ідеями, буде на своєму місці на посаді головного продюсера Національної телекомпанії України. На нашому каналі Ілля Якович веде такий потрібний і важливий соціальний проект, як" Віра. Надія. Любов ". Ця програма надає реальну допомогу сотням людей, допомагає подолати життєві проблеми, набути впевненості в собі і несе світле і добре в серця наших глядачів.

Наш канал не стоїть на місці, постійно розвивається і покращує свої показники - за півтора року вони зросли майже в два рази. І світла голова Іллі Ноябрьова обов'язково народить багато нових ідей і напрямків, щоб Перший Національний ставав все цікавішим і впевнено збільшував глядацьку аудиторію ", - повідомив генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 94,41% території України. Середньодобова частка аудиторії "18 +" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

14 листопада 2011, 12:40
Прес-служба Першого Національного
Переглядів: 1133 | Додав: RATVOD
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright TV-SAT © 2009-2010